idamartinakarlsson

HAPPY HALLOWEEN

Publicerad 2009-10-31 22:54:42 i

HAPPY HALLOWEEN! Idag är det som sagt halloween & jag tänkte skriva lite om hur min dag har varit. Vaknade strax innan 10.00, försökte somna om men kunde inte. Så jag startade lite AA & Riverside. Så väckte jag Jannike efter ungefär en timme & vi åt frukost & sedan började storstädningen inför festen. Så som jag skrev igår så skule vi klä ut oss till troll tänkte vi, & det gjorde vi också. Vi blev så snygga! Bara det att allt mitt hår ser ut som en enda tova.. Så jag ser inte framemot att borsta ut allt senare. Hur som helst så efter det fiaxde vi bål, mat & en massa annat. Såkom gästerna, dvs Lars,Max,Melker,Robban,Sandra,Tea,Jonte & Jannikes mormor & morfar. Vi satt oss & åt, tacos! YUM! Riktigt gott var det! Så har vi gått bus eller godis med barnen,kollat en massa på tv, svullat i oss en hel del & myst & haft det ritkigt roligt hela kvällen. Nu är bara jag & Jannike dom ända som är vaken fortfarande & vi kollar på film. Eller snarare hon, jag sitter ju & skriver allt det här. Men snart så vill Jannike ha datorn. Jag känner att jag börjar bli trött också så hon ska väl sitta vid den ett tag så ska vi gå ut & hämta ett annat täcke till mig, så jag kan sova gott inatt. Imorgon är det söndag, sista dagen på det här lovet som varit underbart roligt! Så imorgon blir det först sovmorgon & sedan ska jag bli bjuden på bio. Jannikes mamma ska bjuda mig sa hon, & vi ska se ''Flickan som lekte med elden''. Jag tror det kommer bli super kul & att filmen kommer vara jätte bra! Vi får väl se, vi har ju så bra sällskap också. Det blir jag,Jannike,Linda,Kaj,Robban & Sandra, det kan ju nästan inte bli rolgiare! Imorgon åker jag hem till pappa & ska vara där i en vecka. Men nu vill Jannike ha datorn. Hoppas ni alla har haft en super duper trevlig halloween kväll! Vad har ni haft för er?


Mohaha, jag ser helt fucked up ut, men det såg så underbart ut att sitta i en båt.





Peace and Love

HEMMA HOS VÄRLDENS BÄSTA JANNIKE FLINTHAMMAR IGEN

Publicerad 2009-10-31 00:11:28 i

Vilken dag..Vaknade vid 08.00 tiden & idag vaknade jag inte av någon Ebba som kom in & ryckte av mig täcket & sade ''Fryser du nu?'' med ett leende på läpparna. Så det var en rätt så lugn morgon. Jag åt frukost med hela familjen, duschade, fixade mig, så tog jag med mig Hugo i  barnvagnen på en promenad i det underbara höstvädret. Riktigt skönt var det! Löven på marken & solen sken, underbart! Så när jag kom tillbaka till de andra igen så for vi in till stan för att moster skulle byta skor & kofta & jag skulle in på Cocoo. Det tog ett tag innan vi hittade till Cocoo, men tillslut hittade vi. Så vi gick in & gud så mycket fina saker hon har! Väldigt liten affär men väldigt mycket fina saker! Och hon som ägde butiken var super trevlig! Och med mig hem fick jag den där ringen jag pratade om igår. Den där rosettringen, jag vela ha en vit eller en svart, men båda var slut så det fick bli en röd istället. Men den var riktigt fin den också! Moster bjöd på den, jag fick den av henne i byte med att jag ska bjussa henne på en stor glass när hon kommer upp. Så det lovade jag, hon kan få två om hon vill. Sen for vi på Kina resturang & käkade lunch, sen hem & jag packade klart. Så fick jag en ny mobil. Likadan som jag har nu, men moster som hon hade förut som är som en helt sprillans ny! Perfekt! Fick även en mp3 som dom inte använde, tydligen så hade dom flera stycken så jag fick ta en, det var verkligen jätte bra. Så åkte vi till Upplands Väsby där jag skulle hoppa på min buss & åka tillbaka till lilla Hudiksvall. Sorgligt men sant. Men hemma väntade världens bästa mamma & världens bästa Jannike Flinthammar. Som jag saknat dom båda två! Så jag drog hem, packade & nu har jag varit hos Jannike sedan strax efter 18.00. Vi har bakat, gjort en massa annat inför Halloweenfesten som dom ska ha här imorgon! Jag  längtar ihjäl mig! Ska bli riktigt kul faktiskt! Jag & Jannike har även letat någonting vi kan ha på oss imorgon när vi ska gå Bus eller godis med hennes kusiner Tea, Jonathan, Max & Melker, mohaha! Vi har kommit fram till att jag & Jannike ska vara..hör & häpna..troll! MOHAHA! Men jag kanske slänger in något inlägg imorgon om hur kul vi har on the party ;) För nu får Jannike spader snart, hon tycker jag är dö tråkig som ska skriva så långa inlägg, haha.. Nu sitter hon här / klagar &, ja, jag vet inte vad hon gjorde förut, hha vill nog inte veta heller. Men nu ska jag vara social med henne.


JAG ÄLSKAR DIG BRUDEN! <3





Peace and Love

SISTA KVÄLLEN HÄR I STOCKHOLM

Publicerad 2009-10-29 22:14:49 i

Drygt en vecka sedan jag lagt in något inlägg här nu, men jag kom i lördags & jag har inte haft varken tanken eller lust att blogga. Eller tid. Hur som helst så åker jag hem imorgon. Halv tre går bussen & jag beräknas vara i Hudiksvall igen vid sex tiden. Och då hämtar mamma upp mig, jag åker hem & packar ner lite kläder & lite annat smått & gott. Så kör hon mig till min enormt saknade Jannike. Så ska vi baka godis till helgen &bara umgås & snacka en massa. Kommer nog bli grymtkl för vi har inte setts på två veckor & hon är enormt saknad! Så jag tror inte det kommer bli något inlägg på hela helgen & på måndag börjar skolan. Så därför slänger jag in ett inlägg nu när jag har tid & lust. Jag tar dagarna som dom gick & så.
På lördagen när jag kom hit till Stockholm så började vi med att hämta Ebba som var på kalas hos Emilia. Så bar det sedan av till IKEA, där vi käkade & kollade runt. Jag själv fick med mig en as doftljus som mamma vela ha. Seda var det bara hem, mysa & sova gott efter en lång resa. Att bro på resa. På bussen satt jag bredvid en gammal gubbe som skulle ha ungefär en meters avstånd mellan sina ben så jag satt typ utanför sätet med hava arslet. Sen tappade han sin jävla kaffekop som satt på termosen & den fick ja plocka upp. Haha, jagsäger då det jag!
Söndagen blev det bara hemmadag, städning, mys & massa sånt. Gjorde liksom ingentin speciellt. På måndagen var det likadant. Rät så skönt ändå faktiskt! Man var ju så slut å kvällen efteren massa tok & stoj med Ebba & Hugo.
Tisdagen så for vi iväg tillTäby centrum, Sveriges största köpcentrum. Åt god mat, shoppade & träffade även på Victoria Silverstedt som gick förbi oss. Hon kom ut ur Forex & hade väl antaglingen växlat lite pengar så hon kunde gå på sin lyxiga lilla shoppingrunda. Med mig hem fick jag i alla fall två par nya strumpbyxor & ett par nya ljusa jeanstights. Mycket välbehövligt alla sakerna! Så det var ju bra. Sedan igår, onsdags så bar det av till Stinsen. Ett köpcentrum nära där moster & kusinerna bor. Så där blev det likadant. Åt gott, träffadevisserligen int epå någon ändis, men jag fick ju med mig hem lite fina aker i alla fall. Med mig hem i kassen fick jag ett nytt svart linne(mycket välbehövligt), sådana där tights som ser ut nästan som skinn när dom sitter på, en rutiga typ tunika(riktigt fin) & en stor svart t-shirt med trycket ''TONIGHT'S GONA BE A GOD NIGHT''. Rkigt fina saer & jag är grymt nöjd! Nu har jag precis kollat på alla Riverside avsnitt & smällt i mig en stor jumbokop med te. Har pratat med både Karin & Jannike. Karin åker hem antingen imorgon eller på söndag,hoppas på söndag så jag hinner träffa henne. Och Jannike då träffar jagju imorgon, & gud så roligt det ska bli! Men imorgon så går alltså inte bussen förens vid halv tre tiden. Så jag hr ju en halv dag på mig. Så vi tänkte åka in till självaste affärerna för moster ska byta ettpar nya skor & jag ska gå in på Cocoo. Där ska jag köpa en otroligt snygg,läcker & fin plastring för 95 kronor. Kanske lite dyrt för en plastring men de är grymt snygg. Men nu måste jag kila!

BAJSKORVENS OLLON!

Publicerad 2009-10-23 20:46:21 i

Jag vet att jag är väldigt mogen med orden, men gah vad jag bli sur!! Imorgon då så åker ju jag till till Stockholm & har det grymt roligt. Jag tycker det ska bli så otroligt roligt! Också nu då när jag ska iväg långt bort & ska vara borta en vecka, så ringer dom från TeWés. TeWés är stället jag praoade på & jag tycker det var sjukt kul där. Och tydligen så tyckte dom att jag gjorde ett bra jobb för jag fick med mig hem en tolv bitars tårta & dom vela ha mina telefon nummer så dom kunde ringa om dom behövde min hjälpa. Så just idag, just precis idag, så ska dom ringa & fråga om jag kan komma & jobba hos dom imorgon. Varför just imorgon? Kunde dom inte ha ringt igår så jag kunde komma idag istället. Men det är ju faktiskt på helger som det är knökfullt där. Typiskt! Jag blir så sur! Varför skadet hända just mig att jag alltid ska ha oturen?! Nä usch, jag rokar inte sitta & vara sur längre. Ska jag gå & tänka på det här hela tiden så kommer jag ju vara sur hela veckan & det vill jag ju inte. Aja, det är som det är & det går inte att göra någonting åt det. Nu har jag i alla fall duschat & ska sätta mig med mamma & kolla på tv & göra mig en kopp te. Gotlänsk sommar blandning. Och till det mina nybakade grymt snygga cupcakes! YUM!







Peace and Love

FREDAG, SISTA DAGEN INNAN LOVET & IMORGON VÄNTAR EN TRE TIMMARS LÅNG BUSSRESA TILL STOCKHOLM

Publicerad 2009-10-23 13:45:02 i

Igår var datorn otroligt segt, allt bara laggade, internet la av ett tag & allt var bara skit med datorn. Så det blev alltså inget inlägg då! Men idag tänkte jag göra ett inlägg. Idag har vi som alla fredagar en mycket härlig fredag. Börjar med a-pass, precis lagom så kan man jobba ikapp det man ligger efter i. Eller som i det här fallet så gjorde jag klart en engelska uppgift som jag måsta göra på lovet nästa vecka istället. Super bra! Andra lektionen hade vi bild & nu har jag gjort ännu mer på min staty som jag ska göra i gips. Får se resultat sen när den är klar, hoppas det blir fint. Så i slutet av timmen där så gick brandalarmet, men det var bara brandövning. Men en sak har jag tänkt på. När larmet går så hör man det inte om man är längst upp, vilket inte alls är bra. Och sedan så sölar alla ut också därför att larmet har gått för många gånger & det har inte varit någontign förutom en gång när det var någon gas sak som spred sig. Men hur som helst, vad gör man då om det är brand om alla segar ner för trapporna?
Efter det åt vi i alla fall lunch, spelade kort & klockan 12.00 började idrotten. Badminton. Yey! Riktigt rolig var det, speciellt när man hamnar i ett riktigt super gang! ;) Nu har jag i alla fall cyklat hem i regnet, är helt slut. Tänkte ta mig en varm skön & härlig dusch & sedan tänkte jag faktiskt ta mig i kragen & baka cupcakes. YUM! Jag älskar cupcakes, godast är dom om dom är varma. Ååå, det vattnas i munnen bara jag tänker på det! Jag tänkte även ringa my baby Jannike & höra om hon skulle vilja komma hit ikväll så jag hinner träffa henne innan jag åker till Stockholm. Vilket jag gör imorgon, imorgon åker jag till Stockholm. Till moster, kusinerna & Greger, kommer bli sjukt kul, jag längtar så! Kommer väl bli shopping, mys, lång promenader, gå på stan, fika & super trevligt! Så ikväll blir det väl en massa mys med mamma & brorsorna & kanske Jannike också då, mysigt mysigt! Packa ska jag ju också göra. Jag hatar att packa! Så imorgon går bussen vid tio tiden någon gång & jag kommer hem nästa fredag vid sex tiden. Så kanske jag säkert får låna Gregers eller mosters dator också så jag kommer säkert slänga in nått inlägg när jag är där så får ni höra hur jag har det. Om inte så kan jag inte sitta vid datorn eller någonting liknande. Men nu ska jag lyfta på rummpisen & baka.








Peace and Love

BLÅSVÄDER & ALLA LÖVEN FALLER

Publicerad 2009-10-17 11:57:53 i

Usch, vad hemskt det ser ut nu när man kollar ut genom fönstren. Inga löv kvar på träden, bara en massa kvistar, grått ute, fruktansvärt blåsigt. Ser riktigt dött ut!
Imorse vaknade jag redan vid 08.00 tiden, så jag har mest slappat i soffan, ätit frukost & sovit ute på balkongen,mohaha! Jag älskar att ha på mig ett varmt duntäcke & lägga mig ute & sova. Underbart! Bara det att mina fötter stack ut en bit så jag hade ingen känsel i dom när jag vaknade igen. Nu har jag klätt på mig myskläderna & tänker slå mig ner för att plugga. Måste skriva klart handlingen om boken. Jag ska ju redovisa den boken på tisdag. Jag är förväntansfull men nervös. Jag är nervös över att jag ska tappa bort mig totalt, läsa för fort, glömma bort att säga någonting viktigt eller, ja men ni vet.. Men det är bara att hålla tummarna på att jag inte gör det! Tänkte ju även visa lite bilder & fosiler, så det här kommer nog gå bra! Tänkte även att jag skulle plugga lite spanska & SO. Vi har prov i båda dom två ämnena nästa vecka. Så jag måste pluggapluggaplugga. But that's life! Nu har mamma stuckit iväg på möte så det är bara jag & brorsan hemma. Då ska jag nog försöka hitta godispåsen som mamma gömde, mohaha! Så blir det väl kanske att jag slåt mig ner i soffan med en varm kopp te & kollar på en film, efter pluggandet. En julfilm kanske? Jag älskar julfilmer! Specillt nu när det börjar bli kyligt ute 6 det blir höst/vinter. Så mysigt att kolla på sådana filmer då! Kanske man ska ta & kolla på ''Mysteriet på Greveholm''? Jag så får det bli!
Nu har jag nog bestämmt mig för att jag ska klippa lugg igen! Kommer nog färga håret mörkare eller ljusare också då. Kanske ska be Ulrika göra allt? Eller Lisa eller vad hon nu heter i Söderhamn?








Peace and Love

VATTENDROPPAR ÖSER NER

Publicerad 2009-10-16 17:07:01 i

That's right! Regnet öser ner idag. Sånt gillar vi inte. Första lektionen hade vi a-pass, var rätt så skön lektion. Det märks verkligen att Emil,Ludde & Norden är på prao för det blir betydligt mycket mer arbetsro. Mohaha! Men på måndag kommer dom igen.. Andra lektionen hade vi bild. Jag började med min sak som jag ska göra. Man får dra en lapp & på den står det ett land. Då ska man göra någonting som har med landet att göra. Ex, Finland kan man göra en bastu. Och på min lappen stog det Brasilien. Så jag ska göra statyn,Jesus,som finns i Rio. Så jag hann börja & blä vad äckligt det var att hålla på, jag skulle gägga runt med händerna i en hel balja med lim?! Uschuschusch! Så började vi inte igen förens 12.00 så vi spelade lite kort, åt mat, & sedan åkte jag med Mattis Pattis till idrottshallen där vi skulle ha bad. Och jag som hade längtat så mycket, så precis idag ska jag få en sak som alla tjejor får en gång i månaden. Mens.. Det märktes kanske igår, jag var sur & grinig, sjukt sugen på choklad & bara vrång helt enkelt. Så det var ju så jäkla typiskt! Så jag satt med Mattis uppe på läktaren & vi hade bara roligt, så det var rätt soft ändå. Så efter det gick jag med henne på stan ett tag, vi vart så himla sugen på att shoppa båda två, vi hittade så mycket fina saker! Så körde hon mig till skolan, där jag hade min cykel, så cyklade jag hem i spöregnet. Jag var iskall när jag kom hem, dyblöt & hoppade in i duschen direkt! Så nu har jag alltså duschat, klätt på mig myskläder, kollar på lite serier & så &nu tänkte jag måla naglarna & sedan sätta mig &plugga. Jannike vela att jag skulle hänga med på G-festen men jag har varken tid,pengar eller lust, jag känner nu också att jag verkligen inte orkar. Jag är för trött! Ikväll blir det mest plugga & nog lite tittande på Idol & mysa med mamma. Det är ju Micael Jackson tema ikväll, & det får man ju inte missa! Plus att vi ska äta tacos! Me like!







Peace and Love

PISSVÄDER, HELT SLUT OCH MÅSTE PLUGGA..

Publicerad 2009-10-12 17:29:22 i

Nu drar jag iväg med mamma & handlar en sväng. Sen när jag kommer hem igen så blir det till att PLUGGAPLUGGAPLUGGA. Så det kommer nog inget mer inlägg för idag. Åååå, vad jag hatar att plugga, det värsta jag vet! Speciellt när man har dundrande huvudvärk  fryser & allt! Hoppas jag inte börjar på att bli sjuk...

PISSVÄDER, HELT SLUT OCH MÅSTE PLUGGA..

Publicerad 2009-10-12 17:29:21 i

Nu drar jag iväg med mamma & handlar en sväng. Sen när jag kommer hem igen så blir det till att PLUGGAPLUGGAPLUGGA. Så det kommer nog inget mer inlägg för idag. Åååå, vad jag hatar att plugga, det värsta jag vet! Speciellt när man har dundrande huvudvärk  fryser & allt! Hoppas jag inte börjar på att bli sjuk...

PISSVÄDER, HELT SLUT OCH MÅSTE PLUGGA..

Publicerad 2009-10-12 17:28:54 i

Nu drar jag iväg med mamma & handlar en sväng. Sen när jag kommer hem igen så blir det till att PLUGGAPLUGGAPLUGGA. Så det kommer nog inget mer inlägg för idag. Åååå, vad jag hatar att plugga, det värsta jag vet! Speciellt när man har dundrande huvudvärk  fryser & allt! Hoppas jag inte börjar på att bli sjuk...

LUGG, FÄRGA HÅRET, BÅDE OCH ELLER INGENTING ALLS?

Publicerad 2009-10-11 13:07:00 i

Idag fick jag sova ut lite mer i alla fall, vaknade vid halv elva. Riktigt skönt! Så har jag suttit vid datorn/tv, pratat med Jannike, ätit frukost & fixat mig. Så nu är jag redo att åka till Söderhamn till mormor & morfar. Mamma & brorsan kommer om to minuter så jag måste packa ner lite saker i väskan. Läxor, bok, mobil, nycklar mm. Så kommer jag hem någon gång ikväll så då blir det troligtvis mer uppdatering. Måste ner & säga hejdå till Karin som åker hem vid 15.00 idag också, jag vill inte att hon ska åka! :(




Ska jag klippa lugg & färga håret eller inte?





Peace and Love

ONE TREE HILL ELLER SÖDERHAMN..?

Publicerad 2009-10-11 00:02:24 i

Vaknade runt 09.00 redan idag. Jag som tänkt att jag skulle sova ut, men så blev det inte. Så jag kollade på One Tree Hill & läste lite. Så somnade jag till sen igen. Det var ju skönt! Så åt jag frukost, fixade mig, Karin kom upp & sen stack vi ner på stan. Vi började med att gå på Jambo för att käka, för min del blev det en macka & Karin tog en kycklingsallad som såg grymt god ut. Så när vi är påväg upp för trappan där inne för att kolla platser så slår det mig att jag har glömt Ginatricot presenkorten. Typiskt mig! Jag som tänkte köpa en svart kofta & kolla lite. Så det blev ingen shopping där inte. Men det kanske ändå var lika bra, så kan jag ju spara dom tills jag åker till Stockholm istället? Så så får det bli! Så gick vi på stan då, ett bra tag, avslutade med att vi gick in på Hemmakväll & köpte Ben&Jerry´s. Så drog vi hem till mig, åt upp glassen & till det blev det att vi kollade på I taket lyser stjärnorna. Fast vi hann bara börja, så skulle vi ner sen. Så har vi mest setat nere hos Karin & kollat på tv, bl a Körslaget. Jag åt även lite mer glass som jag köpte nere på Kvantum när vi var där. Nu har jag kommit upp, läst lite bloggar, lyssnat på musik & kollat på One Tree Hill klipp. Så nu är klockan 23.55 & jag är helt slut! Ska lägga mig om bara en liten stund. Pappa & Gun är på dans så det är bara jag & brorsan hemma här. Ska kolla bara så inte han ska ut eller så för då måste han låsa dörren om jag ska lägga mig. Imorgon får vi se vad jag gör. Antingen stannar jag hemma bara & pluggar, slappar & sover. Latar mig helt enkelt. Eller så hänger jag med mamma & brorsan till Söderhamn till mormor & morfar. Brorsan ska tydligen hjälpa Perra, morfars bror, att ta upp mormor & morfars båt. Men mormor & morfar har ju inte kanal 5 & det är One Tree Hill imorgon & det vill jag verkligen inte missa. Det är ju så bra!! BÄSTA SERIEN! Så vi får väl se hur vi gör. Ska ringa & höra lite med mamma imorgon om hur det blir, kolla ungefär vilken tid vi blir hemma & så. Men nej, nu ska jag ta & lyfta på arslet & röra mig till sovrummet. Det ska bli så skönt att få sova! Kommer somna med en gång känner jag..








Peace and Love

BUHUU..

Publicerad 2009-10-09 16:31:37 i

Buhuu, idag var sista dagen på prao... Jag tycker det har varit så grymt kul, gjort en massa roliga saker, trevliga männsikor som man har jobbat med, ätit mycket & gott! Har alltså haft super kul! Micke vela också att jag lämnade mitt nummer så han kan ringa om han vill att jag ska komma & jobba. Det vore ju grymt! Så fick jag som tack för all hjälpen en 12 bitars tårta. Nybakad, YUM! Så ikväll har vi efterrätt också. Perfect! Dom har även bjudit mig på lunch igår & idag, tack för det! Dom har sjukt goda saker, också får jag nästan fem bakelser per dag, så nu rullar jag fram, mohahaa! Men säg någon som tackar nej till godsaker?! Just det ja, idag kommer VÄRLDENS UNDERBARASTE KARIN hem till Hudik! Som jag har saknat henne! Så vis ka väl umgås, hon ska få se mitt nya rum & så ska vi väl aknske prata en massa om saker som har hänt & lite svaller & sådant, tjejsnack med andra ord. Jag längtar! Ska sms & fråga vilken tid hon kommer. Ikväll blir det väl som sagt att umgås med henne, äta god mat, kolla på tv, Idol 09 kanske? Vi får väl se. Men än så länge är klockan bara 16.27 så det är långt kvar. Ska försöka läsa & plugga tills dess. Men först måste jag tydligen ner till Kvantum & köpa potatis. För min glömsker till pappa, glömde köpa det. Hur han nu kunde göra det? Inte för att det är en nyhet eller så men.. Idag är jag lite extra deppig också, för idag är det den 9 oktober. Alltså en måndag sen morfar dog. Det är så jobbigt, jag kan inte ens se en tant 6 farbror gå tillsammans på stan & varenda tanke & syn går till morfar. Och en massa annat, men det är bara att lära sig leva med det, hela livet är förändrat 6 kommer aldrig bli som vanligt.  Aja, vad ska ni göra ikväll då, någonting roligt hoppas jag? :)


<3






Peace and Love

SOVA MED SALVA & VANTAR...

Publicerad 2009-10-07 19:47:16 i

Mohaha, ni kanske undrar varför jag har ''SOVA MED SALVA & VANTAR...'' som rubrik idag. Jo, som jag berättade igår så hade jag ju fått knall röda händer & vita prickar på dom, & det sved som tusan. Så jag dränkte händerna i äcklig salva, som stinker gammalt ruttet ägg för den delen, & drog på mig s k bomullsvantar. Det är vantar som man har på natten för att man inte ska ligga & klia & ha sig. Riktigt smart faktiskt! Men jag hatar att ligga & sova med sådana, det blir så fuktigt & blä! Men hur som helst så sov jag med det & det gjorde resultat, blev faktiskt bättre. Men när jag började hålla på med varmvatten & annat på TeWés idag så blev det som igår igen. Dock inte lika illa. Men nu är dom istället hemskt torra.. Usch vad jag ogillar sådant här. På tala om praktiken så har jag haft roligt idag också, gjort samma saker som igår & lite mer. Jobbade även till 17.00 idag, två timmar längre än vanligt. Njutit har jag gjort idag också! Först på morgonen blev det en super god kaka, så blev det eftermiddags fika, prinsesstårta & innan jag gick hem fick jag en till bakelse. Plus en massa småkakor & annat smått & gott. Dom försöker göra mig fet! Haha! Imorgon är det näst sista dagen som jag är där, sorligt men sant. Känns nästan som om jag jobbar där, om det ändå var så.. Men jag har pratat lite med dom om jobb, så jag ska skriva CV & lämna till dom, så vet dom att jag är intresserad & kan ringa mig om dom behöver hjälp. Vore riktigt kul om jag kunde hjälpa till ibland & tjäna lite $ på någonting man tycker är super kul! Vore ju ritkigt fett med nice! ;) Men vi får väl se, ska inte hoppas för mycket. Nu har jag kommit hem precis, jag,brorsan & pappa har varit på Bockarna & käkat, YUM! Så jag & brorsan cyklade hem & pappa stack till Mani´s. Nu ska jag sitta lite till vid datorn,kolla på en massa roliga videoklipp på Björn Gustavsson,I JUST LOVE HIM! Kanske läsa, skriva lite saker & sådant, så blir det säng tidigt ikväll.
Jag har ju haft låtar som rubriker nu ett tag, men nu blir det ändring på det, eller det blir lite blandat.



Kanske är Sveriges sötaste,roligaste & härligaste person!






Peace and Love

I'VE SEEN THIS ROOM AND I'VE WALKED THIS FLOUR

Publicerad 2009-10-06 20:05:06 i

Andra dagen på prao. Blev lite tidig idag så jag fick vänta en stund på Kristin men det var ingen fara. Har gjort rätt så mycket idag, lastat upp bröd, lagt bröd i påsar, proppat i mig en massa godsaker, tagit hant om disken, plockat av prickställen, torkat bord, tänt ljus, gjort mat mm. Har varit fullt upp & roligt hela dagen! Efter det gick jag med Jannike hem till henne. Jag förhörde henne på lite saker, vi fikade, väntade på att en snubbe med köksluckorna skulle komma, drygade oss, sjöng högt & töntade oss helt enkelt. Så kom vi på sen hur fjollig vi var som höll på som vi gjorde! Jag tror vi båda två var hemskt trötta efter dagen...mohaha! Så tog vi moppen, hon körde hem mig & hon fortsatte till stallet. Så har jag ätit, kollat på AA & Riverside, läst bloggar & nu bara jag skrivit klart det här så ska jag hjälpa pappa att vika lakan & sen duscha. Så blir det säng tidigt idag. Var hemskt trött idag känner jag. Så imorgon är det en ny dag, ska bli kul som vanligt. Ingen vet vad som har hänt med mina händer heller. Jag är uppe på handens översida blivit alldelöes röd, torr & fått vita prickar. Jag vet inte vad som har hänt?! Svider som fan gör det också, kan inte ens spola händerna i lagom varmt vatten så känns det som om hela händerna ska brinna upp. Undra hur det ska gå nu när jag ska duscha då...? Läskigt! Hoppas det blir bättre bara, får väl smörja mig med någon äcklig sörja & se om det går bort på det viset.








Peace and Love

LAY WHERE YOU'RE LAYING DON'T MAKE A SOUND

Publicerad 2009-10-05 20:59:16 i

Vilken grymt rolig dag! Klockan 09.00 började jag min paro på TeWés. Från början gjorde jag inte så mycket, dom bar in en massa bakcar med olika bakelser medan jag stod & tittade på & drägglade efter allt gott! Så sen började jag få göra en massa. Torka borden, tända ljus, diska, koka en massa saker, göra sallad & grilla mackor osv osv.. Kanske inte låter så jädrans kul men jag kan ju säga att det var det. Nu har jag fyra dagar kvar av prao & jag kommer ha super kul! Sltade klockan 15.00 så då mötte jag Jannike, så gick vi på stan, jag köpte mig en ny plattång. Välbehövd! Fixade även praoplats på Buketten till Jannike. Hoppas hon får det riktigt kul där! Haha oroar mig lite för chefen, passa dig Jannike! Aja, mer av det ska vi inte ta upp här inte.. Så hem till Jannike, slå in paket & sen for alla vi tre + Gröten till Enånger för idag fyller världens sötaste Tea år! Grattis på dig stumpan! Så har vi varit där ett bra tag, kom hem för ungefär 20 minuter sedan. När jag har skrivit klart det här ska jag först kolla på ett avsnitt av Riverside, borsta tänderna, tvätta mig & lägga mig i sängs bumms! Så imorgon kommer en till dag då jag ska paoa, wiho vad jag längtar till morgondagen!







Peace and Love

PLAY THAT FUNKY MUSIC

Publicerad 2009-10-04 21:36:06 i

Idag har jag haft en slapp/städ söndag. Riktigt skönt har det varit! Vaknade tyvärr väldigt tidigt & märkte att jag låg & sov som Pippi gör. Med huvudet där man ska ha fötterna & tvärtom. Mohaha! Också när jag kollar på väggen där jag klistrat fast de där klisterblommrona som var så snygga, så ser jag att alla har ramlat ner. Så jag klev upp & la alla sakerna på skrivbordet, slog på datorn, dunkade musik, haha klockan 08.00 på morgonen. Så la jag mig i soffan med täcke & kollade på repsiserna av Idol & som vanligt så somnade jag. Och gud så härligt det var att få sova ut! Sen fick jag nått ryck & började städa hela lägenheten & dammsög & allt sådant. Försökte klistra på blommorna igen men dom bara lossnade.. Så efter att jag städat & hållt igång ett bra tag så tog jag en dusch, kollade på ÄLSKADE ONE TREE HILL. Jag får ALDRIG nog av det, jag älskaaaaaar det! Jag MÅSTE bara köpa alla säsonger, snart kommer ju säsong 6 ut i butikerna här i Sverige också, så då vet jag vart jag kan få alla 6 säsongerna för enast 900kr. Det är ju super billigt! Men jag får nog vänta ett tag till. Nu har jag ''plattat'' mitt hår, i alla fall försökt. Min plattång har ju gått sönder & det är bara ena plattsaken som blir varm. Så mitt hår är just nu vågigt. Så imorgon ska jag gå på stan & köpa mig en ny, en likadan som mamma har för den är super bra! Imorgon börjar min prao också som jag nämt tidigare & jag börjar bli riktigt nervös. Jag är så rädd att jag ska råka tappa nått glasaktigt & alla kommer glo ut mig & bla bla bla, ja men ni vet.. Det vore ju lagom pinsamt! Men nu ska vi inte tänka så, nu ska vi tänka positivt! Nu har jag precis snackat lite med Jannike om morgondagen. Jag ska nämligen äta tilsammans med henne på Läro. Men nu måste jag tvätta mig,borsta tänderna & hoppa i sängen. Börjar klocakn 09.00 imorgon. ÖNSKA MIG LYCKA TILL!



I <3 One Tree Hill





Peace and Love

I DON'T WANT TO BE ANYTHING OTHER THAN WHAT I'VE BEEN

Publicerad 2009-10-04 00:19:11 i

Nu är jag helt slut! Vid 14.00 kom pappa hem, så for vi iväg & hämtade brorsan & sedan bar det av till Sundsvall. Så började vi med att gå på Biltema, & hör & häpna, men vi var där inne i max 20-25 minuter?! Shit vad paff jag blev! Hur som helst så efter det gick vi in på Birsta City för jag skulle gå på Ginatricot & kolla på jeanstights & leggings. Köpte leggings,svarta, as sköna & bra att ha. Men några jeanstights blev det då inte. Jag prövade ett par M, för jag vet att storlekarna är väldigt små där. Men gud så jag kämpade med att få upp dom mohaha! Men kanten längst upp på brallorna var stenhård & kunde inte töjjas ut eller nå så det var därför. Ett tag trodde jag att jag hade fått för stort as, men så var det inte... hoppas jag. Men det tror jag inte. Så var vi klar där & drog in på IKEA. Då kände jag mig lite stressad för vi skulle bara ha 1½ timme på oss att gå runt överallt, handla & käka. Men så när vi går in står det på snurrdörrarna att dom har öpppet till 19.00 varje lördag-söndag. Så vi fick perfekt med timeing! Käkade även ritkigt billigt där. Dom brukar ju alltid ha ritkgit billig & bra mat där. Så vi alla tre tog oss en varsin Pommes, med grillad kycklingfilé, grönsaksgegga & BBQ sås. MUMMS! Skit gott var det! Så var det bara att försöka dra med sig all shopping till bilen som stod kvar vid Biltema & fara hemmåt. Så har jag fram tills nu hållt på & fipplat & donat. Så nu är mitt rum helt klart! Nice! Jag blev verkligen ritkgit nöjd! Eller det är bara två saker som saknas &det är en ny fönster lamapa men det ska jag fixa nu i veckan & taklampan ska vi sätta upp imorgon för det hann vi inte ikväll. Men gud så mysigt & snyggt rummet blev! Ser ut som ett helt nytt rum! Perfect! Nu ska jag tänkte jag gosa ner mig i mina mjuka sköna säng & kolla på några avsnitt av One Tree Hill & förmodligen kommer jag somna så fort jag har lagt mig, som vanligt. Imorgon någon gång under kvällen eller så så ska jag träffa Jannike & pröva hennes svarta jeanstights & kolla om jag kan ha dom. Föresten så blir världens gulligaste lilla gofis till bebis,Hugo, ½ år idag! Tiden gå så sjukt fort!
Fick med mig allting hem förutom en fönsterlapma då. Men allt detta hittade jag:

* svart matta
* spegel
* svart fotogrej
* svarta klisterblommor
* svarta leggings
* vit taklampa

Har kanske glömt bort någonting.. Bilder kommer i alla fall sen. Egentligen kansk man skulle ha tagit Före 6 Efter bild, men det hade jag inte en tanke på innan vi gjorde om det..








Peace and Love

MY BOY LOLLIPOP

Publicerad 2009-10-03 13:15:07 i

Nu sitter jag här & diggar Millie Small - My boy lollipop mohahaa! Om en timme bär det av till Sundsvall med pappa & brorsan för en massa shopping till rummet. Ska bli ritkigt kul, men kanske en aning dyrt också, men det är ju pappsen som betalar...i alla fall så länge. Har en hel del jag måste ha nytt av. Ska även in på Ginatricot & kolla på jeanstights & leggings. Det är ett MÅSTE! Igår käkade jag & pappa på pizzeria, blev kebab för min del, tycker verkligen inte om pizzorna där.. Gott var det i alla fall! YUM! Men det blev inte att jag umgick med Jannike, hon skulle vara med Sara & sen kände jag på kvällen att det var lika bra att jag bara var hemma, jag var så trött. Nu har jag bäddat sängen, klätt på mig,dunkat musik & kollar på AA & Riverside. Så nu måste jag gå & borsta tänderna, tvätta mig & fixa håret så är jag klar inför dagen. Kommer väl hem efter att vi har avslutat dagen med att vi varit på Biltema i ungefär en sisådär 2-3 timmar... Gah vad jag hatar Biltema! Men det är typ pappas favorit ställe & han åker inte därifårn förens han har varit på Biltema. Jobbigt men sant.
Nu har det snart gått en månad sen våra vägar i livet skiljdes. Och jag går fortfarande & väntar på att du ska komma hem.. Kom tillbaka morfar.
Jag önskar att allt var en dröm & att jag snart vaknar upp & allt är som vanligt.



Här skiljs våra vägar i livet
Den väg vi tillsammans fick gå
Jag tog aldrig nånting för givet
Min saknad känns smärtsam ändå

Du skänkte mig glädjen och skratten
I din värld fick jag komma in
Du var den lyssnande rösten i natten
Du gav mig den som var din

Du är för alltid en del utav mig
Som polstjärnans ljus i natten
Jag tänder ett ljus
Som en hälsning till dig
Som en bro över mörka vatten

Du är för alltid en del utav mig
Så fjärran men ändå nära
En ängel ska bära min hälsning till dig
Du är alltid en del utav mig

Här skiljs våra vägar i livet
Men du lät mig tidigt förstå
I stjärnorna står det vi skrivit
Tillsammans för alltid ändå

När natten så stilla sig sänker
Finns tystnadens tomhet hos mig
Och likt den klaraste stjärnan som blänker
Så stark är min kärlek till dig

Du är för alltid en del utav mig
Som polstjärnans ljus i natten
Jag tänder ett ljus
Som en hälsning till dig
som en bro över mörka vatten

Du är för alltid en del utav mig
Då fjärran men ändå nära
En ängel ska bära min hälsning till dig
Du är alltid en del utav mig

Du är för alltid en del utav mig
Så fjärran men ändå nära
En ängel ska bära min hälsning till dig
Du är alltid en del utav mig







Peace and Love

YOU'RE THE REASON WAY LOVE HAS A NAME

Publicerad 2009-10-02 14:36:54 i

Blev inget inlägg igår för det hann jag inte. Men dagen gick iaf fort igår. Började med HK & slutade med orientering på väster. Så åkte jag & Matti redan en timme innan. Så har Monika sagt ''Åk förbi Västra skolan, då kommer det en parkering, åk förbi den också, då kommer ni se en grusplan,där är det''. Visst vi åker dit. Men då ser vi ingen grusplan, så vi åker & åker & åker.. Jag tror seriöst vi åkte in på varenda gata. Också slutade det med att vi stannade vi håsta skolan & där ringde vi Jannike. Så förklarade hon vart det var & vi åkte dit. Men det var ''fel''. Så sen kom andra från vårna klass så d följde vi efter dom då. Men så säger dom att vis ka mötas vid en grusplan,men det var ju också fel. man skulle gå flera meter in i skogen också. Dom var verkligen sämst på att förklara vägen & det måste ha blivit riktigt dyrt för Matti med bensinen. Stackarn! Men så orienterade jag,Linda,Linnéa & Carro. Så hann vi klart alla kontroller på 53 minuter, vi var verkligen taggade! Även att vi hittade en liten skogsmus mitt på en stig, den var säkert skadad eller nått. Men den var hur söt som helst.. Så drog jag hem till Jannike medan hon var i skolan, så fixade jag mig & vi drog ner på stan. Så har ja ghittat en plattång jag ska köpa, min har ju gått sönder & är sämst. Så fikade vi lite på TeWés, där jag ska börja praoa på måndag. Och vi gick även & letade praoplats till Jannike som ska praoa vecka 47. Hoppas hon får på Buketten! Så var vi hos henne hela kvällen & kollade på tv, satt vid datorn & åt mat. Så körde Linda hem mig vid 21.00 tiden.
Så idag har vi också haft en riktigt skön dag! Började med a-pass, då jag jobbade SO. Efter det blev det bild. Jag gjorde klart mitt porträtt av Hanna Hedlund, ÄNTLIGEN! Så slutade vi dagen med idrott. Löpning runt Lillfjärden. Känner verkligen att jag MÅSTE träna upp kondisen, fy fan säger jag bara! Jag måste ha Hudiksvall sämsta kondition! Så sen tror jag nästan det tog 30-40 minuter för mig att gå upp för broman backen,haha, så slut var jag. Och träningsverk! Så har jag bara suttit vid datorn, kollat på ett helt nytt The Hills avsnitt. Och allt jag kan säga är '' Wooohooo drama drama drama....''! Ni kan kolla in avsnittet här: http://www.mtv.com/videos/the-hills-season-5-ep-11-its-on-bitch/1622234/playlist.jhtml  
Nu ska jag väl byta sängkläder, duscha, klä på mig nya & rena kläder så får vi väl se om man kanske hittar på nått med världens bästa Jannike ikväll. Hoppashoppas! Såska jag fundera ut vad vi ska äta ikväll, pappa undrade nämligen om jag hade några önskemål. Imorgon ska även han & jag till Sundsvall & gå på IKEA & köpa nya saker till mitt rum. Den är klart eller vad man säger nu, det är bara en ny spegel, ny matta, nya lampor & svarta fotoramar som saknar. Ska väen köpa självfästande svarta blommor som man ska sätta på väggen. Jag tror att mitt rum kommer bli gryyyymt snyggt när det blir klart! Jag hoppas det.. Så fort det är klart så lovar jag att slänga upp bilder på hur det ser ut. Idag har jag även fått reda på att Karin nog kommer nästa helg, hoppashoppashoppas, det var ett bra tag sen nu. Så ska vi ju knäppa kort på alla oss tre, dvs ig,Jannike & Karin. Som jag ska ha inramat i en svart fotoram & ha på väggen, kommer säkert bli ritkgit fint! Ojoj, nu blev det ett ritkgit långt inlägg.. Men men...Kanske kommer ett ikväll också, vi får väl se, om jag orkar.
Tänkte göra nått med fitt hår föresten. Färga, klippa lugg eller ha det som jag har nu. Help me!



Klippa lugg?




Eller färga till ungefär den här färgen eller...?


Eller den här färgen? Jag vet int eom jag kommer passa i en sådan ljus färg, vad tror ni?






Peace and Love

Om

Min profilbild

Ida Karlsson

Ida Martina Karlsson heter jag och kommer från (Glada) Hudik, Norrland. Är en tjej på 19 år! För tillfället bor jag ihop med min pojkvän och våra två ''kissebebisar'' i vår lägenhet. Jobbar extra medan jag funderar ut vad jag vill göra med resten av mitt liv. Hoppas du kommer att trivas!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela