idamartinakarlsson

Du är så förbaskat saknad!

Publicerad 2009-02-25 19:46:48 i

Hejsan hoppsan!

dagen;

bild
matte
lunch
språk
svenska

Bilden är jag snart klar med min affisch. Inte världens finaste,men den duger. Matten hade vi prov. Gick väl sådär,kändes bra iaf! Lunchen var de kebabgryta,rätt så gott var det. Språket forts jag,är inte klar än. Och imorgon ska jag göra provet så jag är inte så säker på om jag kommer hinna klart med de jag höll på med. Svenskan hade vi bara en halv timmes lektion. Jobbade bara på. Sen slutade vi,då var klockan halv två. Pappa hämtade mig & jag hängde med till xyz & pluggade lite där. Kul var de där! Men nu är jag hemma igne efter att vi har vart & handlat. Så snart ska jag äta & sen blir det semlaaa! Pappa glömmde att köpa igår så vi köpte idag ist. Men vad gör de. Sitter nu & kolalr på Andra Avenyn & lyssnar på musik. Men nu har jag inte tid att sitta här längre. Måste äta,plugga & lägga mig tidigt. Var så otroligt trött imorse när jag vaknade. Sitter här med huvudverk också,inte skönt! Men nu måste jag gå. Ha en bra onsdag.



                       

JAG ORKAR INTE MER,SNART LÄGGER JAG MIG NER & GRINAR,DU ÄR SÅ JÄVLA SAKNAD SÅ DU ANAR INTE!
En gång när jag var på sjukhuset
så hittade dom sten i mina njurar,
sand i mina lungor,och bäst av allt,
Dig i mitt hjärta. ♥


                                     / Ida ♥

FET - tisdagen = semlaaaaaaaa!

Publicerad 2009-02-24 17:19:18 i




FET-tisdagen;

matte
handledartid
NO
lunch
svenska
teknik
idrott


Matten gick jag bara igenom allt & kollade inför provet. NO jobbade jag på bra idag. Kändes bra! Svenskan jobbade vi i en halvtimme,sen skulle vi ner i caféterian för att få en varsin semla & ett glas saft. MUMMA VAR DET! Tekniken hade vi tävling om broarna som hade gjort,min & Elias bro var väldigt bra,klarade alla vikterna,men sen när Patrik ställde sig på den brakade dne ihop på en gång. Idrotten skulle vi spela innebandy. Ann-Cha är tydligen i Indien,så vi skulle ha Jimmy. Trodde de skulle vara kul jag,men de var absolut inte lika roligt som jag trodde att de skulle vara. Men men. Sen gick jag på stan & mötte mamma. Vi gick även in på Ginatricot & kikade. Mamma köpte sig en jätte fin kofta som honvelat haft länge & en svart snygg ring. Så köpte hon även en tubetop,svart,åt mig. Tack mamma! Köpte ju själv en likadan fast vit, för igår såg jag bara svarta med storlekn XS. Men nu när jag kikade där så jag en med storleken M. Glad blev jag,väldigt glad! Man akn ju även ha dom som kjolar,bra de. Tubetop/kjol helt enkelt! Sen gick vi lite mer på stan & kikade. Sen gick vi till bg där brorsan kom,mamma körde oss båda till solbågen. Jag skulle hem & brorsan skulle till Kuken. Nu är jag hemma igen. Har suttit lite vid datorn & packat upp lite grann. Ska nu sitta en stund till vid datorn,kolla på det nya avsnittet av Andra Avenyn,& duscha,& äta lite mat. Senare blir det att plugga till matte provet som vi ska ha imorgon. Men nu ska jag dra. Ha en bra FET-tisdag. Tjao!



                                 / Ida ♥

SHOPPING

Publicerad 2009-02-23 19:57:32 i

dagen;

engelska
HK
lunch
NO
språk

Engelskan jobbade vi bara på 6kollade igenom,vi ska ha prov på fredag -.- . HK skulle vi ha 2 TIMMARS TEORI! Iblnad hatar jag verkligen Inger. Inte bara för de utan för annat också...Lunchen var det rätt så god mat faktiskt. Det är ju önskevecka hela veckan nu. NO jobbade jag på bra. Språket spelade vi först bingo & sen blev de att vi fick göra lite allt möjligt. Efter språket skulle ja gvänta på Cissi som hade en lektion till. Så jag satt mig & pluggade NO. Sen gick vi på stan. Vi gick in på Ginatricot för att kika. Jag skulle prova ite kläder därifrån också. Blev lite shopping. Sen kom mamma,vi gick in på JC för att Cissi skulle köpa en tröja. Sen for vi hemmåt. Nu har jag kommit hem,suttit lite vid datorn. Snart kommer väl pappa hem & då blir det mat. Även att brorsan(Joakim)har tatuerat sig idag igen,han har tatuerat en treklöver på armen som står för tro,hopp & kärlek. Såg en bild på den & den blir grymt snygg! Sen har jag fått packninglista till lägret som ja g& Jannike ska på om 6 dagar. Kommer bli grymt kul! Sen på lördag ska vi till Söderhamn för att fira mormro som fyller år,då kommer Ebba & Viktoria vara där,så då får man ju träffa dom igen nu då. Men nu ska jag kolla lite på Andra Avenyn,är på ett riktigt Andra Avenyn humör nu,hehe. Ha en bra måndag. Tjao!


Blev lite saker från stan idag:

Tekla Tunic Mid blue (Ginatricot) -   149:-
Macy tubetop White (Ginatricot) -   79:-  29:-
Gabriella Lace Top Black (Ginatricot) -   199:-  29:-




                                      / Ida ♥

Längesen nu...

Publicerad 2009-02-19 21:50:13 i

Det var väldigt längesen som jag var inne på min blogg nu. Det är inte världens finaste eller världens intressantaste men jag skriver iaf.  Idag har jag bara suttit vid datorn och tvn och  inte så mycket mer. Har vart sjuk hela veckan & tänkte att jag ska gå till skolan imorgon. Imorgon ska jag även gå på stan med en av mina bästa vänner Jannike,jag ska köpa ett par skor. Sen ska vi ha kul & hon ska sova över hos mig. Vi sak ha jätte roligt! Men nu är klockan kvart i tio & jag måste ställa mig i duschen & sen ska jag sova. Ska försöka vara mycket mer aktiv på bloggen här nu. Väldigt många tycker jag skriver så mycket på bilddagboken & tycker därför att jag ska skaffa mig en blogg ist. Och jag har ju en blogg,så varför inte börja vara inne & skriva på den igen ist. Ha det bra,<3.

~ Ida

Ett liv utan er,är inget liv för mig. <3

Hur skulle jag klara mig utan er,Karin &Jannike?
Svar: Det skulle ja ginte.

Jag älskar er,har alltid gjort & kommer alltid att göra.
(L)

Om

Min profilbild

Ida Karlsson

Ida Martina Karlsson heter jag och kommer från (Glada) Hudik, Norrland. Är en tjej på 19 år! För tillfället bor jag ihop med min pojkvän och våra två ''kissebebisar'' i vår lägenhet. Jobbar extra medan jag funderar ut vad jag vill göra med resten av mitt liv. Hoppas du kommer att trivas!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela