idamartinakarlsson

RIVERSIDE MOTHERFUCKER

Publicerad 2010-08-29 22:39:50 i

Min födelsedag i fredags var grym! Först blev det skolan, då jag började tolv och hade en lektion på CUL och slutade klockan kvart över tre. Så efter det följde jag med Petra på stan en snabbis och sedan tog vi bussen hem till Öster. Och när jag kom hem lade jag mig i soffan direkt och somnade. Så vakande jag igen när mamma kom hem och då skulle vi börja med amten och tårtan och dukningen. Och först kom mormor så då fick hon käka lite middag med oss. Det blev kyckling med potatissallad, för det önskade jag. Det är så jäkla gott! Sedan kom det fler folk, pappa, Fia, Lövis, Jannike och sådant. Och jag fick massor av fina presenter! Tack så mycket för dom! Sedan följde jag med Lövis, Fia och Ante hem till Lövis där även Lotta var och sedan kom det en till kille. Så tog vi bussen hem till Fia. Och lite senare kom även Jannike dit och en massa annat folk. Någon Marcus, Teike, Stefan och sedan gick dom och vi skulle åka och träffa Marcus, en annan Marcus alltså, och då kom det ännu fler folk. Och vi fortsatte på stan, åkte hem till Oscar och lämnade en sak och sedan till McDonalds för att köra driven och köpa en glass. Och det slutade med att vi åkte upp till Prix så att jag även kunde få köra lite på moppen. Jag tycker det har blivit så roligt! Och efter en stund kom Marcus och stannade en stund och hjälpte oss att leta efter Jannikes jävla pekpinne till mobilen som hon inte trodde att hon skulle överleva utan. Hon sade att hon inte skulle åka därifrån föränns vi hade hittat den men det gjorde vi ändå! Så när vi kom hem lade vi oss och pratade och tillslut somnade vi. Och nästa dag, dvs igår var det ju lyskväll. Så vi städade hela huset, dammsög och skurade och sådant. Sedan hoppade vi in i duschen och vid halv sex tiden kom Gröten, Niklas och självklart vovven Håkan. Så blev det middag, grillat, jäklar vad gott det var med mat då, alla var super hungriga! Och till efterrätt blev det blåbärspaj. Och senare på kvällen drog vi ju ut med båten såklart! Vi åkte runt, hade med oss sterion som vi hade högsta volym på och det dansades för fulla muggar! Och vi stannade på en ö för att kissa och tända ljusen, sedan for vi tillbaka hem igen. Men det var riktigt roligt! Men när vi kom hem igen så var jag och Jannike väldigt trötta så vi gick och lade oss efter att vi hade kollat klart på ''Bröllops fotografen''. Och idag har vi faktiskt inte gjort så mycket! Vi har suttti vid datorn, vart hemma hos mig för att duscha och sedan varit hemma hos Jannikes igen. Och senare ikväll kom även Oskar och jag kom hem för ungefär en timme sedan. Jag har lyssant på musik och packat upp alla saker och röjt undan på rummet. Nu tänkte jag faktiskt fortsätta lyssna på musik ett litet tag till, sedan blir det nog sängen för mig. Jag börjar tio över åtta imorgon! Imorgon tänkte jag även om jag hinner lägga in bilder på allt som jag fick. Om jag hinner, jag ska ju på stan med brorsan som jag fick i present och jag ska köpa present till Jannike!


ÅÅÅÅH, jag blir mer och mer sugen på att kolla på den här när jag kollar på trailern! Jag ska prata med Jannike igen och fråga om hon vela gå, annars ska jag och mamma kanske gå sade vi. Och jag, mamma och Bosse ska kanske gå och se på Bröderna Karlsson!







Peace and Love

HAPPY BIRTHDAY!

Publicerad 2010-08-27 00:16:03 i

Nu är klockan 00.13 och det är den 27 augusti, min födelsedag!
Jag fyller 16 år!

SWEET SIXTEEN!!



:D






Peace and Love

LA TORTURA

Publicerad 2010-08-26 22:01:45 i

Fjärde dagen i skolan och vi har nu börjat med schemat. Vi började med matte, klockan 08.50, och våran lärare heter Edward Mika. Han verkar jätte snäll och sådant men hjälp vad han pladdrade och man hörde ibland inte vad han sade. Han är nämligen polsk! Och jag och Petra kunde inte hålla oss för skratt, vilket otroligt pinsamt. Men det var verkligen roligt! Efter det hade vi svenska i tjugo minuter med Mona, hon berättade lite vad vi skulle göra osv. Och efter det skulle vi och många andra till aulan för att lyssna på tre kvinnor från ungdomsmottagningen som skulle prata om klamydia. Visste ni att att amn akn få klamydia i ögon och hals? Jag visste i ögon men fan inte i halsen! Hur som helst så kan man tydligen få det. Och visste ni att i hela Sverige så är Gävlebrogs län det län som har flest klamydiasmittade. Det visste jag också, men det känns inte så bra.. Läskigt! I alla fall så hade vi även engelska med henne efter det att vi hade varit i aulan. Vi gjorde samma sak där, pratade. Vilket vi har gjort hela veckan hitills, hoppas det blir änring på det imorgon. Sedan drog vi ner och käkade för att sedan ta bussen till centrum och vidare till Öster. Och när jag kom hem slocknade jag i soffan framför ''Oskyldigt dömd''. Och när jag vaknade vid tre tiden igen så satte jag igång med städningen. Så nu har jag dammsugit hela lägenheten och städat badrummet och även tvättat. Så nu är det rent och fint här! Mamma håller på att baka en pinoccitårta tills imorgon som jag önskade, och jag ska sätta igång med att hänga in alla mina kläder i garderoben. Sedan blir det väl sängen anatar jag. Jag börjar inte förens tolv imorgon och har bara en lektion. Men eftersom jag fyller år imorgon och vill äta frukost med familjen så måste jag ändå upp tidigt för att äta med dom som börjar åtta. MOHAHA! Sedan får jag väl återgå till sovandet efter frukosten. Imorgon går jag till kvart över tre, då ska jag hem, börja fixa här hemma, aknske börja med maten. Och sedan klockan halv sex kommer alla gäster. Dvs mormor, Fia, Lövis, pappa, Jannike, också blir det ju brorsorna och mamma. Sedan aknske någon mer, jag vet inte! Vi får ju inte plats med så många fler här ändå! Kanske att någon av brorsornas kompisar kommer att vara här också, så då får väl dom också lite fika. Sedan på kvällen, om vädret är bra så åker ju jag ut med Jannike och några fler på yskväll. Och om inte vädret är bra så åker vi ut på lördag isället! Föresten så fick jag min present av min bror redan idag. Han rokar inte leta present åt mig, så han frågade om jag skulle göra någontign på måndag efter fyra någon gång. Och ska jag ju inte, så då ska han coh jag gå på stan, och jag ska få köpa lite saker som han betalar. Han är så snäll min bror Linus! Men nu ska jag som jag sade övergå till mina kläder och min garderob.




Föresten så önskade jag mig en biobiljett/presnetkort på SF Bio. Och om jag får det så
ska jag gå coh se någon utav de här två filmerna! Jag tycker dom verkar jätte bra! : )







Peace and Love

BOOTYLICIOUS

Publicerad 2010-08-25 12:33:01 i

Då var den tredje dagen av skolan avklarad! Men som jag sade igår så har vi inte börjat med det riktiga schemat ännu, det ska vi göra imorgon. Så idag blev det frågesport runt Lillfjärden. Och det var det sjukaste frågorna jag har sett. Ingen av oss fattade någonting, hur dom kunde veta det osv. Det var frågor om alla i klassen. Exempelvis:
Vem är sexigast?
1. Anton
X. Ida K
2. Martin
Den frågan hade jag, men det var inte de två killarna med, det var två andra, en tjej och en kille. Och sådana frågor var det, men vi visst einte att det inte fick något svar på frågorna då, svaren fick vi när vi kom upp för då skulle man avgöra vem som var sexigast. Då skulle vi slå tärning och den som först fick en sexa vann. Osv osv. Och så var det på alla frågor, så amn fick gissa sig fram vilken man trodde och sedan fick man se svaren där uppe när dom utfördes. Det var faktiskt rätt så roligt! Sedan blev det hamburgare till lunch, riktigt gott! Och efter det rättade dom frågorna och till slut hade prisutdelning. Anton vann, en stor godispåse, lite avis blev man allt, men jag överlever. Nu har jag precis kommit hem, jag tog bussen, man får ju passa på nu när det är gratis hela fröst veckan. Det är bara två dagar till som man kan utnyttja det erbjudandet, sedan är det dags att börja gå igen. Om jag inte kan få stjuts av mamma som ändå jobbar några hus därifrån. Jag trodde klockan var över två, det kändes så. Men klockan är ju bara halv ett. Jag hade tänkt att jag skulle ringa Jannike och fråga när hons lutar, men nu såg jag ju vad klockan var. Så det får bli senare. Jag är ändå dötrött just nu så jag ska slå mig ner i soffan och kolla på tv, och förmodligen somna.


Ungefär så här ser mitt schema ut, det är lite annorlunda på internet,
det ser inte ritigt likadant ut! Men jag är faktiskt rätt så nöjd med det!







Peace and Love

REHAB

Publicerad 2010-08-24 21:52:07 i

Nu är det fyra dagar sedan som jag bloggade här. Men vad ska jag säga, det märks att skolan har börjat.. Man lägger sig i bra tid på kvällen, åtminstone försöker.. Man kliver upp typ halv sju på morgonen, osv osv.. Ni vet vad jag menar! Men, jag måste säga att det är riktigt skönt och roligt att vi har börjat igen. Nu på en ny skola, med nya klasskamrater, ny inriktning, nya lärare, allting är nytt. Det känns nästan som en ny start! Hur som helst så går ju jag nu Hotell & restaurangprogrammet. Och hitills, dvs igår och idag har vi bara pratat, haft rundvandring på Broman och CUL, vi har provat kockkläder, valt skåp och allting sådant. Och imorgon ska vi vara på CUL klockan nio, sedan ska vi gå en promenad runt Lillfjärden, och sedan skulle vi tydligen ha en massa ktiviteter uppe på CUL tror jag. Det känns som om alla andra linjer får göra en massa roligt! Energi är på läger, Hantverk fick bowla idag, Teknik var ute i Lingarö, Natur fick leka en massa lekar, och treorna på Hotell & restaurangprogrammet ska tydligen till Boda Borg och övernatta imorgon. Hur kul låter inte det?! Men men, jag anatar att jag får stå ut med det. En väldigt bra sak är i alla fall att vi fick ett riktigt nice schema. Vi börjar kvart över åtta nästan varenda dag. På måndag slutar vi tjugo över två, på tisdag slutar vi halv tre, på onsdag slutar vi halv tolv, på torsdag slutar vi kvart över elva och på fredag börjar vi tolv och slutar kvart över tre, och då fredagen har vi bara en lektion, matlagning vilket är det roligaste. Så jag tror det här kommer bli riktigt bra ändå! Och först på torsdag börjar de riktiga lektionerna. Men nu ska jag gå och provsmaka en utav de kakor vi bakade idag. Jag fyller ju år på fredag! Så idag har vi bakat bullar och chocolat chipchockis! Och på torsdag ska vi baka en tårta. Och på fredag kväll åker vi ut på lyskväll cokså, om vädret är bra, annars blir det på lördag.




Det enda annorlunda i år är att jag fyller ju inte 15 år igen, jag fyller ju 16 år! Och att det är första födelsedagen i mitt liv som min älskade morfar inte är med mig. Men jag hoppas att jag överlever ändå..!






Peace and Love

DROP IT LOW

Publicerad 2010-08-20 21:23:19 i

Nu är det helg och skolan börjar närma sig. På måndag börjar vi igen. Men nu på en ny skola, nya människor och man får hålla på med vad man vill. Jag är rätt så förväntansfull och tycker det ska bli kul, det känns som om det är en ny start! Sommaren är ju slut nu den också, tyvärr. Igår drog jag och Jannike ut till Rävudden för att tända en brasa, käka en massa gott och ta sommarens sista bad i havet. Troligtvis i alla fall. Om det inte blir bad på lyskvällen också, om två helger. Det återstår att se! Gårkvällen spenderade jag i alla fall med Jannike, Marcus och Robert. Killarna åkte iväg och köpte gotta och jag och Jannike körde till kajen så att jag skulle få provköra moppen. Och det var längesedan jag blev så rädd! När jag åkte runt så kom killarna i Marcus epa och han har tydligen sådant här ljud som låter som polisbilarna. Så jag höll på att skita ner mig, hade hjärtklappning coh körde in på sidan och allting. Sedan såg vi att det var dom och kunde inte hålla oss för skratt. Läskigt innan och roligt efteråt när man insåg hur löjligt det måste ha sätt ut. Dom hade även en megafon som dom pratade i. Och som jag sade, det var länge sedan jag var så rädd. Men hur som helst. När vi kom hem igen fixade vi marrängswisch, poppade poppcorn, blandade saft och slog oss ner i soffan och kollade på ''Green Street Hooligans''. De andra tre satt även med en sådan där ''hårorgasm'' eller vad det nu heter. Själv var jag riktigt inne i filmen. Den är så jäkla bra! Sedan åkte dom ia all fall hem och vi åkte hem till mig. Och då var klockan ungefär två på natten. Så det blev sängen direkt när vi kom hem, men vi låg som vanligt och pratade ett tag innan vi somnade. Och idag vakande vi vid två tiden också. Och vi båda två sov riktigt bra inatt, som stockar. Det var i alla fall jätte skönt att få sova ut ordentligt. Så vi startade ''Eva & Adam'', gjorde frukost, tog täckena och gosade ner oss i soffan. Sedan var det bara att hoppa in i duschen, fixa oss och dra ner på stan. Jannikes två kompisar har nämligen fyllt år, så hons kulle dit på middag. Och då skulle hon ha present också! Men det gick rätt så fort, så sedan körde hon hem mig. Och sedan jag kom hem har jag bara legat i soffan coh degat, kollat på tv och sådant. Och nu har vi ätit middag, och jag har kollat på ''CSI'' och ''Jönssonligan''. Nu väntar jag på att Bosse ska komma för jag ska tydligen ner och öppna åt honom för mamma ska ini duschen. Ikväll blir en slappig kväll, jag ska väl kanske packa upp min garderob igen, som jag fortfarande inte har gjort sedan jag kom hem från Gotland. Och igår var jag hemma hos pappa och pratade med honom och hämtade samtidigt min packning. Men nu ska jag fortsätta prata med Kasper på msn och lyssna på musik tills Bosse kommer.


<3






Peace and Love

THE GAMES WE PLAY

Publicerad 2010-08-18 00:17:12 i

Denna dag har varit en städ och slapp dag. Jag vaknade runt tio och började städa lägenheten det första jag gjorde. Jag dammsög och skurade hela lägenheten, och jag städade toaletterna och diskade. Så nu är det skinanade rent här hemma! Förutom brorsornas rum, de ser förjävliga ut. Men annars så! Sedan hoppade jag in i duschen och efter fyra tiden kom mamma och hämtade mig för vi skulle ta med brorsan till Harmånger och byta ett bilbatteri och sedan åkte vi och handlade lite. Och sedan när vi kom hem hjälptes vi åt med maten, jag och mamma. Och jag slängde även ihop en kladdkaka som vi tre plus Fia satt och smaskade i oss förut. Och för ett tag sedan kollade jag och mamma klart på filmen ''The ugly truth'' och dippade grönsaker och chips. Och nu är klockan kvart över tolv och jag dunkar musik. Men jag måste övergå till sängen, för att imorgonbitti ska jag upp och tvätta redan klockan nio och sedan ska jag vara med Jannike.








Peace and Love

IF YOU YOU WANT TO BE ALONE HERE WITH ME

Publicerad 2010-08-17 02:04:33 i

Nej, usch, nu måste jag sluta med det här! Skolan börjar om prick en vecka och då kan jag inte vara vaken den här tiden. Det är ju nu man måste börja vänja sig. Men samtidigt vill man vara uppe hur länge som helst bara för att det är sista veckan som man har sommarlov. Hur som helst, så måste det bli ändring på detta, jag måste börja lägga mig tidigt den här veckan. Förutom på lördag för då ska jag ska på fest, och kanske någon mer dag om jag sover över hos någon. I alla fall, igår blev det aldrig någon bloggning. Det hann jag inte! Men jag var ju väldigt deppig för att jag vela ut, till stranden och alla är borta eller ska göra annat. Men som tur var så kom Lövis och Fia. Eller jag gick och mötte upp dom för dom hade varit på stallet. Sedan lyckades vi dra med brorsan till stranden, Maln. Då fick vi ju någon som kunde köra samtidigt. Och vi kom dit vid ett eller tvåt iden och vi åkte hem vid åtta tiden på kvällen. Och vi hade grymt roligt. Vi badade, solade, pratade och skrattade osv. Och till en början var det bara vi, sedan kom Lövis kompisar dom dom gick rätt så fort när vi var nere och badade. Sedan kom Matti, Marcus, Magnus, Magnus son och flickvän och även Dennis. Så då blev vi lite fler! Men som jag sade så var det riktigt rolig opch det var första gången i sommar som jag är på Maln och badar, förutom den 17 maj då, som jag bade första gången men maj är ju heller inte riktigt sommar. Sedan drog vi hem till Lövis, gosade med hennes katt, gick och köpte pizza och starta ''Fjorton suge''. Jag älskar den filmen! Och sedan drog jag hem vid elva tiden kanske, jag vet inte riktigt. Och idag var jag också på Maln, men med Cissi. Vi badade, jag lyckades somna och hon låg och läste. Och vi hade med oss godis som vi satt och smaskade på. Riktigt trevligt var det! Sedan drog vi hem till henne och käkade kebab och kollade på film nere i ''biosalongen''. Vi kollade på ''The hangover''. Riktigt bra film det också måste jag ju säga! Galet bra! Sedan skulle hon ha träning och jag var trött och vela hem. Och kvällen har jag spenderat hemma hos Lövis. Det blev tacos och film, någon utav de fem ''Bring it on'' filmerna. Sedan gick vi till stallet och tog in Ragnar. Och jag gosade med världens sötaste och gosigaste katt, Seb. Han var som en bebis! Sedan följde han oss med hen en bit, men sedan fick vi fösa bort honom. Och nu sitter jag här, jag och mamma har kollat på tv och käkat dipp och chips. Nu är jag trött, har redan tvättat mig och borstat tänderna, så nu väntar sängen.


Den här var ungefär två månader sedan. På examen och studenten!






Peace and Love

DON'T KNOW WHY

Publicerad 2010-08-15 11:43:27 i

Fan också! Det är alldeles klarblå himmel, inte ett moln, det är varmt ute, solen lyser. Jannike är i Stockholm, Karin åker hem tidigt idag, Cissi ska vara med Fredrik och Bea svarar inte på sms. Jag är jätte super sugen på att åka ut till Hölick eller någon annan strand för att sola och bada. Vädret är ju perfekt! Men det kan ju vara så att Beatrice sover eller inte har mobilen i närheten. Så jag tänkte ringa lite senare, när jag har ätit frukost. Annars får jag väl vänta tills brorsan har vaknat och försöka dra med han ut till stranden och kanske Lövis och Matti. Om jag inte tvingar mamma att komma hem tidigt så hon kan åka ut med mig. Det här är verkligen ingen inne sittar dag, hur trött man än är. Men nu ska jag gå och göra frukost!


En av de härliga poolkvällarna hos familjen Sundström!







Peace and Love

FALLING IN LOVE

Publicerad 2010-08-15 00:15:20 i

Efter fem timmar på Hölick med en massa bada och sola så är jag helt slut och tänker nu göra kväller. Vädret gick dessutom från lite halv mulet till klarblå himmel och en massa massa sol. Jag sitter och lyssnar på Mcfly just nu, men jag funderar på att starta ''Just my Luck'', eftersom att dom är med i den filmen. Jag köpte föresten t o m chips, dipp och gurka förut, och sade att jag skulle baka en kladdkaka. Men inte ens det har jag gjort för att jag är så slut efter dagen och mätt efter middagen. Men då kan jag ju ta det imorgon! Men innan jag går och lägger mig nu tänkte jag lägga upp de få bilderna som jag tog idag. Det blev i alla fall några stycken!














































Peace and Love

YOU CAN'T ALWAYS GET WHAT YOU WANT

Publicerad 2010-08-14 12:37:08 i

Det är lördag, klockan är halv ett, det är lite molnigt ute, men även sol. Och jag ska följa med Karin och co till Hölick! Jag har precis tagit på mig bikinin och en klänning. Jag ska bara tvätta mig och borsta tänderna, sedan är jag klar för att åka. Jag gjorde amerikanska pannkakor till frukost också, men jag måste ha tagit fel mått. För dopm blev jätte salta! Men jag åt i alla fall lite av dom. Men nu ska jag ringa mamma innan också, och jag måste även slänga ner plånboken, vattenflaska och handduk i väskan. Annars kommer jag att glömma det!


<3






Peace and Love

THESE WORDS

Publicerad 2010-08-13 21:28:09 i

Ibland har man riktiga deg dagar. Och idag fick det bli en sån dag för mig. Jag har slappat och degat hela dagen. Jag har bara suttit vid datorn och tv;n. Ingenting annat. Bara ätit två onyttiga mackor till frukost och nu en sen middag som fick bestå av strips, chikennuggets och mangorajja. Väldigt onyttigt! Mne jag lade dit några gurkskivor också, så blev det i alla fall lite nyttigt. Nu ska jag fortsätta min kväll med andra onyttigheter framför filmen ''Tzatsiki, morsan och polisen''. Vad sägs om rabarberpaj och en kopp te? MUMMS!




Tänk, det var ungefär två och en halv måndag sedan man fick detta papper.
Mina betyg från nian. Det har redan gått två och en halv månad. Idag är det
prick två veckor kvar tills jag fyller år, vilket beyder att det är mindre än två
veckor kvar till skolan börjar. På måndag är det en vecka kvar..







Peace and Love

ACK, SUNDBYBERG

Publicerad 2010-08-13 11:04:26 i

Home sweet home! Nu är jag hemma från Stockholm igen. Jag kom hem igår och jag har haft jätte roligt! Vi har shoppat på Stinsen och Sollentuna Centrum, vi har varit på Skansen, vi har haft filmkvällar och kortkvällar, jag har tagit promenader runt Norrviken. Super kul har det varit! Och en dag träffade jag Jannike på stan och vi kikade runt i butiker, gick till slottet och vi gick till Ben &  Jerry´s och köpte oss en varsin milkshake. Så, som sagt, jag har haft jätte kul och mysigt! Jag kom vid sex tiden igår och åt middag när jag kom hem. Sedan kom brorsan och ett gägn andra, så det var kul att få träffa honom igen, jag har faktiskt sakant honom! Jag ångrar att jag inte köpte någontin åt honom när jag var där. Men han fyller ju år nu i september så då får han lite extra mycket. Och igårkväll stack jag och Fia ut på en kvälls promenad. Och shitans pommesfrittans vad vi gick! Först till stallet för att kolla till Ragnar, Fias häst. Sedan vidare till McDonalds för att få i oss någonting att dricka. Och vi tog även en hamburgare var när vi var dä'r, men dom gick vi bort sen. Sedan fortsatte vi hem till mig men vi tog världens omvägar bara för att vi skulle få gå mer. Så vi gick riktigt mycket! Och Fia skulle höra av sig om vi skulle ut och gå ikväll också. Det var faktiskt riktgit skönt att få gå, och man känner sig så duktig efteråt. Och oj så fort vi gick, turbo! Så hur som helst så hoppas jag att vi akn gå ut och gå¨ikväll också. Kanske ut till Maln eller så, eller Lingarö eller vad det nu heter. Vi får väl se! Men nu är klockan elva och jag ska ta och göra mig lite frukost. Jag är jätte sugen på te. Så jag ska nog göra iordning någonting, och starta en film eller kolla på tv. Sedan ska jag väl kanske ringa Karin eller Cissi. Också kanske jag drar ut på en promenad själv också. En morgon promenix och en på kvällen. Det låter väl bra?


Dum som jag var så glömde jag att ta med kameran?! Så jag har tyvärr
inga bilder. Så det får istället bli en på världens bästa Ebba, som jag redan
saknar så otroligt mycket! <3







Peace and Love

HEAR YOU ME

Publicerad 2010-08-03 14:38:54 i

Jag sitter just nu och väntar på att Bosse ska ringa och säga att dom är påväg att hämta mig. Jag har packat klart allting och allting är fixat för att åka. Jag har hela mi trunk med mig, prockfull med packning. Plus en kasse med jackan, hatten och lite annat. Ockås en kasse med tvätt som jag ska slänga i tvättmaskinen när jag kommer till mormor. Det låter kanske som mycket packning, men vi har inte bestämt något datum som jag ska åka hem, det får vi se när det blir. Men jag blir väl där ett tag. Och den här gången kanske jag kan sitta viod datorn medan jag är borta. Dom har två stycken, Victorias som är jätte seg, och även Gregers jobbdator. Så om jag frågar honom snällt kanske jag kan få låna den. Om jag hinner. Jag har en känsla av att vi kommer ha fullt upp hela dagarna. Att vara med två små ungar, en på ett år och en på fem år, det innebär mestadels leka. Men nu har dom ju skaffat studsmatta också, vilket jag tycker är super kul! Men nu tänker jag flytta över mig till sängen isället och ligga och dega/vila tills han ringer.




<3






Peace and Love

JUST GONNA STAND THERE AND WATCH ME BURN BUT THAT'S ALRIGHT BECAUSE I LIKE THE WAY IT HURTS

Publicerad 2010-08-03 01:01:11 i

Vilken segig dag! Satt i sovtröjan ett bra tag, ungefär till klockan halv två eller någonting sådant. Sedan hoppade jag direkt in i duschen, tog på mig lite kläder, torkade och plattade håret. Sedan satt jag ett bra tag och väntade på att mamam skulle komma och hämta upp mig så att vi kunde åka och handla. Och efter att vi gjorde det så satt jag mig direkt vid datorn. Startade The Hills och vilade lite för att jag var så trött. Det är konstigt. Om man gör för mycket då blir man trött, och man inte gör någonting blir man också trött. Hur kan man bli trött om man inte gör någonting? Men hur som helst, sedan blev det middag och fika framför tv;n med mamma, brorsorna, Lars och Dennis. Och när dom stack iväg tog jag och mamma fram dippen och grönsakerna och fortsatte att kolla på CSI NY. Jag tycker CSI NY, eller jag tycker att alla CSI är bra. Men CSI NY är bäst av de alla! Men jag hatar när det ska sluta så spännande också står det: To be continued.. Men men, that's life! Klockan är snart ett och jag sitter här och lyssnar på Rihanna. Och det tänkte jag fortsätta med ett tag till sedan blir det väl sängen. Jag får inte vara vaken för länge heller, då orkar jag väl inte kliva upp imorgon också ringer Bosse och säger att dom är påväg för att hämta upp mig. Jag åker ju till mormor imorgon för att sedan fortsätta mot Stockholm igen. Men jag får se till att komma i säng ''i tid''. Men nu ska jag övergå till musiken igen och jag tänkte även göra en frågelista för att fördriva tiden lite. Föresten, visst är det galet jävla konstigt hur mycket man kan sakna en männsika? För just nu längtar jag efter Jannike. Kanske om det är för att vi inte sågs på över en vecka och nu åker både hon och jag iväg igen. Jag vet inte, men jobbigt är det i alla fall, även om vi träffades igår sist och har umgåtts hela helgen.. Det kallar jag stark och evig vänskap!



2010's sommartest för tjejer.


Antingen eller
kjol eller shorts? - shorts
linne eller t-shirt? - linne
bikini eller baddräkt? - bikini
kärlek eller strul? -  kärlek
fest eller myskväll? - myskväll
dag eller natt? - dag
sola eller bada? - bada



Sommar frågor

Gillar du sommaren? - jag älskar sommaren!
Vad är det bästa med sommaren? - man kan solva och bada, vara ute mycket längre på nätterna utan att frysa, och det är ljusare
Brukar du sola mycket? - hur mycket är mycket?
Blir du lätt brun? -ja det blir jag
Brukar du åka båt? - yes!


Killar
Ska killar ha långa eller korta badbyxor? - helst långa!
Blonda boys eller mörkhåriga? - det är inte hårfärgen på killen som spelar roll, som man blir kär i..
Ragga eller bli uppraggad? - bli uppraggad!
Har du strulat med någon riktigt ful? - nej
Har du strulat med någon och sedan ångrat det? - nej
Har du strulat med fler än 2? - nej


Kärlek
När kysste du någon senast? - det var väldigt längesedan
Har du haft ett förhållande som hållt längre än 1 år? - nej, tyvärr!
Gillar du någon nu? - jag vet inte.
Har du pojkvän just nu? - no, I'm single!
Har du någon gång varit olyckligt kär? - haha!


Vänner
Har du många vänner? - jadå!
Vem/vilka är dina närmsta vänner? - Jannike, Karin och mamma!
Vem/vilka brukar du umgås mest med? - Jannike allra mest!
När senast var du med några? - senast i helgen.
Brukar du vara med vänner på helgerna? - ja, absolut!
Vilka brukar du umgås med på skolan? - jag brukade umgås med mathilda, josse och petra!

Sport
Går i i någon sport? - nej, inte längre..
Trivs du med den? -
Vad är det bästa med den? -
Vad är det sämsta med sporten? -
Har du många vänner inom den sporten? -
Är det en lagsport eller enskild? -
Kommer du fortfarande hålla på den den sporten om ett år? -


Random frågor
Har du en egen data? - nej, inte än..
Har du ett träd utanför ditt fönster? - inte precis precis utanför mitt fönster, en bit nedanför.
Bor du i villa eller lägenhet? - lägenhet hos båda
Äger du ett par rosa skor? yes, ett par flippflopp, om det räknas?
Har du ett par string? - nej, det är så jävla obekvämt!
Har du en vit bh?
- ja
Vad har du för mobil? - motorola V360
Skulle du vilja prova att vara kille för en dag? - ja, det vore nog rätt så roligt!
Vad tycker du är det bästa med dig själv? - att jag är väldigt omtänksam och snäll
Vad har du för hårfärg?
brun än så länge!
Vad ska du göra imorgon? - åka till mormor!
Var det här testet roligt? - yes, i just denna stund var det det!










Peace and Love

WE NO SPEAK AMERICANO

Publicerad 2010-08-02 12:49:22 i

Nu har jag inte uppdaterat här på nästan två veckor. Men det är jobbigt nog att komma hem och ska hinna ikapp att läsa alla andra bloggar som man inte läst på ett bra tag. Så först idag får det bli lite uppdatering här! På Gotland var det grymt roligt! Vi hittade på mycket saker, hade lite otur med vädret. Tre dagar regn och två dagar sol. Men det var kul ändå! Jag rokar inte berätta så detaljerat, men vi gjorde ju en hel del under tiden vi var där. Vi åkte till Hemse, Hoburgen, Visby, Klintehamn och många andra ställen. Vi gick på stan och kollade i affärer, jag såg otroligt mycket snygga killar. En sak är säker, Gotland är rikt på snygga killar! Vi åt glass på Sveriges största glassbar och gick i hamnen och kollade på fläskbåtarna för flera miljoner. Vi drog iväg på Boda Borg, och vi så jäkla usla så det blev grymt roligt. Vi var så dåliga så det blev roligt. Vilken jävla dag!Och det var alltså skit kul på Gotland. Väldigt roligt att få träffa gudmor, Johan, Frans och Ossian igen. Och min kossa Ida såklart!
Sedan när vi kom tillbaka till fastlandet åkte vi hem till min mosters hus som vi fick låna i två dagar. Och sedan stack vi direkt in till självaste stan med pendeln. Och där gick vi hur länge som helst. Vi gick och gick och gick och gick.. Tillslut var vi på Söder, och sedan skulle vi ju tillbaka till gammla stan också för att ta pendeln hem. Men det var ritkigt roligt! Vi åt grekiskt, satt på en mysig ute servering vi ett torg, vi till slottet och kollade. Då kom vi precis i tid när vakterna skulle springa runt och ha sig. Jag vet inte vad det kallas, dom skulle byta vakt tror jag. Jag har en massa bilder. Riktigt spännande var det i alla fall! Och vi hade tur med vädret. Så å kvällen när vi kom hem igen gjorde vi iordning tacos och satt oss ute och åt för att det var så varmt. Sedan blev det tv tittande och godis. Och sedan åkte vi hem på torsdagen, lagom planerat för sedan blev det ju översvämning i Stockholm. Och vi stannade i Söderhamn hos Bosse till på fredagen. Och hela helgen har jag spenderat med Janniek hemma hos henne. Och vi har mest bara degat, bakat kakaor, vi hyrde Glee och kollade på det. Och dessa två veckor har alltså varit skit roliga! Och nu är jag hemma, det är vädligt skönt. Få sova i sin egen säng, sitta vid datorn, bara att vara hemma liksom. Borta bra men hemma bäst. That's the way it is!
Idag, måndag, har jag lite att göra. Jag ska alldeles strax hoppa in i duschen, sedan vid fyra kommer mamma och hämtar upp mig, så ska vi lämna tillbaka Glee och åka och handla. Sedan vet jag inte vad jag ska göra. Kanske packa, igen. För imorgon hämtar Bosse, Robin och Mari upp mig, dom ska hämta en vattenskoter här i Hudiksvall, så då akn jag åka ner med dom. Så släpper dom av mig i Snarböle. Och på onsdag åker jag ner till Stockholm igen med moster och kusinerna. Så det ska bli riktigt roligt! Men nu ska jag lyfta på rumpsteken och dra mig in mot duschen.




Fasen vad kul vi hade på familjegrillningen och fyrhjulningsåkandet!
Det måste göras igen! : )







Peace and Love

Om

Min profilbild

Ida Karlsson

Ida Martina Karlsson heter jag och kommer från (Glada) Hudik, Norrland. Är en tjej på 19 år! För tillfället bor jag ihop med min pojkvän och våra två ''kissebebisar'' i vår lägenhet. Jobbar extra medan jag funderar ut vad jag vill göra med resten av mitt liv. Hoppas du kommer att trivas!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela