idamartinakarlsson

TORSDAG KVÄLL

Publicerad 2009-04-30 23:50:52 i

Hejsan!
Som sagt var så i de senaste inlägget skrev jag att jag skulle fixa mig för att vi skulle till Njutånger & ha roligt. Det blev det! Först när vi kom dit började vi med maten som tog lite tid,så vi åt precis då min mage verkligen började kurra. Vi åt grillat. Det var hur gott som helst! Det var grillat kött & grillad kyckling,ugnsrostade grönsaker & klyftpotatis,potatissallad,rödvinsås,bea,lime/vitlöksås,dricka &det var en massa annat gott! Jag trodde jag skulle spöricka så mycket som jag åt. Det var otroligt gott! Extra gott blir det ju när man inte har ätit det på ungefär ett år också. Men iaf så sen satt vi alla & myste på med lilla Mattis som har blivit så stor. Jag hänger ju inte med någonting alls här i farterna jag. Jag som trodde att Mattis är 2-3 månader,men han äter ju burkmat & är fan 7 månader?! Hur kan det komma sig? Iaf så har ahan blivit såå stor. Jag satt ett tag vid datorn & pratade lite med folk på msn. Sen fikade vi,glass med hjortronssylt,tuppkaka & dammsugare. YUM! Sen åkte vi till något ställe för att kolla på världens minsta kasa,men den brann ju inte ens,det var ju bara rök man såg,sen var den verkligen pytte liten. Det var inte speciellt kul. Sen åkte några hem & vi andra satt oss & spelade kort & skrattade & hade det trevligt! Sen nu har vi åkt,vi har hämtat upp brorsan i Borgarparken,där var det smockat med folk kan jag lova,men det var ingneting än vad det var innan polisen hade vart där för det hade vart sånt liv så alla grannar hade störts. Men iaf så hämtade vi upp brorsan & sen nu har vi kommit hem. Jag tänkte bara slänga in det här inlägget & sen nu tänkte jag lägga mig &sova. Jag är så trött så mina ögon slockanr snart & jag kommer somna bums! Gud så trött jag är. Har vart rätt mycket idag! Sen måste jag ha energi tills imorgon när jag ska vara ute med Robert,vi ska väl göra det gammla vanliga. Men det spåelar ingne roll vad vi gör för vi har alltid lika roligt & man akn inte vara med Robert utan att få sig ett gott skratt,det går inte. Så nu ska jag lägga mig. Godnatt! Ha det bäst!



My eye.


                       / Ida ♥

30 april,VALBORG

Publicerad 2009-04-30 16:00:24 i

Gårdagen;
Igår var jag först i skolan,orkar inte med att berätta vad vi gjorde där,kanske inte de mest intressanta heller. Men sen efter skolan så träffade jag Jannike. Vi cyklade hem till henne,FÖRSÖKTE laga min cykel,men det gick inte så vidare bra. Sen kollade vi på hennes omdömen från hennes lärare & käkade glass. Sen stavk vi till Borgarparken,prövade den nya gul blåa leksamken där. Men jag tycker inte den var så rolig,jag rammlade två gånger & nu är jag påväg att få ett blåmärke på armen. :(  Men sen efter det cyklade vi hem till mig & påvägen hem till mig så såg vi en hel hög mede grodägg?! Jag har aldrig sätt så mycket,& gud vad äckligt det var! Sen när vi kom hem satt vi vid datorn,jag la in nytvättade kläder i garderoben,vi åt med mamma & brorsan. Sen satt vi lite till vid datorn & fikade en massa. Sen vet jag inte vad vi höll på med,men en sak vet jag. Och det är att vi har aldrig garvat så mycket som vi gjorde igår,på länge alltså! Det var så sjukt kul & vi garvade som små tokar! Det var helt sjukt! Till & med så att mamma kom in & sa till oss at dämpa oss för hon hörde inte tv;n?! Hahaha! Riktigt kul hade vi iaf. Tack för dagen!
Jannike,you're simply the best,better then all the rest. Better then anyone, anyone I've ever mett.


Dagen;

matte
språk
SO
lunch
slöjd
a-pass

Matten & språket idag arbetade jag riktigt bra & pratade inte ett dugg. Jag lyssnade på mp3 & de går bättre då,för då stänger jag av verkligheten &jobbar mycket bättre. Känns bra. Sen på SO hade vi genom gång & vi fortsatte att jobba med frågorna som ska vara klar till på onsdag. Usch,läxor hela tiden,prov också,jag spyr snart på skolan! Slöjden så var Bobbo på kurs så vi fick ha en annan. En gammal gubbe som heter Staffan. Hna är faktiskt väldigt schysst & förstår. Så honom tycker jag att vi alltid ska få ha som vikarie,inte den där typen som vi hade förut som ja,g inte ens kom överens med. A-passet jobbade jag,Josse,Linnéa,Ludde & Wille med engelskan. Men sen kom vi in på nått helt annat,vi röstade på vem vi tyckte var mest fjortis vid bordet vi satt,vi pratade om vem som har störst bröst  en massa annat,sen vart det lite överdrivna saker med i dialogen,men det blir säkert bara kul! Vi frå väl se. Sen efter det slutade vi,jag cyklade hem i kylan. Eller det var faktiskt rätt så kallt,eller ja, inte varmt & inte kallt. Mittimellan. Men nu ska jag gå & fixa mig,platta håret & sådant. För klockan 17.00,om alltså ungefär en timme,ska vi vara i Njutånger hos Lasse,Catarina,Amelie,Beatrice,Melina,Ellie & Mattis. Bara det att tycärr är inte Catarina & Beatrice med,dom ä'r påväg till MKora nu,jag tror Beatrice skulle spela match där. Men vi ska ha kul iaf. Sillas barn Tove & Emma ska dit också,dom är ju ur gulliga. Så vi ska grilla,skratta,spla spel & bara softa & ha det roligt. Knakse finns någon maj kasa där i närheten också! :) Ska bli riktigt kul eftersom att jag hade förväntat mig att få sitta hemma ikväll. Men det vart ändrade planer & jag ska ha jätte kul med folket. Men nu måste jag starta musik & börja göra mig iordning. Ha det bäst!


Idag när jag kollade på ''The Voice'' så hörde jag att dom sa att Jacob blev pappa i direktsändning! Gud vad roligt,en liten dotter. Grattis till honom! Bilden här ovanför är på Jacob & det lilla underverket.


                            / Ida ♥

SOLEN SKINER!!

Publicerad 2009-04-29 08:03:41 i

Yippie! Igår kväll kollade jag hur vädret skulle bli nu. Och onsdag,torsdag,fredag ska solen skina,inga moln alls. Idag är det nästan 30 grader! Kan det bli en bäättre start på dagen?!  Så nu sitter jag här i tights,lång shorta mm.,hur skönt som helst med andra ord & ska cykla till plugget om ungefär en kvart. Sen idag ska vi på folkets hus & kolla på ''Dansens dag'',bättre än lektion iaf. Fast hade vart bättre om vi hade missat spanskan eller så. Men men,dag blev ju ändå bra med det strålande vädret. Men nu tänkte jag avsluta & börja klä på mig ytterkläderna & allt sådant. Ha det bäst!


Tänk vad härligt att bo på Saltö,ska nog titta på filmen  & plugga lite senare när jag kommer hem igen! :)


                          / Ida ♥

TISDAG

Publicerad 2009-04-28 15:56:30 i

dagen;

matte
handledartid
NO
lunch
svenska
teknik
idrott


Matten idag jobbade vi bara på,jag jobbade på ganska så bra faktiskt! Handledartiden fick vi reda på att vi skulle till folkets hus imorgon,klockan halv elva & ska tydligen kolla på när en massa männsikor dansar, ''Dansens dag'',heter det visst. Josse & Mattis har ju vart med där ett par gånger,så då har man ju också tittat. NO idag hade vi prov. Jag kände att jag inte alls var förberedd eller hade pluggat någonting alls. Smart Ida,väldigt smart. Jag blir så arg på mig själv! -.- Men men,vi får väl se hur det går. Svenskan trodde Inger seriöst att vi hade läst ut boken,det är en i klassen somhar läst ut den,& det är Tobbe. Vissa är i typ mitten,vissa har inte läst nå mycket alls & vissa har inte ens öppnat boken. Så nästa tisdag SKA den tydligen vara utläst. Suck! Jag hatar verkligen att läsa,iaf tråkiga & gammla böcker! Tekniken fortsatte vi med det vi skulle,jag jobbar själv för det kan göra så att an får bättre betyg & jag vela inte jobba med Elias. Så nu har jag kommit en bit på vägen 6 Putte tycker jag har en bra idé,haha! Vi får väl se om jag lyckas med idén då. Idrotten hade vi dans idag. Karin eller vad hon heter från kulturskolan eller vad det är. Först dansade vi polka som uppvärmning,som vi dansade förra gången. Sen bytte hon till vals  sen till street dance. Det var ganska så roligt alltihop,hoppas det blir bugg nästa gång vi ska ha henne,när nu det blir. Jag älskar att dansa bugg,även om jag inte kan så baota mycket så gillar jag det! Sen slutade vi iaf,jag har cyklat hem,är ensam hemma just nu. Men brorsan kommer väl hem från plugget snart han med. Eller han blir ju nog lite sen eftersom att han är & praktiserar på en byggfirma. Men mamma läre ju komma hem snart..Aja,onödigt att veta men men...Nu ska jag baka en kladdkaka,sen ska jag röja undan lite inne på rummet medans kladdkakan gräddas i ugnen. Sen till den goda kladdkakan ska jag kolla på ett färskt avsnitt av Andra Avenyn & ett av The Hills. Det kan ju inte bli bättre! Sen blir det en lång & skön dusch &läsa/plugga 6 sen sova. Men nu hör jag att både mamma & brorsan har kommit hem? Värst vad tidig dom är då? Men nu ska jag gå jag då. Ha det bäst!



En ful bild på mig får det bli idag.

          
                       / Ida ♥

MÅNDAG

Publicerad 2009-04-27 16:07:21 i

dagen;

samling
engelska
HK
lunch
NO
språk


Alla idag trodde att vi började halv nio med engelska. Men alla åttor skulle tydligen ha en samling i tänkoteket. Vi pratade om mobbing & sådant,vi ska tydligen bli faddrar för de nya sjuorna som kommer efter sommarlovet. Det är väl okej,tycker iaf jag. Sen iaf så hade vi engelska i ungeäfr 40 minuter. Så jag,Ludde & Wille fortsatte skriva på dialogerna medans alla andra tjejor var i tänkoteket igen,men denna gång för att lyssna på några från programmet teknik. Det är tydligen en rolig sak som är helt gratis som man akn åka på,lät väldigt roligt när Josse förklarade vad det var! Man skulle tydligen få ett papper om det i brevlådan,så jag ska kolla & troligtvis åka på det. Vi får se! Sen efter de hade vi HK,vi skulle ha praktiskt prov idag. Så jag skulle laga potatismos,& det ända felet jag gjorde var att jag tog en teflon kastrull  för att det inte fanns någon annan. Då får jag VG- för det,varför inte bara VG,vi flyttade ju ändå över potatisen till en annan kastrull sen. Jag förstår mig inte på kvinnan? NO fick vi sitta & plugga till provet som vi ska ha imorgon. Men varken jag eller Josse hade någon arbetsro & jag var sjukt trött så vi satt & babblade i stort sätt hela lektionen. Sen satt alla vi & pratade om skolan & gymnasium allt vad det var. Språket idag jobbade vi på. Eller vi gjorde först en så kallad ''Escucha'',sen skulle vi arbeta med en dialog, då fick jag såklart jobba med Henrik. Han är typ hur konstig & äcklig som helst. Men men,vi redovisade den sen iaf. Sen slutade vi,jag cyklade hem & mamma har yrsel & sådant,så jag fick göra lite mat åt mamma,uschusch! Stackarn! Iaf så ska jag sitta & kolla på The Hills nu,kanske tänker proppa i mig lite gotta också. Sen måste jag ju plugga också,för imorgon ska vi som sagt var ha prov. Vi får väl se hur det går! Men nu ska jag dra. Ha det bäst!



Idag får jag ful Ida & världens bästa vacker Karin stå för bilden.


                        / Ida ♥

SÖNDAG MORGON

Publicerad 2009-04-26 11:23:28 i

Godmorgon!

Min kväll igår blev räddad av världens bästa Cissi. Jag låg som sagt & solade på balkongen i stort sätt hela dagen. Senare mot kvällen så var jag på humöret att ränna på stan,vilket jag trodde att jag inte skulle vara. Men alla var borta,sjuka eller fick inte & hade en massa orsaker. Så jag satt hemma till ungefär halv tio. För då ringde jag till Cissi & frågade om hon vela komma ner på stan med mig en sväng. Det vela hon,för hon hade ungefär lika tråkigt som jag hade det. Så hon var så otroligt snäll & kom ner till mig! :) Vi cyklade runt på hennes cykle som låter värre än min,då är det illa. Det var väldigt mycket folk ute på stan igår. Väldigt mycket! Överallt. Men det var kul iaf,skrattade & hade oss,även om vi bara cyklade runt på den där skrothögen(sorry Cic)! ;) Men iaf så skulle jag gå själv upp för broman backen,men det kom en annan tjej & gick där också,så då var jag ju inte helt ensam. Fast de skulle jag inte vart ändå om tjejen inte hade kommit. Nejnej,för alla grodor har ju kommit fram nu när det börjar bli varmt! Uschuschusch! Fy vad jag hatar grodor. Jag skrek hela tiden för så fort jag såg nå stort eller litet svart så trodde jag att det var en äcklig grod jävel. Men iaf så höll jag på att kliva på en,men som tur var så gjorde jag det inte. Också såg jag en typ halvmosad,gud vad äckligt det var,bläääääblääblää! Iaf när ja gkom hem så satt jag lite vid datorn & käkade glass. Sen var jag rätt så trött så jag gick & la mig nästan på en gång. Sen nu idag när jag vaknar så kan man ju inte bli gladare när man inte kan öppna ögonen för att solen lyser in mitt i ögonen på en. Ännu en solig & vacker dag,dock ganska så blåsigt,men vad gör det,det är ju bara skönt! Så nu har jag suttit & käkat lite på min Mango Sorbet,Karin sa att jag måsta prova den för den är så god. Och hon skämtade inte,den var ju svin god!! Ska nog ner på ICA senare & käpa en annan sort också,hihi svull som jag är! Men det var ju såå gott! Men först ska jag ta mig en lång promenad,kanske tänker springa också,fast jag vet inte om jag ska springa vid lillfjärn eller vid Sanna området. Jag har inte bestämmt än. Vi får väl se. Sen imorgon ska jag egentligen åka till mamma,men jag känner att jag vill dit nu idag. Spelar inte någon roll vilken tid,bara jag kommer dit. Jag vill he till mammamammamamma! Hon är i Söderhamn & kommer hem lite sent,så då kommer jag nog inte dit förens då. Men iaf så hoppas jag på det. Sen vet jag inte vad jag ska göra mer idag än springa,köpa glass,duscha,fixa mig,käka & sådant. Kanske kan ringa Cic? Vi får väl se. Men nu tänker iaf jag dra ut på en runda,så nu måste jag gå. Ha det bäst!



Sjöbodarna mitt inne i stan. Skulle tippa på att det var smockat med folk där i förrgår & igår?


                     / Ida ♥

SOOOOOL!!!

Publicerad 2009-04-25 16:10:29 i

Det är helt otroligt skönt ute!! Jag har legat ute på balkongen i ungefär en halv timme nu,i bara bikini. Hur skönt är inte det då?! Så idag fick jag inviga min nya bikini som jag shoppade i Stockholm. Sen är det väldigt bra för vissa,ex mig. Jag vill inte sola solarium, & nu kommer solen & jag som har hur lätt som helst att bli brun  har chansen nu,det är ju strålande väder,det bränner nå fruktansvärt på ryggen. Ser faktiskt redan nu att jag har fått pytte pytte lite färg. Absolut inte mycket,men jag ska ju lägga mig där ute snart igen,behövde ta en paus från värmen bara. Så ikväll kommer jag säkert ha en liten rand! ;) Jag blir så glad när det är sånt här bra väder,dagen blev lyckad ändå,även fast jag inte kommer ränna på stan ikväll,troligtvis. Robert skulle bort & nu känner jag att jag hellre ligger & solar så länge som det bara går & att jag sen inte kommer orka. Vi får väl se. Nu väntar solen på mig där ute,ha det BÄST!


Min nya bikini som jag shoppade i Stockholm,den får invigas en sån bra dag som denna! :D


                        / Ida ♥

TINA TURNER IN MY HEART!

Publicerad 2009-04-25 11:39:02 i




I call you when I need you, my heart's on fire
You come to me, come to me wild and wired
Mmm, you come to me
Give me everything I need
Give me a lifetime of promises and a world of dreams
Speak a language of love like you know what it means
Mmm, it can't be wrong
Take my heart and make it strong, baby

You're simply the best, better than all the rest
Better than anyone, anyone I've ever met
I'm stuck on your heart, I hang on every word you say
Tear us apart no, no, baby, I would rather be dead

In your heart I see the star of every night and every day
In your eyes I get lost, I get washed away
Just as long as I'm here in your arms
I could be in no better place

You're simply the best, better than all the rest
Better than anyone, anyone I've ever met
I'm stuck on your heart, I hang on every word you say
Tear us apart no, no, baby, I would rather be dead

Each time you leave me I start losing control
You're walking away with my heart and my soul
I can feel you even when I'm alone
Oh baby, don't let go

Ooh you're the best (woo)
Better than all the rest
Better than anyone, anyone I've ever met
Ooh, I'm stuck on your heart,
I hang on every word you say
Don't tear us apart no, no, no,
Baby, I would rather be dead
Oooh, you're the best!

LÖRDAG MORGON

Publicerad 2009-04-25 11:03:26 i

Godmorgon!

Igårkväll var väl sådär. Jag var väldigt sugen på att gå ner på stan & ränna all night long. Men så blev det inte, hade igen att ner med,hur kul är det att gå ner själv liksom? Så jag satt hemma hela kvällen & smsade med Emil & Erik. Sen la jag mig på sängen för att bara vila en stund,då var klockan ungefär tio,men som vanligt så somnade jag ju nästan på en gång. Så där låg jag & sov,pappa kom in & släckte lampan & la en filt på mig för att jag inte skulle frysa. Sen låg jag där 6 sov med kläderna på, vaknade några gånger men somnade hela tiden om. Sen vaknade jag vid ungefär halv två inatt, då låg jag & Emil & smsade ett tag. Sen tog jag på mig en stor t-shirt & slängde mig i sängen igen,sen har jag sovit till bara klockan nio idag,men jag la mig ju tidigt igår så det är inte så konstigt. Men som sagt jag hade hellre velat vara ute igår. Jannike är ju på konfaläger också,så henne kunde jag inte ha roligt med. Menmen,jag får väl försöka hitta på någonting ikväll ist då. Kanske med Robert? Vi får väl se. Inte blev det någon grillning igår heller, men det blev annan jätte god mat! Så jag frågade pappa idag ist om vi kunde grilla,för idag är det ju också strålande väder. Det är ju 15 + grader i skuggan?! Men då säger han att han har slängt våran grill för att han inte tyckte den var nå bra?! Så jag antar att det inte kommer bli någon grillning ikväll heller. Hur fan akn han,huvudsaken man har en grill! Så sa jag att vi kunde ju låna Tommys,det är en såndär jätte stor. Men jag vet inte,han verkade inte lyssna som vanligt... Så vi får v'äl se om det blir att han kommer hem med en ny grill,man kan ju alltid hoppas. Annars nu så tänkte jag sitta lite vid datorn,plugga lite,jag är ensam hemma så då får jag plugga i lugn & ro. Så ska jag väl aknske ta en promenad i det fina vädret,& kanske ska ner på ica & köpa nå gotta till ikväll. Men nu ska jag nog läsa lite bloggar & fixa mig & sådant. Kanske slänger in ett till inlägg lite senare. Ha det bäst!



Härligt väder,det kan inte bli en bättre lördag! Tänk om det var så varmt att man kunde ligga på stranden då?


                       / Ida ♥

FREDAG

Publicerad 2009-04-24 16:17:47 i

Det är fredag & vädret är bäst! Kan dagen bli bättre?

dagen;

svenska
lunch
arbetsuppgifter (film)
engelska
idrott

Dagen börjar med som vanligt sovmorgon till halv elva. Great! Svenskan idag var bara 40 minuter,men det var ändå drygt. För Inger skulle prata om 1800-talet, men ingen hänger ju med eller förstår eller tycker det är det minsta intressant. Jag verkade intresserad,men var inte det ett tugg! Ofta man bryr sig om 1800-talet,DÅ var DÅ & NU är NU! Bättre om vi pratar om nutid & inte dåtid,vem bryr sog om hur det var förut? Inte jag. Iaf, så skulle vi missa SO lektionen idag igen. Vi skulle fortsätta med arbetsuppgifterna som vi höll på med i onsdags, men det visade sig att vi måste ses ännu en gång till. Vi kollade på film iaf, den handlade om valet inför gymnasiumet,fick även att mycket bra häfte med oss hem,som jag tror jag tänker sätta mig 6 läsa lite ur nu när jag är klar med det här snart. Engelskan fortsatte vi med våran resturang scen vi ska spela upp. Vi är inte klar ännu & vi har bara några timmar kvar på oss. Och inte nog med det,vi ska kunna ALLT det här utan till också?! Hur fan kan hon tro att vi sk akunna alla dialoger utantill,det är ju hur mycket som helst! Vi är väl inga skådespelare heller? Man får absolut inte ha boken med sig! Ååååå, jag bli så jävla sur ibland alltså!! Idrotten tog jag en promenad eftersom att jag har nackspärr,vilket gör svin ont! Pappa maserade mig igår(hårdhänt som han är),jag fick bara ondare av den där massagen! Förutom att knäckte nacken,det var hur skönt som helst,men resten,så nu har jag ont i HELA nakcen,typiskt! Jag orkar inte! Men nu har jag iaf cyklat hem,svettigt & jobbigt var det när det var hur varmt som helst,en väska som är proppfull med saker(hur tung som helst) & dessutom ska man upp för säkert Hudiksvalls brantaste väg! -.- Menmen,nu är jag hemma iaf. Idag är vädret hur bra som helst,det är sjukt varmt,solen bara steker på en & man blir bara så jäkla glad! :) Så nu sitter jag här i svarta kortbyxor,min nya gul vit randiga bikini & ett vitt linne över det som jag har dragit upp lite. Ikväll kanske det blir grillningen annars kanske det blir imorgon,vi får väl se,hoppashoppashoppas på att det blir nån dag nu iaf! Man måste ju passa på när vädret är toppen! Känner faktiskt redan nu att det är någons om grillar. YUM! Men nu ska jag ta mig mitt glasspaket som jag köpte igår,sätta mig ute på balkongen,musik i öronen & läsa lite ur boken som vi ska läsa ut. It can't be better! Så nu måste jag dra. Ha det bäst!



Tänk vad härligt att åka till Los Angeles? Där snöar det ju aldrig! Så härligt,härligare kan det ju inte bli!


                           / Ida ♥

TORSDAG

Publicerad 2009-04-23 16:24:28 i

dagen;

matte
språk
SO
lunch
slöjd
a-pass

Morgonen började med att ljudet på mitt alarm var inte så högt,men jag vaknade iaf,men sen somnade jag om tre gånger & vaknade inte förens klockan sju igen!! Halv åtta skulle jag cykla till skolan. Jaha,då var det bara att slänga fram kläder,på med dom. Jag går in till pappa & frågar:
J: Pappa? Pappa? Jag har försovit mig, så akn du köra mig till skolan du eller?
P: Jadå,det kan jag göra.
J: Vad bra,men då väcker jag dig om typ en timme.
Jag går ut igen & börjar äta frukost medans jag plattar håret sammtidigt för att det ska gå fortare. Så när jag är klar med det borstar jag tänderna & tvättar mig,så ställer jag mig & sminkar. Då hör jag pappa utifrån hallen som ropar:
P: Hejdå då, vi ses sen!
J: VA?!
P: Ja,men jag sa ju det igår att jag inte kunde köra dig imorgon för att jag skulle lämna bilen på fordon.
J: VA?! Men jaha,men jag frågade ju dig om du kunde köra mig för jag hade försovit mig?!
P: Ja men det förstår du väl att jag inte fattade då? Hejdå!
Jag stog där som ett jävla frågetecken & är skit sur. Jag vet inte varför men på just dom dagarna(tisdagar & torsdagar)som vi ska ha matte som första lektion kommer jag alltid försent? Varför? Ingen vet! Men iaf så fick jag ju cykla till skolan då, då var andra halvan av klassen där också,så det var trångt inne i klassrummet tycker jag,men lektionen var ju ändå bara 45 minuter,så det var inte så farligt. Sen efter det hade vi språk 6 jag kom på igår kväll när jag hade gått & lagt mig att jag inte hade gjort spanskan. Så då fick jag sitta & skriva av Cissi innan vi började,sen fick jag fortsätta inne på lektionen. Idag var iaf Ursula lite gladare,men fortfarande inte glad. Sen efter det skulle vi ha SO,& idag hade vi ju SO prov. Och klantig som jag är så tränade jag först igår. Smarting jag är! Men iaf så var vissa frågor lite svåra & Lasse formulerar frågorna så konstigt. Men det gick rätt så bra ändå, vi får väl se vad jag får. Hoppas iaf på att jag får G,sen om det är precis den summan där G är skiter jag i,ett G är ju alltid bättre än ett IG! Så känner iaf jag! Sen efter SO hade vi ungefär en timmes lunch,det var lasang,betydligt mycket godare än igår iaf! Så spelade vi lite kort & sådant. Sen skulle vi ha slöjd, slöjden idag var tråkig,långsam,trög & dryg. Fick nästan ingenting gjort! Men sen efter det hade vi a-pass,då jobbade jag på. Vi skulle även gå igenom reglerna på skolan & sådant. Men det gick fort. Sen slutade vi, jag cyklade hem,har nu kommit hem,läst lite bloggar & sådant. Ska snart ta mig en promenad för det ska tydligen hjälpa mot nackspärr. För det är nämligen så att jag har haft ont i nacken & väldigt svårt att vrida huvudet i ungefär kanske tre veckor. Och först igår fick jag reda på att jag har haft nackspärr hela tiden,så nu är det långa promenader,varm halsduk poå sig som ska värkma nacken. Synd att vi inte har någon vete kudde som man kan värma i micron. Ska iaf göra allt för att få bort den här jävla verken,jag rokar inte med den! Sen passar det ju jätte bra med en lång härligt promenad idag,för idag är det jätte fint väder,solen skiner förfullt & luften är hur varm som helst! Det börjar lukta sommar! I like it!! Så nu ska jag gå,kanske tar en tripp ner till Kvantum också,jag är ruskigt sugen på glass & glassen vi har hemma är så konstig & smällter på en gång. Så nu måste jag kila. Ha det bäst!



Nackspärr,kan det bli värre?


Men nu ska jag gå ut & gå,så kanske det blir lite bättre! Fårväl hoppas på det! :)


                      / Ida ♥

ONSDAG

Publicerad 2009-04-22 16:14:06 i

dagen;

bild
hiab
lunch
spanska
polisträff i tänkoteket
arbetsuppgifter

Bilden idag körde vi bara till kvart över nio ungefär. Jag är snart klar med min blyertsteknik skiss. Sen kvart över nio så skulle vi till Hiab på studiebesök,vi hade nå temadag arbete idag. Så på Hiab kände jag & Josse oss verkligen villsna. Vi kollade över allt & såg ut som frågetecken,men dom bjöd ju på bullar & läsk,så då blev allt genast mycket roligare! Sen när vi vart där i ungefär en timme,så stack tillbaks till skolan & åt äcklig fiskgratäng till lunch. Kna vara bland de vidrigaste som finns! Sen hade vi spenska i en timme,Ursula var verkligen på dåligt humör idag,såg inte ens ett leende på henne,men hon är ju så jobbig & så konstig. Jag gillar henne iaf inte om jag säger så! Efter det skulle vi lyssna på någon polis som skulle berätta om hur det är att vara polis & vad man måste klara för att bli det & allt sånt där. Kollade även på en film där vi fick se alla sakerna som man måste klara av. Men innan filmen startades så skulle SÅKLART våra usla lärare försöka få igång filmen,men de slutade med att en av dom fick stå & hålla i en sladd bakom tv;n. Så typiskt,så är det alltid! Se efter det skulle vi ha två lärare & prata om saker som är viktiga i arbetet & drömyrken & sådant,men vi är inte klar än,vi ska tydligen fortsätta på fredag,då missar vi också SO,precis som vi gjorde idag! Sedan efter det slutade vi,jag promenerade hemmåt med Marcus i telefon hela tiden. Vi pratade en massa & så,men nu har jag kommit hem,ska nog käka lite glass eller sådant,är lite småsugen känner jag. Sen ska jag sätta mig ner & plugga SO,vi har nämligen prov imorgon,uschusch,det gillas inte! Plus att vi har en spanska läxa tills imorgon som jag måste göra klart! Det känns som om det är rätt så mycket nu,prov hit & dit,läxor hela tiden. Nästa vecka har vi ju också två prov. Jag förstår inte hur alla på öster tänker! Vet inte om jag någonsin kommer att förstå det,sen ska jag nog försöka lägga mig tidigt ikväll,kanske lägga  mig & kolla på film,eller ännu bättre,försöka läsa lite ur boken som egentligne skulle vara utläst till igår. Men men vi får väl se,men nu ska jag nog ta mig lite glass. Ha det bäst!



BARA EN MASSA PLUGG HELA TIDEN,MAN HINNER JU KNAPPT UMGÅS MED FAMILJEN!


                           / en skoltrött Ida ♥

TISDAG

Publicerad 2009-04-21 16:13:38 i

I söndags & igår hade jag varken tid,lust eller ork att blogga. Så det får bli först idag som jag gör det. Och idag orkar jag inte skriva om söndagen eller måndagen,så det struntar jag i.

Dagen;

matte
handledartid
NO
lunch
svenska
NO
idrott


Matten idag fick vi tillbaks proven,jag vart nöjd,men om jag inte hade slarvat på 3 uppgifter så hade jag kunnat få VG?! Aja,fick iaf G+,& det är jag mycket nöjd med. Handledartiden fick vi reda på en massa info, bl a att första halvan av våran klass ska till Hiab imorgon,& den andra ska till något annat ställe. Vi fårväl se om det blir kul,men det lät inte så roligt! NO gick vi igenom VG/MVG uppgifter & resten av tiden fick vi plugga till provet som vi ska ha nästa vecka. Svenskan satt vi bara & lyssnade på när Inger gick igenom lite grann om de där böckerna som vi egentligen skull ha läst ut till idag,men som ingen hade gjort. Det gick segt & jag var väldigt trött,trodde jag skulle somna där ett tag. Andra NO lektionen skulle vi göra labbar, jag arbetade med Mattis, roligt hade vi ,även om själva sakerna vi skulle göra inte var världens roligaste. Idrotten,även sista lektionen, skulle vi dansa med Karin från kUlturskolan. Vi skulle tydligen dansa dansen Polka. Självaste dansen var inte så rolig,men som hon gjorde & så var väldigt roligt,skrattade väldigt mycket iaf! Sen slutade vi,jag hoppade på cykeln & jag cyklade hem. Nu sitter jag här & är hur glad som helst! Bara för att jag vet vad precis vad jag önskar mig i födelsedagspresent! Även om det är ungefär fem månader kvar tills min födelsedag är,så är det ju bra att skriva upp vad man önskar sig,annars man kanske glömmer bort vad det är & dåblir man bara sur,iaf jag! Jag skulle bli överlycklig om jag fick de,lika glad som om jag skulle få en moppe,vilket pappa har sagt att jag nog inte kommer att få. Så därför tycker jag att jag ska få detta,guuuuud vad jag skulle bli såå glad om jag fick det!! Det är helt sjukt! Hihihi,vi får väl se om jag får det eller inte då! :) Nu idag så händer det väl inte så mycket. Jag ska snart ta mig glass i stora lass,sätta mig här vid datorn igen för att kolla på det nya avsnittet av Andra Avenyn & ett nytt avsnitt av The Hills! Kan det blir en bättre tisdag? Skulle inte tro det! Så sen innan jag ska lägga mig & sova så ska jag byta sängkläder & duscha. Det finns nästan igenting skönare än att vara nyduschad & å lägga sig ner i en mjuk bekväm nybäddad säng! Det är så härligt! Men nu måste jag som sagt gå. Ha det bäst!



Glass i stora lass med ANDRA AVENYN!


Glass i stora lass med THE HILLS!


                          / Ida ♥

LÖRDAG

Publicerad 2009-04-18 11:45:56 i

Godmorgon!
Igår klockan 19.00 kom jag hem från Stockholm. Jag har haft sjukt roligt & har shoppat en del saker. Det blev lite annat också,vi åt på Thai resturang,det var buffé & hur gott som helst,också blev jag bjuden! Också bjöd Cissi mig på bio,vi såg ''Män som hatar kvinnor''. Den var väldigt bra,men otroligt otäck! Så blev det ju såklart en massa shopping, & på torsdagen där så hade vi bestämmt att vi skulle träffa min moster,Greger & mina två kusiner. Så vi mötte moster,Ebbis & Hugo(som det nästan är klart nu att han ska heta)vid Åhléns. Så gick vi till ''Kulturhuset'',där väntade vi på Greger,så åt vi där. Mycket mysigt,roligt & trevligt hade vi där. Blev även bjuden där,Greger sa att han skulle bjuda oss. Tack så mycket! Så gick vi en sväng på stan med dom också. Men jag förstår inte vad det är för fel på folket i Stockholm. Om man kommer & går ex & man möter någon,då flyttar dom sig inte ens axeln lite grann,utan man bara går & stöter i varenda männsika? Fast efter ett tag så blev man ju van,men de kändes lite konstigt för så gör man ju inte Hudiksvall,då flyttar man liksom lite på sig. Och dom flesta som stod i kassan var inte så happy dom med. Vaknat på fel sida eller? Aja,nog pratat om det. Vi bodde ju även i en lägenhet nått kvarter ifrån drottninggatan. Själva lägenheten i sig var ju otroligt fin i skick & så,men tapeterna & möblerna tror jag är det fulaste jag har sätt. Men det var väldigt mysigt där. Och på torsdagen där så gick Bobby,ni vet Linda Rosings kompis,han som har en hårsalong,''Bobby's hårstudio''. Och som vanligt så kan jag ju inte sluta kolla på honom. Men det kändes så roligt när jag tänkte för mig själv nästan precis innan,tänk om jag går förbi en kändis? Så vips så gör jag ju det,haha! Och inte nog med det,igår när vi var på tågstationen så gick Babbsan förbi mig också,haha! Men iaf så hade jag tre otroligt roliga dagar i Stockholm! Och tack Cissi för att jag fick hänga med,det var roligt att du vela ha med mig också! Tacktack! Nu kom jag på också att när jag var så glad för att jag skulle till Stockholm för att ha det roligt,& jag skulle rula ut väskan som jag hade,ja vad tror ni händer? Ena hjulet lossnar & går inte att limma dit. Typskt! Men det värsta var ju det att,när jag sätter mig på tåget & tänker ta fram mobilen,då hittar jag den inte. Då ringer jag till mamma & hon ringer på min mobil,men då svarar brorsan i den...för den ligger nämligen hemma på min byrå?! Hur fan kan jag glömma min mobil,det har jag ju aldrig gjort? Fast samtidigt var det ju rätt så bra för mig att vara utan mobilen i tre dagar,fast igår kändes de som om jag inte gjorde någonting annat än att sms;a. Men nu är klockan 11.28 & jag ska tryka i mig lite frukost. Idag ska jag sitta & pluggapluggaplugga & senare ikväll ska jag ner till Karin & mysa med henne,troligtvis med en massa mumma & roliga mäniskor. Men först en massa pluggande,funderar även på om jag ska börja i svenska/engelska & sluta i spanskan. För det är inte kul längre,jag vill ha en BRA lärare,som jag lär mig någonting utav & det gör jag absolut inte utav Ursula! Så jag ska nog prata med Kerstin om det,så får vi se hur det blir.
Det blev ju en del shopping i Stockholm,så jag tänkte rabbla upp här vad det var jag shoppade.
~ Svart vit klänning, Ginatricot 199 :-
~ Brun klänning, Ginatricot 149 :-
~  2 BH & 2 trosor, Ginatricot 116 :-
~  Vita örhängen, Ginatricot 49 :-
~  Svart diadem, Kicks 20 :-
~  Svarta kortbyxor, H&M 198 :-
~  Gul vit randig bikini, H&M 196 :-
~  Svarta skor, Skopunkten 110 :-
~  Vit pösig långärmad, Cubus 149 :-
~  Present till mamma
~  Presnt till Karin

Jag kan ha glömt någonting,men jag tror jag har fått med det mesta. Kommer bilder på allt lite senare. Nöjd med allt iaf! Men nu måste jag gå & äta frukost,magen kurrar. Ha det bäst!



Bobby som jag gick förbi!

  
Babsan som jag också gick förbi!


               / Ida ♥

MÅNDAG

Publicerad 2009-04-13 09:37:58 i

Godmorgon godmorgon!

Igår var jag inte vaken så jätte länge faktiskt. Jag duschade & var helt klar strax efter 22.00 någon gång bara. Då startade jag min andra film ''The upside of anger''. Men den somnade jag till efter bara en liten stund. Så nu klockan 09.00 har jag vaknat & är fortfarande lite trött. Kanske lägger mig & tar en liten tupplur lite senare. Idag ska jag nog inte göra så mycket. Ska väl äta frukost snart känner jag för magen kurrar. Sen ska jag ringa till Karin & höra om vi skulle ses eller inte. För annars ses vi inte förens på fredag eller lördag. För på tisdag ska jag träffa Jannike & vi ska till Igeesund. Vi får väl se hur det blir,ska väl ringa Karin vid 10..00 tiden. Annars om vi inte träffas idag så hade jag tänkt att jag skulle plugga. Detbelv ju inget pluggande igår,så det MÅSTE bli idag. Annars måste jag göra det när jag kommer hem från Stockholm& det har jag ingen lust med,då måste jag göra det över helgen & då blir det bara stressigt så nej,det får bli idag & imorgon! Idag blir det väl ganska så lugnt här hemma också,brorsorna ska ju åka till Söderhamn/Snarböle för att hjälpa mormor & morfar med flytten. Det är en massa möbler som ska till Snarböle,mormor & morfar & vovven flyttar nämligen imorgon. Lite sorgligt om ni frågar mig. Men det är det ju inte för dom,mormor har ju bott där enda sen hon var liten,för det är hennes pappas gammla hus,han dog i sommras. Och dom vill ju inte sälja det huset,& bor ju hellre där än i ett radhus i Söderhamn. Men jag har ju inte vart i Snarböle lika mycket som jag vart i Söderhamn,så jag trivs ju mer i radhuset. Men men,dom kan ju inte behålla radhuset bara för att få som jag vill. Det är upp till dom. Fast Snarböle är ju så otroligt fint på sommaren,då är det jätte fint! Men nog pratat om det. Nog pratat över huvudtaget. Jag måste ha mat i magen nu innan den kurrar ihjäl. Så nu måste jag gå. Ha det bäst!


''The upside of anger'',helt opkej film,inte sådär WOW men inte blä heller. Helt okej.



Men nu är jag riktigt sugen på att kolla på ''Heartbreak hotel'' eller....


''Kyrkogårdsön''. Vi får väl se vad det blir för film.





/ Ida ♥

SÖNDAG

Publicerad 2009-04-12 11:49:55 i

Godmorgon Sverige!

Igår blev det lite senare än vad jag tänkt mig,gick & la mig klockan 01.00. Brorsan var på fest & mådde inte alls bra,så då fick mamma åka till Forsa för att hämta honom. Själb låg jag & kollade på film & sen somnade jag. Igår fick även jag&brorsorna 100kr av mamma ist för ett påskägg. Så jag ska antingen efter eller före Stockholm köpa ett påskägg & ge henne lite pengar jag också,för det är hon verkliogen värd min mamma. Jag älskar henne & skulle aldrig kunna föreställa mig ett liv utan henne! Sen fyller hon år om lite mindre än en måndag,om ungefär 30 dagar tror jag det är,hon fyller iaf år den 10 maj. Så jag vet precis vad jag ska köpa till henne,kanske ger henne en slant då också. Bara inte mormro eller moster tänker köpa samma sak som jag tänker. Hon kanske har sagt att hon önskar sig en sådan till dom andra också. Vi får väl se,annars får jag väl behålla kvittot då,så får hon byta. Men vem vet,jag kanske hittar någonting annat som hon skulle gilla i Stockholm,så det blir nog i Stockholm jag köper någonting. Men iaf så vaknade jag klockan halv åtta idag,av att jag fick sms av Cissi. Låg & smsade med henne ett tag & sen så somnade jag om & har nu precis vaknat igen. Idag blir det väl mest en slappis dag. Ska äta frukost,duscha,ta på mig myskläder,kolla på film,kanske Skärgårdsdoktorn,& till det hade jag tänkt att jag skulle plugga en massa. Iaf lite grann,sen måste jag ju läsa ur boken också,vilket är det mest tråkigaste jag nånsin har gjort. Det är världsliten texten,288 sidor,dom kan inte ens stava rätt & ibland fattas det ord,sen handlar den här fucking jävla boken om 1600-talet eller vad fan det var,så det är huuuur jävla ointressant som helst. Dom bruka rju säga att man ska ta en bok man tycker verkar intressant. Men släng dig i väggen,nu ska man läsa en ur dålig & ointressantbok. Jag har läst 3 kapitell & har redan tröttnat på den. Bläbläblä & uschuschusch! Fan vad ja ghatar att läsa!!!!!Men iaf så ska jag tyvärr försöka hinna med det också. Sen blir det väl nog att lägga sig tidigare ikväll tror jag,för jag ska till pappa imorgon & vara där i två veckor,förutom dom dagarna som jag ska till Stockholm då vill säga. Men nu ska jag gå & äta frukost,känner hur magne börjar kurra nu. Ha det bäst!



Min söta lilla pluttis! <3



/ Ida ♥

LÖRDAG

Publicerad 2009-04-12 00:17:35 i

Klev upp klockan 06.30 imorse. Klockan 08.00 åkte vi hemifrån till Stockholm. Där var vädret super,varmt i luften & solen sken hela dagen,till efter 19.00 på kvällen då vi åkte hem. Underbart! Fick iaf träffa lilla plutten,Ebbis,moster & Greger. Även Isabell & Stefan var där. Vi hade jätte roligt & trevligt! Vi pratade & vi skrattade,jag lekte med barnen,vi åt en massa mat & fika. Det var till och med så varmt att vi gick ut utan jacka eller någonting sådant extra på oss,med en fotboll & spelade lite. Det var jätte kul & för stunden så kändes det verkligen som sommar! Tänk om det ändå kunde vara det. Men nu har jag vart upp sen 06.30 & nu är klockan 00.04,alltså är det söndag. Så nu tänker jag gå & lägga mig & försöka sova ut imorgon. Så får vi se vad som händer imorgon. Ska bara ladda upp lite bilder sen Stockholm här & nu först innan jag går & lägger mig. Njut av dom goa bilderna! Ha det bäst!


Våran lilla påskkärring Ebbis :)


Lilla plutten min,han är så ut gullig så man dör ju så fort man kollar på honom! <3


<3


Plutten! <3


Hjärtat mitt!


Isabell & Ebba :)


Jag lånade plutten en stund & låg & gosade med honom i soffan! <3


<3


<3


Plutten & pluttens moster :)


Plutten & mamma :)


Det här var den enda gången plutten var helt vaken,men det varade bara i högst i 10 minuter. Annars låg han & halvsåg eller var verkligen helt borta. Min lilla plutt! Men jag får ju träffa honom nu igen till veckan när jag & Cissi ska till Stockholm! :)
<3



<3


<3


<3


Brorsan & plutten :)


En trött liten plutt! :)


Ebbis <3

Det var ett gägn ur gulliga bilder,men visst är plutten söt,även Ebbis också! <3




/ Ida ♥

FREDAG KVÄLL

Publicerad 2009-04-10 20:05:43 i

Idag har jag fixat mig & vart med Cissi. Det började med att vi satt & kollade på en massa videosar,& jag höll på att garva ihjäl mig,jag skrattade så mycket så jag blev tårögd,& det är inte fota det händer inte! Sen tog vi oss en sväng på cykeln,åkte till borgaparken & hem till mig sen. Så kollade vi på ''Hundtricket'' ,fast jag som somnade ju som vanligt. Så Cissi satt inprinsip & kollade på filmen helt själv. Sen plattade jag håret & åt mat. Och shit vad gott det var. Vi åt en av mina favoriträtter,nämligen gregiska biffar,klyftpotatis,grekisksallad & sås. YUMYUMYUM! Sen gick Cissi hem. Jag,mamma,brorsan & Matti har städat nere i lokalen där brorsan hade fest. Så har vi köpt lite godis & sånt gotta. Nu har jag precis kollat klart på ''Ramp. Och nu ska jag & mamma gosa ner oss i soffan,med gotta & till det blir det ''Talang 2009''. Sen blir det väl kanske lite mer tv,sen ska ja glägga mig. Ska upp klockan 06.00 imorgon,för då ska vi som sag till Stockholm. Så jag måste lägga mig tidigt,så jag har en massa energie imorgon. Jag ska ju träffa en lite pluttis bebis & en gukllfia till Ebbis. Då akn man behöva en massa energie,eller man MÅSTE ha en massa energie. Men nu väntar mamma på mig i soffan. Ha det bäst!


''Talang 09,nu,& jag tror det är nu som Julle Allstars är med,hoppas,så nu måste jag gå!



/ Ida ♥

LÅNGFREDAG

Publicerad 2009-04-10 09:04:52 i

Godmorgon godmorgon!
Igår kväll vart väl som den blev. Brorsan hade som sagt var fest & det slutade/började med slagsmål. Det var inte bara ett,utan det var ett par stycken,sen blev brorsan arg,så stod & slog i ett stuprör. Så nu är hans knogar/hand väldigt vidrig. Bättre om han skriker ut allt vad han kan skriker en massa fula ord eller om han går & slår på någonting som iaf är MJUKT! Ist för ett svinhårt stuprör. Det måste ju göra otroligt ont?! Men slut pratat om slagsmål. Iaf sen när mamma hade gått ner & slängt ut alla från festen & dom hade städat ihop allt så kom brorsorna & mamma upp. Så då satt jag & Joakim & spelade kort. Sen blev jag så trött så jag gick & lade mig. Sa även till Cissi att jag skulle sova ut idag,vilket hon också skulle,så skulle vi ringa varndra lite senare idag. Men nu är klockan 08.57 & jag är KLARVAKEN! Så jävla typiskt. Men iaf så ska jag vara med Cissi idag. Vi kanske ska ta oss en promenad i det soligavädret,gå ut med hundarna & kanske kolla på film jag ska kolla på hennes nya rum & bara ha det roligt. Sen akn ja ginte vara uppe hur länge som helt ikväll heller,för imorgon måste jag kliva upp vid 06.00 tiden,för klockan 08.00 åker vi härifrån Hudik mot Stockholm för att hälsa på moster,Greger,Ebbis & plutten. Grattis till min lilla plutt kusin som fyller 1 vecka idag,hihihi! Men nu kurrar min mage så jag måste äta något,så ska jag kanske kolla på en film,läsa lite till ur boken & göra ett roligt litet påskkort till Ebba! Ha det bäst!



GLAD PÅSK!



/ Ida ♥

TRÅKIG & JOBBIG TORSDAG KVÄLL

Publicerad 2009-04-09 22:44:37 i

La in ett inlägg lite tidigare idag. Men tänkte skriva lite till. Jag & mamma har vart på stan för att köpa ett jätte gulligt stort porslins påskägg till Ebba, lite gulliga kill kläder åt lille plutten. Sen åkte vi till ''Hemmakväll' & köpte godis. Också har vi beställt mat från Mcdonalds eftersom att mamma har haft yrsel så okrar hon inte ställa sig & laga mat. Så hyrde vi tre filmer, bl a ''Australia'',den har vi nästan kollat klart. Ska väl fortsätta imorgon kanske. Men den är ju så bra!Sen har vi mest bara svullat. Bara det att brorsan har fest &det blir ju alltid som det blir. Kommer alltid upp slagsmål & en massa andra omogna saker. När tänkte alla växa upp & sluta vara så jävla omogna?! Eller ska alla fortsätta vara såhär livet ut?! Jag fattar inte & vet inte om jag någonsin kommer att göra. Jobbigt är det också,speciellt när man ser självaste slagsmålet. Men men,som sagt var,jag änskar att dom kalla kunde växa upp! Men nu ska jag sitta vid datorn ett tag till,prata lite emd min saknade Karin & sen ska jag väl sova. Om jag nu kan sova pågrund av allt jävla ljud dom för på festen precis här utanför nu. Ha det bäst!


Bl a den här söta lilla jeanshängselbyxan köpte vi till lillkillen,urgullig om ni frågar mig!


Sen köpte vi tre-pack olika blåa strumor till honom. Och en ljusblå mörkblå randig body,ungefär som den bodyn som visas längst ner på bilden. Det är jätte gulligt alltihop. Och jag kan inte vänta längre till på lördag då vi ska till Stockholm & träffa pluuten & äta påskbord med moster,Greger,Ebbis & plutten.



/ Ida ♥

TORSDAG

Publicerad 2009-04-09 13:50:18 i

Ingen skola för mig idag inte. Vaknade med världens huvudvärk. Och mamma har fått yrsel igen så hon ligger & spyr. Sen när man har yrsel så kan man inte fästa blicken. Så jag skulle kolla på hennes ögon & kolla på dom var stilla eller om dom skakade,& gud,jag har aldrig sätt någonting liknande! Men if så har jag mest bara ätit,kollat på film. Skrivit lite på min berättelse,men kom på en massa nya idéer,så nu har jag börjat skriva på en annan ist. Har kommit en bit på den,& den låter så mycket bättre tycker jag. Sen fick jag lust att kolla på ''The Hills''. Så jag tänkte att jag skulle kolla på nått gammalt avsnitt då. Men då såg jag att det hade kommit ut TVÅ NYA AVSNITT UR DEN NYA SÄSONGEN,NÄMLIGEN SÄSONG 5!! Jag blev grymt glad,så jag tog mig en lass med glass &satt mig framför datorn & kollade på tåv hela avsnitt. Jag ÄLSKAR ''The Hills''! Är nästan den bästa serien jag vet. Senare kommer brorsan hem från Bollnäs igen,om ungefär en timme. Och han ska tydligen ha/på fest ikväll. Men nu ska jag fortsätta kolla på ''The Hills'' & skriva på min nya berättelse. Kanske kommer ett till inlägg lite senare. Ha det bäst!


''The Hills'' is the best!



/ Ida ♥

ONSDAG

Publicerad 2009-04-08 20:49:38 i

dagen;

bild
matte
lunch
svenska
SO

Bilden idag visade jag Håkan mitt collage,han tyckte jag hade gjort ett riktigt bra jobb,så det kändes ju skönt! Matten hade prov. Det gick väl sådär,det kändes rätt så bra men ändå inte. Vi får väl se vad det blir för resultat. Hoppas iaf på minst G,huvudsaken att jag får G så är jag nöjd. Om jag var över det så blir jag ju såklart super glad & det är ju bara toppen. Men som sagt vi får se vad det blir. Lunchen idag var det den så kallade ''Påskbuffén''. Men är det det som kallas ''Påskbuffé så heter jag Bert-Arne! Dom kan inte ens skala varken äggen eller potatisen & inte ens någon påskmust får man heller! Värdelöst! Jag håller med Josse,''Påskbuffé'' måste vara det vidrigaste vi får. Blä vad äckligt det var! Sen hade vi inget språk idag för Ursula var inte här. Så då hade vi ungefär två timmars rast. Sjukt skönt! Så då satt jag,Josse,Krille,Ludde & Marcus & spelade kort i dom hela två timmarna. Vi hade det sjukt kul,men sen på slutet blev det inte roligt längre,för man visste hela tiden att Norden skulle förlora,han bara så kass! Sen på svenskan var det bra arbetsro,jag kom en bit på storyn men den är fortfarande inte klar. Så jag ska göra klart den nu på påsklovet,så lämnar jag in den efter det. Sen hade vi SO,det var lite halv drugt,men vi hann iaf gå igenom alla frågorna,så det var skönt! Så imorgon är det bara att vi ska plugga på. Sen var den lektionen slut,då stannade jag kvar & pratade & hade kul med Lasse,hjälpte han bla med att städa & ställa bänkarna på rätt platser & så. Sen cyklade jag hem i det deppiga vädret. Jag förstår inte? Alldeles nyss var det ju hur bra väder som helst,varmt i luften & solen bara sken,vart tog det härliga vädret vägen? Jag saknar det! Sen nu när jag bara vart hemma så har jag suttit vid datorn,kollat på film,läst bloggar & jag & mamma hbeställde mat från Kebabhouse. Jag beställde en kycklingsallad med currysås,det var riktigt gott faktiskt! Godare än vad jag trodde! Sen har vi kollat på ''Halv åtta hos mig''. Men nu sitter jag här. Ska göra mig en kopp te & sätta mig ner & börja läsa ur boken & skriva på min story. Sen ska jag lägga mig & sova, vi har fått sovmorgon imorgon också,till hav nio,skönt! Även om det inte är så värst mycket mer tid man får på sig att sova,men det är ändå skönt. Fick även 200 kr av mormor & morfar idag,ist för ett påskägg så brukar vi önska oss pengar av dom ist. Så då fick jag det,så det tar jag med mig till Stockholm,yey här ska det shoppas på lovet må ni tro!Ha det bäst!



TÄNK OM,man kunde få vara så här brun NU!


På lördag drar vi till Stockholm över dagen för att hälsa på moster,Greger,Ebbis & min nya kusin som ska heta Oscar eller Hugo. Sen drar jag dit igen om prick en vecka idag,alltså nästa onsdag & kommer hem på fredagen. Då ska vi också träffa dom en stund,annars blir det mest en massa shopping på stan,susci,bio & kanske något muséum,vi får väl se vad som händer,vad som helst kan ju hända när det bara är vi två! Men vi ska ha så grymt kul,jag ska ha ett så grymt kul påsklov! Ska ju åka till Stockholm två gågner,blir sammanlagt där i 4 dagar,ska även träffa min efterlängtade & underbaraste Karin,det kan ju inte bli bättre lov än såhär! =) (L)



/ Ida ♥

TISDAG

Publicerad 2009-04-07 18:54:27 i

dagen;

matte
handledartid
NO
lunch
svenska
tjejcirkel
idrott


Matten idag fick vi träna till provet som vi ska ha imorgon. Men jag hade ingen arbetsro alls! Handledartiden fick vi reda på lite info,bl a att vi ska ha sovmorgon till halv nio på torsdag också,för då kommer Ungdomsmottagningen till skolan & ska prata med alla åttor. Skönt att få sovmorgon! NO hade vi genomgång på G frågorna,inget speciellt med andra ord. Svenskan jobbade vi bara på,men jag satt mest & hade roligt med Mattis & Josse,haha! Sen skulle vi tjejer ha tjejcirkel & skippa tekniken. Det var intressant,hehe. Körde även kondomresan! ;) Idortten körde vi tråkiga lekar & sen slutade vi. Jag cyklade hem. Har mest bara pckat upp lite saker,suttit vid våran sjukt sega dator,kollat på film & inte så mycket mer. Men det ska de bli ändring på,jag ska gå & duscha nu & sen måste jag verkligen råååå pluggaaaa!! Hatar det men det måste göras,så är det bara. Mamma la in lite bilder från kameran igår,så jag tänkte lägga ut lite bilder. Ha det bäst!



Ebbas 4-års dag! :)


Min lilla prinsessa!


Världens bästa kusin & världens bästa mormor! ♥


Ebba Seth. Stackars min lilla plutt,hon fick några jordnötsringar av Greger,så dom fick åka in på akuten med henne för hon täppte igen i halsen!


Tåååårtaaaaaaa!


Världens bästa moster,här är hon gravid men den magen är borta nu,för nu har jag fått min kusin,en liten kille som ska heta Oscar eller Hugo. Jag röstar på Hugo!

Och på lördag ska vi troligtvis åka & hälsa på där nere i Stockholm,så vi får se det lilla underverket & hälsa på dom andra & se om dom mår bra. I can't wait!




/ Ida ♥

MÅNDAG

Publicerad 2009-04-06 14:59:16 i

dagen;


engelska
HK
lunch
NO
språk


Engelskan idag så fortsatte vi med att skriva på dialogerna till våran resturnag sak som vi ska göra. Tycker det verkar lite roligt faktiskt,& tror att det kommer bli väldigt bra om vi verkligen hinner träna in det i tid! Vi får väl se hur det blir ;) HK skulle vi göra omelett & rulltårta. Jag '& Ludde fick göra det roliga,rulltårtan! Jag blandade mjöl & bakpulver,medans Ludde fick sig den lilla uppgiften att vispa ägg & socker poröst. Vi gjorde allt det,i med mjölblandningen i smeten & sen skulle jag röra om & Ludde hälla i mjölk. Så han läste(inte) på receptet,där han sa att det stog att det skulle vara 2 dl mjölk. Han häver i det & vi båda tycker att det är väldigt tunt & känns som rinnande vatten. Så jag kollar på receptet där står det att det skulle vara ½ DL,INTE 2 DL! Jag fick nå jävla fel på honom & alla bua & klagade. Men de fixade sig till slut. Vi fick göra en till sats utan mjölk & sedan blanda ihop det & vi fick ist två stycken rulltårtor. OCH YUM VAD GOTT DET VAR! Rulltårta med en klick grädda & en persikaskiva på toppen. MUMS! Det gick hem hos dom flesta iaf. Jag skulle gå in med en till Emelie,men hon vela inte ha så då fick jag ta den ist. Och inte tackar man nej till sådana god saker inte! Iaf,så gick det ju till slut. NO jobbade vi bara på. Ninni skulle ha genomgång på G frågorna imorgon så alla måsta ha gjort klart dom. Och jag jobbade verkligen skit bra,fast det var lite stökigt i klassrummet. Och hann klart med alla frågorna. Känns bra! Språket spratade Ursula lite först. Sen fick vi börja jobba. Men det blev inte så mycket jobb den här lektionen,jobbade för stenhårt på NO ;)! Men lektionen var inte så lång heller,40 minuter bara. Sen slutade vi,& nu har jag cyklat hem. Har precis fått datorn & ska sitta här ett litet tag till,sen ska jag kolla på ''The Hills'' eller ''Skärgårdsdoktorn'',eller kanske till & med ''Titanic''? Vi får väl se vad det blir för film. Just nu har jag ingne aning vilekn av dom som ja gvill se. Vi får väl se vilken det blir. Men jag ska ju plugga till filmen också,så det kanske inte spelar sådär världsstor roll liksom. Sen blir det dusch & kanske jag tänker kolla,men bara kanske att jag ska kolla på ''CSI'' ikväll,men jag tror inte det. För jag var ju så fruktansvärt trött igår & imorse,& imrgon har jag inte ens sovmorgon så det får bli nästa måndag ist. Kanske kan kolla på någon annan kriminalare. Vi får se. Men sen iaf,senast nio ska jag lägga mig i säng(om ja ginte kollar på CSI då). Men nu ska sitta lite till vid datorn. Ha det bäst!

Har ett tvång att jag måste lägga ut minst en bild till varje inlägg(nästan). Och idag vet jag inte vilken jag ska lägga,så det får bli en bild på varje film/serie jag tänkt se,haha. Jga kan inte bestämma mig,för är det någon som har besluts ångest så är det iaf JAG,IDA! Och gud,usch vad det är väldigt jobbigt ibland att ha sån besluts ångest som jag har. "/ Det är liksom Aftonbladet eller Expressen? Då måste jag stå & tänak igneom i ungeför 30 minuter efter vilken jag ska ta. Ibland har jag sån beslutsångest att jag måste ringa mamma ibland,så får hon bestämma åt mig! Det är helt sjukt! Men nu babblar jag för mycket om för mycket ointressanta saker. Så här kommer bilderna ist,hihi.



''The Hills'',så jävla bra!


''Skärgårdsdoktorn'',måste vara den bästa serien/filmen som man kan se på sommar! Den är så grymt bra!


''Titanic'',älskar filmen,men hatar slutet,gråter exakt lika mycket varje gång,fast man vet vad som kommer att hända. Grymt bra den med!


''CSI'',kan vara väldigt bra ibland,men är ju nästan ingenting om man jämför med dom andra filmerna/serierna.



/ Ida ♥

SÖNDAG

Publicerad 2009-04-05 20:24:05 i

Nu är det redan söndag & imorgon är det skolan igen. Ett plus är väl iaf att vi slutar redan på torsdagen. Så på fredag är vi ledig. Men iaf så har jag haft en skön & rolig helg.

Fredag

Började med plugget. Det gick rätt så fort,sen stan med Cissi. Fick även en kusin idag! Yippie! Senare på kvällen åt vi god mat. Och jag & mamma satt oss framför TV;n med godis,dipp & grönsaker,& kollade på ''Talang 09''. Sen spelade vi ''500'' & dam nolla''. Satt & garvade för en massa roliga saker. Väldigt trevligt & roligt hade vi det! Sen var kvällen slut & vi gick & la oss.

Lördag
Vaknade upp,år frukost & kollade på tv. Så gick jag mest runt i myskläder & tofflor i början. Sen var det ju så otroligt vackert väder,så jag gick ut på en härlig promenad. Sen när jag kom hem så hoppade jag in i duschen & fixade mig,satt vid datorn & sen kom min efterlängtade Jannike hit. Vi började med att sitta lite vid datorn & äta mat. Kycklingfilé,klyftpotatis,grönsaker,bea & limesås.YUM! Sen bestämmde vi oss för att ta mammas cykel & cykla ner till Hemmakväll & hyra någon bra film. Men de visade sig att det var dåligt med luft i däcken,så vi åkte till Statoil för att pumpa däcken först & sen till Hemmakväll. Blev att vi köpte en massa godis &hyrde en film. Det blev ''Ciao Bella''. Vi båda vela ju se den,för vissa har sagt att den är dålig & vissa har sagt att den är bra. Så varför inte liksom? Men när vi väl kom hem efter ungefär 2 timmar(vi var ganska så seg),så kollade vi på ''Djävulen bär prada'',vi alla tre,inkl mamma då,vela se den. Så det blev den ist. Sen kollade jag bara på den i typ en halvtimme,sen somnade jag. Vaknade sen när filmen var slut av att Jannike satt & skrattade & ropade på mig. Men jag var ju så borta. Så jag tog hela godisskålen för mig själv & satt 6 svullade en massa sockriga godisar. Så jag blev pigg & Jannike blev trött. Så vi la oss inne i mammas säng i vardagsrummet för att sova,men jag var ju inge trött alls,så jag & mamma startade ''Pretty Woman'' & Jannike vände sig om & började sova. Men jag somnade efter ett tag jag också. Sen så var det vi tre,brorsorna,en jävla massa annat folk där också,så dom gick ju igenom vardagsrummet för att komma ut på balkongen för att röka. Så det störde ju lite det med.

Söndag

Sen gick dom första hem klockan 4 imorse & dom senaste,dvs Lars & Anton gick hem klockan 6 imorse. Jag vaknade för typ tusonde gånger klockan halv nio imorse & gikc & la mig i min säng ist. Jag kan inte sova i mammas osköna säng. Sen vaknade jag vid elva igen & vid tolv vaknade Jannike.Vi åt frukost & kollade på ''Cia Bella'' som vi hyrde igår. Den var inte dålig,men inte så bra heller. Det var väl typ okej. Men sen efter det satt vi vid datorn & kollade på ''Allt om min buske'' . Garvade en hel del! Sen tog vi oss en cykel tur ut till Maln,där satt vi & pratade &kollade runt lite. Jag hittade även en nyckelknippa med bl a en bil nyckel till en Opel. Den måste ha legat där ett tag för ena nyckel var rätt så rostig. Så Jannike ska lämna in den till polisen . Sen har vi handlat med mamma,& även precis ätit tacos. Sen nu har Jannike precis åkt hem igen. Jag ska sitta vid datorn,röja undan lite på rummet,lägga in lite nytvättade kläder i garderoben & duscha. Allt detta ska jag göra nu innan klockan nio,så jag måste skynda mig. Men sen klockan nio ska jag kanske kolla på Van Vetern. Så nu måste jag verkligen skynda mig. Ha det bäst!



Dom första 30 minuterna är den bra,resten kan jag inte säga,somnade ju sen(som vanligt). ;)


SÅ JÄVLA BRA!


Sådär,inte dålig,men inte så bra heller. Okej film.


HAHA,sjukt rolig film! :)




/ Ida ♥

LÖRDAG

Publicerad 2009-04-04 11:24:34 i

Godmorgon!
Igår kväll var rolig. Jag & mamma kollade på ''Talang 09'',vissa fattar jag inte ens varför dom söker till det. Dom borde ju fatta själv att dom inte kommer gå vidare. Mycket skratt blev det iaf. En massa godis,dipp & grönsaker blev det ju cokså,YUM! Sen spelade vi kort,det blev att vi spelade 500 & dam nolla,det hade vi inte spelat på länge så ajg minns inte ens hur man gjorde. Gick iaf & la mig runt tolv. Sen på något konstigt så vaknade jag klockan 06.00 imorse,gick på toa,hämtade tidningen,la tidningen på golvet inne på mitt rum & sen la jag mig & sov. Haha,ingen vet! Sen nu har ja g& mamma suttit 6 prata 6 skrattat,har även ätit en mysig & god frukost. Ska sitta lite till vid daotrn nu,sen tror jag att jag ska ta mig en promenix & sen duscha & fixa mig. Senare sen kommer min efterlängtade Jannike! Ska bli jätte kul. Vi ska väl som vanligt skratta en massa,kolla på film,svulla & bara vara. Ha det mysigt helt enkelt. Kom på att ja gkanske borde sätta mig & plugga lite grann också. Jannike var ju på fest igår 6 kom säkert inte hem förens sent. Så jag tror nog att hon kommer sova läng. Jag menar att om klockan är 15.00 & man väcker henne då,då tycker hon det är sjukt tidigt & vill bara sovasovasova. Men men...det är ju så roligt att ringa & väcka henne min lilla igelkott. Men nu som sagt tänker jag ta mig en promenad snart,ska bara radera lite bilder på datorn. Ha det bäst!



Vi två idag/ikväll/inatt,kommer bli grymt bruden!





/ Ida ♥

FREDAG

Publicerad 2009-04-03 17:06:41 i

Idag är det ingen vanlig dag,nej för det är Mattis födelsedag,hurra hurra hurra! GRATTIS MATHILDA,HOPPAS DU FÅR EN OTROLIGT BRA FÖDELSEDAG!

Idag är det ingne vanlig dag,nej för Ida Karlsson har fått en kusin,yippie yippie yippie!



dagen;

svenska
lunch
SO
engelska
idrott


Svenskan idag jobbade vi bara på,skrev faktiskt ganska så mycket på berättelsen. SO hade vi genomgång på frågorna,men Lasse är väldigt otydlig ibland. Men men...Ändrade iaf på provet,vi ska ha det på onsdagen efter lovet ist. Engelskan började vi med en annan sak idag. Vis ka göra i tre grupper med sju pers i varje,en,vad ska man säga? Pjäs? Vi ska göra olika scener på en resturnag. Och jag,det är lite krångligt att förklara. Sen iaf,så hade vi idrott. Vi hängde i ringar & hoppade över en plint. Inte så jätte roligt men. Sen stack jag & Cissi på stan en liten stund. Sen när vi skulle cykla hem så ringde mamma & sa att ja gkunde få med henne ist om jag vela,& hon sa även att JAG HAR FÅTT EN KUSIN,EN LITEN KILLE!! Gud vad gulligt & vad roligt för Ebbis som har längtat så mycket efter att få sin lillebror! Men nu har i kommit hem & mamam står & lagar mat. Jag ska sitta lite till vid datorn,sen ska ajg äta. Senare ikväll ska jag titta på ''Ramp'',''Talang 09'' & ''Så ska det låta''. Till det blir det som vanligt en massa gotaa. Bl a godis,dipp med morötter & gurka. YUM! Men nu ska jag nog göra mig en kopp te känner jag. Om jag får för mamma,det är ju mat snart! Ha det bäst!



Nu har du blivit storasyster min söt plupp till Ebbis! Kommer snart & hälsar på Ebba!





/ Ida ♥

TORSDAG

Publicerad 2009-04-02 17:56:42 i

dagen;

matte
språk
SO
lunch
slöjd
fotografering
a-pass


Matten idag jobbade jag på dom 45 minutrarna som var. Gjorde klart två läxor som egentligen ska göras i nästa område som vi ska jobba med,men det är ju bara bra att ha dom klar. Slipper man göra fler nästa gång! Språket kom Ursula igen,vi hade glosförhör & jobbade på. Blev inte så jätte mycket jobb för mig,men lite iaf. SO jobbade vi bara på. Har en del frågor kvar,tyvärr. Men jag förstår inte varför Lasse ska vara så stressig med proven. Vi började med det här arbetsområdet föraa veckan på fredagen & ska ha prov redan nästa vecka hade han tänkt. Men stopp & belägg,inte kan vi ha något prov nästa vecka heller! Då har vi matte prov & vi harju inte ens gjort klart det,då måste vi ju göra det imorogn. Nej,nu får Lasse ta & tagga ner en liten aning! Slöjden så hade vi äntligne Bobbo igen,vi fick sluta klockan 13.00 bara för att vi skulle ahfotografering. Så jag sprang ner på toaletten för att fixa mig lite. Sen var det dax. Tog en massa gruppfoto & sedan enbilder,ska bli kul att få se hur dom blir när dom kommer hem med posten. Men fr det mesta så tycke rman ju att man bara ser konstig ut osv. Men vi får väl se,kanske blev jätte bra! Gillar inte fotograferna som vi brukar ha,det är alltid killar & dom är så sliskiga & äckliga & blä! A-passet jobbade jag inte så mycket faktiskt. Sista stunden av lektionen satt jag,Jonte,Carro,Wille,Anton & Simon & spelade kort. Sen slutade vi,mamma kom & hämtade mig,vi åkte enr på stan för att göra en sak(hoppashoppashoppashoppas),ska dit imorgon igen efter skolan. Vi gick även in på Två Gröan Bönor för att köpa lite gotta te. Så det blev ''Grönt Kvitten'' & Japansk körsbär''. Det ska provsmakas ikväll med lite kex,ost 6 frukt. YUM! Men nu har vi kommit hem igen. Ska snart ta mig ett bad eller duscha. Sen blir det mat & kanske ngåon bra film till ost,kex & te. Det låter ju otroilgt mysigt! Men nu ska jag sitta lite til vid den här dryga datorn & hjälpa mamma med maten & sen gå & bada/duscha. Ha det bäst!



8 VECKOR & 3 DAGAR KVAR TILL SOMMARLOOOOVEEETTT!!





/ Ida ♥

OMG,5 ÅR SEDAN!

Publicerad 2009-04-02 17:38:57 i

Det är ju så att för 5 år sedan,när jag var 9 år & Karin 8 år. Så gorde vi en låt,& skickade in till Melodifestivalen. Och i söndags så började vi prata om våran låt & då kom Tommy(Karins pappa)på att vi kunde lyssna på låten & kolla på alla pappren vi fyllde i & kolla på texten. Jag & Karin garvade ihjäl oss! Vi var sås må så det låter inte ens som oss. I alla fall så tänkte jag skriva upp texten här nu. Passa på att njuta nu! =)



Karin Regnander & Ida Karlsson - Jag sviker aldrig dig


Jag vet en vän jag gillar mest
hon är speciell,hon är som en fest
Det bästa med hon det är,att hon är snäll mot mig
Vi leker med varandra jämt,vi har ju sällan tråkigt här
Jag kommer alltid minnas dig,var du än är äär

Du gillar mig & jag gillar dig,för vi är ju bästa vänner
Vi träffades när vi var 8 år ååår
Du gillar mig & jag gillar dig,för vi är ju bästa vänner
Jag kommer alltid minnas dig & jag sviker aldrig dig

Ibland på stranden badar vi,då brukar vi svalka oss med en glass
Det tycker vi är jätte gott,smarrismaskens
Och vi ringer ofta till varandra,vi pratar om skolan & killar ibland
Vi kommer alltid minnas varandra,var vi än äär

Du gillar mig & jag gillar dig,för vi är ju bästa vänner
Vi träffades när vi var 8 år ååår
Du gillar mig & jag gillar dig,för vi är ju bästa vänner
Jag kommer alltid minnas dig & jag sviker aldrig dig
Ooooooooooohh!
Du gillar mig & jag gillar dig,för vi är ju bästa vänner
Vi träffades när vi var 8 år
Åååooååår

Du gillar mig & jag gillar dig,för vi är ju bästa vänner
Jag kommer alltid minnas dig & jag sviker aldrig dig


Text & musik: Ida Karlsson,Karin Regnander & Tommy Pettersson

ONSDAG 1 APRIL

Publicerad 2009-04-01 16:21:25 i

dagen;

bild
matte
lunch
svenska
SO



Bilden var tydligen Håkan sjuk,så vi skulle ha liket. Blä! Hon stinker svett,surt,& bara äckel! Kanske duschar högst en gång i månaden,fy,usch fy & blä!Matten jobbade vi bara på,sista stunden av lektionen så blev jag rastlös & hade även ingneting att göra,så jag gick runt i klass rummet & bara glodde på vad dom andra gjorde. Lunchen var 1 timme & 45 minuter,för vi skulle inte ha någon spanska idag. Så jag,Mattis & Carro stack till Jambo för att käka. Det blev tacotallrik & frysen Cheesecake för alla tre. Gudomligt gott! Efter det blev det att vi gick en stund på stan,sen tillbaks till skolan. Då hade vi svenska,det stog seriöst stilla i hela huvudet på mig,kom inte på ett smack! Men sen var den lektionen över & SO var nästa. Då bytte vi platser & vi började jobba på. Sen när jag hade gått hem en bit så ringde mamma & frågade vart jag var. Och jag var ju ungeför vid Cissi,& mamma var i närheten,så hon & brorsan kom & hämtade upp mig. Så åkte vi hem. Jag har röjt undan på rummet & nu sitter jag här vid datorn. ka sitta ett tag till,ska kolla på ''Den rätte för Rosing'',även om jag vet att det var Hugo som vann Lindas hjärta. Men det är ju kul att se ändå! Senare ikväll ska vi äta Kycklingwook! Det var ett tag sen,så det ska bli MUMMA! Ska även duscha,dricka lite te & läsa min nya tidning,SOLO. Jag älskar SOLO. Även Vouge & en till. Sen kanske jag ska hinna plugga lite också. Men måste lägga mig tidigt,annars kommer jag inte upp imorgon. Men nu ska jag som sagt var kolla på ''Den rätte för Rosing''. Ha det bäst!



STORT GRATTIS TILL MINMINMIN KARIN SOM FYLLER 14 ÅR IDAG,DEN FÖRSTA APRIL!
Ha en underbar toppen födelsedag honey,! =)(L)






/ Ida ♥

Om

Min profilbild

Ida Karlsson

Ida Martina Karlsson heter jag och kommer från (Glada) Hudik, Norrland. Är en tjej på 19 år! För tillfället bor jag ihop med min pojkvän och våra två ''kissebebisar'' i vår lägenhet. Jobbar extra medan jag funderar ut vad jag vill göra med resten av mitt liv. Hoppas du kommer att trivas!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela