idamartinakarlsson

MY DARLING BABY

Publicerad 2010-11-29 15:18:55 i

Trött efter en hel söndag bestående av bilåkande och lek med små barn. Och jag är även trött efter den här dagen, plus att jag gick hem i kylan. Så nu är jag jätte trött och funderar på om jag ska göra lite nudlar och kolla på tv eller film eller någonting sådant. Sedan blir det kanske lite städning och klockan nio ska vi tvätta. Men nu rokar jag verkligne inte skriva mer..


Detta skulle inte sitta helt fel nu.. Marräng, cheesecake, chokladmouse och jordgubbar, mumms!
Bilden är sedan förra nyår, då vi var hos Familjen Sundström! : )







Peace and Love

JULEN ÄR HÄR NU

Publicerad 2010-11-26 13:01:47 i

Ja snacka om att julen snart är här! Mamma julpyntar och gör advent för fullt här hemma. Det blir så mysigt och julmusik spelas på högsta volym! Och snön här i Hudiksvall bara vräker ner, så nu förstår jag vad de menar med att det kommer bli den värsta vintern på tusen år!
Idag är det fredag och helg, min bror har även namnsdag idag så ett grattis till honom! : )
Dagen har jag spenderat på CUL och idag gjorde vi wook, köttbullar till julbordet och pannacotta, riktigt gott var det! Ikväll åker jag till mormor och mamma till Bosse, eftersom att min moster fyller år på sondag, första advent, så ska vi ner till Stockholm imorgon och gratulera moster, och även Greger som fyllde år för några veckor sedan. Riktigt roligt ska det bli! Men nu ska jag kolla på Kenza & Tyra show och sedan hjälpa mamma!


Jag var även hos familjen Sundström i Njutånger igår, riktigt roligt hade vi!





Peace and Love

WHEN EVERYTHING'S MADE TO BE BROKEN I JUST WANT YOU TO KNOW WHO I'AM

Publicerad 2010-11-22 16:28:41 i

Shit vad länge sedan det var jag skrev här nu. Det har egentligen inte hänt så mycket på sista tiden, jag har bara inte haft varken lust eller ork. Men nu så, ska jag försöka ta mig i kragen och bli lite mer aktiv här. Just nu har jag inte så mycket att skriva, men det kommer väl senare. Jag är även väldigt trött just nu, så efter att ha gått och lagt sig halv ett och haft en hel skoldag är jag skapligt slut. Så kvällen kommer jag att spendera framför tv;n, käka middag och sitta lite här vid datorn. Och den här kvällen ska jag dessutom försöka göra så kort som möjligt, jag ska för en gång skull åtminstoen försöka lägga mig i tid. Vi får se om jag lyckas med det! 








Peace and Love

I HOPE YOU HAD THE TIME OF YOUR LIFE

Publicerad 2010-11-13 17:20:22 i

Usch usch usch! Jag är så jäkla skakis och kan inte sluta oroa mig. Jag följde med Janniek till stallet, och när hon var klar och hoppade på hästen så började han gå, ner för en hal backe och hon ramlade. Så hon slog låret och höften, så nu ligger hon på akuten. Jag hoppas verkligen det är bättre!! <3 Jag ska ringa hem och kolla om dom har kommit hem, så får vi se om dom är det. Och är dom inte det tänker jag åka till akuten igen. Jag sover hos Jannike inatt! <3


Snälla säg att det är bättre! :'(






Peace and Love

I LOVE YOU MAMA

Publicerad 2010-11-11 23:06:30 i


♥Min mamma har fått mig att skratta, hon har torkat mina tårar, hon har
kramat mig hårt, hon har sett mig lyckas & misslyckas, hon har
gjort mig stark & ibland drivit mig till vannsinne. Gud har gett oss
mammor för att vi ska ha en vän för livet.


♥♥♥






Jag älskar dig mamma!
♥♥♥






Peace and Love

LITTLE CHILD DRY YOUR CRYING EYS

Publicerad 2010-11-11 17:09:50 i

Phu! Jag är helt slut efter att ha gått med mamma runt hela stan. Vi har varit inne på Flugger färg och beställt tapeter. Vilket tog två timmar.. Lite beslutsångest jag hade. Men nu har jag bestämmt mig, den jag valde var fkatiskt riktigt fin. En vit med svarta blommor, rosor på. Det fanns finare, men de kostade minst fem hundra kronor per rulle. Det skulle bli tusen krornor bara på tapeten. Sen tusen krornor på färgen , plus alla möbler jag ska köpa. Så det fick bli den här, men jag är nöjd faktiskt! : ) Hoppas det blir fint nu då när allting kommer upp, men det tror jag. Och nu har jag planerat precis hur rummet ska vara. Men nog pratat om rummet. Vi var även in på TeWés för att jag skulle lämna en lapp med mina tider då jag slutar skolan så att de vet. Och då blev vi även kvar och käkade foccatia och chokladbakelse. Riktigt gott var det! Och efter det gick vi och kollade i slytfönstren, till Ombonat, till Hudiksvalls inredningsbutik och sedan till Åhléns. Och sist men inte minst in på Hemmakväll en sväng. Och sedan gick vi hem hela vägen, och då stötte vi även på min gammla dagisfröken, hon blev helt till sig när hon såg oss. Speciellt när hon såh mamma, mig har hon träffat en gång nyligen, men mamma har hon inte träffat sedan jag slutade dagis. Så det var riktigt kul! Men nu är jag helt slut som jag sade, och tänker nog lägga mig med hotellkunskapen en stund och kanske sova ett tag. Sedan ikväll blir det väl till att skriva en shopping lista till rummet, kolla på tv, ringa pappa, och kanske film. Mne nu ska jag gå och lägga mig, och försäka plugga lite.


Den här tapeten blev det, visst är den fin? : )






Peace and Love

BITE YOUR LIP AND TAKE A TRIP

Publicerad 2010-11-09 20:08:48 i

Även fastän jag hade sovmorgon till tio idag, så är jag helt slut efter dagen. Vi började med servering då vi gjorde som ett prov på alla glas som finns och sedan fortsatte vi med våra uppgifter. Och efter det bytte vi om, drog upp och käkade och sedan hade vi matlagning. Och idag gjorde vi fiskgrattäng. Inte så gott enligt mig, men det gick väl att äta. Och riktigt kul hade vi idag. Man börjar lära känna alla i klassen mycket mer, vi skrattar och har oss. Skit kul har vi! : )
Men nu har vi precis ätit middag, jag lyssnar på musik och ska snart sätta mig och kika på lite tapeter till miitt rum. Sedan blir det väl sängen och någon bra film!









Peace and Love

MIKROFONKÅT

Publicerad 2010-11-08 19:26:36 i

Första skoldagen efter lovet, och den har faktiskt varit helt okej. Riktigt rolig faktiskt!  På svenskan fortsatte med det vi höll på med innan lovet, ingenting märkvärdigt, och lånade bok. Och på engeslakn började vi med uppgiften som vi samarbetar med på Hotellkunskapen. Och sista lektionen hade vi isdrott! Och shit, det var den roligaste idrottslektionen jag har haft i hela mitt liv. Det var väldigt många borta, så vi var bara nio stycken. Tre killar och sex tjejer. Och vi spelade innebandy! Allihop skrattade, sprang, verkligen gav järnet och jag gjorde så att Alle stackarn flög, buttade Elias, även Anton, och jag blev helt galen. Jag sprang som bara den och tänkte hela tide att jag ska ha den där bollen. Dessvärre gjorde vi inget mål. Men vad gör det egentligen? Huvudsaken man har kul, och det hade vi kan jag lova!
Nu har jag ätit middag, nudlar och risifrutti. Låter inte så gott, men det var det, för jag var verkligen vrålhungrig. Och jag var inte sugen på makaroner och korv. Blä!
Nu lyssnar jag på lite musik och ska kolla på en film. Senare får vi se vad som händer. Antagligen tv/film med mamma, gotta och kanske spela tvspel som vi inte hann göra igår. Men mamma står och bakar matbröd just nu, så vi får se. Men jag ska i alla fall kolla på film nu. Men vilken?


Lilla snuffen! Kusinvitamin! Tänk att du varit så här liten, och nu ska du fylla 2 år den 3 april! ♥ Hälsa pappa grattis på födelsedagen! : )





Peace and Love

GALEN I DIG

Publicerad 2010-11-07 15:55:13 i

Usch, sista dagen på lovet. Fy vad tragiskt! Men snart är det ju jullov också! : )
Idag har jag inte gjort speciellt mycket egentligen, jag har ätit frukost och rensat min hylla. Shit vad mycket skit jag hade! Också kollade jag igenom min låda fullproppad med brev och kort. Jag ha rju haft tusen brevvänner. Så det var en hel del, men det var riktigt roligt att sitta och läsa alla.
Men jag har även precis kommit ut ur ett varmt och skönt bad. Jag hade mensvärk så det fick bli ett bad, så då passade jag på att köra en hårinpackning också. Och nu ska jag köra en ansiktsmask. Senare tänkte jag även baka cupcakes med vitchoklad frosting som är så jävla gott! Också tänkte jag tvinga mamma att spela Mario Cart med mig, det är ju så himla roligt! Så vi får se om jag lyckas få henne att spela med mig, annars får jag väl fråga brorsan eller spela själv. Och ikväll blir det bara mys framför tv;n. Det är Ensam mamma söker, Parlamentet och Beck - Gamen på tv. Så det blir till att kolla på alla de programmen och samtidigt trycka i mig cupcakes, mörkchoklad och kanske lite annat gotta, och coca-cola. Onyttigt, men jävligt gott! : )
Men nu ska jag spela Mario Cart!


Jag vill ha sommar!!







Peace and Love

IN THE GHETTO

Publicerad 2010-11-06 22:36:37 i

Jag blir så jävla glad. Jag blir så jävla stolt. Jag blir rörd. Glada Hudik teatern, vilka männsikor. Dom är fantastiska! Vi här från Hudik är nog alla otroligt stolta över dom här fantastiska människorna. För dom är det, dom är fantastiska. Folk ser ner på dom, tycker dom är äckliga, fula, korkade, idioter. Men det är så jävla fel! Dom är PRECIS lika fina, och PRECIS lika mycket värda som vi är. Dom rår inte för att dom är utvecklinsströrda. Dom har inte valt det själv. Tänk er själv, tänk om ni vore en utvecklingsströrd. Skulle ni vilja bli mobbade, retade, få taskiga och spydiga komentarer? Jag kan inte låta bli att le när jag ser någon av dessa underbara människor på stan, på tv eller vart dom nu är. Jag är så stolt. Jag har själv varit bakom kulisserna på en av deras Elvis föreställningar här i Hudik. Vilken upplevelse det var, var mycket man fick se. Jag fick t o m vara med i en liten snabb scen. Men även om den var så snabb och det gick jätte fort, så är jag såg glad att jag har fått stått på scenen med dom. Det var super häftigt! I första avsnittet av ''Elvis i Glada Hudik'', berättar Per Johansson om hur det började med den här teatern. Han startade den här teater gruppen bara för att han själv vela spela teater. Det var inte många som trodde på idén om att starta det här. Första föreställningen hette ''Tomtar på rymmen'', och de hade 400 biljetter att sälja. Men lyckades bara sälja 376 stycken, bara för att ingen vela komma. Föräldrarna skämdes, kolla ner i golvet och vela inte bli sedd som förälder till deras barn. Föreställningen gick galant, och efteråt fick de stående ovationer, för att de var så bra. Och efter förställningen kom föräldrarna fram, stolta, och sade: Det här är min son/dotter, med tårar i ögonen. Sen fick de ju fler och fler föreställningar, och Elvis var det 130 000 människor som såg. Dom har åkt till New York och framfört teatern. Förstå vilken känsla! Att först känna att ingne vill se en framföra det man gjort, och sedan vill t o m New York se det. Per berättar även att det inte var så länge sedan som man fick frågan, om man födde ett utvecklingsstört barn, om de vela adoptera bort det. Hur sjukt är inte det? Vilken människa skulle adoptera sitt barn, sitt eget barn, bara för att det är utvecklingsstrört? Det är fortfarande ens eget barn, den männsikan är fortfarande lika mycket värd som vi andra, den människan är fortfarande lika fin och värdefull som vi. Och se idag vad känd den här teater gruppen har blivit, vad mycket respekt vi har för dom. Och se på Ica reklamerna, Ica-Jerry, från Glada Hudik teatern.
Vad jag vill säga, är att jag är riktigt riktigt stolt.









Peace and Love

FREE FALLIN

Publicerad 2010-11-06 16:49:45 i

Olle Hedberg. Olle, vilken jävla stjärna! Han är så jäkla grym, han måste vinna idol. Han ska vinna idol, Han måste vinna, så är det bara. Det ska jag se till! Jag älskar honom!
Jag sitter och lyssnar på honom nu, jag har precis kommit hem efter sex timmars jobb på TeWés. Shit vad med folk och shit vad med jobb. Men det var riktigt roligt och trevligt, som vanligt. Men nu är jag trött som ett as, mina händer är torra, så jag ska smörja dom nu. Och resten av min kväll består av att käka god middag, kolla på tv eller film, käka en massa gotta. Och troligtvis kommer jag som vanligt att somna i soffan, men ännu fortare än vnaligt nu när jag är såhär trött. Men nu ska jag gå och sätta mig i köket och kolla på när mamma och Bosse lagar mat. Lyckost min bror och pappa då. Madeleine, brorsans flickvän, har tydligen lagat re rätters till brorsan och pappa idag. Lyckostar! : ( Men nu ska jag flytta mig in till köket.


♥♥♥






Peace and Love

WHEN THE CHILDREN CRY

Publicerad 2010-11-05 22:26:15 i

Fredagsmyyys! : )
Yes, nu är det fredagsmys! Vi har kollat påIdol, så nu väntar vi bara på resultatet. Men det är inte det enda vi har gjort här hemma idag. Nej, jag och mama har varit riktigt duktiga! Vi började med att kliva upp tidigt för att fixa oss, äta frukost, jag skulle gå över till Skorpan och sådnat. Och klockan tio var vi nere på stan. Vi hittade en vinterjacka till mig, en julklapp till Ebba, vi käkade jambomacka och sedan tog vi oss en promenad till Colroama för att kolla på tapeter till mitt rum. Jag säger bara, vilken beslutsångest jag kommer att ha när det kommer till att vis ka köpa tapeter. Usch, jag gruvar mig! Men det kommer bli så snyggt, tror jag. Efter att vi hade varit där och tittat gick vi till Träffen och handlade lite. Och när vi kom hem satte vi igång med städningen. Vi har rensat badrummet, garderober, tagit ner sopsorteringen, städat toaletterna, dammsugit och skurat. Så nu är det super fint här! Vardagsrummet är lite rörigt, men det är så bara för att vi går igneom allting vi har där inne. Men snart så, snart kommer våran lägenhet vara helt rensad och fin. Och jag vet inte hur många rundor jag gick med sopr och sopsortering. Phu! Men nu är det gjort i alla fall. Och vi har ätit middag, snitzel, mumms. Och nu har vi alltså kollat på Idol och väntar på resultate. Men efter det måste jag hoppa i säng. Micke ringde idag och frågade om jag kunde jobba imorgon. Så så fick det bli! Imrgon blir det till att jobba på TeWés, från klockan elva till troligtvis stängning. Härligt! Men nu ska jag dra mig mot soffan.








Peace and Love

ACK, SUNDBYBERG

Publicerad 2010-11-02 17:58:50 i

Fan vad gött med lov! : )
Hitills har mitt lov bestått av mys med mormor i Söderhamn över helgen. Igår städade vi här hemma i förådet och lägenheten och på kvällen drog vi hem till Jannike, hyrde film och svo där. Riktigt skoj faktiskt! Vi hyrde ''Livet är en schlager'', den är ju så bra!
Och idag har jag varit med Karin på stan. Vi käkade på Bankok kajen, fikade på TeWés och kollade runt lite på stan. Nu har jag även fått sett deras nya lägenhet. Karin, hennes pappa och lillasyster har nämligen flyttat nu. Bredvid mig fast våningen nedanför, så vi ser varandra om vi står på våra balkonger. Riktigt nice! : )
Och ikväll blir det en ''girlsnight''! Jannike och Karin kommer hit senare, så det blir väl till att kolla på film, käka gotta. Kanske ska baka en kladdkaka tills de kommer? Och sedan sover dom båda här. Tyvärr har brorsan tagit med sig MIN gitarr hem till pappa, så Karin kan inte spela för oss, men sjunga kan hon. Ni ska höra henne, hon är fantastisk! Hon kommer bli riktigt stor tror jag! ♥
Men nu ska jag dunka musik, röja undna på rummet och baka kladdkaka! : )



♥♥






Peace and Love

Om

Min profilbild

Ida Karlsson

Ida Martina Karlsson heter jag och kommer från (Glada) Hudik, Norrland. Är en tjej på 19 år! För tillfället bor jag ihop med min pojkvän och våra två ''kissebebisar'' i vår lägenhet. Jobbar extra medan jag funderar ut vad jag vill göra med resten av mitt liv. Hoppas du kommer att trivas!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela