idamartinakarlsson

PARTY IN THE U.S.A

Publicerad 2010-09-27 22:13:16 i

Fasen också! Jag har blvit helt beroende av serien ''The secret life of American teenager''. Det går på måndagar klockan tio i nio. Och även på vardagarna vid tre tiden. Och det är ju så bra! En av mina nya favoritserier. Jag ska in på Hemmakväll någon dag och se om den går att hyra, och går inte det ska jag dra på Åhléns och kolla om dom säljer den. Annars måste jag kolla på alla avsnitt på internet, jag såg att det fanns någonstans.
Helgen har jag spenderat i Söderhamn som sagt, och jag kom hem igår. Och vi har lekt med barnen, plockat svamp, ätit gott och jag fick mina presenter. Jag fick en gratängform, en visp, en slev och en Kate Moss parfym. Idag har jag varit i skolan till ungefär klockan två, sedan drog jag och Petra ner på stan en sväng och efter det drog jag hem för jag hade tvättid klockan tre. Och nu har jag kollat på Halv åtta hos mig, Idol och The secret life of American teeager. Men nu är klockan över tio så jag ska tvätta mig, borsta tänderna och gå och lägga mig. Imorgon väntar en dag på CUL.






Peace and Love

BA BA BA

Publicerad 2010-09-25 18:01:30 i

Jösses vilken dag det har varit idag! En otroligt stressad dag måste jag säga. Jag klev upp åtta och som tur var så duschade jag med en gång. För hade jag väntat hade mitt hår inte varit tårt, så då kunde jag inte ha plattat det. Eftersom att mamma hade tagit med hårtorken till Bosse. Men jag torkade med handduken och borstade och skakade osv osv. Så tillsut blev det tort i alla fall! Men som jag sade, så var det ruskigt stressigt på jobbet idag. Det kom så jäkla mycket folk så jag skötte disken som var travar av disk, jag torkade borden, jag stog i kassan, jag fyllde på muggar hur mycket som helst och likaså kaffet skötte jag. Det var så mycket som skulle göras! Och jag jobbade ju mellan 11.00 - 16.30, så jag hade stängningen med Kristin. Och det var kul att få lära sig lite andra saker idag. Och Anna jobbade hon cokså, en jätte trevlig tjej! Men nu har jag kommit hem, och hunnit käka middag och packat. Om en kvart ungefär ska jag börja gå ner mot stan, eftersom att bussarna har slutat gå nu, och vid sju ungefär går tåget mot Söderhamn. Så kommer mormor och hämtar mig där på resecentrum. Det blir väl kanske en tidig kväll  ikväll, jag är så fruktansvärt trött efter dagen. Jag var t o m så stressad på jobbet att jag hade ner ett glas och en glasflaska, och jag skakde enormt mycket. Men det gick bra och det var riktigt roligt! Men nu ska jag stänga av tv;n, datorn, släcka lamor och bege mig ner till stan.






Peace and Love

I'M SORRY, HE'S MINE

Publicerad 2010-09-25 00:47:21 i

Nu säger jag godnatt och sov gott, efter en lång dag. Min dag har bestått av att ha matlagning på CUL. Då vi bl a styckade en kyckilng. Och resten av matlagning var så jäkla virrig, ingne visste vad man gjorde, alla yrade runt och det var så jäkla stressigt. Helt klart den jävligaste dagen hitills. Men det måste vara den där jäkla kycklingen alltså! Men som tur var så har jag Lövis som går tredje året som kom in och stog och pratade med mig. Lucky me! Vi fick även reda på att det är fest för alla oss HR elever, alla år, ute i Hög. Det är den 8 oktober, samma dag som jag ska på begravning av gammel farfar, men jag ska försöka klämma in det i alla fall. Hoppas bara att det blir roligt! Jag har föresten tagir ut örhänget nu. Jag var till Smycka och köpte ett nytt och större läkörhänge och åkte hem för att fixa det. Och det tog mig en timme att få ut örhänget ur örat, och hälften av tiden låg jag och grinade. Men t illslut fick jag ut det, men nu får jag isället inte in det nya. Så om örat är bra och svullnaden är mindre imorgon, och jag inte är lika öm, så ska jag prova sätta in det igen. Men går det inte då, så struntar jag i det! Nu har det krånglat så mycket med det här hålet i nästan två veckor, så vi får se. Men dagen har varit lite bra ia lla fall för jag och mamam käkade på Donken idag och vi köpte godis som jag skulle få ha ikväll eftersom att jag är ensam hemma. Och inte kunde Jannike komma hit heller, hon är i Skellefteå, Karin i Sveg, Cissi i Stockholm osv. Men det har gått bra! Jag var så fruktansvärt trött också, så det har varit skönt att få vara själv ett tag. Men nu ska jag gå och lägga mig. Jag behöver nog lite sömn för att imorgon ska jag jobba på TeWés mellan 11.00 - 16.30. Och efter det ska jag hem och fixa och sedan drar jag med tåget till Söderhamn.






Peace and Love

ONE OR ANOTHER

Publicerad 2010-09-24 10:50:34 i

Regnet öser ner, himmlen är grå, mitt hår är äckligt, hela jag känner mig äcklig. Jag vill duscha men jag rokar inte, jag kommer ändå lukta stekos igen när jag kommer hem. Så är det just nu! Mamma kommer och hämtar mig om ungefär en och en halv timme. Det var tänkt att jag skulle ta bussen, men mamma glömde bort att ta fram pengarna imorse. Efter att jag har slutat ska jag in på Smycka, där jag tog traguspiercingen. För nu har jag inte inflammation längre. Men örhängen åker i i örat hela tiden. Så jag ska dit och kolla om jag kan få köpa ett nuytt läkörhänge, men som är mycket större, så att det inte kan åka in i örat. Om jag inte t o m skaffar en ring istället, för då kan den inte åka in på något vis. Men vi får se hur det blir! Jag vill i alla fall köpa ett nytt läkörhänge idag, för i helgen ska jag troligtvis till Söderhamn igen, till mormor. Moster och co ska dit så dom vela fira ig, eftersom att dom inte kunde komma på min födelsedag. Men vi ska höra om jag också kan sova hos mormor, för jag orkar inte sova i Robins säng hemma hos Bosse för den är för hård, och jag vill heller inte sov i soffan. Så om jag kan sova hos mormor gör jag nog det, annars blir jag hemma ähär i Hudik. Själv i lägneheten, hur det nu ska j gå för brorsorna och några andra ska dra till Stockholm över helgen. Men nog pratat om detta. Eftersom att det är skitväderoch jag känner mig äcklig så tänker jag bara dra på mig några kläder nu och sedan vänta på mamma. Jah har ändå bara en lektion idag, på CUL, och det är matlagning. Men nu ska jag inte istta här så länge till. Eftersom att jag inte lägger in några bilder (datorn är lite konstig sedan vi formaterade den) så tänkte jag bjuda på en ''Hissar och Dissar lista'' i alla fall!

IDA HISSAR!


Gammlingar som har respekt för oss ungdomar. Jag tycker om, eller snarare älskar, gammlingar som inte sitter och säger ''Dagens ungdommar'', ''Sådär var det inte när vi var i deras ålder'', ''Hur ungdommar har blivit nu för tiden''. Men vet ni vad? Som precis allting annat på den här jorden så förändras även vi, precis lika mycket som ni gör. Jag avskyr gammla tanter och gubbar som blir arga bara man tittar på dom, eller gör någonting som man själv tycker är jätte roligt. Det är svårt att förklara, men ni förstår säkert var jag menar. Ni har s'kert upplevt det själv! Så ni tanter (exempelvis hon på bussen igår) och farbröder som tycker om och respekterar oss ungdommar, tummen upp för er!

Stickat. Det är så jäkla mysigt att dra på sig tights, en snygg stickad kofta och till det en skinnjacka med en stickad halsduk, mössa och vantar till. Det är det som är det bästa på hösten. Annars är hösten ganska så rätt så meningslös enligt mig! Men stckade klädesplagg på sig blir allting så mycket mysigare och framförallt, amn slipper frysa och bli sjuk.

De två senaste filmerna jag såg på bio. Först gick jag med mamam och Bosse och såg ''Bröderna Karlsson'' som var den bästa filmen på riktigt riktigt länge! Och efter det gick jag, Jannike, Robin och Jolla och kollade på ''I rymden finns inga känslor''. Ni har ju säkert sett trailerna till filmerna, och jag lovar er, dom är precis lika bra i filmen som på trailen. Har ni inte sett någon av dessa filmer så MÅSTE ni se dom. Det är mina två nya favorit filmer! ''Bröderna Karlsson'' kommer ut på film som man kan hyra i November tror jag. Så håll utkik efter den!



IDA DISSAR!

Klassrummen. Varenda dag när man kommer in i klassrummet så känner man dirket hur kallt det är där inne. Igår satt jag med mösse och jakca på, och jag frös ändå. Och lärarna har sagt att det har varit såhär i flera år. Men varför gör dom då ingneting åt det? Det är ingen som vill sitta där inne när det är så kallt, för då kan man inte jobba. Så istället går alla ut och sätter sig. Och då är det bara höst nu, hur ska det då vara i vinter?

Reklam. På tv;n alltså. Det är så jäkla drygt! Precis i spänningen av Idol exempelvis. Håller ni inte med mig om att det suger. Det enda bra med det är att man hinner gå på toa.

Detta tråkiga regnväder. När det regnar orkar man inte göra någonting. Man blir nästan lite deppig. Man känner helst för att krypa ner under täcket och ligga där hela dagen lång. Man vill inte göra någonting alls, man orkar ju inte ens gå till skolan. Och dessutom om man ska ut så får man lockigt hår, ia lla fall om man heter Ida Karlsson.






Peace and Love

BORN TO BE WILD

Publicerad 2010-09-23 21:32:55 i

Phu! Nu är jag dötrött.. Jag började fem över åtta med matte. Och det visar sig att jag, och de flesta andra ligger hur mycket efter som helst. Så jag läre ta hem och jobba nu i veckan! Och eftet matten hade vi svenska och enelska då vi inte gjorde speciellt mycket på någon av lektionerna. Och efter det slutade vi. Så jag och Petra gick ner och käkade och sedan tog vi bussen hem. Och sedan jag kom hem så har jag tvättat, städat, diskat opch strykt hur mycket tvätt som helst. Jag vet inte hur mycket jag strök! Så nu är jag helt slut! Tur i alla fall att jag har sovmorgon imorgonbitti. Jag börjar inte förrens klockan tolv. Härligt! Jag kollade nyss på Halv åtta hos mig och Idol också, alltid lika bra och spännande som vanligt! Men i år är det så fruktansvärt många som tappar bort texten när dom sjunger. Nästan alla ju. Hur ska det här sluta om ingne kan texten på det de sjunger? Vi får väl se hur det går imorgon. Men nu känner jag att ögonlocket åker ner mer och mer. Så jag ska tvätta mig, borsta tänderna och starta en film, så blir det sova efter det.






Peace and Love

BLACK JESUS

Publicerad 2010-09-22 19:47:17 i

Halva veckan har redan gått, hur kommer det sig, det var ju nyss måndag och alla var trötta efter helgen. Men, jag ska inte klaga! Idag hade vi tre lektioner. Vi började tjugo över nio och slutade halv två. Då hade vi bara engelska, matte och svenska. Och efter det drog jag hem till pappa och satt mig vid datorn och väntade på att mamma skulle komma och hämta mig efter att hon hade slutat jobbet. Och jag hade en sådan huvudvärk och var så jäkla trött så jag somnade sittandes i datastolen. Det måste ha sett enromt fult ut! Och när jag vaknade hade båda mina händer domnat bort totalt s¨jag kunde inte röra på dom eller göra någonting, så där satt jag och skrattade för mig själv. Även det måste ha sett riktigt fult ut! Hur som helst så sitter jag och väntar på att ''Hlav åtta hos mig'' ska börja igen. Det är den där jädrans reklamen just nu. Och jag har även precis tagit ut min kladdkaka som jag har bakat. Det blir en tv/ätar kväll ikväll. Det är så många bra program idag. Nu Halv åtta hos mig, sedan Idol och klockan nio börjar Berg flyttar in och jag avslutar kvällen med Välkommen åter. Så det kommer nog bli en riktigt bra kväll! Men nu börjar Halv åtta hos mig igen, så nu ska jag dra mig över till soffan.






Peace and Love

GIRL PUT YOUR RECORDS ON TELL ME YOUR FAVOURITE SONG

Publicerad 2010-09-21 20:47:01 i

Ååh, fasen vad spännande det är på idol ikväll! Det är ju nu det gäller, när amn får se vilka som går vidare ytterligare än gång och vilka som åker ut osv osv. Och hitills har alla som jag vill ska gå vidare gått vidare. Dvs hna från Gotland, en jätte bra kille som jag inte vet vad han heter men jag vet i alla fall att han har en blå basker på sig ikväll, också självklart hon i rullstolen, hon som spelade gitarr med en hand, hon tjejen från Norrland med långt svart lockigt hår, och många många fler. Men just nu är det paus så jag ska skynda mig på toaletten innan det börjat igen! Sedan efter Idol 2010 blir det nog sängen för min del. Jag kom i säng sent igår och jag är lite trött efter dagen.








Peace and Love

HEY DADDY

Publicerad 2010-09-20 22:12:01 i

Äntligen är viruset borta! Vilken tur att man har två brorsor som är kunnig på datorer, speciellt en av dom. Han har i alla fall varit snäll och formaterat om datorn nu. Så nu kan man sitta vid den igen, lyssna på musik, läsa bloggar mm. Super härligt! Men på de här dagarna som har gått sedan jag skrev sist så har jag ju gjort lite saker. Jag har som vanligt gått i skolan, och förra veckan hade vi fotografering. Och som vanligt log jag som bara den. Har man lovat mamma så har man! Och i helgen var jag hos mormor, och vi plockade svamp, spelade kort, kollade på tv, åt en massa god saker och mycket mer. Just det! Min äldste bror fyllde 21 år i lördags, så på fredagen firade vi honom. Och igår, söndag, fick vi reda på att min gammelfarfar hade dött i lördags. Alltså på brorsans födelsedag. Så då blir det begravning snart igen då. Usch, jag hatar begravningar! Och sedan kom jag och mormor fram till att gammelmorfar dog den 18 maj (2008), morfar dog 090909 förra året, och nu gammelfarfar den 18 september (2010). Är det inte lite läskigt? Gammelmorfar och gammelfarfar dog båda den 18:e, fast bara olika månader. Och morfar han dog 090909. Jag tycker det är lite läskigt! Hur som helst, så har jag precis kommit upp från tvättstugan. Jag och mamma har tvättat idag, efter att jag kom från Jannike. Jag följde med henne när hon skulle ta sprutan. Så då passade jag även på att fråga hennes läkare om mitt hål i örat. Jag har ju infamation i hålet som jag tog för ungefär fyra veckor sedan. Så då fick jag lite råd av honom. Vi får se hur det går! Men nu ska jg kolla på Snabba Cash och lägga mig och sova.






Peace and Love

RIVERSIDE MUTHER FUCKER

Publicerad 2010-09-13 15:14:35 i

Oj oj, elva dagar sedan jag skrev någonting här, nästan två veckor sedan. Men vi har nämligen fått virus på våran dator! Och min ena bror har sålt sin dator för att han ska köpa en bärbar istället tydligen. Han har föresten fått en lägenhet också, så han flyttar den första december. BUHU! Under de hä'r dagarna har jag i alla fall som vanligt gått i skolan. Nu börjar man verkligen komma in i allt, vänja sig vid att man är på två ställen, alla lärare osv. Och hitlls tycker jag att det är helt okej! En sak som jag inte har vant mig vid är att det är september. September?! Det var ju den 12 juni nyss. HUr kan det gå såhär fort? Mycket är det i september i alla fall, en massa födelsedagar, bl a Jannikes, det är den 9 september som det är prick ett år sedan som morfar gick bort (sakan honom lika mycket varenda dag :'( ). Och vi fick även reda på att precis samma datum fast för tre år sedan tog en annan släkting till oss. Lite läskigt tycker jag! Och den 11 september är det också mycket! Mamma låg på operation på Akademiska sjukhuset, och då när vi var där fick vi reda på att Anna Lind hade blivit mördad inne på NK. Och samma datum några år innan så var det ju ett flygplan som åkte in i World Trade Center. Mycket mycket! Och inte nog med det, igår var det en tonårig flicka, som gick sexan tror jag, som blev påkörd av X2000 här i Hudiksvall. Det är så jäkla mycket! Men nu hoppas jag på att det inte är någonting mer. I helgne var det ju marknaden förstås! Det var helt okej, lite nya karuseller, jag och Jannike åkte Extream också gick man självklart vid stånden och kikade. Igår var jag i alla fall med Jannike, Bob och Jolla och vi och såg ''I rymden finns inga känslor'' på bio. Grymt bra var den! Alla i bioslaongen satt och skrattade. Den var bättre än Späck i alla fall, men slog inte ''Broderna Karlsson''. Och idag är det måndag, helgen är slut och skolan har börjat igen. ch vi har som vanligt bara haft svenska, engelska, hotellkunskap och idrott. Och just nu sitter jag här hemma hos pappa och väntar på att mamam ska sluta så vi kan åka hem. Jag funderar på om jag ska dra till henens jobb som bara ligger en bit härifrån. Vi får se! Nu fick jag ju i alla fall sitta vid en dator igen. Jag hoppas verkligen att brorsan fixar viruset på datorn snart!


Just det! Idol har ju börjat och det rä ju grymt! Har ni sett Olle Hedberg? Han är helt klart
min favorit! Jag tykcer absolut att han ska vinna, han kommer i alla fall gå långt det är jag
säker på! Och en till sak som jag inte har berättat är att jag tog det där hålet i örat nu. Och
det gjorde inte ett dugg ont och smällen hörde jag nästan inte! Det gjorde ondare att ta hålen
i öronsnibbarna!







Peace and Love

BETTER THEN LOVE

Publicerad 2010-09-02 23:06:33 i

Igårkvällen var riktigt rolig! Jag, mamma och Bosse var ju på bio och såg ''Bröderna Karlsson''. Och det var den grymmaste filmen jag har sett på länge! Den var så grymt jävla bra! Om jag minns rätt så gick den sista gången idag, så för er som inte har sett den, ni måste hyra den senare när den kommer ut på film. I november eller i december var det. Helt klart den bästa filmen jag har sett på länge! Hoppas bara att ''I rymden finns inga känslor'' är lika bra, jag har väldigt höga förväntningar på den! Hur som helst, så efter bion drog ju jag hem till födelsedagsbarnet. Och där var även Oskar, Fena, Markus, Robert, Gurra och Sara. Så det blev presentöppning och tårtätning och vi alla tryckte ner oss i soffan och kollade på ''Fångarna på Fortet''. Sedan när alla drog hem så köpte vi pizza och satt och åt av dom medan vi kollade på någon jätte bra film som gick på kanal sex. Jag minns inte vad det heter, men jag minns i alla fall att den var bra! Och jag kom hem vid elva tiden ungefär, och då skulle vi hämta upp brorsan också som hade varit ute på Bockarna. Och jag hamande inte i säng förens vid tolv tiden, inte bra.. Och idag hade vi en kort dag, eller vi skulle i alla fall ha det. Vi började med matte, sedan svenska och sist engelska. Så drog vi ner och käkade, följde Sara och Linnéa till bussen, drog ner till Ica MAXI för att köpa en massa gotta som vi sedan satt i gungorna i lekparken och åt. Och efter det drog vi tillbaka till skolan och bara degade, för klockan tiop i tre skulle vi ha spanska. Men vi har beslutat att vi tänker hoppa av spanskan nu, för annars måste vi sitta och väönta på skolan i tre timmar varje torsdag och ha tjugo minuter på oss att ta oss till spanskan på tisdagar från CUL. Så det blev för mycket och schemat går inte att ändra! Så nu ska vi hoppa av sade vi. Så vi slutade alltså vid fyra tiden och då åkte jag hem till Jannike och väntade på henne. Så medan jag gjorde det gjorde jag Markus sällskap framför tv;n och satt vid datorn. Sedan gick vi ner på stan och var där i evigheter kändes det som. Jag är helt slut nu och ska gå och lägga mig. Efter en dag som börjar fem över åtta, man får sitta och vänta i tre timmar på en lektion, man går på stan i timmar och man är hungrig. Då blir man rätt så trött.. Så nu tänker jag starta musik och krypa ner under täcket som jag drog på påslakan på idag. Jag har nämligen sen i sommras sovit med bara lakandet, utan täcke för att det blir så varmt på mitt rum på sommaren. Men nu åkte täcket på igen. Dessutom känns det som om jag börjar bli förkyld. Jag har ont i bihålorna, snuvar lite grann, känner mig febrig och hängig. Plus att jag har gått rutn och frysit hela dagen. T o m nu när jag sitter på mjukisar, linne, strumpor och stickad tjocktröja på mig. Jag frös ju t o m när jag sov hos Jannike på min födelsedag, fastän vi båda två låg under varsitt duntäcke. Det är ju sjukt. Så jag anatar att jag är påväg att bli sjuk. Men nog prata om det, nu ska jag gå och lägga mig. Jag börjar inte förens tolv imorgon så jag får sovmorgon och ska sova ut så att jag inte är trött.


Nu har jag bestämmt mig vart jag ska ta hål för presentkortet som jag fick!
Det får bli en tragus, en sådant som ovanför, nu efter alla dessa år ska jag
våga ta hålet!







Peace and Love

PARTY IN THE U.S.A

Publicerad 2010-09-01 15:42:10 i

Idag är det ingen vanlig dag, nej för det är Jannikes födelsedag, HURRA HURRA HURRA! Grattis på 17-års dagen gumman! Jag älskar dig och vi ses ikväll! <3 : )



Jag älskar onsdagar! Vi börjar 08.05 och vi slutar redan 11.30. Vi har alltså bara tre lektoner! Och idag hade vi svenska först, då vi fgick till skolans bibliotek och sedan gick jag och Petra för att prata med en annan om att spanskan krockar med svenskan. Sedan blev det engeslka och då började vi jobba lite mjukt bara. Översatte lite glosor och övade sedan tillsammans på dom. Och efter det var det dags för matte. Och jag vet inte vad det är med oss två, mig och Petra, men vi satt och asgarvade den här mattelektionen också, åt Edward Mika. Det är så pinsamt men jag kan inte hålla mig! Hur som helst, glöm det, efter matten slutade vi och då gick vi ner och käkade lunch med Bea och en annan tjej. Och jag måste börja ta med mig en frukt eller någonting annat ätbart till skolan. Redan vid halv tio tiden börjar min mage kurra så det ekar i hela klassrummet. Jag ska nog ta med mig ett äpple imorgon som jag kan äta på rasten. Sedan gick i alla fall jag och Petra hemmåt. Och gissa vad jag stötte på på hemvägen då? Det är så att alltid när jag går så kollar jag alltid ner, för att jag vill se vart/vad jag går på, så att jag inte kliver på någonting. Och när jag tittade upp igen så stog det ett rådjur precis framför mig. Helt sjukt! Så jag stannade och kollade på den men den sprng in i skogen. Nu låter det som att jag inte har sett ett rådjur någonsin, det har jag, men inte på sådant nära håll. Hur som helst så har jag fixat lite med kakan som jag bakade igårkväll, den skulle skäras i bitar. Och jag har även kollat på ''Brooke knows best''. Nu är klockan tio över tre och jag har lite att göra. Jag ska skriva kort till Jannike, platta håret, kanske röja undan lite här och kvart över sex ska vi iväg på bio och se ''Bröderna Karlsson'' och efter det är det raka vägen hem till födelsedagsbarnet och fira henne och svulla en amssa gotta! Men innan jag avslutar här så tänkte jag lägga in lite bilder från min födelsedag, alla mina presenter och shoppingen.

MIN FÖDELSEDAG












Idag är det hennes dag! : )






Min ''storasyster'', nu har hon lämnat mig och många andra, hon flyttade till Östersund i söndags och jag saknar henne redan! :'(




Min nya favorit bild! <3

MINA PRESENTER


En ros (som Jannike älsklingen gjort alldeles själv?!) och ett presentkort på Åhléns 200 kr, av Jannike!




En klocka, ett par örhängen, ett presentkort på Smycka och ett kort, av mamma!




Underlägg och en hel tallrik mm. uppsättning, av mamma!


En skyddsängel av ''storasyster'' Fia!
Ett kort med hundra kronor och en trisslott av farmor!
En bok av en as schysst kille från festen hos Fia!
Ett kort av moster och co!



Femhundra kronor och ett silver halsband av pappa!




En skärbräda, handdukar, osthyvel, slevar och ett presentkort på 250 kr på H&M av mormor!


En shopping runda på stan av brorsan, då jag köpte ett presentkort på SF Bio och en jeans shorta/tunika!

SHOPPINGEN


Kollegieblock, ett lås och en handkräm, som mamma betalade!


En kofta från H&M för 99 kr!


En adidaströja från Teamsportia, som skulle kosta 699 kr,
men jag fick den för knappt 350 kr!



En halsduk/sjal från Ginatricot för 129 kr!







Peace and Love

Om

Min profilbild

Ida Karlsson

Ida Martina Karlsson heter jag och kommer från (Glada) Hudik, Norrland. Är en tjej på 19 år! För tillfället bor jag ihop med min pojkvän och våra två ''kissebebisar'' i vår lägenhet. Jobbar extra medan jag funderar ut vad jag vill göra med resten av mitt liv. Hoppas du kommer att trivas!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela