idamartinakarlsson

SOMLIGA LJUS BRINNER ALDRIG UT

Publicerad 2010-12-29 08:01:27 i

Efter hela fem dagar med julfirande, mysande, ätande, shopping och födelesedagsfirande, så är jag helt slut. Därför kändes det inte så super peppande att behöva tvätta nu på morgon, klockan 06.00 - 09.00?! Men jag måsta.. Och jag blev inte ett dugg gladare när jag insåg att jag måsta tvätta mina kockkläder också..  Typiskt! Men min jul har i alla fall varit super duper bra! På julafton tog vi det lugnt hela dagen, kollade på Kalle Anka, Kan du vissla Johanna, Karl-Bertils jul och sådant. Sedan åt vi och öppnade inte julklapparna förenns vid åtta tiden. Vi tog liksom allting som det kom och slapp stressa och bestämma tider då allting skulle göras. Sedan blev det en massa ätande av godis, vi spelade TP tills klockan halv ett på natten. Men det var riktigt roligt, roligare än förväntat! Och i förrgår firade vi våran julafton med moster med familj. Det skulle vi egentligen göra på söndagen, men pågrund av trafiken kunde vi inte göra det. Vi har ju mest snö i HUdiksvall av alla ställen i hela Sverige så ska just vi ha mest. Helt sjukt! Men hur som helst, jag fick en massa fina julklappar bl a en ny morgonrock(gudomlig), ljuslyktor, ljus, mandariner(haha), pengar, presentkort, handdukar, chokladtomte och nu har jag säkert glömt någonting också. Men jag blev i alla fall super nöjd! Och igår var vi till Valbo på IKEA och köpcentrumet som dom har där. Så då köpte jag 12 champagneglas för 18 kr och dom verkligen fina. Vanlig vattenglas, men som man kan ha desserter i också. Och även en ny mössa, tröja och tights. Det kommer bilder på allting senare.
Idag ska jag efter att jag har tvättat klart, sova en stund till, sedan dra mig ner till stan med Karin. Och ikväll ska hon och jag gå och se Änglagård 3! I sommras när vi var hundvakt åt mormors hund Lukas så såg vi på Änglagård 1 & 2, så nu kände vi att vi bara måsta se 3:an också. Jag ska även fira julafton med brorsorna ikväll, det ska bli riktigt skoj! Jag har så himmla mycket som jag ska hinna med innan skolan börjat igen! Idag ska jag vara med Karin och fira julafton med brorsorna, imorgon ska jag åka till Njutånger till Beatrice och co, för att gå på Iggesundsrevyn och sova över hos dom, eftersom att jag ska firamin nyårsafton hos dom på fredag. Så antar jag att jag sover över där till på lördag. Sen ska jag då komma hem då på nått vis. Sen har jag bara söndag och måndag som jag inte har någotning planerat för på tisdag åker jag till Stockholm och kommer inte hem förenns den 9:e, dagen innan skolan börjar. Det är lite mycket, men vi får hålla tummarna på att jag hinner med allting. Men nu måste jag dra ner till tvättstugan och tvätta all jädrans tvätt..


Så här vackra bilder får man om man har sin kamera ståendes vid datorn och Karin som älskar att leka är i farten! Haha, fan vad jag älskar dig kvinna!  ♥♥♥♥♥♥♥♥






Peace and Love

ALL I WANT FOR CHRISTMAS IS YOU

Publicerad 2010-12-23 17:47:52 i

Jag börjar bli riktigt oaktiv här på bloggen. Jag skriver nästan aldrig längre!
Och idag är det den 23 december, dvs julafton imorgon. Helt sjukt! Och det tråkiga är att jag inte har någon julkänsla alls. Det känns så himla tråkigt! Det märks verkligen att man är 16 år, inte liten längre. Och nu i år blir det bara jag, mamma, mormor och vovven på julafton. Det kommer säkert bli super duper mysigt! Men jag hade önskat att det var vi, brorsorna och moster med familj, som det för det mesta brukar. Men brorsorna ska festa och moster och co ska fira i Stockholm med Gregers familj. Men då firar vi istället med allihopa på annandagjul istället! Det blir min fjärde julafton, haha! Först med Jannike i måndags, med pappa igår, med mormor, mamma och hunden imorgon och med alla på söndag. Kommer nog bli grymt ändå! Men eftersom att vi åker till Söderhamn redan ikvällså antar jag att jag läre börja packa nu. Tänkte bara visa bilder på lite som jag beställde hem från H&M idag, föresten så fick jag hem mina sängkläder och servetter igår, super fint blev det och det blev så mycket skönare att sova inatt. Lovely!




(tightsen på bilden)











Peace and Love

IMMA BE ROCKING THAT BODY

Publicerad 2010-12-07 23:27:17 i

Rätt så härligt dag faktiskt! Vaknade av att mamma kom in och sade att hon skulle åka till jobbet. Somnade om och vaknade igen när klcokan ringde. Somnade om igen och vakande 40 minuter innan bussen till centrum gick. Så det var bara att slänga på sig kläder, packa och slänga i sig nudlar. Jag öppnade även så klart julkalendern, det är ett måste för mig att ha en sådan, annars är det inte som vanligt. Och självklart harjag julstrumpa också, haha! Och imorse fick jag ett jätte fint armband, stort silvrigt, som jag kommer använda flititgt här framöver. Så tacks å mycket mamma! Men som jag sade så var dagen härlig. Kom till CUL, och det visade sig att vi bara var sex pers. Det var faktiskt riktigt skönt! Det var lugnt, inte lika mycket väsen och inte lika rörigt. Egentligen borde man dela in klassen i fyra grupper, sex personer i varej grupp ungefär. Det vore underbart! Resten av dagen har jag inte gjort så mycket. Var över till brorsan en sväng, käkat middag, suttit vid datorn och kollat på final avsnittet av Bartenderskolan. Från Sverige tyckte jag att JOhannes eller Mate skulle vinna, och där vann ju Mate. Däremot från Norge tyckte jag inte att Ole skulle vinna. Jag hejade mer på Diego, Alexandra eller Ida skulle vinna. Men dom båda var ändå två värdiga vinnare! Men nu måste jag gå och lägga mig. Börjar klockan åtta imorgon och efter skolan ska jag jobba! : )







Peace and Love

IS THAT ALL RIGHT WITH YOU

Publicerad 2010-12-06 23:37:38 i

Beställt och kommer hem om två veckor! Påsklakanset till mitt nya rum, som jag har kollat på as länge och nu var det rea. Och söta olika sorters servetter, även där som jag har kollat på ett bra tag! : )














Peace and Love

NEED YOU NOW

Publicerad 2010-12-06 17:25:26 i

Jag glömmer helt bort bloggen, men jag tänker inte på den nu längre. Man sitter ju bara vid facebook. Det är ju helt seriöst totalt beroende framkallande. Men det har i alla fall inte hänt speciellt mycket på sistone. Förutom att min bror å har flyttat och jag satt och börlade och skrattade på samma gång i lördags vid matbordet. Vi satt och åt tre rätters, pratade om att brorsan ska flytta ( bara några lägenheter härifrån ), plus att vi lyssnade på musik. Och just då var det en lite halv sorglig låt. Och självklart börjar jag grina då. Men jag satt samtidigt och skrattade hur mycket som helst bara för att det är så löjligt. Han flyttar några lägenheter bort liksom, det tar vadå, tre minuter att gå till honom, om ens det. Ni hör ju själva hur löjligt det låter, HAHAHA. Men grejen är ju den att jag har bott med honom i 16 år, min bror. Jag kommer sakna honom så jävla mycket. Men ska jag nu fråga om jag behöver veta någoning. Han var helt seriöst som 118 800, kunde svara på allt. Haha, så jävla sjukt! Mne nog pratat om det. Jag har i alla fall köpt klart nästan alla julklappar nu. Det är bara mamma, Joakim och Lukas kvar. Men det går fort!
Idag jobbade jag även på TeWés, lika roligt som vanligt! : ) Men nu ska jag dra mig ut till köket och se hur det går med lussebulls degen som mamma bakar, sedan ska det här bakas lussebullar vill jag lova! : )


HAHA, en grymt snygg bild på mig och min underbara mamma. Mamma med
vindruffs och jag med nybadat ofrächt hår! Tummen upp på det! ; ) ♥






Peace and Love

Om

Min profilbild

Ida Karlsson

Ida Martina Karlsson heter jag och kommer från (Glada) Hudik, Norrland. Är en tjej på 19 år! För tillfället bor jag ihop med min pojkvän och våra två ''kissebebisar'' i vår lägenhet. Jobbar extra medan jag funderar ut vad jag vill göra med resten av mitt liv. Hoppas du kommer att trivas!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela