idamartinakarlsson

DIN SATANS JÄVLA SKIT

Publicerad 2010-04-30 19:57:50 i

Jag är vrålhungrig. Klockan är 19.49 och jag har enbart ätit frukost idag. Och det känns kan jag säga. Magen kurrar som aldrig förr.
Vi var ner på stan en sväng förut, gick i affärerna och kikade lite, var in på Systembolaget och Hemmakväll. Vi har köpt en massa gotta inför kvällen. Det ser ut som att jag bara blir hemma med mamma och Bosse. Men det är helt okej det också, vädret är urtråkigt och jag är trött. Så jag tänker istället slå mig ner i soffan framför tv;n med en massa gotta. Och till middag ska vi äta kycklingfilé, ugnsrostade grönsaker, limesås och sallad. Och till efterrätt blir det pannacotta. Det ska bli så ruskigt gott!
Föresten Jannike, om du läser det här, så den 19 juni, när vi ska till Ockelbo, så kommer bl a Molly Sandén, Miss Li och en massa andra som man vet vilka det är, inte bara en massa dansband! : )
Men nu verkar det som att det äntligen är mat när som helst. Vi får se om det kommer något inlägg senare ikväll.








Peace and Love

I LOVE THAT GIRL

Publicerad 2010-04-30 14:30:37 i

Idag blev jag hemma. Jag mår bättre, men det är bättre att jag är hemma och verkligen känner mig bra. Speciellt idag, när det är Valborg. Jag har faktiskt ingenting planerat. Jag vet i alla fall att vi ska äta lite middag här ikväll, när Bosse kommer. Senare vet jag inte om man kanske drar ut eller någonting, kanske bara blir hemma och tittar på tv, spelar spel eller pluggar. Jag har som sagt ingenting planerat. Och nästan alla jag känner ska ju dricka, vilket jag tycker är väldigt onödigt, men det är jag det. Men vi får väl se vart kvällen tar mig.
Jag har legat och kollat på tv hela dagen hitills. Och nu har jag precis strykt en massa nytvättade kläder, och nu väntar dom på att bli ihopvikta och instoppade i garderoben. Så det ska jag göra. Och efter det läre jag hoppa in i duschen och sedan fixa mig, för klockan halv sex ska vi hämta upp Bosse som kommer med tåget och dås ka vi samtidigt lämna in min engelska uppgift. Så den måste jag göra klart och jag måste även läsa ur min bok, jag har ränkat ut att jag måste läsa hela två hundra sidor bara idag, eftersom att jag inte läste igår. Men det ska jag vä'l försöka göra, försöka.
Men nu ska jag fixa lite med kläderna och städa lite.







Peace and Love

OPEN UP YOUR DIRTY WINDOWS

Publicerad 2010-04-29 20:26:30 i

Lite bättre är jag än tidigare idag. Jag gav mig ut för att handla lite med mamam en sväng bara. Annars har jag legat i sängen och kollat på film. Jag har precis fikat lite med familjen, och snart komer Fia också. Jag ska fråga om vi alla kanske kan spela spel eller någonting, det var ett tag sedan nu. Men som sagt, så komer hon senare, jag vet inte riktigt när. Så därför tänker jag istället medan jag väntar, kolla på det allra första och nya avsnittet av The Hills säsong 6. ÄNTLIGEN! Som jag har längtat! Vi får se om jag går till skolan imorgon eller inte. Jag kanske blir hemma, det beror på hur jag känner mig. Men är jag som idag, dvs ont i kroppen, huvudvärk och svettas/kallsvettas så blir jag nog hemma, vare sig mamam vill det eller inte.


YES!







Peace and Love

KEEP ON PUSHING

Publicerad 2010-04-29 12:04:38 i

Klokcan är 11.51 och jag är redan hemma. Jag gick bara på slöjden idag, och efter det började jag känna mig febrig och fick ont i hela kroppen. Så jag valde att gå hem istället. Och nu är jag helt slut, enbart hängig liksom. Vi får väl se om det bara är tillfälligt, jag vill inte bli förkyld. Vilket inte är helt omöjligt eftersom att min bror precis har varit dunder förkyld i snart två veckor och det har fortfarande inte gått över.
Jag sitter i alla fall här och har precis kollat klart på Andra Avenyn och käkat lite toast med oboy. Jag var så fruktnsvärt hungrig så jag kände att jag bara måsta ha i mig någonting i magen.
Jag kopplade i externa till datorn alldeles nyss och upptäckte en massa filmer, super bra filmer som jag helt har glömt bort.
Bl a: ↓


Den första Twilight filmen.


Hela säsong 1 av Andra Avenyn.



Alla super roliga och super bra filmer med Stefan och Krister!



Full frys, också med Stefan och Krister.


Green Street Holligans


Wallander - Kuriren


Wallander - Hämden


Wallander - Skulden

Och ändå är det här bara en pytte liten del av alla de filmer som jag hittade på datorn. Så nu har jag en hel del filmer att se här nu fram över. Nu behöver jag inte besöka Hemmakväll på ett tag.
Men nu ska jag nog lägga mig i sängen, starta någon av filmerna och försöka sova och krya på mig lite.






Peace and Love

TAKE A LOT OF PAIN

Publicerad 2010-04-28 15:43:35 i

Nu är äntligen Skärgårdsdoktorn beställd. Pappa beställde den igår. Härligt! : )
Dagen idag har gått rätt så segt tycker jag. Jag har varit på kören, och det går så otroligt sakta hela tiden. Vi kommer ingen vart. Vsrenda gång är det en massa folk som är borta, vi har inte besämmt alla låtar, vi sjunger en och samma låt hela tiden. Men det är väl bara att hoppas på att vi är duktiga och har alla låtar till skolavslutningen.
Jag fick i alal fall se mitt engelska nationella prov idag. Och jag fick G+. Jag är super nöjd! Som jag har sagt förut, så är jag super duper glad huvudsaken jag får ett G. Sedan är det självklart roligare och bättre om man får högre betyg, dvs VG eller MVG.
Sedan har det inte hänt så mycket. Det pratades förstås en hel del om det som hände igår. Det som jag skrev om här i bloggen. Om de där två tjejerna som hade tagit sjävmord. Men det är ingne som vet. Idag fick man höra en massa olika saker. Vissa säger att det var två 95:or, vissa säger att det var tre 95:or, vissa säger att det var äldre än 95:or, vissa säger att det var en tant, vissa säger att det var en hund, vissa säger att det var en gubbe osv osv. Man vet ju inte vad man ska tro! Men det märkliga är att det fortfarande inte idag har stått någonting om det i tidningen. Det är väl ändå lite märligt om någonting sådant här händer?
Aja, vi får väl se om det står någonting om det imorgon eller så. Jag kom alla fall hem för en liten stund sedan. Jag ska alldeles strax göra mig någonting gått att äta, kanske baka eller göra en toast. Sedan ska jag kolla på Andra Avenyn. Jag har ju fortfarande inte kollat på förra onsdagens avsnitt tror jag, så då har jag två stycken avsnitt att se, eftersom att det nya kommer idag.








Peace and Love

LOVE HURTS

Publicerad 2010-04-27 21:38:07 i

Igår blev det inget inlägg, jag hade fullt upp hela dagen. Jag åkte och handlade med mamma och brorsan, åt middagm packade upp alla mina saker, Fia kom så då fikade vi och kollade på film med henne. Sedan somnade jag i soffan för att jag var så otroligt trött och sedan lade jag mig och sov i sängen istället.
Men nu, idag, nu så här på kvällskvisten har jag tid. Jag och mamma har precis kommit hem från Njutånger, vi var hos familjen Sundström. Det var riktigt trevligt! Det var så fruktasnvärt länge sedan. Annars har jag bara varit i full gång med att städa idag. Jag har ställt alla kartonger med julsaker (som vi ännu inte fått ner) i ett hörn, så dom kommer ner någon gång. Jag har även dammsugit hela lägenheten, och jag på ett väldigt stort städhumör. Och imorgon ska vi nog fortsätta, ta undna alla saker som ska ner till förådet, speciellt julsakerna, kanske dammsuga igen ochs kura. Städa toaletten kanske t o m. VI får se hur det blir! Men det vore ju otroligt skönt att få bort allt skräp och sådant. Det är så skönt att ha ordning och städat hemma!
Föresten, har ni också hört om den hemska saken som hände idag?! Det var två stycken som gick åttonde klass här i Hudiksvall, som hade tagit självmord, lagt sig på tågrälset. Förstå vad hemskt! Och här om dagen var det någon tjej som också av någon anledning hade hamnat på tågrälset. Det är så hemskt när sådant här händer! Hoppas bara att det inte var någon på Öster, som man visste vem det var, så amn får reda på det imorgon coh halva skolan står och grinar. Det är så hemskt, det har vi redna varit med om när en lärare dog för två år sedan.
Just nu sitter jag här och dunkar musik, men klockan är 21.21 så jag ska byta sängkläder och duscha, sedan tänkte jag sova. Kanske kolla på någon film, Wallander kanske. Vi får se hur det blir. Men innan jag ska lägga mig och sova så ska ju pappa ringa mig, så ska vi beställa Skärgårdsdoktorn. Det skulle vi göra ikväll, så det får jag inte glömma!








Peace and Love

WHAIT A MINUTE GIRL WAY YOU'RE TRIPPING LIKE THAT

Publicerad 2010-04-25 12:47:05 i

Nu är det två dagar sedan som jag bloggade sist. Vi har nämligen inte haft något internet hemma, det är något fel. Men det har inte hänt så mycket heller.
I fredags var jag först på TeWés och käkade frukost och pratade lite. Sedan gick jag på stan, köpte med mig hem ett par jätte snygga shorts till sommaren och ett par pilot brillor. Jag hade ju inga solbrillor eftersom att Jannike råkade förstöra dom i sommras. Men nu har jag ett par nya i alla fall, och jag kanske ska köpa Jannikes snygga för hundra kronor. Men vi får se hur det blir med den saken!
Igår, lördag, var jag, Jannike, pappa och Gun till Lintjärn för att grilla. Det var egentligen tänkt att vi skulle till Hlick, men det blåste en hel del, så vi åkte till Lintjän istället. Och det var riktigt mysigt faktiskt! Och sedan bar det av hem till Jannike, vi lade oss ute på balkongen med Tea och solade, lyssnade på musik och bara njöt av livet. Senare på kvällen städa jag deras bil, jag fick därför hundra kronor av Kaj. Det var det värt! : )Sedan ännu senare kom även Robert hit, så vi stack på Hemmakväll och hyrde två super dåliga filmer och sedan även till Hemköp för att köpa en massa gotta. Sedan gick vi hem, slängde oss i sängen, såg alla tre filmerna. Vi såg på halva Luiftslottet som sprängdes också. Och sedan låg vi och pratade ett bra tag, men sedan måsta Robert hem. Så jag och Jannike gick och lade oss och somnade rätt så fort. Och idag, söndag , har vi hitills ätit frukost, kollat på lite program på datorn, och nu har Jannike precis duchat. Och nu är det min tur att duscha, sedan ska vi kanske till Ullsäter för att kolla på Robert när han spelar rugby. Men vi får se hur vi gör, om vi gör det eller om vi skippar det. Men nu ska ajag ta och duscha, vi får se om det kommer fle rinlägg senare ikväll. Annars kommer det väl imorgon, när jag har kommit hem till mamma.






Peace and Love

I DON'T NEED A MAN TO MAKE ME FEEL GOOD I GET UP BEING FREE

Publicerad 2010-04-22 21:13:14 i

Ååh, jag sitter och kollar på ishokey nu medan jag skriver samtidigt. Det är så spännande! Djurgården - HV71.
Men jag tänkte skriva lite kort om dagen. Jag hade två prov idag. Först matte nationella problemlösning. Och jag tycker det var väldigt svårt, jag trodde det skulle vara mycket lättare. Men jag tror och hoppas på att jag kammar ihop ett G åtminstone. Det är bara att hoppas! : )
Det andra rovet jag hade var också i matte, men muntligt. Och det gick super. Eller, det kändes i alla fall jätte bra! Och jag gjorde även en MVG uppgift. Så det kändes bra. Just nu känner jag att jag bara vill se resultatet!
Efter skolan idag traskade jag hemmåt, och jag har kollat på Skärgårdsdoktorn och stor städat. Jag skulle ju göra det, storstäda, för att jag skulle få Skärgårdsdoktorn smalingsboxen. Så jag hade inget val, men jag gör nästan vad som helst bara för att få den. Och i helgen ska vi besälla den! Och appropå Skärgårdsdoktorn. Hör och häpna! Det ska komma en säsong 4 av serien. Jag är överlycklig!! En helt ny säsong, Wilma har blivit större, aksnke träffat kille och ååh, jag längtar. Och jag har bevakning nu, så jag får ett mail när den har kommit! : ) I can't wait!!
Nu är klockan nio, jag läre nog hoppa in i duschen. Men först måste jag kolla klart på matchen och se hur det slutar, om det blir förlängning nu igen eller inte. Och jag antar att matchen slutar vid halv elva eller någontign liknande. Men det spelar ingne roll, jag ska se den! Men jag ska hinna duscha också, jag vet inte rirkigt hur jag tänkte nu. Om jag inte dushcar imorgonbitta. VI får väl se hur jag gör!
Imorgon börjar jag kvart i tolv och slutar kvart i ett, och vi har endast idrott vilket faktiskt är riktigt kul! FFFFFAAAAAANNNN, nu gjorde HV71 mål. Nu står det 3 -3. Nej, nu är det för spännande, dvs nu är det slutpratat. Jag måste återgå till matchen.








Peace and Love

NOT ALONE

Publicerad 2010-04-21 22:14:20 i

Det har varit en lång dag, och nu väntar sängen. Men först tänkte jag berätta lite kort om hur min dag har sett ut.
Vi hade en massa lektioner idag, bl a idrott. Och där fick jag reda på att jag fick MVG på mitt idrottsprov. Då blev jag väldigt glad, för det trodde jag faktiskt inte att jag skulle få.
Vi hade även svenska, då jag, Josse, William och Tobbe skulle ringa till någon på polisen som har hant om droger. Det är en skoluppgift vi håller på med. Men ingen av oss vela ringa dit, så det slutade med att vi lottade. Josse, William och Tobbe sade att jag skulle göra det, för dom tyckte att jag var mest lämpad för det. Så självklart drog Inger mig när vi lottade. Mne det gick helt okej. Jag fick prata med två ritkgit trevliga personer så det gick super bra!
Efter skola stack jag till kyrkan för att möta upp Jannike, för att sedan dra till hennes mamams jobb. Men hennes mamam var inte där så vi satt oss på TeWés istället och sedan promenerade vi hem. Och vi har kollat på Skärgårdsdoktorn, jag tröttnar ALDRIG. Och vi har även suttit vid datorn, käkat middag, varit på Ica MAXI och vi åkte även en sväng till Borgarparken. Men sedan skulle hon hem.
Och jag har bara kollat ännu mer på Skärgårdsdoktorn, suttit här och inte så mycket mer. Min ögon slocknar snart, jag är super trött. Så jag måste gå och lägga mig om en stund.
Vi träffade även Robert på vägen hem till mig idag. Så vi stannade och pratade lite med honom, och på lördag ska vi kanske, troligtvis, jag, Robert, Jannike och kanske Markus, har filmkväll och umgås. Det blir säkert super kul! Och på söndag ska jag och Janniek sticka ill Ullsäter och kolla på när Robert spelar rugby. Så jag ser framemot dena här helgen! Men jag vet inte hur jag ska hinan med allt. Jag måste plugga till mitt SO prov, jag ska kanske åka t till Hölick med pappa, Gun och Jannike, och vis ak även grilla här hemma. Men men, på något vis läre vi väl fixa det! : )
Men nu ska jag tvätta mig, borsta tänderna, släcka och stänga av allt. Sedan ska jag slänga mig i sängen, jag har en känsla av att jag kommer somna med en gång.


ÅH, jag saknar mitt hår!!!!!!!!!!






Peace and Love

STOP CALLING STOP CALLING

Publicerad 2010-04-20 22:04:10 i

Yey! Pappa har gått med på att vi ska beställa Skärgårdsdoktorn, samlingsboxen. Nu i helgen eller på måndag ska vi beställa den. ÄNTLIGEN kommer jag kunna se alla avsnitt. Äntligen, är ordet. Min favorit serie. Nu kan vi kolla på alla avsnitt ändå Karin och Jannike. Super! : )
Jag har precis kommit ut ur duschen och sitter just nu här, bloggar, skriver med Jannike, lyssnar på musik och försöker samtidigt trycka i mig min goda mangorippel glass som papap köpte åt mig. Riktigt gott är det! Mne jag ska snart dra mig till sängen, bara jag har ätit upp glassen, och kolla på Wallander - Läckan tror jag. Det låter rätt så nice måste jag säga.








Peace and Love

SOL VIND OCH VATTEN HÖGA BERG OCH DJUPA HAV

Publicerad 2010-04-20 20:16:47 i

Skolan rullade på precis som vanligt idag och dagen har varit rätt så härlig faktiskt! Jag gjorde mitt engelska muntliga nationella idag. Och det kändes riktigt bra. Så det är bara att hoppas! : )
Som jag sade så rullade alla lektioner på och efter skolan stack jag med Cissi hem till henne för att fika och studsa studsmatta. Det var verkligen längesedan man gjorde det nu, men det var super kul.
Idag har även Terese från TeWés ringt, och hon sade att jag skulle ringa Micke om jag vela veta någontign om sommarjobbet eller så. Men jag ska gå in dit till honom på fredag istället tänkte jag. Så blir nog lättare att prata också.
Efter att jag hade varit hos Cissi så gick jag hem till mamma för att hämta lite saker och prova mina skor som ha rkommit. Berättade jag det? Att mina skor har kommit nu, och även klänningen. Det har det i alla fall, dessvärre kommer min hatt senare, jag vet inte när, det måste ha blivit något fel i alla fall, för den skulle också komma nu. Men jag provade i alla flal skorna och dom satt helt okej och var helt okej snygga. Dom blir säkert super snygga på sommaren när man har bruna fötter, när hela jag är brun. Så det blir säkert prefekt!
Efter det åkte jag och handlade med mamma och brorsan och sedan körde hon hem mig hit till pappa. Och jag har enbart suttit vid datorn, kollat på Skärgårdsdoktorn och käkat middag. Och seanre ikvälls ka jag ta mig en varm dusch, kolla ännu mer på Skärgårdsdoktorn och även käka lite glass, i stora lass. Jag bad papap köpa hem det till mig, jag blev så fruktansvärt sugen på det.
Appropå Skärgårdsdoktorn. Jag pratade med pappa idag, och på torsdag så ska jag stor städa här hemma och få en tröja som jag egentligen skulle köpa igår. Den kostar 250 kr. Men nu ska jag be pappa att beställa hem Skärgårdsdoktorn till mig istället. Den kostar 308 kr, med frakten inräknat cokså. Det är ju super billigt, för annars om jag skulle köpa den skulle den kosta 499 kr. Så jag sparar ju 200 kr, som jag kan köpa någotning annat för istället. Det är ju perfekt! Och det är ju alla tre säsongerna också, det är en samlingsbox. Men som sagt, så måste jag prata med pappa först. Jag hoppas verkligen att jag kan få den istället! : )
Om en stund kommer mamam hit ochs ak hämta pengarna av mig, hennes pengar som befinner sig i min plånbok sedan vi var på Hemmakväll coh ajg egentligen då skulle köpa boxern med Skärdgårdsdoktorn. Men nu ska jag duscha först och sätta på mig lite myskläder.








Peace and Love

THERE'S A VOICE INSIDE MY HEAD SAYS YOU'LL NEVER REACH IT

Publicerad 2010-04-19 19:54:11 i

Åh, jag blir så sur! Msn har hackat upp sig totalt. Jag akn inte trycka upp dom jag pratar med. Så irriterande!
Imorse blev jag sen, jag vaknade tjugo över sju, så det var bara att slänga på sig något, slänga ihop håret till en knut, borsta tänderna och tvätta sig och kasta sig i bilen. Jag kom lite sent, jag vet int ehur sent, men sen ble vjag i alla fall. Men vi hade ändå bara samling.
På matten fick jag reda på av Ninni att mitt nationella prov såg riktigt bra ut, och hon sade att jag verkligen akn matte. Så det känns super skönt! Men nu har iv ju nationellt prov på torsdag också, problemlösning. Så jag hoppas det går lika bra då också, och jag har ju även kvar muntliga nationella. Det är bara att hoppas! : )
Jag gjorde även mitt teknik prov idag, och det var inte så super svårt, jag fick ett G i alla fall sade han.
Och så rullade lektionerna på och efter skolan drog jag ner på stan. Jag gick runt i en timme coh kollade runt i butikerna. Och jag kom hem med ett par nya svarta tights från Ginatricot. Jag har ju ett par sådana sedan länge, men dom har det blivit så mycket hål i. Så jag köpte nya när jag var ai Stockholm med Cissi, men dom gick sönder dom med efter bara några gånger. Så nya tights var verkligen någonting jag behövde! Och fick jag även med mig hem en super söt, super skön, super sommrig och super billig klänning. En från H&M, The Garden Collektion, den blev helt slutsåld på en gång när dom började sälja The Garden Collektion på internet. Mne nu fanns det en kvar, EN ENDASTE kvar, och min storlek. Så jag blev överlycklig och köpte den med en gång.
Sedan jag kom hem har jag bara suttit här, pratat lite med Karin, kollat på Skärgårdsdoktorn med pappa och även ätit middag, och har hunnit vräka i mig en massa godis. Just nu är det ishockey i full gång här hemma. På kanal 5, HV71 - Djurgården. Så jag ska alldeles strax återgå till det! Och seanre ikväll tänkte jag fortsätta kolla på Skärgårdsdoktorn, det blev så spännadne. Men även om ja hinner, att ja gkollar på någon utav Wallander filmerna.
Men nu ska jag vänd amig och återgå till ishockey istället.


Klänningen under den där mc-jackan är det! Super söt är den verklien!
Och jätte sommrig! Jag kunde inte hålla händerna borta från den, nu
när det bara fanns en kvar, och i min storlek dessutom! : )







Peace and Love

I CAN ALMOST SEE IT THAT DREAM I'M DREAMING

Publicerad 2010-04-18 20:54:23 i

Jag har ingne blek fet jävla aning om vad jag fick för konstigt ryck förut. Jag har stått och strykt kläder i en timme nu, om inte mer än en timme. Det brukar jag aldrig göra. Men bra var det i alla fall, nytvättade kläder blir alltid så skrynkligt! Så nu är det gjort. Härligt! : )
Jag har även lagat mina tights, i alla fall försökt, men det blev som det blev. Det kanske blev lite kontsigt pågrund av att jag och pappa satt och kollade på Luftslottet som sprängdes medan. Jag hyrde den när jag åkte med mamma på Hemmakväll. Jag hade ju tänkt köpa Skärgårdsdoktorn. Men boxern var slut! Men han sade att dom kunde beställa in så det var ingne fara. Men jag väntar med det känner jag. Jag hyrde istället tre filmer. Luftslottet som sprängdes, och två nya Wallander filmer. Så nu har jag lite att göra i veckan!
Men jag ska nog ta och ringa mamma nu och höra hur dom har haft det ikväll. Dom hade ju besök av Bosses dotter och hennes pojkvän på middag. Och jag ska även höra om brorsan ska ut och åka med bilen en sväng. I så fall vill jag följa med. Jag blev så otroligt sugen på att åka bil nu. Bara glida nere på stan och glo på allt folk som rör sig där nere. Och jag älskar brorsans bil, den är alltid så sjukt varm, så det är jätte skönt. Dessvärre har han sju tusen fyra hundra fyrtio elva doftgranar i bilen, så man får typ allegichock när man sätter sig i den och hela jag luktar doftgran. Men nu ska jag ta och ringa innan det blir för sent.


Grymt bra film, kan vara den bästa av de tre som finns!






Peace and Love

WHEN I GROW UP I WANT TO BEE FAMOUS I WANT TO BEE A STAR

Publicerad 2010-04-18 13:29:31 i

Jag älskar solen. Jag har precis legat ute på balkongen på mitt duntäcke, med kudde och filt. Super skönt var det! Mne jag vet inte om jag har fått någon färg, men det kommer väl, hoppas jag. Jag har inte ätit frukost ännu, så det måste jag ta och göra. Och jag har precis pratat med mamma, och jag ska antingen få åka med henne eller cykla ner på stan, till hemmakväll. För jag ska köpa hela boxern med Skärgårdsdoktorn. Jag älskar den serien, den är så mysig. Och vi har bara några få avsnitt av den, och filmerna är jätte konstiga. Så jag ska nog ner dit och köpa boxern alltså, det fanns bara en kvar sist jag var där. Så jag hoppas verkligne den finns kvar! : )
Men nu ska jag gå och äta frukost, sådär klockan halv två!








Peace and Love

YEAH DET HÄR ÄR SAGAN OM MIG

Publicerad 2010-04-18 11:02:35 i

Det var riktigt skönt att få sova, åtminstone lite längre, idag. Super skönt!
Idag är det klarblåhimmel, solen skiner, förfullt. Yes! Äntligen akn jag sätta mig och njuta av den underbara solen. Och nu är nog solen mitt på min balkong också, perfekt. Jag funderar på att göra mig en frukost och sätta mig där ute. Det låter ju inte helt fel. Senare ska jag nog ta en lång promenad också, om jag orkar och har lust. Tänkte även ringa mamam och höra om hon och Bosse har lust att hitta på någonting, åka ut till Hölick eller sådant. Kanske stanna där och grilla korv eller någotning, det vore så jäkla mysigt! Jag älskar verkligen Hölick, det är stället man ska vara på på sommaren. Eller hur Karin? : )


Hölick <3






Peace and Love

PUT YOUR HANDS UP IN THE AIR

Publicerad 2010-04-18 01:03:18 i

Vilken kväll! Jag kom hem för 45 minuter sedan ungefär och jag är helt slut. Jag cyklade ner på Hemköp och träffade Robert. Han köpte godis och vi cyklade vidare till Borgarparken ocg satt oss i en gunga och pratade ochs karttade en massa. Men efter ett tag så blev det så kallt så vi drog vidare till bowlinghallen, enbart för att värma oss. Men då var det discobowling där, och det såg så himla roligt ut. Så vi ringde dit Oscar, bokade bana, tog på oss bowling skor och gick ut och spelade. Riktigt roligt var det! Och jag fick över tre hundra poäng och kom antingen etta eller tvåa, jag kom inte ihåg. Men jag minns i alla fall att jag slog ungefär sju strike, jag tappade räkningen efter ett tag. Medan stackars Robert slog två. Men, som jag sa, så var det grymt roligt! Och efter det cyklade vi runt ett tag på stan, och satt sedan inne på Statoil ett bra tag, kanske en timme och gjorde ingenting. Men sedan tröttnade vi på det, så dom cyklade med mig hem isället, jag vågar inte cykla upp för Broman backen själv. Så det var riktigt snällt av dom!
Min kväll har alltså varit super duper kul! Och Robert är seriöst världens roligaste, man kan inte vara med honom utan att skratta! Och Oscar var super trevlig han också! : )
Men nu är jag helt slut och ska tvätta mig och borsta tänderna. Sedan ska jag bara slänga mig i sängen och jag hoppas verkligne jag får sova ut imorgon. Och jag hoppas även på sol imorgon så jag kan få lite färg i ansiktet!








Peace and Love

JAG TROR DU HÖRDE MIG NÄR DU SPRNAG NER UNDER KJOLEN

Publicerad 2010-04-17 19:21:41 i

Åh, typiskt, jag hann aldrig njuta någotnign av solen. Jag gick ut efter att jag skrivit, då fanns det ingen sol på balkongen. Så var jag ut igen efter ett tag, då var den där, så jag tog med mig en massa saker ut och satt mig för att njuta, när den precis gick bort igen. Typiskt. Så det blev inte så mycket solning idag!
Men jag ska snart ut en sväng i det soliga och varma vädret igen, för att träffa Robert. Jag har ingen aning om vad vi ska göra. Om han har cykeln framme så drar vi väl någonstanns. Kanske sätter oss på möljen eller så. Jag vet inte riktigt. Någonting hittar vi väl på. Men nu ska jag be pappa ta upp cykeln så vi kan pumpa däcken och jag kan börja cykla.


Åh, sommar!!






Peace and Love

I THOUGHT YOU WHOULD ALWAYS BEE MINE

Publicerad 2010-04-17 16:49:45 i

Jag drog ner på stan en sväng med mamma och Bosse, som jag sade att jag vela. Så vi gick och kollade på Ombonat och sedan satt vi oss på TeWés och tog en fika. Jag åt min frukost, en grillad foccatia, coca-cola och en budapest bakelese. Riktigt gott var det, det satt perfekt i magen.
Sedan tog vi bilen ut till Maln, kollade lite på fina hus och bara njöt av utsikten och helt plötsligt så började det regna. Så vi åkte till Ica MAXI isället för att köpa lite gotta till kvällen och sedan körde mamam hem mig. Så nu har pappa och jag ätit middag, potatis, köttfärsbiffar med fetaost i och rödvinsås. Riktigt gott var det också! Men jag rokade inte så mycket för jag var så mätt sedan TeW'es.
Nu har pappa lagt sig för att vila middag, och jag ska stryka, vika och lägga in lite nytvättade kläder. Sedan ska jag nog kolla på kläder på internet som jag egentligne tänkte göra förut. Och aksnke om jag hinner att jag sätter mig på balkongen och solar lite. Jag aksnke t o m ska börja med det, innan solen går bort igen. Ja, så får det nog bli faktiskt!
Senare ikväll blir jag bara hemma med pappsen, ska kolla på Millenium och Körlaget, och äta en massa gotta.


Det är helt sjukt, om åtta veckor tar
vi examen. Vi går ut nian. Vi började
ju nyss nian. Vi började ju nyss sjuan.
Hur kan tre år gå så fort? Om fyra och
en halv månad börjar vi gymnasiet.
Och då går vi där tre år, sedan är man
helt plötsligt vuxen, man ska klara sig
på egen hand, man flyttar hemifrån.
Jag förstår inte, jag vill inte förstå.
Jag tycker det är läskigt..
(Ursäkta bilden, en flumbild från examen i åttan)







Peace and Love

HOLD IT DON'T DROP IT

Publicerad 2010-04-17 09:55:06 i

Igår stack jag hem till Jannike, som det var tänkt. Och vi stack till Rimi för att köpa glass, strutar och nougatsås till våran picknick. Och gissa vart vi hamnade, vart våran picknick blev av. På altanen! Vi tog ett överkast och lade det på altanen, gjorde oss en varsin glass, tog ut datorn och bara tog det lugnt. Vi satt alltså där och lyssnade på musik, sjöng med, svullade glass och nougatsås, och stekte i solen. Det var jätte härligt, och ännu härligare när man kunde höra ljudet av fiskmåsar. Underbart ljud om ni frågar mig! Där låg vi i alla fall ett bra tag, vi gick och åt mat en snabbis och sedan satt vi oss där ute igen. Det var riktigt riktigt härligt! : ) Och seanre på kvällen gick vi till Hemköp för att köpa en massa annat gotta. Det blev dricka, godis, gurka, dipp, chips, ganska mycket, och ganska så väldigt gott. Och vid halv tolv tiden ungefär, kom brorsan och hämtade mig. Jannike och Linda var så¨trött och måsta lägga sig i tid för dom skulle åka till Fjällen idag. Och jag var super duper trött och somnade t o m där, men sedan kom jag som sagt hem och fick sova i min egen säng.
Idag vaknade jag rätt så tidigt, kvart i nio ungefär tror jag att det var. Och jag har hitills inte gjort så mycket, bara suttit här. Jag ska alldeles strax gå coh göra lite frukost och fortsätta att sitta här och kolla på lite kläder och sådant. Ikväll vet jag faktiskt inte vad som händer. Om jag bara stannar hemma, hittar på någotnign med mamma och Bosse, sms;ar Robert eller kanske åker till Njutånger. Jag har inte riktigt besämmt ännu. Jag är väldigt sugen på att gå på stan faktiskt. Men vi får se hur det blir. Jag aknske kan övertala mamam om att vi ska gå på stan och ta en fika eller sådant. Jag akn i alla fall fråga, jag kan ju inte få mer än ett nej. Jag hade tänkt gå ut på en promenad, sedan duscha och sätta mig ute på balkongen och försöka få lite färg i ansiktet, men jag vet inte hur det blir med det. Solen har nästan gått bort. Men å andra sidan så är ju klockan bara tio än så länge. Den kanske kommer tillbaka. Det är bara att hoppas! : )
Men nu ska jag göra mig en furkost, hade jag tänkt.


Jag nöter verkligen ut den här bilden,
men jag älskar den!







Peace and Love

I WANT YOU SO BAD IT'S MY ONLY WISH

Publicerad 2010-04-16 14:52:56 i

Igår hann jag aldrig blogga, men jag var som vanligt i skolan. Och efter det stack jag på stan, hem och sedan till Jannike. Och sedan även hem igen då.
Och idag har varit en kort dag. Vi började med att ha NP i matte. Och det gick faktiskt förvånansvärt bra! Det kändes i alla fall vädligt bra. Så nu är det bara att hoppas! : )
Efter det hade vi a-pass och idrott. Sedan promenerade jag hem och har varit hemma i ungefär snart två timmar. Just nu dunkar jag musik och ska snart ringa Jannike. Vi sade tidigare i veckan att idag, fredag, skulle vi sätta oss på cyklarna, cykla någonstanns och ha picknick. Mne jag ska försöka få tag på bruden, så får vi se hur det blir med den saken. Annars blir det väl att vi umgås ändå kan jag tänka mig, kanske degande framför tv;n med lite gotta. Vi får väl se!
Igår när jag var på stan så fynade jag lite också. Jag gjorde av med knappt 150 kr. Jag köpte två linnen på Ginatricot, 49,50 kr styck. Väldigt snygga och otroligt sköna linnen, som jag nog tror kommer användas flitigt i sommar. Och jag fick även med mig hem en ring. En guld ring med en jätte stor knallrosa diamant i mitten. Och jag tycker det var väldigt billig, efter om det skulle vara ord. pris på allt skulle det ha gått på över 200 kr, nästan 300 kr. Så jag är riktigt nöjd!
Men nu ska jag ta och ringa till jannike, så får vi se vad som händer ikväll.








Peace and Love

YOU'VE GOT A FRIEND

Publicerad 2010-04-14 21:46:57 i

Idag var jag som vanligt i skolan. Och skolan håller helt seriöst på att tar kål på en. Det är så jobbigt, den enda tanken man har i hjärnan hela tiden är, kommer jag hinna, kommer jag klara allt? Det är så frutkasnvärt mycket som ska göras. Och som jag sagt förut så förstår jag fortfarande inte hur lärarna på Östra skolan tänker. Men snart börjar man gymnasiet, och skolan ligger två minuter utanför dörren. Det är så nice!
Efter skolan så stack jag raka vägen till frisören, Fia, för att jag skulle klippa mig. Och jag hade tänkt mig att jag skulle få klippa av en bra bit, en bra bit enligt mig, vilket var ungefär ½ decimeter eller så. Men nej, jag hade så pass slitet hår så jag var tvungen att klipp av hela en decimeter. Och det är ju faktiskt rätt så mycket om man tänker efter. Så just nu har jag jätte kort hår, jag är jätte ovan, jag vill ha uppsatt hela tiden, Jannike gapade och sade OJ när hon såg mitt nuvariga korta hår. Nu låter det som att jag har super kort hår, det har ja ginte, men det är kort för att vara mig. Jag har alltså haft väldigt långt hår. Men pågrund av mamma så har jag inte klippt mig på ett helt år. Ett helt jävla år. Men nu så, äntligen. Men nu känns det som att det kommer ta år innan jag får ut mitt hår igen. Men jag får hoppas på det bästa, dvs att det går fort. Helst super duper jätte fort! Men nu har mamma och jag bestämmt att jag ska klippa mig var fjärde månad ungefär. Nu får det vara slut på det här slarvet. Men håret känns ju otroligt frächt och inte ett dugg slitet nu längre. Och det är ju otroligt skönt! NU ska jag vårda mitt hår så mycket som jag bara kan. Hårinpackning, bara duscha när jag verkligen behöver, inte platta det så mycket, inte ha uppsatt så jätte mycket (det gäller senare, nu kan jag absolut inte ha utsläppt) och försöka äta saker som hjälper håret att växa fortare. Jag ska vårda det bra helt enkelt. Åtminstone försöka. Så som ni hör så är jag otroligt ovan, men det ska nog gå bra.
Nu är klockan kvart i tio och jag har precis kommit hem från Jannike. Vi har pluggat hela dagen, vilket är bra gjort för att vara oss. Men nu ska jag lägga min mobil på laddning och kanske packa upp alla mina saker. Jag vet inte riktigt om jag rokar. Så jag tror jag ska lägga mobilen på laddning och gå och lägga mig på en gång. Men jag ska ringa mamma först.


BUHU, jag saknar redan mitt hår..






Peace and Love

IT'S NOW OR NERVER I AIN'T GOING TO LIVE FOREVER

Publicerad 2010-04-12 10:38:22 i

Nu är påsklovet slut, väldigt sorligt tycker jag. Det hade inte skadat med en, eller kanske två, veckor till.
Men mitt lov har varit jätte bra! Jag började ju lovet med att åka till Stockholm för att fira påsk och fira Hugo, och fick ju då också en oväntad magsjuka. Så det var mindre roligt. Jag har hyrt film med Jannike, så nu har jag äntlige sett de två Twilight filmerna. Och de var ju super bra, och jag håller med, man blir lite små kär i killen. Men efter det, efter att halva lovet hade gått så drog jag tillbaka till Stockholm för att vara sällskap till min käre moster och bara ha det roligt och njuta av lovet. Och där i Stockholm har jag haft jätte roligt, jag har ätit grymt gott, shoppat och mycket mer. Och igår kom jag hem, vi käkade middag hos mormor och sedan bar det av hem till Hudiksvall. Sweet home Hudiksvall. Så igårkväll blev det att jag bara packade upp all packning, drack lite te, pratade ett bra tag med Jannike i telefon och lite sådant. Och idag är jag ''sjuk''. Vi har egentligen två prov idag, men jag har intepluggat på hela lovet, så jag kan ingenting. Och det var väl dumt gjort av mig att inte plugga. Men det finns två anledningar. Dels för att jag inte hann. Har amn en moster som vill ha dit mig för att ha sällskap, vilket man inte är om man ska plugga hela dagarna, och man har en ett årig och en femårig kusin som ska leka och behöver vaktas hela tiden så är det inte det lättaste. Så jag har heller inte läst någontign ut boken Snabba Cash. Jag är på tredje kapitlet. Men jag menar, varför har man påsklov? Jo, för att man ska kunna ta det lugnt, vila från skolan, träffa och kunna hitta på saker som man inte hinner göra på skoldagarna. Så därför var det otroligt korkat av både Patric och Lasse att lägga två prov dirket efter lovet. Idioter. Men i alla fall, nog pratat om det. Så idag har jag en hel dag som jag akn plugga, det ska jag verkligen utnyttja. Men för att jag ska orka det måste jag äta frukost, jag är super hungrig. Så jag ska göra ioprdning mig en stor och god frukost och kolla på Andra Avenyn, sedan är det pluggning som gäller.


Nästa lov är sommarlovet, and I can't wait!







Peace and Love

JAG VILL KÄNNA ATT JAG LEVER VETA ATT JAG RÄCKER TILL

Publicerad 2010-04-06 12:10:57 i

Sweet home Hudiksvall. Äntligen hemma! Nu har vi bokat tvättid, så klockan sex imorgon ska jag upp och tvätta med mamma. Från klockan sex till klockan nio. Men det är inte hela världen. Jag måste ju ändå upp i tid så jag inte missar bussen.
Jag ska alldeles strax, efter det här, hoppa in i duschen och frächa till mig en aning. Jag känner mig väldigt äcklig! Och sedan ska jag ringa och höra med Jannike, som troligtvis ligger och sover, om jag kan komma, så jag hinner träffa henne innan jag ska hem och packa ikväll och sedan åka till Stockholm imorgon då. Jag saknar henne så förbaskat! Som jag har sagt förut, det är så sjukt hur man kan sakna en människa efter ett par dagar så jäkla mycket.
Men nu måste jag hoppa in i duschen, det ska bli så skönt!


<3






Peace and Love

I'VE SEEN THIS ROOM AND I'VE WALKED THIS FLOOR

Publicerad 2010-04-05 17:19:37 i

Som sagt, här är det rena rama sjukstugan. Inte kul alls. Jag börjar bli rätt så frisk, eller, jag mår mycket bättre i alla fall. Men mamma därimot är super varm och har alltså säkert flera graders feber. Och Bosse börjar känna sig konstig i magen han också, dvs, kanske magsjuka. Men det är bara att hoppas på det bästa. Bosse står just nu och gör iordning lite käk till honom och mig, så får vi väl se om jag får i mig någotning. Jag känner verkligen att jag behöver någonting mer i magen. Och nu är det osäkert på om vi kommer hem idag ens en gång. Mamma känner sig så pass dålig att hon inte tror att hon kan köra hem. Och hon orkar inte krångla om sådant nu. Men vi får väl se hur det blir. Jag känner att mest av allt vill jag bara hem nu. Jag vill hem och få nya rena kläder, jag vill hem coh få sov ai min egen säng, och jag vill hem bara för att få vara hemma. Borta bra men hemma bäst. Det är ju så!
Men nu ska vi starta en utav filmerna som Bosse var och lånade av Marie förut och försöka få i oss lite mat.






Peace and Love

HIGHWAY TO HELL

Publicerad 2010-04-05 15:56:32 i

Magsjuka kan vara det värsta som finns. Usch, det rä så jobbigt och det har jag precis haft. Jag skrev ju igår att jag inte mådde så bra och att jag skulle lägga mig och vila. Och jag hade fått magsjuka. Inte kul alls. Men nu mår i alla fall jag lite bättre, så det rä ju skönt det. Men jag har inte ätit någonting på en hel dag, så min mage kurrar och kurrar och kurrar, men jag vågar inte äta någonting. Jag vill inte riskera någonting, inte för att jag tror att jag kommer spy någotnign mer. Men jag vill inte chansa. Jag har i alla fall lyckats få i mig en kopp te. Men som sagt, jag är vrålhungrig. Och nu har jag även fått reda på att min käre mamma har börjat må illa, känner sig febrig och är inte alls bra. Så jag har ingen aning om hur vi ska komma hem till Hudiksvall igen. Men det ska väl ordna sig. Men det är inte bara jag och mamma som har mått dåligt. Vi fick reda på tidigare idag att det är fler som var i Stockholm och firade påsk med oss som har fått magsjuka också. Gregers pappa, två av hans storebrorsor och mormor ligger där nere med magsjuka. Hur ska det här sluta?
Hur som helst så är Bosse och lånar lite filmer av hans dotter nu. Så vi har någontign att roa oss med. Jag ska ringa Jannike nu och höra med henne hur hon har det i Sollefteå och när hon kommer hem. Men det får nog vänta ett tag, jag ska höra lite med min stackars mamma hur hon mår.






Peace and Love

LIVE BEFORE YOU DIE

Publicerad 2010-04-04 12:17:21 i

Gårdagen var riktigt rolig och riktigt trevlig! Vi åkte ner strax efter tio och resan gick faktiskt skapligt fort. Så började vi med att käka lite mackor när vi kom, jag och Ebba färgade ägg. Vilket förövrigt var jätte roligt! Och efter det gick vi alla upp och kollade på övervåningen, dom har nämligen gjort om där. Dom har gjort klart Ebbas rum, och även Hugos rum, och nu är det nya toaletten klar. Det blev super duper snyggt! Jag kan ta kort och visa er när jag kommer hem från Stockholm nästan söndag. Super fint blev det i alla fall! Och nu har de bara köket kvar som ska fixas, och det kommer nog också bli super snyggt! : )
Senare öppnade Ebba alla sina påskägg och sådant, och även Hugo öppnade sina. Gud så saker dom fick! Det var som julafton för dom. Sedan kom allt folk, vi blev tolv stycken. Och vi åt, och åt, och vi åt lite till. Så til slut satt alla och gnällde på hur mätta man var. Och även efterrätten spällde vi i oss. Usch! Och sedan var det present öppning för födelsedagsbarnet Hugo, och han fick massor av fina saker. Sedan bar det av hemmåt! Och när vi kom hem trodde vi alla att vi skulle lägga oss och sova, men vi körde iväg och köpte lite gotta istället och kom i säng strax efter tolv. Vi kollade på en jätte bra film på kanal fem, jag minns inte vad den heter, jag minns bara att den är jätte bra.
Idag vaknade vi alla tre vid halv tolv tiden, dvs för ungefär en timme sedan. Vi har precis ätit frukost, men jag åt inte alls något mycket. Jag mår illa, jag vet inte vad det är. Hoppas bara att jag inte är på väg att få magsjuka coh ska ligga och spy i två dagar. Jag har varken lust eller ork.
Idag vet jag inte riktgit hur vi ska göra. Om vi stannar här tills ikväll, eller om vi ska åka hem nu på förmiddagen eller så. Vi har min bror hemma som började festa redan klockan halv nio, igår morse, och som ringde till mamma och önskade glad påsk en tre till fyra gånger. Och då är det inte Linus man pratar med, då är det fulla Linus man pratar med. Men men, vi vet alltså inte hitills hur vi ska göra. Men vi kommer väl på det så småning om.
Men nu ska jag lägga mig i sängen en stund till och se om illamåendet går bort eller om det tänker fortsätta. Om jag inte startar en film och ollar på. Vi får väl se! Jag ska även ringa Jannike coh prata lite med henne, mend et får vänta. Just nu känner jag att jag bara måste lägga mig ner och vila.






Peace and Love

HAVE A NICE DAY

Publicerad 2010-04-03 10:12:51 i

Usch usch, jag kom inte i säng förens vid klockan ett inatt och jag skulle kliva upp klockan åtta imorse. Jag låg kar i en kvart ungefär, sedan måsta jag kliva upp.
Vi har precis ätit frukost och fixat oss, så nu ska vi alldeles strax fara iväg till Stockholm för att fira lillskruttens ett års dag och samtidigt fira påsk med åtta andra personer. Det ska bli riktigt trevligt! : )
Men nu kommer det nog inga fler inlägg förens imorgon eller på söndag. Men ni får hemskt gärna vara sociala på mobilen! Jag har en tre timmars tråkig lång resa framför mig.






Peace and Love

SO BABY BABY STAND BY ME

Publicerad 2010-04-02 23:55:13 i

Nu är klockan snart tolv och vi är fortfarande vaken. Och vi som ska upp tidigt imorgon. Icke bra!
Robin har i alla fall åkt hem nu, så nu är det bar mamma, jag och Bosse kvar. Och vi har haft jätte trevligt allihopa! Vi har kollat på Wallander, en film som gick på svt1 och övriga program. Vi har hlet enkelt spenderat våran kväll i soffan. Och det har varit riktigt skönt och jag har även kollat på ''16 and pregnant''. Men nu börjar klockan som sagt bli mycket och jag måste börja dra mig mot sängen, annars kommer jag inte orka upp imorgon. Men som sagt, vi har haft en riktigt trevlig kväll med riktigt trevlans folk! : )






Peace and Love

WE WEREN'T BORN TO FOLLOW

Publicerad 2010-04-02 19:46:51 i

Nu har vi ätit påskmiddag och glass i stora lass till efterrätt! Och jag är proppmätt! : )
Bosse och Robin sitter i soffan och lirar gitarr, mamma står inne i köket och diskar och jag sitter som vanligt här. Marie och hennes pojkvän har nu åkt, och dom var jätte trevliga! Robin också, nu har jag bara Micke kvar att träffa. Han kunde inte komma idag. Och nu är det bara Robin som är kvar här.
Ikväll ska vi väl bara chilla i soffan framför tv;n. Och klockan är nu 19.49 och solen skiner fortfarande. Underbart!
Men nu ska vi nog alla slå oss ner i soffan låter det som.

P.S : Jannike, Bosses son Robin är kompis med Stråhle.






Peace and Love

OH BLACK BETTY

Publicerad 2010-04-02 16:17:34 i

Nu är vi framme i Söderhamn, hemma hos Bosse. Jag har precis kollat runt i hans lägenhet och det ser frächt ut. Kanske lite tomt på väggarna. Men vad gör det, han har i alla fall en fin fondvägg inne i vardagsrummet!
Mamma och Bosse står inne i köket och lagar påskmiddag, och jag själv sitter alltså här vid datorn. Jag har varit här i en kvart till tjugo minuter bara, och jag har redan intagit datorn. Datorer är beroendeframkallande, icke bra alls.
Vid halv sex tiden kommer Marie, Micke och Robin hit, så ska vi käka påskmiddag med dom. Och som jag sade förut så ska det bli trevlans! : )
Men nu ska jag kolla lite på ''16 and pregnant''.






Peace and Love

THANK YOU FOR LOVING ME

Publicerad 2010-04-02 13:05:22 i

Idag fick jag äntligen sova ut ordentligt, mer än vad jag brukar få göra. Jag vaknade halv tolv, dvs för en och en halv timme sedan. Och nu har vi ätit familjefrukost, mamma, Bosse, jag och brorsan. Riktigt mysigt var det!
Jag har precis röjt undan på mitt rum, eftersom att jag inte hann detigår. Så nu ser det riktigt fint ut! Det är så skönt att ha ett städat och frächt rum. Och snart ska jag också bli fräch! Vi sitte roch dunkar en massa rocklåtar, Bon Jovi, Dr- Feelgood, Kiss mf. Bosse spelar ju i ett band, och på kvällarna då tar han frma min gitarr och lirar! : )
Men som sagt, så skajag snart frächa till mig en aning och hoppa in id uxchen. Jag ska raka benen och köra ansiktsmasken som jag fortfarande itne har använt.
Nu på eftermiddagen ska vi åka till Bosse, så åkewr vi direkt därifrån så slipper vi komma så sent till Stockohlm imorgon. Och ikväll blir det även middag med Bosses tre barn. Marie, Micke och Robin. Det ska bli trevlans! : )








Peace and Love

BABY BABY BABY

Publicerad 2010-04-02 01:03:31 i

Oj, klockan är snart ett och jag är fortfarande uppe. Icke bra alls. Men då kanske jag kan sova ut imorgon, jag kan ju alltid hoppas.
Jag har varit fullt upptagen med att käka jätte god middag, och kollat på ''Life of Ryan'' och episodes från den andra säsongen av ''16 and pregnant''. Det är så bra! Men jag har intekollat klart på alla avsnitt, så då har jag att göra imorgon.
Och jag måste berätta världens gulligaste sak. Jag och Bosse satt inne i vardagsrummet och kollade på Johan Falk, och mamma kommer in och säger att det är mat. Så reser vi på oss och tänker gå in till köket för att äta. Och när vi är på väg dit så plingar det på dörren och det första Bosse säger är:
- Påskkärringar!
Så mamma går och öppnar och där står det två små påskkärringar, alltså inte mer än fem år var dom. Och den minste babblade på med mamma medan mamma hämtade godis, och hon följde t o m in en liten bit, HAHA. Så där stod jag och Bosse och skrattade. Och sedan stannar hon i hallen då, och vet ni vad hon skriker/säger högt:
- Pengar, jag vill ha pengar!! Jag har inga pengar..
Och då säger den lite äldre som står bakom:
- Jag har pengar, jag har ... kronor.
Och då säger minstingen igen:
- Jag har inga pengar..
Och hon ser jätte ledsen ut, säger det med världens gulligaste och sorgsnaste röst och kollar ner i golvet. Och då blir jag helt till mig och står där och tycker synd om henne och är nästan på väg att börja grina. Det är så typiskt mig. Och efter det var jag på väg att springa in på mitt rum och hämta lite mynt, men jag hann inte och gjorde det inte. Och efter det fick jag världens störtsa jävla ångest och fick världens panik, bara för att jag inte gav pengar. Men det var bara för att hon var verkligen jätte ledsen över att hon inte hade nå pengar. Gullplutten! Jag lovar att nästa år ska du få!
Hur som helst så är klockan definitivt snart ett nu, så jag ska ta och lägga mig och sova. Men först tvätta mig och borsta tänderna.








Peace and Love

YOU KNOW YOU LOVE ME I KNOW YOU CARE

Publicerad 2010-04-01 17:35:13 i

Nu har jag precis gjort klart listan ''100 sanningar om mig själv'', men nu måste jag gå och hjälpa mamma. Det skulle jag göra för tjugo minuter sedan. Men här kommer listan.

100 SANNINGAR OM MIG SJÄLV

1. Jag heter Ida Martina Karlsson

2. Jag är 15 år

3. Jag fyller år den 27 augusti

4. Jag är den enda i familjen med gröna ögon

5. Jag har enbart storebrorsor

6. Jag har varit i Bulgarien

7. Jag har släktingar i Norge

8. Jag har bara tre kusiner

9. Jag älskar sommaren

10. Jag kan kolla på en och samma film fem gånger på en dag

11. Jag har världens bästa mamma

12. Jag känner en aning udda, för jag har inte facebook

13. Jag har en blogg

14. Min morfar dog 090909

15. Min gammelmormor begravdes en vecka innan jag föddes

16. Jag älskar att shoppa

17. Jag har sökt Hotell– och restaurang på Bromangymnasiet

18. Blir väldigt brun på sommaren

19. Jag har varit på Gotland ett antal gånger

20. Och där har jag även släktingar

21. Jag har en egen kossa

22. En gång har jag hittat fem nyfödda kattungar

23. Jag har blivit jagad av en grävling

24. Jag har väldigt svårt att säga nej

25. Jag har ett extrajobb

26. Jag har MVG i svenska

27. Jag har MVG i hem- och konsumentkunskap

28. Jag går på Östra skolan

29. Mina två bästa vänner heter Jannike Flinthammar och Karin Regnander

30. Jag älskar barn

31. Jag får bara tre hundra kronor i månadspeng

32. Jag är väldigt lättlurad

33. Jag är läskigt mörkrädd

32. Jag har aldrig smakat alkolhol

33. Jag har aldrig rökt

34. Jag har aldrig snusat

35. Jag har aldrig knarkat

36. Jag hatar att plugga

37. Min bästa kompis fyller år det första april

38. Min kusin och vän fyller år på påskafton

39. Min gammelfarfar fyller år på påskdagen

40. När jag blir stor vill jag öppna egen restaurang

41. Jag är 1,69 ½ meter lång

42. Förut trodde vi att jag hade ADD

43. Jag har en bror som har ADHD

44. När jag blir stor vill jag flytta till Stockholm, Göteborg eller Gotland

45. Jag tycker om Andra Avenyn

46. Jag tycker om One Tree Hill

47. Jag har fått en gitarr av min bror

48. Jag har en alldeles för liten garderob

49. Jag avskyr att plugga

50. Jag älskar att åka vattenring

51. Jag älskar ljudet av motorer

52. Jag älskar lukten av bensin

53. Jag har ingen moped

54. Jag är singel

55. Jag städar mitt rum varje dag

56. Min skostorlek är 39-40-41

57. Förut samlade jag på nallar

58. Jag älskar grillat kött på sommaren

59. Jag önskar att jag kunde sjunga bra

60. Jag var var mindre stod en lillasyster längst upp på min önskelista

61. Jag har haft min Motorola V360 i över tre år

62. Jag har suttit och pratat med Maria Rooth (damernas landsklags kapten)

63. Jag har varit på Maria Rooths ishockeyläger i Göteborg

64. Jag var där samitigt som det var Gothia cup

65. Jag har dansat cheerdance i över fem år, men slutade för cirka tre år sedan

66. Jag har inte spotify

67. På svenska nationella fick jag MVG på uppsatsen

68. På svenska nationella fick jag VG+ på muntliga

69. På svenska nationella fick jag IG på läsförståelsen

70. På svenska nationella fick jag VG som slutbetyg

71. Jag och min bästa vän Jannike ska börja gå på gym

72. Jag och mamma har en mor och dotter ring

73. Min mamma är min bästa vän om man inte räknar med Jannike och Karin

74. När jag var liten stod jag i toalettstolen

75. När jag var liten åt jag upp mina blommor som jag fick på ett års dagen

76. När jag var liten klippte jag av min lugg och håret på höger sida

77. Jag är otroligt läskigt lik min moster

78. Jag har stora framtänder

79. Jag har väldigt långt hår

80. Jag har lockigt hår, korkskruvar

81. Jag har rätt så dåligt självförtroende

82. Jag älskar att gå på Junibacken

83. Jag älskar att gå på Grönalund

84. Jag har aldrig varit på Lisseberg

85. Jag är väldigt lättskrämd och blir rädd bara någon går förbi mig ibland

86. Jag går i klass 9A

87. Jag får börja övningsköra om en månad och tjugosju dagar

88. Jag är livrädd för ormar

89. Jag hatar skogen

90. Jag var utomlands sist när jag var fem år

91. Förut bakade jag kladdkaka nästan två gånger i veckan

92. Jag är varken kvälls eller morgon människa

93. Jag tycker inte om pannkaka

94. Jag hatar mjölk

95. Jag går ut nian om två månader och elva dagar

96. Jag kommer lätt ihåg födelsedagar

97. Jag precis gått på påsklov

98. Jag är tveksam på om jag skulle göra abort om jag skulle bli gravid nu

99. Jag ska kanske till Åland i sommar

100. Jag ska till Gotland i sommar








Peace and Love

I TOUGHT YOU WOULD ALWAYS BEE MINE

Publicerad 2010-04-01 16:24:30 i

Idag är det den 1 april, det är skärtorsdag, men inte vilken torsdag som helst. Det är Karins torsdag, det är Karins dag idag! Hon fyller nämligen år min Karin! Hela 15 år! Grattis till världens bästa Karin! Ha en super duper bra dag! :)
De enda lektionerna som jag har haft idag är slöjd och NO. På slöjden blev det bara till att slappa och renskriva svenskan, eftersom att Bobbo är i Umeå och pluggar så skulle vi ha äckliga Janne. Men jag sade att Bobbo måsta vara där för att jag skulle kunna göra det jag skulle göra, så vi bara satt. Och efter det skulle jag och Petra sitta i caféterian. Och vi har ätit så mycket! Så efter att vi haft NO provet sista timmen så trodde jag ett tag att jag skulle rulla hem.
Jag kom hem för ungefär en timme sedan och sitter just nu och svettas ihjäl. Jag har mjukisbyxor, tjocktröja och mössa. Så det är en aning varmt, plus att jag tror att elementet är på högsta grad, jag ska kolla.
Ikväll ska vi lyxa till det en aning och äta goda grekiska biffar, med klyftpotatis, sås och grekisksallad. Det ska bli så otroligt gott!
Föresten så har jag fyra roliga saker att berätta! För det första så har jag fått en gitarr av min käre brorsa. Han är för bra! Han har spelat gitarr förut i kanske två-tre år, men nu hade han tröttnat och gav den till mig isället. Han är så snäll min bror! Den andra bra saken är att nu ska Bosse hjälpa mig att börja spela gitarr. Han spelar ju med i ett band och spelar elgitarr eller va det nu är, men kan även vanlig gitarr. Så det är ju super duper bra! Då kanske jag har chans att höja mig till ett VG i musiken ändå. Vi ska öva/lira stenhårt! Och den tredje och sista roliga saken är att pappa ringde igår och berättade att jag har kommit in på Hotell- och restaurang linjen, preliminärt. Så nu är det bara och kämpa på, och höja mig eller stå kvar på samma betyg som jag har nu, så kommer jag nog in! Härligt! : ) Och den fjärde saken jag har att berätta är att jag fick ett påskägg och hunda kronor av mamma idag. Mammsen då, jag älskar dig.
Men nu ska jag röja undan på mitt rum, det är en aning stökigt. Och sedans ka jag ringa till Karin och höra hur hennes dag har varit hitills och vad hon har fått för fint i present.


Idag är det ingen vanlig dag,
nej för det är Karins födelsedag,
hurra hurra hurra hurra hurra hurra!
Ha en bäst födelsedag nu Karin,
jag älskar dig. <3







Peace and Love

Om

Min profilbild

Ida Karlsson

Ida Martina Karlsson heter jag och kommer från (Glada) Hudik, Norrland. Är en tjej på 19 år! För tillfället bor jag ihop med min pojkvän och våra två ''kissebebisar'' i vår lägenhet. Jobbar extra medan jag funderar ut vad jag vill göra med resten av mitt liv. Hoppas du kommer att trivas!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela