idamartinakarlsson

~ NATTI NATTI ~

Publicerad 2009-03-30 22:04:41 i

Haha,vad fel man kan ha. Jag måste ha världens bästa mobil. SÅ många gånger som jag har tappat den i marken,hur luckan är osv,så har jag lyckats fått igågn min mobil igen & nu går den prima! Visserligen vill jag verkligen ha enny. Men jag fyller ju år om 5 månader,haha låter as långt,men med tanke på hur fort dom här månaderna har gått så fyller jag ju år snart! Om jag inte fått en ny mobiltelefon tills dess,så får jag väl önska mig en. Funderar på om jag ska skriva en liten mini önskelista på vad ja gönskar mig. Det är bra att ha,annars kanske man glömmer bort någonting när det närmar sig födelsedagen,& då vet man ju inte vad det är & får ångest för att man inte skrev ner det på en gång. Men om jag har tid så kan jag ju faktiskt göra det imorgon. Nu har ajg ätit middag,fikat,kollat på ''Hundtricket'' & till och med hunnit packat in alla mina kläder & ställt allting på plats. Känner mig duktig faktiskt! Dock blev det ingen promenad idag,bode jag & mamma blev så trötta. Så vi ska ta det någon annan dag,kanske någon dag då solen skiner mycket. Då är det ju så härligt! Sen så har jag utvecklingsamtal klockan 17.00 imorgon. Så då har mamma & jag bestämmt att vi ska gå på stan tills dess imorgon. Ska väl kolla lite till på vad jag bl a kan köpa i Stockholm. Men just nu är klockan 21.59 & jag sitter här med en hel kopp te & sa till mig själv att jag skulle lägga mig SENAST klockan tio. Haha,lyckat,men så setn blir det ju ändå iunte. Ska ju bara slänga i mig mitt te & sen tvätta mig & borsta tänderna,sen ner med mig i sängne & sussa. Natti Natti. Ha det bäst!


SOL,HAV & VÄRME,VAD KAN BLI MER BÄTTRE NU?






/ Ida ♥

TOPPEN!

Publicerad 2009-03-30 18:18:35 i

Ja verkligen toppen. Eller inte så toppen,även om det var väntat. Min mobil(Motorola V360)har pajjat TOTALT. Fast det var ganska så väntat,har haft den i mer än två år,har tappat den i golvet en milljard gånger,luckan glappar & går nästan att bryta av. Så det var som sagt väntat. Så nu blir det någon annan mobil,troligtvis brorsans gamla. Hittade faktiskt min Siemens som jag hade innan Motorolan nu. Men de är klart att det ska ju vara någonting då också,för då har jag ju inte använt den på några år,så då är batteriet helt jävla urladdat. Fuck!





/ En irriterad Ida.

NY VECKA & NYA TAG!

Publicerad 2009-03-30 14:48:21 i

dagen;

engelska
HK
lunch
NO
språk


Engelskan idag så det första Inger säger när hon kommer in det är: ''Ja hörrni,det blir ingen fotografering idag. Fototgrafen är sjuk.''. Ja happ,då har man fixat sig i onödan då var det första jag tänkte. Så nu blir det framöver ist. Vet inte riktgit när. HK gjorde vi pizza. Pizzan vart super. God & allt! Sen har vi bestämmt att efter lovet ska vi ha praktiskt prob,ska bli roligt med en anna typ av prov faktiskt. Kanks ejag kan förbättra mina betyg,eftersom att ja gär mycket bättre på att laga mat/baka,än vad jag är på att göra ett skriftligt prov. På nått konstigt sätt! NO hade vi inte Ninni för hon var tjänsteledig idag,ska även vara på fredag. Så då fikc vi ha en annan ist. Minns inte vad hon heter,vet bara att det är Jontes moster/faster,vet inte riktigt vad det är hon är åt honom. Men iaf så var det mest prat på lektionen. Jag gjorde väl ungefär bara fyra uppgifter,men det är ju bara såå tråkigt med NO. Kan vara bl a det tråkigaste ämnet!Språket skulle vi ha vikarien idag också. Andreas eller vad han heter. Gud vad arg han är/blir,för minsta lilla! Ingen vet. Jag,Emmy & Cissi jobbade iaf på,en mycket funny lektion var det idag iaf! Nu har jag gått hem,sitter lite vid datorn här nu & läser bloggar. Ska snart byta om till mjukisar & starta någon bra film. Sen ska jag & mamma ta en promenad idag,eftersom att vi inte gick på stan. Kanske blir en promenad ut till Maln som vi brukar göra. Får väl se vart fötterna tar oss. Men nu som sagt ska jag byta om & se på film,kanske proppa i mig en...eller två,CataLena kakor. Dom är väldigt goda! MUMMS! :) Ha det bäst!



Tänk om det ändå kunde vara sommar nu & om man ändå kunde få vara så är brun?!






/ Ida ♥

BUUHUUU :'(

Publicerad 2009-03-29 17:25:29 i

Pappa & jag har vart på Dollar Store,fick även lite saker av pappsen. Tack! Vi åkte till Kioskpiraten för att hämta lite motorcykel delar åt pappa,& när vi ändå var där så tog vi oss en fiak på Skutan. Så åkte vi 6 handlade. Sen dirket när jag kom hem så packade jag upp allt,& sen dirke tner till Karin. Vi har legat & snackat,kollat på tv,sjungit,kollat på en video på Karin & Cornelia när dom var små. Gud vad vi garvade! Sen satt vi & pratade om vårat bidrag som vi skickade in till Lilla Melodifestivalen för 5 år sedan. Och då kom ju Tommy på att vi kunde lyssna på den låten & kolla på texten & så. Så det gjorde vi & då gjorde vi ingenting annat än & garva! Vi var sås må,låten var ju hur rolig/kass som helst & det lät inte ens som oss! Det var så himal roligt,ett minne för livet! Men nu har jag kommit upp hit till mig igen & ätit,efter att ha gett Karin tusen kramar,för nu är hon på Hot Chili & äter,sen går hennes buss till Sveg. Därför är jag fett depp & ledsen nu,även om vi ses på påsklovet igen. Buuhuuu,jag saknar min Karin redan! Jag älskar henne så jävla mycket,& utan henne hade jag inte vart den jag är idag. Men nu så har jag iaf pratat med mamma & jag ska åka till henne redan ikväll ist för att jag åker dit imorgon. Så nu ska jag packa & har ännu inte tagit ner det fula tyget,så det ska jag också göra innan jag åker. Och jag inbillade mig att solen skiner ute & att det var skönt ute nu,så ja gätnkte ja men då akn aj gju ta mig en promenad med musik i öronen också. Men då när jag tittar ut så ser jag ingeting,mer än att det är fullt med dimma. Vet inte vart i från jag fick för mig att det var sol ute nu idag?! Aja,synd att det inte var det.......Men nu som sagt ska jag gå. Ha det bäst!


Nu har min plupp lämnat mig & åkt hem till Sveg igen. Buuhuuuuu,snyft! ='( <3




                             / Ida ♥

SÖNDAG MORGON!

Publicerad 2009-03-29 11:22:07 i

Godmorgon! Vaknade vid nio ungefär. Låg kvar i sängenf ör att föröska somna om. Men det är så typiskt,för när jag väl har vkanat så är jag verkligen klar vaken. Ganksa jobbigt! Iaf,så har jag bara suttit här vid datorn,& har precis ätit frukost. Ska snart smsa/ringa Karin & fråga när hennes buss kom igen tillbaks till Sveg. Kanske hinner träffa henne en sista gång innna hon åker. Hoppas! Igårkväll när jag gick & la mig kände jag att jag hade värk i knät. Ont gjorde det. Också nu imorse när jag vaknar,då har jag jätte ont! Går inte att beskriva! Så nu går jag runt & halltar. Typiskt! Men iaf,så idag ska jag & pappa upp på Dollar Store för att kolla lite. Bl a på en gardin stång åt mig,eller två. Pappa har köpt ett nytt tyg som jag ska ha för glasdörrarna,slipper jag ha det vinröda med blå fula blommor,det ser förjävligt ut! Men nu som sagt har jag fått ett svart ist. Så jag ska alldeles strax gå & ta ner det fula tyget. Så ska vi tvätta klockan fyra. Eller ja,pappa ska göra det,hehe. Så ska jag duscha klockan sju senast tror jag. Så går jag & lägger mig senast klockan åtta. Då är jag riktgit pigg imorgon. Det blir bra! Men nu ska jag gå & ringa Karin & ta ner det förjävliga tyget. Ha det bäst!


Det får bli en bild på Karin,mig & Jannike. Världens bästa brudar,det är Karin & Jannike det! Hur skulle jag klara mig utan er? Det skulle jag inte. Jag älskar er. Tack för igår kväll,den var hur rolig som helst! <3




           
                                  / Ida ♥

GRYYYYMT KVÄLL!

Publicerad 2009-03-28 23:37:03 i

Dagen har vart grymt rolig! Började med att duscah & göra mig i ordning. Sen gick jag ner till Karin,sen körde Tommy(Karins pappa)ner oss på stan,hans kulle ändå köra hem Corne till Monica. Började såklart med Ginatricot! Där prövade jag två klänningar,en som jag har kollat på länge,men som jag aldrig har provat. Och en annan som jag också har sätt som är jätte söt. Ska iaf köpa en utav dom,kanske båda,när jag åker till Stockholm. Längtar! Sen gick vi igenom hela fyren,sen kände vi att vi var hungriga,så vi stack dirket till Jambo för att ta oss en varsin macka. Själv tog jag en super god Greken,MUMMMMMMS! Ringde även & väckte Jannike då,haha! Sen fortsatte vi rundan på stan med att gå igenom hela Guldsmeden. Där hittade jag inte spec mycket. Träffade bl a Corne igen. Men nu med Monica & hennes dotter,lltså Cornes lillasyster. Olivia heter hon,gud vad söt! Sen gick vi till videoteket för att vi tänkte hyra film. Det blev en film,en varsin Ben & Jerry's + en åt Jannike. Så tog vi bussen hem. Satt nere hos Karin. Karin tog fram guitarren & började spela & sjäng till. Asså man blir tårögd,får rysningar & bara njuter när man hör henne. Filmade hnne för hon är så bra!! Jag lovar att hon kommer bli någonting stort när hon blir stor. Har även bestämmt att när hon fyller 16 år,då ska jag fixa så att dom i Idol kommer & hämtar henne. Hon är så gryyyyyym! Hon & jag tänkt ebara smaka en liten tugga av våra glassar,men när man väl ha tagit en liten tugga,så vill man bara ha mer & mer. Så vi åt upp våran glass,så då gick vi ner på Kvantum & köpte en varsin till,hehe! Sen kom Jannike,hon åt hos oss. Sen gick vi alla tre ner på Kvatum igne för att Jannike skulle köpa något gotta inför kvällen. Så då köpte jag ett paket jordgubbar,Karin köpte en vattenmelon,& Jannike köpte en hel ananas,en hel klase vindruvor,godis & 6 mini chokladkakor. Så när vi kom hem igen så skivade vi ananasen i bitar,la upp vindruvorna på ett fat,smälte choklad & doppade jordgubbarna i & startade filmen. Så har vi bara myst på,men nu har tyvärr dom båda gått hem. Jag sitter här nu,pappa har precis kommit hem & jag ska snart lägga mig & sova. Hur det nu ska gå,pappa kollar nämligen på fotboll på högsta volym! Typiskt...Aja,får väl sova med härsleproppar om det är så då! Men har iaf haft en otroligt grymt rolig kväll,med världens bästa bruds,en massa gotta,en bra film, en massa skratt 6 en massa prat om minnen & en massa prat om den kommande sommaren! Tack för kvällen brudar,ni är bäst! Imorgon ska jag aknske vara lite emd Karin innan hon åker hem till Sveg igen,ska plugga lite & lägga mig tidigt så ja gär pigg inför fotograferingen på måndag. Men nu är jag så trött så jag ser ju knappt vad jag skriver för ögonlocken. Så nu ska jag lägga mig ner i sägen & sussa. Ha det bäst!


Temptation Island - riktigt bra,sorglig & rolig film! Allt i ett! Bra film tips om ni någon kväll inte vet vad ni vill se.


En grymt duktig Karin Regnader! Grmy på att sjunga,man får gåshud & bara ryser! <3


Ena klänningan ifrån Ginatricot. Ljusblå/babyblå klänning,randig ner till & rosa blommig upp till. Urgullig!(en mindre storlek bara).


Och här är den andra klänningen. Mörkblå ner till & mörkblå vit randig upp till. Otroligt skönt,sommrig & även urgullig denna med!
Dom två klänningarna ska jag nog köpa i Stockholm,åt minstone en utav dom,troligtvis den mörkblå(den sista).





                           / Ida ♥

LÖRDAG MORGON

Publicerad 2009-03-28 09:32:26 i

Godmorgon Sverige! Jag la mig ungefär halv tolv igår & låg & smsade med Karin en stund,& nu är jag redan uppe. Typiskt,då kommer jag säkert vara jätte trött ikväll,& det går ju inte. Inte när jag & Karin ska ha roligt & myspys,hiihihiii!Även att det var lite svårt att somna igår också,det var några som hade fest här i området,precis bredvid mig,& dom skrek,det var slagsmål,spelade häg musik & gud vad mycket väsen dom förde sig! Sen idag vaknade jag av att det var någon som plogade med traktorn här utan för,HALV NIO PÅ MORGONEN! Sånt stör jag mig så mycket på! Dom måste ju förstå att folk vill sova,men jag kan säga att det är inte et lättaste när det låter som bara fan utanför. Aja,nog pratat om ljud & annat störande. Nu snart ska jag äta frukost med pappa & Gun. Ska även smsa Karin. Så ska jag hoppa in i duschen,fixa mig & sen ska vi ner på stan en sväng & kolla. Jag ska inte shoppa någonting,men jag ska kolla på lite saker osm jag kan köpa i Sthlm. Vi ska även in på lite tapetaffärer,så jag kan kolla på en tapet som jag kan ha som fondvägg. Ska bli kul att se,om jag hitta någon,dvs. Senare ikväll ska vi väl bara myspysa,snacka en massa som vi alltid gör & sen ska vi väl kanske kolla på film,skratta & sånt. Jannike kanske kommer till oss senare hon också. Ska bli roligt,om hon nu kommer! Jag har ju inte träffat henne sen lägret. Men hon vaknar väl inte än på ett tag,hon kan ju sova hur länge som helst. Men det vore kul att ringa & väcka henne,hehe! ;)Men nu ska jag gå & ringa Karin,& hör aom hon är vakne. Så ska vi väl fixa oss & draner på stan sen då. Ha det bäst!


Här min ännu nya header. Och nu har jag besätmmt att den här ska jag ha!




                              / Ida ♥

NY HEADER!

Publicerad 2009-03-27 21:33:19 i

Nu har världens bästa Kasper fixat en ny header till mig! Ny,snygg,häftig,ren,härlig & inte nå märkvärdig! Älskar den! Håller även på att göra fler åt mig,så kan jag ändra om jag vill! Skit shysst Kasper! You're the best!  =)


Min nya header. Made by: Kasper Sving




                                  / Ida ♥

FREEEEDAAG!

Publicerad 2009-03-27 16:27:16 i

ÄNTLIGEN FREDAG! Den här veckan har i stort sätt gått väldigt fort,ett sotrt plus är det. Hoppas bara på att helen går jätte segt,får väl hålla tummarna för det! Så här har in dag sett ut.

dagen;

svenska
lunch
SO
engelska
idrott


DAGEN BÖRJADE MED DEN LÅNGA SOVMORGON TILL HALV ELVA,SKÖNT! Så innan jag cyklade till plugget,så hann jag med att gå ner en stund till Karin,my darling! Trevligt tevligt hade vi! :) Sen cyklade jag till plugget,skit jobbigt. har ju itne cyklat på ett bra tag. Senb örjade skoldagen. Svenskan hade vi en annan lärare,för Inger var i Sthlm för att fira sin man som fyller 60 år idag! Grattis på honom! ;) SO hade vi genomgång,& jag fick till uppgift av Lasse,att skriva upp nya plaseringar i klassrummet. Så fick jag bestämma själv,så jag satt lite så som jag tror att alla sitter bäst & jobbar bäst med/bredvid. Får väl se vad dom andra tycker på onsdag. Engelskan skulle vi ha samma lärare som vi hade på svenskan. Så vi hade läxförhör & började jobba med USA. Idrotten vart det trampett idag. Det var sjukt jobbigt! Men efteråt kändes det väldigt väldigt bra! Roligt var det också. Körde gärnet. Men sen när jag skulle cykla hem så var det motvind & kallt,sen är det så jobbigt att cykla/gå upp för broman backen. Men det går väl,är bara en aning slö,trött & andfådd när jag kommer upp. Men nu har jag iaf kommit hem. Har läst lite bloggar & så. Och nu sitter jag här & kollar på Andra Avenyn(BÄST!) med lite yougurt som väntar på att bli uppäten. Måste vara hemma nu också,för snart kommer Gun. Är ingne hemma då,så kommer inte hon in. Ska även duscha snart,sen blir det väl äta mat. Och senare ikväll ska jag väl ner på Kvantum & köpa lite gotta,om inte Gun eller pappa redan köpt det. Så till det blir det Let's dance tittande. Det är ju final,så det kan man ju inte missa! Men nu måste jag kila,yougurten väntar. Ha det bäst!



Laila MÅSTE vinna!




                            / Ida ♥


TORSDAG

Publicerad 2009-03-26 15:48:24 i

dagen;

matte
språk
SO
lunch
slöjd


Matten jobbade jag på bra. På mindre än 40 minuter  gjorde klart ena läxan & började på den andra. Snart klar,för dom två första har jag redan gjort. För att vaa jag så är det riktigt bra gjort,jag brukar annars göra läxorna(ungeför 5 stycken)dagen innan eller något sånt,hehe. Språket hade vi vikarie,Andreas hade vi idag. Jag & Cissi satt oss i glasrummet & jag skickade låtar fårn hennes mobil till min. Och Cissi själv satt & läste ur sin bok. SO började vi med frågorna & hade även genomgågn på dom. Såg ut att vara väldigt många frågor,men de gick ganska så snabbt faktiskt! Lunchen var det fisk,& det smakar ju som det gör,äckligt! Så eftersom att jag hade hittat en femtiolapp på golvet lite tidigare idag,så frågade jag & Matti vela hänga med på Jambo & käka där ist. Det vela hon såklart göra,så hon jag & även Josse,Carro & Sara hängde med. Det var trevligt! Sen när vi kom tillbaks hade vi slöjd. Bobbo är i Umeå & pluggade,så vi fick ha en annan gubbe. Han verkade snäll & MYCKET bättre än den andra snubben ''som kunde allting & var så van vid sånt här'',eller INTE! Så som tur var slapp vi ha honom. Typiskt att det skulle vara nå fel på slipmaskinen,då kunde vi inte slipa mina brädor,men jag limmade ihop dom andra lite mindre brädorna & sen satt vi i stort sätt & pratade hela lektionen. Satt mest & pratade om gymnasiumet. Och att jag & Petra vill gå fordon. Jag tycker det skulle vara skit roligt! Att lära sig mecka,& en massa annat om bilar. Jag som faktiskt är lite intreserad av bilar,tro det eller ej! På sommarn ÄLSKAR jag att gå på crusing! Så sjukt jävla kul! Men men,vi får väl se hur det blir. Knakse slutar med att jag blir bil mekaniker när jag blir stor. Man vet ju aldrig! ;) Och ett stort plus är ju att det finns så otroligt snygga killar som amn kan kolla in,hehe! Men nog pratat om det. Iaf så slutade vi sen,skulle inte gå på a-pass idag. Alla lärare skulle diskutera betygen. Så det var ju skönt att få sluta lite tidigarre iaf. Så då vart det rask fart hemmåt. Har kollat lite på tv,suttit vid daotrn,lyssnat på musik. Nu har brorsan laddat ner musik åt mig på datorn,efterosm att man inte kan göra det på pappa otroligt sega dator,så då kunde min snälla brorsa göra det åt mig ist! =) Men nu ska jag ta mig en promenad med hörsnäckorna i öronen & lyssna på en massa musik,medans jag går en promenix. Härifrån,till xyz, gå där borta vid Mo skola(Sanna) & sen hem igen. Det blir en lagom bra vända det! Ska börja röra mer på mig nu,sommar är ju snart här & då vill man juse bra ut! ;) Senare ikväll blir det en dusch,kanske lite pluggande,mat & troligtvis städa som vi alltid gör på torsdagar. Ikväll kommer ju även världens underbaraste person,Karin. Så som jag har längtat efter min brud! Känns som om det var år sedan! Kanske hinner gå ner & ge henne en sån stor kram som jag sa att jag bara vela göra! =D<3 Men nu ska jag som sagt gå. Ha det bäst!











Minnen med världens bästa & mest underbaraste! =)




                          / Ida ♥


ÄKTA VÄNNER ÄR DET BÄSTA SOM FINNS

Publicerad 2009-03-25 19:23:38 i



Jag älskar er så oerhört mycket. Ni är dom som står mig närmast här i livet & jag litar på er till 110%. Jag är så otroligt tacksam över att jag har er,så ni anar inte! Jag älskar er,har alltid gjort,kommer alltid att göra.
Ni är sånna äkta vänner som alla önskar dom hade. Och jag är så lycklig,för jag har sånna äkta vänner.


IMORGON KOMMER MIN SJUUUUUUUUUUUUUUUUUKT EFTERLÄNGTADE KARIN HIT. TILL HUDIKSVALL. TILL SOLBÅGEN. TILL SIN PAPPA. SOM JAG BOR GRANNE MED. NI ANAR INTE HUR SJUKT JÄVLA GLAD JA GÄR JUST PRECIS JUST NU!

<3

OM MIG

Publicerad 2009-03-25 18:50:39 i

Lovar du att vara ärlig? självklart!

Du heter: Ida Martina Karlsson

Smeknamn: Idis & Karlsson

Låt som när du är ledsen sörjer till?: Ingen speciell

Beroende av: HAN,sommar,Karin,Jannike!

Vad tror folk om dig?: Det vet väl inte jag? Något bra hoppas jag...

Stämmer det?: Inte vet jag!

Vad säger du för att imponera på någon?: Inget speciellt? Det bara blir av.

Hur imponerar man på dig?: När man är sig själv.

Brukar du skratta för dig själv?: Haha, ganska ofta! ;)

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: Står här utanför nu!

Var bor du?: Hudiksvall

Trivs du där?: Jadå,har ju alltid bott här,så man känner sig hemma här. Men skulle lika gärna kunna tänka mig bo i Sthlm,G-borg eller någon annan stor stad.

Äger du några converse: Nix

Vad har du för mobil operatör: Telia

Är du allergisk mot något:  Jag är tyvärr väldigt väldigt allergisk mot pollen...=/

Hur svarar du i mobilen: ''Aaa hallå det är Ida'',''Aaa'' eller ''Hallå''.

Vem ringde du senast?: mamma

Brukar du komma i tid: Till skolan,så jag för det mesta. Annars om jag gör det,är det ALLTID på matte lektioner?!

Hur känner du dig nu: Bra!Lite trött men annars är det bara bra med mig.

Vad saknar du: karin,jannike,sommar & mamma!!

Hade du en bra kväll igår: NJae,hade världens huvudverk & mådde illa & trodde jag skulle spy.

Är du blyg?: Faktiskt ibland.

Sysslar du med någon idrott: Nej. Men jag älskar ishockey.

Vill du hellre ha mail än brev: Ingen aning. Brev är väl roligare,men mail mer lämpligare på nått konstigt sätt.

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Ja!

Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: Det vet jag inte,har ja ginte tänkt på eftersom  de förhoppningsvis aldrig kommer inträffa ..=P

Är du nöjd med ditt liv:  JA!!

Är du bortskämd: Nix

Vad gör du i morgon: Skolan,hem & plugga,tv;n/datorn,äta,sova.

Vad är det värsta du vet?: När folk inte kan vara sig själva & när man ljuger!

Vad längtar du till?: Tills att jag får träffa Karin,Jannike & SOMMARN!!

Har du bra vänner och äkta vänskap?: Jag har dom bästa. Dom är dom vänner som alla önskar att dom hade,& jag har dom. (L)

Vad använder du för shampoo?:
Garnier Fructis

Hur gammal är du: fjorton år än så länge,femton den 27 augusti .

Gröna eller röda äppeln: gröna

Vem ringer du när du är arg/ledsen: Mamma,annars sätter ja gmig för mig själv & surar & får ur mig ilskan,eller så går jag ut & går.

Gillar du golf: Har aldrig spelat,eller räknas det på Wii? ;)

Vilken tid gick du upp idag: halv sju ungefär -.-

Har du sovit i din egna säng inatt: japp

Har du strumpor på dig nu: strumpbyxor

Är det okej att gråta: självklart,varför skulle det inte vara?!

När grät du senast: vet inte,var nog ett bra tag sen nu.

Vad skulle du göra om du vann en miljon: dela med mig till nära & kära,shoppa,ut & resa,betala skulder om jag hade några.

Bär du glasögon eller linser: nix

Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: absolut inte,visst det är snyggt,men inget måste!

När går du upp ur sängen en helgmorgon: beror på när jag la mig kvällen innan

Har du piercing: öronen

Solar du ofta: every day på sommarn!

Är du bra på att laga mat: haha,inga komentarer!

Är du flygrädd: nix

Hur vig är du: mycket vigare förut när jag gick i cheerdance.

Är du musikalisk?: njae

Tror du på ett liv efter döden: ingen aning,

Tycker du om sushi: har aldrig ätit,men skulle gärna vilja prova!

Vad äter du helst när du ser på film: en massa gotta såklart!

Har du tandläkarskräck: nix

Är du morgon- eller kvällsmänniska: jag vet inte,om jag måste välja så måste jag nog säga kvällsmännsika

Vilken ögonfärg har du: mörk grön

Biter du på naglarna:
försöker sluta

Röker du: ABSOLUT INTE! Mår ju illa bara jag känner lukten...

Senaste låt du hörde: Taylor Swift - Love story <3

ONSDAG

Publicerad 2009-03-25 16:26:27 i

dagen;

bild
matte
lunch
språk
svenska
SO

Bilden gjorde jag klart en hle grej nästan,& jag började idag. Bra jobbat av mig tycker jag! En liten sak kvar bara. Matten fick vi ha Patrik,för Ninni var tydligen sjuk. Och även där tycker jag att jag jobbade på riktigt bra faktiskt! Hann klart hela blåa kursen. Språket skulle vi inte ha någon lärare,för Ursula skulle operera sig & vi fick inte ha någon vikarie. Så jag & Cissi stack hem till henne,bakade en kladdkaka,åt flingor med mjölk hehe,satt vid daotrn & kollade på tv. Sen fick vi springa tillbaks till skolan för att inte komma försent. Och som tur var så kom vi i tid. Svenskan fick vi inte prata för Inger,så då blev de bra jobbat. SO hade vi genomgång om de nya som vi ska börja med,jag var så trött så jag hängde inte med alls. Det var nog de ändå dåliga idag. Nu har jag kommit hem för ett tag sen. Har läst lite bloggar & ätit kladdkakan. Men nu ska jag snart sätta mig ner för att plugga & bara slappa. Sen ikväll ska jag försöka att lägga mig tidigt. Idag är det även VÅFFEL-DAGEN. Så dåb lir det svullande också. Men nu måste jag kila. Ska kolla på ''My super sweet 16''. Ha det bäst!



MUMMA!!



                         / Ida ♥




TISDAG

Publicerad 2009-03-24 20:01:45 i

dagen;

matte
handledartid
NO
lunch
svenska
teknik

Matten jobbade jag på bra,hann diagnos & börja på blå kurs. Handledartiden fic vi reda på en massa. Bl a att dagen skulle sluta tidigare. NO hade vi prov. Jag gruvade mig hur mycket som helst,men när vi väl fick provet kändes det riktigt bra. Hoppas bara att det går lika bra som det kändes. Jag gjorde det bästa jag kunde & bättre kunde jag inte göra! Svenskan fick vi en ny bok som vi ska börja läsa på nu. Också fortsatte vi att skriva på våran berättelse. Tekniken var bara på halva lektionen,sedan skulle alla lärare iväg på konferans. Skönt! Iaf så på tekniken började vi med en ny uppgift. Ska tydligen hitta på ett eget fantasidjur,som ska kunna hoppa upp på en låda & medans den hoppar eller direkt efter den hoppat ska den kunna kissa eller bajsa? Haha,jag förstår inte hur man kan komma på den idén. Sen kom pappa & hämtade mig,så åkte vi dirket till XYZ. Där inventerade jag lite,stog med Lotta & prismärkte en massa. Sen åkte vi & handlade,sen hem,nu har vi precis ätit. Ska kolla klart på AA nu & sen nu om en kvart ska jag kolla på ''Den rätte för Rosing''. Sen fort in i duschen & sen sängen. Ska försöka,lägga mig tidigt ikväll. Men nu måste jag fortsätta kolla AA. Ha det bäst!


''Den rätte för Rosing''!


                    
                             / Ida ♥

BÄST!

Publicerad 2009-03-24 19:22:34 i


Hundtricket måste vara den bästa svenska filmen. JAG ÄLSKAR DEN! Den är rolig,bra,sorglig,lycklig. Haha vad bra den är,någon som tycker lika?

                          / Ida

Måndagen 23 mars,& det SNÖAR IGEN! :'(

Publicerad 2009-03-23 19:06:07 i

dagen;

engelska
HK
lunch
NO
språk

Engelskan idag jobbade alla på riktigt bra idag. Vi började med dialoger,ganska så enkelt,de enklaste med hela alltet. HK hade vi prov,var lite lättare än vad jag förväntade mig. Men de var fortf inte lätt. Sen åt vi smlorna som vi gjorde förra gången,det var verkligen MUMMA! Det är ju å mycket godare med hemgjorda! NO fick vi bar ajobba på,men jag hade INGEN arbetsro,trodde jag skulle somna där ett tag okcså,var så sjukt trött! Så jag satt & pratade med JOsse & Anton en liten stund. Språket satt jag med Cissi ute i korridoren,vi pratade & vi skrattade. Gud vad roligt vi hade! Pratade även om Stockholm :). Längtaaaar!!!!!!! Sen efter det kom pappa & hämtade mig,jag hängde med till XYZ Maskiner. Skulle egentligen sitta & plugga där men jag hade ingen arbets ro där heller. Garvade nästan ihjäl mig när jag satt & pratade med Tommy där ett tag också,haha vad roligt det var! Sen nu har vi precis kommit hem,vart på Kvantum & handlat också. Nu snart ska vi äta,sen ska ja gplugga & sen ska jag kolla på Andra Avenyn om de har kommit ut då de vill säga. Sen blir de sängen. Har vart väldigt trött idag bara för att jag kom i säng sent igår kväll. Men nu ska jag fortsätta lyssna på världens bästa låt,Taylor Swift - Love story,så ska jag väl gå & äta sen. Ha det bäst!

Även att när man vaknade idag så bara öser snön ner. Jga som ÄNTLIGEN trodde att vårne var påv äg. Men nejdå,nu kommer snön igen. FAN OCKSÅ! Jag blir så less,blir/blev fett deåå när jag ser/såg att det snöar! Bläbläbläblä & åter igen BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ! HATA SNÖ,HATA SLAKS,HATA KYLA,HATA VINTERN!!!! Vill ha sommarsommarommarsommar! Nunununununununununununununununununununununununu!!!!!



SOMMAR NU! Saknar  in Karin mest av allt nu...<3



                             / Ida ♥


Världens mest underbaraste.

Publicerad 2009-03-22 20:55:51 i

Just nu så känner jag att jag bara vill åka till Karin & krama om henne så hårt att jag spricker! Jag saknar henne för mycket. Hon är i Sveg för länge,jag klarar inte av att vara ifårn henne så länge! De går inte! Hon är det som gjort så mitt liv har en mening. Utan henne skulle jag inte vara den jag är idag. Det är tack vare dig som jag tagit mig hit. Jag litar på dig till 110% & jag älskar dig med hela mitt hjärta. Lämna mig aldrig. Lova det. För lämnar du mig,då lämnar jag världen. Om du skulle dö,då skulle jag också dö. Du betyder allt för mig. Och du är den person som står mig närmast här i livet. Jag vill bara att du ska veta att jag älskar dig. ♥


VÄRLDENS MEST UNDERBARASTE PERSON.


Jag älskar dig.
Har alltid gjort.
Kommer alltid att göra.


                                 / din Ida. ♥

PLUGGAPLUGGAPLUGGA

Publicerad 2009-03-22 20:44:57 i

Jag orkar verkligen inte! Jag sa ju egentligen att jag skulle plugga i stort sätt hela dagen. Men har jag gjort det?! NEJ! Fan vad dum jag är,också har vi ju liksom prov i det imorgon? Toppen Ida,verkligen,TOPPEN! Fan vad less jag blir på mig själv! Så nu är klockan för sent för att jag ens ska få in nått i mina tröga skalle. Och tänker ist försöka sitta vid datorn,MEDANS jag pluggar. Ska även hinna duscha. Ååååå! Fan vad sur jag är nu!

Någonting positivt som skett idag är ju iaf att jag,pappa & brorsan tog en tripp till Skutan & fikade. Men innna vi kom till skutan käöndes de som om vi åkte igenom hela Hudiksvall. Brorsan skulle tydligen övningsköra. Så först till pappas jobb för att hämta papprena & skylten. Sen åkte vi ändå bort till FORSA,& sen till Skutan?! Aja,gott med fika var det iaf. Sen som sagt var ska vi ju tapetsera om mitt lilla lilla rum här hemma hos pappa. Så jag har kollat på en massa tapeter på nätet idag. Ska ju ha en fondvägg. Ska nog har vitt & svart eller vit & silver. Tror de blir bäst med vit & svart. Vit med svarta blommor eller något liknande hade jag tänkt mig. För de går inte att ha det helsvart heller. Men jag hittade en massa tapeter/bilder osm man kan ha som fondvägg. Bl a dom nedan. Fast som sagt var så ska jag ju ha svart med vitt eller vitt med silver. Men kolla kan man ju alltid göra. Ha det bäst!

Bl a dom här fina tapeterna hittade jag:






Är dom inte fina? Vad tycker ni?
Har ni några bra tips vart man kan kolla på fina tapeter på nätet så kan ni väl komentera sidorna? :)


                             / Ida ♥

SÖNDAG

Publicerad 2009-03-22 10:11:28 i

Buhuu,nu är det redan söndag & imorgon börjar skolan igen. Jag pallar verkligen inte! Även att vi har HK prov imorgon,har inte tränat ett piss & måste däröfr sitta & plugga i stort sätt hela dagen idag. Roligt...not! Vaknade för en timme sen ungeför,kändes som om klockan var typ elva,men klockan var ju inte ens nio. Gårdagen var roligt iaf. Jag & pappa cyklade ner till Mani's,där mötte jag upp Robert som också skulle jojjna. Vi drack Coca-Cola,åt chips med guacamole,snackade & skrattade. Sen satt pappa kvar & jag & Robert stack till Skutan för att ta oss lite fika ist. Där satt vi & jag garvade & garvade & garvade,Robert är så himmla rolig,& de värsta är ju de att jag fattar inte vad han får allt ifrån,hehe! Sen cyklade vi runt på stan,gjorde inte så mycket mer. Robert körde mig på cykeln till Statoil ungefär,där sa vi hejdå & var & en gick hem till sig. Sen när ja gkom hem var jag sjukt trött. Så ja gsatt mig lite vid datorn,bläddrade i IKEA katalogen,pratade med mamma i telefon & sen gick jag & la mig. Då trodde jag att klockan var strax efter tolv någon gång. Men klockan var ju bara tio?! Men de struntade jag i & la mig ändå. Och nu har jag som sagt vaknat,ska väl snart äta frukost antar jag,är lite smått hungrig faktiskt,även fast jag tryckte i mig så otrligt mycket igår! Usch,jag mår illa bara jag tänker på hur mycket jag åt! Men nog pratat om mat & annat. Nu ska jag nog göra iordning frukost,sätta mig vid daotrn & kolla påkansk eAndra Avenyn? Ja så får de bli. Så ska jag även kolla lite grann på tapeter om de finns nå bra hemsidor ,här i Hudiksvall då. Pappa lovade nämligne mig igår att vi ska tapetsera om hela mitt rum,jag sa att om vi gör de så kan jag diskca i två månader. Så de gick han med på & vi har till och med skakat hand. Ska bli en fondvägg. Så nu är jag glad,har längtat så himla mycket efter att få tapetsera om mitt rum. Just  nu ser de ju förjävligt ut,med alla dessa kluddmasse fläckar på väggarna,USCH säger jag bara! Men nu måsta jag kila. Ha det bäst!


En sådan mummsig muffin blev det för mig på Café Skutan igår!




                        / Ida ♥

VÄX UPP NÅGON GÅNG IDAG!

Publicerad 2009-03-21 18:14:11 i

Väx upp någon gång idag! Jag är ju till och med mognare än er fjollor & idioter till tjugo åringar! Hur mogna är ni på skala 1-10?!  0,000000000000000000000000000000000000000000000000000! JAG BLIR SÅ JÄVLA TRÖTT PÅ SÅNT HÄR!! Sluta för fan & gör saker helt utan anledning,det är onormalt,försök att inse det någon gång! Fan tar er asså! Vill ni seriöst göra någon nytta här i livet så kan ni lika gärna dränka er,ingen vill ha sånna som er här ändå,ni gör ingen nytta!


MATTIS DOP DAG!

Publicerad 2009-03-21 18:07:27 i

Dagen;

Ställde klockan på halv åtta,låg kvar en stund & senare åt jag frukost. Sen var de bara att hoppa in i duschen. Fixade mig,satt vid datorn & sen kom mamma & hämtade mig,så åkte vi till Njutångerskyrka för att kolla på när Mattis döptes. Det var så fint så & Mattis sa nästan inte ett knysst! Sen efter det åkte alla hem till dom. Där åt vi smörgåstårta,fikade tårta,fikade små kakor & beskvier,smörgåstårta igen & sen blev de ännu mer fika! Har ätit FÖR MYCKET idag! Och inte nog med det,sen blev de gå & små äta & äta Spagetti & Köttfärsås. Jag försåtr inte hur jag kunnat få ner allt detta i min mage. Helt sjukt! Iaf så har vi umgåts,gosat med Mattis,FIKAT,suttit vid datorn,kollat på tv & bara hft de kul. Men det var hur trångt somhelst eftersom att vi var så många,så de blev lite jobbigt. Så nu är man helt jävla slut! Känns som om jag kommer somna ganska så fort ikväll. Men nu har iaf mamma kört hem mig igen,vill egentligen vara med mamma för jag är på mamma humös just nu! Saknar henne redan! Men jag fick iaf en hel smörgås tårta med mig hem,hur jag nu ska kunna orka äta upp den?! Fast de är klart,jag har ju pappa som ÄLSKAR smörgåstårta & som kommer nog äta en hel del skulle jag tro. Men nog pratat om smörgås tårtor. Nu ska jag bara koppla av,sen ikväll kanske jag & pappa ska ner på Manis & kolla på ishockey,ska sms & fråga om Robert ska hitta på nått speciellt ikväll,han kaske har lust att hänga med? Om jag nu ens orkar att gå ner på stan,får väl se hur jag gör. Men nu ska jag lägga mig sängen & kolla på tv,& kommer troligtvis att somna...Ha det bäst!



En bild på mig(inte så fin)som mamma eller Lasse tog idag på dopet!




                        / Ida ♥









FREDAG

Publicerad 2009-03-20 17:52:49 i

dagen;

svenska
lunch
SO
engelska
idrott

Svenskan kunde inte Inger ha oss,så vi fick tyvärr ha Henrik. Han sa till oss att vi inte fikc prata något,om vi skulle göra de så fick vi gå ut i så fall. Men han fick stå & prata hela tiden,han sa dom mest onödigaste sakerna & man fick typ ingenting gjort! SO hade vi prov. Det gick sådär,kändes väldigt svårt & osäkert men jag hoppas att jag blir godkänd iaf! Jag kommer att klara det,jag gjorde mitt bästa,bättre kunde jag inte göra! Engelskan skulle vi redovisa våra radio program,jag var jätte nervös även om det gick bra & även fast vårat var sämst,hehe. Idrotten skulle vi spela volleyboll,de gick väl sådär,jag kan ju inte slå på bollen,de gör så ont! Kan inte slå den så långt eller,men jag försökte. Efter idrotten slutade vi,jag skulle gå hem med en proppfull väska,vilket var otroligt jobbigt för den är så tung så man får så fruktansvärt ont i rygg & axlar. Men jag kom hem iaf efter en lång stund. Nu sitter jag här vid datorn & har suttit ett bra tag. Just nu är jag ensam hemma,vet inte vart brorsan är,men pappsen kommer väl hem snart iaf,då blir det pizza. MUMMA! Det var ett tag sen som jag åt det nu faktiskt,så de ska bli riktigt gått. Sen ikväll blir det Let's dance tittande,kanske med pappa,& till det en massa gotta. Sen ska jag lägga mig ganska så tidigt. Jag ska nämligen upp tidigt imorgon för jag ska duscha,fixa mig & sen kommer mamma & hämtar mig,så åker vi på Mattis dop,sen hem till dom i Njutånger,fika,prata & umgås. Men nu ska jag kolla klart på lite The Hills avsnitt,har redan sett dom för längesen,men jag älskar ju The Hills,så varför inte? Så nu måste jag som sagt var kila. Ha de bäst!



Får bli en bild på Lauren Conrad,min favorit i ''The Hills''!

<3

Publicerad 2009-03-20 16:44:38 i



Mellisa Horn - Hanna

Visst finns de dagar som jag kan vara snäll
Och låtsas som förut
Och visst finns de dagar som det kan göra ont
Att se dig ramla här omkring
Det fanns en kärlek men den har brunnit ut
Du fick för stor del av mitt liv jag kunde inte andas tillslut
Du säger att du minns så att de känns som igår
Men det var för längesen för att ens komma ihåg
Och jag som trodde jag var kvar,jag har börjat på nytt
Det vet jag när jag ser dig, vart har du tagit vägen
Jag gav upp för längesen
Jag gav upp för längesen
Och du är kvar med samma folk,kvar med samma man
Lever kvar i samma damm och du går i samma kläder
Blir glad av samma rus som en lögn i vackert väder
I ett övergivet hus
Det är att leka med eld när du drar upp det här igen
För du ser i mina ögon att jag försvann för längesen
Det finns ingen att behaga,inget att förklara
Inget att försvara
Jag gav upp för längesen
Jag gav upp förlängesen

Good day!

Publicerad 2009-03-19 20:40:32 i



dagen;

matte
språk
SO
lunch
slöjd
a-pass

Matten spelade vi nått drygt & värdelöst spel,eller så var de för att jag inte riktigt tänkte efter. Språket gjorde jag klart min uppgift & jag hade inget fel,jag som trodde att ja gskulle ha skit mycket fel,men nejdå. Bra Ida! SO hade vi genomgång,Lasse berättade en massa saker som skedde när han bodde i Stockholm & så,intressant & spännande faktiskt. Verkar som om Lasse har vart med om mycket genom åren! :) Iaf så när vi slutade stog de en lärare & ropade att vi måsta gå ut för brandlarmet hade gått. Men vi var längst upp & hörde inte ett skvatt,de måste dom ju fixa! Iaf så stog vi ute,efter typ en kvart först kom brandkåren,dom gick igenom hela skolan,tog as lång tid,men kanske inte är så konstigt egentligen,skolan är ju så pass stor! Stog iaf ute & frös häcken av oss i minst 40 minuter. Härligt...inte! Så jag,Carro & Petra gick ner till skolbyn ist,hälsade påd är. Fick även en kram av Marianne som knappt kände igen mig,haha vad gillig hon är Marianne! Sen fick vi gå in igen. Först visste ingen om de rbann eller inte,sen sa dom att de var inbrottslarmet men de kunde de ju inte vara,då skulle ju polisen komma isf. Sen fick vi reda på att de var en gasläcka & sen sa dom helt plötsligt att de var tekniskt fel. Vet inte vad jag ska tro att de var! Sen iaf köpte jag mig en fralla & en glass,MUMMA var det! Sen skulle vi ha träslöjd,jag limmade ihop plankorna & sen fick jag & Petra tråkigt så vi satte igång att göra halsbadn & annat med hjälp av lädertråd & pärlor som Bobbo hade skaffat. Roligt roligt! Sen blev de a-pass,jag jobbade på riktigt ordentligt! Sen när vi slutade gick jag till Dackås för att möta mamma & ta en fika med henne. Mysigt värre var det ju. Och även mummsigt med bakelse! Sen skulle hon på möte,så jag gick till Åhléns & kikade lite. Eller ganska mycket,för jag hittade mycket fint & var där i ungeför en timme. Kollade även på bebis kläder,dels för att jag snart kommer få en kusin & sen har ja gju blivit faster för ett tag sen. Fick iaf två böcker av mamma som jag hittade på rean som jag vela ha,så tog mamma en bok hon också för de var ''ta 3 betala för 2'',så de blev ju toppen. Fick även ett slags hårband,eller asså,aa jag vet inte hur jag ska förklara,fint var de ju iaf! Sen var mamma snäll & körde hem mig hit till pappa. Och nu har jag bara suttit & kollat på tv & suttit vid datorn,ätit mat med brorsan & Sofia har tagit sig tid att fixa min blogg. Tack snälla Sofia! De var otroligt snällt! Även om de inte funkar än så får vi väl fixa de,fick iaf se bilden 6 jag tycker de vart skit bra! Men nu iaf har pappa kommit hem efter att ha vart på begravning i Eskilstuna. Så nu ska jag ta mig en dusch,plugga lite & sen lägga mig. Då blir jag pigg imorgon när jag vaknar,har ju sovmorgon till halv elva imorgon. De är de som är de bästa med fredagar,& dels att de är början av helg! Också får vi ju månadspeng också! Och mamma är ju så snäll att hon kommer köra mig till skolan imorgon,får jag ännu längre sovmorgon. Men nu måste jag gå,antar att papap vil ha datorn aknske.Men ha de bäst!

Här kommer en bild på de jag fick av mamma idag:



''Hårband'' - 15 kr
Bok ''Alla var där'' - 39 kr
Bok ''Öppet hav'' - 20 kr


                                / Ida ♥

fifteen truth about me!

Publicerad 2009-03-18 18:49:58 i

berätta 15 sanningar om dig själv.

1. jag älskar glass!
2. jag är den enda i familjen som har gröna ögon.
3. JAG ÄLSKAR SOMMAREN!
4. jag har bara storebrorsor.
5. jag är jätte allergisk mot pollen.
6. mina föräldrar är skilda.
7. jag vill bli frisör.
8. jag är sjukt jävla mörkrädd!
9. näst efter jannike & karin,är min mamma min bästavän
10. min farfar dog på birka paradise båten.
11. jag älskar choklad!
12. jag hatar fok som ljuger & är falska!
13. jag har en pappa som kallas ''Collina'' som har vart domare i 30 år men som nu har slutat.
14. jag fyller år precis när skolan börjar igen efter sommarloven.
15. när jag var mindre fick jag såpbubblemedel i halsen,spydde blod & kunde därför inte prata på en dag.

onsdag

Publicerad 2009-03-18 18:35:48 i


Stockholm om ungefär en månad,Stockholm here we come,yes!


dagen;

bild
matte
lunch
språk
svenska
SO

Bilden idag jobbade vi nästan hela timmen,slutet av timmen gick brandlarmet. Ingen visste om de brann eller inte & alla trodde ju att de bara var övning. Eftersom att alla gånger larmet har gått har de bara vart öving,så alla segar ju ut & tänker att de är ingen fara. Men en vakcer dag när de väl brinner kommer de ju bli kaos om alla segar ut. Men men,slut pratat om brandlarm. Matten hade vi någon vikarie för Ninni kunde inte ha oss. Vikarien tror jag går på broman gymnasiumet,är inte säker men jag tror det. Hon var VÄLDIGT dryg,noga & konstig. Usch,aldrig mer henne Ninni! Lunchen var rolig,satt & åt med Emmy,Johanna & Sis,guuuud vad vi skrattade,haha men de var ju så roligt! :) Språket kunde typ ingen koncentrera sig idag. Alla satt & babblade & Ursula blev sur & sa åt oss att vi kunde jobba ungefär tio minuter,så kunde man prata lite & sen jobba en stund till. Vi gjorde så,men då blev hon sur för de också? Konstig människa,verkligen...Svenskan var lika rolig som igår,nästan lite roligare. SO hade vi genomgång & vi sköt fram provet till på fredag ist. De känns skönt,då hinner man kolla egenom häftet & kolla vart man hittar allt & förstår. Sen hängde Cissi med mig hem idag. Trevligt trevligt! Även om vi inte gjorde så mycket,kollade på AA,satt vid datorn,kollade på tv & sen nu har hon precis åkt hem. Senare ska ajg sätta mig & plugga lite & lägga mig tidigt,för imorgon måste jag gå upp tidigare,för jag ska gå till skolan! Skit också,& mamma kan inte köra mig för hon är i Söderhamn. Bajs också! Helvete! Aja,ska försöka att sluta tänak på de. Nu ska jag sitta kvar lite vid datorn,sen ska jag ner på Kvantum för att panta,köpa mjölk & köpa mig en glass också faktiskt! MUMMA! Sen ska jag äta mat & försöka röja undan lite här tror jag. Vi får väl se hur de blir med den saken. Även att nu har redan mer än hälften av skoldagarna gått & två dagar kvar bara. Vad dom här dagarna har gått fort,hoppas bara på att helgne går jätte segt. Strålande väder är de ju också,nu är de ljust när man vaknar & ljust när man går hem,till & med nu är de lite ljus ute. Skönt,de luktar vår känner jag! Yippie! Men nu måste jag gå. Ha det bra!

                               / Ida ♥

I WANT...!

Publicerad 2009-03-17 19:24:26 i

Det är sjukt vad mycket fint man hittar på internet. För mycket!
Här kommer lite,många,bilder på vad jag skulle vilja ha.



Sjukt snygga skor!



Sommar fint!


Some swimsuits!


Ett gäng nice smycken!


Beautiful!


Och sist men inte minst vill jag ha dessa fina toppar!

Jag blir GALEN när de finns så mycket som man vill ha! Men nu måste jag kila,ska hinna duscha innan jag ska kolla på ''Den rätte för Rosing''.

                                  / Ida ♥

17 MARS

Publicerad 2009-03-17 18:14:58 i

Förlåt förlåt & åter igen ,förlåt! Jag vet att jag inte vart aktiv på bloggen,men de är inte kul att blogga när man inte vet hur man fixar headern. Ska försöka kolla om de finns någon som kan hjälpa mig. Men ska iaf försöka vara mer aktiv här än på bilddagboken, vissa klagar att jag skriver för mycket & tycker jag ska skaffa en blogg. Men de har jag ju,men som sagt var,de blir inte kul! Men slut pratat om det. Tänkte göra ett,eller två inlägg här nu idag. Enjoy!

dagen;

matte
handledartid
NO
lunch
svenska
NO
idrott


Matten jobbade vi bara på. I början satt jag bara & klodde på alla andra,men sen vart de full rulle på mig & jag jobbade nästan 3 sidor! Handledartiden fick vi inte reda på nå spec. Rektorn Anders,vi har nämligen två rektorer?`Ställde fårgan på ett papper,som jag tror han har frågat alla klasser,vart mobbing på skolan sker. Om de sker. De var typ den dummaste frågan jag har hört. Det kan hända PRECIS överallt! De är ju ite så att precis precis här på den här bänken brukar man mobbas. Aja,dum fråga tycker iaf jag! NO hade vi genomgågn på mvg frågorna & jobbade vidare. Nu är jag klar,bara en jävla massa inpluggning som ska göras nu,så kommer provet nästa vecka. Usch! Svenskan var väldigt rolig idag. Jag,Josse,Petra & Wille kom in på ett trevligt haah,samtalsämne. Tror nog jag inte har skrattat så mycket på en svenska lektion. Sjukt roligt var det! Även om inte Inger tyckte om att vi satt & skrattade hela tiden. Hon verkade rätt så sur idag tycker jag...NO skulle vi labba. Roligt var de,även om inte jag vågade hålla i provröret när Mattis skulle komma med tändsticka. Men jag är ju så,jag är en liten mespropp när de gäller sånt,hehe. Kul var det iaf. Och idrotten,Oh! Vi hade styrka/kondition. De var sjukt jobbigt men efteråt var de sjukt skönt. Gav iaf järnet & de är ju huvudsaken! Nu är jag äntligen hemma,efter att har gått från plugget hit hem till Solbågen i det strålande vädret! Jag fattar inte? Förra veckan var de bara pissväder hela tiden & nu den här veckan är de helt plötsligt tort på marken & solen bara skiner så amn blir bländad. Men jag ska absolut inte klaga! BAara det att nu har ju snön smällt & ligger ist i stora jävla vattenpölar på gatorna. Var så nära på att bli dyngsur när jag gick hem nu. De kom en bil & åkte i en väldigt dtor & djup vattenpöl,så vattnet bara sprutade,men jag hade som tur var inte kommit så långt. Phu! Men nu ska jag läsa lite bloggar,packa upp,slöa,kanske röja lite här & sen ikväll blir de äta & kolla på ''Den rätte för Rosing''. Skulle egentligen kolla på Andra Avenyn här nu ikväll också,men de behöver ja ginte för de såg jag redan igår kväll,så ikväll kan jag lägga mig tidigt. Men nu ska jag kila. Ha de bäst!

                 / Ida ♥

Om

Min profilbild

Ida Karlsson

Ida Martina Karlsson heter jag och kommer från (Glada) Hudik, Norrland. Är en tjej på 19 år! För tillfället bor jag ihop med min pojkvän och våra två ''kissebebisar'' i vår lägenhet. Jobbar extra medan jag funderar ut vad jag vill göra med resten av mitt liv. Hoppas du kommer att trivas!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela