idamartinakarlsson

25

Publicerad 2010-07-22 10:05:27 i

Det är galet, jag tog ur mitt duntäcke för att det var så varmt att sova med det. Så jag valde att sova med bara lakanet. Men ändå ligger jag och svettas som ett as! Det är så jäkla varmt på mitt rum, ändå har jag fönstret öppet och har haft i ungefär två månader. Och elementet är så kallt som det bara kan bli. Konstigt.. Jag har i alla fall legat vaken ett bra tag, och klev upp för ungefär en kvart sedan. Klockan är snart tio och om tre timmar ska vi åka till Söderhamn, hämta upp Bosse, och senast klockan två ska vi vara påväg till Stockholm, Nynäshamn. Vi ska även stanna i Uppsala och ha lite picknik. Färjan går fem över nio ikväll, men man måsta tydligen vara där nästan två timmar tidigare, och kanske mer än det om man vill ha bra platser på bildecket. Annars får man vänta i åratal på att man ska få komma ut med bilen från färjan. Och vi kommer fram till Visby vid tolv ungefär tror jag. Då vill man helst bara åka, speciellt eftersom att vi ska åka ungefär sju mil till efter det, vi ska ju ner till Fidenäs. Men det ordnar sig nog, det blir nog bra! Jag kommer nog inte skriva någonting på ett tag nu heller, vi ska vara där i sex dagar, och sedan stannar vi i Stockholm och Sollentuna två dagar också kanske. Så jag kommer inte skriva här på över en vecka, om jag inte kan låna deras dator eller brorsan mobil. Vi får se! Men nu måste jag hoppa in i duschen bara brorsan är klar, och sedan ska jag tydligen cykla till Träffen och köpa purjolök och frallor.



GOTLAND HERE I COME! : )






Peace and Love

ONE BLOOD

Publicerad 2010-07-21 14:02:37 i

Nu har jag laddat upp alla bilder från veckan. Först kommer bilderna från mammas kamera och sedan från min. Det är en hel del, så det blir en s k bildbomb! : )


Green Street Hooligans - Terence Jay - One Blood




Sivik



















Familjegrillning























Fyrhjuls/släpvagnsåkning till Snäcken



















Kläderna från H&M















Middag på balkongen















Snarböle







Sivik













Familjegrillning

























Peace and Love

KISS ME

Publicerad 2010-07-21 12:18:45 i

Nu har jag inte skrivit här på över en vecka. Men som jag skrev åkte jag till mormor och var där till i måndags. Och det har faktiskt varit riktigt skönt att vara där! Vi har badat, jag har legat i solen, jag har hjälpt brorsan med att skicka virke, jag har spelat kort med mormro och mycket mycket mer. Och i lördags hade vi en kväll då det var mamma och Bosse, mammas barn och Bosses barn. Och deras respektive, dvs flickvän och pojkvän och sådant. Vi skulle vara i Sivik, men vi valde att vara hos Bosses föräldrar istället. Och vi grillade, pratade och skrattade, spelade kubb och boule. Vi hade jätte roligt! Och dagen efter på söndagen så drog vi ut med fyrhjulingen. Micke körde och vi åkte bakom i en släpvagn med säten och sådant. Riktigt roligt var det! Och vi åkte till Snäcken för att köpa glass och kolla runt, och avslutade dagen med pizza, glass och kubbspel. Så helgen var super rolig! Och i måndags när jag kom hem så var jag först hemma ett tag, jag drog och hämtade mitt H&M paket, sedan på kvällen drog jag till Jannike och efter ett tag kom även Karin. Och vi drog till Hemmakväll och köpte Ben&Jerry's, satt på altanen och åt den. Sedan tog vi min godispåse och placerade oss i sängen och kollade på Sex and The City The Movie. Sedan drog Karin och ännu senare kom mamma och Bosse och hämtade upåp mig. Och igår drog jag, mamma och Bosse till Lintjärn och badade lite, sedan blev det middag och jag var bara hemma. Jag var så trött igår så det fick bli en slapp dag. Och sent på kvällen startade jag en av mina nu favorit filmer, Green Street Hooligans. Så jäkla bra film! Men jag satt och bölade på slutet, jag var helt dyngblöt i ansiktet för jag grinade så mycket. Så jag satt med en handduk och torkade hela ansiktet. Men filmen är i alla fall så jäkla bra! Helt klart fem stjärnor!! Mne nu idag, onsdag, vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Jannike har hästen till klockan tre, så jag kanske ringer henne senare. Annars så ska jag väl packa och sådant, jag åker nämligen till Gotland imorgon! Vädret är inte på topp idag så det blir väl bara en hemma dag igen.


Förra sommaren vi var på Gotland! : )






Peace and Love

WHEN I GET OLDER I WILL GET STRONGER

Publicerad 2010-07-12 11:18:18 i

Illa, jag kom i säng havl fyra imorse och vaknade redan klockan tio och kunde inte somna om.. Typiskt! Men jag har i alla fall precis ätit frukost. Nu ska jag ta och hoppa in i duschen och sedan sk ajag hänga med mamma, Johanna och hennes två barn på en loppis runda. Och ikväll åker ju jag till Söderhman till mormor, så jag bloggar när jag kommer hem därifrån. Men nu vill mamma ha datorn igen, så jag måste ge den till henne och hoppa in i duschen.


Min gofis, titta så liten hon var här, år 2008.. Och nu blir hon bara större och större..! :')






Peace and Love

IF YOU WANT TO BEE MY LOVER

Publicerad 2010-07-12 01:09:10 i

Nu har jag och mamma vart och hämtat min packning, vi har köpt godis och vaniljmunkar, vi har tvättat, spelat kort, kollat på tv och även hunnit äta upp allt godis och de två vanlijbullarna. Klockan är snart tio över ett och jag tänker nu starta ''Sex and The City the movie''. Sedan väntar sängen. Imorgon ska jag med mamma och Johanna, och hennes två barn på en loppisrunda. Jag avskyr loppis, men hellre det än att sitta inne hela dagarna. Men nu, ''Sex and The City the movie''...








Peace and Love

HEY LITTLE SISTER

Publicerad 2010-07-11 17:44:59 i

Jag följde med Gun till Kjelles, Ö&B och någon leksaksaffär förut. Sedan när vi kom så packade jag ner allting jag ska ha med mig till mormor. Jag har ingen aning om hur länge jag ska vara där, men jag packade i alla fall för en vecka. Sedan åkte jag med Gun ner till stan där hon släppte av mig, och jag hämtade upp cykeln som har stått på stan över hela helgen. Också cyklade jag hem den, hit till mamma. Och när jag kom hem så startade jag en film och käkade lite. Jag slängde bara ihop lite smått och gott. Potatissallad, skinka, majs, ost, fil och tacosås. Det kanske inte låter så super gott, men det var det faktiskt! I alla fall för mig som åt det vid klockan tre och jag hade ju inte ätit varken frukost eller lunch. Så det var gott att få lite käk! Sedan lade jag mig i sängen och somnade, och först nu vaknade jag. Och det var riktigt skötn att få sova. Och nu sitter jag och väntar på att mamma ska ringa och säga att jag ska gå ner till rondellen. Hons ka hämta upp mig så ska vi åka och hämta min packning hos pappa och kanske även köpa lite godis sade vi. Sedan ska vi väl hem och tvätta. Och nu medan jag sitter och väntar på mammsen tänkte jag ta en bit av brorsan fula tårta men som ser otroligt god ut, och även ringa Jannike och höra om hon hade kul igår, på gatufesten.


Vad skulle jag göra utan min mamma, min bästa vän!

Jag har kommit på att jag kan lägga upp gammla bilder
här istället för att ta en och samma varje dag. Det blir
ju bara tråkigt, och det är ju faktiskt kul att kolla på gammla
bilder! Start här och nu..







Peace and Love

LOVE THE WAY YOU LIE

Publicerad 2010-07-11 12:11:58 i

Jag har inte blggat på hela helgen. Jag tänkte göra det i fredags men då vela inte Jannike att jag skulle göra det. Och klockan var närmare tolv på natten, så jag förstår henne.
I fedags i alla fall, så åkte ju jag och Jannike och var barnvakt i Enånger. Det var jätte härligt väder så vi cyklade iväg för att bada, men det blev inget bada. Det var en isvak där, det var svinkallt i vattnet. Och ingen av oss förstod varför det var så kallt. Konstigt. Så det kändes väldigt onödigt, cykla cirka 8 km för att kolla på havet och ligga på en strand i tio minuter. Men vi överlevde, vi brände ju i alla fall fett! Sedan när vi kom tillbaka så grillade vi hamburgare och käkade det, och till efterrätt blev det rabarber/jordgubbspaj. Riktigt gott var det! Och sällskapet var trevligt det med. Det var jag, Jannike, Robert, Tessa, Erik, Tea, Jonte, Svea och deras farmor. Så vi var ett gäng! Och vid tio åkte Robert iväg och jobbade, det var därför vi skulle vara barnvakt. Och vi gick och lade oss vid ett ungefär.
Och igår, lördags så vaknade vi vid nio tiden ungefär. Så då gick vi ner och käkade frukost. Sedan blev det att bädda ihop bäddsoffan, packa ihop alla gejerna och sedan åkte jag, Jannike, Sandra, Te aoch jonte in till stan. Och Sandra var så snäll att hon kunde köra hem mig. Sedan var jag så jäkla trött, det var längesedan jag var så trött alltså. Så jag lade mig och sov ett tag, sedan måste jag sätta igång med att göra mgi iordning inför festen i Bjuråker. Och  till en början var det riktigt roligt. Vi var cirka trettio personer och vi grillade, åt tårta och bara umgicks. Vi firade Carina och Sussane som har fyllt år. Och det var riktigt trevligt. Och festen höll till hos Carina, och hon är världens hästjej och tävlar och sådant, det är hennes jobb, hon sköter hästar. Så dom hade dragit ihop en tävling, ni vet som i den här filmen ''Salve''. När man är riddare och ska hugga ner saker med ett svärd. Så Carinas dotter hon red på en häst. Sedan behövde dom en frivillg som skulle rida på en låtsas häst. Och vem blev det om inte pappa. Det var skit kul att se på, alla filmade, tog kort och as garvade. Sedan fortsatte festen osv osv. Och mer tänker jag inte gå in på det. Jag kan i alla fall säga så mycket som att det slutade med akuten. Men mer tänker jag inte gå in på här.
Idag, är det söndag, och jag vaknade vid elva tiden ungefär. Och jag har inte gjort mycket alls. Jag har pratat med Gun, pratat med mamma och även ringt mormor för att fråga henne om jag får komma imorgon. Och det fick jag, härligt! Ohc nu sitter jag här, har läst alla bloggar som jag brukar, bloggar nu själv, ska göra frukost och sätta mig och kolla på Allsång på Skansen som jag missade i måndags. Sedan ikväll åker jag till mamma så att hon får tvätta mian kläder och jag sover hos henne. Sedan imorgon åker jag med henne till Söderhamn och hon släpper av mig hos mormor. Där även min käre bror befinner sig. Han sk anämligen lägga tak åt mormor, snäll som han är. Och visst är det bra? När jag blir äldre då har jag en bror som kan hjälpa mig med snickeri och bygga hgus åt mg osv osv. Också har jag en bror som är bilmekaniker, som hjälper mig om bilen går sönder. Det rä ju super, och tacken för att dom hjälper till är en super god middag/lunch/frukost, eftersom att jag ska gå Hotell- och restaurang. Låter det inte bra! Jag tycker det låter super. Men nu ska jag bege mig in i köket och fixa frukost, sedan blir det alltså Allsång på Skansen. Urmysigt och bra program om ni frågar mig!








Peace and Love

PAPA I KNOW YOU ARE GOING TO BEE UPSET

Publicerad 2010-07-09 12:52:06 i

Åh, jag hatar när allting ska gå som oplanerat och krångla. Vilket det gör just nu! Tanken är ju att jag och Janniek ska vara barnvakt idag. Och Roberts syster och hennes man skulle koma och hämta oss hemma hos Jannike. Och tanken var att jag skulle gå ner på stan, hämta cykeln och sedan cykla hem till Jannike, där dom skulle hämta upp oss. Och jag duschade, åt frukost, fixade mig och packade. Och jag hade inte brottom alls. Och först när jag lyfter upp trunken och ska gå så inser jag att jag aldrig kommer att kunna gå med trunk helevete ner till stan för att sedan också cykla med den. Jag har ont i axeln redan då när jag bara hade den på mig, hur ska det då bli när jag ska gå med den ner till stan och sedan cykla med den? Så jag ringde Jannike, hon visste inte om dom kunde åka och hämta mig eftersom att hon inte hade pratat med dom själv idag, det hade Robert gjort. Och hon vet fortfarande inte om de går, men jag ser inte det som något problem. Jag bor ju inte direkt en mil från stan. Jag bor i stan. Men vi får se hur det blir, jag väntar på Jannike ska sms;a om det går eller inte. Jag hoppas verkligen att jag akn följa med, för nu har jag packat och fixat mig och är klar. Plus att jag tog med mig halva garderoben för att Jannike vela låna kläder imorgon när hon ska på Gatufesten. Men nu fick jag sms!






Peace and Love

GIVE ME FREEDOM GIVE ME FIRE

Publicerad 2010-07-08 22:45:05 i

Här sitter jag, trött och med en bombande huvudvärk.. Det är så jäkla jobbigt med huvudvärk. Inte kul alls.
Jag mötte upp Cissi och vi drog ner på stan och kollade lite. Jag träffade även Petra och Josse inne på Ginatricot, det var kul att se dom eftersom att sist jag såg dom var på examen. Sedan fortsatte jag och Cissi till Skutan där vi köpte glass. Ritkigt gott var det, speciellt när det var stekande sol! Och där satt vi ett bra tag, men vi lade oss istället på bryggan vid Möljen. Sedan kom hennes föräldrar och hämtade upp oss och vi åkte tu till Lintjärn för att bada. Och jordgubbar hade vi med oss, som vi åt medan vi låg i vattnet och paskade. Och vet ni? Det är mycket godare med jordgubbar när man badar, tyckte i alla fall jag att det var. Konstigt. Efter ungefär två timmar hämtade dom upp oss igen och dom körde hem mig. Då var det bara av med shortsen och allt, och på men tjockare kläder, för jag och pappa skulle ut och åka motorcykel. Vi började med att åka till, jag vet inte vad det heter, en bit utanför Via ia alla fall, till en pizzeria där vi käkade middag. Jag träffade även Linn där, henne har jag heller inte sett sedan examen. Och sedan fortsatte vi ut till Stocka och sedan till Harmånger. Och vi kom hem för ungefär en timme sedan. Jag har bara setat vid tv;n och här, jag har precis läst Katrin Zytomierskas blogg. Jag är jätte trött, men jag tänker inte lägga mig och sova än. Jag tänkte kolla på ''Sex and the city'' först. Men allt för sent får jag inte komma i säng heller, jag och Jannike ska nämligen vara barnvakt imorgon. Vi ska vara barnvakt åt Tea och Jonte, så vi kommer alltså vara i Enånger till på lördag. Men det är alltid lika roligt att vara barnvakt åt dom! Men nu ska jag ge datorn till pappa och inta soffläget istället.









Peace and Love

I HATE THIS PART

Publicerad 2010-07-08 12:00:15 i

Jag är helt slut, jag vaknade kvart över elva, för fyrtiofem minuter sedan alltså. Jag är jätte trött men kunde inte sova längre. Vädret var soligt när jag vaknade och stek hett ute, 25C i skuggan bara. Men nyss gick solen bort lite så jag gickut för att kolla lite. Då ser jag stora svrt gråa moln som är påväg in mot oss. Eller snarare är över oss nu. Hoppas bara att det inte börjar regna. Jag ska väll trycka i mig lite frukost och hoppa in i duschne och sedan fixa mig. För klockan halv tre ska jag vara nere vid Kålhagen och träffa Cissi. Jag vet inte riktigt vad vi skulle göra. Om vi skulle åka ut på någon strand (inte Maln bara, jag hatar Maln..) eller om vi skulle gå på stan. Jag har inga pengar så jag kan inte köpa någonting, då är det äldigt tråkigt att gå på stan tycker jag egentligen. Men en fika ska jag nog ha råd med. Ska jag vara ärlig så hoppas jag nästan på att det börjar regna eller att att det håller sig lite mulet i alla fall, kanske jag vet, i så fall vore det otorligt mysigt att sätta sig på ett café och fika och bara pratat skvaller. Men okej, solen  första hand i alla fall, helt klart. Men nu ska jag röra mig ut till köket och fixa ihop någonting.


Ser ni vilken gammal bild på mig. Den här är flera år gammal,
minst tre år i alla fall. Vad mitt hår såg frächt och oslitet ut här..







Peace and Love

DON'T YOU WISH YOUR GIRLFRIEND WAS HOT LIKE ME

Publicerad 2010-07-08 01:47:24 i

Nej, usch, FY FAN! Jag får seriöst ångest när jag ser på dom här bilderna. Varför skulle jag börja kolla på bilder för, varför just odm här bilderna rättare sagt..? Jag blir deprimerad. Ser ni mitt hår, vad sjukt långt det var, jämför med nu. Just nu känns det jätte kort, det är jätte kort och BLÄÄÄÄ. På ett sätt önskar jag att jag kunde få tillbaka det, för jag älskade mig hår, där var det långt. Men på ett sätt inte, det var jätte slitet i topparna, precis alla toppar var kluvet. Och det är helt sjukt, Fia, alltså hon som jag klipper mig hos, var tvungen att klippa bort en hel jävla decimter av mitt hår. En hel decimter var slitet?! Det är sjukt, nästan lite äckligt. Men en ska är säker, jag SKA få MINST lika långt igen som här på bilderna. Men just nu känns det hopplöst, det känns som om det går jätte sakta för håret att växa nu. Men i augusti ska jag klippa mig igen. Fia sade att man ska kilppa sig minst var fjärde månad. SÅ i augusti ska jag dit igen, och det är nästa månad. Fan, jag klippte mig ju nyss. Men detär ju för hårets bästa. HAHA, jag låter som en fjolla, som om håret var mins tora krälek. Men så var det ju, nästan..


















SAKNAR!!!!!!!!!!!!






Peace and Love

I CAN REALLY USE A WISH RIGHT NOW

Publicerad 2010-07-08 01:24:04 i

Det var knökat med folk på Bockarna, men vi var där välidgt tidigt, så vi hann sätta oss i baren. Och de tär nästan mysigare än att sitta vid ett bord tycker jag. Och god var maten! Jag tog mig en pubbmacka med tzatsiki och en coca-cola. Riktigt gott var det! Och efter det drog vi över till Skutan, igen, HAHA. Men Janniek ringde nästan precis när vi hade kommit dit, så jag stack hem till henne istället. Och det första vi gjorde var att måla hennes naglar, som senare under kvällen pajade, typiskt.. Men sedan lyckades vi få Kaj att betala Marcus femtio kronor, så att han kunde köra oss till Lintjärn så vi fick kvällsbada lite. Så jag, Jannike, Marcus och Fena drog alltså ut dit. Men bara jag och jannike badade, dom andra två grabbarna stod vid bryggan och doppade fötterna och kollade på en groda som simmade omkring. Mne jag måste säga att det var riktigt skönt i vattnet, piss ljummet. Underbart härligt var det!! Det är det som är så härligt i Lintjärn, man fryser inte när man badar där. Men sedan när vi kom hem tog vi på oss torra och sköna kläder och satt oss och spelade kort med Marcus och Vickan. Sedan lade vi oss i sängen och snackade ett tag och jag lånade lite varmare kläder inför resan hemmåt på min cykel. Det var skötn ute, så det räckte med en huvtröja. Och sedan jag kom hem så har jag bara kollat på tv och nu sitter jag här, dunkar musik gör jag också. Och det ska jag fortsätta att göra, fast nu när jag går och lägger mig. Jag har släpat in radion på mitt rum så jag akn lyssna på musikm medan jag ska somna. Jag älskar att somna till ljud ibland, det är avslappnande på något sätt. Men hur som helst så tänker jag gå och lägga mig nu. Imorgon är det en ny dag, förhoppningsvis en lika bra och varm en som denna. Och imorgonkväll ska jag och pappa troligtvis ut och åka motorcykel eftersom att det aldrig blev av igår.


Spanien vann ju föresten semifinalen 2 idag. Så på söndag är det
VM-final, Holland - Spanien, spännande!







Peace and Love

RELEASE ME

Publicerad 2010-07-07 17:44:03 i

Nu sitter jag och väntar på att pappa ska komma hem så ska vi dra ner på stan, till Bockarna och käka middag. Det fick bli det isället för pannkaka, och hellre Bockarna än pannkaka, helt klart! Och för en stund sedan, för att fördriva tiden, så passade jag på att noppa mina ögonbryn. Och det är jätte konstigt tycker jag. För höger sida (för mig) går jätte lätt att noppa, där känner jag nästan ingenting. Men däremot på vänster sida så gör det jätte jätte ont. Det är världens plåga och jag blir tårögd t o m, så ont gör det. Hur akn det komma sig? Någon som vet? Konstigt tycker jag att det är i alla fall. Men nu ska jag sätta mig i solen ute på balkongen och vänta på ett motorcykelljud, för då kommer troligtvis pappa. Sen får vi väl se om vi tar bilen eller cyklar ner, sedan kanske det blir att vi stannar på SKutan ikväll igen. I så fall det tredje kvällen på rak som vi är där. Dom tror ju att vi inte gör någonting annat. Men det är faktiskt mysigt och roligt. Speciellt om jag får en glass, HAHA! Nej, men nu är det inte lika mycket folk där som förr heller. För nu har ju Manis öppnat vid möljen där också, med världens läge. Varenda kväll sitter det folk där, det är alltid könkat med folk, som sitter och dricker och pratar och skrattar och gosar i de gröna filtarna dom har där. Det måste gå ruskigt bra för Manis nu! Men nu ska jag flytta ut min rumpstek till balkongen.


Just det, i maj beställde jag allting på bilden ovanför. Och det med gröna bockar har jag fått.
Dvs tre saker av nio. H&M har jätte fina och bra saker, men det dåliga är ju att det tar så jäkla
lång tid att få allting. Men nu i juli kommer jag att få allt det här i alla fall, om det inte bli förseningar.







Peace and Love

I'M CRAY IN LOVE

Publicerad 2010-07-07 16:18:04 i

Nu har jag legat ute på balkongen och stekt ett bra tag. Jag började med att lägga mig där och sola lite, sedan kom det ett stort moln, sedan försvann det, sedan kom det ett annat osv osv. Så jag gick in en stund. Sedan lade jag mig där ute igen, och då lyckades jag t o m somna. Jätte skönt var det! Men som tur var så var det inte så jätte länge, en timme ungefär, för annars hade jag nog bränt mig. Och det är aldrig kul! Då kan man ju inte sova på en vecka typ bara för att det gör så ont på ryggen, eller någon annanstans där man bränt sig. Sedna tog jag tag i mina naglar och fixade dom lite. Nu har jag målat dom rosa, knallrosa, jag tycker den färgen ser så somrig ut. Extra sommrig om man kanskeär brun och sådant, då är det ritkigt fint! Men hur som helst, och vem kommer när jag sitter och målar mina naglar, om inte min fitt kärring till granne. Jodå, hon skulle självklart komma och gå förbi. Och hon bjöd som vanligt på en stor suck. Och sedan hade hon dörren öppen och stod och pratade med sin man (som jag tycker otroligt synd om, som får stå ut med henne och har gjort i många år, jag lider med honom) och då hörde jag även att hon sade: Hon sitter ju där ute och håller på med något kullijuks!. Helt seriöst jag börjar bli äckligt jävla äckel irriterad på kärring helevte. Jag menar, vad fan är problemet? Ska inte vi kunna sitte ute och njuta på VÅRAN balkong bara för att hon ska kunna gå förbi där. Ja, och inte nog med det. När hon skulle gå ner till sin bil igen så det första hon säger när hon går förbi mig: Ja, det är ju inte mycket man har att gå på inte.. Då brakade helevte löst och jag höjde rösten och sade uppkäftigt: Nää..? Usch, jag tål henne inte. Nej, jag mrå illa bara jag tänker på henne, så nog pratat om henne. Nu är klockan kvart över fyra så jag ska slänga på kläder som jag fortfarande inte har gjort och dra mig ner till Ica MAXI och posta ett brev och panta burkar. som jag lovade pappa att jag skulle göra. Jag kanske kan använda mina gladiatorsandaler nu igen som jag tog mig i kragen och tvättade imorse. För nu är dom ju rena och fian igen, och passar perfekt en dag som denna. Ja, så får det bli!


Att ligga på Hölick eller någon anna härlig strand skulle ju inte sitta helt fel nu.
Eller det är snarare bada jag vill, kanske det blir ett kvällsdopp ikväll?







Peace and Love

TAKE ME HIGHER

Publicerad 2010-07-07 12:16:34 i

Äntligen har jag packat upp all packning. Det är sjukt, när jag ska till mamma, eller pappa, och ska vara där i två veckor. Så tar jag med mig hela garderoben. Så det blir en hel IKEA kasse, en stor trunk och en mellan stor trunk. Det låter inte så mycket, men det blir väldigt mycket. Men jag säger alltid: Man vet aldrig vad man behöver.. Visst så är det, men för det behöver man inte släpa med sig hela rummet. Jag vaknade i alla fall halv elva och har packat upp packningen till nu. Vi kan fortfarande inte ringa, och jag har inga pengar på telfonen. Och det hatar jag, att bara kunna sms;a. Ja vill kunna ringa också. Mne nu funkar ju altså inte ens hemtelefonen. Jag hade tänkt ringa till Jannike och höra om hon vill hitta på någonting. Men jag tänkte vänta en timme till innan, för då kan jag fråga pappa om vi ska ut och åka motorcykel, eller dra ner på Skutan och kolla på andra semifinalen. Jag måste fråga så att inte ahn har planerat någonting. Idag är det onsdag, vilket kan betyda att vi ska käka på Bockarna. Men vi får se, jag ska höra med honom. Jag tänkte ta på mig lite kläder nu. Idag blir det jeans shorts. Vädret är rätt så nice idag. Solen skiner, lite moln men ändå varmt i luften.


Spanien - Tysklan ikväll..






Peace and Love

I JUST NEED YOU NOW

Publicerad 2010-07-07 00:49:16 i

Åååååh, jag får inte nog av låten!! Lady Antebellum - Need you now. Den är så jävla bra! Jag har lyssnat på denna precis hela dagen, och det är en låt som man inte tröttnar på. Så jäkla underbar låt!
Pappa och jag drog ner till Skutan. Vi spelade kort, drack coca-cola och öl, också kollade vi såklart på VM semifinal matchen. Jag är ingen som tycker om att kolla så mycket på fotboll, förut hade jag det och gick ifrån så fort pappabörjade kolla på fotboll. Men idag var det riktigt skoj, värsta spännande ju. Bara det att man skiter bokstavligt talat nästan ner sig när dom gör mål, shit vad gubbarna jublar. Speciellt min pappa.. Men hur som helst så var det faktiskt rätt så skoj. Brorsna kom dit ett tag han också, medan han väntade på Fia. Och just det, HAHA, när jag skulle gå och hämta en kortlek och köpa en till coca-cola så sade han i baren att jag fick köpa coca-colan om jag svarade på en fråga. Och jag blev lite fundersam, liksom, vadå för fråga? Då sade jag att det beror på. Och han frågade om jagmlovade. Så han ställde frågan och den lydde såhär: Det är ju många kolhydrater i en coca.cola, vet hur många? Jag stog bara och stirrade på honom och skrattade. Sedan sade jag: Jag vet inte och jag vill inte veta heller. Då började han också skratta och sedan sade han att han skulle bjuda på en femma. Lite mysko tycker jag, HAHA! Och sedan vi kom hem har jag setat i soffan och kollat på ''Sex and the city''. Grym serie måste jag säga, romantisk, sorglig men även rolig. Mest rolig, väldigt rolig faktiskt! Men nu börjar klockan närma sig ett snart, så jag bör nog gå och lägga mig. Jag ska lägga mig i en nybäddad säng och jag duschade idag. Så då känns det extra frächt. Underbart!


Holland gick till final, och imorgon spelar Argentina - Tyskland.
Det ska bli spännande att se, kanske på Skutan?







Peace and Love

AIRPLANE

Publicerad 2010-07-06 19:07:48 i

Åh, internet har krånglat hela eftermiddagen så jag har haft det jätte tråkigt. Och våra telefoner fungerar inte heller, vi håller på att byta telebolag, så just nu kan vi varken ringa eller svara i telefonerna. Förutom våra egna mobiltelefoner då. Men nu har i alla fall äntligen internet kommit tillbaka! Jag sitter och väntar på att pappa ska diska klart, så ska vi sticka ner på Skutan idag igen. Jag har varit hemma hela dagen och jag vill komma ut lite, så jag frågade pappa om vi kunde dra ner. Han ska visserligen kolla på VM, men jag ska tvinga honom att spela lite kort med mig också. Men nu ska jag gå och ta upp all min packning vilket jag fortfarande inte har gjort.


Den här bilden skrev jag ut idag för att
sätta upp på min fotogrej på väggen!







Peace and Love

IT'S A COURTER AFTER ONE I AM ALL ALONE AND I NEED YOU NOW

Publicerad 2010-07-06 12:59:51 i

Min nya favorit låt är Lady Antebellum - Need You Now. Jag bara älskar den! Alltså, min nya favorit.
Igår bloggade jag aldrig, vädret var super så jag, mamma och Bosse drog först ner på stan och kollade. Jag har slängt minst sex par trosor som jag inte kan ha längre, så igår fick jag nya av mamma. Men det är så jävla dyrt med ett par sketna trosor. Tre par för 129 kr. Det är ju sjukt! Efter det satt vi oss i alla fall på TeWés och tog en fika, det var mysigt och roligt. Sedan åkte vi till Ica MAXI och handlade och sedan for vi vidare hem. Och då kom Jannike, vi sprnag upp och bytte om allihopa. Sedan åkte vi ut till Lintjärn för att ta ett dopp. Det var så otroligt varmt! Men amn ska inte klaga. Men det värsta är ju att det gör man. När det är kallt vill man ha värme, och när det väl är värme då klagar man för att det är för varmt. Sjukt egentligen. Men hur som helst så badade vi där, och eftersom att det är en sjö/vik så är det super varmt där. Så det jätte skönt att få badade och svalka sig lite! Sedan åkte vi hem, jag packade, vi käkade och sedan körde mamma mig till pappa, för nu är det s k ''pappavecka''. Han lagade min punka och sedan cyklade vi ner till Skutan på stan. Vi käkade glass, jag drack coca-coal och pappa öl, vi spelade mycet kort osv osv. Det var faktiskt riktigt roligt! Och det befann sig även ett gäng snygga killar där på slutet. Och tackar amn ju aldrig nej till! Och när vi cyklade hem stannade vi inne på Statoil och köpte lite korv med mos och räksallad, mumms. Och jag fick även denna nya SOLO tidningen, där det även följde med ett par solglasögon, och det är ju aldrig fel. Sedan när vi kom hem läste jag lite ur den, satt vid datorn och sedan gick jag och lade mig. Och här sitter jag nu, har varit vaken sedan tio öcer elva ungefär. Och idag är inte vädret lika bra, det är molnigt, men jag hoppas att det inte ska bli regn i alla fall. Vem vet, det kanske klarnar upp senare och blir sol. Senare ikväll ska jag och pappa ut och åka en lång tur på hojen. Det var typ ett år sedan jag gjorde det nu, så vi ska ut och åka ikväll. Men nu är klockan ett, jag har fortfarande inte ätit frukost och jag ska städa, lägga in alla kläder i garderoben och yta sängkläder. Sedan tänkte jag kanske även sätta mig ute och läsa lite, eller måla klart texten på min vägg. Ni vet, ''Du möter många människor i ditt liv, men det är endast riktiga vänner som lämnar spår i ditt hjärta''. Det har jag fortfarande inte målat klart och det började jag med i vintras. Så det måste göras klart någont gång det också. Men nu ska jag dra mig in i köket och fixa någontign ätbart.


Med tanke på texten på väggen, en riktig vän! : )






Peace and Love

SHOWDOWN

Publicerad 2010-07-05 01:55:38 i

Klckan är snart två och jag är fortfarande vaken. Jag har precis kollat på det senaste avsnittet av The Hills, på alltomthehills.blogg.se . Jag lste en blogg och såg att avsnitten finns där, så det var ju bra, jag som blev så sugen på att kolla på The Hills. Men jag har däremot hört en tråkig sak. The Hills ska inte göra några fler avsnitt tydligen. Dom har bara några avsnitt kvar, men dom har spelat in det sista nu. Lite, eller väldigt, sorgligt tycker jag. Jag har ju följt alla säsongerna, dvs alla sex säsongerna. Serien är ju jätte bra! Jag hoppas bara att dom finns kvar så man kan gå in och kolla när man vill. Nej, men hörrni, nog pratat om The Hills. Jag ska starta lite musik och sedan lägga mig i sängen och sova. Jag är hur trött som helt så jag tror och hoppas på att jag kommer att sova länge imorgon.


The Hills, en av de bästa serier som finns!!






Peace and Love

I KEEP BLEEDING KEEP KEEP BLEEDING LOVE

Publicerad 2010-07-04 20:44:45 i

Det är ungefär en halv timme kvar tills jag ska ner till tvättstugan och tvätta. Och jag har precis duschat, satt på mig myskläder och nu vet jag inte vad jag ska göra i en halv timme. Jag sitter i alla fall och lyssnar på ''The Baseballs''. Dom är riktigt bra tycker jag! Men eftersom att jag inte vet vad jag ska göra nu. Så kör jag en sådan här ''10 sanningar om dig själv'', fast jag kanske drar ner det till fem stycken istället, det beror på vad och hur mycket jag kommer på.

- Jag är äckligt ävla allergisk mot gräs och annat skit, inte kul.
- Jag har varit i Göteborg på ishockeyläger (samtidigt som Gothiacup var, gissa om vi var utstirrade som kom med    ishockeysaker..).
- Det var Sveriges damlandslagskapten Maria Rooths läger, som jag har suttit och pratat med!
- Där i Göteborg fick jag två nya fantastiska vänner, Sofia och Becca. Grymma brudar!

HAHA, jag kommer inte på några fler. Jag har gjort den här för många gånger, så jag har inga sanningar kvar! Men nu kom ändå mamma precis hem, så nu kan jag vara social med henne i tjugo minuter till.




Maria Rooth, Sveriges landlagskapten!


Bea längst till vänster, hon som dom lyfter är Sofia, och den andra bruden är Becca! Usch vad jag saknar dom! : (






Peace and Love

LOVE OH LOVE

Publicerad 2010-07-04 15:31:34 i

Det har inte blivit att jag har skrivt någonting här på hela helgen! Men jag har varit upptagen hela tiden. I fredags stack jag till Jannike och bara tog det lugnt, badade i hennes pool och lite sådant bara. Och på kvällen, väldigt sent på kvällen, nämligen klockan 23.00, stack vi, Jannike, jag, Linda och Kenta, ner till stan och gick på bio. Vi såg den tredje filmen av Twilight, dvs Eclipse. Jag tycker den var super bra! Kan vara den bästa av alla tre! Och den var slut strac efter ett, då körde dom hem mig och jag lade mig på en gång. Otroligt bra, så ni som inte sett den tycker jag faktiskt ska göra det. Ni kommer att älska den!
Igår, lördag var det hitills sommarens varmaste dag. Det grymt varmt! Det stod att det skulle vara 30 grader, och det var det, minst. Så vi drog ut till Hölick, och vi solade och badade. Det var riktigt roligt att bada för det var helt okej vamrt i vattnet och det var enropma vågor där. Det var som att vara utomlands! Riktigt härligt var det! Sedan fortsatte vi till fiskebodarna där ute, där vi kollade lite, tog oss en varsin mjukglass och stekte ännu mer i solen. T o m glassen smälte på en gång pågrund av värmen. Sedan när vi kom hem började vi med maten, tacos. Kenta och Linda gjorde maten, jag och Marcus gjorde rent bordet och dukade och Robert höll koll på barnen, team work! Fast jag vet inte vad Jannike gjorde, det har jag ingne aning om, HAHA. Eller jo, hon stod i duschen. Men hur som helst så satt vi ute och åt då, vi var ungefär åtta pers och det var super mysigt. Det blev även lite kort spel och annat. Sedan kom även Oscar och då bakade vi en kladdkaka. Och sedan satt vi oss allihopa förutom Linda och spelade någonting som kallades ''plump''. Jag och Jannike var alldeles för trötta för att spela det egentligen, vi skrattade åt minsta lilla och vi satt bara och tröck i oss av den goda kladdkakan. Men det var rolgit ändå. Sedan gjorde vi så att Marcus och Vickan sov inne på Jannikes rum och jag, Jannike och Oscar sov ute i Marcus stuga. Och jag var så trött så jag slocknade nästan på en gång.
Och idag är det söndag, sista dagen på helegen, men det är ju ioförsig som helg i två månader till nu, eftersom att vi har sommarlov. Klockan tio väckte Linda oss och frågade om vi skulle med till stranden och bada och sola. Och det vela vi. När vi åkte ut till Snäcken var det super varmt och solen sken. Det var lite moln på himmlen, men sjukt varmt. Och solen sken ju lite i alla fall! Och det rä så typsikt.. När vi kom ut till Snäcken och PRECIS hade parkerat och stängt av bilen. Börjar det komma små regndroppar på rutorna. Så det började alltså regna, aboslut inte mycket. Det var lite småstänk som man inte ens lade märke till egneltigen, och solen sken fortfarande. Så vi väntade på Robert och barnen och sedan drog vi ner till stranden. Jag och Jannike hoppade ner i vattnet med en gång, och det var faktiskt ritkigt skönt. Och sedan när vi kom upp igen käkade vi lite korv och pratade en massa. Och efter kanske en halv timme, så kom det världens skur. Så alla på hela stranden tog sitt pick och pack och sprng upp til bilarna. Och det var väldigt obekvämt att sätta sig i bilen nä man var blöt och dessutom hade sand fulla kroppen. Inte skönt. Så det var alltså bara åka hemmåt och Linda hon körde hem mig. Jag menar jag har inte varit hemma på hela helgen, jag är trött och jag ska tvätta mellan 21.00 - 23.59 ikväll. Så jag kände attt jag bara vela hem! Och jag ahr inte gjort någonting, bara sorterat tvätten och suttit här. Jag är just nu helt slut, så jag ska gå ut och lägga mig på balkongen, eller i sängen, ochs voa ett tag. Sedan ska jag alltså börja med tvätten.
Jag hade inga batterier med mig till kameran, så det blev inga bilder på hela helgen!








Peace and Love

KÄNN INGEN SORG FÖR MIG GÖTEBORG

Publicerad 2010-07-02 00:01:45 i

Nu har vi kollat på Sommar med Ernst, mammas favoritprogram ungefär, hon är helt galen i inredning min mamma. Hon älskar att inreda. Men det är bra, då har man lite hjälp när man ska flytta hemifrån och sådant. Visseligen har vi helt olika smak, men hon vet precis vad jag tycker om. Det är bra! Men i alla fall, mer glass ätande blev det också. Men nu vart det knäckglass. Men det var lika gott det! Och vi har även kört en lek, som vi har lekt sedan jag var kanske åtta år. Vi kallar den ''land-grejsimojset'', men jag vet att det kallas ''tuttifrutti'' av väldigt många. Det är i alla fall lika roligt varenda gång och det är verkligen på liv och död. HAHA, det är så roligt! Även om mamma min vann, IGEN, som hon alltid gör.. Men jag har i alla fall precis målat mina naglar. Det gjorde jag igår coskå, med vitt nagellack. Men det var inte så bra av någon anledning så jag tog bort det, filade naglarna och tog bort skräp under dom. Och på med nytt fint nagellack. Så nu är naglarna mina super fräch dom med! Och medan jag fixade och donade med det kollade jag på Jersey Shore. Jag har inte följt det, det har bara blivit att jag har kollat på några få avsnitt sent på kvällarna när dom går på MTV. Men det är ju beroende framkallande. När man väl börjar kolla på det är det skit bra och spännande så man vill bara se mer och mer. Så jag har precis tagit upp alla avsnitt som jag nu ska börja kolla på, från början. Första avsnittet och igenom. Klockan är prick tolv nu jag läre väl vara klar någon gång imorgon bitti. Nej då, jag tar nog en paus om det tar alldeles för lång tid.










Peace and Love

WELCOME TO THE JUNGLE

Publicerad 2010-07-01 19:25:58 i

Nu är det helt plötsligt fint väder, solen skiner här utanför! Konstigt hur fort vädret akn ändra sig egentligen. Och inte har det regnat ett dugg här heller. Men jag har i alla fall städat toaletten och diskat. Sedan hoppade jag in i duschen och frächade till mig en aning. Det var riktigt skönt att få duscha, man känner sig så jäkla fräch efteråt. Och extra skönt är det att bara slänga på sig mysiga och bekväma kläder. I love it! Och medan jag väntade på att mamma skulle komma och hämta upp mig så att vi kunde åka iväg och handla, så ringde telefonen. Och det var min gudmor Birgitta på Gotland! Det var ett tag sedan jag pratade med henne, så det var kul. Det var bara bra med henne, Ossian och Frans var det full fart på och vi pratade lite om hur det går för Ossian på dagis, jobb mm. HAHA, värsta vuxen prataet ju. Barn och jobb. HAHA! Men hur som helst så undrade hon när vi kommer och det visste ju inte jag säkert så jag kunde inte säga det. Men som jag har sagt förut så har ju jag tänkt fråga henne om jag får stanna lite längre än mamma och Bosse, för att kunna vara barnvakt och lillkillarna. Och jag hann inte fråga det, föränn hon frågade mig om jag inte skulle komma och vara lite barnvakt åt sorkarna hennes. På Gotland säger man sorkarna åt ens sönder, om ni undrade varför jag skrev så. Och jag sade ju det att jag jäåtte jätte gräna vill vara där längre och vara barnvakt åt dom, Ossian går ju på dagis tre dagar i veckan, så då är jag ju med Frans tre dagar själv. Sedan fyra dagar med båda killarna. Gud så mysigt! Då kan ju Birgitta och Johan passa på att göra någonting bara dom två. Gå på bio, gå ut och äta eller hitta på någonting, bara dom två. Jag tror faktiskt inte att dom har så mycket tid till det med dom där turbokillarna och dessutom deras nästan hunda kossor. Det kan ju bli lite mycket då! Men vi får väl se hur det blir, hoppas att jag kan stanna lite längre i alla fall. Det vore super kul! Vi har nyss ätit allihopa. Snittsel med pommesfrittes, bea , kapris och citron. Och till en liten efterrätt blev det glass. Och senare ska vi fika igen. Jag är jätte söt sugen! Men nu ska jag ta och ringa Jannike och höra om jag kunde sova hos henne på lördag och senare blir det slapp framför tv;n med lite glass.


Deras hur på Gotland!






Peace and Love

KOM IGEN LENA VAD SKULLE VI ANNARS GÖRA

Publicerad 2010-07-01 11:05:28 i

Här sitter jag alldeles nyvaken och klockan är snart elva. Idag är det inte riktig lika bra väder som det har varit de tre sista dagarna. Då har de ju varit super varmt och härligt ute, men idag är det mulet ute och de blåser lite. Det kommer säkert börja regna idag också, om inte åska och ha sig som igår. Men det är mysigt, fast ändå lite läskigt såklart! Men vad ska man göra en dag som denna då? Jag funderar på om jag ska städa klart lite idag. Jag tänkte nämligen tvätta handfatet och sådant, och även diska det som är kvar nu. Då är det verkligen rent här i lägenheten efteråt. Och efter det ska jag nog ta en varm och lång dusch, kanske med hårinpackning. Och sedan sätta på mig myskläder och även göra en ansiktsmask. Låter inte det otroligt lockande? Det tycker jag! Också tänkte jag även börja läsa min bok idag, om jag har lust senare dvs. Den femte Mari Jungstedt boken, har ni inte läst hennes böcker så måste ni göra det. Dom är sådana böcker som man bara vill läsa mer och mer av, man kan inte slita sig från boken när man väl börjat läsa den. Men om det inte blir någon läsning får det bli film istället. Vilket det nog kommer bli många av idag, men ändå. Kanske redan nu, för innan jag sätter igång med städning måste jag få i mig lite frukost.


Det får nog bli Heartbreak Hotel, den är alltid lika bra!







Peace and Love

IF I USED TO LOVE YOU

Publicerad 2010-07-01 01:14:14 i

Sicken dag. Den bö4rjade med att jag vaknade vid elva tiden och började med städningen på en gång. Jag städade hela lägenheten, så nu är det fint och frächt här igen! Efter det ringde jag Jannike och frågade om vi skulle hitta på någonting. Så hon och Robert kom och hämtade upp mig, sedan hämtade vi upp Jannikes morfar och morbror och sedan släppte Robert av hos hemma hos Jannike. Och till en början blev det bara slapp med en glass i sägen och en massa snack och skratt. Sedan satte vi igång med poolen igen, eftersom att vi aldrig hann göra klart det igår eftersom att det började regna. Och det är så typiskt, precis när vi ska börja fylla poolen med vatten så börjar det regna. Men vi satt ändå kvar och kollade, även fast det t o m mullrade och blixtrade i himmlen. Men sedan kom det närmare och närmare så vi sprng in och spelade kort istället. Och helt plötsligt blev det sol ute, så vi sprneg alltså ut igen då. Och så höll vi på. Sedan kom vi på den ''smarta'' idén, trodde vi, att vi skulle koka vatten och häva i poolen, så att det blev varmare. För vi vela självklart inviga poolen idag också, men vattnet var ju så kallt. Så vi ställde oss och kokade vatten och hävde sedan ner det i poolen. Och på ytan där kändes det självklart varmare, men på botten var det ju som en isvak. Shit vad kallat det var! Men vi tog på oss bikinisarna ändå, vi skulle inviga den om det så var det sista vi gjorde! Och det gjorde vi, vi doppade oss, men det tog tid. Också är vi så dum så vi tror att lite kokat vatten ska göra hela vattnet varmare, när poolen rymmer tre tusen liter. Och vi även dumma som säger ''Men nu är det ju varmt när man väl har stått i ett tag''. Men så är det ju inte, tvärtom, det är så jäkla kallt så vi domnar ju bort i hela kroppen. HAHA, så jävla korkade! Jag hade ångest innan faktiskt och fattadfe inte varför vi sulle utsätta oss för det där. Men efteråt var det bara skötn och roligt. Som en lättnad på något sätt! Men nog pratat om det, vid nio kom mamma och hämtade mig och vi åkte dirket hem. Jag har tryckt i  mig lite wook, kollat på tv, målat naglarna och nu sitter jag här. Redo att lägga mig och sova! Det ska bli riktigt skönt, jag är faktiskt väldigt trött. Jag ska bara hitta någon musik på Spotify som jag vill lyssna på..


Los Angles, L.A, Hollywwod, dit SKA jag någon gång i mitt liv!!






Peace and Love

Om

Min profilbild

Ida Karlsson

Ida Martina Karlsson heter jag och kommer från (Glada) Hudik, Norrland. Är en tjej på 19 år! För tillfället bor jag ihop med min pojkvän och våra två ''kissebebisar'' i vår lägenhet. Jobbar extra medan jag funderar ut vad jag vill göra med resten av mitt liv. Hoppas du kommer att trivas!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela