idamartinakarlsson

THE DAYS WERE LONG AND THE NIGHTS SO COLD

Publicerad 2010-05-31 18:33:04 i

Solen skiner, det är klarblå himmel och det är riktigt varmt ute. Det gillar vi..!
Idag har det inte hänt så mycket. De flesta lektionerna slappar vi ju bara på. Vi är ju klart med alting, så jag tycker egentligen att vi kan få sovmorgon eller liknande. Men på tekniken i alla fall redovisade alla sina saker. Och för alla tog det ungeäfr två minuter, om ens det. Så kommer jag, jag har ett helt häfte. Så jag läste upp ungefär hälften för sedan såg jag att alla började tröttna. Så jag fick slippa läsa resten och vi slutade istället. Och på SO arbetade vi på med det sista, Andra världskriget. Det är nog det enda ämnet vi har någontign kvar i att göra. Och det är klart nu, vissa, bl a jag ska göra prov på fredag, sedan är vi klar. Och sista lektionen skulle vi ha NO, men vi hade ju ingenting att göra, så vi fick sluta.
Och dirket efter att jag hade kommit hem ringde Jannike mig. Så vi cyklade ner till hamnen, möttes där, drog vidare till Hemköp och köpte glass, jordgubbar och vattenmelon. Sedan direkt hem till henne, fixa allting, bre ut en stor filt på balkongen och ut med datorn med musik. Och där låg vi och stekte i kanske två timmar sedan blev det även lite kortspel där ute. En riktigt trevlig dag måste jag säga! Och som sagt, det har varit riktigt varmt idag!
och fröe n stund sedan kom jag hem, och jag har inte gjort någontign speciellt alls. Jag har i alla flal hunnit kolla om jag blivit brun idag, och det har jag. Jag har fyllt på min vita linjen där bak på ryggen. Min bror skulkle egentligen iväg och handa, emn det hade han ine gjort och nu skulle han iväg. Så jag får cykla iväg och göra det själv alltså. Men det gör väl inte så mycket, jag har ingenting emot att vara ute i detta väder. Sedan när jag kommer hem ska jag käka lite, ringa mamma och kanske läsa och plugga lite. Kanske ute i värmen på balkongen. Inte vet jag när min bror kommer hem heller, så jag blir väl ensam ikväll antar jag. Men jag bör väl lära mig att vara det också. Mamma har nämligen åkt till Stockholm på kurs och kommer hem på onsdag. Så innan hon kommer hem tänkte jag ngo städa lite och sådant också, då blir hon nog glad.
Men nu ska jag nog inte babbla så mycket mer. Jag ska ta och hoppa upp på cykeln och åka iväg och handla nu istället. Kanske man t o m kan tigga stjuts av brorsan..








Peace and Love

NEW YORK

Publicerad 2010-05-30 21:26:33 i

Jag har spenderat min helg hos mormor. Och det har varit super mysigt! I fredags blev det mys framför tv;n, med en massa gotta och till det ''Så ska det låta'' och ''Talang 2010''. Super mysigt! Och i lördags, igår, tog vi en promenad ner till kyrkogården för att lägga blommor på morfars grav och även gammel mormors och gammelfarfars grav. Också blev det tacos till middag, och på kvällen blev det återigen mys framför tv;n. Denna gång, med en massa gotta, men med ''Eurovision song contest 2010'' på tvskärmen. Och jag tycker det var riktigt konstigt att sitta och kolla på det, utan att Sverige ens är med. Men det var kul ändå. Och vissa bidrag var riktigt bra, men vissa undrar man ju hur dom ens kommit dit och inte ens Sverige kommit dit.
Idag, söndag, är det morsdag. Och i present fick min mamma sin bil städad. Jag vet inte hur mycket hon har tjatat på att hon vela ha sin bil städad, och jag vet inte heller hur länge hon har tjatat. Så jag tog i tu med det, så nu är den super fräch och hon blev super glad! Det blev lite firade hemma hos mormor, god middag och hemmagjord diamtårta till efterrätt, med jordgubbar. Riktgit gott var det! Och efter det åkte vi ner till Bosses mamma och pappa och firade henne, så då blev det fika där också. Och sedan for vi tillbaka hit till Hudiksvall. Så min helg har varit super bra och super mysig! Imorgon är det skola igen, och vet ni, nu är det bara fem arbetsdagar kvar. Super skönt! Jag ska nu lyssna lite på musik medan jag kokar te, och sedan tänkte jag sätta mig och plugga lite, eller läsa ut Mari Jungsteth - I denna ljuva sommarnatt. Vi får se hur jag gör, kanske startar en film också. Men jag funderar på om jag ska göra ansiktmask faktiskt, det vore inte helt fel. Mamma har en som är som gelé, med blåbär, och som inte kladdar, utan man bara drar bort där från ansiktet. Men vi får se!


Det här är sommar..!






Peace and Love

DADDIES GIRL

Publicerad 2010-05-27 21:55:43 i

Idag hade jag sovmorgon, trodde jag. Det var sagt så, därför att vi inte hade någon vikarie på träslöjden. Men det visade sig att vi hade fått reda på det i tisdags, att det skulle vara ändå, men då hade jag varit på kör. Så jag visste ingenting. Men vad gör det, jag är ju ändå klar!
Så min första lektion blev spanska, och jag gjorde min redovisning idag. Det gick inte bra alls. Men hon säger att hon sätter ett starkt G på mig i slutbetyg. Och vet ni vad, jag känner att jag inte längre orkar bry mig.
På engelskan redovisade vi ''Smalltalk'' och det gick jätte bra! Alla i min grupp kollade i papprena, förutom jag, så jag hoppas Inger tyckte jag var bra.
Och efter lunchen hade vi svenska, dvs jag skulle redovisa mina två böcker. Och som vanligt var jag äckligt jävla nervös innan, orden hackade ut munnen på mig. Men efter ett tag tyckte jag det var kul och jag kunde slappna av. Och Inger sade sedan att det var en jätte bra redovisning. Och Anton likaså, och Caroline och Linn frågade hur jag inte kan vara nervös. Dom säger att jag inte ser ett dugg nervös ut när jag sitter där framme. Och det är ju härligt att få höra!
Och sista lektionen hade vi NO, vi som inte skulle göra prov fick reda på nationella provets resultat och sedan fick vi gå.
Och jag ringde Jannike och hörde med henne om hon vela gå ut och gå. Men det vela hon inte, så jag ringde Robert istället. Så vi tog oss ett varv runt Lillfjärden. Riktigt trevligt!
Sedan när jag kom hem igen så somnade jag direkt. Och jag har annars hjälpt mamma med tvätten och vi har precis käkat middag och diamtårta. Grymt gott var det!
Ikväll blir det bara en slappkväll. Jag ska nog kolla lite på Johan Falk, och medan jag gör det ska jag nog dricka lite gott, varmt, ''Gotländsk sommarblandning'' te, och till det tänkte jag kolla igenom lite arbeten som jag har gjort från sjuan till nian. Bl a bilder, uppsatser mm. Det tycker jag är så kul! Att kolla igenom gamla saker och få tillbaka minnen, aha- upplevelser, dert var sådär det var, det var sådär jag var osv osv. Och jag har räknat ut att nu är det två veckor kvar i skolan, varav enbart sex av dagarna är arbetsdagar. Men nu är man ju klar med allting i allting. Det ju grymt! Om mindre än tre månader börjar vi gymnasiet, och idag får jag egentligen börja övningsköra. Vad fan? Jag gick ju nyss i fyran, vi var ju nyss i Jönköping, Vi var ju nyss i Idre, vad hände? Vad hände med tiden? Hur kunde allt gå så fort? Om tre år står ju vi där och tar studenten. Håller ni inte med om att det är sjukt?!








Peace and Love

I HURT MY SELF TODAY

Publicerad 2010-05-26 20:11:57 i

Idag har vi haft operationdagsverket helda dagen. Och mina uppgifter här hemma var att  städa toaletten och balkongen. Hitills har jag bara städat toaletten och dammsugit hela lägenheten. Så jag har balkongen kvar. Men jag funderar på att göra det en annan dag, eller senare ikväll. Jag har även hunnit skriva klart om en av mina böcker som jag ska redovisa imorgon. Nu har jag en kvar! Och jag har även bakat kladdkaka idag, riktigt gått blev det. Brorsan sa det till mig:
- Ida, du är grym på att baka kladdkaka!!
Tack, jag vet, det är bara för att det är jag som gör den, jag är bäst. Nej, men jag tycker faktiskt att jag är jävligt duktig på att baka, ruskigt bra på kladdkaka.
Nu har jag käkat middag, kollat på bilder från både cruisingen i Hudiksvall och i Söderhamn. Som tur var så var jag inte med på någon av dom, skönt. Jag hatar verkligen att vara med på bild. Det är så hemskt!
Jag ska skriva klart texten om Mia Törnbloms - Så dumt! lite senare. Först ska vi fika och ut på en liten promenad. Sen så, ska det skrivas. Också ska jag maila över allts till pappa, så får han skriva ut det och lämna det till mig imorgton. Och nu kom jag på att jag har spnskan också. Äsch, jag gör den imorgonbitti, jag rokar inte just u. Jag orkar inte bry mig om något VG ens en gång, hon får väl sänka mig till G då, jag fick ju VG i musik.
Men nu ska jag se om fikat där ute bli klart någon gång.


I juli blir det Gotland igen, jag längtar och längtar, och längtar och längtar..






Peace and Love

SWEET CHILD O' MINE

Publicerad 2010-05-25 18:50:39 i

Det blev inget inlägg igår, jag hann aldrig. Jag var iväg och handlade med mamma, så glömde hon att köpa saft så då åkte jag och brorsan iväg. Sedan åt vi middag, jag försökte fixa min äckliga tumme och lite annat. Så jag hann helt enkelt inte. Men nu idag, slänger jag in ett litet inlägg. Första timmen idag hade vi SO, prov. Jag skrev på kanske två uppgifter. Så jag ska göra mitt prv på måndag också, jag känner att jag inte riktigt gjorde mitt prov idag. Sedan hade vi musik, och nu har jag pratat med Kerstin. Hon har bestämmt sig för att ge mig ett VG i slutbetyg! Idag missade jag psnskan, det var festkomiténs möte. Och jag missade även svenksan, för det var kör. Men sista lektionen hade vi engelska och Snabba Cash gruppen redovisade deras arbete. Efter skolan stack jag direkt hem, började plocka undan på rummet. Jag hade en dålig hår och kläd dag idag, så det var en aning rörigt på rummet. Men nu så, nu är det fint igen! Jag har precis ätit middag med mina två storbrorsor och nu sitter jag här och dunkar musik. Gun's N' Roses. Grymt!
Men nu är klockan snart sju, och jag måste sätta mig ner och ta tag i pluggandet. Jag funderar på att baka någonting gott först och kolla på Halv åtta hos mig. Det låter inte helt fel, eller hur? Men jag måste ju som sagt även plugga. Det ska bli så skönt att få gå ut nian och börja en helt ny skola, helt ny klass, helt ny inriktning och bara kämpa sig genom de tre åren. För oss, i våran klass har vi kvar sex skoldagar kvar. HÖR NI, EN ENDASTE VECKA, KNAPPT. Underbart!

Jag även vill säga ett STORT GRATTIS till Sofi som ska få bebis i januari. Grattis Sofi, hoppas allting går bra! : )



Jag får inte nog av dom!!







Peace and Love

OM DU LÄMNADE MIG NU

Publicerad 2010-05-23 13:40:45 i

Vilken grymt jävla rolig helg jag har haft! Sista inlägget var ju i fredags, och var ju vi bara hemma och degade i soffan framför tv;n med en massa gotta. Men igår klev vi upp vid tio, i alla fall jag, och duschade. Och vid tolv drog vi ner på stan för att kolla på Karnevalen, jag vela se min bror. Men det visade sig att hans klass inte var med ändå, dom tänkte ha klassfest istället sade han. Alltså gick vi upp tidigt i onödan. Men vi gick runt där med Matti. Sedan ringde Niklas och vela att vi skulle hänga med honom, Bob och Jolla till Sundsvall på drgaracing. Så då gjorde vi det. Till en början hittade vi inte, vi åkte helt fel och vi bara yrade runt. Men tillslut så var vi framme. Yippie, tänkte vi! Men då visade det sig att det bara var för medlemmar och det kostade hundra kronor. Så vi sade att vi skulle åka in till självaste stan och ta ut pengar. Men då kom Niklas på att vi skulle dra in genom skogen. Så vi traskade in där i skogen och gick jag vet inte hur jävla långt vi gick. Och jag har aldrig sett Jannike så arg och sur. Det var nämligen sumpmark hela jävla vägen. Så vi var ju dyngsur. Men när vi väl kom in dit och vi fick kolla på alla bilarna så var det hur roligt som helst. Jag älskar ljudet av motorer och lukten av bilar, benisinen. Lovely! Så det var verkligen skit kul! Och sedan drog vi hem till Hudiksvall igen. Då var det bara att sticka hem, käka och fixa sig. Så kom brorsan och Fia och hämtade upp oss. Sedan bar det av till Söderhamn på cruising! Och det var grymt jävla roligt! Vi käkade pizza, åkte runt, kollade på bilar, träffade en massa folk som vi stog och pratade med. Sedan var det en så fruktansvärt jävla äckligt omogen kille som hoppade upp och satt sig på huven på bilenoch pekade fuck you. Det är ju jävligt moget. Väx upp för fan! Hur gammal är du, är du avundsjuk för du själv inte ha någon att åka med. Idiot. Jag blir så fruktansvärt irriterad på sådana saker. Omoget, frutkansvärt omoget om ni frågar mig. Men som jag sade så hade vi skit kul! Vi dunkade musik och bara gled runt. Men på hem vägen blev vi alla så fruktansvärt trött, så jag, Fia och Ello låg och sov, medan Jannike och brorsna var vaken. Stackarna, vad sociala vi var. Och vi kom hem ungefär vid två tiden, då skulle vi tydligen träffa Oscar och kolla på film med honom. Så då gjorde vi det. Mne ingen kollade på filmen. Jag var så jävla trött så jag halv sov för det mesta och Jannike och Oscar låg och garavade och pratade minnen. Och först vid klockan fem imorse gick Oscar hem och vi lade oss och sov i sängen. Så det var en lång dag. Och nu när man har ätit frukost och bara sitter här, så känner man verkligne hur trött man egentligen är. Det äre sjukt vad trött man är. Det är bara jag och Jannike hemma. Och jag är den enda som är vaken. Jannike gick upp och lade sig och sov igen. Och det tänker faktiskt jag också göra! Jag är super trött. Det är skit tråkigt väder idag också, regnet öser ner. Så vi har ändå ingenting annat för oss. Jag måste väl kanske plugga hela dagen egentligen. Men jag känner att om jag börjar med det nu så kommer jag ändå ingen vart, så jag sover hellre ut och gör ett bra arbete senare. Jag får väl vara uppe längre ikväll då i så fall! Nej, men hörrni, nu ska jag gå upp och hoppa på Jannike så att hon vaknar och jag somnar, nej usch vad elak jag är. Jag ska i alla fall gå upp och sova nu.






Peace and Love

DU ÄR SÖT DU ÄR SNYGG DU ÄR UNDERBAR

Publicerad 2010-05-21 22:49:56 i

Vilken dag. Vilken härlig morgon skulle jag vilja säga! Okej, början av min morgon var inte så rolig. Jag blev sen, måsta gå till Folkets hus och jag hade skvasår. Så det slutade med att mamma fick hämta upp mig vid Lillfjärden och köra mig sista biten. Men när jag sedan var framme där så var det riktigt roligt! Det är så att ett gäng på Östra skolan hade anordnat Talang 2010. Och det var tio bidrag, tre i juryn och en ''programledare''. Det var super kul! Och höjdpunkten på det hela var när två tjejor i sjuan på Östra skolan, framförde en låt som dom hade skrivit, men som även var tillängnad någon i publiken. Nämligen en kille vid namn Niklas, Niklas Nordling. Det var super kul, hela publiken satt och garvade och samtidigt jublade och busvisslade. Och det var självklart även dom som vann! Och det var helt rätt, dom var duktig, hade gjort låten själv och var riktigt riktigt modig, vem skulle våga göra någonting sådant? Så det var som sagt as kul! Och deras pris blev ett Hudiksvallspresentkort värt fem hundra kronor och en bokal, men den får dom på examen.
Dirket efter det stack jag och Mattis och käkade på skolan, skrev ut lite papper och sedan drog vi viadre med bussen till Björkberg där vi skulle ha idrott. Jag hade en kontroll kvar på orienteringen, och den gjorde jag, så det är en lättnad nu, att det är klart. Sedan stack jag hem till mamma, där även Fia var, hon var tydligen ledig idag. Så jag bakade en kladdkaka som vi satt och mummsade på och jag fixade till mig lite. Så kom mamma och hämtade mig, vi åkte hem till pappa för att jag skulle packa och sedan körde hon mig hem hit till Jannike och hon for vidare till Söderhamn, till sin Bosse. Jag ska ju, typ, bo hos Jannike i helgen. Pappa har åkt till Stockholm på kurs, och mamma är som sagt i Söderhamn. Jag tänkte ett tag att jag skulle följa med dit och vara hos mormor. Men så fick jag reda på av min bror att det är Karnivalen imorgon. Och det får man ju inte missa! Speiellt inte när min bror ska vara med, och måla in sig i blå målarfärg och vara smurf. Det är även cruising i Söderhamn imorgon, men om jag får välja mellan de två så stannar jag nog här. Jag menar, min bror är ju bara med en gång. Cruising är det ju hela sommaren. Så imorgon ska jag och Jannike på Karnivelan klockan tolv.
Just  nu sitter jag, Jannike och Linda i soffan och degar. Vilket vi egentligen har gjort hela kvällen. Vi har varit och köpt godis, glass och kollat på Talang. På tala om det, är det bara jag som tycker att det är tråkigt att det är hela fyra stycken som ska sjunga i finalen. Hur tråkigt är inte det? Kunde i int bara The Double G fått komma vidare, så hade allt varit klart nu? Det tycker i alal fall jag!
Jannike är helt inne i filmen just nu och jag sitter istället här vid datorn, det är en tråkig film tycker jag. Så jag funderar nästan på att ta fram tekniken och plugga lite. Eller om jag skippar det och intar goisskålen istället. Jag har inte riktigt bestämmt ännu. Jag och Jannike ska få sova i Jannike föräldrars säng inatt. Det kan seriöst vara Sveriges skönaste säng, man sover as bra i den! Och imorgon ska vi ju på Karnivalen då. Det ska bli soj! Nej, men hörrni, det här blev ännu ett till långt inlägg. Så jag avrundar här!






Peace and Love

WAKA WAKA

Publicerad 2010-05-19 21:20:11 i

Föresten, är det någon av er som kollar på Talng 2010? I så fall, såg ni The Double G? Dom är ju för grymma! Plus att en av de, den korta, Gustav, inte ser helt fel ut! Snakca om ögongodis! OOOH! Dräggel dräggel...










DAGENS HUMÖR: Super duper bra!
DAGENS KLÄDSEL: Svarta tights, svart linne, blå/vit tunika och vita tygskor.
DAGENS MUSIK: Låten som ''The Double G'' framför dansen med!
DAGENS SAKNAD: Otroligt många och mycket..
DAGENS LÄNGTAN: Även här, otroligt många och mycket!
DAGENS HAT: Det ska väl vara min mage i så fall.
DAGENS VILL: Vinna en si sådär sjuttio milljoner billjoner dollar och shoppa loss ritkigt ordentligt och självklart även en massa annat, exempelvis att morfar ska komma tillbaka till oss..
DAGENS VILLE INTE: Få ont i magen.
DAGENS MYS: Ikväll, nyduschat, filt, soffa och en bra humor film!
DAGENS GÅ UPP: Tidigt imorgon bitti..
DAGENS VILL VERKLIGEN INTE: Det är så otroligt mycket, för mycket..!
DAGENS JAG ÄR: Glad!




( ) har suttit på en geting/humla
( ) har gråtit efter ett besök hos frisören
( ) har skrivit brev till någon i Afrika
(x) cyklat utan händer
(x) tycker att sommaren borde komma nu
( ) hatar kärlek
( ) har flugit i en luftballong
(x) gillar att gunga
(x) har åkt pulka
( ) har haft bamseplåster på mer än tre tår samtidigt
(/) är höjdrädd
(x) hoppat från ett fönster
(x) vandrat några mil
(x) viskat i någons öra
( ) hånglat med en av samma kön
( ) hamnat på sjukhus
( ) känt dig som ett pappersark
(x) har virkat
(x) har diskat
(x) förlorat någon du älskade
(x) druckit vatten upp&ner
( ) dödat någon
( ) ätit säl
(x) bakat sockerkaka
(/) är kär i någon
( ) velat dö
( ) har/haft converse
(x) känt dig som ett as
(x) lyssnat på samma låt en hel natt
( ) ätit godis istället för att gråta
( ) gjort dig själv illa
(x) skrikit hora/bög till någon
( ) varit full
( ) varit hög
(x) varit ordlös
( ) är kåt
( ) hatar värme
(x) har vunnit i vattenkrig
(x) har skrivit på någons arm
(x) har dissat någon som ringt på din mobil
( ) varit otrogen
( ) har hatat någon som du egentligen älskar
(x) har ångrat dig
(x) varit svartsjuk
( ) har hostat blod
( ) har låtsats att du var en fjäril
(x) älskar någon så att det gör ont
(x) tycker om kladdkaka
(x) har ätit middag med någon du tycker om
(x) tror på det övernaturliga
( ) har hatat dina föräldrar
( ) ätit jättemycket och sedan spytt
( ) har hatat din kropp och ditt utseende
(x) har spelat gitarr
( ) har spelat nyckelharpa
(x) sjunger/sjungit i duschen
( ) skrikit dig hes av panik
( ) har sett någon dö
( ) har varit med om en katastrof
(x) har vibrerat av nervositet
(x) har skrattat så du grät
(x) gillar gröt
( ) fått för dig att du är bi eller homo men kommit på att du inte är det
(x) haft solen i ögonen med ett leende
(x) tagit någon på röven
( ) slängt porslin i väggen
( ) hatat hela världen
(x) sjungit till Håkan Hellström med någon du tycker om
( ) tycker att pengar är viktigare än nåt annat
( ) gillar inte då folk frågar dig saker
(/) drömmer ofta mardrömmar
(/) skulle kunna döda för någon
(x) har ett smeknamn
( ) varit mobbad
( ) trampat ihjäl en nyckelpiga
(x) somnat på golvet
( ) haft sex fastän du inte velat
( ) blivit kysst av någon som du aldrig trodde skulle kyssa dig
( ) hånglat på tunnelbanan
( ) åkt buss genom halva sverige
( ) kastat dig framför ett fordon
( ) tågat genom staden med flaggor i skyn
( ) älskar någon som inte vet om det
(x) ramlat och skrikit av smärta
(x) skrapat upp knäna
( ) har en själsfrände
(x) tycker att krig är idiotiskt
(x) tuggat på ett grässtrå
( ) älskat i månljus
(x) varit i en storm
( ) varit nära döden
(x) hållit om en ko
( ) hållit i en orm
( ) varit så full att du inte kunnat gå
(x) känt att du varit odödlig
( ) skrivit över hundra dikter
( ) varit på Darin konsert
( ) kastat din telefon i vattnet
(x) vaknat av att du gråter
(x) känt dig som ett fån
( ) drömt om svarta paraplyn
(x) haft läppstift
(x) har gråtit i någons närvaro
(/) älskar regn
( ) hört cirkus miramar
(x) önskar sig ett liv med en speciell person
( ) har glömt hur det är att vara riktigt liten och svag
( ) är fortfarande riktigt liten och svag innerst inne
( ) har slagit till någon så att personen tappade andan
( ) har sprungit en mil utan uppehåll och storlett hela tiden
( ) har en studsmatta hemma
( ) har aldrig ätit fisk
(x) har sett en film mer än tjugo gånger
(x) har skrattat så att du kissat på dig
( ) odlar skägg i näsan
( ) har en udda fetisch
(x) gillar att städa
( ) har varit lunarnörd
(x) har gråtit av lycka
(x) kan över tre språk
(/) har bra självförtroende
( ) tror att jorden går under snart
(/) tror på gud
( ) älskar med en vibrator varje natt
( ) är en negativ jävel
(x) drömt att du varit död
( ) har aldrig druckit öl
(x) har en fobi
(x) trivs med din kropp
( ) slätar ofta över allvarliga saker
( ) har ätit kattmat en gång
(x) är dålig på att säga nej
( ) har sett norrsken
( ) har någon gång känt dödslängtan
(x) avskyr matte
( ) gick ut nian med minst ett IG
(/) tycker om att spela piano
( ) brukar gå runt i mitt rum helt naken
(/) är en dagdrömmare
( ) har varit på Hultsfredsfestivalen
( ) är vegetarian
(x) har tittat på stjärnorna med en varm känsla i bröstet
(x) vet vad kärlek är
(x) hade gosedjur som liten
( ) har varit på LAN
(x) har förlorat en nära vän
( ) diggar ögonbindlar, piskor och sexlekar
(x) ska flytta så snabbt som möjligt
( ) knarkar alvedon
( ) skriver dikter eller andra texter
( ) är emot abort
( ) äter djur för att jävlas med vegetarianer
( ) köper hänt extra för att det är synd om stackarna som jobbar på byrån
( ) snackar slang för att verka som en allmän idiot
( ) borstar aldrig håret bara för att
( ) har/har haft tandställning
(/) faller nästan alltid för fel personer
( ) tycker om britneys musik fastän du aldrig erkänner det
( ) äter godis på skoltoaletterna
( ) är homosexuell endast på lördagarna
( ) tycker att opera är underbart
( ) lärde mig att räkna jävligt sent
( ) har blivit smittad av någon sorts könssjukdom
(/) gillar hår på bröstet/muskler/kraftiga kroppar
(x) hatar mjölk
( ) vill döda jultomten med en gaffeltruck
( ) har aldrig trott på jultomten
( ) känner dig som ett löv ibland
( ) har haft tungan i någons öra
( ) har cuttat dig i fingret på ett papper och sagt HELVETES KVASTKUK
(x) har klappat ett får och sagt bää
(/) vet hur det är att tappa andan av någons skönhet
( ) vet vad nordkoreas nationalsport är
( ) har sett fler än 20 avsnitt av weebl & bob
( ) ser på family guy
( ) har haft/har en skjorta med guldknappar
(x) har gått/ska gå på bal
( ) tycker att alla som inte kan slåss är veklingar
( ) har snusat
( ) har rökt mer än 1 cigarett
( ) verkligen hatar att gå till tandläkaren
( ) hör ett ljud varje gång någon rör i din näsa
(x) har dansat på scen
(x) gillar att kasta folk i snön och snömula dom tills dom ber om nåd
( ) vet hur det är att vara farligt bräcklig och skör
(x) vet hur det är att älska någon som är alltför långt borta
(x) älskar någons leende
( ) önskar dig ett bowlingklot på din födelsedag






Peace and Love

WHEN YOU ARE HAPPY

Publicerad 2010-05-19 20:51:55 i

Idag är det onsdag och halva veckan har gått. Första timmen idag hade vi SO, och vi fick, ÄNTLIGEN, tillbaka våran religion. Jag har G i allting, och det är det som är huvudsaken. Så jag har alltså inte fått någon liten lapp om betygsvarning. Det känns riktigt skönt! Och nu har vi ett endaste prov kvar, på Andra Världskriget. Så jag hoppas att jag klarar det, det vore lite jobbigt att ha omprov precis innan sommarlovet. Efter den lektionen hade vi idrott, brännboll och det var faktiskt riktigt roligt! Och jag tog t o m en lyra, vilket nästan aldrig brukar hända. Vi hade även spanska idag, och jag jobbade på väldigt bra. Jag vill verkligen inte sänka mig till ett G, plus att jag ska prata med Ursula imorgon, för jag tycker det är helt fel av henne att göra som hon gör. Där emellan hade vi engelska, lunch och svenska och sista timmen hade vi matte, men man fick om man vela jobba NO. Och det vela jag, enbart för att jag hade en endaste uppgift kvar och jag hade ingenting att göra i matten. Så nu är jag klar med det sista i nians kurs i NO. Super skönt! Och i slutet av den lektionen blev det lite hänga gubbe, riktigt rolig lektion.
Efter skolan cyklade jag med Cissi till karamellfabriken för att hon skulle köpa godis och sedan ner vidare mot stan. Där kikade vi runt i butikerna och det finns ritkigt mycket och fina saker nu. Jag köpte mig en ny ring, super fin. Och ett till par solbrillor. Dom andra som jag köpte, som det finns en bild på i gårdagens inlägg, bågarna på de solglasögonen var snea och konstiga. Så jag köpte mig ett par andra, mycket snyggare och som dessutom sitter alldeles perfekt! Och vi avslutade dagen med en fika på TeWés. Det blev en hallonbakelse och coca-cola. Och jag pratade även med Kristin, och hon undrade om jag kan jobba dagen efter examen, den 12 juni. Och självklart kan jag det! Så det ska bli super kul, kanske inte så jätte kul att det är dagen efter exmaen och studenten. Men jag tror inte att min bror ska gå på balen som det verkar, han vill tydligen festa med alla hans kompisar som går andra året och vad gör man inte för att tjäna pengar, dessutom tjäna pengar på ett sätt som man tycker bara är roligt! : )
Idag fick vi även hem skolfotona. Som vanligt blir jag inte nöjd nu till en början, men det får bli som det blir. Jag är fin som jag är, får jag tänka. Och det är ju faktiskt så, alla är perfekta precis som dom är.
Just nu sitter jag här med världens magvärk. Inte mensvärk, det är längst uppe i magen och det gör super duper ont, så jag sitter här och hukar mig. Usch! Jag funderar på att ta fram rispåsen och värma i micron. Det vore väldigt skönt! Om jag inte tar en dusch, det hjälpte fkatiskt förut här om dagen. Vi får se hur det blir. Men innan jag avslutar tänkte jag slänga in lite bilder.


De nya solbrillorna som jag köpte med mig hem idag!


Den nya ringen som jag köpte med mig hem idag!






Dagens outfit!


Kolla vad fina träden är här utanför, de påminner om Körsbärsträden!






Just nu, de sista veckorna, är det super mycket och super tråkigt plugg..


Hitills har jag läst ut en av mina böcker, och den är verkligen super bra, läs den om ni inte har det ännu..!


Nu återstår denna bok, hoppas den är lika bra..!






Peace and Love

HEY, SOUL SISTER

Publicerad 2010-05-19 20:22:50 i

Nu har jag inte bloggat här på två dagar, idag är det tisdag. Det har inte hänt så speciellt mycket. Förutom att jag igår fick reda på att jag tydligen inte kommer höja mig till VG i matte, som Ninni faktiskt sade att jag skulle göra bara jag klarade det nationella prove. Så därför är jag lite besviken på det! Och även att jag pratade med Ursula idag, och hon säger att jag nog kommer att sänka mig i spanska, från VG til G. Bara för att jag är med i festkomitén och varit borta på tre spanska lektioner. Hur fel är inte det? Vi går sista året, vi går nian, vi vill ha en sista kväll med gänget. Så vi tänkte göra en bra fest, men enj, då får man sota för det också, då sänks helt plötsligt ens betyg. Irriterande. Jag ska ta mig ett snack med henne imorgon, för så där ska hon inte kunna göra.
Men om man ska prata om det positiva så är det att det har varit så otroligt varmt här nu i två dagar. Jätte varmt! Det har varit rena rama sommar vädret, så folk har gått runt i shorts och linne t o m. Det är verkligen en början på en bra sommar! Och på tala om sommar, igår, den 18 maj tog jag mitt första dopp för i år. Med Cissi, ute på Maln när vi hade friluftsdag. Det var riktigt kul och riktigt skönt måste jag säga!
Idag har det inte hänt så jätte mycket. Min grupp redovisade låten ''Halleluhja'', och det gick helt okej. Efter det hade vi spanska, men då var ju jag på möte alltså. Och vi avslutade dagen med matte, för engleksan och svenskan blev inställt pågrund av att Inger hade blivit sjuk. Så vi slutade direkt efter lunchen. Men min cykel var trasig så jag promenerade hem till mamma och sedsn åkte vi ner på stan för att göra lite ärenden på banken. Vi skulle fixa nytt kort åt mig, ID och lite sådana saker. Och jag var även upp på Prix och tog kort till ID. Och den första bilden var jag inte berädd på så den vart jätte rolig och jag gjorde världens min. Så jag och mamma stog och garvade som galningar och var alldeles dubbel vikta av skratt. Det var så roligt! Men vi tog fyra nya och får sedan ner på banken för att fixa allt. Vi hämtade även ut min brors studentkläder. På tala om studenten. Det är så idiotiskt, från och med i år så har dom i Bollnäs infört samma datum som dom i Hudiksvall. Dvs att jag har en bror i Bollnäs som tar studenten och en här i Hudiksvall. Så det kommer bli super stressigt! Plus att jag går ju ut nian. Men vi får se hur jag gör. Jag är ju med i examenskören och ska därför sjunga både för sjuornas/åttornas avslutning, men även på niornas lite senare. Men jag vill ju vara med på min brors student i Bollnäs. Men jag bör prata lite med Kerstin och mamma hur det blir och vilka tider och allt.
Nu såg jag att det här vart ett väldigt långt inlägg, så jag ska nog ta och avrunda här. Jag ska bara lyssna på musik och sätta mig ute i värmen på balkongen och pligga. Men innan tänkte jag lägga upp de där bilderna på kläderna och sådant, som jag skulle.


























Det var lite bilder från det jag beställde hem från H&M, som hitills har kommit. Det sista kommer i slutet av juli.
Det var de vita tygskorna som jag köpte i Söderhamn, på Sko Kanonen.
Det är kjolen som jag fick av mamma, från Ginatricot.
Det är solglasögonen och shortsen från H&M som jag köpte för ett tag sedan.
Det är dagens outfit.






Peace and Love

OH YEAH OH YEAH

Publicerad 2010-05-16 12:54:59 i

Ibland kan det bästa som finns, vara att få komma bort och bara vara. Då passar det perfekt med en mormor. Jag har ju varit hos henne sedan onsdags till igår. Och jag har haft jätte roligt! Vi har varit på promenader med vovven, varit ner till morfars grav, spelat hur mycket kort som helst, klippt och borstat Lukas, lyssnat på musik, ätit gott, kollat på tv och svullat en massa godis. Njutit av livet helt enkelt! Det har varit super mysigt! Och jag har även tjänat 250 kr. Och det var det värt! Så jag har helt enkelt haft en toppen helg. Jag var även med mamma och Bosse på Söderhymans få butiker, vi var in på TeWés och fikade och vi åkte ut till E-center, där jag hittade ett par skor på SKo Kanonen. Ett par vita tygskor, för 150 kr. Super billigt! Jag tänkte lägga upp bilder på skorna senare.
Igår kväll när jag kom hem så gick jag på cruisingen. Riktigt snygga bilar, ''burn baby burn''! Först gick jag med mama coh Bosse ett bra tag, och sedan gicm jag även med Fia och en tjej som heter Jannike, inte min Jannike, en annan Jannike. Vi åkte även bil, i bakluckan, trångt men roligt. Och jag kom hem ungefär vid två tiden och var helt slut.
Idag är det söndag och det är sista dagne på lång helgen, imorgon är det skolan igen som gäller. Idag ska jag bara ta det lugnt, slappa framför tv;n hela dagen tänkte jag. Om en stund kommer pappa hem och då ska vi åka till Spelträffen för att hämta ett av mina paket från H&M. Och jag ska även hämta min packning hemma hos mamma. Annars blir det bara som jag sade, kolla på tv hela dagen lång. Troligtvis med en kokhet rispåse på magen, jag har en sådna fruktansvärd smärta i magen, mensvärk. Ibland önskar jag att man kunde få vara kille för en vecka. Just en sådan här vecka. Men men, det finns ingenting att göra åt, ingenting annat än att att ha en påse på magen och knarka alvedon.
Senare tänkte jag slänga upp bilder på de nya skorna, coh det nya från H&M.


Anna Bergendahl - This is my life <3






Peace and Love

I'VE GOT TO MOVE ON AND BE WHO I AM

Publicerad 2010-05-12 13:17:35 i

Jag kan knappt tro det själv, igår red jag på Fias häst, Ragnar. Och det var första gången på kanske tre år som jag har ridit. Men det var super kul, och jag travade t o m! Och Ragnar var världens snällaste häst. Jättesöt är han! Nu kommer jag komma till Fia varenda tisdag och skritta på honom. Perfekt!
Idag har jag inte gått hela dagen, jag var så otroligt rött och orkade inte vara kvar. Så jag hade enbart SO, där jag gjorde klart miljö frågorna, och idrott där vi spelade volleyboll. Så när jag kom hem var klockan inte ens halv elva. Och då startade jag en film och somnade i sängen direkt. Så just nu känner jag mig lite degig, för jag är alldeles nyvaken. Idag är vädret riktigt fint, det är klar blå himmel och solen skiner för fullt. Därför tror jag att jag tänker ta på mig bikinin för första gången i år, och sätta mig på balkongen. Kanske läsa lite ur boken som jag har. Och kanske t o m ta ut ett stort lass med glass. Det låter inte helt fel, eller hur?
Senare, innan klockan fyra, ska jag ha packat det jag ska ha med mig till pappa på lördag eller måndag. Och jag ska även packa det jag ska ha med mig till mormor. Jag åker ju till henne idag och kommer hem igen på lördag eller måndag. På lördag är det ju cruising, så det får man ju inte missa. Årets första cruising! Och när det är cruising, då är det verkligen vår/sommar!
Men nu ser jag att solen börjar närma sig balkongen, så jag ska flytta mig dit istället. Underbart!


Det första sakerna kommer den här veckan, men det sista kommer i juli...






Peace and Love

SHAKE ME

Publicerad 2010-05-11 15:19:50 i

Konstigt nog har jag inte varit så trött idag, trots att jag klev upp kvart i fem. Märkligt, igår var jag ju super trött och klev upp vid halv sju ungefär.
Dagen har rullat på som vanligt, på musiken var det tänkt att vi skulle redovisa våran låt. Men Linn är sjuk, så vi tar det nästa vecka istället. Idag hade vi även möte med festkomitén. Och det gick bra, det börjar likna någonting och jag tror att nians fest i år kommer bli super! : )
Jag har precis kommit hem efter en dryg och jobbig cykel tur med motvind hemmåt. Inte så jätte kul. Jag avskyr att cykla med motvind, det är så sjukt jobbigt och det känns som om man inte kommer någon vart. Att man står kvar på exakt samma ställe, hur mycket man än trampar. Solen skiner i alla fall, det är ju skoj! Så jag ska nog ringa till mamma och höra med henne om det är okej att jag stannar här till imorgon, eftersom att jag ändå ska till mormor då. Men jag tänkte även njuta lite av solen. Vad säga om att ta på sig bikinin och sätta sig där ute på balkongen, med ett glas iskall saft och en bit after eights kaka. Det låter inte helt fel för min del! Jag ska äve ta och ringa Jannike coh höra om hon fick något sommarjobb eller inte. Kanske t o m höra om jag kanske kan komma till henne, så får mamma vara ifred ett tag nu. Hon har ju ändå haft oss barn i över åtta veckor. Hon måste vara helt utpumpad. Stackarn!


Gotland..






Peace and Love

NU ELLER ALDRIG

Publicerad 2010-05-11 06:38:24 i

Gårdagen var enormt rolig! Vi åkte till Söderhamn, mötte upp Bosses dotter Marie för att fika på TeWés. Alltid lika gott, och super mysigt! Efter det åkte vi till teatern, där Robin, Bosses son väntade på oss. Där skulle Rockskolan ha deras skolavslutning. Och det var riktigt roligt faktiskt. Bra låtar, grymt snygg trummis som jag själv satt och dräglade efter. Och, ja , det var jätte kul helt enkelt! Och efter det var det meningen att vi skulle åka hem, till Hudiksvall. Men istället hamnade vi på McDonald, beställde mat och efterrätt. Jag tog en Big Mac, och en Mcflurry. Och det satt riktigt bra måste jag säga. Så vi firade mammas födelsedag där kan man säga, på McDonalds.
När vi kom hem starta jag en film och slänge mig i sängen och somnade med en gång.
Och idag när klockan ringde så starta jag datorn det första jag gjorde, så jag har suttit här sedan kvart i fem imorse. Jag vet det är sjukt, och fråga mig inte varför och hur jag kunde göra det.
Nu ska jag ropa in mamma så ska jag visa hennes lite saker också ska vi ta och beställa min sista sak från H&M. Vi beställde ju ett par saker i förrgår. Och igår beställde vi två saker till, och idag blir den sista. Sedan får jag inte handla något mer, jag kommer bli pank. Jag kommer ligga på minus i så fall. Så, nej, nu är det färdig handlat för min del.
Nu kom mamma in så vi ska ta och kolla lite om beställa det sista.




Dom två ovanför här beställde vi igår!


Den här ska vi beställa nu!






Peace and Love

GOTTA GO MY OWN WAY

Publicerad 2010-05-09 22:26:43 i

Som jag sade så har vi firat världens bästa mamma idag. Det var jag, mamma, Bosse, mormor, Joakim, Linus och Fia. Vi var alltså sju personer. Vi åt middag, saffranspannkaka, after eight kakak och tryffelkaka. Och mer än hälften blev nog kvar. Man blev fruktansvärt mätt!
Jag passade på att prata en del med mormor nu när hon ändå var här. Jag ska nog åka till henne redan nu på onsdag och stanna där till på lördag eller måndag. Vi får se hur det blir. Mne jag ska i alla fall dit, hjälpa henne med lite saker i trädgården och sådnat, och tjäna en slant. Det ska bli kul, mormor och barnbarn tid. Underbart!
Ikväll, nyss, har jag precis beställt saker från H&M. Jag hade bestämt mig för ett par saker, men eftersom att vi väntade en hel dag med att beställa så hann vissa saker bli slutsålda tyvärr. Så jag blev lite irriterad över det, men det är inte hela världen. För jag beställde ju lite saker i alla fall!
Just nu sitter jag och chattar lite med Jannike om allt och ingenting. Klockan är 22.20 och jag borde väl lägga mig snart. Men jag har funderat på en sak hela kvällen. Jag funderar på om jag ska skaffa en till blogg. Den här bloggen har jag för att jag ska kunna titta tillbaka när jag blir äldre. Som en dagbok helt enkelt. Plus att jag har några som läser den. Mne jag funderar på om jag ska starta en till där jag inte kommer skriva någonting om mig själv. Eller det är klart jag kommer skriva om mig själv, men inte lika mycket som i den här bloggen. Den bloggen kommer liksom inte vara riktad mot mig. Men i den här nya bloggen tänkte jag mer skriva lite om mode, nyheter, kändiasr, bakverk, häftiga byggnader/saker och mycket annat. Sådana saker! Jag tror det vore väldigt skoj! Så jag funderar på att prova det och se om det är någonting för mig. Så, så får det nog bli. Men jag kommer ju ändå ha kvar de här! Men nu är min fråga, har ni några förslag på namn på den nya bloggen?
Innan jag avslutar här tänkte jag ladda upp bilder på det som blev beställt idag.












Dessa saker fick det bli. Och det som var slutsålt just idag ska jag beställa hem någon anna dag. Hoppas att det har kommit in fler saker imorgon!







Peace and Love

RUN TO THE HILLS

Publicerad 2010-05-09 12:05:30 i

Gårdagen var super rolig! Det började med att jag gick med mamam och Bosse på stan, mötte upp Karin och Cornelia och gick med dom en stund. Fick en kjol för 29 kr av mamma. Vi fikade på TeWés. Sedan körde dom hem mig till Jannike, jag städa hennes rum som såg ut som ett bombnedslag. Seanre på kvällen åt vi lax till middag, Karin kom, vi köpte en massa gotta på Hemköp och brorsan körde hem oss. Sedan blev det att vi spelade Eva & Adam spelet, med charader i, hur kul som helst var det. Och vi skrattade så vi tjöt. Karin låg t o m på golvet och skrattade. Så vi hade en riktgit lyckjad och rolig kväll. Det måste göras allt oftare vi tre brudar. Synd bara att Karin måste bo så långt bort! Vi får komma hem till henne i Sveg och ha tjejkväll nu i sommar! : )
Idag är det söndag, jag har hitills städat och ätit familjefrukost. Jag ska fortsätta med städningen, för senare idag kommer det hit lite folk för att vi ska fira mamma som fyller år imorgon. Men mamma är inte hemma imorgon, hon och jag ska på rockfest i Söderhamn. Så vi firar henne idag istället, men det går ju lika bra det. Jag ska ringa pappa bara jag har skrivit klart det här. Jag skla prata med honom om han kan vara med och betala på lite saker som jag ska beställa från H&M. Håll tummarna nu!!
Men nu ska fortsätta med städningen och rina pappa.


Grattis i förskott mamma! :)






Peace and Love

ALLTING VAR JU ENKLARE DÅ

Publicerad 2010-05-08 15:53:45 i

Jag och min käre bror åkte hem till Fia igår för att hämta tre stycken proppfulla svarta sopsäckar, proppfulla med kläder. Så jag hade att göra hela kvällen! Hon håller på att grovstädar sitt rum, så det var grymt mycket hon hade i kassarna kan jag lova. Men sedan när jag kom och och hade provat allt så somnade jag med en gång och sova hela natten.
Idag har jag varit på stan med mamma och Bosse, jag fick en siden kjol av mammsen. Också var vi på TeWés och fikade. Och jag gick även en stund med älskade Karin som ÄNTLIGEN har kommit till Hudiksvall, och med hennes syster. Men nu sitter jag hos Jannike hon har precis duschat. Vi har ingen aning om vad vi ska göra. Vi får se seanre när Karin kommer hit vad som händer. Vi blir säkert bara hemma här hos Jannike eller så, kanske spelar lite GH eller hyr film. Hyra film brukar vi ju alltid göra. Men nu ska jag vara lite mer social med Jannike.






Peace and Love

DROP THE WORLD

Publicerad 2010-05-07 19:19:11 i

Äntligen fredag, äntligen helg, äntligen ledig. Idag är det fredag, vilket innebär enbart två lektioner. A-pass där jag läste ur boken ''Klockan 10,31 på morgonen i Khao Lak'', super bra bok! Har läst den förut och läser den nu igen, så pass bra är den. Och den andra och sista lektionen vi hade var idrott, orientering, värelöst. Jag hatar och suger verkligen på det. Men gick väl bra.
Annars har jag bara suttit vid datorn hela dagen lång, bara suttit vid datorn. Karin är här i Hudiksvall nu cokså, roligare än så kan det ju inte bli! : )
Nu snart ska vi käka lite tortilla grejs. Det är tortilla bröd med tacoköttfärs inuti, med majs, tacosås och sdåant på sidan om. Så det blir som tacos helt enkelt.
Seanre ikväll vet jag inte vad som händer. Jag försökte få tag på Janniek förut men hon svarar inte, så hon kanske är i Njutånger och firar Gröten. Men annars blir jag väl bara hemma anatar jag, vi har köpt ett kilo godis, chips, ostkrokar och läsk. Och det är ju inte så dumt det heller!








Peace and Love

I'VE GOT BLOOD IN MY EYS

Publicerad 2010-05-06 19:02:01 i

Idag hade vi skolfotografering. Först vanligt gruppfoto och sedan även enskilt. Och det gick bra! Och seanre på dagen hade vi även fotografering för skämtkatalogen. Och egentligen var det inte tänkt att jag skulle vara med, jag hade ingenting att vara så då kändes det bara värdelöst. Men det slutade med att jag fick bli emo istället. Så så blev det, och ingne kände igen mig. Jag hade ruffsigt hår, snelugg, kålsvart runt ögonen och ''skär sår'' på armarna. Jag vet väl inte om det blev så jätte bra, men jag var med i alla fall.
Sista timmen hade vi NO, och vi gjorde nationella. Det gick rätt så bra, det kändes i alla fall bra! Och det var det sista nationella provet för nian. Så otroligt skönt!
Jag har även hjöpt mamma att rensa lilltoan idag. Vi har haft det som vårat lilla sorterings rum. Alltså sådant som ska ner till sophuset och sorteras innan man går ner. Så då gjorde vi det idag och nu ser man toaletten igen.
Annars har jag bara varit fast klistrad vid datorn. Usch, jag sitter alldeles för mycket vid datorn..
Nu börjar det lukta mat, så jag ska väl snart äta. Seanre vet jag inte vad som händer. Om jag stannar hemma och slappar, myser, svullar och läser ur boken. Eller om jag ska åka till Jannike, spela kubb och kolla på Vampire Diarys med henne. Vi får se om jag har någon som kan köra mig. Kanske kan be min bror snällt snällt snällt..








Peace and Love

LET'S GO BACK BACK TO THE BEGINING

Publicerad 2010-05-05 15:15:59 i

Idag hade vi som sagt nationellt prov i NO. Det var rätt så svårt tycker jag, jag tror de flesta tycker det. Men NO är ju så fruktansvärt tråkigt och värdelöst, om ni frågar mig. Och tycker man det blir det inte kul att plugga, amn lär sig ingenting och det går piss på prov. Men vi får väl se hur det gick. Hoppas på ett G i alla fall! : )
Efter nationella provet hade vi två timmars lång håltimme, så vi käkade lunch och sedan hade vi svenska. Och nu är jag hemma.
Igår efter att jag och Jannike hade varit i stallet och hemma hos henne ett tag så kom mamma och hämtade mig och vi hämtade min Skärgårdsdoktorn samlingbox. Så den ska jag försöka titta på idag, om jag inte väntar till i helgen, såkan jag och Jannike ha maraton. Det vore trevligt!
Annars så tänkte jag först och främst roja undan lite här alldeles strax. För ikväll kommer både Bosse och Fia, kanske fler, vad vet jag, så jag tänkte städa undan lite. Vara hjälpsam mot mamma också! Också tänkte jag kanske baka någonting smarrigt, kolla om det har kommit ut något nytt avsnitt av The Hills säsong 6, för i så fall ska jag kolla på det. Och jag ska även, självklart, kolla på det allra sista avsnittet av Andra Avenyn. Kan ni tänka er. Det sista avsnittet. Jag kommer dö. Tur bara att jag har några avnsitt på datorn, för efter ett tag går avsnitten på svt bort, och serien ska inte heller komma ut på box eller så. Sorglig men sant.
En annan sak, en rolig sak, som jag kan berätta är att Fia fick ett samtla från någon studio i Stockholm, som frågade om hon vill komma dit och bli sminkad och fotoad och vara modell för en dag. Så då skulle hon ta med en av sina systrar. Men nu var det tydligen tre stycken som hon fikc ta med. Så då frågade hon mig om jag var intresserad. Det vore ju super kul! Plus att det blir nu i sommar, mitten av sommarn, då är man ju förhoppningsvis rätt så brun. I alla fall jag, jag har ju väldigt lätt för att bli brun. Men vi skulle prata med opm det ikväll när hon kommer bestämmde vi. Men visst låter det roligt? : )
Nej, nu ska jag lyfta på rumsteket och springa runt och plocka undan lite. Men först en dagens-lista...

Dagens..

Humör: Super!
Kläder: Svarta tights, svart linne och ljusrosa tunika.
Plus: Att Fia frågade om jag var intresserad att följa med på plåtningen i Stockholm!
Minus: Nationella provet i NO.
Frisyr: Plattat, utsläppt, mittbena med luggen uppsatt på sidorna.
Person: Många.
Låt: Hilary Duff - Let the rain fall down.
Händelse: Hitills att Fia frågade mig om plåtningen.
Planer: Massor, baka, städa, kolla på en massa program.
saknad: Otroligt många!
Dagens måste: Kolla på sista avsnittet av Andra Avenyn!
Ser fram emot: Kolla på Andra Avenyn, käka gotta och prata med Fia.








Peace and Love

SHARP DRESSED MAN

Publicerad 2010-05-04 16:30:41 i

Nu har jag inte gjort något inlägg från fredag, lördag? Men jag har varit hos ''mommo'' i helgen som jag sade att jag skulle. Och vi har haft jätte mysigt. Vi var ner till ''moffars'' grav och hälsade på, var ute på promenad med Lukas, satt på kvällen och gotta oss med chips, dipp, grönsaker och godis. Och vi satt även ute och solade i två timmar och pratade om allt och lite till. Riktigt mysigt! Det är nästan så an glömmer bort hur otroligt mysigt det är att vara med ens mormor, underbart.
Igår var jag först som vnaligt i skolan. Pratade lite med Inger om det var okej att jag bytte Snabba Cash till två andra mycket bättre böcker och det var helt okej. Så det känns riktigt skönt. Och vi var även på konsert på Broman.
Och senare på kvällen körde bror min mig till Jannike, sedan kom Marcus och vi spelade kubb ute i spöregnet. Grytm roligt var det, och det måste verkligen göras om.
Idag, har det varit en väldigt skön dag. Jag missade två lektioner. Först språket, då jag skulle på festkomitémöte. Och sedan även svenskan, för då skulle jag på kören. Så det har varit väldigt slappt. Och just nu sitter jag och väntar på att mamma ska ringa, så ska hon köra mig till Jannike. Vi ska nämligen plugga NO, eftersom vi har ett tråkigt jävla nationellt prov i det imorgon. Jag är inte taggad alls. Men det måste väl göras. Men jag tänker inte sitta och plugga hela kvällen, jag tänker tvinga Jannike med ut och spela kubb, för det var så förbaskat roligt igår. Men självklart ska vi plugga också. Så får vi se om hons ka till stallet, i så fall kanske jag hänger med och pratar lite med Matti. Men nu ska röja lite på rummet tills mamam kommer.


Nu har föresten min samlingsbox med Skärgårdsdoktorn kommit! : )






Peace and Love

LET THE RAIN FALL DOWN AND WAKE MY DREAMS

Publicerad 2010-05-01 10:41:08 i

Jag som hade hoppats på att sova länge idag, men icke då, man vaknar istället tjugo i tio. Varför ska det bli så?
Idag, lördag, tror jag att jag ska till mormor och sova där. Mamma och Bosse ska på fest med en massa annat folk, så då ska jag vara med mormor. Det blir nog roligast för henne också eftersom att hon är alldeles ensam där ute nu, men Lukas, sedan morfar gick bort. Så, så får det nog bli. Jag ska ringa Jannike seanre också och prata med henne, så får vi ses imorgon eller någonting.
Nu är mamma och Bosse också vaken, och det låter som om dom håller på att göra frukost. Så jag ska nog ta och lyfta på rumpsteket och bege mig ut dit till köket.


I sommar blir det Gotland igen!







Peace and Love

Om

Min profilbild

Ida Karlsson

Ida Martina Karlsson heter jag och kommer från (Glada) Hudik, Norrland. Är en tjej på 19 år! För tillfället bor jag ihop med min pojkvän och våra två ''kissebebisar'' i vår lägenhet. Jobbar extra medan jag funderar ut vad jag vill göra med resten av mitt liv. Hoppas du kommer att trivas!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela