idamartinakarlsson

SÖDERHAMN OCH THAILAND

Publicerad 2010-01-30 10:50:18 i

Det är lördag och klockan är 10.41. Strax efter tolv kommer pappa och hämtar mig, så drar vi till Söderhamn. Det ska bli riktigt skönt och rligt att få komma till mormor, jag saknar henne så mycket, och Lukas förstås! :)
Vi har precis ätit frukost, havregrynsgröt, MUMMS. Jag har klätt på mig. Det fick bli linne, shorta, tights och strumpor. Riktigt bekväm outfit, och helt okej utseendemässigt.
Jag ska nu tvätta fejjan och borsta tänderna. Sedan ska jag nog sms;a pappa och fråga ungefär vilken tid han kommer, så att jag vet när vi ska fara.
Idag fyller även Beatrice och de andras mormor år. Grattis till henne! :)
Och min mormor fyller år om ungefär en timme tänkte jag säga, men jag menade om en månad. Hon fyller nämligen år på skottåret, så egentligen är min mormor 16 år! Coolt, eller hur? Jag är snart äldre än min mormor. MOHAHA, det låter helt sick!
Men nu ska fortsätta göra mig iordning som sagt.
Det kommer troligtvis inte några fler inlägg förens imorgon på kvällen. Om jag hinner. För imorgon ska ju jag till mamma, för papp ska ju till Thailand, avis! Speciellt nu när det har kommit öven en halv meter sn, så vore en Thailandsresa perfekt, och det ska ju pappa på! :(






Peace and Love

NJUTÅNGER?

Publicerad 2010-01-29 14:47:24 i

Igår hann jag aldrig göra något inlägg här, jag hann inte ens sitta vid datorn. Inte för att jag var upptagen, men för att pappa vägrade ge den till mig. Han spleade poker och tyckte det gick så bra, så han kunde inte släppa det.
Men nu sitter jag i alla fall här!
Om jag ska berätta lite kort om gårdagen så är det att jag var som vnaligt först i skolan. Och när vi slutade stack jag ner på stan och träffade Jannike. Vi kikade runt, fikade och mötte upp mamma på Lindex, samt shoppade. Och sedan följde hon med mig hem, och vi käkade middag och kollade på den tredje Johan Falk. Nu har Jannike bara hälften kvar av de filmerna att se, dvs de tre sista.
Idag har jag också varit skolan. Men jag hade sovmorgon till klockan 10.15 och slutade klockan 13.00. Riktigt skönt! Vi hade a-pass och idrott. På idrotten spelad vi fotboll, och detvar faktiskt riktigt kul! :)
Och nu är jag hemma, vilket jag har varit i en timme ungefär. Jag sitter fortfarande i idrottskläderna men jag ska hoppa in i duschen om ett tag. Först tänkte jag blogga lite, kanske tom städa, sortera tvätt och dunka musik. Senare ska jag nog bege mig av till Beatrice och svoa över där. Ha lite myspys och roligt med familjen Sundström/Eriksson. Ska bli ritkgit kul faktiskt! Jag åker ju dit så sällan.
Och imorgon kommer pappa och hämtar mig där, vid tolv tiden ungefär. Och vi åker till Söderhamn, jag till mormor och pappa ska dömma match. Jag kände att jag måste få komma iväg ett tag, då passar sin älskade mormor perfekt! :)
Men först måste jag som sagt duscha och fixa mig. Jag måste ju även kolla busstider också. Usch, jag avskyr att åka buss! Det är bland det värsta jag vet!
Men innan jag hoppar in i den varma duschen för att bli fräch igen. Tänkte jag lägga upp bilder på shoppingen bland annat så ni får se vad jag fick med mig hem. Mathilda ville även se. Så här får du se Mathilda! :)


Jannike








Jannikes nya fräna brillor!




Jannikes nya fina armband


Jannikes nya öronmuffar


Jannike var riktigt fin i lockar!


Tröja reapris 124,50 kr. ord. 249 kr


Tröja halva reapriset 50 kr. reapriset 199 kr. ord. 299 kr


Trosor halva reapriset 15 kr/ st. reapriset 29,50 kr. ord. 59,50 kr/49,50 kr


Halsband 49,50 kr




Nitarmband reapriset 40 kr, ord. 79,50 kr


Dagens outfit, mjukisar, linne och tröja.




Mitt hår börjar bli riktigt långt nu, men
fortfarande en bit kvar tills jag är nöjd.









Peace and Love

ALLSÅNG PÅ SKANSEN

Publicerad 2010-01-27 20:07:20 i

Nu har jag kommit hem från Tre Bockar där vi har varit och käkat. Jag blev proppis mättis! Medan vi satt där och åt kom branbilen och akutbilen till möjlen. Ungefär till Hemmakväll, jag antar att de var någon bil eller någonting som hade åkt in i en snödriva eller gjort någonting. I denna jävla lilla skitstad är dom SMÄMST på att ploga. Vad fan tänker dom med? Jävla skit kommun!
Just nu sitter jag och lyssna på musik, jag nördar Nic and the family - Hej hej Monika, jag älskar den av någon anledning? Men jag ska snart lyfta på rumpsteken och dra mig till den kokande grytan. MOHAHA, sämst humor, nej jag ska bada. Fast det kanske ni förstod att jag menade? Jag har verkligen usel humor, var den ns någon som fattade det där, förutom jag? Jag har väl fått min hemska humor av min pappa.
När jag har badat, vilket bara blir en snabbad, så tänker jag röja lite på rummet, ringa mamma och sedan ska jag även hinna plugga tänkte jag. Om jag integ ör det imorgon och lägger mig tidigt ikväll. Vi får väl se, jag ska plugga SO på a-passet på fredag också.

Av någon konstig jävla anledning får jag världens sommarkänsla när jag lyssnar på den här låten: http://www.youtube.com/watch?v=NOQVH4vwIUU, och samtidig kollar på dessa bilder! SOMMAAAAR VART ÄR DU?!













Tänk inte på vilken artist det är på scenen på sista bilden, men jag tycker bakgrunden såg så sommrig ut.
Den är ingen sommar utan Allsång på Skansen. Det bara är så! :)







Peace and Love

NÄ NU FÅR DET VARA NOG

Publicerad 2010-01-27 17:20:02 i

Nu är jag så fruktansvärt förbaskat trött på den här jävla äckel snön som faller ner på marken. BLÄ! Det har kommit över en decimeter idag, och det blir kallt, senare blir allting slask och fy. Jag blir så less! SOMMAR NU TACK!
Om vi ska lämna snön och prata om mig istället, så har jag varit i skolan idag. Jag gjorde någonting konstigt när jag duschade igår, någon konstig rörelse, så jag fick sjukt ot i nacken igen. Men jag gick till skolan idag ändå, för jag kände att jag inte ville missa ännu en till SO lektion och även andra lektioner. Men det har gått rätt så bra ändå.
På engelskan idag var det riktigt roligt! Vi skulle öva på att prata engelska med varandra, så Inger sade vad det skulle handla om, så skulle vi prata på i fem minuter, och sedan byta plats. Riktigt roligt och man lärde sig verkligen, man bara babblade på. I alla fall jag! :)
Jag fick även tillbaka mitt matteprov idag. Ninni kom fram med det, med ett stort leende på läpparna och sade Ida, nu ska du få se, nu ska du få se på ditt matteprov. Också väntade hon en si sådär fyrtio år innan hon gav mig det. Ohc där stod det att jag fick VG. Yey! Jippie1 Jag känner verkligen att jag blir bättre och bättre på matte. Och jag har förändrats något enormt på tre år. I sjuan kom jag, jag kunde ingen matte alls, jag fick IG på vartenda prov. Och i åttan började jag få G på mina matteprov. Och se idag, nu i nian har vi haft två prov, och på båda dom två har jag fått VG. Det känns enromt underbart! Jag känner mig riktigt duktig, måste jag säga! :D
När vi hade slutat så traskade jagh em, och det tog nästan en timme. Pågrund av all jävla snö! Det var inte kul alls kan jag säga. Och jag har ju en rejäl bit att gå också. Buhuu..
Men när jag kom hem satt jag mig dirket vid datorn. Nu har mamma precis varit här, vi har nämligen gjort mitt gymnaieval. Eller vi, snarare jag har gjort mina gymnasieval. Och det blev som jag har sagt hela tiden, förutom en ändring. Jag sket i John Bauer, pågrund av många många anledningar. Men det blev alltså här på Bromangymnasiet. Första val: Hotell- och restaurang, Andra val: Handel- och administration, Tredje val: Hantverkar. Jag är riktigt nöjd med mitt val! Och jag har 200 poäng, och syon har sagttill mig att med dom poängen bör jag komma in på Hotell- och restaurang. Och imorgons ka jag lämna in mina ansökningar.
Nu har jag precis pratat med pappa, och vi ska tydligen äta på Tre Bockar ikväll. Trevligt trevligt! Och gott gott!
Senare när vi kommer hem ska jag sätta mig i soffan med vetekudden, en kopp te, kanske ett fotbad och plugga lite SO, och kanske tom lite matte. Vi får se, men i alla fall SO.
Men nu ska jag klä på mig jeansen igen. Jag bytte om till mjukisar för att jag frös så mycket! Och jag ska även kolla på det nya avsniottet av Andra Avenyn. Nice!
Innan jag gör det, ska jag köra en ny grej. ''Veckans låt tips!''.



Veckans låt tips är: Kelly Clarksson - Already gone.






Peace and Love

VÄRSTA KOCKEN!

Publicerad 2010-01-26 20:39:38 i

Jag har räknat ihop mina inlägg idag, och det blev fyra stycken. Och det är mitt rekord, annars har jag lagt in max tre, men idag lev det fyra. Oh det här blir det femte. Ojoj Ida!
Nu har jag ätit middag. Det blev äcklig köttsoppa med hårdmacka. Inte det godaste, men min pappa avskyr att laga mat. Det är vekligen det värsta han vet. Jag tror han föredrar att städa toaletten framför att laga mat, så illa är det.
När jaf flyttar hemifrån, ska jag laga god,bra och nyttig mat. Självklart kommer jag att käka en massa skräpmat, det tror jag, men jag kommer aldrig servera mig själv köttsoppa. Jag ska köpa ett gäng kokböcker och verkligen bli duktig. Plus att jag förhoppningsvis ska gå Hotell- och restaurang, då lär man ju sig en hel del! :)
Jag som hade tänkt att jag skulle plugga idag också, SO. Men det har faktiskt inte blivit av. Jag har bara setat vid datorn och tv;n. Så med andra ord blir det ingen som helst tv eller dator imorogn, förens jag har pluggat färdigt. Då blir det stenhård pluggning imorgon.
Men innan jag slänger mig i sängen för att kolla på film och försöka sova, så ska jag hänga in lite nytvättade kläder i garderoben, mamma kom nämligen hit med min rena tvätt förut.
Jag akn även meddela att min nacke har blivit mycket mycket bättre nu, jag har setat med vetekudden hela dagen. Super! Men jag ska ändå efter att jag har duschat, smörja in den med tigerbalsam, och värma vetekudden. Då är jag nog riktigt bra imorgon ska jag se! Och imorgon blir det skolan igen.










Peace and Love

BAJSKORVENS OLLON HELVETE

Publicerad 2010-01-26 16:05:55 i

Uschuschusch! Jag har precis kollat klart på den sjätte och sista filmen av Johan Falk. Just nu känner jag att jag har fet panik! Det skulle ju inte sluta såhär?! Inte såhär sorgligt. Jag blev enbart deppig av den där filmen. Såhär får det bara inte gå till. Neeeeeeeeeej!! Buhuuuuuuu!!!! :'(

Just nu istter jag alltså här och deppar för fullt pågrund av filmen. Fasen också!
Jag har snart gjort allting på ''Göra listan''. Några få saker kvar bara. Och vissa saker är ju faktiskt inte ett måste, utan mer saker som jag hade tänkt att jag skulle göra. Men vi får se hur det blir med de sakerna. Klockan börjar närma sig fyra och jag ska nog fortsätta ligga i soffan med vetekudden och nörda Johan Falk. Ni kanske undrar, kollar hon serisöt på Joahn Falk varenda dag? Och ja, det gör jag. Det är något fel på mig. Jag vet inte vad det är. Men om jag ser en film, och tycker om den, då blir jag helt jävla besatt av den och slutar aldrig kolla på den. Brorsan får fel på. Men jag förstår honom, jag skulle också bli irriterad på någon som satt och kollade på samma film minst fem gånger om dagen. Och jag vet inte vad det är, jag kan liksom inte sluta heller. Jag antar att det är som för rökare, dom kan inte bara sluta hur som helst, det kan inte jag heller. Och det här är ingneting jag vill. Det är sjukt jobbigt!

''GÖRA LISTA''

- Kolla på Andra Avenyn som äntligen har börjat, och samtidigt äta frukost. CHECK!
- Kanske kolla på Playa del Sol och Bobster. ---
- Göra tester om Andra Avenyn, Bobster och lite annat (Hur mycket vet du egnetligen om....?) CHECK!
- Kolla på den sista Johan Falk filmen, den sjätte, då har jag äntligen sett alla! CHECK! (BUHUU)
- Kanske kolla på kläder på internet, det är alltid lika roligt!
- Ringa mamma angående mitt banknummer och glass och frukt. CHECK!
- Göra en inköpslista åt mamma(om hon kan köpa med sig någonting). ---
- Ringa TeWés konditori, som jag egentligen skulle gjort för över två veckor sedan...(FY DIG IDA!) CHECK!
- Göra idrottsschema, samt fixa foxtrott musik och dansa foxtrott med pappa.
- Göra lite listor på bloggen, det var länge sedan nu( Top 10 lista, Hisarr och Dissar, mm.) CHECK!
- Kanske kanske städa.
- Kanske plugga.

Nu har det tillkommit lite fler ''CHECK'' på listan. Skönt!
Det jag har kvar är att kolla på kläder på internet, försöka göra klart idrottsschemat och dansa foxtrott med pappa, samt hitta foxtrott musik. Och jag tänkte även plugga lite, framförallt SO, och kanske NO. Och jag kanske tom tänker städa, det ser ut som en svinstia här så jag akn nog inte låta bli. Jag hatar när det är rörigt. Och jag ska avsluta kvällen med att duscha, eller kanske tom bada, ännu härligare!
Men först nu ska jag som sagt kolla på Johan Falk och käka blåbär, MUMMA! :)


:(

Jag måste bara, innan jag avslutar, också skriva in en replik. MOHAHA, jag garavar lika mycket varenda gång. Det låter så sjukt, galet, enligt mig :) Det roliga är det som står i kursiv stil.

FR - Det måste ju vara någon i gänget, vem fan kan annars veta vad fan vi håller på med?!
FW - Det kanske är din lilla plit hora som babblar, eller hur..? Det kanske är hon som knullar dig..
FR - Hörru tror du jag är så jävla dum så jag snackar jobb med min egen tjej?!
FW - Jag trodde inte man kunde vara så jävla dum så man kör genom hela jävla stan med en stulen flyktbil heller, men det kunde man tydligen din jävla pajas!!
SR - Käften nu båda två! Stå och tjattra som två påtända ekorrar.. Vad är det för jävla nivå?

Som sagt så garvar jag lika mycket varje gång jag hör dom säga det. Men det är ju min lilla humor det.. :)





Peace and Love

TOP TIO OCH HISSAR/DISSAR

Publicerad 2010-01-26 13:22:42 i



ÄMNE: LÅTAR!

1. Daniel Lemma - If I used to love you
2. A camp - I can buy you
3.
Melissa Horn - New York
4.
Håkan Hellström - Kom igen Lena
5.
Oh Laura - Release me
6.
Ke$ha - Tik Tok
7. Rihanna - Russian roulette
8. Lady Gaga - Bad Romance
9.
MOVITS - Fel del av gården
10.
Nic and the family - Hej hej Monika

ÄMNE: TV-PROGRAM/TV-SERIER/FILMER!

1. Andra Avenyn
2.
SOS Gute
3. Riverside
4.
One Tree Hill
5.
Ensam mamma söker
6.
CSI Miami
7.
Guds tre flickor
8.
Let's dance
9.
Idol
10.
Svenska Hollywood fruar





Andra Avenyn

Super duper bra serie som man absolut aldrig får nog av! Den är så mysig, spännande, rolig och hemsk på en och samma gång. Har ni inte sett den, så måste ni nästan ta och göra det. Jag rekomenderar den verkligen! Gå in på SVT PLAY.



Bästa vänner

Jag menar ärligt. Man kan ju ingenting annat än att hissa bästa vänner. Och dom är just det BÄSTA vänner. Man kan lita på dom, prata med dom om precis allt och man vet att dom alltid finns där för en. Det är ju underbart!


♥♥♥♥♥


♥♥♥♥♥
Jag älskar er!


Johan Falk

Har ni sett Beck eller Wallander, eller kanske båda två, då kommer ni säga '' Beck och Wallander, släng er i väggen!''. För dom två kriminalarna är INGENTING jämfört med Johan Falk. Joahn Falk har blivit min nya favorit serie, den är super bra! Den här rekomenderar jag också starkt för den är grym!



Joel Kinnaman


Kan vara sveriges bästa och snyggaste skådespelare! Man dräglar efter honom! Han är en otroligt grym skådespelare som jag vet har varit med i Tjenare Kungen, och nu ''SNABBA CASH'' och ''Johan Falk''. Han var dessutom nominerad till bästa manliga roll på den där galan igår. Dessvärre vann han tyvärr inte..







Telefonförsäljare

Dom gör en bara så fruktansvärt irriterad. Speciellt om man redan är på dåligt humör, har brottom och usch. Och dom bryr sig inte ens en gång om man säger att man inte vill ha någonting, dom ger sig inte. Usch! Känn er hatade!



Skolan

Alla lärare säger och det står till och med på något papper som vi har fått med oss hem, att eleverna ska trivas på skolan, tycka att det är kul att gå till skolan. Men helt ärligt, säg hur många det är som gör det. För jag emnar,s kulle det vara så att dolk tyckte det var kul att gå i skolan, då skulle det väl inte vara så många som skolkade, eller har jag fel? Nej, STORT STORT minus på skolan. Den tar ju all enerig från en. Man är helt slut när man kommer hem från en skoldag. Och alla läxor som ska gras, och prov. NEJ TACK.



Min nacke

Just nu avsjyr jag min nacke. Det blir inte bättre fastän jag har smörjt in den med både tigersalva, någon annan värmande smörja, haft vetekudde, vattenflaskagrej och jag har seriöst provat allt. Men ingneting av det funkar på mig. Det är andra gången på kort tid som jag har nackspärr nu. Vad gör jag för fel. När ska smärtan ta slut?



Min broder

Ååå! Jag som hade räknat med att han skulle hämta målarfärg från skolan idag. Men icke då. Han gikc inte till skolan någon gång idag igen, för han somnade om och kände att han inte orkade. Jag som var så uppspelt för att få börja måla blommorna på väggen, men nu sket ju det sig. Ibland är min bror verkligen taskig..!








Peace and Love

KUSINVITAMINER

Publicerad 2010-01-26 12:01:57 i

''GÖRA LISTA''

- Kolla på Andra Avenyn som äntligen har börjat, och samtidigt äta frukost. CHECK!
- Kanske kolla på Playa del Sol och Bobster.
- Göra tester om Andra Avenyn, Bobster och lite annat (Hur mycket vet du egnetligen om....?) CHECK!
- Kolla på den sista Johan Falk filmen, den sjätte, då har jag äntligen sett alla!
- Kanske kolla på kläder på internet, det är alltid lika roligt!
- Ringa mamma angående mitt banknummer och glass och frukt. CHECK!
- Göra en inköpslista åt mamma(om hon kan köpa med sig någonting). ---
- Ringa TeWés konditori, som jag egentligen skulle gjort för över två veckor sedan...(FY DIG IDA!) CHECK!
- Göra idrottsschema, samt fixa foxtrott musik och dansa foxtrott med pappa.
- Göra lite listor på bloggen, det var länge sedan nu( Top 10 lista, Hisarr och Dissar, mm.)
- Kanske kanske städa.
- Kanske plugga.

Hitills har jag hunnit göra fyra saker som står på listan. Andra Avenyn var super bra, läskigt men spännande. Och framförallt gymt roligt! MOHAHA, det här avsnittet var helt crazy!!
Mamma hade yrsel idag, så hon kunde inte köpa glass eller frkt tyvärr. Så jag får be pappa åka och hämta min tvätt också, eftersom att nu kan hon inte åka hit med den heller, det beror ju på hur hon mår senare sade hon.
Men jag fick i alla fall mitt banknummer, så nu har jag ringt till TeWés, så nu kommer jag alltså få min lön. Perfect!
Nu tänkte jag fortsätta med att göra en tio topp lista, en hissar och dissar lista. Kanske slänger in lite bilder på kläder som jag troligtvis hittar senare. Jag har inte kollat ännu. Men någonting bör jag väl ändå hitta. Och efter det tänker jag kolla på Johan Falk och gosa med vetekudden.




Världens sötaste kusiner får stå för bilderna! <3






Peace and Love

ANDRA AVENYN!

Publicerad 2010-01-26 09:41:11 i

Godmorgon godmorgon! :)
Idag blir jag hemma från skolan. Jag pratade med mamma igårkväll och hon tyckte att jag skulle stanna hemma. Då kanske nacken blir helt bra tillslut!
Jag har sovit hyffsat bra inatt och jag vaknade ungefär kvart i nio av att brorsan kom hem igen. Han hade tydligen trott att han skulle börja klockan åtta, men det var klockan tio han börjar. Och idag ska han fråga om målarfärg också. Svart målarfärg, till mig, eller snarare till min vägg. För ni vet de där svarta klister blommorna som jag satt på väggen? Dom funkade ju inte så bra på en målad vägg. Jag vaknade ju mitt i natten av att jag hade alla blommor på mig istället för på väggen. Så kan det gå. Men nu ska jag istället måla dit dom, och därför behöver jag svart målarfärg. Men det hänger på min bror. Han går ju tredje året på byggprogramet här på Bromangymnasiet, och han kan då bara gå och ta lite färg där om han behöver. Han har lovat att han ska göra det, men han gör det ändå aldrig, pågrund av hans fruktansvärt dåliga minne. Jag har tjatat på honom sedan vi insåg att dom inte kunde sitta där själv utan måsta måla dit dom. Och det var ju ett tag sedan om man säger så. Så vi får se om han kommer hem med färg idag. Jag ska säga åt honom igen nu innan han går och sdan ska jag även bomba honom med sms ''GLÖM INTE MÅLARFÄRGEN!!''. MOHAHA, han kommer få utbrott på mig!
Nu kanske ni tror att jag inte alls har någonting att göra idag, eftersom att jag bara är hemma. Men det har jag. Jag ska ju framförallt försöka ta det lugnt med nacken. Det är det jag behöver göra mest egentligen. Men jag har en massa andra saker jag ska göra också, inte stora saker men. Jag har skrivit en hel lista på en liten papperslapp som jag har framför mig. Såhär ser den ut: ↓

''GÖRA LISTA''

- Kolla på Andra Avenyn som äntligen har börjat, och samtidigt äta frukost.
- Kanske kolla på Playa del Sol och Bobster.
- Göra tester om Andra Avenyn, Bobster och lite annat (Hur mycket vet du egnetligen om....?)
- Kolla på den sista Johan Falk filmen, den sjätte, då har jag äntligen sett alla!
- Kanske kolla på kläder på internet, det är alltid lika roligt!
- Ringa mamma angående mitt banknummer och glass och frukt.
- Göra en inköpslista åt mamma(om hon kan köpa med sig någonting).
- Ringa TeWés konditori, som jag egentligen skulle gjort för över två veckor sedan...(FY DIG IDA!)
- Göra idrottsschema, samt fixa foxtrott musik och dansa foxtrott med pappa.
- Göra lite listor på bloggen, det var länge sedan nu( Top 10 lista, Hisarr och Dissar, mm.)
- Kanske kanske städa.
- Kanske plugga.

Det är min lista för dagen, och jag kan ju även ha glömt någonting.
Jag är så nervös att ringa till TeWés. Jag jobbade på en lördag för ungefär två veckor sedan och skulle in med mitt banknummer på måndagen därefter. Men det har jag fortfarande inte gjort. Men mamam har faktiskt tänkt byta bank och sådant och först nu har iv fått reda på att hon ska göra det och att jag kan gå dit med mitt gamla banknummer. Usch, vad jag tycker det ska bli så pinsamt!!
Nu ska jag kolla på Andra Avenyn och käka lite frukost, MUMMA!








Peace and Love

DAGENS ....

Publicerad 2010-01-25 21:13:14 i

Inatt sov jag bättre, det var skönt! Men det största prblemet är att komma upp ur sängen, det är inte det lättaste.
Men jag kom till skolan idag i alla fall. Men jag kände på andra lektionen, matten, att jag inte skulle klara av att vara kvar. Jag kunde inte koncentrera mig pågrund av nacken. Så efter att vi haft teknik och käkat lunch så stack jag hem. Det var ruskigt kallt ute idag! Även fast solen sken som bara den. Men när jag kom hem så fick jag sms av Jannike, som undrade om jag kunde gå på stan med henne. Men där gick gränsen. Jag gick inte först hem, för att sedan gå ner på stan, och sedan hem igen. Det gör jag inte. Så hon kom hem till mig isället och gjorde mig sällskap. Ooch vi har legat i soffan och kollat på Johan Falk, eftersom att hon inte har sett en enda av dom filmerna(och hon tyckte dom var jätte bra). Och samtidigt som vi kollade på JF, slogs vi om pappas vetekudde. Jag tror nog att Jannike hade den mesta dels av tiden, jag fick inte ha den. Fastän det är jag som har neckspärr. Så jag tror inte jag har blivit så mycket bättre i den heller. Så vi får se om jag går till skolan imorgon. Men jag tror nästan att jag måste det. Vi ska få tillbaka våra matteprov, börja på ett nytt kapitel och även öva inför nationella. Men vi får väl se, jag kanske känner helt annorlunda imorgon när jag vaknar.
Jannike tog bussen hem för ungefär en timme sedan och jag har hunnit läsa lite bloggar och annat och nu sitter jag här och bloggar själv. Och bakom mig istter pappa och kollar på någon gala för ''Bästa .....'' osv osv. Och självklart sitter han och garavar som en tok, eftersom att det är komiker med. Men innan jag avlsutar det här för att värma vetekudden och sova, så tänker jag köra med en ''Dagens: ...'' lista.

Dagens humör: Glader (och lite less, på nacken)..
Dagens borde: Plugga och nacken borde bli bra!!
Dagens klädsel: Jeanstights, linne och huvtröja.
Dagens accesoarer: Ingenting..
Dagens smink: Har slutat med smink pågrund av hyn..
Dagens bästa: Jannike ♥
Dagens sämsta: Nacken och kylan..brr!
Dagens köp: Marrängsviss, fast den köpte egentligen Jannike, men vi kan ju låtsas! ;)
Dagens sysselsättning: Jannike och Johan Falk
Dagens låt: Rihanna - Russian Roulette
Dagens planer: Sova
Dagens längtan: Helgen!!
Dagens osmartaste: Jag..?
Dagens beroende: Johan Falk
Dagens middag: Korv med spagetti
Dagens sötnos(ar): Jannike ♥ och Joel Kinneman(Frank Wagner i Johan Falk)
Dagens saknad: Bl a morfar ♥








Peace and Love

REST IN PEACE ANDREAS STRÖMLUND

Publicerad 2010-01-24 19:49:05 i

Usch, det är så fruktansvärt hemskt!! Min broders(Joakim) kompis, Lill-Ante, har kört ihjäl sig. Han hade tydligen kört rakt in i fronten på en buss och död med en gång. Det är så hemskt och alla annhöriga, och Joakim, han måste vara jätte deppig. Och han var ju inte alls gammal! Usch, jag hoppas nu att Joakim förstår också hur illa det kan gå när man kör fort och allt. Nu när hans kompis har kört ihjäl sig. Och det som enligt mig är otroligt läskigt, det är att vi satt och pratade om honom igår, när brorsan och Fia skulle köra mig och Jannike hem till Jannike.
Vila i frid Andreas Strömlund.

Min nackspärr har inte blivit något bättre. Även fast jag har legat med pappas vetekudde eller vad det är, så hjälper det inte. Jag känner mig så otroligt stel. Hoppas det här inte varar länge, för då kommer jag inte kunna gå i skolan. Jag orkar ju knappt stå upp här hemma, jag ligger ju hela tiden för att det gör så ont. Hur som helst så ska jag ta mig en varm dusch nu, så jag blir lite frächare. Och sedan ska jag värma kudden igen och försöka sova. Vi får väl se hur det går, för jag har precis vaknat nästan, jag somnade i sängen.
Men innan jag ska duscha så tänkte jag faktiskt lägga in lite bilder från kvällen med Jannike och co, och även lite bilder på Karin. Jag stack ju ner till henne en sväng och det blev några bilder tagna. Men nu har hon åkt hem.













Det var några bilder. Den sista bjuder jag på, jag skyller på nackspärren.. ;)





Peace and Love

NACKSPÄRR..

Publicerad 2010-01-24 11:14:30 i

är inte kul alls.. Men självklart har jag fått det.
Igår drog vi iväg till Söderhamn och badade på Aquarena. Vi åkte ruschkanor, hoppade, plaskade, bubblde och bastade inne på relaxen. Det var underbart och superkul, tills jag insåg att jag precis hade fått nackspärr. Jag vet inte vad jag har gjort, så fråga mig inte? Antagligen har jag väl åkt konstigt, eller vridigt huvudet konstigt då. Men hur som helst har jag alltså nackspärr då. Och har ni några bra tipps till att bota det så skriv!!
Men igår när vi kom hem körde Linda mig och Jannike till mamma. För där var det femton andra personer som var där för att gratulera bror min som fyllde 19 år! Så det blev massa prat och skratt, kakor, tryffelkaka, smörgåstårta och saft. Riktigt trevligt var det. Och mormor var ju där också, och jag har saknat henne och jag ska nog åka till henne någon helg nu. Det ska bli kul att åka till ''momoo''.
Igårkväll blev det mys och stelnacke här hemma hos Jannike, jag sov hos henne inatt igen. Eller snarare så låg jag och cvred på mig en hel natt. Jag har inte sovit ett skvatt pågrund av min äckel nacke. Men men...that's life!
Nu har även Jannike vaknat och sitter bredvid mig och käkar frukost. Vi ska måla alla våra trolldegsfigurer om en liten stund. Och seanre, om vi hinner, så tänkte vi kolla på Johan Falk också, eftersom att Jannike inte har kollat på någon av dom. Och bror min har det andra fyra, och dom SKA jag ha tillbaka idag. Annars var det sista gången han lånade någonting av mig.
Senare kanske Jannike och de andra ska till Lillfjärn och åka skridskor, men inte jag då. Men jag ska nog hem och lägga mig i sängen eller i soffan och kolla på Johan Falk och bara slappa. Och inte har jag någonting har jag att plugga heller, och det är ju så underbart. Då kan man verkligen slappna av. Och jag ska även ner till Karin och se om jag hinner umgås med henne en stund innan jag ska hem.






Peace and Love

AQUARENA?

Publicerad 2010-01-22 17:11:36 i

Nu sitter jag här vid Jannikes dator. Eller egentligen är den hennes skolas dator, men hon får ha den hemma. Och det är seriöst den skönaste datorn jag någonsin har suttit vid i alla fall!
Jag kom för kanske en halv timme sedan. Vi därför inte hunnit göra speciellt mycket. Jag sitter här och Jannike är där nere och dammsuger. MOHAHA! Fan vad nice..
Jag ska äta här och troligtvis sova över också då som sagt, vi ska höra så att det är okej snart bara. Och ikväll blir det alltså till att baka trolldeg, kanske kolla på Letäs dance, käka middag och gotta. Jag har en känsla av att jag kommer somna så fort vi sätter oss i soffan senare. Jag är så slut! Senare ska Jannike ringa Sara och höra om hon är frisk eller inte. För är hon det så ska jag hänga med dom till Söderhamn imorgon, som egentligen Sara skulle göra, och bada på Aquarena. Det är ju så billigt också, sedan nu får vi gå in i relaxavelningen också ju. Underbart! Men det är OM Sara är sjuk det. Nu blev jag jätte sugen på att bada där, det är ju så fruktansvärt kul! Och bara därör så nästan hoppas jag på att Sara är sjuk så att jag kan få hänga med isället. Bara jag får pengar av pappa så.. Men nu ska jag inte hoppas för mycket!! Det kan ju faktiskt vara så att Sara är friks eller hänger med även om hon är sjuk. Men hoppas hoppas hoppas..






Peace and Love

SKOLTRÖJOR

Publicerad 2010-01-22 14:56:50 i

Ojojoj, jag har inte uppdaterat här sen i tisdags.. Fy mig!
Igår hände det inte så mycket. Jag kom hem från skolan, åkte till Jannike. Vi satt mest och degade i soffan och sedan reste vi på rumporna och bakade istället. Och gissa vad vi bakade? Kladdkaka med nougattäcke och hallon. Ni hör ju hur gott det låter, för det var gudomligt gott!
Idag har jag som vanligt varit i skolan. Och vi hade ju enbart två lektioner idag. Det är så fruktansvärt skönt!
Vi började med a-pass där jag pluggade SO. Men vi bytte även slåp, skööönt, nu får jag ÄNTLIGEN ett överskåp. Det är så obbigt att ha underskåp.. Men vi bestämde också en massa med skoltröjorna. På måndag ska alla andra som var sjuk idag, skriva deras namn på ett papper och säga färg och vad dom vill ha och sådant. Själv ska jag beställa luvtröja och  mjukisbyxor i ljusgrått. Och vi ska ha vit text, jag ska även betala lite extra för att jag vill ha namnet på sidan av armen. Jag tror det kommer bli snyggt! Dessvärre skrev jag som ett offer(som Karin brukar säga), men men, det blev som det blev. Jag skriver alltid så fult när det ska vara någonting seriöst. Men tryck talar jag inte om. Vi ändrade i alla fall, egentligen skulle vi ha ett men röstade fram ett annat. Och på baksidan, där på ryggen, där har vi skissat fram ett eget tryck. Eller snarare Josse och Petra har skissat fram det och alla var med på att vi skulle ha det. Meeen, det får ni inte reda på vad det är förens tröjan och byxorna kommer! ;) Spännande, eller hur?
På idrotten idag hade Anotn och William egen elevlektion, innebandy. Det var grymt roligt men grymt jobbigt. Men som tur var så kom pappa och hämtade mig för han hade lunch då precis när vi slutade.
Just nu sitter jag här och har läst lite bloggar och skriver här på min egen lilla blogg som säkert ingne läser, men vem bryr sig.. Inte jag, jag tycker det bara är skönt att få skriva av sig det man har inom sig.
Nu sitter jag här och stinker svett, mm frächigt.. Men jag ska faktiskt hoppa in i duschen med en gång. Därför att klockan fyra kommer mamma och hämtar mig, och hon kör mig till Jannike. Där ska det bli lite mys framför tv;n, vi ska baka trolldeg och lite annat. Bara ha en myskväll. Om ni undrar varför vi ska baka trolldeg så är det därför att Jannikes söta kusin Tea kommer till dom och ska sova. Sedan får vi se hur det blir med mig. Om jag i huvudtaget kan/får sova över, eftersom att Tea också ska sova där. Eller om brorsan kör hem mig. Vi får se hur det blir. Jag måste i så fall hem imorgon på eftermiddagen, för min käre bror fyller 19 år imorgon! Det är helt sjukt att han ska fylla s¨mycket. Om ett år får han liksom gå på systemet själv och köpa..sick.
Nej men hörrni, nu måste jag hoppa in i duschen fort, jag ska ju hinna klä mig och fixa mig och sådant innan jag beger mig av också.


Jannike får stå för dagens bild, en härlig och fin sommarbild! :)






Peace and Love

ONSDAGS MYS

Publicerad 2010-01-20 17:45:01 i

Skolan idag har varit väldigt skön. Eller det är väl aldrig kul med skola, men dagen har ändå varit ganska så rätt så lugn.
Det jobbigaste på hela dagen har varit idrotten. Vi körde någonting där som var väldigt jobbigt, enligt mig i alla fall. Jag MÅSTE verkligen öva upp min kondis. Jannike, den här veckan köper vi gymkort va faan! Jag rokar inte gå in så mycket mer på det, för bara tanken gör mig trött och slut.
Vi hade även matteprov idag, sista lektionen. Och det gick faktiskt oväntat bra. Jag trodde att det skulle gå bra, men inte såhär super som det gick! Så jag får åtminstone G, för det sade Ninni. Jag gjorde tom alla uppgifter, ja, förutom en förstås, men det var röd kurs och det hade inte jag arbetat med. Men jag är i alla flal nöjd, så vi får vänta till nästa vecka och se vad resultatet blir.
Efter det, när vi hade slutat så gick jag hem till mamma, hämtade ett papper som handlar om egen elevlektion. Jag ska ju ha det, Ann-Cha har lagt in mig på det redan vecka sex. Så vif år se om jag hinner tills dess. Annars får jag byta nummer. Men jag hoppas verkligen att allt med det ska gå bra och att dom tycker att det är roligt, inte för att jag tror dom kommer tycka det. Men man kan ju alltid hoppas, kanske så?
Efter det kom mamma och körde hem mig hit till pappa. Jag har nu hunnit lagt in nytvättade kläder i garderoben, packat upp ur adidasväskan. Och nu ska jag mysa till det lite. Eftersom att det är den s k ''lilllördagen'' idag, så tänkte jag mysa till det lite här hemma eftersom att jag ändå inte kan gå på krogen. Så jag ska nu dricka min varmachoklad med masmallows och riven choklad uppe på. Mmm, vad gott! Och till det ska jag kolla på en Johan Falk film, fast idag någon som jag inte har sett. Och jag ska även kanske kanske plugga NO. Kanske tom göra klart NO helt, så är jag klar sedan. Det vore ju underbart skönt att få de undan stökat.
Senare ikväll vet jag inte vad som händer. Jag har liksom ingenting planerat. Eller jo, en sak har jag planerat, det är att jag ska ligga i sängen redan klockan åtta, senast halv nio. Men det här vet jag redan nu att jag inte kommer att hålla. Jag får väl försöka trötta ut mig en aning. Plugga arslet av mig, diska och försöka med allt. Då akn jag lova att jag kommer vara trött klockan åtta. Jag ska ju även duscha och då blir man ju faktiskt lite pömmsig.
Inte vet jag vad vi ska äta idag heller, eftersom att det är onsdag så hoppas jag på att det blir Tre Bockar, men det återstår att se när pappa kommer hem.


Dagens outfit






Ser det inte smaskigt ut?


Här står mina nya Johan Falk filmer snällt och väntar på att bli inkörda i dvd;n..




Barnängen BARN OLJA Oparfymerad, super bra. Rekomenderar verkligen för er som har torra händer!!





Peace and Love

FJÄLLEN ELLER SOMMAR?

Publicerad 2010-01-19 19:13:57 i

Usch säger jag bara, usch! Usch, vilken dag det har varit. Nu låter det som om någonting jätte hemskt har hänt, men så är det inte. Det är bara så fruktansvärt jobbigt!
Jag har som vanligt varit i skolan och jobbat arslet av mig.
Idag hade vi musik igen, men denna gång med Kerstin, som vi ska ha hela terminen ut. Jag orkar verkligen inte. Det är en av de jobbiga sakerna. Alltid när vi börjar så ska hon sjunga, en dagislåt för oss, alltså helt ärligt. Den människan är inte klok någonstanns. Hon sjunger ''För Ida är här, och Mathilda är här, halleluhja för Daniels är här, och på denna glada fest är nu Emil hedersgäst, ahllelujha för Elias är här'' osv osv. Ja, men ni förstår kanske vart jag försöker komma..? Är det verkligen seriöst normalt att hålla på som henne?
Och idag hann jag endast ha tio minuters matte. Pågrund av att det var öppethus att gå och söka gymnasieprogram. Så jag gick dit, vi gick efter klasslistan. Så säger jag att jag vill söka Hotell- och restaurang, Handel och Hantverk här i Hudiksvall, på Broman. Och sedan kom jag på att jag ska ju även söka på John Bauer. Då börjar hon yra om att jag inte kunde komma med det nu, för det var typ försent. Jag menar, varför skulle det vara försent? Jag hade ju sagt det till henne när vi hade möte tillsammans, så hon visste ju om det. Men hur som helst så urade hon, babblade på om precis allting och jag kände att jag kanske fick in kanske 2% av det hon sa. Så jag hängde inte med alls. Jag fick panik, ställde ungefär en hundra frågor, och kände att jag bara vela lägga mig ner på golvet och grina sönder. Men det gick ju inte för sig. Men hur som helst så föreslog hon att jag skulle åka till Sundsvall, gå på öppethus för John Bauer, se vad jag tycker och komma tillbaka till henne den första februari för att göra min söking då. Det känns ite reskabelt, för tänk om jag glömmer bort det? Men det får jag inte göra, det kommer jag inte göra..hoppas jag. Men nu visade det sig att mamma kan inte ta ledigt, hon har varit sjuk så hon har nio timmar att komma igen. Och pappa får inte ta ledigt en hel dag. Så varken mamam eller pappa kan gå. Så nu hänger det på Jannike, om hon kan åka med. För jag vill inte ka själv. Men nu kom jag ju på, det var ju för tusan på kvällen!! Det var ju mellan 17.00 - någonting. Det passar ju färfan perfekt!! Det blir ju super! Vilken jävla tur att jag kom på det nu. Nu ska jag ringa mamma och störa henne och hennes dejt. MOHAHA, sorry mamma!
Mamma och jag var och handlade tidigare idag. Jag var först hem och hämtade mattefacit, så åkte vi och tankade, sedan vidare till Ica MAXI. Där jag köpte Telia refillkort, fick glass av mamam. Ben & Jerry´s, och mamma köpte även babyolja till mig. nu kanske ni undrar, Baby olja, vad tusan ska hon med det till. Jo, men ni vet, jag har ju så fruktansvärt torra händer och ibland exem, men det har faktiskt blivigt bättre. Men dom är fortfarande, grymt torra. Så SYV tippsade mig om det idag. Och jag har redan smetat in mina händer, tangentbordet och datamusen i det och det hjälper faktiskt. Jag känner redan skillnad. Man blir mjuk som siden, så fortsätter jag såhär blir jag väl mjuk som jag vet inte vad.
Jag pratade även med Cissi idag, om Stockholm. Jag är så grymt peppad inför resan så det är galet! Men vis kulle i alla fall inte bo på samma ställe som förr, tydligen. Men det gör ingenting, för nus kulle vi bo på Södermalm, i en mysig lägenhet sade Cissi. Så då blir det ju förhoppningsvis nära till Cocco så jag kan gå och köpa ett gäng ringar, halsband och armband. Det SKA jag i alla fall göra, om jag så får släpa med Cissi dit. Men det tror jag inte att jag behöver, hon blev helt galen i min rosettring och den är ju köpt där. Så det ska nog gå ann.
Och jag har även pratat med pappa. Han säger att han ska betala räkningarna och sdåant nu, så skulle vi se hur mycket det blev över. Så får vi se om det blir så att jag akn åka till Fjällen med Jannike och hennes famlij coh släkt. Det vore ju grymt roligt! Så får jag öva mig lite mer på slalom, det kan ju behövas om jag ska bli proffs( vilket jag aldrig kommer bli).. ;)
Men nu kom pappa och sade att han skulle vial lite och att jag skulle väcka honom senare. Så då får jag väl göra det då. Men nu ska jag ta fram matteboken, glassen och lite annat gotta. Och till det blir det SJÄLVKLART Johan Falk.


Någonting som vore ännu mer underbart roligt, vore sommar! <3






Peace and Love

PICTURES OCH FJÄLLEN?

Publicerad 2010-01-18 20:42:28 i

Just nu sitter jag här, jag har precis packat klart. Och det är helt grymt vad med packing jag har. Men jag tänker att man vet ju aldrig vad man kommer att behöva eller vad man vill ha. Så jag tar med mig ungefär hela garderoben plus en massa andra saker som smink, plattång, tvättkläderna ska också med. Ja, men ni fattar? Det blir så galet mycket. Jag har två trunkar, en IKEA kasse, en ICA kasse och en Ginatricot kasse. Det är väl ändå lite väl?
Hur som helst så ringde mamma nyss. Hon är snart här, så ska hon köra oss till pappa. Men just nu har jag tråkigt. Och när man har tråkigt, då försöker man sysselsätta sig själv. Och det har jag precis gjort. Jag har tagit lite bilder. Inte så fina, men det är alltid kul att ta kort tycker jag. Speciellt när man har tråkigt.











Det var de bilderna det, inte så många. Men nu är mamma här, så jag skulle ändå inte hinna lägga in fler. Det kanske kanske kommer mer uppdatering när jag kommer till pappa. Men det är tveksamt.. Jag ska skälla på pappa över det där med Thailand och jag ska fråga om han kan bjuda mig på en resa till Fjällen med Jannike och hennes familj/släkt. Han ska ju faktiskt åka till Thailand den jävlen, då kan väl jag få åka till Fjällen, eller?Tveksamt om min pappa är så snäll.. Nu jävlar, håll tummarna!!






Peace and Love

JOHAN FALK FILMER OCH THAILAND

Publicerad 2010-01-18 16:52:35 i

MMMM, riktigt gott är det jag sitter här och smaskar på just precis just nu! Nämligen, mammas Sverigekaka.. Det är som sockerkaka, med smältsmör i mitten så den blir så här riktigt saftig och toppat med vaniljsocker. Ni hör ju hur gott det låter?!
Sist jag uppdaterade här var det lördagkväll, och nu är det måndag.
När vi gick och lade oss i lördags så låg vi i sängen och pratade i kanske en timme. Vi praade om allt. Killar, tatueringar,graviditet, om våra släktningar och ja, ALLT. Men självklart var inte det allt vi gjorde. Vi garvade ju en hel del också, jag tror Kaj och Linda var påväg att komma in och skrika åt oss där ett tag. Men vi klarade oss!
MOHAHA, allt jag säger är '' Mmm aaah, sniff it!''. Det var så galet roligt och vi slutade ju aldrig skratta heller. Och helt plötsligt slocknade vi båda två. Och igår vaknade vi vid klockan ett av att Kaj kom in med telefonen till mig och det var mamma. Så åt vi frukost, gjorde oss iordning, kollade på tv och satt och babblade. Sedan kom mamma och hämtade mig och Jannike och co åkte till Iggesund eller vad det var för att gratulera hennes lille kusin Max som fyllde år. Men innan jag och mamma åkte hem så svängde vi in på Hemmakväll för att jag skulle hyra filmer. Johan Falk såklart. Men jag hittar bara fyra av de sex filmerna så jag frågar om dom har alla. Och gissa vad han säger? Att dom har rea på dom filmerna nu, alla sex. Så jag plockade på mig de sex Johan Falk filmerna(jag blev överlycklig) och mamma hittade fyra andra filmer. Så vi fick alltså tio stycken filmer för 250kr. Det är ju super billigt! Dom har verkligen jätte bra erbjudanden. Och efter att vi har varit där och fyndat så åkte vi till Träffen för att handla och sedan hem till tvättstugan och sedan upp. Och kvällen igår spenderade jag framför Johan Falk med mattebok och mat. Och sedan tog jag en dusch innan jag lade mig för att sova.
Men idag då, vad har jag gjort idag. Jo, jag har självklart varit i skolan. Det har väl inte hänt så mycket speciellt. Det enda bra idag var att vi har röstat fram vårat tryck som vi ska ha på tröjorna som man brukar få i nian. Men nu har andra klasser, åtminstone klass 9B fått deras tröjor, och vi har precis bestämt tryck. Men i alla fall, nu är det ju i alla fall gjort.
Jag kom hem för ungefär en timme sedan och har bara suttit här vid datorn. Nu ska jag packa, för vi ska nämligen till pappa och vara där i två veckor nu. Men det blir inte riktigt två veckor. Vi åker till mamma lite tidigare. Och gissa varför? Jo, för att min dumma pappa har bokat en resa, han och Gun, till Thailand. Fy fan, vad jag blir sur på gubben! Han vet att jag allra helst vill åka till Thailand, och då bokar han självklart en resa dit. Och han vet att jag mest av allt i huvudtaget vill utomlands. Men nej, det är Gun Gun Gun, det är ju bara Gun han kan hitta på saker tillsammans med. Oss barn då, oss kan han inte ens ta till Stockholm. Fy fan, jag blir så fruktansvärt jävla less! Och ska han åka dit nu då i överhuvudtaget. Då KRÄVER jag att han köper en massa kläder till mig. Där nere är det ju faktiskt billig, mycket billigare jämfört med här. Han SKA köpa ett gäng adidaströjor till mig, och klänningar som jag kan ha i sommar. Annars får han fan inte åka!
Men nu måste jag som sagt packa, kanske vila, duscha och sådant. Mamma ska på ljusparty ikväll. Så vi får se om mamma kör oss till pappa föe eller efter det. Eller om pappa själv kommer och hämtar oss.








Peace and Love

GUITAR HERO

Publicerad 2010-01-17 00:51:52 i

Jag som trodde att jag hade uppdaterat här imorse, men tydligen inte då.
Jag vaknade redan klockan tio idag, vilket jag absolut inte hade tänkt mig, men det går inte att göra någonting åt det nu ändå. Jag satt mest vid datorn, kollade på tv, kollade på SOS Gute och bara slappade. Tills jag vid två tiden ringde Jannike, som fortfarande låg och sov då. Inte för att jag är förvånad..! Men hur som helst så var jag hos Jannike redan klockan tre. Och vi har spelat GH, varit ner på OKQ8 och köpt gotta, mysit framför tv;n, vilket vi gör fortfarande. Eller jag sitter här och bloggar medan jag har en Jannike bredvid mig i soffan som tycker att jag är så fruktansvärt osocial. Och det kan jag väl hålla med om. Men jag ska fortsätta försöka övertala Jannike om att vi ska spela GH en gång till innan vi lägger oss för att sova. Inte för att jag tror att hon kommer vilja det eller gå med på det, men det är värt ett försök. Nu börjar filmen igen, någon film på tv som går nu som Jannike verkar tycka om. Så jag ska väl som sagt försöka vara social med henne. Men jag har en känsla av att om vi inte hittar på någonting annat nu så kommer jag somna på stört, hon vet ju hur jag är. Jag somnar bara jag ser en säng. Vi kanske kan spela Uno innan vi lägger oss. För det var skit kul när hon, jag, hennes bror och hans flickvän spelade det tidigare idag. Men vi får väl se. Nu känns det som om hon inte kommer vara så social med mig när filmen har börjat igen. För när hon ser på en film som hon tycker är bra. Då är hon verkligen inne i den, då är det ''Jorden anropar Jannike''. Men nu hörde jag att hon sade ''Mmm, vad sorgligt.'', så jag ska höra vad det var som var så sorgligt. Det var inte på tv;n i alla fall, och jag vet att hon har smsat med någon hela kvällen. Men hon vägrar säga med vem.. ;)






Peace and Love ♥

SNABBA CASH

Publicerad 2010-01-16 00:46:44 i

Usch, fy mig! Klockan är över halv ett. Inte bra..
Men hur som helst så har jag kollat klart på Let's dance. Fan också att inte Rabih eller Elin åkte. Då blev jag sur.
Inför morgondagen har jag inga som helst planer. Jag har inte bestämt någonting. Antingen ringer jag och hör med Jannike om hon ska göra någonting, eller så blir det en härlig hemmakväll som denna. Men eller så aknske det blir bio? Det känns lite mycket i så fall nu, då har jag gått tre gånger på en vecka i så fall. Det känns lite väl mycket. Dessutom ska jag försöka spara pengar till Stockholmsresan, och jag ska bjuda mamma på hennes julklapp. Hon fick ju som ett presentkort av mig i julklapp för jag inte visste vad jag skulle ge henne. Det var att hons kulle få välja vad hon vela göra. Gå gpå restaurang, gå på bio eller gå och bowla. Jag tror inte riktigt hon har bestämt sig ännu heller. Men ändå, då kan jag ju inte slösa bort pengarna nu. Men jag är så förbaskat fruktansvärt sugen att se SNABBA CASH. Det var biopremiär på den idag och jag tycker den verkar så fruktansvärt bra! Men jag vet inte alltså. Jag vill ju även se Luftslottet som sprängdes, eftersom att jag har sett de andra två. Men nu har ju den filmen funnits sedan i november är det va? Och då kan man ju snart hyra den på Hemmakväll. Så det känns en aning onödigt att betala hundra spänn för att se den när man lika gärna kan betala tjugofem kronor för att hyra den när den har kommit ut. Så den blir det nog inte. Men SNABBA CASH då? Jag kan ju höra med Cissi om hon kanske vill se den. Så aknske vi kan gå på den när vi drar till Stockholm. Det gjorde vi ju sist vi var där, fast då såg vi Män som hatar kvinnor. Det var superkul! Annars kan jag ju prata med Jannike också, hon aknske vill. Aja, vi får väl se. Jag SKA i alla fall se den, om det så är det sista jag gör. Dessutom så är ju min favoritskådis med där. Ni vet, han som är så snygg och sexig som jag har nämt ungefär tusen miljader gånger på två dagar, nämligen Markus Holmberg. Kan ju inte bli bättre. Då bara måste den ju vara bra!
Nej, nu måste jag verkligen lägga mig och sova. Jag är trött, så jag kommer nog somna på stört tror jag.










Peace and Love

ESTOCOLMO HERE WE COME

Publicerad 2010-01-15 21:46:30 i

Förut blev det inte så mycket städa. Av någon grymt konstig anledning så städar jag mycket bättre och jag blir på bättre städhumör om jag är ensam hemma. Jag vet inte vad det är. Konstigt är det i alla fall! Men jag hann i alla fall dammsuga hall, toalett, kök och mitt rum. Annars har jag legat i sängen och kollat på film, och som vanligt somnade jag också. Men jag har även suttit vid datorn, bl a kollat på Ensam mamma söker. Jag vill jätte gärna att mamma ska vara med i det! Då kanske ni tror att jag vill det bara för att vara med i tv. Men tvärtom, jag vill inte vara med i tv. Jag vill ju knappt vara med på kort. Men jag vill att mamma ska träffa den rätta i sitt liv. Det vore kul om man får en rolig karl i huset som också hjälper till med hushållssyslor, kan umgås med oss barn, att man känner sig som en hel familj. För just nu när mamma och pappa är skilda så känner jag mig som en splittrad familj, vilket vi ju också då är. Ohc framför allt så vill jag se mama glad. Hon tjatar hela tiden på att hon vill träffa sin drömman. Men imorgon ska hon faktiskt på en dejt, hoppas det går bra och att dom tror att det kan bli någonting mer än bara vänner. För han verkar som mannen för mamma, han verkar snäll, rolig, hjälpsam och ja. Sedan har han även tre barn. En son och två döttrar tror jag att det var visst. Men han bor i Njutånger. Och skulle dom bli tillsammans så får han ta och flytta in till stan. Dom får skaffa ett hus eller lägenhet här inne i stan. Jag vägrar bo mitt ute i ingenstanns, jag vet redan nu att jag inte skulle klara av det. Jag kan ju knappt vara hos mormor för ofta, skog är enligt mig farligt och äckligt. Jag trivs helt enkelt inte så.
Så när jag ser på Ensma mamma söker vill jag verkligen att mamma ska träffa någon. Och framför allt så vill jag ha sommar! Gå in på www.tv3.se/play och kolla du också! I sista programet har dom även låtar med Ted Gärdestad. Han är ju för bra. Jag älskar honom! Speciellt Himmlen är oskyldigt blå, För kärlekens skull, Jag ska fånga en ängel och många fler!
Ikväll är det mysa som gäller. Jag och mamma sitter i soffan och svullar en massa godis, så nu har jag fruktansvärt ont i magen. Nu får det vara bra! Och självklart kollar vi på Let's Dance. En sak är det som jag absolut inte förstår. Det är, vad fan gör Rabih där? Han ska inte vara där, han är ut dålig och usch säger jag bara. Jag mår illa bara jag hör namnet. Och snickaren, vad han nu heter, i Bygglov. Han är ju för söt när han dansar. Och på något sätt påminner han om morfar.
Nej hörni. Jag skulle bara skriva det här och sedan dra mig tillbaka till tv;n.
Men innan jag drar mig dit ska jag berätta en rolig sak! Det är att jag, Cissi och hennes mamma ska åka till Stockholm, Estocolmo, i februari. Den 27 februari, helgen där. Så bor vi i en lägenhet, inte samma som sist, men vad gör det, den kanske är ännu bättre den nya. Och kanske närmare affärerna, fast det var den förra också. Men nu är jag så super glad för det ska bli så kul, speciellt att få åka med den underbara bruden Cissi. Vi hade så grymt roligt sist vi var där! Och jag ser till att jag har pengar tills dess ockaså, över tusen kronor i alla fall och det räcker ju långt. Sedan får jag väl matpengar och sådant av mamma och pappa också. Kanske jag ska fråga pappa om det finns något jobb på XYZ Maskiner, inventera eller någonting sådant? Vi får väl se, det är ju värt att fårga. Sedan kom jag ju på att jag har ju min lön på TeWés också, det är väl några hundra. Det här blir perfekt! Nu har jag någontign att se fram emot. Och nu när jag blir såhär glad så ska jag även ta tag riktigt ordentligt is koloan. Så gör jag precis allting så jag inte känner att jag måste plugga i Stockholm eller att jag känner mig stressad hem bara för att jag måste plugga eller sådant. Därför gör jag allting när det kommer!
Men nu ska jag som sagt dra mig till soffan.




De tre mammorna som var med i år.






Peace and Love

BILDER FRÅN ÅR 2009

Publicerad 2010-01-15 10:54:40 i

Vi fick en skiva förut, med en massa bilder, av familjen Seth. Dvs moster,Ebba, Hugo och Greger. Och jag har inte kollat på dom förens nu. De är riktigt fina bilder, och dom har en väldigt bra kamera tycker jag.
De första bilderna är från almanackan som mormor fick av dom i julklapp. Det är en hel del bilder!

BILDALMANACKA 2010




Januari


Februari


Mars


April


Maj


Juni


Juli


Augusti


September


Oktober


November


December

FAMILJEN SETHS BILDER



Ebba


Ida


Viktoria och Hugo


Prästen, Hugo och Viktoria


Ebba


Prästen och Hugo


Hugo och Viktoria


Lena och Ida


Ida, Hugo, Joakim och Ebbas och Hugos farfar


Hugo


Joakim


Ida och Hugo


Hugo


Ida och Hugo


Greger och Viktoria


Joakim, Ulla och Greger


Mona och Göran


Lena


Ida


Sofia och Ebba


Emma


Linus


Linus och Greger


Ebba


Hugo








Linus, Ebba och Hugo


Linus, Ida och Ebba


Joakim och Greger


Ulla, Linus, Lena och Ida


Ida, Ebba, Lena och Sven-Arne(morfar)..


Ida, Ulla och morfar..


Joakim, Ida, Greger, Lena och Ulla


Ebba


Birgitta och Hugo


Hugo


Ulla och Viktoria


Ebba


Ebba


Ormen och Ebba


Ebba


Hugo


Ida och Hugo


Hugo




Ida


Hugo


Ida och Hugo








Ebba




Lena och Hugo


Hugo och Ida




Isabell, Stefan, Lena och Linus


Viktoria, Ida och Ebba


Linus och Hugo




Lena och Hugo

Det var ju ett gäng bilder, ändå har jag inte ens tagit alla.
Nu ska jag gå och äta frukost och sedan ska jag sätta igång med att städa hela lägenheten. Dammsuga, skura, städa toaletten, diska mm. Phu!






Peace and Love

LIFE IS TOO SHORT

Publicerad 2010-01-15 00:28:21 i

Just nu är klockan 23.51 och jag ligger inte i sängen. Ajabaja dig Ida!
Men jag har pratat med mamma nu, och hon ska sjukanmäla migimorgon. Men hon blev inte glad när jag frågade. Men det lät som att hon skulle göra det ändå, men som sagt, hon är just nu sur på mig. Men jag känner att jag orkar inte! Sedan fick jag min mens i tisdags. Och när jag anstärnger mig, dvs springer, joggar, går för fort eller går snabbt i trappor så får jag som ''mensvärk''. Det är så frutkansvärt jobbigt! Därför vet jag att jag kommer få det imorgon i så fall, om jag skulle vara med. Eftersom att jag ska gå dit, antagligen springa eller anstränga mig i huvudtaget där och sedan gå hem igen. Och det pallar jag, jag vill inte ha någon hemsk mensvärk om jag egentligen inte behöver det.

Mamma och jag har kollat på lite foton nyss. Från när brorsan gick på Sandvalla, jag gick på dagis och från nästan alla årskurser. Och jag tycker det är lite läskigt, roligt och nästan lite sorgligt på ett sätt.
Läskigt bara för att det går så himmla fort. Jag gick ju nyss på dagis. Som mamma brukar säga ''Det är inte klokt. Joakim ska ju gå på lekis, du ska ligga i barnvagnen och Linus ska stå på ståbrädan''. Och det är sant. Vi var ju nyss så små.. Tiden går så fort.
Roligt är det bara därför att man kan se hur mycket man har utvecklats via utseende osv. Hur andra såg ut. Och dels för att nu ska vi välja till gymnasiet och nu börjar allvaret. Och dels för att man kommer ihåg så många roliga saker, vilket busfrö man var till unge och vilka hyss man gjorde!
Sorgligt tycker jag att det är. Bara därför att vi ska börja gymnasiet nu, alla går olika linjer, vissa kanske inte stannar i Hudiksvall ens en gång. Man tappar kontakten. Och sedan har man minnen, både dåliga och bra. Minnen som man har gått igenom i över femton år. Saker som har hänt, både bra och dåliga.
Så som sagt, på ett sett blir det roligt att börja gymnasiet och starta allvaret, men ändå inte. Fyfabien vad jag kommer sakna allt folk! Jag älskar er! ♥

Sedan har man minnen utanför dagis/lekis/skolan också. Jag har minnen från huset på Borgarvägen, alla problem med familjen, alla som har gått bort och annat som har skett. Det händer så fruktansvärt mycket på bara ett år. Och nu har det gått flera år.
Någonting jag aldrig kommer att glömma är, min lekstuga. Pappa byggde en lekstuga när vi bodde på borgarvägen. Det var gul, med vita knutar. Och inne där hade jag min stora dockvagn som jag ÄLSKADE(som min bror sedan gjorde sönder när han var arg, på mamma), min låtsas spis, korgstolarna och korgbordet, docksängen, alla små små serviser. Och framför allt duvan som hängde i fönstret, den glömmer jag aldrig.
Och alla kvällar med Gisela, Sofia och Evelina mf. Vi hyrde ut några rum på övervåningen. Dom kändes som en del av familjen, dom saknar jag enormt. Alla kvällar då vi hade fest, gick till borgarparken och sepldae brännboll och skrattade. Vilka minnen! Och nu ska Sofia ha sitt andra barn vilken dag som helst. Håkan har två eller tre barn. Usch, går det verkligen såhär fort?! Kan det inte sakna ner lite så man verkligen hinner med att leva livet. Ibland känns det som att tiden bara rusar iväg.

Nej usch, nu när jag har suttit och skrivit av mig lite av det här blev jag nästan lite deppig på nått sett.
Nu ska jag istället krypa ner i min säng och sova, sova tills jag vaknar imorgon! Skööönt! :)

KÄNNER NI PRECIS SOM MIG? ATT TIDEN GÅR ALLDELES FÖR FORT? ATT MAN FÅR KÄNSLAN AV ATT MAN NYSS GICK PÅ DAGIS OCH ATT MAN BARA VILL STOPPA TIDEN FÖR EN STUND?








Peace and Love

J.F

Publicerad 2010-01-14 16:29:20 i

Jag kom hem för ungefär en timme sedan. Mamma är också hemma, för hon har fått det där förbannade yrselanfallet. Jävla äckel yrsel...!
I alla fall, så har dagen varit rätt så okej. Idag hade vi bl a träslöjd för första gången sedan åttan. Det var roligt att få börja med det igen, det har jag faktiskt saknat.
På spanskan idag satt jag bredvid Cissi igen, och diggade musik. Vi sitter hela tiden och lyssnar på MOVITS. Har ni inte lyssnat på dom, så gör det. Dom rappar till jazz, dom är grymt bra!
Några av deras låtar: ↓

MOVITS - Fel del av gården   [    http://www.youtube.com/watch?v=LnaeImQ0TSg    ]
MOVITS - Äppelknäckarjazz   [    http://www.youtube.com/watch?v=C8fIVTH0TiM&feature=related    ]
MOVITS - Swing för hyresgästföreningen   [    http://www.youtube.com/watch?v=Ag5kWN_q3iI&feature=related    ]
MOVITS - Lite som...   [    http://www.youtube.com/watch?v=gtQiAIrvttM&feature=related    ]

Och många många fler!

Men hur som helst då, så kom jag hem för ungefär en timme sedan. Jag har även hämtat min bildpärm idag. Där jag har alla bilderna som man har gjort på bilden finns, alltså från 7-9. Det kan ju faktiskt vara roligt att ha kvar när man blir äldre och kolla vad man har gjort och om man var duktig eller inte.
Imorgon är det fredag, sista dagen på skolveckan och helgen startar. Men imorgon är vi nästan nästan ledig från skolan. Vi ska egentligen ha a-pass, lunch och idrott på fredagar. Vi har dovmorgon till kvart över tio och slutar klockan ett. Men imorgon ska vi bara ha idrott. Därför att Monika, som egentligen ska ha a-pass med oss, pluggar, så en gång i månaden kommer vi att ha endast en lektion. Hur härligt är inte det?! :) Men alltså jag funderar nästan på om jag ska sjukanmäla mig imorgon, eller snarare be mamma sjukanmäla mig imorgon. Det känns så frutkansvärt onödigt att gå på endast en lektion. Dessutom är den i stan, på idrottshallen. Då känns det en aning onödigt att klä på sig, gå till stan för att han en lektion för att sedan gå hem igen. Håller ni inte med att det känns lite onödigt? Men sedan vet jag ju att jag inte kan gör aså varje gång såklart, men bara för den här gången.. Jag är redan så fruktansvärt skoltrött. Men vi får se hur jag gör, jag kanske vill ha idrott imorgon, lite morgongympa liksom! ;)
Just nu är klockan tjugo över fyra ungefär och jag ska plocka undan lite här, kolla på film, käka kladdkaka som är kvar, vila och om jag hinner ska jag baka. Kanske jag ska göra marränger, med riven choklad som mamma gjorde på lovet? Sedan vet jag inte hur det blir med middag ikväll, mamma kan nog inte laga någon mat eftersom att hon ligger. Det blir väl rester eller pizza eller någonting sådant. Det blir väl vad det blir.
Nu hade jag gärna kollat på Johan Falk filmer, men jag har ju inte en enda. Det måste jag köpa, om inte hyra i helgen som jag pratade om. För jag vill inte sitta uppe till halv tolv varje söndag.








Peace and Love

FILMFÖRÅD

Publicerad 2010-01-13 20:12:21 i

Jag kom på någonting nytt som jag skulle kunna göra. Som jag tänker göra. Här och nu. Nämligen en lista på filmer. Filmer som vi har på datorn. Filmer som jag rekomenderar, som åtminstone jag tycker är bra. Sedan om inte ni tycker om dom är en sak. Men jag tänkte att istället för att göra en tummen upp eller tummen ner lista så kör jag på att skriva ner våra filmer som vi har på datorn. Jag skriver filmens namn, vad jag tycker om den, jag ger betyg på den (max fem *) och jag kanske ska skriva vad de handlar om också? Om jag orkar så gör jag det. Så om ni vill ha nått förslag på filmer som ni kanske vill se eller hyra, så kommer det ett gäng här. Det är kanske inte de nyaste filmerna, men dom är ändå bra. Jag tar dom inte i någon ordning, inte så att jag tar den jag tycker är bäst, utan jag skriver upp dom som dom står på datorn.

FILMER

14 SUGER - Jag tycker det är en bra film. Fast ibland tröttnar man lätt på den och ibland får jag ryck så jag måste se den. Dessutom är det en bra film, på det sättet att den visar vad som kan hända om man dricker för mycket och annat. Betyg: ***
A CINDERELLA STORY - Också en bra film och väldigt mysig film med bra skådespelare. Bla, Chad Michael Murray, som även är en snygg skådespelare. Betyg: ***
ALLT OM MIN BUSKE - MOHAHA, en otroligt sjuk film! Jag förstår inte hur man kan komma på en sådan här film. Men den är samtidigt galet bra! Betyg: ***
BARNHEMMET - Ruskigt bra spansk film! Läskig, spännande och sorglig skräckis. Betyg: ****
BECAUSE I SAID SO/TRE SYSTRAR OCH EN MAMMA - En jätte mysig och jätte bra film. Lätt sevärd! Betyg: ****
BIG MOMMAS HOUSE 1/2 - Sjukt roliga filmer! Det går absolut inte att låta bli att skratta till dessa filmer. Betyg: ***
BRING IT ON - Så grymt bra filmer! Men här beror det på om man tycker om cheerleading eller inte. Vilket jag absolut gör och jag har ju även dansat cheerdance i fem år, men slutade för några år sedan. Nu har även en femte film kommit som jag ska försöka se någon dag. Betyg: ****
EN PRINSESSASASDAGBOK 2 - Mysig och bra film, dena här filmen tröttnar man verkligen aldrig på. Den är lika mysig varenda gång. Betyg: ***
FRÖKEN SVERIGE - En bra film, men jag har dessvärre har jag tröttnat på den nu. Betyg: **
FUCKING ÅMÅL - En helt okej film, Förut älskade jag den, men den är helt okej. Betyg: ***
HATA GÖTEBORG - Den här filmen har jag inte sett, trots att vi har den på datorn. Men jag tycker inte heller att den verkar bra, men jag vet ju inte, därför ger jag inget betyg på den.
HEARTBREAK HOTEL - Grymt bra film, svensk rolig och kanske galen. Men den här tröttnar jag aldrig på. Betyg: ****
HIGH SCHOOL MUSICAL 1/2/3 - Riktigt mysiga och bra filmer. Jag älskar musiken och danserna. Dessa töttnar man aldrig heller på, åtminsotne inte trean. Betyg: ***
HIPP HIPP HORA - En aning uttjatat. Men har man inte sett den på ett tag så är den riktigt bra! Betyg: ***
ENSAM HEMMA 1/2/3/4 - Det är bland de bästa julfilmerna jag vet!Har man ingen julkänsla när det börjar närma sig julen, då ska man kolla på dessa. Då garanterar jag att du får det! Betyg: ****
HUNDTRICKET - Jag tycker det är en jätte bra film som aldrig tröttnar på. Grytm bra! Och Alexander Skarsgård är ju så snygg. Betyg: ****
BECK - Riktigt bra kriminalare. Men efter att jag har sett Johan Falk så får dom sjunka lite i betyg. Betyg: ***
WALLANDER - Lika där som på förra. Betyg:***
IRENE HUSS - Lika här också. Betyg: ***
MARIA WERN FRÄMMANDE FÅGEL - Lika. Betyg: ***
KALLE OCH CHOKLADFABRIKEN - En suverän film om man är choklad sugen, men då måste man nästan ha ege choklad att käka under tiden, annars klarar man nog inte av att se den nästan, man blir i alla fall hemskt sugen. Den är tycker jag även är lite sorglig. Betyg: ***
LINAS KVÄLLSBOK - Den här vet jag inte hur många gånger jag har sett. Jag tycker den är lika bra alal gånger. Dialekten är ju det bästa! Betyg:****
MEAN GIRLS - En uttjatad film, men ibland måste man se den. Betyg:***
MYSTERIET PÅ KYRKOGÅRDSÖN - Det är en underbar film! En av Jannikes favoriter! Det är en äkta sommar film som man verkligen verkligen får äkta sommarkänsla av! Den är underbar! Betyg: ****
PATRIK 1,5 - Grymt bra film! Den är rolig, sorglig, sjuk och otroligt bra helt eneklt. Betyg: ****
ROCKY 1/2/3/4/5 - Dom här filmerna älskar jag! Grymt bra är dom, har ni inte sett dom så är det ett måste! Betyg:****
SCARY MOVIE 1/2 - Det är en bra film, men lika där, den blir uttjatad efter ett tag. Betyg: ***
SE UPP FÖR DÅRARNA - Den här filmen är riktigt bra ju, men jag har faktiskt inte sett den på väldigt länge nu. Kanske ska ta och göra det någon dag? Betyg: ****
SEX AND THE CITY THE MOVIE - Jätte bra film! När den går på självaste serien på tv är den också väldigt bra. Men den här har jag nästan också glömt bort. Och det bästa i filmen är henen garderob! Betyg: ****
ONE TREE HILL - Det är en av mina favorit serier! Den är så jäkla bra!! Betyg: *****
HAJEN 1 - Jag tycker om alal Hajen filmer. Men jag är alltid så himla rädd när jag ser dom och kan nästan inte se dom på sommaren längre. Men dom är väldigt bra! Och jag, Jannike och Karin och ju så fruktansvärt galna minnen med dom! Betyg: ****
SANDOR SLASH IDA - Det är en väldigt bra film tycker jag. Men jag och Karin har nog sett den allt för ofta förut, men den är bra! Betyg: ***
STEP UP 1 - Ännu en dans film. Ännu en väldigt bra dasn film! Jag älskar både ettan och tvåan. Jag vill nästan se båda två nu med samma. Kanske ska ha en kväll och se båda två, men då måste jag hyra tvåan. Betyg: ****
THE HOLIDAY - Det är mammas favorit. Det är därför den finns här på datorn. Jag har sett den några gånger och den är väl helt okej. Betyg:***
THE NOTEBOOK - Ett måste att se! Har ni inte gjort det så måste ni hyra den eller någontign, huvudsaken att ni ser den! Betyg: ****
TJENARE KUNGEN - En otroligt uttjatad film. Den här kollade vi jämt, konstant på, när vi hade en timme på Blomska föut med klassen. Det enda som är bra är att den otroligt sexiga och snygga skådisen Markus Holmberg är med i den. Han som jag visade bild på i förr förra inlägget.
WHAT A GIRL WANTS - Jannike älskar den och jag självb tycker väl att den är sådär. Den är helt okej. Betyg: ***
THE CANNONBALL RUN - Den filmen har jag aldrig någonsin sett. Så det får inget betyg av mig.


Galet snygg Markus Holmberg är! <3



Det var alla filmer. Nu är klockan tio över åtta såg jag. Jag som skulle sova klockan åtta. Fasen också! Aja, jag får väl hoppa in i duschen nu och det får väl bli en snabbis.






Peace and Love

THE HILLS

Publicerad 2010-01-13 19:06:37 i

Igår hann inte jag med något inlägg, så det får bli idag istället.
Det enda jag tänker säga om gårdagen är att bion var jätte bra. Jag och Robert såg som sagt Avatar. Den var väldigt bra(fast Göta Kanal 3 var fortfarande bättre) och om ni inte har sett den så måste ni nästan göra det. Jag lovar, ni kommer tycka om den! Den var rolig, spännande, bra och nästan lite sorglig till och med.
Den här dagen har varit helt okej. Lite si sådär. Jag kom i säng efter tio igårkväll och var därför väldigt trött imorse, så jag kom inte upp förens halv sju. Men jag hann göra mig iordning och slängde bara på mig några jeanstight, t-shirt och den nya svarta västen som jag köpte på mellandagsrean. Avslappnat, enkelt men ändå rätt så helt okej snyggt!
Första lektionen var som det är precis på tisdagar också, SO. Där jobbade vi bara på och det var som vanligt urtrist. Men ett plus på lektionen var att vi fick reda på att det inte är nationella i SO, sköööönt!
Efter SO skulle vi ha idrott utan ombyte. Varför vet jag inte, för vi skulle köra femkamp(där mitt lag vann) och prata. Vi fick även ett häfte om lite information om man ska ha en elevlektion. Och det ska jag ha hade jag tänkt. Jag ska ha en danslektion, lite foxtrott. De andra i klassen kanske inte kommer att tycka att det är så super kul, men det är jag som är ''lärare'' då och gör jag det här så påverkas förhoppningsvis mina betyg, åtminstone så får jag väl ett VG, om allting går bra. Men det ska jag se till att det gör!
Efter idrotten var det dags för språk, där jag blev klar med jobbet i boken och jag har nu börjat på en stencil. Jag tycker verkligen inte om spanska längre. Det är dötrist. Så jag satt mig bredvid Cissi och lyssnade med henne på hennes Iphone.
Och redan på spanskan hörde man hur allas magar kurrade och bullrade, men vi skulle såklart ha engelska innan lunchen också. Och under hela engelska lektionen fyllde vi i ett h'fte. Vi övar inför nationella, och eftersom att det kommer lyssningsövningar på det, så övar vi nu.
Efter lunchen, som idag var spagetti och köttfärssås, vilket är väldigt bra när man är super hungrig, så var det dax för svenska. Och det är lika där som på engelskan, vi tränar inför nattionella proven. Men på svenskan övar vi på dom som har varit tidigare år, för att se ungefär hur det kommer att se ut och vara. Det är riktigt smart.
Och tillsist skulle vi ha matte, där jag jobbade på ordentligt idag och verkligen konsentrerade mig.
När jag kom hem snart efter tre så käkade jag lite kladdkaka och kolla på Guds tre flickor. Och efter det har jag läst bloggar, vilat och kollat på film.
Nu har jag bestämt att jag ska lägga mig klockan åtta ikväll, så jag är riktigt utvilad imorgon. Kanske kollar på film samtidigt, Patrik 1,5 blev jag sugen på att se nu. Då kommer jag nog somna till musiken - Dolly Parton. MOHAHA!
Nu har jag precis ätit middag och ska nu kolla om det finns några nya avsnitt av The Hills att titta på. Också ska jag även lägga fram lite kläder inför morgondagen och kanske göra lite saker här på bloggen. Ni vet, top tio lista, tummen upp/ner lista, eller lite andra saker. Vi får väl se, jag ska göra någonting/några av dom sakerna här. Sedan ska jag även duscha och sedan är det väl ändå sängdags.




Gårdagens outfit. Den nya vita tunikan, och luggen uppsatt med en rosa liten rosett.


Moi!






Peace and Love

JOHAN FALK ÄR BÄST

Publicerad 2010-01-11 16:56:35 i

Jag hann aldrig släng in något inlägg igår, så det får bli lite snabbdatering om det då. Egentligen var det tänktatt jag och Robert skulle gå på bio och se Avatar. Men det slutade med att det blev jag, Jannike och Marcus som gick på bio. Vi såg Göta Kanal 3, den var bra, men jag trodde den skulle vara bättre. Men den var ju inte heller dålig. Efter det stack vi direkt hem till Jannike och startade lite kortsple. Uno. MOHAHA, allvarlig, hur många är det som inte kan spela uno? Jag trodde att alla kunde göra det, men tydligen inte. För Marcus var sämst på det. Han var helt borta, visste inte när han skulle lägga eller när han skulle säga Uno. Jag låg på golvet och garvade och Jannike i sängen, medan Marcus själv satt som ett frågetecken. Sedan kom i alla fall bror min och hämtade upp mig, så vi åkte till hamnen och slirade lite med bilen och sedan hem igen. Då var jag super hungrig, eftersom att jag inte hann äta innan bion. Så jag åt potatisgrattäng med kött och mangoraja. Riktigt gott! Och sedan satt jag, mamam, bror och Fia i soffan hela kvällen och kollade på tv. Vi såg på Johan Falk. Jag hade inte sett den och trodde absolut inte att den skulle vara bättre än Beck och Wallander och dom. Men det var den, helt klart! Den var super bra, och det finns ju flera filmer. Har ni inte sett en enda, så se dom. Det rekomenderar jag verkligen. Jag har bestämt att jag ska hyra alla Johan Falk filmer nu i helgen och ha lite Johan Falk maraton med gotta. Det låter väl ändå som en super mysig helg? :)
Men den här dagen då, hur har den varit, den första skoldagen på tre veckor. Min har varit sådär. Jag kom i säng halv ett igår, så jag har varit super duper trött hela dagen. Inte för att det är så konstig. Imorse var det dessutom krig här hemma. Jag behöver inte gå in då detaljerat, men mamma fick glas i benet, juice över hela sig, brorsan var påväg att nita min andra broder opch jag skrek en massa fula ord åt min bror. Det var kaos till morgon helt enkelt!
Men när vi kom till skolan mötte jag upp Matti och vi gick upp och kollade vart vi skulle vara. Så vi började alltså med samling så vi fick reda på en massa nya saker och sådant. Sedan blev det matte. Då fick vi tillbaka våra ''låtsat'' nationellaprov. Jag känner att jag bör plugga en hel del så att jag verkligen känner mig säker tills dom riktiga börjar. Jag fick 27p på mitt prov och man skulle ha minst 38 för att ens få godkänt. Men det hoppas jag att jag tar igen.
Efter matten hade vi i alla fall teknik i kanske fem minuter. Det enda vi skulle göra var att slänga våra pepparkashus och sedan var den lektionen över. Nice!
Då var det lunch och spela kort som gällde med Matti.
Och efter det var det SO, då vi fortsatte med Islam och Judendom. Och om ni frågar mig så är det så fruktansvärt värdelöst! Men det är vad jag tycker.
Och tillslut avslutade vi dagen med NO. Tråkigt som vanligt. Jag förstår mig räligt talat inte på Matti som typ älskar NO. Men som sagt, man tycke rju faktiskt olika. Vi började med Nervsystemet. Och då ble vjag besviken för jag trodde vi skulle ha sexualkunskap, det är ju mycket roligare! ;)
Vi ficsluta tjugo minuter tidigare. Och när jag kommer upp till utgången så är ambulansen där. Men det var tydligen en kille, jag tror fan det var Victor, på idrotten som hade gjort någonting. Så jag trakade vidare hem och precis innan jag är hemma så spricker mitt skavsår. Ni vet, när man får en äcklig sådan där jävla vattenblåsa eller vad det är. Det är så äckligt! Och det sprack och det sved kan jag säga, så jag försökte springa hem, vilket inte gick så bra. Ingen vet varför jag ens försökte..
Men nu är jag hemma, jag har lagt upp nytvättade kläder på sängen, som nu väntar på att få komma in i garderoben. Jag tänkte väen att jag skulle baka lite kladdkaka, men jag ska diska först och mamma måste komma hem med lite kako, annars blir det ju ingen kladdkaka.
Ikväll har jag bestämt att jag ska lägga mig absolut senast nio, men allra helst klockan åtta. Då är jag utvilad imorgon coh det kommer nog kännas jätte bra. även om jag tror att jag inte kommer att komma i säng förens klockan elva eller någontign sådant.
Men nu ska jag prata färdigt med Robert på msn. Vi ska gå på bio imorgon, han ska bjussa mig, snäll som han är. Vi ska ju se Avatar då, så det ska bli super kul! :)







Är det bara jag som tycker att Markus Holmberg är galet snygg och galet sexig?!






Peace and Love

JAG ÄR TRÖTT EFTER GÅRDAGEN

Publicerad 2010-01-10 14:29:47 i

Jag hade ställt klockan på tio imorse, för att jag inte skulle kliva upp allt försent. Men som vanligt så somnar jag om och vaknar när mamma och brorsan kommer in och ska fippla med någonting, klockan halv tolv. Så då blev jag arg på mig själv.
Hitills har jag inte gjort speciellt mycket. Mamma är i full gång med att städa och röjja undan alla julsaker, så det är fullt upp här hemma. Jag har försökt städa lite jag också, men det har väl gått sådär..
Ikväll ska mamma tvätta, så tills dess ska jag byta sängkläder.
Jag har även försökt idag med att föra över saker från mobilerna och sådant. Men det är någonting fel, som det inte har varit förut. Jag har alltid knnat göra sådant. Men nu kommer det upp en masssa fönster och dittan och dattan. Så nu har jag gett upp och sitter istället här och surar.
Egentligen så har jag lust att bara slänga mig sängen och somna om igen, men dessvärre går inte det. Jag ska idag försöka mig på ännu en gång att städa, jag ska diska, jag ska försöka få tag på pappa eller någon annan som vet om vi har fått hem något brev om vart vi ska mötas i skolan imorgon. Av någon konstig anledning så går all min post, ink skolans post, hem till pappa, så är jag hos mamma och breven kommer till pappa och pappa inte är hem,ma tuan i Ockelbo, då blir det lite svårt att veta saker och ting som händer med skolan. Så jag ska ringa pappa och se om han har kommit hem. Annars får jag väl försöka få tag på Matti eller så.
Robert har även smsat och frågat om vi skulle gå på bio idag. Och jag vet inte alltså. Jag känner mig jätte trött och slö, plus att jag ska hjälpa till lite här hemma, jag måste duscha innan i så fall och nej, jag känner helt enkelt att jag gärna tar det någon annan dag. Men vi får väl se, jag kanske hinner ångra mig..
Men nu ska jag fortsätta skriva lite med Jannike på msn.


Kolla vilken fin bild jag fick i mms här om dagen.
Det är Ebba, hon käkar lunch på Stinsen.

Mitt lilla hjärta, vad jag saknar dig! <3







Peace and Love

LÖRDAGSMYS

Publicerad 2010-01-09 22:15:43 i

Vilken otroligt rolig dag jag har haft. Jag klev upp klockan sju imorse, vi gjorde iordning oss och vi var iväg påväg till Sundsvall klockan nio, precis som vi hade sagt. Och i Sundsvall var vi strax efter tio.
Vi började med att gå på den nedre planen och bara efter det gick vi runt och gäspade och var trött i benen. Så vi gick och käkade istället. Jag tog en sallad, verkligen jätte mycket var det, och det var dessutom jätte gott!
Sedan fortsatte vi med den övre planen, och där kändes det som om det var mycket mer affärer, men vad vet jag.
När vi sedan gått på Birsta City i flera timmar så drog vi till IKEA. Där nästan sprang vi av någon konstig anledning förbi övre våningen. Men antagligen för att vi inte ksulle ha någonting där. Vi gick mest runt och sade:
''Det där är typiskt Ida kök, det där är jag, ååå, kolla en Fia garderob'' osv osv..
Vi stannade i restaurangen för att ta en fika. Men jag såg en skagenrörabaugett, så den fick det bli för mig, plus en prinsessbakelse och en halv diamtårta. MOHAHA! Vi stötte även på Kaj och Linda, Jannikes mamma och pappa, men Jannike var tydligen på fest hos Fanny igår och kom hem klockan tre inatt. Så hon var tyvärr inte med.
Sedan fortsatte vi med nedervåningen där allt småplock är, och även där stötte vi på lite folk som vi känner. Bl a Carola mfl.
Och medan mamma stog i kassan för att betala varorna, stack jag och Fia till minirestaurangen utanför kassorna och beställde en varsin pizzaslice med dricka. Och det var som Fia sade, skit gott!
Och sedan vet inte jag vad som hände på hemvägen, men alla vi tre fick VÄRLDENS skrattanfall. Jag överdriver inte heller om jag säger att jag aldrig har skrattat så mycket och så länge. Och det värsta var att vi inte visste vad vi skrattade åt. Vi bara tog garvade åt att alla tre garvade. Normal familj känner jag..
Hur som helst så kom vi hem vid halv åtta tiden, och vi har även varit och handlat.
Nu har vi käkat lite mys ''middag'', varm smörgåstårta, riktigt gott. Och just nu säger mamma att det är Beck på tv, vilken vet jag inte, men nästan alla Beck är ju bra. Så det får nog bli att jag drar mig till soffan till alla andra och gosar lite där, med gotta såklart.
Men innan jag drar mig dit så tänkte jag slänga in bilder på min shopping från Sundsvall idag.
Jag tycker jag har blivit otroligt duktig på att spara pengar. Jag såg hur mycket som helst som jag vela ha, även billiga saker på rea. Men ändå kom jag hem med hela sju hundra kronor i plånboken. Undrar om jag börjar bli sjuk?


Topp - BikBok 99,50kr ord. 199kr


Topp - Ginatricot 249kr


Topp - Ginatricot 149kr


Tunika - Ginatricot 249kr










Stövlar - DinSko 79kr ord.499kr



Jag är riktigt nöjd med mina inköp. Speciellt med stövlarna, dom såg helt okej ut och det var ju ett kanon pris. Jag säger bara, vilket köp, vilket köp!
Och jag såg nu också när jag tittade på kvittot att den där vita blusen för 249kr, även heter ''Ida blouse''! :)







Peace and Love

SUNDSVALL HERE WE COME

Publicerad 2010-01-09 00:40:10 i

Det blev som vi sade, vi åkte till gänget i Njutånger. Och när vi kom dit, började vi med att äta tacos, det satt som en smäck i magen. Sedan efter det degade vi framför tv;n och bläddrade bland kanalerna. Men sedan klockan sju skulle Beatrice spela match i Iggesund, så dit åkte vi för att kolla på dom när dom spelade och vi försökte även spana in mammas ragg. MOHAHA! Aja, matchen slutade dessvärre 4-2 till Sundsvall, som dom mötte. Men det roliga var att dom hann i alla fall göra två mål sista perioden, och det sista målet dom gjorde var fem sekunder innan matchen var slut. Så det var ju bra, och gud vad alla jublade.
Sedan åkte vi hem till dom igen och degade framför Let's dance hela tiden tills vi åkte hem. Vi kom hem vid elva tiden, jag hoppade in i duschen med en gång och jag kom ut för ungefär en timme sedan. Dvs, nu är klockan 00.36. Och imorgon åker vi till Sundsvall, jag mamma och Fia, för att shoppa, coh vi åker redan klockan nio. Så jag måste nog lägga mig nu om jag ska orka upp klockan sju imorgonbitti.
Det kommer väl mer uppdatering när jag kommer hem imorgon.








Peace and Love

SNART SUNDSVALL

Publicerad 2010-01-08 16:12:22 i

Jag kom i säng strax efter ett inatt och jag räknade med att jag skulle vakna vid tio tiden. Men jag fick sova till tolv tom, super härligt!
Hitills har jag inte hunnit göra någonting, bara suttit vid datorn, lyssnat på musik, väckt brorsan och sådant.
Jag funderar på om jag ska ringa Cissi eller inte. Det vore skönt att ha ännu en till hemmadag, det är så fruktansvärt härligt att bara ligga hemma i myskläder och bara vara. Men vi får väl se, jag kanske ångrar mig om en stund och ringer Cissi ändå.
En sak som jag i alla fall vet att jag ska göra idag, det är, att baka. Direkt när jag vaknade idag och slog uppögonlocken, så tänkte jag: Idag ska jag baka!
Så det ska jag göra. Vad vet jag inte än, men jag får väl sätta mig ner och bläddra igenom mammas femtioelva kokbäcker, dessertböcker, och allt vad hon har. Och det lär ju ta ett tag, så någonting bör jag ju hitta.
Jag läste tidningen idag också. Tydligen så är det en familj utanför Bergsjö som har blivigt rånade, fastbundna och sonen hade blivit skjuten och usch, kan inte folk bara låta andras saker vara. Så jävla löjligt!
Men det stod även att ikväll börjar Let's dance. Det hade jag helt glömt bort! Så det får det nog bli att jag tittar på tillsammans med mamma ikväll, och till det lite chips, dipp och grönsaker som vi hade tänkt käka i tisdags, men det blev aldrig av. Men det passar ju perfekt en sådan här kväll.
Jag har ingen aning om varför, men av någon anledning så vill jag åka till mormor, jag blev så otroligt sugen på att åka till henne nu. Men hon kommer snart hit, hon tror jag ska lämna brorsan här igen, han har nä'mligen varit där och hjälpt mormor med att ta bort snön från taket och lite annat. Och han gillar ju sånt, coh är ju stark cokså som går bygg. Så det är tur att vi har honom iu familjen. Det har jag tänkt på. Om man får problem med huset/lägenheten eller någotnign liknande, då säger man till Linus. Och blir det problem med bilen säger man till Joakim. Det är ju perfekt!

Nu ringde mamma här och undrar om vi ska åka till Njutånger och umgås med gänget där. Dom har tydligen bjudit in oss på lite tacos och myskväll framför tv;n med gotta. Och det tackar man ju aldrig nej till, så nu blir det så. Det kanske kommer ett inlägg seanre ikväll om jag hinnner. Jag måste ju lägga mig tidigt om jag ska orka upp och shoppa i Sundsvall imorgon också.








Peace and Love

GYMKORT

Publicerad 2010-01-08 00:50:47 i

Det blir ett snabbt inlägg här nu, jag har nämligen lovat mamma att lägga mig tidigare ikväll. Jag har tagit ett varmt bad ikväll, som vanligt jätte skönt! Och jag har också som jag sade, diksat, och mamma blev verkligen super glad.
Amelie smsade mig förut och frågade om jag vela hänga med henne och två andra till Håstaholmen på Bodypump imorgon. Så vi bestämde att jag och Jannike skulle hänga med. Men när jag går in på deras hemsida så står det ingenting om att det ens är någon Bodypump imorgon, och det står inte att det är gratis vilket Amelie sa att det är, och sedan stog det också att man måste vara över 16 år för att ens få träna det. Så det skets sig för mig. Och Jannike med. Men jag och Jannike har bestämt att vi ska efter att jag har varit i Sundsvall, gå till KV och köpa gymkort där. Ska bli riktigt skönt att träna faktiskt! Jag har inte varit igång sedan jag slutade med cheerdancen, och det var några år sedan. Så det ska bli fruktansvärt kul!
Vi får se vad jag hittar på imorgon. Antingen blir det bara en hemma dag som alla de andra senaste dagarna har varit, eller så slår jag en signal till Cissi och hör vad hon har för sig. Vi sade faktiskt att vi skulle umgås nu på jullovet, men det har vi inte gjort ännu. Så det vore extra kul att träffas, men det är imorgon det.
Nu ska jag stänga av alla saker och släcka lampor.

HUR FAN ORKAR DU? SNÄLLA, FÖRSVINN UR MITT/VÅRA LIV. VI VILL INTE HA MED DIG ATT GÖRA. GE UPP. OM DU VILL GÖRA NÅGON NYTTA, SÅ GÅ OCH DRÄNK DIG, DÅ BLIR ALLA GLADA!!








Peace and Love

EN SUPERHJÄLTEJUL

Publicerad 2010-01-07 18:36:09 i

Jag sitter fortfarande i sovtröjan och klockan är 18.18. Busigt..!
Jag satt mig och åt ''frukost'' klockan tre och startade samtidigt en film, och somnade. Och när mamma kom hem klockan tjugo över fyra, vaknade jag. Nu har vi ätit middag. Det blev tacoköttfärs inlindat i tortillabröd. Och till det blev det sallad, creamfrech och dricka. Det var riktigt gott! Och efter det var det kaka som gällde.
Jag har även pratat med Jannike på telefonen, jag vela att hon skulle hyra film och komma hit. Men tyvärr så kunde hon inte det, så det får bli någon annan dag. Exempelvis imorgon.
Mamma sade förut att vi inte åker till Sundsvall på lördag, om det är dålig väder. Och jag har varit inne på SVT nu och kollat vad det ska vara för väder. Och det står att det ska vara bra, tom sol. Så det är bara att hålla tummarn coh att dom har rätt!
Nu har jag precis startat julkalendern, En superhjältejul, jag blev så sugen på att se den. Men nu ska jag diska, så mamma blir glad när hon kommer hem, och sedan ska jag lägga mig i badet idag igen.








Peace and Love

BYTA MOBIL OCH BYTA FRISYR?

Publicerad 2010-01-07 14:33:32 i

Konstigt nog så har jag sovit jätte bra inatt! Igår när jag gick och lade mig för att sova så tänkte jag att eftersom att jag känner mig så fruktansvärt dålig så kommer jag ju inte kunna få någon som helst sömn inatt. Men där hade jag fel. Jag vaknade halv ett. Super skönt att få sova ut idag också!
Hitills har jag enbart suttit vid datorn. Jag har kollat igenom hela lIna Rosings blogg, JAG ÄLSKAR DEN!
Och som jag sade igår så skulle jag lägga in nytvättade kläder i garderoben, men det har jag fortfarande inte gjort. Dom ligger bredvid mig här nu och väntar på att få bli inlagda i garderoben.
Och självklart ska jag försöka äta någonting också. Men eftersom att klockan nu är 14.05 så känns det bättre om jag kanske äter lite grekiskabiffar sedan igår. Jag ska ringa mamma och höra så att inte hon ska ha dom.
Jag har även sms;at lite med Robert. Och vi har sagt att vis ka gå på bio och se Avatar någon gång nu. I alla fall innan den tjugonde, för då går hans två gratis biljetter ut. Jag vet inte jag, många säger att den är jätte bra och helt klart sevärd och vissa säger att den är dålig. Men om jag ska kunna få reda på det, så måste jag ju se den. Så den ska alltså troligtvis jag och Robert gå och se.
Brorsan har även erbjudit mig att ta hans gamla mobil eftersom att han har en ny nu. Så jag vet inte hur jag ska göra, jag älskar ju min och har vant mig vid det. Och på brorsans så äre det så förbaskat små knappar, men den är lagom stor och ser helt okej ut, plus att det är lite bättre kamera på den. Och jag tar jag brorsan gamla så har jag tå reservmobiler sen om jag skulle råka tappa bort den eller så. Mne det tror jag inte att jag gör. Jag är inte som min andra bror som har tappat sin i toaletten, dykt med den, tvättat den i tvättmaskinen och allt vad han har gjort med den. Och ändå har han också skaffat sig en iphone, onödigt enligt mig, för om någon måndad lovar jag att den är borta eller förstörd.
Men nu ska jag slänga in kläderna i garderoben, ringa mma coh äta frukost. Men först måste jag fan smörja mina läppar, jag kan knappt röra dom för dom är så torra, coh det gör så fruktansvärt ont..

Jag har ju föresten heal tiden pratat om att jag ska klippa mig, och även klippa lugg. Och det har jag bestämt mig för att gör nu. Jag ska bara be mamma ringa Ulrika och prata med henne, så vi kan fixa en tid, om jag inte går till Fia och klipper mig dvs. Det spelar nästan ingen roll för mig. Ulrika är ju duktig hon också!
Men jag tänkte slänga upp några bilder här på när jag hade lugg. Vissa bilder är verkligen fula, men det var några år sedan det här cokså, det var 2-3 år sedan jag hade lugg.
På dessa bilderna hade jag även kort och äcklig hår..



















Där är ett gäng fula bilder, på när jag hade lugg för 2-3 år sedan. Så om jag klipper lugg nu kommer det ju måsta se åtminstone lite bättre än på dessa bilder, nu efter 2-3 år senare. Vad tycker ni? Lugg eller inte lugg?






Peace and Love

ÄCKEL NÄSA

Publicerad 2010-01-07 01:01:16 i

Åååååååå, jag blir galen!! Min jävla äckel näsa bara rinner och rinner! Och inte hjälper det med att man snyter sig heller, då rinner det efter en minut igen. Jag hatar att vara förkyld! Inte är det kul just precis nu heller. Jag hoppas verkligen att jag är friskare och inte sämre tills på lördag åtminstone. För då ska ju jag, mamma och kanske Fia till Sundsvall. Jag har ju längtat som en tok till det! Så snälla snälla, jag ber...låt mig få vara frisk, i alla fall bättre på lördag!
Klockan är snart halv ett och jag ska nog ta och lägga mig snart. Man måste ju börja lägga sig tidigare nu också, på måndag börjar ju skolan. Tyvärr.. Usch, jag vill verkligen inte! Den här terminen nu känns det som om den kommer bli otroligt jobbig. Nationellaproven, tom nationellaprov i NO eller SO, sista chansen att höjja sig i ämnen, och det är verkligen seriöst allvar nu. Men jag har bestämt att eftersom att det är ett nytt år nu, 2010, så SKA jag verkligen kämpa på med skolan och försöka att höjja mig vartenda ämne som går. Det är kommer gå super bra!!
Jag skrev ju i förra inlägget att jag skulle röjja på rummet och lägga in nytvättade kläder i garderoben. Men det hann jag aldrig. Precis när jag hade skrivit klart det förra så skulle vi äta. Och vi alla fyra åt så fruktansvärt mycket så vi höll ju nästan på att spy. Jag vet inte hur länge vi satt där vi matbordet och klagade på att vi var så mätta! Och efter det så har jag frusit, jag tror jag är påväg att få feber, jag har som sagt snorat hela jävla tiden, jag är täppt i näsan och allt är piss känns det som. Så jag har bara degat framför tv;n nerborrad i en filt.
Men just nu sitter jag här och uppdaterar lite och samtidigt kollar jag på Hundtricket.
Nu har jag fått tillbaka min webbkamera också, så nu kanske ni akn få lite nyare och frächare bilder på mig och mina vänner. Bara det att jag har kopplat i den, men inte installerat det. Jag behöver tydligen en skiva, och den har bror min. Så han sa egentligen att han skulle hjälpa mig ikväll. Men nu ska ju jag sova snart, så det får bli imorgon i så fall.
Nu ska jag fortsätta att kolla på film och röjja lite innan det är sängdags.

Ni vet ju hur mycket jag ÄLSKAR SOMMAREN!! Eller hur? Så därför tänkte jag slänga upp lite äkta sommarbilder, gamla som jag hittade nu på datorn.






























Åå, när jag ser dom här och många andra sommar bilder så blir jag nästan baras ur, jag vill verkligen ha sommar! NU.






Peace and Love

RÖDDAGSMYS

Publicerad 2010-01-06 19:54:36 i

Imorse klev jag upp vid halv elva, men den här gången för att jag måsta, inte för att min bror dunkar musik på högsta volym. Så jag fixade mig, åt frukost och allt och sedan kom mormor hit, så vi fikade. Och dirket efter det kom Jannike och Linda och hämtade upp mig och Linda körde oss till stallet. Där skulle vi sitta i cirka 40 minuter och ta betalt för inträdet. Men det blev att vi satt i en hel timme. Och vi satt precis vid dörren som var öppen precis hela tiden, och vi kunde inte ha några vantar på oss eftersom att vi skulle ta betalt. Och gud, så mycket folk det var! Jag visste att det skulle vara mycket, men fan inte så mycket. Men det var väl helt okej att sitta där. Och sedan fick vi gå in och sätta oss och kolla på showen. Och jag trodde jag skulle frysa ihjäl. Jag hade jeanstights, raggsockar, uggs, linne, tjocktröja, flecce och jacka. Även halsduk och tjocka vantar. Och ändå satt jag där och frös. Det var ruskigt kallt där! Så jag satt och hackade tänder, exakt hela tiden..
När jag kom hem för ungefär två timmar sedan så tappade jag upp ett bad fort som attan, och där har jag suttit i kanske en timme och jag har precis kommit ut ur duschen. Det var underbart! Speciellt för min fpossingar, dom hade jag ingen absolut känsel i.
Nu sitter jag här, kollar även på Olycksfågeln. Och det ska jag fortsätta med, men jag ska även röjja lite på rummet och lägga in nytvättade kläder i garderoben mm. Jag känner mig väldigt förkyld och trött också, så jag ska nog vila lite innan maten. Idag är brorsan och hans flickvän här, så vi ska käka middag med dom. Tre rätters tom, det blir jätte gott! Jag är super hungrig!
Senare ikväll blir det väl mys framför tv;n med dipp och grönsaker och en bra film. Det låter härligt tycker jag! :)

Jag hittade föresten precis bilder som jag har sparat, på balklänningar. Jag har alltid varit sådan som har planerat så långt i förtid. Jag pratade med mamma om gymnasieval redan i sexan, och då var det verkligen seriöst snack som gällde. Så hur som helst så tänkte lägga upp lite bilder här som jag skulle kuna tänka mig att ha på min bal, om dom är inne då dvs. Vissa klänningar kan tom jag tycka ser ut som brudklänningar, och vissa kanske tom är det, vad vet jag?Men om vi säger såhär, om jag skulle ta studenten nu i år, så skulle jag vilja ha någon utav dessa som jag lägger upp nu..












Kanske en annan färg?







Kanske en annan färg?


Kanske en annan färg?





Kanske en annan färg?






Kanske en annan färg?






Det finns så fruktansvärt mycket fina balklänningar! Åh, jag längtar verkligen till att ta studenten och bli vuxen! :)






Peace and Love

SKOLKATALOGER

Publicerad 2010-01-06 02:41:23 i

Det blev aldrig något inlägg igår, för det hann jag inte. Men jag kan ju berätta lite kort vad jag gjorde. Först tog jag bussen hem till Jannike, där vi satt i ungefär en timme och spelade GH, letade Jannikes plånbok som vi inte hittade och sedan drog vi ner på stan som det var sagt att vi skulle göra. Då började vi med att ta en varsin macka på Jambo. Sedan hade vi två timmar på oss att gå och kika lite i butikerna. Det känns som om jag aldrig hittar någonting fint på Ginatricot nu längre. Jag har 500kr där och jag hittar ingenting som jag kan slänga pengarna på.
Men som tur var så ska troligtvis jag,mamma och kanske Fia, till Sundsvall på lördag. Så där hittar jag förhoppningsvis någonting, eftersom att dom har mycket mer kläder där.
När vi kom hem till Jannike seanre, så slängde vi i oss lite mat, spelade GH ännu en gång fast denna gång med Jannikes brorsa och sedan kom mamma och hämtade oss. Sedan när vi kom hem så blev det lite fika, och senare gjorde vi iordning dipp, gurka och kollade på Vi hade i alla fall tur med vädret igen. Och vi kom i säng vid ungefär ett tiden tror jag, och somnade kanske cirka två.
Och imorse vaknade jag av att brorsan spelade musik, på högsta volym, så det var bara att kliva upp och senare kom även Jannike. Och den här dagen har varit så otroligt skön. Vi har legat i sängen, HELA dagen! Vi startade Oskyldigt dömd och åt frukost, sedan lade vi oss i sängen och där låg vi i kanske tre timmar. Så underbart! Så den här dagen har alltså helt enkelt varit slappig.
Vi har även ätit middag, suttit vid datorn en massa, men sedan skulle Jannike hem. Och sedan dess har vi fikat, jag har tagit bilder på min garderob som jag var duktig och rensade igår. Och jag har tom hunnit med att baka kladdkaksmuffins med Fia. Hon ska vara med på stallet imorgon, på deras julshow. Och jag och Jannike ska stå i entrén och ta betalt i ungefär 40 minuter. Då får vi även gå in gratis. Men det är imorgon det.
Klockan elva satt sig jag, Fia och Lövis oss och kollade i alla tre gymnasiekatalogeroch alla tre högstadiekataloger. Och nu är klockan 02.03 och vi är äntligen klara. Mohaha, typ ungefär s¨h'r lät det när vi kollade i katalogerna:
''Usch, fy fan vad ful han/hon är! Nej han/hon är ju jätte snygg! Blä, vad han/hon är äcklig! MOHAHAHA! Sak vi gå och lägga oss eller? Ja, fan åh! Ååå, kolla han är såååå snygg!''. Och ungefär så lät det hela tiden, jag undrar jag om mamma har kunnat sova någonting. Men det har varit galet roligt idag. Och jag sitter ofrtfarande i min sov t-shirt. Haha, lovely! ;)
Men eftersom att klockan är så mycket nu och jag ska orka upp imorgon, Jannike kommer och hämtar mig strax efter tolv imorgon, så är det nog bäst om jag går och lägger mig.
Men innan jag avslutar det här tänkte jag bara slänga in ett gäng bilder från julafton, nyårsafton och på min nyrensade garderob.

SHOPPING OCH GARDEROB



H&M 249kr


H&M 199kr





JULAFTON OCH NYÅRSAFTON







































MYSKVÄLL










Det var alla bilder. Eller visserligen finns det väldigt mycket fler bilder, men just nu är klockan 02.40 och jag orkar verkligen inte att ladda upp fler.
Visst blev Jannike fin i sin hårförlängning? :) Men jävla skitunge som köpte den ändå...!







Peace and Love

MINA FRAMTIDSPLANER!

Publicerad 2010-01-04 02:15:13 i

Eftersom att jag inte har gjort någonting sådant så kanske jag skulle kunna göra det nu. Det kanske gör er lite intresserade?

Jag heter alltså Ida Karlsson är 15 år,
jag går alltså nionde klass på Östra skolan
i Hudiskvall.
Vi har precis börjat på ett nytt år 2010,
och i slutet av denna månad ska jag som
alla andra i årskurs nio, göra mitt val inför
gymnasiet. Jag har enda sedan jag var liten
gillat att leka affär och jobba på konditori.
Så just därför tänker jag välja linjen
Hotell- och Restaurang som första val.
Men jag tänker även välja Handel- och
administrationsprogrammet och
Hantverkarprogrammet.
När jag går ut gymnasiet och förhoppningsvis
att jag går ut Hotell- och Restaurang. Så
ska jag skaffa mig ett jobb som bartender,
servitris eller kock. Antingen här i
Hudiksvall, eller någon annanstanns i Sverige,
men jag skulle även kunna tänka mig jobba
utomlands. Som exempelvis Los Angeles,
Irland, Calefornien eller någonting liknande.
Jag vill verkligen resa och upptäcka världen
innan det är försent!
När jag går ut gymnasiet är jag alltså 18
eller 19 år, jag har inte så stor koll.
Men då ska jag alltså ut och jobba och
uppäcka världen som sagt.
Och efter det vill jag öppna eget, helst
en bar. Men skulle också kunna tänka
mig en restaurang eller klädbutik. Men
högst upp på listan står alltså en egen bar.
När jag har gjort det, verkligen känner
mig vuxen och mogen nog, så vill jag
flytta till en stor fin lägenhet eller till
ett stort fint hus. Och sedan även skaffa
barn, om jag känner att jag har hittat den
rätta mannen i mitt liv dvs.
Jag hoppas verkligen att jag lever ett
friskt liv helt utan sjukdommar och
verkligen får leva livet!



Detta är alltså mina framtidsplaner, som jag verkligen hoppas att dom håller! Det får vi som sagt se i framtiden..








Peace and Love

DEN RÄTTE FÖR ROSING

Publicerad 2010-01-04 01:15:16 i

Det blev lite ändrade planer. Egentligen var det tänkt att jag och Jannike skulle träffas när hon kom hem, men det dök upp en sak så vi sa att vi skulle ses imorogn istället. Men det går så bra så, då ska vi bara gå på stan och strosa runt lite, aknske ta en fika och bara vara. Det är helt okej det med!
Nu ivkäll har jag hunnit bada två gånger. Första gången för att göra mig lite fräch och andra gången för att jag frös som en tok och jag inte hade någonting annat för mig. Så jag har legat i badet med chokladpraliner, dricka och en Elloskatalog. Det var super härligt!
Men annars har jag bara haft det tråkigt.. Det fanns ingenting bra på tv, förutom Ondskan som jag hann se i 40 minuter. Jag hade ingenting att göra på datorn och jag bara låg och vilade.
Just nu är klockan 00.25 och jag sitter här och har det ungefär lika tråkigt. Men jag kollar faktiskt på Den rätte för Rosing. Och jag funderar även på om jag ska kolla lite på Ensma mamma söker, jag har ju faktiskt ändå ingenting annat för mig. Just nu är det ishockey på tv. Jag kollade i början, men drog mig istället hit till datorn.
Klockan 02.55 inatt så är det ännu mer ishockey. Men då är det Sverige - USA, så det känns som ett måste att kolla på eftersom att det är semifinal.
Men det är ju ett tag till det. Och jag har ju ingenting att göra som jag inte haft de senaste kvällarna. Så det får bli att jag fortsätter att göra tråkiga frågelistor och lite annat. Men det får ni faktiskt stå ut med!

---------------------------

Hejsan! Jag tänkte berätta lite om mig själv.
Jag heter Ida och mina vänner kallar mig Äckel-Ida. Jag älskar att  köra på katter med cykeln och att leka prinsessa är också ett av mina stora intressen. Jag tycker absolut inte om att leka med min mamma för jag har hört att man kan dö om man gör det. Jag bor i en lyxvilla och där bor också min älskade pojkvän. Vi har ofta trevligt tillsammans, fast de kan vara lite tjock. Nu vet du lite om mig. Hoppas du har ett lika deprimerande liv som jag har det!

Månad du är född i:
Januari - Söta
Februari - Porr
Mars - Data
April - fjortis
Maj - Lilla
Juni - Naken
Juli - Nörd
Augusti - äckel
September - Emo
Oktober: Mumien
November - Brat
December - Ful
(+ namn)

Vilken färg du har på tröjan:
vit - äta grodor
svart - skära mig
grön - äta gräs
gul - porra mig
blå - spränga brevlådor
röd - köra på katter med cykeln
rosa - äta kossor
annan/övrigt - kasta hamburgare på tanter

Vilken färg du har på underkläderna:
vit - leka i sandlådan
svart - spela wow
grå - krossa tv apparater
blå - ha kuddkrig med min fiende
gul - spela fotboll med zlatan
röd - leka med kattungar i sängen
annan/övriga - leka prinsessa

Vad du har för frisyr:
Tuperat - äta hundar
utsläppt - kolla på porr
uppsatt - leka med min mamma
"fluffat" - cama med peddos
krulligt/lockigt - lyssna på musik
helt ofixat - sova

Vilken färg du har på tapeterna:
Orange - bli uppäten av gorillor
vit - dö
blå - bli sciztrofren
röd - bli trött
svart - bli ledsen
lila - bli en häst
annan/övrigt - bli fjortis

Hur många är ni i er familj:
1 - på ett hotellrum
2 - på en vind
3 - i djungeln
4 - i en soptunna
5 - i en lyxvilla
6 - i en träkoja
7 - hos trollen
8 eller mer - hos kossorna

Någon du älskar:
frivilligt

Vilken färg du har på strumporna:
Svart - fisig
vit - porrig
blå - trött
gul - sexfixerad
grön - kannibalisk
orange - sur
röd - PMS:ig
annan/övrigt - tjock

Ditt favoritdjur:
Hund - deprimerande
Häst - tröttsamt
Kanin - trevlig
katt - roligt
annat/övrigt - fnissigt


---------------------------





Varma bad


Det finns ingenting bättre än att lägga sig i ett varmt och härligt bad om man är trött eller frussen. Då kan man efteråt om man är trött, slänga sig i sängen och man somnar då väldigt fort. Och om man är frussen så kan man ta på sig raggsockar, mjukisbrallor, flecce och halsduk. Underbart!

Sommar


Sommar är det absolut bästa jag vet! Sommaren är underbar! Man behöver inte klä på sig nå mycket alls, det är varmt, man kan sola och bada, ragga killar, vara ute länge länge på natten utan att frysa. Och det blir nästan aldrig mörkt, inte ens på natten. Och sist men inte minst, man kan åka nästan hur mycket båt som helst! STORT TUMMEN UPP FÖR SOMMAREN!







Att känna sig ensam

Ibland kan det vara skönt att vara ensam om man känner för det, är irriterad eller någonting annat. Men det är int kul att känna sig som världens ensamaste människa. Vilket jag har kännt mig de två seanste dagarna. Eftersom att varken Jannike eller Karin har varit här. Och när amn känner så coh inte ens har någonting annat för sig att göra och bara har tråkigt. Så gör det sig att man känner sig ensamas i världen och man blir enbart deppig.

Vinter

Ska jag vara helt ärlig så HATAR jag vintern. Det enda roliga med vintern är att då är det julafton, nyårsafton och stor mellandagsrea. Och ibland är det också kul att åka pulka, spark och sådant. Men annars är vintern ett stort minus för mig. Speciellt när det kommer en meter snö, dom plogar inte vägarna, tillslut blir allting slask och nej, ingentign för mig helt enkelt. Plus att man måste dra på sig så oerhört mycket kläder för att föröska slippa frysa, vilket man gör ändå. BLÄ!








Peace and Love

JANNIKE ÄR PÅVÄG HEM!

Publicerad 2010-01-03 14:33:36 i

Imorse vaknade jag, jag visste inte riktigt vad klockan var. Dessutom har jag väldigt ont i halsen, så det gör skit ont när jag sväljer. Jag tror jag är påväg att bli förkyld igen.. Så jag somnade om och vaknade klockan tolv. Jag började röjja undan på rummet som var väldigt rörigt för att vara mig, så nu ser det mycket fint ut igen. När jag sprng runt där och plockade så kom jag på att jag, Jannike, Karin coh Marcus hyrde två filmer i tisdags. Men vi kollade bara klart på en, och började lite på den andra, men sedan skulle dom hem. Och det blev inte då heller att jag kollade klart på den. Så jag hade ingenting annat för mig, så nu har jag kollat klart på den och jag tycker den var super bra. Den kändes väldigt kort, men super bra. Så nu har jag alltså sett den, den rekomenderar jag verkligen. Jag tycker också att de två ungdomarna i filmen är så söta tillsammans.
Just nu är klockan 14.28 och jag har precis ätit frukost/lunch. Det blev det vi åt till middag igår och ett ägg som pappa hade kokat till mig. Jag har även hunnit läst bloggar och tom lyckats få tag i Jannike. Hon är påväg hem! Jag är just nu super glad, för jag har saknat henne som en tok sen i onsdags. Så vi funderar på att ses ikväll och bara dega i soffan hemma hos någon och kolla på film och kanske äta gotta. Om inte jag ska fråga om hon har lust att gå på bio och se ''Luftslottet som sprängdes'', vi gick ju på bio på ''Flickan som lekte med elden''. Aja, vi får väl se, jag ska nog höra med henne vad hon tycker. Och imorgon ska vi gå på stan en sväng och kolla igen. Och jag måste även in på TeWés och lämna mitt banknummer. Eftersom jag har SEB och det inte finns i Hudiksvall längre, så ska vi byta tillbaka till Sparbaknen och det skulle mamma tydligen fixa på måndag, alltså imorgon.
Just nu sitter jag fortfarande i myskläder, men jag tänkte lämna över datorn till pappa och själv tänkte jag lägga mig i ett varmt bad. Jag har börjat bada väldigt mycket nu, en tre fyra gånger tror jag på bara några dagar. Det ska jag fortsätta med, det är ju så underbart skönt!
Vi får se om jag akn slänger in en tummen upp och tummen ner lista seanre också, om jag har lust och hinner. Annars hörs vi imorgon!








Peace and Love

09 I BILDER

Publicerad 2010-01-03 01:48:44 i

Just nu har jag så otroligt tskigt tråkigt och jag har fortfarande inte fått tag på Jannike. Så jag har absolut ingneting att göra. Jag sov till klockan nio förut så jag är inte ett dugg trött, dum som jag är, annars hade jag kunnat lägga mig tidigt. Jag är sugen på att gå ut, klä på mig super mycket kläder och sedan gå ut på promenad eller någontign sådant. Men jag vetinte om jag vill gå ut själv, jag vet inte riktigt om jag vågar..
Men eftersom jag har en blogg shär och även en bilddagbok, så tänkte jag göra en massa uttjatade listor, lyssna på musik och även slänga in lite bilder på lite minnen från mitt 09.
Eftersom att de är ett gäng bilder så gör jag miniatyrer utav dom.


Karin sjöng och spelade gitarr.


Jag och mamma for till Gotland.


Jag fick en ny kusin.





Alla underbara sommarkvällar.




Det blev båt nästan hela sommaren.




Vi solade, badade och åkte vattenring.


Jag blev faster.




Lägret i Hassela, grymt roligt.




Min kusin Hugo döptes.


Jag blev den 27 augusti, 15 år.


Micael Jackson dog.


Min älskade morfar dog och begravdes.


Jag fick för första gången träffa Hugo.


Alla grillkvällar vi hade i Njutånger.






Alla dagar då vi var i Söderhamn.


Alla ishockeykvällar på Mani's.


Midsommarafton med familjer.








Filmkvällar med Karin.










Alla roliga utekvällar med Jannike.


Jag fick för första gången träffa Vince.


Vi gjorde om mitt rum.






Alla dagar i Stockholm.

Egentligen så skulle jag kunna lägga ut så många fler bilder. Men alla är på mammas dator, och vissa har vi inte ens laddat ner. Men fler kommer alltså senare, från bla julen och sådant.
Nu tänkte jag fylla i sådana där frågelistor, då kanske jag lyckas bli trött och kan somna.



OM MIG
Lovar du att vara ärlig? Självklart!

Du heter: Ida Martina Karlsson.

Smeknamn: Idis och Karlsson .

Låt som när du är ledsen sörjer till?: Ingen som helst aning.

Beroende av: Det är en hel del.

Vad tror folk om dig?: Hur ska jag kunna veta det.

Stämmer det?: -

Vad säger du för att imponera på någon?: Ingenting speciellt.

Hur imponerar man på dig?: När man är sig själv.

Brukar du skratta för dig själv?: Oja!

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: Ingen fara, jag har inte hunnit somna än.

Var bor du?: Hudiksvall.

Trivs du där?: Ja, jag är uppvuxen här, så det är helt okej.

Äger du några converse: Nej, men ska försöka kolla på ett par tror jag.

Vad har du för mobil operatör: Telia

Är du allergisk mot något:  Otroligt allergisk mot pollen.

Hur svarar du i mobilen: Ja, hallå det är Ida.

Vem ringde du senast?: Mamma.

Brukar du komma i tid: För det mesta ja, men det händer att jag blir sen ibland.

Hur känner du dig nu: Ensam och förkyld.

Vad saknar du: En hel del.

Hade du en bra kväll igår: Otroligt, jag var hos Karin.

Är du blyg?: Ibland faktiskt.

Sysslar du med någon idrott: Nej, men jag älskar ishockey!

Vill du hellre ha mail än brev: Mail är lämpligare och går fortare att skriva.

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Ja, absolut!

Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: Jag har ingen som helst aning, jag har inte ritkigt tänkt på det, eftersom det troligtvis aldrig kommer hända.

Är du nöjd med ditt liv: Ja.

Är du bortskämd: Nej.

Vad gör du i morgon: Slappar, försöker få tag på Jannike och på kvällen sitter jag nere på Mani's.

Vad är det värsta du vet?: Folk som inte är sig själv och ljuger bla.

Vad längtar du till?: SOMMAREN!

Har du bra vänner och äkta vänskap?: Ja, det tycker jag aboslut.

Vad använder du för shampoo?: Sunsilk och ibland Barnängen.

Hur gammal är du: 15 år 4 månader 1 vecka.

Gröna eller röda äppeln: Gröna.

Vem ringer du när du är arg/ledsen: Om jag i huvudtaget ringer så blir det till mamma, annars tar jag mig en promenad med musik i öronen.

Gillar du golf: Jag vet inte, för jag har aldrig spelat.

Vilken tid gick du upp idag: 09.30 ungefär.

Har du sovit i din egna säng inatt: Ja.

Har du strumpor på dig nu: Ja.

Är det okej att gråta: Självklart.

När grät du senast: När mormor snarkade och jag var trött och vela sova, MOHAHA!

Vad skulle du göra om du vann en miljon: Först och främst betala tillbaka skulder om jag hade några. Sedan skulle jag dela med mig till nära och kära, åka någonstanns och shoppa, och även ta med mig famlijen på en resa.

Bär du glasögon eller linser: Nej.

Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: Det är snyggt, men aboslut inte ett måste.

När går du upp ur sängen en helgmorgon: Det är olika.

Har du piercing: Öronen, funderar på en till i örat och en i ögonbrynet.

Solar du ofta: Så fort det är sol på sommaren.

Är du bra på att laga mat: Helt okej, jag har MVG i Hem- och konsumentkunskap.

Är du flygrädd: Jag flög sist när jag var fem år, så nu vet jag inte.

Hur vig är du: Inte nu längre.

Är du musikalisk?: Nej.

Tror du på ett liv efter döden: Jag vet inte.

Tycker du om sushi: Helt okej.

Vad äter du helst när du ser på film: Godis, dipp och grönskaer eller poppcorn.

Har du tandläkarskräck: Snarare tvärtom, jag älskar att gå till tandläkaren!

Är du morgon- eller kvällsmänniska: Mer morgonmänniska än kvällsmänniska skulle jag tro.

Vilken ögonfärg har du: Mörkgrön.

Biter du på naglarna: Ja tyvärr, men jag försöker sluta.

Röker du: Nej, bara lukten är bland det värsta jag vet.

Senaste låt du hörde: The Beach Boys - Do you wanna dance?


-----------------------------------------


Mys-test

Alla behöver mysa eller ta det lugnt ibland.
Hur mysig är du?

(/) du föredrar myskvällar framför festkvällar.
( ) du bär mjukiskläder minst 2 gånger i veckan.
( ) du tycker joggingbyxor är skönare än jeans.
(x) du tycker om att kramas.
( ) du kramas minst en gång per dag.

( ) du har partner du ofta myser med.
(x) du har blivit masserad.
(x) du masserar andra.
(x) du tycker om att ta en fika någon dag ibland.
(x) du har sett någon utav filmerna: titanic, armageddon, love actually, a walk to remember.
( ) du dansar oftare tryckare än vildare danser.
(x) du tycker både om att dricka varmchoklad i backen och ligga och steka på stranden.
( ) du brukar läsa en bra bok innan du går och lägger dig.
(x) du är en lugn person.
(/) du hänger oftast vid bänkarna/sofforna på skolan.
(x) kompis-middag är aldrig fel.
(x) du tycker om att gå på promenader med kompisen
(x) du går på bio någon gång då och då.
( ) i din säng finns många kuddar, kanske även ett gosedjur.
(x) du tycker om små bebisar.
(/) du föredrar lugnare cafén än mer högljudda.
(x) du klär dig inte så ofta i skrikiga färger.
( ) du höjer nästan aldrig rösten
(/) att ligga i soffan under ett täcke är det bästa du vet.
( ) du har somnat på en lektion.
(/) för stora koftor och joggingbyxor är din grej.
(x) du kan vara utan smink på skolan
( ) du har gått på stan i joggingbyxor.
(x) du föredrar finare restauranger framför mcdonalds/max.

summa: 16½


0-5 överenergisk person eller tycker du bara inte om att mysa? kom igen, ta det lugnt. annars dör du av en hjärtinfarkt.

6-12 det är inte fel att gå utan smink till skolan, alla kan väl unna sig att ta det lugnt ibland?

13-19 du är bara lite halvmysig. du tycker om att mysa, men dras ändå till att festa?

20-25 vilken mysig person du är. du kanske festar och myser lite vartannat?

26-29 du är nog bland dom mysigaste personerna som finns. lördagskvällar så gäller film och myspys,
fester är inget för dig. du är som en liten teddybjörn


-------------------------------------------

Gör testet, annars blir resten av året skit.

Du är just nu:

glad? Ja och nej.
arg? Nej.
ledsen? En aning.
pigg? Ja, men jag kanske börjar bli lite trött.
törstig? Ja, lite grann.
kramsugen? Det är jag alltid!
besviken? Nje, det tror jag inte.
taggad? Ja, lite.
trött? Lite.
hungrig? Nej, men törstig.
sjuk? Ja, lite förkyld.
frisk? Inte fullt.
sur? Lite.
irriterad? Lite.
uttråkad? Ja.



Senaste:

du pratade i telefon med:  Mamma.

du smsade med:  Mamma.

du pussade: Mattis.

du åkte bil med: Pappa och Gun.

du gick promenad med: Karin.

du msnade med: Jag har ingen aning.

du spottade på: Marken.

du fick sms av: Mamma.


-------------------------------------------

1. Vill du ha en pojkvän?
Det är klart!

2. Varför tror du att du inte har en pojkvän?
Därför att jag är nog vädligt rädd för att tala om för folk hur jag tycker & känner..

3. Vad gillar du för utseende på en kille?
Egentligen är det insidan som räknas & inte utsidan. Men det är klar man vill att han ska vara fin. Så gärna lång eller lika lång som mig. Jag älskar blåa ögon, men det spelar inte så stor roll. Huvudsaken dom är fina för det är dom man fäster blicken i. Gärna ruffsigt hår,lite stylat. Brunt eller blont. Men absolut inte för stylat,sånt hatar jag.

4. Är personligheten viktig?
Absolut!

5. Är du en person som:
a. måste umgås h-e-l-a tiden.
b. umgås ofta
c. ibland
d. sällan

Umgås ofta. Inte för sällan, men inte heller hela tiden. Då tröttnar man fort på varandra, det är bättre om man får sakna varandra.

6. Gillar du plugghästar?
Det är bra om dom tar skolan på allvar. Men det är väl inte speciellt kul om det är det enda dom tänker på. Det är väl upp till dom om dom vill plugga eller inte, det är inte mig det drabbar, bara han själv.

7. Är det okej att han, röker, snusar, dricker eller knarkar?
Röker: Helst inte, men gör han det så gör han det, det är väl okej om man feströker i alla fall.
Snusar: Idag gör nästan alla killar det, så det blir nog ganska svårt att hitta någon som inte gör det.
Dricker: Det är helt okej.
Knarkar: NEJ.

8. Är du kär?
Ja.

9. Har du varit kär under den närmsta tiden?
Ja.

10. Hur länge till kommer du att vara singel?
Det får vi se :)




Nu är klockan 01.45 och efter att jag suttit här och stirrat på en datorskärm så tror jag nog att jag ska kunna somna. Det kommer väl som vanligt ett inlägg imorgon också.








Peace and Love

KÄNNER MIG ENSAM

Publicerad 2010-01-02 22:21:46 i

Jag och Karin myste som sagt igår kväll med dipp och grönsaker och till det kollade vi på TV, i skolkatalogen och bara slappade. Sedan kollade vi på en kriminale som heter Olycksfågel, och den andra delen går nu ikväll. Jag kom i alla fall hem strax efter tolv och då bara måsta jag gå in på bilddagboken och kolla en grej. Så jag kom inte i säng förens vid halv två. Vilket inte kändes jätte bra imorse när jag ksulle upp klockan nio för att jobba. Men det gick riktigt bra på jobbet idag också, det var super kul som vanligt. Idag åt jag också räkmacka, blåbärsbakelse och en kaka. Super duper gott var allt! Och mätt blev jag också.
Sedan ringde jag efter pappa, så han hämtade upp mig och sedan åkte vi och bowlade. Pappa vann, jag kom tvåa och Gun kom sist. Nu har vi kommit hem cih ska sätta oss ner för att äta när som helst.
Efter det tror jag att jag ska lägga mig ner och vila, jag är helt slut efter dagen.
Egenltigen hade jag velat vara med Karin, men hon har tyvärr åkt hem idag, vid elva tiden. Så jag fick säga hejdå till henne redan igårkväll.
Och Jannike är inte heller hemma. Hon åkte till Fjällen dagen innan nyårsafton och jag har ingne aning om när hon kommer hem. Jag hoppas på idag eller imorgon. Men jag får inte tag på henne. Hon svarar inte när amn ringer eller skickar sms till obilen, och dom svarar int ehemma. Så jag antar att dom inte är hemma än, me jag hoppas att dom har det roligt och jag hoppas verkligen att dom ommer hem snart. För jag saknar henne så förbaskat!
Innan jag avslutar det här och ska käka så tänkte jag slänga in lite bilder sedan igår.









Det har kommit otrligt mycket äckel snö.. Nu får det fan vara nog!





Peace and Love

2010

Publicerad 2010-01-01 19:33:06 i

Nu har det gått 19 timmar och 10 minuter på det nya året, nämligen år 2010. Är det bara jag som tycker att detta året har gått fruktansvärt fort?
Jag tänkte skriva lite om min nyårsafton. Det började med att jag vaknade vid elva, eftersom att jag hade ställt klockan då. Men jag tänkte att jag kunde sova till tolv istället, för då skulle jag ändå ha två timmar på mig att fixa mig, och jag var super trött. Så jag somnade om coh nästa gång jag vaknade så flög jag upp ur sängen och kollade på klockan som visade sig vara kvart över ett. Toppen, tänkte jag och ringde mamam med en gång. Tanken var egentligen att vi skulle vara i Njutånger klockan två, men mamma var stressad och jag var sen. Så vi kom inte dit förens klockan tre. Men när vi väl kom dit så började mamma och Catarian med maten, sedan kom allt annat folk, och vi hade det super kul innan det var mat. Till förrätt blev det röktskinka röra med hårt mjukbröd och sallad. Till varmrätt blev det kött, potatisgrattäng, sallad, svampsås och rödvinsås. Och till efterrätt blev det cheesecake och punchglass med daim och jordgubbar. Det var farligt gott måste jag säga! Och efteråt låg varenda en i soffan och klagade på att man hade ätit för mycket.
Och eftersom det var så mycket småbarn så gick vi ut en gång redan halv elva ungefär och smällde lite raketer innan de andra skulle åka hem. Alla barn förutom Ellie gillade det, hon började grina stackarn. Men jag minns sälv hur jag var när jag var liten, jag hatade raketer och det var det värsta jag visste och jag stod alltid och bölgrinade.
När alla sedan hade åkt hem och det bara var jag, mamma och familjen Sundström kvar så spelade vi ''Med andra ord'', svullade en massa godis, kollade på TV och hade det skönt. Men vid tolv slaget gick vi förstås ut igen för att smälla resten av raketerna. Det var skit kul, vi jublade och hade oss. Men när det var slut så såg jag och Beatrice att dom höll fortfarande på att smälla en amssa längre mot Alva, Beatrices kompis, så vi sparkade iväg med sparken. Jag satt och Beatrice sparkade. Fy fan vad vi garvade, coh jag kunde inte sluta. Bara turen på sparken var ju otroligt rolig.  Men vi kom aldrig till lva eller vad hon nu heter, så åkte bara runt där i Njutånger. Sedan kom det ocksåen skoter, ME LIKE!
Vikom ändå i säng rätt så tidigt, redan klockan två. Men vi hade super kul som sagt!
Imorse vakande jag av att det var lite livat där jag och mamam sov, vi sov ju i tvrummet. Så vi låg och kollade på Bert i säkert en och en halvtimme. Sedan blev det frukost, resterna från igår, nyttiga som vi är. Sedan fixade vi oss och åkte hem för mamma skulle tvätta. Sedan när jag kom hem tog jag mig en dusch. Och efter det stack jag ner till Karin, men vi låg bara och pratade ett tag co sedan kom Karin på att vi skulle sticka ner på Ica MAXI och köpa någonting att äta, någontign gott till kvällen. Så det slutade med att vi kom ut med en tetra gräddfil, en påse dipp och en gurka. Så vi ska alltså äta Ranchdipp med gurka ikväll.
Jag har nu ätit at, biffar med fetaost i och potatis och sås. Det satt som en smäck i magen!
Nu sitter jag här och har precis läst bloggar och kollat bilddagboken. Jag väntar på att Karin ska sms;a, så ska jag ner till henne coh mysa lite. Det blir väl film/TV och gotta. Jag tänker även ta med mig kameran och ta lite kort, som jag slänger in här senare.
Just nu sitter pappa och Gun och kollar på en film från Indien. Hasse, en nära vän till familjen eller vad man ska säga, har varit i Indien förra året igen, efter att dom hade varit där och firat pappas 50-årsdag. Men denna gången var han där för att hälsa på deras fadderbarn, ge dom en massa saker och sådant. En väldigt intressant film.
Imorgon ska jag jobba på TeWés igen, mellan 11-15(eller 16). Då aknske även mamam coh mormro kommer dit och fikar. Imorgon åker yvärr Karin hem till Sveg igen. Och jag tror inte att hon kommer tillbaka nu på lovet, jag vet inte men jag ska höra med henne.
Nej, nu när jag kommer ner till Karin ska jag fortsätta kolla i skolkatalogen efter en massa snyggingar. Jag kanske slänger in ett litet inlägg seanre om jag orkar och hinner.


När kommer du hem Jannike?






Peace and Love

Om

Min profilbild

Ida Karlsson

Ida Martina Karlsson heter jag och kommer från (Glada) Hudik, Norrland. Är en tjej på 19 år! För tillfället bor jag ihop med min pojkvän och våra två ''kissebebisar'' i vår lägenhet. Jobbar extra medan jag funderar ut vad jag vill göra med resten av mitt liv. Hoppas du kommer att trivas!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela