idamartinakarlsson

I'M SITTING HERE IN A LEMMON TREE

Publicerad 2010-02-28 23:49:09 i

Gårdagen var mesta dels super bra! Jag var hos Jannike hela kvällen och kom vid tolv tiden. Och vi kollade på Melodifestivalen, satt vid datorn, lekte med Tea och Jonte, spelade kort och bara degade. Vi hade en s k deg-dag. Super skönt och super mysigt! : )
Tills jag kom hem. Då pappa får världens utbrott, vilket slutar med att jag säger att det är tråkigt att ha honom som pappa och sedan säger han att jag lika gärna kan flytta hem till mamma. Men jag rokar inte skriva så detaljerat. Det är lite mycket nu bara, så mycket kan jag säga.
Men idag därimot, är det ingen vanlig dag, nej, för det är mormors födelsedag! : ) STORT GRATTIS TILL VÄRLDENS BÄSTA MORMOR!! Och inte bara hennes födelsedag. Även Erika fyller 23 år idag, och mamma har namnsdag. Mycket är det idag. Men vi har i alla fall varit i Söderhamn och firat både mormor och Ebba, Ebba i efterskott, emn vi åkte aldrig ner till Stocholm och firade henne, pågrund av vädret. Så det fick bli idag istället! Och vi åt coh åt och åt och åt lite till och åt ännu mer och vis lutade med att äta. Jag rullar fram. Inte bra.
Men nu är vi alla fall hemma igen, efter en mysigdag som sagt. Det var ruskigt kul att få träffa Ebba och Hugo igen. Ebba var jätte gosig så det var bara mys och lek. Och Hugo har blivit så stor, och på denna korta tid har han lärt sig krypa och han pratar mer än någonsin. Han babblar och babblar och babblar och det roiga, men jobbiga för honom, är ju att ingne förstår vad hans äger. Stackarn! Det är bara att nicka och hålla med. Och han har dessutom fått hela tre tänder och har en till påväg. STOR KILLEN!
Just nu sitter jag vid msn ochpratar med Jonas och samtidigt och kollar på Kanada - USA matchen. Shit, det är olidligt spännande!
Men efter det här måste jag packa klart, jag ska till mamma imorgon och vara hos henne två veckor. ÄNTLIGEN. Och efter att jag har gjort det så måste jag renskriva SO. Jag kommer nog inte komma i säng förens ett inatt.
Men nu läre jag dra mig till tv;n, det är så ruskigt spännande!!








Peace and Love

PRETTY WHOMAN WALKING DOWN THE STREET

Publicerad 2010-02-27 16:42:48 i

ÅÅÅÅ! Nu när jag verkligen tänker slita och jobba med SO. Ja, då hittar man inga svar ens en gång, inte ens på internet. Vad är det då för frågot egetligen? Det står inte om vart, när och hur judendomen grundades och det står inte heller om någon jävla tanak. VAD FAN ÄR DET HÄR?! Och jag har t o m sms;at Lasse, min SO lärare, men den jäveln vägrar ju svara. Jag blir så irriterad. Därför tänker jag inte anstränga mig och sitta och tjaffsa med det här nå mer. Det känns ju nu enbart värdelöst.
Istället ska jag gå och fixa håret. Jag har låtit håret självtorka, så nu är det verkligen krullikrullikrull. Men jag vet inte hur jag ska ha håret. Jag läre ju i alla fall sätta upp luggen. Kanske ska köra på flätad lugg? Ja, så får det bli! : )








Peace and Love

DET ÄR EN VANLIG DAG OCH JAG HAR DET BRA

Publicerad 2010-02-27 14:49:00 i

DET ÄR DAGS FÖR LÖRDAGS PLUUUUUUUUGG, OM DET SÅ ÄR DET TRÅKIGASTE JAG VET.
Det stämmer, idag ska jag plugga, eller snarare fortsätta plugga. Jag har legat vaken en del av natten enbart för att det var så mycket folk här i vardagsrummet som babblade på högsta volym. Så jag kunde inte sova. Men jag fick i alla fall sova till 10.00 idag. Och jag satt igång med SO direkt. Jag har nu renskrivit islam, så nu är det äntligen klart. Men nu har jag hela judendom kvar. Usch, vad jobbigt. Jag hatar verkligen SO, bland det tråkigaste ämnet som finns i skolan. Men men, jag antar att jag måste plugga.
Men självklart inte hela dagen. Nej nej! Ikväll, eller mellan 17.00 - 18.00 ska jag till Jannike så ska vi ha myspys. Vi ska dega i soffan framför Melodifestivalen och svulla en massa godis. Det tycker jag låter som en toppen idé! : )
Men om jag ska kunna/få göra det, så läre jag nog sätta igång med pluggandet nu. Jag har precis fixat mig lite efter en lång och överdriven dusch.


Härligt att vi tog guld föresten!






Peace and Love

TATTOOS ARE MEMORIES

Publicerad 2010-02-27 00:39:12 i

Ett litet godnatt inlägg får det bli inann jag ska hoppa i säng. Jag tänkte att jag skulle lägga mig för en timme sedan, men jag har så jäkla ont i benet så det är sjukt. Eller det är inte benet heller, det är i början där låret börjar. Jag vet inte vad det heter. Och det gör jätte ont, jag vet inte vad det är. Det hände när jag åkte skidor idag, då kände jag av det, men nu gör det jätte ont. Det känns som att hela benet ska gå ur led och lossna. Därför är jag så rädd att jag ska ramla ihop eller så när jag går.  Också vela jag lyssna på Ulrik Munther först. Så nu har jag dunkat honom också. Han är ju så bra, lyssna på honom om ni inte har gjort det, ni kommer älska honom.
Men nu har jag nyss varit ner och öppnat porten till pappa och ska lägga mig nu. Imorogn ska jag plugga hela dagen, eftersom att det inte blev någonting ikväll.



Här i det här området har jag jätte ont.
Är det någon som vet vad det heter?






Peace and Love

NOW I'VE HAD THE TIME OF MY LOVE

Publicerad 2010-02-26 22:57:00 i

Pause från Let's Dance - igen. Alla dessa pauser för att få visa värdelösa reklamer som ingen som helst tycker om. VÄRDELÖST. Så nu sitter jag här medan istället. Och jag lyssnar på låtar från Dirty Dancing, bl a Time of my life. Den är så otroligt bra!
Innan allting börjar igne så tänkte jag visa er hur mitt hår egentligen är. Vissa tycker jag är dum i huvudet som plattar mitt hår varenda dag, men jag gillar inte att ha lockigt. Rättare sagt jag avskyr det. Så jag tänkte visa bild. En med lockigt hår och en med platt hår. Och det är ju så att när jag plattar håret så blir det ju även längre, och jag älskar ju långt hår, det är ju det jag vill ha. Men pågrund av att jag ahr så lockigt hår, ibland t o m korkskruvar, så blir håret rätt så kort.



Lockigt hår


Lockigt hår


Lockigt hår


Plattat hår


Plattat hår


Plattat hår


Det blir en viss skillnad..






Peace and Love

LET'S DANCE GET ON THE FLOOR

Publicerad 2010-02-26 20:04:59 i

Proppmätt, är ordet. Pågrund av vädret som har varit idag så kom Gun aldrig upp. Men pappa lagade till en fin måltid ändå. Det blev köttfärsbiffar, med strimlad potatis och bearnaisesås och till det ett glas coca-cola. Riktigt gott var det, och nu är jag som sagt PROPPMÄT.
Ikväll blir det bara en hemmakväll, jag är rätt sugen på att umgås med Jannike, men jag vet inte om dom ska fira Josefine idag. Så det får bli till veckan eller så. Fast jag kan ju alltid sms;a och fråga om hon vill hitta på någonting.
Annars ska jag bara renskriva SO på datorn och plugga Judendom. Det ska jag göra hela helgen. Känns kul, inte.
Ikväll klockan åtta blir det att jag ska slå mig ner framför tv;n och kolla på Let''s dance. Ikväll är det ju musikaltema, vilket låter jätte kul! Så det får man ju inte missa. Jag såg att det bl a ska vara låtar från Dirty Dancing. Då kan det ju inte vara någonting annat än bra. Åtminstone musiken, men dansen är väl en annan sak. Själv hejar jag på Claudia, hon är ju grym! Och pappa har köpt glass till mig, vaniljglass med krossad choklad, och brorsan har även en bakelse i kylen, som han sade att vi kunde dela på. Sicken snäll bror man har! : )
Men hörrni, klockan är ju redan 20.00 såg jag nu, Let's dance börjar ju just precis just nu.








Peace and Love

YOU DON'T KNOW HOW YOU MET ME YOU DON'T KNOW WHY, YOU CANT TURN AROUND AND SAY GOOD-BYE

Publicerad 2010-02-26 14:43:40 i

Mmmm, nu sitter jag och smaskar på en ''Pågen Äntligen'' macka, med cream cheese på. Riktigt gott är det!
Jag kom hem för snart en timme sedan och det har varit en riktgit jobbig dag. Vi började med a-pass och jag var där till tio över nio ändå. Och på den lektionen satt vi och bråkade med Monika om gårdagen, det som jag skrev om igår. Och jag förstår helt ärligt inte vad hennes probmlem är. Jag hatar henne. Också sade hon att vi skulle vara tysta så hon fick prata till punkt. Men ändå avbryten hon oss hela jävla tiden när vi fösöker prata med henne.Och efter allt tjaffsande säger hon att vi ska sluta prata om det. Och fem sekunder efter att hon har sagt det så börjar hon babbla om det igen, att det är dålig stil av oss. Och att hon inte är arg utan vi är arg. Jävla idiot, vem tror du att du är. Så jag höjde rösten åt henne och sade att nu får du fan vara tyst när du säger att vi inte skulle prata någonting om det. BITCH.
Men efter den lektionen hade vi lunch och efter det blev det idortt. Skidor. Och igår var jag väldigt peppad, men inte idag. Snön faller ner och det är kallt. Och jag har nu fått skavsår på BÅDA hälarna, sådana här äckliga stora blåsor med åcklig vätska i. Usch! Jag och Caroline åkte 4 km och Mathilda åkte 6 km. Och jag kan ju säga att det var sista gången som jag åkte skidor här i livet. Jag hade glömt bort hur tråkigt det är att åka skidor.
Men som sagt, nu är jag hemma, äter mamma coh bara slappar. Jag ska alldeles strax inta min mjuka sköna säng och vila en timme, eller två. Och jag är hos mamma nu eftersom att det var närmast. Så pappa kommer och hämtar mig efter sex. Och ikväll kommer troligtvis Gun upp över helgen också. Och denna helg ska jag plugga arslet av mig, jag måste göra klart hela judendomen och dessutom renskriva den.
Föresten så kan jag också berätta att jag har fått min lön från TeWés nu. Det blev 800 kr. Och det var mer än jag hade väntat och det är ungefär 70 kr i timmen, så det är jag nöjd med och det blir fler helger att jobba. Och även sommarjobb i sommar. Härligt!
En annan sak, roligare sak. Är att mamma har fått ett jobb. Då kanske ni tänker att, men hon har ju redan ett jobb? Jo, visst, men det var bara som en praktik för en tjej som är i Australien fram till sista mars. Men nu har hon fått hel anställning, dvs hon har ett helt jobb, en fast lön och just nu är mamma världens gladaste. Det var länge sedan hon var så glad som hon är nu! Det är så roligt för henne och jag är glad för hennes skull! : )
Innan jag avslutar här och ska lägga mig i sängen för att kolla på film coh vila, så tänkte jag slänga in några bilder från när min käre bror Linus fyllde 19 år den 23 januari.



Linus & mormor


Linus


Joakim


Linus, mormor & mamma


Jensen, Lövis & någon kille



Någon kille, Fia & Erik


Lotta & Linus


En del av Lars, Jensen & Lövis


Lars






Peace and Love

YOU'RE COMIN' CLOSER , I CAN HEAR YOU BREATH

Publicerad 2010-02-25 22:42:32 i

Min dag har varit väldigt rolig, i alla fall det mesta.
Det dåliga med dagen tänkte jag börja med att prata om. Eftersom att vi skulle på konsert på Broman idag, så frågade vi Bobbo, vår träslöjdslärare, om vi fick skippa de 45 minutrarnas lektion. Och han sade att det var okej. Så vi på trä slapp det, vilket gjorde så att de på sy, förutom tre stycken, trodde att dom också hade så. Men dom hade inte frågat Monika. Så då fick vi skäll och det spelade ingen roll vad vi sade så avbrtör dom en hela tiden när man försökte att förklara hur det låg till. Och jag bor ju precis precis vid Bromangymnasiet, och det är en rejäl bit att gå. Så jag tänkte inte gå först till skolan, för att sedan gå till Bromangymnasiet, och sedan gå till skolan igen, för att sedan gå hem tillbaka till Broman. Det gör jag bara inte. Men som sagt, nu var framförallt Monika super duper arg, men hon är jämt och ständigt sur och jag hatar henne. Så då sade Kerstin, våran andra klassföreståndare att vi skulle ha dubbelt a-pass imorgon. Men då sa jag: Kiss my fucking as! ALDRIG. Nog för att jag visste att dom är dum i huvudet, men inte så dumma. Dessutom eftersom att det var 45 minuter vi missade så skulle vi ju inte börja tio över nio, utan halv tio. Hur som helst så sade jag då att det var i så fall Bobbos fel, att han skulle pratat med dom först och det fick han ta ansvar för. Så jag sade också att jag tänker komma tio över tio. Inte tio över nio. Men det sade jag till Kerstin inte till Monika. Jag undrar hur hon kommer att reagera, men börjar hon tjaffsa, höjja rösten och ha sig, då blir det KRIG.
Men nog pratat om det. Konserten i alla fall som vi var på, den var helt okej. Det var några afrikaner som hade vunnit någon slag tävling i Afrika och nu var dom här. De var väl rätt nice att sitta och dega där. Sedan fick vi skjuts att Mahildas pappa tillbaka till skolan. Så hade vi engelska, lunch, svenska och till sist, my favorite, No, med sexual kunskap. MOHAHA. Jag tycker det är super kul och jag har redan gjort klart alla uppgifter, medan Petra har gjort fyra stycken. Men som sagt, tycker man att det är roligt, då jobbar man på bra. Men diag jobbade vi inte, idag var sjuksköterskan på skolan där och berättade om könssjudomar. Det är ju alltid bra att veta liksom! Killarna skulle köra ''kondomresan'' och det var bara en rolig lektion. Och vi fick även kondomer, alla fick en varsin, förutom jag och mathilda som hastigt slängde oss på förpackingarna och tog tre var istället för en. Det är ju alltid bra att ha liksom, MOHAHA.
Efter att jag hade slutat s¨å stack jag ner på Åhléns, och där hade dom rea kan jag lova. Det kanske inte var så super mycket, men det var super billigt. Nästan vartenda plagg för 29 kr. Så jag fyndade. Det var alltså 29 kronor plagget, coh dessutom ''tag 3 betala för 2'', super bra enligt mig.
Sedan hämtade mamma upp mig coh hon körde hem mig så jag kunde låsa upp dörren åt bror min som hade glömt nyckeln - igen. Sedan åkte vi ner på stan ännu en gång. Och mamma skulle klippa sig, så jag satt och läste en massa svallertidningar medan. Och nu har vi även ÄNTLIGEN bokat klipptid åt mig med, den 7 april. Och Fai är ju så otroligt duktig också. Också känns det ju mycket bättre när man känner henne sedan tidigare. Så äntligen ska jag få klippa mig, det är behövs verkligen, ni vill verkligen inte se mina toppar, hon kommer behöva klippa säkert en decimeter. Uch, nu gruvar jag mig nästan!
Hur som helst så strosade vi runt i alla affärer efter det. Bl a Lindex där jag fyndade, H&M där jag fyndade och sedan for vi till Åhléns där jag fynade ännu mer. Så lite har jag shoppat idag och mamma ska få pengar när jag kommer hem från Stockholm. Men det blev inte alls mycket, max 130 kr. Billigt och bra!
Nu har vi käkat på Pronto, jag tog kebab, vilket var längesedan.
När vi kom hem därifrån så har jag tagit kort på inköpen,rensat mitt skåp på skrivbordet och lite annat. Och shit säger jag bara, vad mycket gammalt skit man hittar när man rensar, och även gammal minnen som man sitter och skrattar åt när amn tänker efter hur kul/crazy/underbart det var. Jag sa lägga in lite bilder här snart.
Nu är klockan 22.14 och jag ska kanske renskriva lite på datorn inna jag lägger mig sängen.
Och som sagt, imorgon tänker jag börja tio vöer tio, det där får fan Bobbo ta ansvar för. Jag tror i alla fall at jag tänker börja då. Fast nu kom jag på att jag inte vill gå till skolan, det är ju så kallt på morgonen. Vilket betyder att jag måste åka med pappa strax innan nio. Fan cokså, aja, då får det väl bli så då.
Nu såg jag att det hät blev ett väldigt långt inlägg. Och längre blir det nu när jag sitter och skriver och skriver och skriver. MOHAHA.


Först och främst kanske mans ka ta och bjuda på ett
grattis till denna brud vid namn Petra som fyller hela 16
år idag! GRATTIS! : )



Kondomerna - alltid bra att ha!


Två stycken paljettpannband från Lindex - 19,50 kr ord.pris 39,50 kr & 14,50 kr ord.pris 29,50 kr




Hårspännen från H&M - 29,50 kr


Denna fick man gratis när man hndlade, men eftersom vi var två så fick vi också två.


Tjock magtröja från Åhléns - 29 kr ord.pris 249 kr


Midjekjol från Åhléns - 29 kr ord.pris 249 kr


Midjekjol från Åhléns - 29 kr ord-pris 249 kr


Det på Åhléns blev sammanlagt enbart 58 kr?!


Egentligen kanske jag skulle föröska köpa nya strumpor, ett gäng nya strumpor, men de tär ju så fruktasnvärt tråkigt att köpa, men det är mitt nästa köp, antagligen i Stockholm.


Jag känner att även skor behöver jag nya av, det är ju faktiskt kul att shoppa. Så det kommer det förhoppningsvis bli mycket av i Stockholm, åtminstone ett par!




Och jag behöver ju självklart en ny jacka också. Men det känns en aning onödigt att köpa ny nu, eftersom att våren snart är här. Så det får bli till nästa vinter!


Här är bl a ett minne som jag hittade när jag rensade skåpet. Jag kommer aldrig glömma när jag och Erik fick reda på att vi skulle få gå Back Stage, jag tyckte det var så cool! Vi fick ju t o m vara med en stund i föreställningen, uppe på självaste scenen.


ÅÅÅÅÅÅ! Ohc Hasselalägret. Fy fabian vad kul, det är bland det roligaste jag har varit med om i hela mitt liv! Det var så roligt och det verkar tyvärr tyvärr tyvärr inte vara något det här året som jag och Jannike har hoppats så mycket på. Vi kanske hoppades för mycket..?


<3


MOHAHAHAHHAHA! Jag hittade även flera kärleksrev som jag fick av en kille vid namn Mathias Grund när jag var kanske 12-13 år. Och det märkliga var att jag inte visste vem han var, jag visste inte ens om att jag hade träffat honom. Han lämnade t o m ett kort och vela även att jag skulle lämna ett till honom. Helt sjukt!


Ni kan ju läsa själva..




MOHAHA, Plutopapper, så sött!

Det var nog allt för idag! Vilka minnen man akn hitta. Jag nästan tipsar er om att rensa era skåp och lådor som ni vet att ni har en massa skit i. Därför att nästan alltid så dyker det upp en hel del minnen i den, den är så roligt!

Just det, en sak som jag kom på att jag inte har lagt upp någon bild på, som jag inte ens har här hemma utan den råkade mamma ta med sig hem. Är en discokula med lippbalm. Precis precis en sådna som på bilden nedanför, fast jag köpte mig en guld! : )


Discokula med lippbalm från H&M - 14,50 kr ord.pris 29,50 kr






Peace and Love

PICTURES OF YOU PICTURES OF ME HUNG UP ONE YOUR WALL

Publicerad 2010-02-25 09:15:23 i

Okej, ett snabbt inlägg här. Idag vaknade jag av att brorsans alarm, en låt, började gå igång. Så jag låg kvar i sängen och lyssnade på den i säkerten halv timme. Ett ta trodde jag att han var död, eftersom att han inte vkanade av siglanen. Men som tur var så var han ju inte det! : )
Ja, brorsan och pappa har suttit och kollat på ishockey nu. Och Sverige gjorde ett bra spel, men dom förlorade med 3-4, vilket betyder att dom nu är ute. Pappa blev så förbannad så han slog ner almernackan och hade sig. Mne det är ju min pappa det..
Nu sitter jag här, klockan är 09.10 och 09.20 ska jag vara på Broman, vid stora ingången och möta upp Mathilda. Så ska vi försöka hitta de andra folket och vi ska även hitta till aulan.
Förseten så tänkte jag meddela er att jag har lockigt hår idag. Alltså mitt riktiga hår, jag har ju i vanliga fall sjukt lockigt hår, korkskruvar t o m. Men jag avskyr för det mesta att ha det. Men idag fick det bli lockigt med mitt bena och lugghåret uppsatt på sidorna. Jag tänkte ta bild senare när jag kommer hem från skolan igen, så får ni se skillnaden. En före och efter bild så att säga. Men just nu funkar inte kameran. Eller den funkar, men batteriet tar slut efter fem minuter. Jag bytte batteri igår och tog bilderna på rummet, nu piper den av dåligt batterie. Hävla skit kamera! Det måste ju vara något fel på den, för så ska det väl inte vara, eller?
Men hörrni, nu måste jag kila!








Peace and Love

JOHNNY BE GOOD

Publicerad 2010-02-24 21:55:54 i

Usch, nu sitter jag här coh är jätte trött och längtar som ett as efter min säng. Vilket är rätt så konstigt, för jag låg och sov i en och en halv timme förut.
Nu har jag tagit bilder på hur väggen blev. Jag är rätt så nöjd och nu är det klart.
Jag trodde att det skulle vara Dirty Dancing klockan 20.00 på kanal 4. För det står att den ska gå då. Men när jag kollar så är det isället Crocodile Dundee, då blev jag lite sur. Dom akn ju inte skriva att det är ett program cohd et går ett helt annat.
Så fort jag har suttit klart här vid datorn så tänker jag hoppa in lite snabbt i duschen och frächa upp mig lite. Och sedan ska jag bumms ner i sängen. Imorgon börjar jag halv tio, men konsert på Bromangymnasiet. Det är ju perfekt, det tar knappt en minut för mig att gå dit. Jag ser liksom Bromangymnasiet när jag står på min balkong. Men sedan ska jag även gå till skolan för att ha några lektoner och sedan gå hem igen. Det känns så fruktansvärt onödigt, men men, that's life! Men jag vet inte hur dom ska göra. För jag tänker inte åka till skolan för att sedan i stort sätt gå hem, därför börjar vi halv tio imorgon, vi fick skippa slöjden. Men Kerstin sade att vis kulle gå från Östra skolan kvart i nio. Så jag har ingne aning om om jag får frånvaro för det eller så. Men i så fall får jag väl prata med Kerstin då, hon läre väl förstå. Jag ska prata med Petra hur hon ska göra.








Denna blomman blev så misslyckad
som en blomma kan bli, men det får duga..



Adjös klisterblommor..!


Nu är det denna vägg som fattas,
hade ni några förslag på text jag kan skriva?



Jag fick världens sommarkänsla förut.
När jag vaknar på sommaren och solen
lyser in. Också kan sitta hela dagen
på balkongen och bara ta det lugnt och
njuta av sommaren med ett gäng vänner.
UNDERBART!



Men just nu känns det som att det
är evigheter dit. Flera - grader ute..



Just nu sitter pappa och skriker bakom mig här i soffan. Marcus Hellner ligger på första plats och det är världens lucka efter honom. Kom igen nu Marcus, kom igen!






Peace and Love

ALL YOU NEED IS LOVE

Publicerad 2010-02-24 15:41:21 i

Föresten, har ni några tips på vad jag kan skriva på min vägg. Jag ska ju en svart text, någonting fint. Har ni några förslag, så vräk på..

Jag har några förslag som jag tänkte skriva här nedanför, säg till om ni tycker att någon låter konstig: ↓

- Live your life with arms wide open
- Pictures of you pictures of me / Pictures of you pictures of me hung up on my wall...
- Du möter många människor i ditt liv, men det är endast riktiga vänner som lämnar spår i ditt hjärta..
- It's not about what you've got, Its's what make of what you've got
- Dream your dreams and make them come true
- I love memories
- Memories makes me happy
- What would I be if I didn't have you, answer, nothing.
- How would I survive with out you, answer, I woulden't.
- It's the little things that makes life big
- All you need is love

De texterna med fet stil är de jag tror skulle passa bäst. Eftersom att jag ska ha texten ovanför en klunga med foton på de människor som står mig närmast i livet. Texten ska vara riktad till dom tänkte jag..


I den här stilen blir nog enklast att måla.
Jag hade gärna velat haft skrivstil, men
det blir säkerrt jätte svårt att måla dit.

Men jag ska försöka!






Peace and Love

SWEET CHILD OF MINE

Publicerad 2010-02-24 15:01:47 i

HELT SLUT, är orden som jag får ut ur mina mun just nu. Jag är helt slutkörd. Super trött.
Idag hade vi elevensval och jag skulle som sagt var ha aerobics. Det jätte roligt, lite svårt att vicka på rumpan där men, vad gör det? Det var verkligen super kul! Men jag förstår inte hur bruden som hade oss, som även är lärare på öster, kunde dansa så mycket som hon gjorde. Hon är nämligen gravid och har en väldigt stor mage. Men hon svängde, skrek verkligen ''shaked that but''. Men det var som sagt jätte roligt!
Efter det där passet drog jag, Mathilda, Kajsa, Cissi och Klara till Jambo och tog oss en varisn macka. Det satt som en smäck i kistan. Efter det skulle vi ha tipspromenad och måsta alltså gå till skolan för att ha den. Så vi traskar dit och jag frågar direkt vart pappret är där amn ska skriva svaren. Och gissa vad dom säger?
- MOHAHA, nu har ni redan gått en promenix, det var det som var tanken, MOHAHA.
Just då kokade det i skallen och jag blev så ruskigt jävla förbannad. Så dom fick ett svar tillbaka.
- ÄR NI SERIÖS? JAG HATAR LÄRARNA PÅ ÖSTRA SKOLAN, NI BORDE DÖ!!!!!
Nu kanske ni tyckte det var att ta i. Men jag var, eller snarare är super trött, och jag rokade verkligen inte gå till skolan för att ha en meningslös tipsromenad, jag ville bara hem, och när vi kommer dit visar det sig att vi inte ska ha det i överhuvudtaget. Därför blev jag så förbaskat jävla sur!
Men jag fick i alla fall skjuts av Klaras pappa hem, så då slapp jag gå den långa vägen också. Tack.
Hitills har jag enbart suttit här vid datorn och läst bloggar. Och jag har även gjort om blomman på väggen. Jag målade dit allting på väggen igår, men en blomma blev förstörd, så jag måsta fixa till den nu. Den är fortfaradne inte så snygg, coh inte heller klar, men den blev i alla fall lite snyggare än innan.
Nu är jag så fruktansvärt trött så jag måste vila innna jag börjar med någonting annat. Jag ska bl a plugga SO, lite NO, renskriva lite saker på datorn, göra klart blomman och även fundera ut en text som jag kan ha på väggen.
Ikväll är det även Dirty Dancing 2, så den ska jag nog kika på, om jag hinner.
Är det någon som vet när Andra Avenyn börjar igen föresten?
Nu har jag även pratat med pappa och han ska betala ett gymkort till mig. Nice! Let's do this!








Peace and Love

IDAS TOP TIO LISTA

Publicerad 2010-02-23 19:23:29 i



Här kommer en top tio lista i resemål/önskade resemål. Där jag har varit, där jag vet att det är toppen, men även önskemål att få åkas! ( Dom ligger inte i rodning, dom ligger inte så att jag vill allra helst åka till Gotland )

1. Gotland
2. Stockholm
3. Göteborg
4. Skåne
5. Los Angeles
6. New York
7. Irland
8. London
9. Australien
10. Scottland





Mammor

Att ha världens snällaste sak är det bästa man akn ha. Jag skulle aldrig klara av att ha en mamma som jag inte ksulle kunna komma överens med och bråka med hela tiden. Och jag är lycklig nog att jag inte har en sådan mamma.



Cruising

Vad är inte mer nice än att en varm sommarkväll kunna gå ut, utan att frysa, känna bensin lukten sträva upp i nästan och höra brummandet. Vilken härlig känsla det är! Damn, vad jag längtar tills att jag får körkort.





Minus grader

Nu är jag så förbaskat trött på dessa jädrans minus grader. Nu måste det börja bli plusgrader och våran måste närma sig. Just nu känns det som att vi är långt ifrån den..



Personer som man inte vet vart man har dom

Då menar jag inte, att jag inte vet vart dom är, om dom är på toaletten i köket eller så. Jag menar vilket humör eller liknande. Inger våran läarare är ett vädligt bra exempel på det. Ena dagen är hon på världens bästa humör och hon är enbart glad, skrattar och är snäll. Och andra dagen får vi skjäll vad vi än gör, hon är enbart arg och usch. Sådant hatar jag, man vet inte hur man själv ska agera.





Peace and Love

VECKANS LÅT TIPS

Publicerad 2010-02-23 19:04:52 i



Nu kommer en veckans låt tips, med temat rock!

1: Gun's N Roses - Sweet Child Of Mine

2: Kizz - Heavens on fire

Dessa två låtar vet säkert varenda människa vilka det är. Och alla vet nog också att det är så grymt jävla bra!
I love them och dom dunkas högt i mina högtalare kan jag säga!






Peace and Love

IT'S A BEAUTIFUL DAY

Publicerad 2010-02-23 18:45:53 i

Rubirken har absolut ingenting med vädret här hemma att göra. Det är ungefär 20- grader och snön faller.
Men, nu sitterjag här med hicka - igen. Det är fjärde gången idag som jag har haft det. Det är inte så kul när man ska försöka skriva i skolan. Jag får ju sudda mer än vad jag får skriva.
Idag hade vi SO och vi skulle göra en inlämningsuppgift, jag är ännu inte klar. Och det sög verkligen. Lasse sade att det var enkla frågor, men kiss my as. Jag satt och gnälde mer och jag fick inte heller någon hjälp. Jag var så när på att få utbrott där ett tag kände jag.
Vi har även haft andra lektioner, men det har inte varit någonting speciellt. Bara tråkiga lektioner.
Efter sklan gick jag inte hem till pappa, utan hem till mamma. Imorgon har vi friluftsdag och jag ska ha aerobics. Det ska bli kul faktiskt, speciellt att få röra på sig. Så jag måsta hem till mamma och hämta ett par brallor som jag ska ha. Efter det kom mamma och hämtade mig och vi for iväg till TeWés och fikade. Vi tog oss en mor och dotter fika. Det var jätte mysigt, vi pratade om allt och lite till, skrattade och hade allämnt trevligt. Super mysigt! Det är så fruktansvärt skönt att ha en så otroligt bra kontakt med sin mamma. Hon är min bästa vän. Vi kan prata om allt, hon finns alltid där för mig, jag föredrar ibland hellre hemmakväll med mammsen än att gå ut och ha roligt. Det kanske låter jätte konstigt, men så är det. Vi har t o m ''mor och dotter ringar'', som vi båda har på höger hand.  Jag är så otrligt glad att jag har henne, jag älskar dig mamma.
Påvägen hem i bilden började viu prata om när vi for till Sundsvall och även Fia var med och vi fick världens största skrattanfall, så då började vi garva nu också. Vi pratade en massa minnen. Och vi pratade om att vi har en sådan fin kontakt med Fia och Lövis, och att mamma tycker att vi kan sitta och prata i soffan som att vi vore systrar. Mamma tycker det är jätte kul och hon är så glad! Och ibland känns det faktiskt så, Fia som är min brors flickvän känns mer som en syster för mig. Och på söndag ska hon följa med till Söderhamn för att fira mormor och Ebba som har&ska fylla år, men några av släkten. Det ska bli roligt!
Hur som helst så hade alltså jag och mamam jätte trevligt! Och jag pratade även med Therese som jobbade där idag, och hon sade att dom skulle ringa någon helg nu om de behöver hjälp och nu har hon ringt Karin i Söderhamn och har fixat så att jag ska få min lön idag. Härligt! Jag trivs så bra där, det är ett toppen jobb! : )
Nu har jag kommit hem, jag har lyssnat lite på musik, läst bloggar och snart ska jag äta. Sedan väntar väggen min på att bli målad, jag ska plugga NO och framförallt SO. Och sedan om det blir tid över så ska jag renskriva lite saker på datorn och någonting som jag absolut inte får missa är ishockeyn ikväll. Det är ett måste att se.
Senare kanske jag även slänger in en Hissar och Dissar lista, en top 10 lista, en Veckans låt tips lista och kanske även någontign mer.
Innan jag avslutar tänkte jag slänga in en frågelista här och även tipsa om en bloggerska. Jag har börjat läsa Mirre, Kenzas kompis. Hon är make-up artist och hon är super duktig på att sminka. Och jag har ju t o m sökt ahnverk med inriktning make-up artist, så hon beundrar jag verkligen och jag älskar ehnnes blogg. Börja läsa ni också, ni kommer älska den!


Namn: Ida Martina Karlsson

Född i: Hudiksvall, Sverige

Sällskapsspel du gillar att spela: Med andra ord och Monopol

Om du fick välja fritt, vilken utsikt skulle du vilja ha från ditt sovrum: Havet såklart, det är så vackert!

Vad använder du för parfym: Christina Augilera och Paris Hilton Can Can

Vad har du på dig när du sover: Ibland bara trosor och ibland även stor t-shirt

Vilka egenskaper gillar du med din mamma: Att hon är en mamma som alltid finns där för mig.  Och att hon litar på mig.

Vilka egenskaper gillar du med din pappa: Att han älskar ishockey, för det gör jag med. Och att han litar på mig.

Vilka egenskaper har du ärvt efter dina föräldrar: Oj, vilken fråga, jag har ingen aning. Kanske att jag finns där för de flesta.

Om du satt i en dödscell och fick välja en sista måltid, vad skulle den bestå av: Det skulle vara en bufé med allt gott i hela världen!

Om du fick välja vilket kön du skulle födas som, vilket skulle du välja? Motivera: Kvinnan. Jag vet ju inte hur det är att vara kille, det kanske är hemskt.

Om du fick döpa om dig själv vad skulle du vilja heta: Men vilken fråga. Snacka om besluts ångest. Men jag skulle vilja ha ett ovanligt namn här i Sverige men ändå fint namn.  Kanske, Angelina eller Melissa eller så. Ett utländskt.

Om ditt liv var en film, vilken skulle det vara och varför: Det kan jag inte svara på, det finns ju tusentals filmer att välja bland.

Om ditt liv var en film, vilket betyg tror du den skulle få: 3½/5

Om du fick fråga vad du ville och var garanterad ett ärligt svar, vem skulle du fråga och vad: Jag skulle fråga han, tycker du om mig?

 

Du är på menyn - beskriv dig själv som en måltid: En saftig kött bit med pommesfrittes, nej jag vet inte, vilken fråga

På en skala 1-10 hur snygg tycker du att du är: 5, egentligen 10, för jag duger egentligen precis som jag är

På en skala 1-10 hur nöjd är du med ditt liv: 9

Vad tänker du på när du inte kan sova: Allt och lite till

Vilken tävling skulle du helst vilja vinna: En tävling där man kan vinna flera miljoner, det skulle sitta fin fint det

En sak du gärna skulle lära dig på en sekund: Att sjunga, att sjunga fint

Vad skulle vara den bästa nyhet du kunde få: Att han skulle vara förälskad i mig

Du ritar när du pratar i telefon? Det händer, om jag samtidigt är rastlös

Du har en hemlighet som ingen annan vet? Vi alla har hemligheter

Du önskar att du var smalare? Jag duger precis som jag är, men det är klart att man vill ha bort lite fett. Allra helst vill jag ha mindre höfter

Du kan spela piano? Jag kan spela Blinka lilla stjärna

Du har snott pengar från dina föräldrar? Nej, eller jag har tagit och sedan meddelat dom att jag har tagit kanske 25 kronor till bussen eller så, jag skulle aldrig kunna sno någonting

Du har gått på bio ensam? Nej, det har jag inte

Du gillar att bli fotograferad? Ibland, ibland inte, det är olika

Vad är den minsta summa pengar du skulle kräva för att äta hundbajs: Niohundranittionio milljarder billjoner kronor, men det skulle ändå ALDRIG hända, fy fasen vad äckligt!


http://blog.mtv.se/mirre/






Peace and Love

I PAY YOUR FRIENDS IF YOU'RE FEELING ALONE

Publicerad 2010-02-22 22:31:07 i

Wiho, nu har jag äntligen läst ut boken! Och shit vilket spännande slut, jag vela inte släppa boken, så bra var det.
Jag och mamma var tidigare iväg och fixade gratis sms, så nu är det klart. Nu kan jag sms;a hur mycket jag vill igen. Och vi köpte även svart målarfärg. Efter att vi gjort klart våra ärenden så körde mamma hem mig igen. Och jag har ätit middag, tagit lite kort, och jag har skissat dit blommorna på väggen. Så alldeles nyss tänkte jag börja måla, eller snarare jag började måla. Men jag insåg att jag måste ha en ännu mindre pensel, så målandet får vänta tills imorgon. Men jag har ju i alla fall skissat dit blommorna, och det var inte det lättaste. Man fick jätte ont i ryggen!
Just nu sitter jag och kollar på OS och ååååååå vad Sverige var nära på att ta guld. Det var SÅ jävla nära, men dom fick i alla fall silver. Inte dåligt!
Nu är klockan 22.20 och jag ska bara äta upp glassen så ska jag slänga mig i sängen sedan. Men först tänkte jag slänga upp bilderna här.




Boken som jag precis har läst.
Verkligen super bra bok, det rekomenderar jag!



Detta bokmärke använder jag, och det är Jannike sötpluppen som har gjort det till mig!


Än så länge ser det ut såhär..


Ovanför den här klungan med foton tror jag att jag ska ha en text. Vad tror ni?


Jävla skit blommor..!


En närmare titt på skoltröjan!






Det här är adidaströjan som jag fick av pappa!




Lacost t-shirten som jag fick av pappa!


Här om dagen hittade jag min oanvända kjol som jag köpte på Gotland i sommras!


Detta kan vara världens fulaste men världens skönaste tröja.
Den hittade jag i mormors walk in closet, och den kommer från min gammelmormor!



Här är flanellskjortan som jag pratade om. Den är super skön, men kanske in sådär jätte snygg.
Men väldigt många trodde att jag hade köpt den på Ginatricot, och Marcus trodde t o m att jag
hade köpt den på MQ, så det är ju positivt!



Ica MAXIS's vaniljglass med krossad choklad is the shit! : D






Peace and Love

I CAN BUY YOU OH YEAH OH YEAH

Publicerad 2010-02-22 14:03:50 i

Vet ni vad jag har märkt? Det är så konstigt, eller det kanske är vanligt. Bara det att jag kanske inte vet någon mer som har det så. Men hur som helst, så är det att min högra hand ALLTID blir iskall när jag sitter vid datorn. Visst låter det konstigt? Jag fryser alltid om den handen när jag sitter vid datorn, speciellt i lillfingret, medan den andra handen är hur varm som helst. Hur kan det komma sig? Jag tycker det är lite mysko..
Hur som helst så vaknade jag vid elva tiden idag, så jag fick i alla fall sova ut lite längre. Jag är ju ledig idag också, vi har studiedag. Härligt!
Hitills har jag bara röjt undan i lägenheten, ätit frukost och kollat på ishockey. Tre Kronor mötte Finland klockan sex imorse, men jag orkade inte gå upp och se den då, så jag har kollat på reprisen. Och Tre Kronor vann med 3-0. Härligt! Och just nu kollar jag på USA-Canada, än så länge leder USA med 3-2, dom gjorde precis ett mål.
Jag har även läst en del ur boken, och det börjar bli riktigt spännande nu och jag har inte alls mycket kvar. Så jag ska alldeles strax hoppa in i duschen och frächa upp mig lite. Och sedan ska jag bara sitta och läsa läsa läsa fram till klockan fyra. För då slutarmamma, så ska hon hämta upp mig. Vi ska ner på stan in på Telia och fixa så att jag får tillbaka mina gratis sms igen. Jag har insett nu att jag faktiskt inte klarar mig utan det. Så det ska vi fixa, men vi ska även iväg coh köpa svart målarfärg till rummet. ÄNTLIGEN! Så idag ska jag även börja måla mitt rum, eller måla dit mina blommor då, och kanske en text ovanför bilderna. Jag tror det kommer bli super snyggt och jag vill börja måla nu.
Imorgon är det skola igen, så det får inte bli all för sent ikväll. Jag ska även hinna plugga innan jag kommer i säng. Och klockan nio börjar ishockeyn igen. Denna gång mellan Tre Kronor - USA. Det får man ju inte missa!
Senare ska jag även ringa Jannike och höra hur hon hade det igår! : )


Här är Martin Wallström om jag pratade om igår.
Vistt är han snygg/ söt? : )







Peace and Love

NU KAN DU FÅ MIG SÅ LÄTT

Publicerad 2010-02-22 00:39:59 i

Så sitter jag här igen och bloggar. Undra hur många inlägg jag har gjort idag?
I alla fall så har jag kollat klart på Wallander - Mörker. Och den var som jag mindes att det skulle vara, jätte bra! Dessutom är hand ens nygga skådisen Martin Wallström med i den. Han är även med i Johan Falk. Men i den här filmen var han ursnygg ju, enligt mig. Dregel dregel..
Nu har jag setat här ett bra tag och gjort lite saker. Kollat runt på en massa andra bloggar, lyssnat på musik och mycker mer.
Jag är inte såhär super trött och jag tror inte att jag kommer somna om jag går och ägger mig nu. Därför tänker jag göra en lagom lång frågelista här innan jag somnar.


Hur många nycklar finns det på din nyckelknippa?
En till mamma, en till pappa, en till skåpet. Också har jag Mathildas reservnyckel och även den gammla nyckeln hem till pappa, fråga mig inte varför jag har den fortfarande.

Vilken svordom använder du mest?
När jag blir arg så är jag så otroligt mogen så jag skriker ''Helvetes jävla bajs ollon'' eller någonting annat moget..

Äger du en iPod?
Nej, det gör jag inte.

Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden?
Jag tror jag heller är fotografen.

Vilken var den senaste filmen du såg?
Wallander - Mörker


Har några av dina vänner barn?
Ja, Caroline heter hon och har precis fått en liten Linus.

Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa?
Jag skulle börja med att betala alla skulder om jag hade några, efter det skulle jag köpa biljetter till en resa och där skulle jag shoppa loss rejält!

Har någon någonsin kallat dig lat?
Ja, många gånger, det är ju det jag är..

Föredrar du vanlig eller chokladmjölk?
Vanlig mjölk är äckligt..

Vilken är din favorit akattraktion på ett nöjesfält?
Alla karuseller är roliga, t o m babyflyg är ju hur roligt som helst!

Tror du folk pratar bakom ryggen om dig?
Ja det tror jag.

Tittade du på tecknat när du var liten?
Ja, det gjorde jag.

Hur många syskon har du?
Två storebrorsor, en storhalvbror och två bonussyskon

Äger du några band t-shirts?
Nej, det gör jag inte.

När flög du senast?
När jag var fem år tror jag.

Läser du för skojs skull?
Nej det gör jag inte, jag gör det för att jag är tvungen.

Pratar du några andra språk?
Jag pratar svenska, engelska och spanska.

Vilka läder har du varit i?
Sverige, Norge, Finland och Bulgarien.

Vill du just nu ha några tatueringar eller piercingar?
Ja, det vill jag mest av allt!

Tycker du att killen borde bjuda på första dejten?
Det behöver han inte göra.

Vad har du med dig in på bion?
Poppcorn, godis, läsk och en god vän.

Vem var din favorit lärare?
Hitills har det nog varit Lasse, i alla fall om man ska säga den roligaste läraren.

Vilken är din favoritlåt just nu?
Jag har ingen favorit.

Vem pratade du senast med i telefon?
Älskade mamma.

Har du nånsin varit kär?
Ja.

Kan man vara kompis med ett ex?
Ja, det är klart man kan.

vilken är din favoritfärg?
Jag har ingen favorit.

Hur många kuddar sover du med?
Två stycken.

Tror du på kärlek vid första ögonkastet?
Ja, absolut.

När grät du senast?
Riktigt storgrät vet jag inte, men det kom några tårar i fredags.

När fick du senast en puss?
Antagligen en puss på kinden seanst jag träffade mamma.

Vad kan vara det mest avtändande hos en kille?
Svettlukt bland annat.

Finns det någon som vet allt om dig?
Nej, det tror jag inte.

Hur många par skor har du?
Minst tio par i alla fall.

Vem fick du senast sms ifrån
Jannike.

Vad har du för väder?
Det är just nu mörkt ute, så jag vet inte.

Har du en blogg?
Ja, det har jag.

Vart är du just nu?
Inne i vardagsrummet vid datorn.






Peace and Love

CAUSE WE ONLY LIVE ONCE SO DON'T BLOW IT, TAKE A CHANCE

Publicerad 2010-02-21 20:50:04 i

Nu har jag faktiskt varit duktig och läst det jag ska ha läst idag. Bra gjort av mig tycker jag, som abslout hatar att läsa.
Idag åt vi spagetti och köttbullar till middag, vilket var riktigt efterlängtat. Bara det att pappa hade ungefär ett halft kilo peppar i, så det brände rejält i munnen, men det var gott ändå!
Nu är klockan snart kvart över åtta och om fyrtiofem minuter börjar Wallander. Så då ska jag slå mig ner i sängen för att kolla på det. Men innan det ska jag fixa lite saker. Jag ska installera msn, vilket jag inte har gjort på pappas dator ännu. Också ska jag renskriva lite saker på datorn, plugga, kolla lite på kläder.
Detta är antagligen det sista inlägget för dagen, men man vet ju aldrig, det kan ju hända att det kommer något senare, kanske efter Wallander.


Grattis på denna lille gofis till brorson som fyller 1 år idag!
Grattis på födelsedagen Vincent! : )







Peace and Love

I'M GONNA DANCE WITH SOMEBODY

Publicerad 2010-02-21 13:22:34 i

Klockan är 13.12, det är söndag och sista dagen på helgen. Fast inte för mig, jag är ledig iorgon också. Nice!
Idag ska jag bara plugga. Jag har precis räknat ut hur många sidor jag ska läsa ur boken per timme. Och det är tio stycken, så det kommer nog gå fort, hoppas jag. Och jag ska även sätta mig med SO, NO, idrottshäftet som vi skulle läsa. Och kanske någonting mer, jag ska helt enkelt plugga idag. Inte det roligaste att göra, men ett måste. Egentligen hade jag velat hitta på någonting idag, men som sagt så måste jag plugga. Och jag tror inte ens att jag orkar hitta på någonting.
Ikväll är det Wallander - Mörker. Den var det jätte länge sedan jag såg, så det ska bli roligt. Tror jag ska dra ner till Ica MAXI och kolla om jag hittar någonting som jag kan sitta och tugga på under filmens gång också.
Jag och pappa har setat och kollat lite på reprisen av OS. Sverige är verkligen på topp och ger järnet! Kalla har tagit guld, Haag har tagit silver, Hellner har tagit guld, Olsson har tagit brons, Persson har tagit brons, Ferry har tagit guld och oj vilken insatts dom gör. Jag trodde jag inte skulle titta ett dugg på OS, jag har aldrig tyckt om det, men i år är man ju nästan tvungen!








Peace and Love

NER I BOTTEN MED PEDALEN DET ÄR FEMTIO VÄG

Publicerad 2010-02-20 23:41:08 i

Mina planer ändrades ännu en gång för kvällen.
Klockan halv fem åkte vi ner till Frasses för att käka. Det är Tage, pappas chef som har fyllt år, så han skulle bjuda alla på jobbet och andra övriga vänner. Så vi var minst 20 pers, men det var jätte trevligt!
Och när vi kom hem ringde jag till Jannike och sade att jag skulle komma ändå och spela lite poker med folket. Så brorsans kompis körde pappa till Manus och mig till Jannike. Så vi satt ute i deras utehus och väntade på att alla skulle komma. Det blev Jannike, jag, Sara, Helene, Fanny, Marre, Marcus och et tag var även Niklas där. Men han gick ut och in hela tiden och tillslut stack han helt och hållet. Men han var bara dryg och höll på, så det var bara skönt att han försvann. Så då hade vi andra roligt isället! Jag hade tyvärr inga pengar, så jag var inte med och spelade, men jag var den grymma dealern. Så vi spelade, snackade, garvade en hel del, och svullade en massa gotta. Jag har alltså ändå haft en trevligt lördagskväll! : )
Vi tittade ävne på Melodifestivalen, och jag förstår inte hur äckel Darin akn gå vidare. Han är både ful och fruktansvärt dålig. Jag mår illa bara jag ser honom.
Brorsan kom i alla fall och hämtade upp mig och skulle köra hem mig. Men vi åkte som vanligt iväg och slirade ett tag istället. Ikväll åkte vi in på Ica MAXI parkeringen, och jävlar vad vi slirade, det akn jag ju lööööva!! Men det är precis lika kul varenda gång! Fan vad jag längtar tills jag får ta körkort, och jag får ju börja övningsköra om 3 månader och 1 vecka idag. Det ska bli super kul!
Nu är klockan snart tolv och jag är väldigt trött. Jag vaknade ju som sagt klockan nio imorse..inte kul. Imorgon vill jag verkligen sova ut.


Om 22 minuter blir denna lilla gofis hela ett år, shit vad fort det går!






Peace and Love

I WILL DIE SOME DAY LET'S HOPE IT'S NOT TODAY

Publicerad 2010-02-20 15:31:11 i

Just nu äer klockan 15.26 och jag sitter här nyduschad och påklädd. Egentligen var det tänkt att jag och Jannike skulle sitta hemma hos henne och kolla på Melodifestivalen, men nu ska hon tydligen iväg och spela poker. Jag är inte sådär jätte förtjust i poker och jag känner att jag bara vill ta det lugnt och slappa framför en tv. Så jag blir hemma ikväll igen. Tråkigt, men sant. Kvart över fyra ska vi tydligen äta, nere på Frasses. Ännu en till besvikelse. Jag som trodde att vi skulle äta hemlagade köttbullar. Men nej, jag har ingne blekaste aning om varför vi ska dra ner till Frasses och käka?
Eftersom att jag inte har någontign annat för mig tänker jag nu gå coh borsta tänderna och lägga mig och läsa en stund till.
Ikväll blir jag alltså bara hemma, fra,för tv;n, framför Melodifestivalen. Mamma glömde bort att köpa refil hundra kronor, så nu har jag inte ens gratis sms längre. Åå, vilken jävla dag..!








Peace and Love

NÄR JAG HÖLL PÅ ATT DRUNKNA TÄNKTE JAG PÅ DIG DU SADE ATT DU VILLE DÖ

Publicerad 2010-02-20 12:12:04 i

Jag kom i säng klockan tre inatt, och när vaknar jag? Jo, strax efter nio. Då blir man ju inte sådär jätte glad, speciellt inte heller om man vaknar pågrund av att man har en pappa som kollar på OS på högsta volym. Gah!
Jag har precis ätit frukost, och lyssnar just nu på lite musik. Allra mest lyssnar jag på Håkan Hellström, men han har så sjukt konstiga texter tycker jag. Men låtarna är ju fortfarande riktigt bra!
Nu är klockan snart tio över tolv och jag ska bege mig till sängen och föröska sova lite till, annars kommer jag somna redan klockan sju ikväll, och det vore ju tråkigt, då skule jag ju missa Melodifestivalen, och det går ju inte för sig. Jag ska även läsa idag. Jag har beräknat att jag ska läsa fyra kapitel/ timmen. Enda fram till klockan fem. Men jag måste få sova lite till innan, annars läser jag på men fattar inte vad jag läser.
Ikväll blir det kanske Jannike, jag ska ringa och höra lite med henne hur det blir. Och antagligen då Melodifestivalen.
Vad ska ni göra ikväll? : )


<3






Peace and Love

YOU KNOW MY WEAKNESS THAT IS WHY I'M SLEEPLESS

Publicerad 2010-02-20 01:38:50 i

Icke bra, klockan är 01.17, och jag är fortfarande vaken. Illa.
Sedan det senaste inlägget här så har jag och pappa varit iväg och handlat, vi har käkat pizza och bara slappat. Jag har kollat på Let's Dance som vanligt, och Claudia var som vanligt bäst. Hon är grym! Jag har även kollat på OS. Det verkar gå riktigt bra för Sverige. Anna Haag tog silver i spurten, Charlotte Kalla har tagit guld i 10 km fristil, Anja Persson har tagit brons. Nu är det super-G som gäller! Och dessutom vann Tre Kronor över Vitryssland i ishockeyn ikväll, 4-2, detta låter riktigt bra! : ) Jag satt och tjöt coh skrek som en galning i soffan!
Men som sagt  nu är klockan snart halv två och jag måste nart lägga mig. Jag har precis skrivit klart allting som jag skulle vilja ha på H&M. Jag har pratat med mamma, och jag/vi aknske ska beställa lite saker därifrån, men bara kanske. Men OM, så har jag kollat igenom vad jag vill ha. Vad jag vill ha allra mest. Jag ska egentligen bara beställa två hattar, två keppsar och kanske någonting mer, men jag ska prata lite till med mamma imorgon.
Men nu väntar sängen gott folk! : )












Dessa saker ska jag beställa, åtminstone det fyra första sakerna.
De två sista hittade jag på herravdelningen, men vad gör det?
Jag tror dessa kommer sitta snyggt på skallen i sommar. När
man är alldeles solbrun, det är en varm och fin sommardag/kväll,
då passar nog de här perfekt. Jag tror det skulle vara riktigt fint
till mitt hår också, eftersom att det är så pass långt och det
troligtvis kommer vara ännu längre i sommar.
Vad tor ni? : )












Peace and Love

SEE THE BOOTY SHAKE LIKE AN EARTHQUAKE THERE IS NO ESCAPE WHEN I SHAKE IT IN YOUR FACE

Publicerad 2010-02-19 16:53:31 i

Phu..! ÄNTLIGEN, klar med städningen. Jag har precis diskat klart allting, inklusive rengjort spisen riktigt på djupet. Just nu håller jag på att kokar trasan och diskborsten för att få bort alla äckliga bassillusker. Det är jävligt bra, det räcker med att man kokar trasan när den blir riktigt smutsig, så blir den som ny igen. Riktigt smart. Koka upp lite vatten, i med några droppar diskmedel, i med trasan, koka i ungefär 10 minuter och rör om, KLART. Voila, en ny trasa! ; )
Just nu är jag helt slut. Ska slänga mig i sängen och vila en stund. Och jag ska även duscha, känner mig uräcklig. Jag har skickat sms till Jannike och frågat om hon ska göra någonting ikväll, men jag har inte fått något svar ännu. Mamma skulle tydligen till mormor ikväll, så det blir nog ingeting med att åka till Njutånger. Annars får jag väl vara hemma ikväll, om jag inte sticker ut med Robert eller någon kanske. Vi får väl se vad kvällen har att erbjuda.
Men nu ska jag kila! : )


Kan vara den bästa dansfilmen som har gjorts, enligt mig!


















Peace and Love

ANNA HADE EN VÄN MED EN BIL OCH VI ÅKTE LÅNGT BORT VI KANSKE TILLOCHMED LÄMNADE SVERIGE

Publicerad 2010-02-19 13:28:53 i

MOHAHA, igår lade jag mig sängen för att jag skulle kolla på film. Men jag vet inte hur jag tänkte där. Hur kunde jag tro att jag skulle hålla mig vaken om jag lägger mig ner, jag kan knappt hålla mig vaken på kvälllen om jag sitter? Så imorse när jag vaknade hade pappa lagt över en filt på mig, jag hade alltså somnat i sängen med kläderna på och allting. Och jag vaknade rätt så tidigt, vid 09.00 tiden ungefär. Och varken pappa eller Linus var uppe. Så då visade det sig att Linus hade försovit sig och pappa också. Pappa trodde att jag skulle till skolan idag och räknade med att jg skulle väcka honom. Men jag har sagt till honom varenda dag nu i veckan att jag ska vara ledig idag, fredag, för att jag vet hur han är på att komma ihåg saker. Men det hjälpte tydligen inte.
Och just nu känner jag mig super duper duktig, super duper hungrig och super duper trött. Jag har nämligen städat hela lägenheten. Jag har dammtorkat, dammsugit, skurat, gjort rent mattorna, röjt undan och ojojoj vad duktig jag har varit. Nu har jag bara toaletten som väntar på att bli skinande ren och disken som väntar på att få bli diskad. Så jag har två saker kvar. Men jag har inte ätit någon frukost än, och klockan är kvart över ett. Och jag har ju varit igång hela morgonen, så nu är jag jätte jätte hungrig. Och dessutom jätte trött. Så innan jag fortsätter med städningen måste jag vila och käka. Jag har precis skickat ett sms till brorsan om att han ska ta med svart målatfärg hem från bygg idag. Men jag vet inte hur det blir med det, han säger att han inte tycker det är hans ansvar att få det gjort och han säger att han inte orkar. Men men... Jag tänkte även ringa mamma och fårga om hon ska hitta på någonting ikväll, om hon kanske ska till Njutånger eller så, då kanske jag kan hänga på. Jag känner att jag inte bara vill vara hemma och plugga och städa, jag vill komma ut också. Och pappa ska väl antagligen ha tv;n hela kvällen eftersom att det är OS. Såg ni föresten Anja Persson igår, jävlar vad grym den bruden är alltså!!









Peace and Love

MIN LILLA PRINSESSA

Publicerad 2010-02-18 22:14:00 i

STORT GRATTIS till världens finaste, sötaste, snällaste lilla gounge som finns på denna jord, nämligen min kusin Ebba. Idag är det hennes födelesedag och hon fyller hela 5 år! 5 år?! Hon var ju nyss liten bebis..?
Grattis mitt lilla härta, jag älskar dig.








Peace and Love

SOMMAR'N SNURRAR FORT NÄR VI BARA SNÖAR BORT

Publicerad 2010-02-18 20:51:35 i

Hitills har denna torsdag varit väldigt rolig, och det är inte heller så mycket kvar som återstår av denna dag.
Idag hade vi slöjd, och i början var det som vanligt, ingenting blev gjort. Men på slutet satt jag igång. Och nu har jag bestämt mig för vad jag ska göra. En bokhylla. I form av en pratbubbla. Och i den ska det stå '' Du möter många människor i ditt liv, men det är endast riktiga vänner som lämnar spår i ditt hjärta''. Jag tror det kommer bli snyggt om jag anstänger mig!
Efter slöjden träffade vi Josefine, och hon sade att våra tröjor hade kommit nu och att de stog inne i lärarrummet. Så vi traskade dit och längst upp låg mina byxor. Och shit, dom var jätte sköna, men dessvärre jätte stora. Jag har M på mina, och Mathilda ska ha L? Undrar hur det kommer gå, om jag håller på att drunknar i mina kommer nog hon göra det i sina hon med. Men som sagt, dom var hur sköna som helst. Och tvättar man dom med mjukgörande medel behåller dom nog skönheten! ;)
Efter det gick alla i våran klass runt med våra grymt snygga skoltröjor, och jag tror att alla blev jätte nöjda.
Efter skolan kom mamma och hämtade upp mig, så körde vi till Läroverket för att hämta upp Jannike. Och sedan for vi till Ica MAXI för att handla lite godskaer. Både jag och mamma satt och gnällde som små ungar på att vi var så hungriga, så mamma släppte av oss där och sedan gick vi upp för backen så var vi hemma hos mig. Och vi har mest legat i min säng och degat, vi har kollat på Festival och käkat en massa godsaker. Risifrutti, STOR kaka och två vanlijhjärtan. Nu måste jag ta och lägga ner med onyttigheterna.
Nu har Jannike åkt hem, efter att  vi har spelat lite kort, käkat och varit ut en sväng. Och själv sitter jag här och myser i kläderna. Vi har självklart tagit ett gäng kort, hälften tror jag är snökort, vilket jag inte tror ni tycker är så intressanta att titta på, så jag lägger nog bara upp någon.
När jag är klar här så väntar mitt rum på att röjas lite. Mitt rum måste alltid röjas efter att Jannike har varit här. MOHAHA. Sedan ska jag nog bara ta det lugnt, kanske duscha om jag inte gör det imorognbitti efter en långprmenad om det är fint väder. Också ska jag väl läsa ur boken och kanske se på film. Jag vet inte riktigt, vi är ju lediga imorogn så det är ingen brådska att lägga sig i sängen. Härligt!


Jannike har hittat någonting intressant
i min bokhylla som hon måste pröva.


Trycket på framsidan av tröjan!


Tre Kronor - ÖSTRA SKOLAN


Trycket på baksidan av tröjan!
( Det var detta trycket som vi designade själv,
eller snarare Josefine och Petra designade )




Mitt namn tryckt på armen!


Mitt namn tryckt på låret!


Hela kittet!


Jannikes nya ring.


Detta lilla lejon som är gjort av legobitar
fick Jannike i sitt kinderägg.


Snowslash med Coca-Cola smak!


Såhär kan det ju också se ut..



Fortfarande faller äckelsnön från himmlen..


En av Jannikes alla snöbilder.


Moi


Moi


Jannike, my darling!






Peace and Love

KÄNN INGEN SORG FÖR MIG GÖTEBORG

Publicerad 2010-02-17 16:07:38 i

FY FAN. För detta väder som vi har i Hudiksvall just precis just nu. Man trodde ju att det var över med snö nu, men icke då. Nu ska det snöa en hel vecka till, med start idag. Jag skulle helt ärligt göra vad fan som helst, bara jag slapp den här äckel vintern.
Om man bortser från vädret och tänker på skolan så har det gått riktgit bra idag.
På idrotten hade vi teori idag. Vi fick orva på hjärt och lung räddning, mun mot mun metoden, läsa i ett häfta och sådant.
Och på svenskan hade vi nationelltprov, det muntliga. Eller, det var en grupp idag, och imorgon är det en osv osv. Och jag var idag. Och jag var super duper nervös, men det gick hur bra som helst! :)
Jag har precis kommit hem, efter att jag har traskat hem med snön och vinden rätt i ansiktet, snö fulla benen och kyla. Usch. Men nu är jag i alla flal äntligen hemma, men jag börjar få huvudvärk. Typiskt, jag som ska lägga mig ner för att läsa ut boken. Det går nog inte så bra om jag har en bombande huvudvärk, men jag får väl ta en alvedon då, om jag hittar någon dvs. Jag tror även att jag ska ta den sista smlan, som jag fick syn på. Kanske någon macka också. Jag är dö hungrig. Det var äcklig fiskgrattäng i skolan idag. Vidrigt.
Senare ikväll ska jag nog kolla klart helt och hållet på filmen Festival som jag hittade här hemma hos pappa igår. Eller så kollar jag på Jönssonligan som går klockan 20.00 på kanal 4. Men det är tveksmat om pappa tillåter det, det är ju OS nu, och det får man ju enligt pappa inte missa.
Men just har jag ingne som helst känsel i mina lår och jag fryser som ett as. Så sängen väntar, en bra bok, mjukisbrallor och värmekudde. Härligt!


Ni som inte har sett den, bör se den.





Peace and Love

SHAKE IT LIKE A POM POM LIKE A POM POM SHAKE IT LIKE A POM POM LIKE A POM POM

Publicerad 2010-02-16 20:58:11 i

Ännu en dag avklarad, snart.
Idag är det tisdag, men det är t o m fettisdag. Vilket betyder, att man får äta semlor, hur , många man vill. I alla fall enligt mig.
Dagen har varit rätt så najs, det har som sagt varit semelätande, skolan och packing som har varit. Nu har jag komit hem till pappa. Han är brun som en pepparkaka, har haft det super bra och vi har fått varsina presenter. Brorsorna tror jag fick ett par varsina shorts och jag själv fick mig en rosa Lacosta t-shirt och en adidas tröja. Han sade egentligen att han inte hade hittat någon Adidas tröja, men han lurade ig såklart. Och jag som var så förbannad på honom! Men men, egentligen fick jag inte den modellen jag vela ha, men den hr duger bra ändå. Så tack till pappsen.
Just nu sitter jag här, vid brorsans datorn, pappas funkar tydligen inte. Jag har ingen aning om varför.
Jag ska skriva klart det här, ch efter det måste jag tydligen smörja in pappa på ryggen och sedan sk ajag själv hoppa in i duschen. Sedan blir det till att packa upp alla saker igen och sedan sängen med en gång. Jag har hittat filmen Festival nu också, den var tydligen här hemma hos pappa.
Inna jag avslutar här så tänkte jag också berätta att jag är väldigtglad. Mamma och Lisa, mammas faster alltså, har bestämmt att mamma, jag, Lisa och Jonas ska åka med Ålandsfärjan i sommar igen. Vi gjorde det för tre år sedan ungefär. Så det ska bli super kul! Ohc beställer man resa och allting tre månader innan så blir det mycket billigare. Härligt härligt!
Men nu ropar pappa, så jag ska smörja in hans BRUNA rygg. Avis..






Peace and Love

ULRIK MUNTHER

Publicerad 2010-02-15 16:40:25 i

Riktigt skön dag har det varit idag! Vi har ju firat Alla-Hjärtans-Dag på skolan idag. Så vi började med att baka tårta, och våran blev så enormt snygg, jag hoppas den åtminstone kommer på andra plats för det är den/vi värd.
Efter det, efteren timme, var det valfritt, så jag och Mathilda gick till massagen/avslapningen. Riktigt skönt var det, fast väldigt lite folk. Efter det blev det att vi satt i caféterian och lyssnade lite. Det var ett gäng killar som spelade, och man fick komma och sjunga om man vela. Vilket väldigt många gjorde. Och jag måste bara säga, vilken kille, vilken kille Erik är. Han är ju grym på trummor! Det går så jäkla fort och han får sådan känsla! Han är den grymmaste trummaren jag någonsin träffat. Jäklar, man fick ju rysningar..
Efter det käkade vi lunch, sedan tillbaka ner dit, så blev det en usel teater i tänkoteket. Och efter det satt vi ännu en gång nere i caféterian och sedan ner till matsalen igen för att äta tårta. Och jag ångrade nästan att jag gick ner dit. När jag gick därifårn hade jag fem tårtbitar i magen. Icke bra. Jag trodde ett tag att jag skulle kräkas, men som tur var så gjorde jag inte det.
Påvägen hem, så gick jag med Cissi, och vi hade snökrig. MOHAHA, grymt roligt var det, vi buttade ner varandra i snön. Eller snarare hon buttade ner mig där, jag fick aldrig ner henne i snön.
Jag kom hem för ett bra tag sedan och har enbart suttit här vid datorn. Jag har läst bloggar, kollat lite andra saker och även varit in på youtub.com  för att kolla på klipp på Andras Strömlund. Det finns två stycken stycken: ↓

http://www.youtube.com/watch?v=RxSXrxsx190&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=YaeQol_zMng&feature=related

Men jag har även som  vanligt lyssnat på musik. Jag har bl a setat och lyssnat på Ulrik Munther. Han som vann senaste Lilla Melodifestivalen. Han är ju så förjävla bra! Och söt dessutom. Det fanns två bra klipp med honom: ↓


http://www.youtube.com/watch?v=rSTEnJnaE1o&feature=player_embedded

http://www.youtube.com/watch?v=CVDZ6WjN5TU&feature=related

Just nu sitter jag och tar bort mina lösnaglar. Dom bara går sönder och dom har blivit så fula, så jag tänker ta bort dom, så att jag kan göra saker igen. Med dom kunde man ju inte ens klä på sig.
Ikväll blir det bara att vara hemma, jag ska läsa lite. Vi får väl se om jag tar mig en varm dusch seanre och myser lite i soffan med dipp och grönsaker som inte blev av igår. Så får det nog bli.














Peace and Love

FYRA FÖDELSEDAGAR OCH ETT FIASKO

Publicerad 2010-02-14 11:06:35 i

Idag vaknade jag precis lika tidigt som igår, men idag kunde jag inte ens somna om.
Hitills har jag bara legat i soffan och degat och kollat på en massa värdelösa tvprogram. Tänk att det finns inga som helt bra tvprogram på morgonen, inte ett enda. Det är så tråkigt. Men som tur var så finns det någonting som kallas film. Vilket vi har massvis av.
Jag har läst en massa bloggar precis, och då hittade jag ett klipp på Eva och Adam - Fyra födelsedagar och ett fiasko. Hur passande är inte det? Den filmen som är så bra, och som dessutom handlar om just det, kärlek. Så det blir kanske till att se den om vi inte hyr någon annan bra film eller så.
Senare ska jag duscha och sedan ska jag och mamma iväg och handla lite saker till imorgon. Och vi tar nog även en sväng ut till Maln och sitter i solen en stund. Solen skiner på som bara den idag! :)
Jag ska även läsa ut boken, vilket jag fortfarande inte har gjort. Och sedan var det även tänkt attjag och Jannike kanske skulle åka skridskor eller så. Vi tänkte egnetligen göra det igår, men då blev det inte av. Men vi får se hur det blir med den saken. Jag och mamma kanske skulle baka nnågonting till ikväll också, men vi får väl se hur det blir.
Ikväll går även Wallander - Bröderna på tv, så det ska vi väl se. Och självklart dipp och grönsaker.
Och som sagt så är det ju Alla-Hjärtans-Dag idag, så jag hoppas att ni får en riktigt bra dag och firar med nära och kära! Hur ska ni firaeran Alla-Hjärtans-Dag? :)



ANDREAS JOHNSON - GLORIOUS

Here she comes with the master plan
And I'm starting to lose control
Here she comes to this trash of man
And I'm ready to taste it all... when

She's bringing me in
Checking me out
Making me glorious

here she comes like a brand new day
belly dancing across the room
in the moonlight I watch her sway
to her rhythm I'll go as groom... with grace... tonight...

She's bringing me in
Checking me out
Making me glorious... Well
here she comes
She's bringing me in
Checking me out
Making me glorious
She's bringing me in
Turning me on
Making me glorious






Peace and Love

FESTIVAL

Publicerad 2010-02-14 00:28:23 i

Fasen också! Jag har setat här och lyssnat på Andras Johnson - Glorious ett bra tag nu. Och av någon konstig anledning blev jag galet jävla sugen på att se filmen Festival, ni vet med Ebba Hultqvist bland annat. Det filmen är ju för bra. Men självklart bara för att jag vill se den, så är den självklart borta. Den SKA ligga i någon av mina två lådor som jag har med dvd filmer, men det gör den inte. Och inte heller i filmskåpetinne i vardagsrummet. Jag vet inte vart fan den har tagit vägen. Jag har t o m ringt brorsan och frågat honom om han har tagit den eller om han ve vart den är, men det vet han såklart inte. Jag vet inte vart den är. Jag blir så sur, och att ha mens gör ju inte heller saken bättre. Då blir man bara surare och surare för varje sekund som går och då blir mamma arg på mig för att jag blir arg. Usch, hatar det här, jag orkar inte! Nu är jag så fruktansvärt irriterad så jag måste gå och lägga mig, anars har jag en känsla av att någonting här inne kommer bli kastat i golvet eller liknanade.
Imorgon blir det till att leta efter film jäveln och hittaden.
FILMEN FESTIVAL EFTERLYSES!!


♥♥♥




Peace and Love

DRÄGEL DRÄGEL

Publicerad 2010-02-13 22:54:04 i

Igår var jag så grymt äckligt trött, så jag tänkte att jag skulle sova länge imorse, men så ska man inte göra. Man ska inte tänka så. För då vaknar man super tidigt istället, jag vaknade redan klockan 07.30 idag. Då var jag inte glad kan jag säga. Men det var pågrund av att jag hade en sådan fruktansvärd mensvärk. Men som tur var så var jag uppe ungefär en halv timme och sedan lade jag mig igen, och sov riktigt djupt och tungt till halv elva, så då kände jag mig utvilad.
Vid ett tiden kom Linda och Kaj och hämtade upp mig, så åkte jag med dom och handlade och sedan for vi direkt hem. Men Jannike var inte hemma, så jag fick sitta och vänta på henne ett bra tag.
Och ska jag vara ärlig har vi inte gjort speciellt mycket. Vi har enbart provat skridskor, pratat om att vi skulle baka, vi var ner på OK Q8 en snabbis och sedan hem igen. Och självklart har vi ätit god mat och kollat på tv. Det var något jätte bra progrm somhandlade om Jerry Lee Lewis, han är så förjävla grym och frilmen var grym!
Och vid sex tiden kom mamma och hämtade mig. Och sedan vi har ommit hem har vi setat i soffan och kollat på Big Momas House 2 och Me3lodifestivalen. Ikväll var bidragen verkligen grymma! Och det var helt klart de rätta som gick till finalen, men till andra chansen skulle inte det där dansbandet gått vidare, det var helt fel.
Jag har även målat naglar i en massa olika färger för att se vilken jag vela ha, och nu har jag kommit fram till vilken färg. Så nu ska jag fixamed det innan jag går och lägger mig.
Jag var in lite på svt.se för en stund sedan också, för att kolla lite. Glada Hudik Teathern var ju med också, såg ni det? Dom var ju grym! :) Men jag såg även en massa andra artister som skulle vara med i andra deltävlingar, som jag inte hade någon som helst aning om!

Bl a:











För övrigt så var Erik Saade och Andreas Johnson grymma. Man rös när man hörde dom båda två cofh man dräglade när man såg Erik. Fan vad fin han är! Och jag hade ingen aning om att han är tillsammans med Molly Sandén. Dom är ritkgit söta tillsammans!










Hoppas nästa deltävling i Göteborg är minst lika bra! :)


http://www.youtube.com/watch?v=miT40qj4Jes


http://www.youtube.com/watch?v=JnJMrzJsp4s&feature=fvw





Peace and Love

NJUTÅNGER

Publicerad 2010-02-12 14:19:48 i

Jag hann aldrig blogga igår, men jag tänkte berätta lite om vad jag hade för mig.
Vi hade nationella i svenska, upp sats och det kändes riktigt bra! Så hade vi lunch vid ett tiden och efter det blev det engelska. Och vi slutade dagen med NO. Som sagt sexualkunskap. Jag lånade t o m hem boken för att jag skulle kunna plugga. Vilket jag även gjorde, jag och Jannike satt hemma hos henne och pluggade. Mamma körde dit mig efter att hon hade slutat jobba. Vi fixade även våra naglar, så nu har jag satt på lösnaglarna, vilket känns väldigt ovant. Senare på kvällen, vid åtta tiden ungeär, stack vi hem till Marcus. Han visade oss runt, han bor jätte fint, och sedan skulle vi kolla på film. Vars Jannike somnade och jag och Marcus garvade åt henne och kollade på filmen själva. Vi hann tyvärr inte se klart den, men jag sa fråga vad den heter senare, så ska jag ta och hyra den, för det var super bra!
Idag har jag haft sovmorgon och endast två lektioner. Först a-pass och sist idrott. Och idag var vi på glysis och spelade ishockey. Där på slutet var det faktiskt grymt roligt! Sedan fick jag åka med Wixner hem, det var snällt, för jag var alldeles slut i kroppen. Jag kom hem för ungefär en timme sedan. Ocvh jag sitter här just nu, men ska snart krypa ner i sängen under en filt och kolla på film tror jag. Jag fryser och är förbaskat trött. Och ikväll är vi bjudna på middag hos dom i Njutånger, det ska bli kul. Det blir väl som vanligt gotta, Let's dance och Solsidan. Jag vet inte alls när vi kommer hem, men det blir nog inga fler inlägg idag.
Nu ska jag lyfta på rumpan och ringa mamma och höra med henne när vi ska till Njutånger.


Mitt hjärta






Peace and Love

BLÅSNINGEN

Publicerad 2010-02-10 20:36:55 i

Idag är jag på bättre humör än vad jag var igår, vilket är väldigt skönt.
Idag hade jag min idrottslektion,  och jag skulle som sagt lära ut foxtrott. Och jag var verkligen super nervös. Men det gick hur bra som helst, alla tyckte det var roligt och vi hade jätte kul! Så jag är super glad att jag gjorde det, jag känner mig stolt! Och jag fick beröm av både klassen och Ann-Cha. Det blev verkligen lyckat!
Dagen har bara flytit på som vanligt, och har faktiskt gått rätt så fort. Och jar och Mathilda har kommit på en grymt smartig idé till tårttävlingen på måndag. Men det får ni inte vet nu, det får i veta då! ;)
Idag har det varit väldigt fint väder, solen och har tittat fram hela dagen, visserligen var det lite kyligt, men det var faktiskt riktigt skönt att gå hem idag. Egentligen hade jag velat gå en långpromenad ut till Maln, men det hade jag tyvärr inte tid med. Det får bli imorgon, om det är lika bra väder då. Jag känner att det var ett tag sedan jag var ute på en långpromenad.
Jag och mamma åkte iväg för att handla förut. Jag behövde godis till imorgon, då vi ska ha nationella provet, skriva uppsatsen, och då ska vi sitta i nästan tre timmar, då är det ju väldigt bra att ha med sig någonting att tugga på. Och jag behövde även lite mer saker, som alla ladies behöver, för tyvärr har ju alla vi kvinnor någonting en gång i månaden, ibland önskar jag att jag var kille..! Men det var inte bara det som fick följa med mig hem, även ett paket med lösnaglar. Jag hade nämligen sparat ut mina naglar, så för att vara mig Ida Karlsson, så var dom långa. Men idag och igår har jag varit så nervös, trött och usch, och då börjar jag såklart bita på dom. Därför köpte jag naglar idag, som jag ska fixa med innan jag går och lägger mig ikväll. För har jag lörnaglar kan jag ju inte nå mina, dvs jag kan inte bita på dom. Smart, eller hur..? :) Dessutom blir det ju snyggt också!
Just nu är klockan 20.30 och jag ska nu ställa mig vid diskbänken för att diska. Jag lovade mamma att jag skulle göra det eftersom att hon bjöd mig halft på lösnaglarna. Så det ska jag göra, och efter det ska jag hoppa in i duschen. Och efter det, ska kanske Fia och brorsan, och kanske även annat folk komma hit och fika lite. Så blir det nästan varenda kväll. Och då ska även Fia, om dom kommer, få hjälpa mig att fixa naglarna.
Men nu tjatar mamma på mig att jag måste börja diska, så då ska jag väl göra det.








Peace and Love

MILKSHAKE

Publicerad 2010-02-09 14:45:48 i

Usch, vilken hemsk dag! Nästan min hela dag är förstörd. Jag är så deppig och besviken. Vi hade ju nämligen Nationellaprovet i svenskan idag, som alal andra nior runt om i landet. Både mamma och min svenska lärare Inger, sade till mig att jag inte behöver oroa mig, att det skulle gå så bra. Men det gick piss. Jag är så besviken på mig själv, och även på dom som har bestämmt tiden. Första frågan hade jag redan hjärnsläpp, men sedan gick det i alla fall lite bättre. Men jag hann inte alla frågor. Jag missade hela fem stycken. FEM. Det är ganska så mycket poäng. men det är ju pågrund av tiden. Sak man göra ett så viktitgt prov så vill man ju verkligen tänka och ha mycket tid på sig. Men vi hade ju bara 80 minuter, dvs inte ens en och en halv timme. Och jag fick världens panik och usch. Men vi får se hur det går. Jag hoppas på ett G i alla fall. Men jag är så ledsen, jag som nästan var lite taggad på att göra det, också går det verkligen dåligt. Men nu får vi bara hoppas på att jag gör bra ifrån mig på muntliga nästa vecka och uppsatsen på torsdag. Inger sade till mig att jag hade fått MVG för att jag skriver så bra, jag får en sådan inlevelse och känsla, och dels också för att jag gjorde min muntliga redovising så pass bra. Så det är bara att hoppas.
Jag gick hem innan svenskan skulle börja, pågrund av att jag inte var så glad. Och hitills har jag bara setat här och degat framför datorn. Senare tänkte jag kanske baka, för att få mig på bra humör och tröst äta kanske man ska kalla det. Och jag ska även göra klart idrottsschemat, äkat och förhoppningsvis komma i säng tidigt och försöka att sluta tänka på dagen. Och jag måste absolut läsa i boken. Det är verkligen ett MÅSTE, eftersom att jag inte har läst på hela helgen. Fy mig! Nu ska jag gå in på svt.se och kolla om det har kommit ut ngot nytt avsnitt av Andra Avenyn, har det inte det blir det nog Wallander eller någonting. Jag är ju så trött också, kanske måste vila lite. Men först en milkshake! :)

Jag kollade på blåsningen här om dagen, och jag garvar lika mycket varenda gång när jag ser på när Shirley Clamp blir blåst! Ni kan kolla in det här:

http://www.tv3play.se/program/blasningen

Även STORT grattis till Caroline och Davids lille son Linus som kom till världen på söndag morgon. Han vägde 3352 g och var 51 cm lång. Vi kommer och hälsar på er och bebben någon dag! :)


Nu skulle jag behöva dig..







Peace and Love

JAG VILL KÄNNA ATT JAG LEVER

Publicerad 2010-02-07 16:47:44 i

Just nu sitter jag och kollar på Ensam mamma söker, igen. Jag kollar på det väldigt ofta, jag tycker det är ett så mysigt program. Och i sista avnsittet är det en jätte fin låt med. Jag vill känna att jag lever. Den äer även med i Så som i Himmlen.
Det är nu som livet är mitt 
Jag har fått en stund här på jorden
Och min längtan har fört mig hit
Det jag saknat och det jag fått

Det är ändå vägen jag valt
Min förtröstan långt bortom orden
Som har visat en liten bit
Av den himmel jag aldrig nått

Jag vill känna att jag lever
All den tid jag har
Ska jag leva som jag vill
Jag vill känna att jag lever
Veta att jag räcker till

Jag har aldrig glömt vem jag var
Jag har bara låtit det sova
Kanske hade jag inget val
Bara viljan att finnas kvar

Jag vill leva lycklig för att jag är jag
Kunna vara stark och fri
Se hur natten går mot dag
Jag är här och mitt liv är bara mitt
Och den himmel jag trodde fanns
Ska jag hitta där nånstans

Jag vill känna att jag levt mitt liv









Peace and Love

STORSTÄDNING

Publicerad 2010-02-07 15:06:03 i

Igår blev det att vi for till Söderhamn till mormor och hjälpte henne. Och vi åt även middag där, och vi hade super kul. Vi skrattade en hel del!
Och sedan var vi i Hudik lagom till Melodifestivlaen började klockan 20.00, så mamma släppte av mig hos Jannike. För mamma skulle ändå hem och tvätta, så det skulle inte ha varit så roligt för mig. Hemma hos Jannike blev det Melodifestivalen med chips, dipp och grönsaker, och läsk. Det var ritkgit gott!
Jag tyckte det var rätt att de som gick till final gjorde det. Men till andra chansen tyckte jag att Linda eller vad hon heter, den rödhåriga bruden, skulle ha gått vidare.
Efter det blev det Spiderman 2, men jag hann inte se klart den. Men det är ingenting jag är depp för, jag tycker den är så fruktasnvärt overklig. Så brorsan hämtade upp mig, och det var fullproppad bil. Det var brorsan, Fia, Lövis, Matti och jag. Så lämnade vi av Matti, men då skulle Lotta med. Hon var aspackad så hon babblade på som en turbo. Så vi gled runt på stan ett tag och sedan körde brorsan hem oss. Så hjälpte jag mamma bära upp tvätten och kom i säng kvart över ett ungefär.
Och imorse vaknade jag upp vid halv elva ungefär. Jag åt frkost och degade framför tv;n en liten liten stund. Sedan var det bara att sätta igång med storstädningen. Det är så frutkansvärt mycket saker här, saker som ska slängas, saker som ska ner till förådet och så. Så vi har dammsugit och skurat nästan hela lägenheten. Fast vi är inte ritkgit klar. Mitt rum och vardagsrummet är kvar. Men annars så, annars är det blänkande rent här! :)
Just nu sitter jag här, mamma i vardagsrummet och brorsan sitter inne i köket och blir intervjuad av någon gubbe från någonstanns. Dom ringer folk över hela Sverige tror jag det var och intervjuar dom om en massa saker. Bland annat saker om regeringen hör jag nu. Senare ikväll ska jag läsa ur boken, troligtvis duscha om jag inte gör det imorgon, käka och bara ta det lugnt. Vi ska ju även ner med saker i frådet och sophuset. Jag är väldigt sugen på att åka till Jannike, men jag vet inte om jag har varken tid eller någon som kan köra. Så det vet jag inte hur det blir med det. Plus att hon är sjuk, och det vill jag ju helst inte bli. Men vi får väl se hur jag gör! Jag ska även göra idrottsschema. Jag ska ju leda idrottslektionen på onsdag, jag är förväntansfull och tycker det ska bli jätte roligt, men jag är fortfarande nervös. Men det ska nog gå bra, hoppas jag!
Nu ska jag prata lite med mamma, och fråga henne om vi kan äta tacos ikväll ändå, jag är verkligen inte sugen på wook.


Ola och Salem al Fakir






Peace and Love

TAKRAS ÖVERALLT

Publicerad 2010-02-06 11:26:23 i

Helt allvarligt, nu börjar det gå för långt. Nu måste det sluta snöa! Det har varit takras på Åhléns, nu har taket rasat in på Iggesundsbadhus också, och det var helt nyrenoverat. Nu börjar det gå för långt! Snart kommer väl vartenda tak i hela stan rasa in. Fan vad trött man blir. Och idag skulle mamma tvätta för vi har jätte mycket tvätt. Klockan tolv var det tänkt. Men nu är det troligtvis ändrat, för vi måste till Söderhamn, till mormor och hjälpa henne skotta av all denna jävla snö på taken. USCH FY OCH BLÄ PÅ VINTERN, DEN KAN TA SIG I ARSLET!

Jag vaknade runt halv tio, låg ch läste lite. Jag och mamma har legat framför tv;n och jäst lite grann, bl a kollat på Extream Homemakeover, LA Ink och självklart Bollibompa. Och nu har vi precis ätit frukost. Så idag får vi väl se då om det blir hemma eller om vi ska till Söderhamn. Och ikväll blir det nog också hemmakväll, om jag inte hittar på någotnign annat skoj. Och självklart blir det gotta, dipp och grönsaker, MUMMS. Ikväll börjar även Melodifestivalen, deltävling 1, det vore ju kul att se. Och även Shall we dance? går på tv, och Big Mommas House och Mr Bean. Han är ju störtskön!








Björn Gustavsson, vilken stjärna! Synd att han inte är med i år igen
för underhållningen, han var ju höjdpunkten i hela programmet!







Peace and Love

VÅR OCH SOMMAR KLÄDER

Publicerad 2010-02-06 00:59:20 i

Just nu är klockan 00.28 och jag sitter här vid datorn och bloggar, vilket jag egentligen inte borde göra. Jag kollade på Let's dance förut, och ÄNTLIGEN åkte Rabih ut. Det var på tiden.
Brorsan och Fia har även varit här, så jag och Fia låg i varsin soffa och snackade lite. Bland annat om resan som man får göra när man går andra året. Hon åkte till England och hon sade att hon hade skit kul och en massa annat. Så jag låg där och tänkte på vart jag vill åka, en såhär två år innan man får åka. Typiskt mig. Men det är ju bra att vara ute i god tid.

Jag har suttit vid datorn i kanske en och en halv timme nu. Och jag har bland annat kollat på en massa kläder. Nu i februari börjar ju alla vår och sommar kläder redan komma ut på allas hemsidor. Då är det ju alltid kul att kolla och drömma sig bort ett tag. Så här kommer det ett gäng bilder, ganska så många, på lite saker som jag skulle vilja beställa hem.
Jag har bestämt att i vår/sommar ska jag ha starka och färgglada färger. Inte svart, vitt och grått som jag alltid har, nu är det ändring på det.

KOFTOR/JACKOR























NEDERDELAR

































ÖVERDELAR






















































KLÄNNINGAR


























SOV OCH MORGON SAKER














ÖVRIGT







Men ojojoj, nu är klockan 00.57. Inte bra! Jag gick nyss och stängde av tv;n inne i vardagsrummet. Mamma ligger i sängen och sover med kläderna på och allt. Ingen ordning alls här inte! Så innan jag lägger mig ska jag tvätta mig, borsta tänderna och även släcka alla lampor. Phu, nu blev det jobbigt!






Peace and Love

HASSELALÄGER?

Publicerad 2010-02-05 18:24:21 i

Phu, nu har jag precis diskat och det var inte lite disk heller kan jag lova!
Jag har även hunnit med att läsa lite bloggar. Och egentligen borde jag sitta med min bok i handen nu, men det gör jag såklart inte. Det får bli lite senare.
Nu har även mamma kommit hem och hon står och lagar mat. Vi ska äta kycklingfilé med potatisgrattäng. MUMMS! Och som jag asgt så blir det nog bara en hemmakväll ikväll. Med Let's dance, CSI, Morden i Midsommer och lite annat. Och en massa gotta om mamma har hunnit köpa det.
Just det, eller det kanske jag har berättat redan kom jag på? Att Cissis mamma har bokat våra biljetter till Stockholm nu. Vi åker på sportlovet. Den 10-11 mars. Det ska bli så roligt! Fast nu kom jag på att Hasselalägret brukar vara på sportlovet. Hjälp. Tänk om jag missar det?! Det får jag ju inte göra. Aja, Stockholm blir onsdag-torsdag, och lägret brukar oftast vara på en helg. Eller hoppas jag? Nej, nu blev jag orolig över det också. Fasen. Hoppas jag får svar från hon som brukar ha hant om lägret snart, vi ställde frågan om det skulle vara något Hasselaläger i år igen, jag och Jannike.


Min lilla gofis! Fy fabian vad jag saknar dig hjärtat!






Peace and Love

HJÄLP!!

Publicerad 2010-02-05 14:52:04 i

Usch, det var så hemskt det som hände mig nyss!
Jag hade setat här vid datorn och kollat på Ensam mamma söker och så var det slut, jag hade kollat klart på alla avsnitt. Så jag reser mig upp hastigt och ska sträcka på mig. Och då blir jag jätte jätte yr. Jag brukar bli yr när jag gör så, men abslout aldrig så här kraftigt. Allting bara blev bara svart och det snurrade i huvudet så jävla mycket. Så hjärnan var ju inte med, jag fattade inte vad som hände. Det var som att jag sov. Och att jag drömde att jag låg på golvet, och när jag då ''vaknar'' så gör jag det. Jag ligger på golvet. Usch, det var så hemskt! Också landade jag med rumpan på sladden till plattången, den där hårda saken som man trycker in i eluttaget. Så nu har jag ont i skinkan också. Och jag känner mig skakig och konstig. Jag hoppas verkligen att det här inte händer igen, för det var super läskigt! Plus att jag är ensma hemma, tänk om det hade blivit allvarligt?!

Usch, jag måste försöka lugna ner mig lite. Jag gör en frågesak här som jag hittade på en blogg. Jag tror inte jag har gjort den här ute på bloggen förut, men det kanske jag har. Jag vet inte, annars får jag väl göra den två gånger då.


Namn: Ida Martina Karlsson

Kallas för: Ida, Idis och Karlsson

Stjärntecken: Jag är Jungfru

Höger eller vänsterhänt: Jag är högerhänt

Piercingar: Hitills har jag ett hål i vardera öra, men det ska nog bli fler

Tatueringar: Inga än så länge, jag försöker övertala mamma om att jag ska få göra det när jag fyller 16/17 år

Längd: 1,69½

Skostorlek: 39-40-41

Hårfärg: Jag är brunett

Fräknar: Jag brukar faktiskt få lite på sommaren

Motto: Du har inte misslyckats förrän du har gett upp

Kär? Jag vet inte längre

Önskar du att du bodde någon annanstans? Ibland, men eftersom att jag är uppvixen här i Hudiksvall så trivs jag riktigt bra ändå

Dricker du? Jag har aldrig provsmakat ens en gång

Röker du? Samma här, jag har aldrig provat, och det kommer jag inte göra heller

Vilket schampo använder du? Sunsilk

Vilken parfym använder du? Just nu har jag faktiskt nästan slutat med parfym, men jag har Paris Hilton coh Christina Aguilera

Vad är du rädd för? Mörker, mördare, ormar och andra läskiga saker

Gillar du att tvätta? Jag brukar tvätta, men jag vet väl inte om jag gillar det

Gillar du berg- och dalbanor? Det ä ju skit kul

Senaste…

Filmen du hyrde? De ofrivilliga och Vi hade i alla fall tur med vädret 2

Filmen du köpte? Alla de sex stycken Johan Falk filmerna för 200 kr

Låten du hörde: Massa musik i Ensam mamma söker

Låten du laddade ner? Jag laddar inte ner längre, så jag har ingen aning faktiskt

Personen du ringde? Mamma

Personen som ringde dig? Mamma

TV-program du såg? Ensam mamma söker, fast på datorn, jag kolla nästan ingenitng på tv längre

Person du tänkte på? Jag tänker alltid på morfar

Favorit…

Låt: Oj, jag har inga sådana där favvosar

Sak att göra: Leva livet

Sport: Ishockey

Dryck: Coca-Cola

Kläder: Bekväma och snygga kläder

Film: Det måste nog vara Johan Falk, jag är helt besatt

Bil: Det finns så många snygga glid

Serie: Andra Avenyn, Riverside, One Tree Hill och en massa andra

Har du någonsin…

Gråtit över en pojke? Det vet jag faktiskt inte

Gråtit över en flicka? Det vet jag inte heller

Ljugit för någon? Ja, när man var liten ljög man hela tiden

Varit i slagsmål? Nej det har jag inte

Blivit arresterad? Nej det har jag inte heller

Antal…

Gånger du varit kär? Man var väl kär i varenda kille när man var liten, annars är det väl två stycken

Tjejer du kysst? Jag har inte kysst en tjej

Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? Alla

Gånger ditt namn varit med i tidningen? Jag vet inte, det är ju inte många gånger, i alla fall en gång

Senaste…

Boken du läste? Mari Jungstedt - Den inre kretsen

Personen du fick e-mail av? Gratisworld Nyhetsbrev

Personen du fick brev av? Det måste nog ha varit Majja

Personen du fick sms av? Mathilda

Gången hela din familj åt middag tillsammans? I måndags

Saken du köpte? De två tröjorna och armbandet och halsbandet som jag visade bilder på förut

Vad har du gjort idag? Varit förbannad på mig själv, svimmat eller vad jag nu gjorde, kollat på Ensam mamma söker och sovit

Brukar du svära mycket? Ja

När stiger du upp på morgonen? Jag ställer alltid klockan på halv sex om jag ska till skolan, men det är inte säkert att jag kliver upp då, annars sover jag tills jag vaknar på helger och lov

Vad har du på dig? Svarta mjukisbrallor, svart t-shirt, grå tjocktröja och randiga strumpor

Vad ska du göra ikväll? Antagligen blir det en lugn hemmakväll med mamma, framför tv;n, om jag inte åker till Jannike eller någontign sådant

Vad är du allergisk mot? Jag är otroligt allergisk mot pollen

Var har du ont? I vänstra skinkan

Använder du hårspray? Väldigt sällan

Kan du stå på händer? Nej inte själv, och även om någon håller i mina ben så står jag inte mer än två sekunder för jag tycker det är så läskigt

Håkan Hellström eller The Ark? Helt klart Håkan Hellström

Salt eller socker? Det beror väl på vad man är sugen på

Gillar du ketchup? Det är ett måste till korv med bröd

Är du glad nu? Ja, fast jag är även fortfarande irriterad på mig själv

Var du glad igår? Ja det var jag

Vad dansar du till? Allt möjligt

Stockholm är… ? en otroligt mysig och fin stad och även Sveriges huvudstad

Göteborg är… ? tyvärr väldigt långt häifrån

Kan du sjunga? Nej, tyvärr inte, men jag önskade att jag kunde

Spaghetti eller makaroner? Spaghetti

Ställen du vill besöka? Det är så otroligt många, LA, Irland, London, Paris, Italien, Malmö, Göteborg, Gotland och många många andra ställen!








Peace and Love

HELVETE

Publicerad 2010-02-05 12:21:45 i

F-A-N. Jag blir så jäkla irriterad! Nu var jag så peppad på att ha idrott, volleyboll. Och jag hade skrivit upp busstider och allting var klart. Jag hade packat allt. Och jag tänkte att jag skulle ta bussen som går 12.22. För jag hade i mitt huvud att vi började klockan 13.00. Men det var ju 12.00 vi började. Det var för 11 minuter sedan. Jag som var så peppad, och jag som tyckte det skulle bli så kul! Och jag hade precis gjort iordning mig när Mathilda skickade sms '' Leker du sjuk idag också eller? ;)''. Då slog det mig, fasen vi börjar ju inte klockan ett vi börjar ju klockan tolv.
Men men, det finns ingneting att göra åt det nu. Men jag är så irriterad på mig själv! Jag får väl prata med Ann-Cha på måndag då om vad som hände. FAN.










Peace and Love

TIDSFÖRDRIV

Publicerad 2010-02-05 09:03:57 i

- Sommar frågor till tjejer!

Bikini eller baddräkt? - Bikini
Hängmatta eller solstol? -  Solstol
Brunt eller blont hår? - Brunt
Shorts eller kjol? -  Shorts
Linne eller T-shirt? - Linne
Utsläppt eller uppsatt hår? - Utsläppt på kvällen och uppsatt på dagen
Brun eller vit? -   BRUN!
Att bada i saltvatten eller sötvatten? - Både salt och söt vatten
Sommarfärg?  - Grön, blå, gul, röd, rosa, de ljusa färgerna är sommarfärger
Liseberg eller gröna lund? - Grönalund
Sommarsöt eller sommarsnygg? - Både sommarsöt och sommarsnygg
Varmt eller svalt på sommaren? - VARMT
Soligt eller molnigt ? - SOLIGT
Hav eller sjö? - Hav
Vatten krig eller vatten spridare? - Vattenkrig
Cola eller fanta? - COCA COLA
Flipflopps eller ballerina? - Flippflopp på stranden och ballerina annars
Båt eller husvagn? - BÅT
Sommar eller vinter? - SOMMARSOMMARSOMMAR
Bada från strand eller brygga? - Strand, och oftast finns det en brygga vid stranden
Solbrända killar lr vita killar? -  SOLBRÄNDA
Tälta eller sova inne? - Både tälta och sova inne
Jordgubbar eller hallon? - Jordgubbar












JAG HAR:

Ett förhållande:  Nej
Bra kompisar:  Ja
Dejtat en av dina bästa kompisar: Nej
Blivit kär vid första ögonkastet: Ja
Skrikit åt en lärare:  Inte skrikit riktigt
Ljugit för dina föräldrar om vart du är: Nej
Några smycken som kostat över 1000 kr: Nej
Snusat: Nej
Rökt:  Nej

DAGENS:
Klädsel: Hitills bara trosor och sov t-shirt
Frisyr: Uppsatt i knut
Låtar:  KE$HA - Tik Tok
Vill ha:  SOMMAR!
Sjuka: Ingenting
Drog: Det ska väl vara datorn
Köp:  Ingenting
Godis:  Ingenting
Attityd: Hitills bra
Tanke när du såg dig i spegeln i morse: Jag orkar inte gå ner på stan


FÖRSTA:

Bästa kompis: Jannike Flinthammar
Bil: Har ingen
Kärlek: Han
Husdjur: Fiskar
Sport: Cheerdance
Jobb: TeWés konditori
Köpta skiva:  Skulle nog gissa på Spice Girls
Piercing: Öronen
Konsert:  I Babtistkyrkan

SISTA

Personen som smsade dig: Cissi skulle jag tro
Personen som du kramade: Mamma
Personen som ringde dig: Mamma
Du sa till din pappa: ''Och du pappa..... ha det så otroligt tråkigt i Thailand ;)''
Person du sa 'jag älskar dig' till:  Mamma
Drycken: Vatten
Bilfärd: Igårkväll
Filmen du såg:  Johan Falk - Leo Gaot
Gången du grät:  Förra helgen
Måltiden: Fisk hemma hos Jannike

SKULLE DU:

Våga hoppa falskärm:  Kanske när jag blir äldre
Våga hoppa bungyjump:  Kanske när jag blir äldre
Dejta någon med mycket tatueringar: Ja
Kalla dig själv lycklig: Ja
Hellre ta bilden än vara med på den: Det beror på
Kunna gråta över en kille:  Ja
Kunna gråta över en tjej:  Ja
Kunna springa 50mil: Jag skulle troligtvis ligga på marken efter femtio meter

VAD:

Gör du just nu: Skriver det här
Ska du göra imorgon:  Jag har inte besämt någotnign ännu
Säger du till dig själv när allt känns svårt:  Kom igen Ida, du klarar det här!
Har du med dig in på bion: En massa gotta och en bra vän
Är det för färg på dina byxor: Jag har inga byxor på mig just nu
Är det för väder hos dig just nu: Det ligger tusen meter snö på backen och det är dimma
Är det första du lägger märke till hos det motsatta könet: Personligheten, ögonen och håret
Skulle du göra om du vann på lotto: Betala skulder/lån, ge bort pengar till välgörenhet, ge pengar till familjen mf, shoppa och kanske åka utomlands








Peace and Love

KLOCKAN 08.23 PÅ MORGONEN..

Publicerad 2010-02-05 08:44:10 i

och jag är redan vaken. Jag börjar inte förens klockan tolv idag. Då kanske ni undrar, vad i helsike gör hon uppe nu då? Jo, det undrar jag faktiskt själv. Men jag vaknade bara helt plötsligt och kunde inte somna om, plus att brorsan stod och pratade as högt med mamma, så det kan ju vara därför. Men hur som helst så är jag alltså uppe nu och det är väl lika bra det.
Jag hann aldrig skriva någonting igår, men jag var som vanligt i skolan och sedan åkte jag till Jannike. Där vi var ute och gick med hunden Ville, som dom var hundvakt åt, vi bakade smulpaj, vi kollade på Johan Falk och bara myste hela kvällen lång. Men en konstig och läskig sak som hände igår var att Ville fick tag på min naturgodispåse, som det bland annat var mörk choklad ?! Och det konstiga var att min väska var stängd. Men han hade väl kännt lukten och lyckats dra upp dragkedjan och fått ur påsen med det goda i. Vi märkte att det kanske hade varit tyst i två-ötre minuter, så jag kollade ut i hallen och där stod han och gjorde någonting. Och min första tanke var ju inte att han stod och åt mitt godis, utan det var att nej nu äter han på någons sko. Men så var det ju, både jag och Jannike fick fetpanik, stirrade på varandra, och usch, det var galet. Men vi gikc in på google.se och sökte på Varför kan inte hundar äta choklad? Och där fick vi en massa svar. Och han blev bara lite lös i magen, men han spydde ju inte i alla fall. Och han verkade må så bra så när jag åkte hem. Pigg och allt. Och sedan när jag åkte hem, så hade dom fortfarande inte plogat vägarna. Vad är problemet liksom, det fattar inte jag? Varför kan dom inte bara ploga? Folk blir ju insnöade och kan ju inte ta sig någonstanns. Jag blir så trött på det här. Just nu känner jag att jag hatar snön mer än ärtsoppa, då är det riktigt illa.
Men nu lämnar vi det. Klockan är alltså halv nio nu och jag har mycket tid kvar att göra mig iordning på. Därför ska jag äta en lugn och härlig frukost, klä på mig mjukiskläderna, jag behöver ju inte fixa till mig så mycket. Vi ska ju bara ha idrott. Och jag tänkte även läsa lite. Vilket jag måste göra ungeäfr hela helgen. Jag måste ju läsa klart den någon gång!


Varför kan det inte bara bli sommar så man kan sola och bada och bara slippa allt detta jävla elände..?






Peace and Love

TRE SAKER

Publicerad 2010-02-03 20:39:56 i

Jag har legat i sängen och försökt pluggat ett bra tag nu. Men det är så fruktansvärt tråkigt så jag kan liksom inte koncentrera mig. Därför sitter jag här en stund istället. Och vad hittar man? Jo. Heidi Montags nya album. Jag skulle egentligen kolla om det hade kommit något nytt avsnitt av The Hills, och då hittar man detta istället. låtarna är väl sådär, jag hade inte ens en aning om att hon sjöng? Dessutom går det ju så fruktansvärt mycket om att hon har gjort ett antal, väldigt många, operationer, skönhetsoperatiopner. Jag vet inte vad jag ska tro. Jag tycker inte att det ser ut så?

Hennes nya album: http://buzzworthy.mtv.com/2010/01/14/listen-to-heidi-montags-new-album-fanatic/



Idag fyller även Emil Flodin 16 år. STORT GRATTIS TILL HONOM! :)
Det firar vi genom att lägga in en lite bild på honom, en ruskigt gammal bild.


Ni ser filarna, det är han i bakgrunden. Grattis Emil! :)

Den tredje saken jag tänkte ta upp här/visa er här, är en massa gammla bilder. Från Idre och lite annat. För er som inte vet, så åkte vi till Idre på klassresan i sexan. Vi hade galet roligt! Vilka minnen man har, med världens bästa klass!!


Nicke


Mathilda


Emmy


Sandra och Emmy


Cissi


Mathilda


Ser ni bussen längst längst bak där?


Josefine


Petra


Mathilda


Wixner, Selma, Kristoffer och Jocke


Emmy


Jag köpte ett gäng meloner, det var det enda jag köpte där i Idre


Anne, Cissi, Wixner, Josefine, Kristoffer, Jocke, Krille och Johanna, plus någons ben


Norden


Norden, Wixner, Mathilda och Kristoffer


Mathilda och Ludwig


Mathilda

Gud så många minnen man har, och nu går vi i nian. Vi har gjort våra gymnasieval. Alla kommer gå på olika linjer, vissa kommer inte ens bo kvar. Det känns så sorgligt. Jag menar, vi har ju faktiskt hängt ihop i över tio år. Det är galetvad tiden går fort.

Nu har Fia, Lövis, Lars och brorsan kommit hem igen. Och det låter som att dom håller på att göra fruktsallad, och mamma hon bakar. Nu blir det kakkalas för fulla muggar! :D






Peace and Love

GOTLAND

Publicerad 2010-02-03 16:45:10 i

Jag började min dag med att bli sen, vi skulle åka hemifrån Cissi kvart i och jag hade kommit halvväg tio i. Men det gick bra ändå, dom kom helt plötsligt där på vägen och plockade upp mig. Snällt!
Idag var inte jag med på idrotten, jag hade gömt kläder. Egentligen ville Ann-Cha att jag då skulle låna kläder. Men där gick gränsen. Jag vägrar låna svettig kläder som någona annan har haft, och amn vet ju inte vem som har haft dom. Så jag övade inför nästa vecka, när jag troligtvis ska ha elevlektion. Jag stod och lyssnade på en massa dansbandsmusik och frsökte dansa foxtrott. Och det gick väl som det gick, jag fick i alla fall in självaste feelingen.
Jag kom hem för ungefär en och en halv timme sedan och har hitills bara suttit här vid datorn och glott. Men det ska det genast bli ändring på! Jag ska ta tag i pluggandet, NO. För som jag har sagt ungefär tio gånger tidigare, så har vi prov imorgon. Jag orkar verkligen inte, blä. Så ska jag läsa idag också. Dubbelt så mycket också. För jag kollade igår hur många sidor jag måste läsa per dag om jag ska hinna läsa ut hela. Och det var 27 sidor. Dvs idag måste jag läsa hela 54 sidor. Suck. Men men, det är ingenting att göra någonting åt. Det är ett måste. Och jag ska även lyssna på skivor här hemma, om jag hinner. Usch, det känns som om det är så mycket nu, det är så jobbigt. Man gör ingenting annat än pluggar.
Och ikväll tänkte jag försöka komma i säng tidigt, senast nio hade jag tänkt. Så får vi väl se om jag lyckas.




Jag och mamma Gotland 09






Peace and Love

SOMMAR OCH GOTALND

Publicerad 2010-02-02 16:11:15 i

Idag har vädret varit så konstigt. När jag gick till Cissi idag så var det inte alls så farligt kallt, och det var mulet tom. Och nu när jag går hem skiner solen och det är jätte fint väder, men här kommer det konstiga, det var svinkallt. Hur kan det komma sig? Att när det är mulet är det varmt och när det är sol så är det kallt. Jag tycker det är märligt..
Hur som helst så har jag alltså varit i skolan idag. Idag var den sjukaste musiklektionen i alla fall. Kerstin var helt rubbad i huvudet, inte för att det är någon nyhet. Jag vill inte gå in mer på det, jag blir ju helt illamående bara jag tänker på det.
Idag gick vi även igenom svenska nationella för 2010. Jag tycker lite sådär om provet, det verkar svårt, men ändå inte. Fast ioförsig har vi bara läst häftet, vi vet ju inte vad det är för konstiga frågor. Men nationella är ju nästa och vi får väl se då hur jag tycker att det går. Jag gruvar mig lite!
Men nu har jag som sagt kommit hem och jag känner mig kall som en isbit.
Mina planer för eftermiddagen/kvällen är att först ta mig en varmt bad, eller kanske en dusch. Jag vet inte om jag orkar bada idag. Och jag ska även kolla på Andra Avenyn, avsnitt 174, om det har kommit ut på svt om ett tag, annars får jag kolla ikväll. Eller imorgon. Men det jag framförallt ska göra idag är att plugga NO och SO, framförallt NO. Vi har nämligen rpov på nervsystemet på torsdag. Men jag känner mig rätt så säker, men jag ska ju självklart plugga mycket mer till det. Och jag tänker också läsa ur boken Mari Jungstedt - Den döende dandyn. Den ska vara utläst vecka 7 och jag har inte ens börjat. Känns bra. Inte. Man kanske skulle ta och duscha och sedan sätta sig dirket med boken och en varm kopp te. Kanske tom med vetekudden i famnen och Johan Falk. Jag har blivit helt galen i Joahn Falk. Jag börjar dagen med JF när jag fixar mig och jag avslutar dagen med JF när jag ska lägga mig. Och det kan även bli att jag kollar på filmerna några gånger därimellan också. Dvs jag kollar oftast på dom 3-5 gånger om dagen. Och jag håller med..det är inte normalt. Men jag är beroende.

Innan jag avlsutar här så måste jag bara slänga in en text som jag läste på svt.se idag. Det är helt sjukt! Vem fan låter ens treåriga lille son äta tills han spyr och sedan ska han även äta spyan. Han blir misshandlad, får stå naken ute nu på vintern, har brännskador mm. Sådana männsikor som utsätter små barn, eller små barn, människor i överhuvudtaget, borde inte få leva. Dom förtjänar inte att leva. Dom borde få dömmas till en plågsamdöd, enligt mig. Här är artikeln: ↓↓↓


Styvpappan döms till 6 år och 4 månaders fängelse.

Fängelse i tortyrmålet
3-åringen utsattes för grov misshandel
Publicerad 2 februari 2010 - 13:23
Uppdaterad 2 februari 2010 - 15:24

Den 38-årige styvpappa som stått åtalad för att ha misshandlat sin 3-årige styvson under tortyrlika förhållanden döms till 4 år och 6 månaders fängelse av Luleå tingsrätt.
Grov misshandel av 3-åring

* 15:18 Åklagaren nöjd med domen

Mannen döms för grov misshandel och grov fridskränkning av pojken och för grov kvinnofridskränkning mot pojkens mamma.

Rätten anser det bland annat bevisat att 38-åringen tvingat pojken att äta tills han kräkts och sedan att äta upp sitt eget kräk. Styvpappan har också tvingat ut den nyduschade och nakna pojken på balkongen i snöyran där han tvingades stå betydligt längre än fem minuter.

38-åringen har tillfogat pojken en ögonskada genom att spreja frätande medel i ögat på honom. Pojken har också blivit slagen och tillfogats brännmärken och frätskador på kroppen.

Enligt domen har styvpappan vid ett stort antal tillfällen utsatt pojken för misshandel, olaga frihetsberövande och olaga tvång. Rätten anser att det våld pojken utsatts för varit utstuderat, grymt och hänsynslöst. Det hela har pågått mellan september 2008 och oktober 2009.

Paret träffades 2008. De bodde först i Värmland, men flyttade sedan till Sundsvall, därefter till en ort i Skellefteå kommun, och hösten 2009 till Luleå.

Misshandeln av pojken avslöjades efter det att pojkens mormor i Värmland kontaktat sociala myndigheter och berättat att pojken hade konstiga märken på bröstet och underlivet.

Pojken tilldöms 136.250 kronor i skadestånd och mamman 70.000 kronor i skadestånd.



En härlig sommarbild från Gotland, dit jag hoppas att vi åker i sommar igen!





Peace and Love

TRUE OR FALSE?

Publicerad 2010-02-01 21:44:55 i

Min helg har varit jätte rolig!
Som jag skrev förut i det senaste inlägget som skrevs i Njutånger hos folket där, så sov jag även över där och pappa kom och hämtade mig på lördagen. Så när vi kom till mormor och vovven blev det först fika och mormor och pappa skulle fylla i en massa papper om brorsans bil och sådant. Sedan åkte pappa iväg till Ljusne, för att dömma en match. Och jag och mormor satte igång med att käka tacos, spela kort och bara pratade. Seanre på kvällen satt vi och kollade på gamla, och då menar jag verkligen jätte gamla kort från näer mormor och morfar var liten. Och tom ännu äldre kort. Och när jag såg korten på morfar började jag såklart gråta, jag klarar liksom fortfarande inte av att se bilder på honom. Det är så jobbigt!
Och igår snöade det en hel del på morgonen, så jag tänkte att jag skulle ut och skotta. Så att mormor skulle slippa göra det. För hon har jätte ont i sin tennisarm. Och genast när jag kom ut började solen skina och det blev alltså genast toppen väder! Så då var det härligt att vara ute, så jag passade även på att gå en prommis med jycken.
Och senare vid tre tiden kom mamma, vi käkade middag. Fläskfilé med hassleberakspotatis eller vad det nu heter, sallad och kantarellstuvning. Och till efterrätt blev det ostkaka, det var farligt gott! ch som vanligt blev jag proppmätt så det kändes som att allt skulle komma upp igen.
Och när vi kom hem hämtade vi upp brorssan, åkte hem till pappa och hämtade all våran packning och sedan for vi hem igen. Då skulle jag packa upp exakt allt igen, och det är inte lite saker jag har med mig heller. Men men...

Och idag var det en ny dag. Och den har varit minst lika rolig! Började som vnaligt med skolan. Då vi gjorde klart allting med skoltröjorna, vi började med ett nytt område i SO, ekonomi började vi med.
Och när skolan var slut var det bara att traska hem, men som tur var så var det helt okej, inte så jätte kallt och det snöade inte. Det var bara skönt att få komma ut och ta en promenad hem igen. Så jag läste liteb loggar och annat, och plötsligt var Jannike här. Så vi gjorde en massa mackor, kollade på Johan Falk, den fjärde av dom, men vi hann nog bara se halva av den. För Jannike låg och frygade med mig hela tiden. Skakade sängen, drog i mitt hår, petade in mitt hår i mitt öra, visslade och allt vad hon gjorde. Tillslut blöev jag så irriterad så jag hoppade på henne coh kicklade hnne, och som vanligt så låg hon och asgaravade. Hämnden är ljuv..!
Och sedan kom min käre bror och hans flickvän. Så vi åt middag, mamma bakade efterrätt som alla tyckte om och vi har även spleat ''True or False?'' två omgångar. Och Fia vann åsklart och blev överlycklig. MOHAHA, men det var jätte roligt faktiskt! :)
Nu har Jannike åkt hem, brorsan körde hem henne. Och klockan är 21.33, dvs ungefär halv tio. Jag ska borsta tänderna och tvätta mig och lägga mig i sängen bumms. Så jag orkar upp imorgon!
Föresten så är jag super arg just nu. Blev det igår! Brorsan har haft sin volvo i Bollnäs på skolan som han har fixat på i hela tre år. Nu var den äntligen klar, och klart den snyggaste volvon i Hudiksvall åtminstone.Det säger jag inte bara för att det är min brors bil. Den var helt rostfri, helt nytt invändigt och nylackerad. Den var super duper fin! Och brorsan var så jävla glad för att han kunde äntligen börja köra med den så som han hade längtat, nu när den äntligen hade gått igneom besiktningen. Men då är det självklart någon/några avundsjuk/avundsjuka jävlar som inte kan hålla tassarna borta från den och måste förstöra den. Han/hon/dom har tydligen sparkat sönder lyktorna, ryckt loss någonting där fram på bilen. Och dom har även gjort sönder någon kabel så bilen inte ens startar. Jag blir så iriterad! Jävla idiot/idioter! VILL NI GÖRA NYTTA SÅ GÅ OCH DÖ!!

Men nu måste jag nog föröska göra mig iordning för sängen. Jag ska även hinna värma vetekudden. Jag har inte ont i nacken längre, den är super bra. Men jag upptäckte igår att det var ju asskönt att ha den liggandes på magen som man brukar ha när man har mensvärk. Men den var även skön även fast man inte hade mensvärk.


Just nu är ju pappa i Thailnad, eller ''Taljland'' som Ebba brukar säga.
Så därför får det bli en jätte fin bild på Ebba sedan dom var i Thailand.






Peace and Love

Om

Min profilbild

Ida Karlsson

Ida Martina Karlsson heter jag och kommer från (Glada) Hudik, Norrland. Är en tjej på 19 år! För tillfället bor jag ihop med min pojkvän och våra två ''kissebebisar'' i vår lägenhet. Jobbar extra medan jag funderar ut vad jag vill göra med resten av mitt liv. Hoppas du kommer att trivas!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela