idamartinakarlsson

IT AIN'T NOTHING LIKE I LIKE I'M LOVING YOU KNOW

Publicerad 2010-03-31 20:16:20 i

Skolan har flytit på bra idag! Jag hade bl a idrottsprov och det kändes faktiskt riktigt bra. Så jag hoppas på det bästa! : )
Och självklart har vi haft en massa andra lektioner idag också. Och efter skolan stack jag till stan för att möta upp Jannike. Och vi skulle köpa påskägg åt min mamma och hennes mamma och pappa. Och vi fick även skjuts upp till Dollar Store, Hemmakväll och hem till mig, av hennes brorsa Marcus. Han tog körkort här om dagen, så snart har vi hela tre brorsor som man kan ringa till, om man behöver någons om kan skjutsa en. Det är riktgit bra! : ) Så grattis till körkortet Marcus!!
Sedan har vi bara fixat med de där påskäggen, ätit middag och kolla på Andra Avenyn. Och sedan delade jag ut mammas påskpresent, och hon blev jätte glasd men även lite chokad. Hon trodde inte ens att hon skulle få någonting, men så fick hon hela tre saker. Hon fick ett rätt så stort påskägg, proppfullt med godis, en nallebjörn med en rosa tröja som det står ''världens bästa mamma'' på, bara för att hon är det. Men inte nog med det, hon fick ett presentkort på Ombonat, hundra kronor. Det låter nästan som om hon fyller år, men inte ritkigt än. Inte förens den 10 maj. Undra vad man ska hitta på till henne då?
Nu sitter jag här och irriterar mig på mina hävla eksem på händerna. Det är så jäkla jobbigt! Det är inte så att det kliar, utan det värket och gör jätte ont, jag har som sprickor i händerna. Verkligen SMÄRTA.
Men jag ska inte sitta här här länge till. Jag ska bege mig in till vardagsrummet och fråga mamma coh Bosse om dom vill kolla på Brölloppsfotografen och sedans ka jag duscha eller bada. Och även använda min aniktsmask, eftersom att det aldrig blev av hemma hos pappa.
Idag fyller även min ''kusin'' Jonas år, hela 16 år! Grattis på dig lillbubben!!


Grattis på födelsedagen Jonas! : ) <3







Peace and Love

I GOT TO KEEP TRY GOT TO KEEP MY HEAD HELL HIGH

Publicerad 2010-03-30 22:26:31 i

Idag kom jag fem minuter sent till SO, första timmen och vi skulle såklart se klart på filmen. Så jag satt ju och halvsov idag också. Men vi kollade inte hela timmen, som tur var, annars hade jag somnat.
På musiken fick vi tillbaka proven, och jag fick MVG. Och på spanskaprovet fick jag G+ (fyra poäng från VG), yippie! : )
Efter skolan gick jag ner till stan och kikade lite. Eftersom att vi skulle köpa tröjan igår egentligen, men inte gjorde det, så fick det bli idag istället. Men då var jag in på H&M först och hittade en jätte snygg och super duper skön tröja. Och den kostade bara 199 kr, och det var det värt, så då fick det bli den. Och det fanns bara två storlekar kvar, L och M, så jag köpte M. Och den var lite stor, men det lägger man inte så mycket märke till, i alla fall inte jag. Så jag kan ha den till tights, riktigt skönt! Och jag tänkte inviga den imorgon.
Annars har jag bara varit hemma idag. Jag och mamma hämtade brorsan som hade gymmat, handlade och gjorde lite sådana ärenden. Och sedan har vi bara ätit, jag har packat upp all min packning, kollat på Johan Falk och suttit här vi datorn. Och jag ska alldeles strax gå och lägga mig. Inatt sov jag med mamma bara för att min säng är överbelammrad med kartonger och allt vad det är. Och vi har fortfaradne inte tagit bort det, så jag ska sova med henne inatt igen.
För övrigt kan jag ju också berätta att nu är min resa till Stockholm beställd! Det blev lite ändrade planer. Så vi åkte ner till Stockholm på lördag och firar påsk och samtidigt Hugos ett års-dag. Och sedan åker vi hem igen och på onsdag tar jag bussen till Stockholm och kommer hem på söndagen. Det ska bli riktigt roligt! : )
Och en annan sak, som jag kom på idag, det är att jag känner väldigt många som fyller år nu. Imorgon fyller min ''kusin'' Jonas år, den 1 april fyller världens bästa Karin år, den 3 april fyller Hugo och Mathilda år, och den 4 april fyller min gammelfarfar. Och det är säkert många fler som jag känner som fyller år, bara det att jag inte är medveten om det! Så nu har jag många att gratulera!
Men nu ska jag gå och borsta tänderna och tvätta mig.


Denna fast en ljusrosa köpte jag idag!


Min prinsessa! <3






Peace and Love

MEET ME HALFWAY

Publicerad 2010-03-29 22:01:00 i

Har som vanligt varit i skolan idag och det har gott helt okej. Segast och jobbigast var SO och NO lektionerna på slutet, en och en halv timme långa. På SO skulle vi kolla på film och samtidigt anteckna vad den handlade om. Hur tänkte han där? Hur ska man kunna kolla på en film, och smatidgt kolla ner i ett papper så man ser vad man antecknar. Jag satt och halv sov ungefär hela lektionen och jag hängde inte med ett dugg. Och jag tror den där filmen gjorde så att jag har inte kunde koncentrera mig på NO. Ninni kände inte igen mig, jag brukade inte vara sådär, jag brukar alltid jobba sade hon. Så då sade jag att det var filmen på SO som hade gjort mig på det viset.
Efter skolan drig jag och mamma ner till stan för att vi skulle prova och köpa en tröja och ett par örhängen åt mig. Enbart därför. Men då ska vi tydligen hämta upp brorsan först, sedan Jannike, köra hem brorsan, ner på stan, in på Telia för att köpa mobil åt mamma, in på Gallerix och Bokia för att leta en speciell penna åt Jannike. Och sedan när vi går ut och jag är påväg in till Kappahl, då säger mamma att vi inte hinner gå dit. Då ble vjag fruktasnvärt sur, för vi åkte ju trotsallt ner på stan enbart för att köpa en tröja till mig. Så jag satt och surade ett tag, men det löste sig. Vi sade att vi ska på stan imorgon istället och senare på kvällen åka till familjen i Njutånger. Det var faktiskt jätte länge sedan, så det ska bli roligt! : )
Nu har jag i alla fall Jannikle åkt hem, jag har hjälpt henne med matten, så jag hoppas det går bra för henne på provet imorgon. Lycka till Jannike! : )
Jag ska nu ta min coca-cola, ta en fet skål med glass, en cocosmuffin och kakor. Ni får säga vad ni vill, men det är vad jag är sugen på just nu.


<3





Peace and Love

MR DJ WON'T YOU TURN THE MUSIC UP

Publicerad 2010-03-28 19:02:45 i

I väntan på att Jannike och dom ska komma och hämta mig så tänkte jag att jag ska köra en frågelista!
För övrigt så såg jag nyss klart på Beck - I stormens äga. Har ni inte sett den ännu så tipsar jag verkligen er om att göra det. Det var jätte bra! : )


Hur ser ditt duschdraperi ut?
Både hos mamma och pappa så är det blått.

Har du ett mobilsmycke på din mobil, isåfall, hur ser det ut?
Nej, det har jag inte.

Har du myspace?
Nej, det har jag inte heller.

Tycker dina kompisar att du är ego?
Det vet inte jag..

Vad har du för ringsignal på din mobil?
Taylor Swift - Love story.

Har du någonsin bränt en skiva?
Nej, faktiskt inte.

Har du någonsin skrattat åt dig själv när ingen annan gjort det?
Det har jag säkert gjort!

Vad tycker du om politik?
Jag inte så insatt i det.

Gillar du lakrits?
Nej, jag snarare hatar lakrits.

Vad heter du i mellannamn?
Martina.

Vad var det senaste du såg på bio?
''Farsan'', med Jannike!!

Hur många speglar har du i ditt rum?
Två stycken hemma hos mamma och en hemma hos pappa.

Lättmjölk eller röd mjölk?
För mig spelar det ingen roll, för jag hatar mjölk, och jag tycker dessutom att det inte är någon skillnad på varken röd grön eller blå mjölk.

Har du gått klädd i pyjamas eller liknande en hel dag?
Ja, ohja, många gånger!








Peace and Love

I WANT YOUR LOVE

Publicerad 2010-03-28 16:22:08 i

Nu, efter ett bra tag och ett antal samtal till Jannikes mobil, hem till henne, hem till hennes moster och till hennes mamma, så har jag ÄNTLIGEN kunnat prata med henne. Hon kommer tydligen vara i Enånger till ikväll, då hennes mamma och pappa kommer och hämtar henne. Så om vi hinner skulle vi umgås, men det blir nog inte så jätte länge låter det som. Hon kommer kanske hem vid sju eller åtta tiden och pappa skulle hämta mig vid nio eller tio tiden. Så det blir väl två timmar ungefär, men det är ju i alla fall lite grann! Hon skulle ringa mig när hon kommit hem! : )
Jag har även pratat med mamma, och vi ska kanske gå på stan imorgon efter att jag har slutat skolan och hon har slutat jobbet. Jag ska ta ut pengar till Cissi, också ska vi kolla på en tröja som jag såg igår. En jätte fin, vardaglig topp och tre par örhängen. Och mamma kanske ha rabbatt kuponger, så då blir det ju billigare. Men vi får se hur det blir imorgon! Men jag hoppas på det bästa! : )
Men nu är det ju ett tag till att Jannike kommer hem antagligen, så jag tänker starta någon av de sex filmerna som jag köpte förra veckan. Och det är väl det jag får roa mig med fram tills dess, och ett glas coca-cola.


<3






Peace and Love

PAPAPAPARAZZI

Publicerad 2010-03-28 15:20:35 i

Idag ställer vi om klockan till sommartid igen. Vilket betyder att vi kommer få en timmes mindre sömn, men bara ordet ''sommartid'' tycker jag låter underbart! : )
Så nu är klockan alltså inte kvart över två, utan kvart över tre, dvs snart halv fyra. Det är ju sjukt! Vad har jag gjort idag? Ätit frukost/lunch och legat i sängen och kollat på film. Exakt hela dagen, jag har inte gjort någonting annat. Jo, jag har ringt Jannike, men hon svarade inte. Så jag antar att hon inte har telefonen i närheten. Men jag ska ta och ringa henne alldeles strax. Vi sade igår, eftersom att hon var så taskig och stannade kvar i Enånger inatt, att vi skulle ha en slapp, deg, svull, chill och sov dag idag. Med andra ord en typisk Jannike och Ida dag. Kanske tom lite GH. Det vore rätt så nice! Men innan jag ringer henne så tänkte jag klä på mig lite kläder, tvätta mig och borsta tänderna. Jag hade tänkt duscha innan också, men jag gör det ikväll istället. Ett bad får det bli ikväll tror jag, så kan jag göra min ansiktsmask på samma gång. Men klädseln idag får i alla fall bli mina gråa väldigt stora mukisbyxor, linne, långärmad tröja och strumpor. En mysoutfit helt enkelt!


<3






Peace and Love

I THINK THAT YOU CAME TOO SOON

Publicerad 2010-03-27 23:13:51 i

Nu har jag och pappa kolla på Körslaget, Millenium, Freaky Fritday, Blåst och allt. Och smatidgt har vi proppat i oss Ahlgrens bilar, choklad oh jordgubbar med smält choklad. Det var längesedan, mycket längesedan som jag och pappa hade en sådan här kväll. Bara han och jag, men det har ju varit lite si och so på senaste tiden.
Just nu sitter jag och lyssnar på musik och pratar med Kasper på msn. Mycket trevligt! : )
Pappa sitter vid tv;n nu, men inte länge till. Jag tänkte ta över den och starta en film. Antingen Lösvikt, This is it eller Brölloppsfotografen. Vi får se, det första jag måste göra är att få bort pappa från tv;n eller intala honom till att jag ska starta en film och att han får se om han vill. Men vänta, nu gick han. Bäst att jag skyndar mig!


Den här läre jag ju också se någon gång!






Peace and Love

DON'T STOP BELIVING

Publicerad 2010-03-27 20:05:08 i

Nu ska jag och pappa slå oss ner i soffan och kika på Körslaget som börjar nu. Och jag såg nu att det var förra lördagen också, jag trodde det börade först nu ikväll. Men icke då, men det är inte hela världen.
Men nu måste jag lämna Björn Gustavsson på youtube.com och hämtade jordgubbarna i kylskåpet, och en massa annat gotta. Tyvärr kommer inte Jannike ikväll, och det blir nog ingnetign med Robert heller. Utan det får bli en hemmakväll med pappa.




Senare blir det nog Lösvikt med Robert Gustavsson!






Peace and Love

I WISH I COULD FOLLOW YOU TO THE SHORES OF FREEDOM

Publicerad 2010-03-27 18:41:09 i

Det är så typiskt mig att somna i soffan och vakna såhär vid halv sju tiden. Då kommer jag säkert vara uppe länge inatt. Fast det är klart, så fort jag lägger mig ner så brukar jag somna, så det ska nog gå att sova ändå.
Jag sitter just och lyssnar på musik och kolla på Kasper Svings blogg. Konstblogg. Alltså, helst seriöst, Kasper Sving, vilken konstnär!! Han är så otroligt duktig på det han gör, man ser att han älskar det, han akn jätte mycket. Han har ju till och med haft itställningar på ''116 kubik''. Ni MÅSTE gå in på hans konstblogg och kika: ↓
http://kasperskonstverk.blogspot.com/

För övrigt, så sitter jag just nu och väntar på att maten ska bli klar. Och jag ska väl ta och ringa till Jannike och höra med henne när hon kommer hem. Det är så sjukt hur man kan sakna en människa så mycket.


JAG ÄLSKAR DIG.






Peace and Love

EVERYTHING YOU WANT IS WRONG

Publicerad 2010-03-27 14:42:21 i

Idag har jag och pappa haft en dag på stan. Faktiskt riktigt trevligt! Vi började med att leta parkering i nästan tio minuter, och tillslut hittade vi en plats. Och sedan gick vi inne på butikerna på fyren, och då insåg vi varför det var så lite parkeringsplatser. Det är antagligen långlördag, det var en massa saker på stan, dvs körer, försäljning av bullar, loppisar och allt möjligt. Men vi strosade i alla fall runt där i butikerna ett bra tag, och stötte på en massa folk som pappa känner. Och hör coh häpna, tro det eller ej, men jag satte inte in foten på Ginatricot. Det är inte likt mig! Men jag kände att jag inte orkade, och jag skulle bara se en massa saker som jag vela ha och få världens ångest. Så jag sket i det. Men sedan stack vi till TeWés och fikade. Pappa en kopp kaffe, och jag en kopp te och en prinsessbakelse. Det var ritkgit gott och när jag satt där kom jag på att det var min frukost. Vad nyttig jag är!
Efter det gick vi till Boa för att pappa skulle kolla efter en gammal film, coh sedan vidare till Hemköp och Systembolaget för att handal inför ikväll. Vi ska käka kassler, kulstekt potatis och bearnaisesås. Riktgit gott ska det bli! Nu skulle Jannike vara här, hon älskar det.
Och efter det åkte vi till slut upp till Dollar Store för att köpa kopiatorpapper och jag köpte ansiktsmask. Och där köpte vi även korv och stod och kollade på Tommy, pappa jobbar kolega på XYZ Maskiner, som körde lite skotrar och fyrhjulingar där. Och sedan bar det av hemmåt. Ungefär så har min dag sett ut hitills. Och ikväll, om Jannike inte kommer hem allt försent och inte är allför trött, så ska vi umgås. Hoppas hon orkar! Annars, kanske jag ska umgås med Robert. Men som sagt det är ingenting besämmt!
Nu ska jag nog lägga mig i sängen och vila en stund, jag känner att jag skulle behöva det. Men innan tänkte jag slänga upp en bild på blusen som jag fick av pappa idag.


Blus, från H&M The Garden Collektion!






Peace and Love

I SEE YOUR TRUE COLORS AND THAT'S WHY I LOVE YOU

Publicerad 2010-03-26 23:07:37 i

Matthias och Cecilia vann Let's dance 2010! Och som jag sade förut så gör inte det någonting, dom är värda vinnare dom också. Men amn såg på Claudia att hon blev besviken, men vem skulle inte bli det. Att komma tvåa efter en tre månaders lång tävling?
Jag börjar få huvudvärk och funderar på om jag ska lyssna på lite musik och sedan lägga mig. Jag ska upp och måa väggen imorgonbitti tänkte jag, eftersom att jag aldrig hann det idag.
Men innan jag drar mig till sängen tänkte jag göra en frågelista, för nu var det ett tag sedan.

( ) har suttit på en geting/humla

( ) har gråtit efter ett besök hos frisören

( ) har skrivit brev till någon i afrika

(x) cyklat utan händer

(x) tycker att sommaren borde komma nu

( ) hatar kärlek

( ) har flugit i en luftballong

(/) gillar att gunga

(x) har åkt pulka

( ) har haft bamseplåster på mer än tre tår samtidigt

(/) är höjdrädd

( ) hoppat från ett fönster

(x) vandrat några mil

(x) viskat i någons öra

( ) hånglat med en av samma kön

( ) hamnat på sjukhus

( ) känt dig som ett pappersark

(x) har virkat

(x) har diskat

(x) förlorat någon du älskade

(x) druckit vatten upp&ner

(x) dödat någon

( ) ätit säl

(x) bakat sockerkaka

(x) är kär i någon

( ) velat dö

( ) har/haft converse

(x) känt dig som ett as

(x) lyssnat på samma låt en hel natt

( ) ätit godis istället för att gråta

(x) gjort dig själv illa

(x) skrikit hora/bög till någon

( ) varit full

( ) varit hög

(x) varit ordlös

( ) är kåt

( ) hatar värme

(x) har vunnit i vattenkrig

(x) har skrivit på någons arm

(x) har dissat någon som ringt på din mobil

( ) varit otrogen

(x) har hatat någon som du egentligen älskar

(x) har ångrat dig

( ) varit svartsjuk

( ) har hostat blod

( ) har låtsats att du var en fjäril

(x) älskar någon så att det gör ont

(x) tycker om kladdkaka

(x) har ätit middag med någon du tycker om

(x) tror på det övernaturliga

( ) har hatat dina föräldrar

( ) ätit jättemycket och sedan spytt

( ) har hatat din kropp och ditt utseende

(x) har spelat gitarr

( ) har spelat nyckelharpa

(x) sjunger/sjungit i duschen

( ) skrikit dig hes av panik

( ) har sett någon dö

( ) har varit med om en katastrof

(x) har vibrerat av nervositet

(x) har skrattat så du grät

(x) gillar gröt

( ) fått för dig att du är bi eller homo men kommit på att du inte är det

(x) haft solen i ögonen med ett leende

(x) tagit någon på röven

( ) slängt porslin i väggen

( ) hatat hela världen

(x) sjungit till håkan hellström med någon du tycker om

( ) tycker att pengar är viktigare än nåt annat

( ) gillar inte då folk frågar dig saker

(/) drömmer ofta mardrömmar

( ) skulle kunna döda för någon

(x) har ett smeknamn

( ) varit mobbad

(x) trampat ihjäl en nyckelpiga

(x) somnat på golvet

( ) haft sex fastän du inte velat

( ) blivit kysst av någon som du aldrig trodde skulle kyssa dig

( ) hånglat på tunnelbanan

( ) åkt buss genom halva sverige

( ) kastat dig framför ett fordon

( ) tågat genom staden med flaggor i skyn

( ) älskar någon som inte vet om det

(x) ramlat och skrikit av smärta

(x) skrapat upp knäna

( ) har en själsfrände

(x) tycker att krig är idiotiskt

(x) tuggat på ett grässtrå

( ) älskat i månljus

(x) varit i en storm

(?) varit nära döden

(x) hållit om en ko

( ) hållit i en orm

( ) varit så full att du inte kunnat gå

( ) tvivlat på din existens

(x) känt att du varit odödlig

( ) skrivit över hundra dikter

( ) varit på darin konsert

( ) kastat din telefon i vattnet

(x) vaknat av att du gråter

(x) känt dig som ett fån

( ) drömt om svarta paraplyn

(x) haft läppstift

(x) har gråtit i någons närvaro

(/) älskar regn

( ) hört cirkus miramar

(x) önskar dig ett liv med en speciell person

( ) har glömt hur det är att vara riktigt liten och svag

(/) är fortfarande riktigt liten och svag innerst inne

(/) har slagit till någon så att personen tappade andan

( ) har sprungit en mil utan uppehåll och storlett hela tiden

( ) har en studsmatta hemma

( ) har aldrig ätit fisk

(x) har sett en film mer än tjugo gånger

(x) har skrattat så att du kissat på dig

( ) odlar skägg i näsan

( ) har en udda fetisch

(/) gillar att städa

( ) har varit lunarnörd

(x) har gråtit av lycka

(x) kan över tre språk

( ) har bra självförtroende

( ) tror att jorden går under snart

( ) tror på gud

( ) älskar med en vibrator varje natt

( ) är en negativ jävel

(?) drömt att du varit död

(x) har aldrig druckit öl

(x) har en fobi

(x) trivs med din kropp

( ) slätar ofta över allvarliga saker

(?) har taskig andedräkt

( ) har ätit kattmat en gång

(x) är dålig på att säga nej

( ) har sett norrsken

( ) har någon gång känt dödslängtan

( ) brukar peta mig i näsan

(/) avskyr matte

( ) gick ut nian med minst ett IG

( ) tycker om att spela piano

( ) brukar gå runt i mitt rum helt naken

(x) är en dagdrömmare

( ) Har varit på hultsfredsfestivalen

( ) är vegetarian

( ) har tittat på stjärnorna med en varm känsla i bröstet

(?) vet vad kärlek är

(x) hade gosedjur som liten

( ) har varit på LAN

(x) har förlorat en nära vän

( ) diggar ögonbindlar, piskor och sexlekar

( ) ska flytta så snabbt som möjligt

( ) knarkar alvedon

( ) skriver dikter eller andra texter

( ) är emot abort

( ) äter djur för att jävlas med vegetarianer

( ) köper hänt extra för att det är synd om stackarna som jobbar på byrån

( ) snackar slang för att verka som en allmän idiot

( ) borstar aldrig håret bara för att

( ) har/har haft tandställning

(?) faller nästan alltid för fel personer

( ) tycker om britneys musik fastän du aldrig erkänner det

( ) äter godis på skoltoaletterna

( ) är homosexuell endast på lördagarna

( ) tycker att opera är underbart

( ) lärde mig att räkna jävligt sent

( ) har blivit smittad av någon sorts könssjukdom

(/) gillar hår på bröstet/muskler/kraftiga kroppar

(x) hatar mjölk

( ) vill döda jultomten med en gaffeltruck

( ) har aldrig trott på jultomten

( ) känner dig som ett löv ibland

( ) har haft tungan i någons öra

( ) har cuttat dig i fingret på ett papper och sagt HELVETES KVASTKUK

(x) har klappat ett får och sagt bää

(x) vet hur det är att tappa andan av någons skönhet

( ) vet vad nordkoreas nationalsport är

( ) har sett fler än 20 avsnitt av weebl & bob

( ) ser på family guy

( ) har haft/har en skjorta med guldknappar

(x) har gått/ska gå på bal

( ) tycker att alla som inte kan slåss är veklingar

( ) har snusat

( ) har rökt mer än 1 cigarett

( ) verkligen hatar att gå till tandläkaren

( ) hör ett ljud varje gång någon rör i din näsa

(x) har dansat på scen

(x) gillar att kasta folk i snön och snömula dom tills dom ber om nåd

( ) vet hur det är att vara farligt bräcklig och skör

( ) vet hur det är att älska någon som är alltför långt borta

(x) älskar någons leende

( ) önskar dig ett bowlingklot på din födelsedag


Världens bästa mamma.







Peace and Love

THESE BOOTS ARE MADE FOR WALKING

Publicerad 2010-03-26 22:16:04 i

Åååh, det är så spännande!!
Jag och pappa var iväg och käkade pizza förut och efter det stack vi till Ica MAXI, för att ladda upp med godis inför kvällen.
För det är ju som sagt Let's dance final! Och det är så spännande!! Efter juryns poäng har Mattias och Cecilia 116 poäng, och Claudia och Tobias har 115 poäng. Det skiljer alltså en endaste poäng. Men nu är det svenska folket som måste hjälpa till och rösta fram vinnaren av Let's dance 2010. Och om ni frågar mig, så vill jag att Claudia och Tobias ska vinna i år. Som ni säkert redan vet. Men jag vet helt ärligt inte! Det känns som att Mattias och Cecilia kommer att vinna, men jag hoppas på Claudia och Tobias. Dom har jag hejat på enda från första programmet. Och hon har utvecklats hela tiden. Och hon har defenitivt haft det otroligt roligt! För er som inte såg, så stod hon och grinade i tv, hon kunde inte prata. Det enda hon fick fram var att hon inte villa sluta dansa, att hon har tyckt det varit så fruktansvärt roligt, att det är sorgligt att det är sista dansen och att Tobias är en så enromt otroligt underbar person. Och när hon hade sagt det, och dom skulle prata med Tobias, då kunde inte han heller prata. För då hade han börjat grina. Och själv satt jag i första början och skrattade åt det, men det övergick genast till tårar i ögonen. Det var så mycket känslor där!
Men en sak kan jag faktiskt erkänna. Jag tycker nog att Mattias och Cecilias showdans var snäppet bättre än Claudias och Tobias. De hade ju Michael Jackson tema och dom var verkligen grym! Och jag blir nog inte så jätte besviken om dom skulle vinna. Men jag hoppas fortfarande på Claudia och Tobias.
Men nu ska jag dra mig till soffan igen, och kolla vem som vinner. Det börjar väl snart igen, hoppas jag.
Hoppas på det bästa för Claudia och Tobias! : )












Peace and Love

FREEDOM RUN AWAY RUN AWAY TONIGHT

Publicerad 2010-03-26 15:52:30 i

Imorse stack jag till TeWés konditori för att prata sommarjobb med Micke och käka frukost. Och Micke säger att dom tänker alltid på mig när dom gör scheman och att det är jätte bra att jag alltid finns där. Och att han säger att det nog ska gå att ordna sommarjobb åt mig, men han vet inte när. Dom ska snart lägga nya scheman, så då ska han se när Terese och Kristin ska ha semester. Så nu i slutet av mars eller april skulle dom höra av sig till mig. Så snart får jag veta om jag får sommarjobba där. Det är bara att hoppas! : )
Och jag var där strax efter nio, och åt frukost. Te, två frallor och juice. Och sedan satt jag och läste till klockan elva ungefär. Då om Jannike, så vi käkade lunch. Eller snarare Jannike, jag var ju fortfarande mätt då, så jag tog mig en bakelse istället. Och ytterligare två koppar te. Riktigt gott var det i alla fall!
Och efter det traskade jag till skolan för att ha en lektion, idrott. Vi gjorde klart alla stationer, och jag skulle cykla på en träningscykel. Jag blev helt slut! Först skulle man cykla lugnt i tre minuter. Och sedan skulle amn vila, och cykla ytterligare tre minuter. Men den här gången fort och stressat. Genom att de andra ksulle stå och skrika på mig, och hålla på. Men ska jag vara ärlig så blir inte jag peppad av det. Tvärtom. Jag blir bara sur och har lust att gå där ifrån. Men det är ju jag det.
När lektionen var slut så kände jag att jag aboslut inte orkade gå hem, så jag skulle ta bussen istället. Och då när jag sitter och väntar på bussen händer en väldigt läskig sak, enligt mig. Jag bara sitter där, och plötsligt kom det två killar. En thai och en annan utlänning, ungdomar. Inget konstigt med det. Men då när jag sitter där så säger helt plötsligt en av killarna :
- Ida, vilken tid går bussen?
Jag får världens panik, vet inte vad jag ska säga, sitter bara och glor och får efter ett tags stirrande ur mig:
- Öööh, öööh, tjugosex minuter över...tror jag.
Jag blev skit rädd! Han vet liksom mitt namn och jag vet inte vem den här killen är, och inte den andra heller. Och jag hade ingen namn tröja eller några namnbyxor på mig, så frågan är, hur fan visste han mitt namn?!
Och sedan säger den läskiga att dom akn väl lika gärna gå ner på stan eftersom att bussen dröjer. Så dom går. Och sedan när jag sitter på bussen så hoppar dom på, fast vid en annan busshållsplats, lite längre fram. Håller ni inte med mig, att sådana här saker är väldigt läskiga?
Hur som helst, så är jag alltså hemma nu. Och det jag varit ett tag. Jag har lyssnat på musik, lämnat en tröja till mamma och nu sitter jag och skriver här.
Senare ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Jannike åker till Vemdalen, mamma till Söderhamn och Karin är inte heller här. Så jag blir bara hemma, och kollar på Let's dance med en massa gotta. Ikväll är det ju finalen, och det får man ju inte missa! Hoppas Claudia och Tobias vinner!
Vi får se om jag kanske ringer Robert eller någon. men vi får väl se hur det blir med det! Det skulle ju faktiskt vara skönt att bara vara hemma. Och även passa på att göra klart min vägg, nu när jag har tid.
Nu ska jag hoppa in i duschen och ringa Jannike.

Dagens mående: Trött och glad.
Dagens kläder: Tights, linne, kofta, halsduk och mössa.
Dagens tvprogram: Har inte kollat på tv ännu, men film, OC.
Dagens låt: Joseph Artur - Honey and the Moon.
Dagens plats: Soffan på TeWés.
Dagens sociala människa: Jannike Flinthammar.
Dagens planer: Göra klart väggen och kolla på Let's dance.
Dagens dregel: ***** ***** ********!








Peace and Love

DIRTY LITTLE SECRET

Publicerad 2010-03-25 22:29:56 i

Idag hade jag mitt spanska prov, och jag skrev på allt, och det kändes faktiskt bra! Så jag hoppas på det bästa! : )
Jag fick väen boken Snabba Cash av Inger idag som jag ska försöka börja läsa. Bara det att den är jätte tjock och det är hur liten text som helst. Men ajg ska försöka, och käpa mig igneom den!
Efter skolan drog jag till Åhléns, och där gick jag runt i nästan en timme, bara för att jag väntade på mamma och hade tråkigt. Så hämtade vi brorsan och körde hem honom, vi gick in på Telia för att fixa lite saker och sedan till sist, ännu en mor och dotter fika. Och det är alltid lika mysigt! Och idag pratade jag även med Terese om sommarjobb där, och hon sade att hon vill jätte gärna att jag ska sommarjobba där och att det skulle behövas. Och att dom hade pratat en del om mig och sådant. Men hon vela att jag ska prata med Micke, chefen, jätte snäll kille. Så imorgon vid nio tiden ska jag dit och äta frukost tänkte jag och även då prata med Micke. Jag hoppas verkligen att jag får sommarjobba där, det vore så roligt! Så det är bara att hoppas på det bästa! : )
Efter att jag hade varit på TeWés körde mamma mig till Jannike coh vi har spelat GH, kollat på tv, käkat pizza och städat. Och  jag har precis kommit hem!
Ännu har jag inte besämmt mig om jag ska gå till skolan imorgon eller inte. Jag börjar klockan tolv och slutar klockan ett. Och jag har idrott, ergonomi, hon ska gå igneom saker ur häftet som vi kan läsa själv. Det känns så fruktansvärt onödigt att gå ner på stan, gå till skolan för att ha en timmes lektion (när jag kan plugga på exakt samma sak hemma själv) och sedan gå hem igen. Jag vet inte riktigt hur jag ska göra, så vi får väl se imorgon. Men jag ska ju i alla fall ner på stan!
Men nu ska jag röjja på rummet. Jag hann  inte plocka undan eftersom att jag vaknade klockan sju imorse. Och efter det ska jag hoppa in i duschen och sedan slänga mig i sängen. Och bara sova.


<3






Peace and Love

MEET ME HALF WAY

Publicerad 2010-03-24 23:02:43 i

Ännu en sen kväll, inte bra alls. Men så blir det när man måste plugga urtråkig, värdelös, äcklig spanska. Det är så tråkigt, men jag måste väl. Men som jag har sagt förut, jag tar inte spanskan på så stort allvar. Och jag ska fortsätta läsa det på gymnasiet enabrt för att man får två extra poäng när amn går ut.
Men nu har jag i alla fall pluggat, på det mesta, jag har en sak kvar. Men det tar jag imorgonbitti, på morgonen eller på slöjden, eller på rasten. Vi får väl se vad det blir!
Jag satt och kollade på lite klipp av ''16 and pregnant'' förut, ni vet, tv programmet på MTV som jag var så frutkansvärt galen i. Och gud så mycket jag grät! Det var så fint! Jag rokar inte beärtta mer nu ikväll, det får bli imorgon i så fall. Då lägger jag in youtube sidna där klippet är. Det är så fint! Glädje tårarna bara sprutade på mig!
Just nu sitter jag och är frutkansvärt trött och en aning irriterad på min pappa. Han är nere på stan och kollar på ishocey. Och han sade att han skulle vara hemma mellan nio och halv tio. Vad är klockan nu? 22.56, men ingne pappa hemma. Ovanligt, nej. Jag börjar bli van.
Men nu ska jag tvätta mig, borsta tänderna och röja undna på sängen så jag kan slänga mig ner i den och sova ut. Jag hoppas verkligen jag får sova utden här natten. För inatt vaknade jag av att jag fick sendrag, men inte vart som som helst. I vaden. Och det är det värsta stället man kan få sendrag, enligt mig. Jag har fått det flera gånger. En ghång när jag fick magsjuka, det var inte så kul kan jag säga. Så jag hoppas att jag inte får det inatt igen. För det är verkligen, SMÄRTA.


Det var åt det här paret, som tårarna bara sprutade.
Men som sagt, jag berättar mer imorgon!







Peace and Love

WE ARE THE ONES WHO MAKE A BRIGHTER DAY SO LET'S START GIVING

Publicerad 2010-03-24 16:42:55 i

Engelska nationella idag gick super bra! Från början fick jag panik, bara för att jag kollade på pappret och det såg svårt ut. Men när hon förklarade så förstod jag och då lugnade jag ner mig. Det är som vanligt två alternatvi som man har att skriva om. Och det var en uppgift då man skulle skriva någonting om tv. Vad amn tycker om att kolla på själv, vad man tror att ungdommar i andra länder tycker om och en massa annat. Man skulle helt enkelt skriva ett brev/hotmail! Men det alternativet tog inte jag. Jag tog det andra, då man skulle skriva om sin egen, sin kompis, landets eller världens framtid. Och jag skrev alltså om min framtid. Hur jag tror och hur jag vill att den ska vara. Och det kändes jätte bra när jag gick därifrån! Mne nu är det bara och hoppas! : )
Vi hade även kör idag. Och det går väl sådär. Vi gör ju framsteg, men vi hinner med en och en halv låt på en timme. Det tar jätte lång tid! Men förrr eller senare kommer vi väl lyckas få ihop någonting i alla fall. Vi ska bl a sjunga, kanske, Don't stop belive it . Vi lyssnade på den och alla tycker vi ska sjunga den! Helst ta den på slutet för det vore så stort och pammpigt eftersom att den är super bra och den är verkligen glad. Man blir glad och peppad och amn ryser när man hör den! Så jag hoppas verkligen att vi ska sjunga den, det vore grymt roligt!
Nu har jag kommit hem och är som vanligt helt slut. Jag ska ringa pappa och fråga om vis ka käka på Tre Bockar ikväll. Och efter det ska jag rycka åt mig godispåsen och kolla på den nya avsnittet av Andra Avenyn. Och sen resten av tiden som jag har idag ska gå åt till att plugga spanska. Jag har lite ångest, men ändå inte. Jag skulle ah haft spanska prov för två veckor sedan, men ajg ska göra det imorgn och jag har fortfaradne inte pluggat någonting till det. Fy mig. Det här måste jag luta med. Men det är bara spanska jag gör så med, bara för att jag inte har någon lust. Det är så urtråkigt, speciellt med Ursula.
Men nu ska jag gosa ner mig med filt, godispåse och Andra Avenyn i datastolen.








Peace and Love

DARLING YOU GIVE LOVE A BAD NAME

Publicerad 2010-03-23 21:09:52 i

Nu har jag och mamma, eller snarare mamma, besällt hem saker. Bl a min troligtvis examenklänning, och även en efterlängtad hatt och ett par ursnygga sandaler. Och mamma beställde en jätte söt blus, som jag kommer att låna. Men ni får inte se klänningen förens när jag ska använda den! : )
Nu ska jag bara slänga upåp bilder på besällningen och genast hoppa in i duschen.


Hatt - 69,50 kr


Sandaler - 149 kr


Mammas söta blus, som jag kommer att sno!






Peace and Love

OPEN MY EYS I HAD A DREAM LAST NIGHT

Publicerad 2010-03-23 20:31:09 i

Just nu är pannkaka min absoluta hatmaträtt. Pappa gjorde pannkaka i torsdags, och idag. BLÄ. Nu får det räcka med den här jävla pannkakan!
Om vi ska lämna pannkakan, så kan jag ju meddela att jag inte har kommit så långt på texten på väggen. Jag har insett först nu att det kommer ta hundra år. Texten är lagom stor, men jag har inte så små penslar, antingen så är penseln för stor eller för liten. Väldigt jobbigt! Men det ska väl vara klart om några dagar, hoppas jag. Jag vill bli klar idag.
Klockan är snart halv nio och jag ska hoppa in i duschen. Jag har inte duschat än, så jag ska ta och göra det. Och klockan nio är det Desperate Housewives, det får amn ju inte missa! Idag kan jag ju ha tv;n, idag är det ingen bandy som pappa ska se.
Sedan har jag även två andra roliga saker att meddela. Det första är att jag kommer tillbringa mitt påsklov i Stockholm, hos min moster och mina kusiner. Greger, min mosters man, ska utomlands och jobba i två veckor. Så hon kommer att vara helt ensam. Därför kommer jag att vara där hemma med käre moster och kusinerna, så dom inte blir så ensam. Jag fick veta det först idag. Och vis ka ju åka ner dit helgen då påsklovet precis har börjat. Eftersom att Hugo fyller år, men då stannar jag där istället. Trevligt, ska det bli!
Och den andra saken jag har att berätta är att jag nu har hittat min examen klänning, tror jag. Mamma ska beställa hem den ikväll, om hon hinner. Annars imorgon. Enligt mig är den jätte fin! : ) Hoppas bara den passar..
Men nu ska jag gå och röja undan på rummet. Det är pneslar överallt och målarburken står väl och torkar medan jag sitter här.




<3






Peace and Love

I'VE SEEN THIS ROOM AND I'VE WALKED THIS FLOOR

Publicerad 2010-03-23 18:05:12 i

Det var ingen skottlossning, som tur var, det var bara jag som skrämde upp mig själv lite för mycket. Typiskt mig..
Skoldagen har varit helt okej. Som jag sade tidigare så gick det super duper bra på musikprovet, så jag hoppas på det bästa. Åtminstone ett G! Och för övrigt så har skoldagen bara rullat på, jag har irriterat mig en aning på mina brallor bara. Dom blir större och större för varje steg man tar. Så iväll ska pappa få vätta dom så hoppas jag på att dom krymper en aning. Bara dom inte bli för små, då kanske jag inte ens får på mig dom, och det vore ju tråkigt.
Jag pratade även med Inger idag, min svenska lärare. Och hon säger att hon inte har några planer på att sänka mig till ett VG, utan att jag kommer behålla mitt MVG. Det känns så otroligt skönt! Och det låter även som att jag, Wille och Tobbe ska göra den där uppgiften. Men vi får se imorgon hur det blir med det!
Jag har precis kommit hem efter en jätte mysig fika med mamma på stan. Vi pratade om allt och lite till. Det är så skönt att ha en mamma som man kan prata om exakt ALLT om. Jag älskar dig mamma. Hur som helst så pratade vi om planerna inför i sommar. Dvs en Gotlands resa med Bosse, och kanske hans son Robin. Om hur vi skulle bo, vad vi skulle hitta på. Om dom kanske kommer att flytt aihop, om att jag snart ska börja gymnasiet, och att vi aknske skaffar en liten lägenhet till mig, om mamma flyttar till Söderhamn. Ja, ALLT, pratade vi om, som ni hör. Och fikade såklart. Jag tog en prinsessbakelse med festis och mamma en kaffedrink och chokladboll.
Vi stack även in på Ica MAXI en sväng. SÅ nu har jag köpt en massa godis till imorgon. Vi har nationellt prov imorgon, uppsatsen, som jag har sagt tidigare. Men vi skulle inte ha mycket godis med oss, så det betyder att jag läre äta upp lite ikväll. Mumms på det! : )
Nu är klockan några minuter öve sex, jag ska slänga kläder i tvätten och hoppa in i duschen. Och sedan ska jag äta och sätta igågn med målningen. Och sist av allt ska jag plugga spanska. Jag har ju spanska provet på torsdag, och jag har en känsla av att det kommer gå riktigt bra. Jag får hoppas på det bästa!
Men nu ska jag duscha och frächa till mig lite.


Haha, jag älskar bilden!





Peace and Love

YOUR FAITH WAS STRONG BUT YOU NEEDED PROVE

Publicerad 2010-03-23 15:38:54 i

Nu har jag äntligen kommit hem, efter en lång och tråkig promenad. Ingen sol alls var det heller. Och jag börjat bli enromt trött på den där ''bromanbacken'', jag har gått upp och ner i den flera år nu. Jobbigt är det. Pain in my as!
Jag har ringt och pratat med mamma nu också. Och jag ska alldeles snart bege mig till hennes jobb, för vi ska ner på stan och ta en fika. En mro coh dotter fika som vi brukar kalla det! Och idag är det jag som bjuder! : )
Men jag vet fan inte om jag vågar gå ut ens en gång. Jag hörde polisbilens syrener bara för en liten stund sedan och bara några sekunder efter det hörde jag ett ljud som lät PANG. Men inte sådär jätte högt, men tänk om det är skottlossning här i närheten någinstanns? Tänk om det är det?! Nej, usch, nu får jag inte tänka så. Jag bara inbillar mig, jag bara överdriver, eller? Tänk om?
Nej, nu måste jag få mig själv på andra tankar. Mumms vad gott det ska bli med bakelse! Men för att jag ska kunna få den läre jag ju luftan på rumpfan och stick till mamma. Japp, så får det bli, vare sig jag blir skjuten eller inte.
Jag berättar mer om dagen och fiakn när jag kommer hem!








Peace and Love

WE'VE BEEN ON THE RUN DRIVING IN THE SUN LOOKING OUT FOR NUMBER ONE

Publicerad 2010-03-22 21:58:14 i

Jag borde egentligen ligga i sängen just nu, och varför gör jag inte det då? Ja, bra fråga.
Jag har nu rskissat upp texten på väggen och målat de två första bokstäverna. Mer orkade jag inte. Jag behöver mer tid och jag behöver vara piggare, för att kunna göra det. Men jag ser redan nu att det kommer bli grymt! : )
Som alla de senaste dagarna så har jag kollat på OC om och om igen. Det är lika bra varenda gång. Jag vill leva där, det är så vakcert och allting verkar så roligt. Och jag har faktiskt också hunnit med att kolla lite på musiken, fast det var det lilla. Jag ska kliva upp dirket imorgon när klockan ringer (05.30) och göra mig iordning så att jag har tid över till att plugga. För jag såg nu, att det är inte så jätte mycket man ska kunna. Det står på ett papper vad som kommer på provet, och allt det kan jag, hoppas jag. Så jag får hoppas på det bästa! Men jag ska som sagt  plugga imorgon bitti också.
Jag kan för övrigt tala om att vi fick reda på imorse att alla som hade gjort engelska nationella, läsförstålesen och hörförståelsen, hade klarat sig. LÄTTNAD. Det känns så skönt! Och jag bryr mig inte om jag fick bara G, precis på gränsen till IG, eller någonting sådant. Huvudsaken att jag har fått G på det. Jag förstår mig inte på folk som deppar för att de ''bara'' har fått VG, jag tycker det är dumt och löjligt. Var glada att ni har fått ett G åtminsone. Huvudsaken ni är godkände, eller? Ett G är bättre än ett IG. Och VG och MVG är som bonusar. Och vi har ju två saker kvar. Uppsatsen på onsdag och muntligt lite här och var. Jag hoppas det går lika bra med engelska uppsatsen som med svenska uppsatsen.
Och appropå svenskan. Jag pratade med Inger idag. Och de två andra böckerna som vi ska läsa ska alla få göra valfri redovisning. Men Inger vela att jag, Wille och Tobbe, skulle göra en annan uppgift. Att vis ak läsa Snabba Cash, se filmen kolla på Kalla fakta som handlar om droger och sedan ska vi skriva ett referat. Det kanske låter lätt här och nu. Men när hon berättade en massa detaljer, då lät det jätte svårt. Men vi får se om Wille och Tobbe nappar på idé sade hon. Så vi får väl se hur det blir!
Men nus ka jag bege mig till sängen istället för att sitta här framför datorn. Jag skulle ju komma i säng tidigt ikväll..








Peace and Love

SHE'S LIKE THE WIND

Publicerad 2010-03-22 13:48:39 i

Jag kom i säng rätt så sent igår ändå, fastän det inte riktigt var vad jag hade tänkt. Men jag vela skriva klart texten jag ska måla upp på väggen. Jag har bestämmt att jag ska skriva '' Du möter många människor i ditt liv, men det är endast riktiga vänner som lämnar spår i ditt hjärta''. Så nu är det äntligen klart, nu ska det bara upp på väggen. Jag tror och hoppas att det kommer bli snyggt!
Idag kom ''flortanten'' till samlingen. Usch, jag hatar verkligen det här! Och varför gör jag det, det är ju inte tvång på det? Och eftersmaken, den ska man ju inte tala om, blä.
På tekniken satt jag och försökte labba, själv, men det gick verkligen ur dåligt. Patric fick hjälpa mig flera gånger, men jag var smart en gång i alla fall. Då klappade han mig t o m på huvudet och tyckte jag var riktigt smart. Men det var en gång det. Jag fattar verkligen INGENTING av varken teknik eller NO.
Vid lunchen började jag känna mig varm, väldigt varm. Och trött. Så jag bestämde mig för att gå hem istället för att vara kvar. Jag skulle ändå inte missa någonting speciellt. Men nu när jag har kommit hem igen så känner jag mig såklart bra igen. Typiskt. Men jag är fortfarande trött, så det gjorde nog ingenting att jag gick hem. Annars hade jag nog bara suttit och halv sovit hela lektionerna.
Jag har suttit och kollat på Millenium - hela historien, som jag egentligen tänkte se igår. Det är rätt bra!
Nu är klockan 13.40, och vid fyra tiden kommer mamma och hämtar mig så kör hon hem mig till pappa. Och senare ikväll blir det väl bara att jag ska måla dit texten på väggen, åtminsone skissa dit den och måla imorgon i så fall. Och självklart ska jag plugga musik, för imorgon har vi prov. Men musik är inte lika tråkigt att plugga som de andra ämnena. Så det är inte så farligt! Men ikväll måste jag komma i säng i tid, åtminstone försöka.
Nej, nu ska jag proppa i mig lite choklad, slänga ihop lite saker jag ska ha med mig hem till pappa, och spara bilder på saker som mamma ska få beställa.


Min fina Karin! <3






Peace and Love

I HAD THE TIME OF MY LIFE

Publicerad 2010-03-21 21:36:10 i

Jag har precis kollat klart på Dirty Dancing. Och tro det eller ej, men jag har aldrig sett den första av de filmerna. Jag har endast sett tvåan. Men ettan är ju super bra. Jag har ju självklart sett klipp ur den och hört låtar. Men aldrig någonsinn sett hela filmen. Men nu så, var det gjort, och den är ju super duper bra! Ännu en ny favorit film!! Och Johnny (Patrick Swayze), han är ju rätt sexig. Grr! Hur som helst, ruskigt bra var den och den kommer spelas om och om igen framöver här nu.
Men, detta betyder att jag alltså inte har pluggat någontign alls idag. FY MIG! Jag måste sluta med det här, jag får inte, det går inte. Läxorna måste gå i första hand! Och nu är klockan redan halv tio och jag ska inte vara uppe allt för länge till. Fast jag hinner kanske plugga lite i alla fall, och jag har j som tur var inga läxor just till imorgon.
Men nu ska jag fortsätta lyssna på en massa Dirty Dancing låtar. Hungry eys, The time fo my life och mycket mer!


<3


























Peace and Love

HALLELUJAH HALLELUJAH

Publicerad 2010-03-21 13:21:04 i

Den här helgen har jag haft fullt upp!
I fredags stack jag och Jannike på stan för att köpa present åt hennes brorsa som fyllde 18 år igår. Och efter det gick vi hem till henne och bakade cupcakes och brownies. Riktigt goda blev dom också! Och vi avslutade kvällen med att kolla på Let's dance, och ÄNTLIGEN åkteWilly ut. Det var verkligen på tiden.
Igår, var vi fullt upptagna med att fira Marcus och umgås med alla gäster som kom. Och vi åt så mycket ås mycket. Ett tag trodde jag att jag skulle spricka! Usch, jag får inte äta sådär mycket, det var överdrivet. Och sedan stack vi över till Robertos allihopa och käkade. Jag åt kycklingfilé med pommesfrittes och currysås. Så jag stinker curry nu! Men i alla fall, efter det stack jag och Jannike ner på bion och såg Farsan. Och jag måste säga att det var den bästa filmen jag har sett på jätte länge! Har ni inte sett den så måste ni göra det! DEN ÄR SÅ BRA! Jag skrattade igenom hela filmen!
Imorse vaknade vi vid halv tolv och gick ner och åt frukost. Två mackor me kaviar på, två glas juice, två brownies och en tårtbit, fick bli min frukost. Uschuschusch! Efter det kom pappa och hämtade mig och stack på hemmakväll för att jag skulle köpa fler filmer. Dom har ''outlet'' där nu, på både nya och gammla filmer. Tjugo kronor styck! Och tuggumi för 5 kronor styck! Det är ju jätte bra priser! Så nu har jag köpt två paket tuggummi och sex nya filmer.
Jag ska genast efter det här lyfta på stjärten och hoppa in i duschen. Jag känner mig så fruktasnvärt äcklig, och mitt hår ska vi inte ens tala om. Så jag måste alltså frächa till mig lite. Senare efter det ska jag nog plugga lite, och även läsa. Och jag ska även nog kolla på någon av de nya filmerna eller kolla på Millenium - Hela historien. Ni vet, hela histirien om Mäns om hatar kvinnor, Flickan som lkete med elden och Luftslottet som sprängdes. Det verkar jätte bra, så det ska jag kolla på! : )
Men nu måste jag bege mig in i duschen och förska få bort currydoften coh slänga currykläderna i tvätten!

Här är filmerna som jag fyndade: ↓




















Peace and Love

HEAL THE WORLD

Publicerad 2010-03-18 18:10:09 i

Jag har kommit hem först nu, och jag har haft fullt upp. Först skolan som vanligt, och efter det utvecklingssamtal. Att ha utvecklingsamtal med Kerstin Winblad von Walter, är inte det roligaste. Det enda hon säger är frågan och '' mm, aah'', absolut ingenting annat. Men om vi ska bortse från henne så ser det riktigt bra ut. Så jag är nöjd!
Efter utvecklingssamtalet for jag och mamma hem till mamma, hämtade kläder, en bok, en resväska och brorsans innebandyklubba. Sedan for vi vidare till Ica MAXI och handlade. Jag fick glass av mamma. Vi köpte 2 för 15, så då köpte vi två sådana köp, dvs att vi betalade 30 kr för två liter glass. MUMMS! Jag tog med mig två paket hit till pappa, och mamma de andra två.
Men nu har jag som sagt precis kommit hem. Och jag har bara hunnit sitta vid datorn. Men jag ska inte sitta här länge till. Nej, jag ska lyfta på rumpsteket och bege mig in på mitt rum, röja undan lite och sedan blir det väl att jag ska käka. Och plugga musik och matte. Och jag ska även boka platser till bion imorgon, tror jag. Jag ska ringa och höra med Jannike först, så att hon inte är sjuk fortfarande.
Så kommer nog min kväll att se ut. Bara slappa, plugga och ta det lugnt. Ikväll är det även Maria Wern - Främmande fågel på tv, det är ju jätte bra!
En annan sak som jag måste berätta är att jag var på skolkören idag. Jag tänkte att jag skulle se hur det var, vilka låtar vi ska sjunga och så. Och det var super kul! Jag tror och hoppas att det kommer bli mycket mycket bättre än luciakören! Lucian var ju katastrof! Men det här kommer säkert bli bra! I can't wait! : )
Och på tala om examen. När vi stod där och övade, så sade Caroline att hon kommer böla när hon står det framme, eftersom det är sista gången man ser hela klassen samlad. Och jag har inte tänkt på det så mycket så, och då slog ju mig tanken att det är fkatiskt så. Jag kommer säkert börja grina när vi står där ute. Vad ska man säga liksom? Hejdå klassen, det var superkul att lära känna er. Eller? Nej, usch, nu får jag inte tänka på sådnat här. Nu kommer jag väl snart börja grina redan här också. Men har ni tänkt på det?








Peace and Love

I DON'T KNOW WHO YOU ARE BUT I'M WITH YOU

Publicerad 2010-03-17 20:54:32 i

GÄSP! Jag är så trött just nu. Även fast jag inte har gjort speciellt mycket.
Vi har varit och käkat på Tre Bockar, super gott var det! Dessvärre var det jätte mycket folk där, men vi fick plats vid ett långt bord. Som vanligt tog jag pubbmacka, med bearnaicesås och en coca-cola. Smarrigt!
Det blev aldrig att jag köpte någon glass förut. Men jag funderar på om jag ska göra mig en macka med smält ost på, och ett glas oboy, medan jag väntar på att pappa ska komma ut ur duschen, så att jag också får duscha. Jag ska lägga mig tidigt ikväll, eller, ja, helst halv tio i alla fall, senast tio. Men vi får väl se hur det blir med den saken. Men nu väntar OC, macka med smält ost och oboy.








Peace and Love

I'M WITH YOU

Publicerad 2010-03-17 17:53:51 i

Den här dagen har inte varit så speciell. Varken bra eller dålig, mitt emellan där. Vi har bara jobbat på i alla ämnen. Lunchen var helt klart roligast, så mycket som vi skrattade! När vi hade slutat ringde jag Jannike och undrade om hon orkade och hade lust att umgås. Men hon är hemma från skolan för att hon är sjuk, och då vill tyvärr inte hennes mamma att hon ska ha vänner där. Men det gör ingeting. Jag tycker bara syn dom min lilla sjukling!
Jag har alldeles för en stund sedan, kollat kart på Andra Avenyn. Jag trodde jag hade kollat på förra veckans avsnitt också, men det hade jag inte. Så då fick det bli två avsnitt idag.
Just nu sitter jag här och stirrar på dataskärmen, och väntar på att pappa ska komma hem. Så ska han få börja med middagen, om vi inte åker till Tre Bockar och käkar dvs. Det vore rätt så gott!
Ikväll ska jag bara ta det lugnt. Kanske plugga lite matte. Men det sista jag ska göra är att lyfta på rumpelumpen och dra ner på Ica MAXI, köpa glass, hem och duscha, och slänga mig i sängen med ett paket glass och titta på OC. Om ni frågar mig, så låter det super skönt! Kanske ska ta och bädda rent i sängen på samma gång också. Då blir det extra skönt att sova inatt. Vi får se hur jag gör! : )
På tala om OC, det var jätte länge sedan jag kollade på det! Men jag har läst en massa bloggar, och dom skriver att dom ska kolla på OC. Då slog mig tanken att det är ju faktiskt en super duper bra serie! Den är ju skit bra! Och har man väl börjat kolla på den, ja, då är man fast. I alla fall jag. Så jag började kolla på det igår, och jag låg till klockan 00.00, inte bra, men jag kunde inte slita mig ifrån det. Dessvärre har jag bara de fyra första avsnitten, men dom är lika bra varend agågn man kollar på dom, man tröttnar aldrig. Jag kanske ska ta och hyra alla säsonger, visserligen kostar det en slant, men vad gör det, det är ju helt klart värt det. Eller ännu bättre, varför inte köpa alla säsonger? Oj oj, nu ska jag inte sitta här och säga för mycket!


<3






Peace and Love

IT'S ON SO COME ON NOW BRING IT ON

Publicerad 2010-03-16 19:42:50 i

Nu är jag hemma hos pappa. Brorsan fick köra oss hit, mamma har haft yrsel idag så hon vela inte sätta sig i en bil.
Min mensvärk har gått över nu, riktigt skönt! Det var verkligen pain. Men nu är det över som sagt var, men jag har väldigt mycket humörsvängningar. Vilket inte är så kul, för då blir jag sur på andra, vilket inte ens är meningen, eftersom att jag blir sur för minsta lilla. Och då blir dom sur på mig, osv osv. Jag kände bara för en liten stund sedan att jag var på väg att börja gråta. Gissa varför? Därför att pappa sade att jag inte kan ha tv;n klockan 21.00, för då ska han kolla på bandy. Då blev jag jätte sur och ledsen och var ruskigt nära på att börja grina. Bara där hör man ju, ledsen för ingenting liksom. Bara för att jag inte skulle få se Desperate Housewives, som jag hade längtat efter så. Men jag blir faktiskt arg på honom, jag kan aldrig ha tv;n här hemma hos pappa, för han ska kolla på antingen bandy, ishockey, fotboll, skidor eller någontign annat. Förut fick jag ju absolut inte ha tv;n, dånär det var OS, då blev han arg när jag frågade om jag fick ha den, eftersom han tyckte att det var onödsigt att jag frågade om det när jag visste att han vela se OS. Så även hanb lir sur för allting, hela tiden. Jag blir så trött på det här. Jag ska be honom skaffa alla kanalerna åt mig också, jag ha ju bara svt 1, svt 2, kunskapskanalen/barnkanalen, tv 4 och kanske kanal 6. Det är usla kanaler, jag kollar på fyran en gång i veckan.
Men nu ska jag starta filmen John Tucker must die, och börja packa upp alla saker igen. Ni anar inte hur mycket packning jag har med mig. Jag tar med mig hela garderoben, när jag ska vara hos mamma eller pappa i två veckor. Men jag tänker alltid ''man vet aldrig vad jag kommer att behöva''. Jag ska försöka tagga ner med packningen snart, i alal fall försöka.











Peace and Love

I SAID BRR IT'S COLD IN HERE

Publicerad 2010-03-16 17:30:44 i

Nu sitter jag här, ny vaken, men VÄRLDENS jävla mensvärk. Det gör så ont! Pain! Jag har legat med veetekudde i kanske två timmar, om inte mer. Och jag har precis tagit alvedon, för jag lyckades precis ta mig upp ur sängen.
Jag måste börja packa nu, jag ska först byta om till mjukiskläder, och slänga kläder i tvätten. Sedan bär det alltså av till pappa. Och jag ska bara vara hemma ikväll, jag ska nog dra ner på ica och köpa glass eller så. Jag tycker jag kan få äta det nu.
Men nu måste jag sätta igång, annars blir mamma arg. Vi ska vara där om en och en halv timme, senast.


Denna blev det förut, super duper bra som alltid!






Peace and Love

I'M KEEPING MY BABY

Publicerad 2010-03-16 14:24:30 i

En rätt så bra skoldag idag. Vi skulle bara ha nationellaprov i engelska idag. Vilket inte kändes så där jätte bra, men då fick man ju gå hem efteråt. Så det var rätt så nice Hoppas nu bara på att uppsatsen nästa vecka går bättre!
Jag har alltså hitills inte gjort speciellt mycket. Jag har setat med mitt nya fotoalbum ett tag bara.
Jag och Mathilda pratade även med Ursula idag, och hon sade att det var okej för oss att göra spanska provet nästa vecka. Det känns otroligt skönt, då slipper jag stressa med det också! : )
Senare ikväll ska jag och brorsan hem till pappa, nu har vi varit här i två veckor. Men vi får väl se om jag stannar två veckor ut hos honom, vi får se hur det går.
Om ett tag ska jag nog ringa Jannike och höra med henne om hon har lust att hitta på någonting. Kanske ta bion idag? Vi får väl se, ska ju som sagt höra med henne vad hon tycker också. Jag var in och kollade en hel del på trailern av Farsan, och det ser ju hur grymt rolig ut som helst! Och många säger att den är jätte bra och jätte rolig och att den helt klart är sevärd. Men jag såg också att det finns en ny film, som det har gått reklam om på tv. Änglavakt, tror jag att den hette. Den skulle jag också vilja se! Men vi får väl se vad och ur det blir, jag ska se Farsan först till att börja med i alla fall.
Nu ska jag slänga mig i sängen och vila en stund. Jag har ansträngt hjärnan ett tag idag, så nu vill jag vila. Jag är helt slut! Men jag ska nog kolla på film, så somnar jag nog tillslut. Det får bli en Bring It On film, men vilken?










Hitills har jag inte sett den femte filmen, men många säger att den är bra!






Peace and Love

HE'S JUST A CITY BOY

Publicerad 2010-03-15 21:21:57 i

Denna låt lyssnas det på riktigt mycket här och nu, i mina öron! Kan vara en ny favorit låt för min del. 
Den är så bra. Man tröttnar ALDRIG på den!


Just a small town girl
livin' in a lonely world
She took the midnight train goin' anywhere
Just a city boy, born and raised in South Detroit
He took the midnight train goin' anywhere

A singer in a smoky room
The smell of wine and cheap perfume
For a smile they can share the night
It goes on and on and on and on

Strangers waiting
Up and down the boulevard
Their shadows searching in the nights
Streetlights, people
Living just to find emotion
Hiding somewhere in the nights

Working hard to get my fill,
Everybody wants a thrill
Payin' anything to roll the dice
Just one more time

Some will win, some will lose
Some are born to sing the blues
And now the movie never ends
It goes on and on and on and on

Don't stop believin
Hold on to that feelin'
Streetlight, people
(repeat)

Don't stop!










Peace and Love

I WAS MADE FOR LOVING YOU BABY

Publicerad 2010-03-15 21:09:06 i

Nu har jag röjt undan på rummet, slängt all tvätt i en papperskasse som ska med till pappa imorgon, tagit kort på shoppingen från Stcokholm. Och jag har alltså hitills inte pluggat någon spanska. Icke bra. Men det ska jag sätta igång med lite senare. Jag SKA plugga idag, åtminstone kolla igenom allt.
Mamma är just nu iväg och hämtar Bosse, som ''bara sådär'' besämde sig för att komma upp hit. Och det blir ju kul! Allra helst för mamma som pratar om honom hela tiden och längtar ihjäl sig efter honom. Och även kul för oss, han är en jätte trevlig kille!
Men medan hon gör det, och maten väntar, så tänker jag slänga in bilder på shoppingen från Stockholm här och nu. Och medan lyssnar jag såklart på låtar från Glee: ↓

http://www.youtube.com/watch?v=wPiUHVV5z98

http://www.youtube.com/watch?v=L_mHvm2BMnQ

http://www.youtube.com/watch?v=6dBW4pViRTU

http://www.youtube.com/watch?v=EUhR7CrI5GU&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=f7exZIlfzbg&feature=related



Jacka - H&M reapris 99kr ord.pris 199kr


Jacka - H&M reapris 99kr ord.pris 199kr


Skinnjacka - H&M 399kr




Jeanstights - BikBok 2 för 149kr


Leggings - BikBok 2 för 149kr


Hårsnoddar och hårspännen - BikBok 2 för 1


Strumpor - H&M 79,50kr


Skor - Skopunkten 99,50kr ord.pris 199kr






Skor - Skopunkten 199kr







Fotoalbum - Lagerhaus 99kr




Plast juveler - Lagerhaus 49kr



Har påbörjat lite med innehållet..



Jeans - Ginatricot 199 kr


Skjorta - Ginatricot 49kr ord.pris 199kr (jag hade stämpelkort, med 150kr rabbat)


Detta köpte jag inte. Mormor köpte ett halsband, men vela inte ha saken som
hängde på, den ovan, så då fick jag den, så hon kunde hänga på sitt hjärta istället.



Denna hittade mamma idag. Hade jag vetat att vi hade DirtyDancing
så hade jag kollat på den hur mycket som helst! Toppen!



Ingen mer än jag som såg Björn Gustavsson bakom Salem al Fakir i lördags, i finalen?!
















Peace and Love

YOU GIVE LOVE A BAD NAME

Publicerad 2010-03-15 17:01:12 i

Det är 5 dagar och 17 timmar sedan som jag gjorde det senaste inlägget, alltså var det 5 dagar och 17 timmar sedan som jag ens satt vid en dator. Det är bra gjort, för att vara mig.
Jag tänker inte skriva om alla dagar i detaljer, absolut inte, då får Jannike spel på mig. MOHAHA!
Men som ni redan vet så har jag varit i Stockholm, onsdag till torsdag. Och det var super duper kul! Jag shoppade en hel del, det kommer bilder på shoppingen senare. Och vi hade jätte trevligt! Jag gick även förbi tre kändisar. Först Carolina Gynning, sedan en brud som har varit med i Äntligen hemma i fler år, och till sist den kände Maria Montazami. Inte dåligt, tre kändisar på en dag. Det måste vara rekord!
På torsdag till fredag var jag med Karin. Vi var hemma hos henne, kollade på film och hade jätte kul!
Och fredag till söndag har jag varit hos mormro coh vi har haft super mysigt och super kul. Vi har gjort allt möjligt! Och jag fick även hundra kronor av mormor för att köpa en ny sten till morfar, för den han fick i julklapp har tydligen tyvärr gått sönder.
Igår, söndag, var jag en sväng med Jannike. Och vi käkade mat, kollade på kläder och avslutade med att kolla på Black Water. Har ni sett den filmen? Super bra är den! Och jag och Jannike har även fått en varsin biobiljett av Robban och Sandra som tack för att vi var barnvakt åt Tea och Jonte förra helgen. Så nu ska vi gå och se Farsan, troligtvis på fredag.
Idag var första skoldagen efter lovet. Och det var väl lite ovant och man var lite trött, men det gick bra. Det har kommit en ny kille, en praktikant, som ska vara med oss på samlingarna, musiken och idrotten.
På matten fick vi tillbaka proven och jag klarade mitt, toppen!
Och nu på NO har vi börjat med fysik, krafter, ur tråkigt om ni frågar mig!
Just nu sitter jag och smaskar på yougurt, och ska snart proppa i mig kladdkakakakor. Sedan är det pluggning av spanska som gäller. Jag skulle plugga det på lovet men jag öppnade inte ens böckerna. Så det måste jag ta tag i och jag ska även fixa med mitt fotoalbum om jag hinner.


<3






Peace and Love

OH SHE IS A GOLD DIGGER

Publicerad 2010-03-09 22:54:33 i

Klockan är 22.47, jag och Cissi ska gå upp om fem och en halv timme. Känns bra, inte.
Men, som sagt, nu sitter jag här vid Cissis dator och Cissi står i duschen. Nej, nu kom hon. Vi ska alldeles strax gå och lägga oss. Antar jag, MOHAHA! Vi ska sova i biosalongen, och kanske kolla på Glee, vi får se hur det blir med den saken.
Jag har för övrigt gjort klart svenskan nu, riktigt skönt och lättande känns det.
Förut sade jag hejdå till mamma, det kändes som vanligt tungt. Nu kanske ni tycker att jag är jätte fjollig och att det låter som att jag ska lämna mitt eget barn för första gången. Men jag älskar henne så mycket! Hon är trotsallt min bästa vän.
Men nu ska jag ta och hoppa i min sov t-shirt och mina sovshorts och hoppas på att få sova bra dessa fem och en halv timme som vi kan sova.

STOCKHOLM, HERE WE COME!






Peace and Love

THE NIGHT IS GETTING COLDER

Publicerad 2010-03-09 18:14:20 i

Shit pommes frittes! Jag fick skjuts av min käre bror ner till stan. Redan halv tolv. Vi släppte av Fia och sedan hämtade vi Dennis. Och efter det, klockan tolv stack jag till TeWés för att möta upp Robert. Och nu kommer det otroligt knäppaste som jag har gjort på  länge. Vi satt där på TeWés konditori från klockan 12.00, till 17.30. FEM OCH ½ TIMME, NÄSTAN SEX TIMMAR SATT VID ÄR! Det är helt sjukt, enligt mig. Och dessutom satt vi inte bara där. Det kändes som om vi åt upp hela konditoriet och folk bara stirrade på oss. Vi köpte två stycken focachia, tre kakor, en semla, två coca-cola och två kaffe. Det är inte lite. Och vi tog upp hela tre bord med allt vi åt. Fy fan, jag skämdes där ett tag. Men vi hade absolut super kul och vi garvade hela tiden, exakt hela tiden. Robert är den mest snällaste och roligaste killen jag någonsin har träffat. Han är så störtskön! : ) Vi hade alltså super duper yber kul!!
För övrigt kan jag också meddela att vi var, sååå nära på att krocka idag. Och tro det eller ej, men den här gången var det inte Joakims fel. Som tur var. Vi kom vid Hemmakväll och det var en bil soms met före oss, vilket var fel gjort av honom. Han skulle ha väntat på att vi hade kört. Och Joakim åker ju på, men då svänger den där mannen ut och TVÄRNITAR. För då är det ett övergångställe, ochy det kommer folk. S¨å vi är supåer nära att åka in i bil jäveln och måste väja och då är vi super nära på att åka in i en lyckstolpe. Det var så hemkst! JÄVLA IDIOT! Se dig för, var inte ute i trafiken om du inte kan köra. Usch!
Hur som helst så är jag hemma nu, jag känner mig febrig av nå¨gon anledning, men det är okej. Jag känner migi alla fall inte hängig, men huvudvärken börjar krypa fram. Buhu,igår hade jag en bombande huvudvärk, det är så hemskt. Som tur var så har vi någonting som kallas alvedon. Jag älskar alvedon, det är min bästa vän!
Så fort jag har skrivit klart det här ska jag sätta mig och umgås med mamma och Bosse en stund, käka middag ( om jag orkar ), och sedan ska jag göra klart svenksan. Jag har fortfarande inte gjort kalrt den! Fy på mig!
Senare ska jag även packa inför imorgn, det ska bli super duper kul, vi kommer ha så roligt! : )
Jag soer även hos Cissi ikväll, så vi får se om det blir någon uppdatering. Annars är det här det sista inlägget före Stockholm. För imorgn hinner jag inte, tåget går klockan sju. Så om det inte kommer nå mer ikväll, så kommer nästa på torsdag eller fredag.


Stockholm i mitt hjärta.






Peace and Love

ON MY OWN

Publicerad 2010-03-09 08:24:00 i

Strax efter sex imorse kom Cissi med Glee, de två sista avsnitten på första säsongen. Och nu har jag precis kollat klart på dom. STOR tummen upp på Glee!
Just nu är klockan kvart över åtta och jag är alltså vaken. Jag vet inte hur jag ska göra. Om jag ska lägga mig i sängen och sova lite till, om jag ska äta frukost och till det kolla på Saltön. Eller om jag ska duscha nu, så att mitt hår hinner torka, så att jag akn platta det senare. Jag tror det får bli så! Så nu hoppar jag in i duschen och frächar till mig lite, äter frukost och kollar på Saltön och sedan lägger jag mig och sover. Om jag inte pluggar svenska också, för då kan jag lämna in den där jävla recentionen till Inger påväg ner till stan. Aja, vi får se hur jag gör.








Peace and Love

DON'T STOP BELIEVIN'

Publicerad 2010-03-08 23:56:10 i

ÅH! Jag tror helt seriöst att jag har hittat världens mest bästa serie, någonsin. Glee. Som jag sade i förra inlägget så skulle jag dra till Cissi för att glo på Glee. Jag har bara sett två avsnitt och tyckt att det var helt okej. Men nu när jag har sett alla avsnitt allra från början. Det rä ingentign. Man blir helt besatt. Man blir beronde, det är beronende framkallat helt eneklt. Ens ka är säker, den serien SKA jag köpa. Tack vare Cissi så har jag hittat mitt favorit serie. Och imorgon kommer Cissi, KLOCKAN SEX PÅ MORGONEN, för att lämna den fjärde skivan av Glee, så ska hon få tillbaka den andra och tredje skivan. Och självklart stiger hon inte upp bara för att läman skivan till mig, hons ak till Gävle. Men jag tänker kliva upp så tidigt i alla fall, jag gör allt för att få se på Glee. Börjar kolla ni med, NI KOMMER ÄLSKA DEN, JAG LOVAR!
Övrigt så var det riktgit trevligt hemma hos Cissi! Vi satt oss som sagt i deras biosalong, med poppcorn, kakor, Loka och snickers. Och bara glodde på bioduken. Vi pratade även om Stockholm, vad vi ska ta med oss, hur vi gör med frukost och sådant. Nu har jag även ringt till pappa och ordnat så jag får 500 kr till Stockholm. Vilket betyder att jag har nästan 2000 kr - nice! Och jag har även pratat med min kära moster. Så på onsdag kommer hon, Ebba och Hugo in till stan och umgås med oss. Vi ska luncha eller fika. Vi får se vad det blir! Det ska bli trevligt!
För övrigt så har jag gjort nästan allt på listan som jag skrev förut: ↓

- Skriva av min shoppinglista (det är slut på bläck i skrivaren)
- Skriva klart svenskan, inklusive lämna den till Inger
- Fixa med en tröja
- Bädda rent sängen
- Slänga all tvätt i tvätten
- Kanske röja undan lite
- Umgås med Cissi
- Sms;a med Robert

Det är bara de tråkiga sakerna som jag har kvar. Dvs plugga svenska och skriva av shopping listan. Vilket är precis vad jag tänker göra innan jag lägger mig.
Egentligen borde jag inte komma i säng så fruktasnvärt sent, eftersom att jag ska upp klockan sex för att hämta Glee. Men jag hämtar den, sover lite till och sedan kliver jag upp, kollar på den, och gör iordning mig för att möta upp Robert på stan för en fika. Det ska bli trevligt!








Peace and Love

JAG TROR DU HÖRDE MIG NÄR DU KRÖP IN UNDER KJOLEN

Publicerad 2010-03-08 10:15:42 i

Ted Gärdestad, vilken kille. Just nu dunkas det förfullt med hans låtar inne på mitt rum. Himlen är oskyldigt blå, vilken härlig dag, jag ska fånga en ängel, eifeltornet, och massa andra bra låtar. Någon mer som tycker att han är bra?
Jag vaknade för ungefär en halvtimme sedan. Och hitills har jag enbart suttit här vid denna lockande dator. Usch, jag sitter alldeles för mycket vid datorn. Men men..
Men jag har faktiskt upptäckt två bra saker. Det första är att det står att det ska vara bra väder i Stockholm, jag ska kolla imorgon cokså, eftersom att dom ändrar väderprognosen stup i kvarten. Och den andra saken är att Saltön, ni vet den där serien som går på SVT, ska börja igen. ÄNTLIGEN, säger jag bara. Det är ju en super mysig och super bra serie. Så nu har jag någonting bra att längta till på måndagar också. Ikväll klockan 21.00 är det säsong start.
Jag sitter just nu och läser bloggar. Paow, Dessie, Kissie, Katrin Zytomierska och Linda Rosings bloggar. Jag älskar deras bloggar. Och när jag läser dom nu så blir jag jätte peppad på att åka till Stockholm. Man får se bilder som dom har tagit när dom har varit på stan, och ååh, jag vill också gå på stan i Stockholm. Och snart så! : )
Idag har jag lite saker att göra. Jag ska; ↓

- Skriva av min shoppinglista (det är slut på bläck i skrivaren)
- Skriva klart svenskan, inklusive lämna den till Inger
- Fixa med en tröja
- Bädda rent sängen
- Slänga all tvätt i tvätten
- Kanske röja undan lite
- Umgås med Cissi
- Sms;a med Robert

Så jag har i alla fall att göra idag. Och detta ska jag sätta igång med snart, först ska jag äta en god frukost. Det känns inte som att vi har lov. Men det är så otroligt skönt! : )








Peace and Love

YOU CAN SEE MY HEART BEATING

Publicerad 2010-03-07 22:20:52 i

Vilken helg. Jag och Jannike har suttit barnvakt från fredagkväll - söndagkväll. Och att vara barn vakt är super roligt, men det är inte så bara. Man blir helt utpumpad när man har suttit barnvakt en hel helg. Men som sagt, det har varit jätte roligt! Vi satt barnvakt åt Jannikes kusiner Jonathan och Tea. Och vi har gjort massor. Vi har kollat på film, vi har haft myskvällar, vi har pysslat en massa massa massa, vi har lagat och ätit mat, vi har åkt pulka i det strålande vädret (18 + grader), vi har sovit ett fåtal timmar och oj. Nu är jag helt slut. Det är med andra ord, skönt att få vara hemma.
Ikväll har jag myskväll med mamma. Vi har precis ätti godis och dipp med grönsaker och vi kollar på Wallander - Masterminde, som går på tv. Men just nu är det reklam, så jag passar på att blogga lite, vilket jag inte har gjort på hela helgen.
Jag har hitills inte gjort klart svenskan heller. Jag hann inte göra det i fredags, eftersom att vi skulle sitta barnvakt och självklart glömde jag allting hemma. Men även om jag hade tagit med mig svneksna dit så hade det nog inte blivit någontign gjort, eftersom att vi har varit upptagen hela tiden. Men det är inte alls mycket kvar. Så imorgon ska jag försöka göra resten och åka med den och lägga i hennes brevlåda.
Imorgon ska jag till Cissi, och vi ska kolla på första säsongen av Glee, som Cissi har hyrt. Och antagligen blir det en massa prat om Stockhomsresan. Det ska bli riktigt super kul, eftersom att vi tyvärr inte umgås så ofta som vi gjorde förr. Men det ska det bli ändring på! : )
Och på tisdag, om Robert kan, så ska vi ta oss en fika. Det skulle vi egentligen göra i lördags, men de blev alltså inte av. Så då sade vi att vi skulle ta det nu i veckan istället. Och hela min vecka är ju helt planerad. Imorgon (måndag) ska jag vara med Cissi. På tisdag ska jag troligtvis ta en fika och umgås med Robert. På onsdag åker jag med Cissi till Stockholm. Och på torsdag kommer jag och Cissi hem igen, sent på kvällen. Och på fredag ska jag till mormor och vet inte om jag kommer hem på lördag eller söndag. Dvs att jag har mitt lov helt planerat. Och in i det måste jag klämma in lite pluggning av spanska och som sagt, göra klart svenskan ska jag göra. Men det här fixar jag! : )
Nu snart, börjar Wallander igen. Så det är väl bäst att jag lyfter på rumpelumpen och beger mig in mot vardagsrummet.


Idag är det ingen vanlig dag, nej för
det är Fransens (Frans) födelsedag!
Hurra hurra hurra, hurra hurra hurra! : )







Peace and Love

WE CAN WORK IT OUT

Publicerad 2010-03-05 13:30:17 i

Just nu sitter jag och väntar på att pastan ska koka klart. Jag gjorde ingen riktig frukost, utan nu tänker jag göra en pastasallad istället. Så blir det frukost lunch. Det ska bli riktigt gott!
Medan jag väntar tänkte jag slänga in lite bilder från mormors och Ebbas födelsedag.



Hugo


Greger och Ebba


Ebba


Jag och Hugo


Hugo


Jag och Hugo



Jag och Hugo



Ebba


Fia, Joakim och Ebba


Fia och Joakim


Hugo, Viktoria och mormor


Greger


Hugo, Viktoria och mormor


Linus


Greger och Hugo


Linus och mamma


Linus och mamma


Linus och mamma


Hugo


Hugo


Ebba, mormor och jag


Ebba och mormor


Joakim


Linus och Ebba


Linus och Ebba


Hugo


Hugo


Hugo och Linus


Hugo och Linus


Fia och Hugo






Peace and Love

MANBOY MANBOY YOU CAN CALL ME MANBOY

Publicerad 2010-03-05 11:55:30 i

Nu kör vi en Top tio lista, för det var ett tag sedan nu. Och jag tänkte även köra en hissar och dissar lista när jag ändå är igång!



Kategori: Melodifestivalens bidrag

1. Anna Bergendahl - This is my life
2. Salem Al Fakir - Keep on walking
3. Andreas Johnson - We can work it out
4. Eric Saade - Manboy
5. Pauline - Sucker for love
6. Hanna Lindblad - Manipulated
7. Ola - Unstoppable
8. Linda Pritchard - You're making me hot-hot-hot
9. Sibel - Stop
10. Elin Lanto - Doctor doctor









Stockholm

Säg någon som inte tycker om Stockholm. Jag älskar Stockholm! Det är så mysigt, stort och mycket mycket mer shopping än vad vi har i Hudiksvall. Så Stockholm är ett klart val för mig att flytta till när jag går ut gymnasiet och söker jobb.



Våren

Våren är så underbar! Värmen börjar krypa fram, man kan klä sig lättare, man kan shoppa vår/sommarkläder vilket kan vara det roligaste som finns. Och framför allt, det är ingen snö på marken. STOR tummen upp för våren.



The Voice

Jag har en känsla av att jag redan har hissat The Voice en gång, men vad gör det. Dom är så grymma! Det är det bästa tvprogrammet som man kan vakna till. Alla tre, Josefine, Paul och Jacob är så störtsköna. Och torsdagarna är bäst. Då är Katrin Zytomierska där och pratar skvaller om andra. Det var bl a hon som sade att Linda Rosing var gravid, innan Linda själv fick säga det, för Linda vela vänta med det.







Mens

Ibland önskar jag att jag var kille, vilket jag inte tror att jag är ensam över. För killar, dom slipper mensen. Det är bland det värsta som finns. Det skapar nästan bara problem. Man får ofta mensvärk, i alla fall jag, jag blir grymt sugen på choklad, och jag blir sur för minsta lilla. Och på sommaren är absolut mens det värsta som finns!



Människor som är fejk

Jag HATAR folk som inte är sig själv. Vad är meningen med det? Jag tror inte att någon här på denna jord tycker om människor som är fejk. Var dig själv istället. Det är den riktga du som alla tycker om.



Pannkaka


Nu kanske ni tycker att jag är dum i huvudet som inte gillar pannkaka. Men det finns två anledningar till det. Pannkakorna i skolan är vidriga, kanterna är stenhårda och dom går ju inte att äta. Och den andra anledingen är att vi har fått pannaka en gång i veckan, ibland två gånger i veckan, hemma hos pappa. Då tröttnar man gasnak mycket efter ett tag.








Peace and Love

KEEP ON WALKING KEEP ON WALKING

Publicerad 2010-03-05 11:07:14 i

Jag kom i säng klockan 02.00 inatt och jag har vaknat för ungefär en halv timme sedan. Klockan är snart elva.
Jag har setat och kollat lite vad det ska vara för väder när vi åker till Stockholm på onsdag-torsdag. Och på onsdag ska det vara -4 - 1 grader, det är ju helt okej och skönt. Och på torsdag ska det vara -1 - 1, det är ju ännu bättre! Men en tråkig sak med Stockholm är att jag har beräknat att jag kommer få min mens precis när vi ska åka till Stockholm, den dagen, om jag har räknat rätt dvs. Men det tror jag att jag har gjort. Men men, that's a girls life! Jag tänker inte låta mensen förstöra min resa till Stockholm. Jag får väl knarka alvedon då, för det är ju mensvärken jag är mest orolig för. Jag är rädd att jag kommer få så ont så jag inte kommer orka att gå på stan. Men det kommer nog gå så bra så och både jag och Cissi är så peppad och vill verkligen åka nu. Jag har gjort klart min shopping lista också. ↓

SHOPPINGLISTA

- Fotoalbum
- Tights och strumpbyxor
- Flanellskjorta
- Strumpor
- Vårskor och klackskor
- BH och trosor
- Vårjacka
- Hatt

Och utöver det blir det ju en massa mat och fixa och gotta också. Men det tror jag mamam eller pappa skulle betala. Jag ska prata lite mer med dom! Det är lyckost Cissi som fyllde år för två dagar sedan, hon har säkert massvis med pengar för det var det enda hon önskade sig. Men jag kommer i alla fall ha ungefär 1500 kr kanske.
Jag vill jätte gärna ha ett nytt fotoalbum. Det jag har nu köpte jag för flera år sedan på Ö&B, rosa med blommor på, väldigt tråkigt och gammalt fult. Så jag vill ha ett nytt och jag har sett två jätte fina på Lagerhouse. Så dit ska jag gå in och kika ens väng och förhoppnignsvis köpa ett. Jag vill ju ha ett nytt fotoalbum som jag akn klistra in min afina foton på minnen, minnen är bland det bästa som finns. Så kan man kolla tillbaka i den när man blir gammal coh man kommer ihåg hur det var.
Snart ska jag äta mig en god frukost och sedan ska jag sätta igång med svenskan så jag blir klar med den.
Ikväll blir jag nog bara hemma, framför tv;n med dipp och grönsaker och en massa annat gotta. Och ikväll ska jag även vara med Jannike, tror jag, jag ska ringa och höra med henne senare , annars blir det Cissi. Och det blir såklart Let's dance, där paren ska dansa två gånger idag, och även såklart Solsidan. Solsidan är höjdpunkten på hela kvällen, det är så galet bra!


Gissa vart det här är, det är i Skåne. Dom har redan fått vår...







Peace and Love

SUCKER FOR LOVE

Publicerad 2010-03-05 00:59:40 i

Klockan är 00.25 och här sitter jag, klar vaken. Men det gör ingenting, jag ska inte till skolan imorgon. Så på sätt och vis kan man säga att mitt lov började redan igår.
Idag har Jannike varit här en sväng, det blev inte så jätte länge. Hon kom hit, vi kollade på Andra Avenyn, käkade och tänkte hyra film. Men då ringde hon sin mamma och frågade när dom tänkte hämta henne, så vi visste om vi skulle hinna hyra film. Och då säger dom att dom ska på Texas och käka, så då följde hon med dit. Men jag förstår henne, det skulle jag också ha gjort, även om jag hade ätit precis innan! : )
Sedan dess har jag bara suttit här vid datorn, har inte pluggat någontign idag, inte ens svenska. Så den får jag göra klart imorgon när jag vaknar och lämna i Ingers brevlåda.
Jag fick något ryck förut och började kolla på en massa gammla Big Brother klipp på youtube förut. Jag tycker det är så kul att se på när folk gör bort sig i tv, bårkar om minsta lilla grej och gör det till världens strörsta grej, och har typ ångest för att dom är där dom är. Och dessutom ligger dom coh knullar med varenda jävla människa där inne, som svenska folket ser i tv, om ni frågar mig så är det sjukt. Enbart sjukt. Men det är ju på det viset som vissa blir kndisar, exemeplvis Linda Rosing, Marie Picasso, BB Jessica och alla andra. Jag skulle aldrig gå med på och göra en sådan grej, göra bort sig i tv. Inte ens för en miljon som det är dom tvälar om. Värdelöst.
Men hur som helst så är det det som jag har sysslat med den här kvällen, kollat på Big Brither helt enkelt.
Nu är klockan ganska mycket och jag ska snart lägga mig. Nu kom jag på att jag ska byta sängkläder också, usch vad jobbigt. Men men...
Innan jag drar igång med det så tänkte jag svara på en lista.

Tjejlistan

1. Har du ett par rosa string?- Nej, det har jag inte

2. Vem var den senaste du pussade? -
En godnatt puss på kinden till mamma
3. Har du en sjukdom? -
Nej, det har jag inte
4. Trivs du med det? -
5. Hur många killars telefonnummer har du inlagt i din mobil? - Hälften av kontakterna kanske
6. Gillar du någon nu? - Ja
7. Vad gjorde du inatt? - Sov och drömde
8. Och i förrgår natt? - Sov och drömde
9. Vad gör du innan du ska sova? - Borstar tänderna och tvättar mig
10. Kan du prata med din mamma om allt? -
Ja, det kan jag.
11. Hade du berättat för dina föräldrar om du blivit gravid? - Självklart!
12. Har du varit gravid? -
Nej
13. Hade du blivit glad om din pojkvän friat till dig? - Kanske inte i den här åldern, men absolut om jag hade varit äldre
14. Choklad eller glass? -
Beror på vad det är för choklad och glass
15. Push-up eller T-shirtbh? -
Push-up bh, vad är t-shirt bh?
16. String eller hipsters? -
Hipsters

17. klackskor eller sneakers? -
Beror på vart jag ska och vad jag ska göra
18. Kjol/klänning eller jeans? - Beror på vad det är för årstid

Tio fakta
1. Hemstad/ort -
Hudiksvall
2. Hårfärg? -
Mörkbrun
3. Längd - 1,69 ½
4. Frisyr - Långt slitet hår, med kluvna toppar..
5. Ögonfärg - Mörkgrön
6. Skostorlek - 39/40/41
7. Humör -
Just nu är jag glad, men trött
9. Civilstatus - Singel
10. Vänster eller högerhänt - Högerhänt

Tio saker om ditt liv
1. Har du nånsin varit kär? -
Ja
2. Tror du på kärlek? - Absolut!
3. Har du gjort något inom kärleken som du verkligen ångrar? - Nej
4. Har du någonsin fått ditt hjärta krossat? - Jag vet inte hur jag ska förklara..
5. Har du någon gång krossat någon annans hjärta? -
Nej, inte vad jag vet i alla fall
6. Har du nånsin blivit kär i din bästa vän? - Nej, det har jag inte
7. talade du om de för honom? -
8. Är du rädd för att starta ett förhållande med någon? -
Nej
9. Har du nånsin haft en hemlig beundrare? - Kanske det kanske
10. Tror du på kärlek vid första ögonkasstet? - Ja, absolut

Tio saker

1. Kärlek eller pengar? -
Kärlek
2. cider eller öl? -
Ingenting
3. Dag eller natt? - Dag
4. One night stand eller förhållande? - Förhållande
5. Tv eller internet? - Internet
6. Pepsi eller cola? - Coca-Cola
7. Vild fest eller romantisk hemmakväll ? - Romantisk hemmakväll
8. Färgfoto eller svartvita? - Färgfoto, men svartvitt är otroligt fint också
9. Telefonkontakt eller face to face? - Face to face, tror jag
10. Bilddagboken eller myspace? - Bilddagboken.se


Tio Har du nånsin
1. Har du nånsin blivit upptäckt när du smitit ut? -
Nej, jag har aldrig smitit ut
2. Har du nånsin viljat ta livet av dig? - Nej
3. Har du nånsin gjort något du ångrar? - Ja
4. Har du hoppat bungy jump? - Nej, men jag vill, tror jag..
5. Har du nånsin varit med i en olycka? - Nej, det har jag inte
6. Har du nånsin ätit en hel tårta? - Ja, en hel liten tårta

7. Har du nånsin önskat att någon ska göra sig riktigt illa? - Ja, det tror jag faktiskt
8. Har du nånsin gått på bio ensam? - Nej
9. Har du nånsin gillat någon utan att de vart ömsesidigt? - Nej
10. Har du nånsin tyckt att världen suger? - Ja, det har nog hänt



Om dig

1. Hur mycket är klockan just nu? - 00.53, har det ens med mig att göra?
2. Namn? -
Ida Martina Karlsson
3. Vart bor du? - Hudiksvall
4. Hur många barn vill du ha? -
Max tre stycken
5. Vill du gifta dig? - Ja, absolut!
6. Rullar du spaghettin eller skär du den? - Det är olika för varje gång jag äter spagetti
7. Har du ätit sushi? - Ja, det har jag
8. Favoritglass? - Ben & Jerry's, tror jag
9. Hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet? -
Fyra, tror jag
10. Humör? - Jag är fortfarande glad, men trött..

Skulle

1. Skulle du vilja vara längre? - Nej, kanske när jag blir äldre
2. Skulle du vilja väga mer? - Nej
3. Skulle du vilja dricka dig full nu? - Nej, det är så onödigt

Kan
1. Kan du röra på öronen? - Ja, det kan jag
2. Kan du slicka dig på näsan? - Nej, det kan jag inte
3. Kan du kolla i kors med ögonen? - Ja
4. Kan dina föräldrar lita på dig? - Ja, absolut!
5. Kan du låta bli att prata på 4 timmar? - Ja, det gör jag ju när jag sover
6. Kan du vara på en fest utan att dricka? -
Ja, det kan jag
7. Kan dina vänner lita på dig? - Ja, absolut!
8. Kan du tänka att pierca dig i naveln? - Ja, det skulle jag
9. Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar? - Ja, det kan jag


Vem
1. Vem älskar du?
- Min familj och alla mina vänner
2. Vem kan berätta allt för dig?
- Dom som känner att dom litar på mig
3. Vem vill du bli full med? - Jag vill inte bli full..


<3






Peace and Love

WHATCHA GONNA DO IF HE COMES TIGHT UP TO YOU?

Publicerad 2010-03-04 09:26:28 i

Phu! Klockan är 09.11 och här sitter jag, fast jag är ''sjuk'' idag. Vad onödigt..
Igår blev det som sagt inte till att jag pluggade, dels för att jag inte hann och för att jag kände att jag ändå inte skulle klara av provet om jag skulle göra det idag. Så mamma var snäll och sjukanmälde mig idag (även om hon hatar att göra det), så idag har jag ont i magen.
Igår hade vi här hemma en trevlig kväll! Bosse kom som sagt hit och han var jätte trevlig och han coh mamma satt i soffan och höll om varandra och såg ut som om dom var tonårignar igen. Man ser på dom att dom är så kära! Så mamma, Bosse, jag, brorsan coh Fia satt i sofforna och kollade på tv och snackade och skraqttade. Riktgit mysigt var det! Också åt vi buritos till middag, och ballerina kladdkaka kaor doppade i mjölk till efterrätt.
Och idag är jag som sagt hemma och ska nog lägga mig i sängen snart igen och sova lite till. Annars kommer jag nog bara vara sur och grinig och trött senare.
Just nu sitter jag och lyssnar på Robin Bengtsson - Sitting on the dock of the bay, grymt bra.
Senare ska jag även städa lite, plugga svenska bl a, den ska jag åka till Inger med senare. Och annars ska jag bara slappa.
Lite senare kanske det kommer lite frågelistor, top tio och andra saker, om jag har tråkigt.



Idag får världens bästa mormor och jag stå för bilden! : )






Peace and Love

SITTING ON THE DOCK OF THE BAY

Publicerad 2010-03-03 17:22:47 i

Jag måste sluta slarva så mycket som jag gör nu, med  att lägga mig i tid på kvällarna. Jag har kommit i säng jätte sent de tre senaste dagarna. Vilket leder till att jag blir super trött på morgonen och vaknar sju istället för halv sex. Inte bra.
På spanskan idag gick jag och Cissi ut coh satte oss i korridoren och jobbade. Eller, ''jobbade''. Vi satt mest och pratade om Stockholm och vi båda är så uppspelta och vill åka NUNUNU! Det ska bli så grymt roligt! Och appropå Cissi. Idag är det ingen vanlig dag, nej för den är nämligen Cissis födelsedag! Hura hurra hurra! : )
På svenskan blev jag super glad idag. Jag har inte kommit någon vart med boken som vis ka redovisa, men nu har jag skrivit klart om handlingen och Inger sade att det ser bra ut. Resten tror jag nog att jag fixar, hoppas jag. Men det jag blev så frutkansvärt glad över är att jag fick MVG på Nationella uppsatsen, VG+ på nationella muntliga, och dessvärre IG på nationella frågorna. Men hon sade att det gör ingeintg, för som slutbetyg på svenska nationella frår jag VG. Vilket betyder att jag nog behåller mitt MVG, sade hon! Yey! Nu är Ida super duper glad!
Sista lektionen hade vi matteprov. Och det gick bra, det kändes i alla fall bra, så nu får vi väl se vad det blir för resultat när vi kommer tillbaka efter lovet.
Efter det var det bara att traska hemmåt och nu är jag hemma och har varit ett tag. Jag har pratat med Jannike i telefon, läst bloggar, bloggar nu själv. Och när jag har skrivit klart det här ska jag kolla på efterlängtade Andra Avenyn som jag har varti utan i två veckor pågrund av OS nu. Men nu har det äntligen börjat igen!
Ikväll ska jag plugga, göra klart svenskan och kanske kanske plugga spanska. Jag har inte pluggat nå spanska alls, och jag käner mig jätte osäker, och funderar därför på om jag ska vara ''sjuk'' imorgon. Men vi får se hur jag gör, jag ska prata med mamma också.
Snart kommer även mamam hem, med Bosse! ; ) Det ska bli kul att få träffa honom! Och mamma ska även köpa Ballerina kladdkaka kakor, det är så gott att doppa dom i mjälk. Mmm, vad gott!








Peace and Love

BECAUSE THIS IS MY LIFE MY FRIEND AND THIS IS MY TIME TO STAND

Publicerad 2010-03-02 16:47:41 i

Jag fick en jätte konstig tanke, som jag egnetligen har tänkt många gånger, som jag kände jag bara måsta få svar på. Gissa vad jag vela veta. Hur långt kan en huggorm hugga? Alltså kan den typ åka upp i luften och hugga eller hur gör den, hur långt? Jag har undrat det så länge, hela sommrarna går jag runt och tänker på det. Så igår klockan halv tolv på kvällen, satte jag mig och googlade. Jag fick tyvärr inget svar, men jag fick däemot en väldans chock och skrek på mamma. Jag lägger in bilden längre ner i inlägget. FY FAN. Och ormar är det värst jag vet, jag har världens ormfobi. Jag klarar inte ens av kopparödlor, och det är ju inte ens en orm.
Pågrund av det där så kom jag i säng efter tolv någon gång, vilket inte var bra. För det gjorde så att jag vaknade halv sju imorse. Inte bra. Men jag hann i alla fall duscha och sådant som jag vela. Men idag gick jag bara på två lektioner. SO och musik. Och det var inte så mycket vi gjorde, på SO hade vi genomgång coh antecknade så det glödde om pennorna och på musiken repeterade vi samma sak som vi har gjort de sjuttioelva senaste gångerna. Men sedan kände jag att jag inte hade någon lust att vara kvar, jag var så frutkansvärt trött och lite annat. Så jag sade att jag mådde dåligt och gick hem. Men jag tog såklart med mig en massa saker, så jag ska kunna plugga här hemma istället! Men det har inte gjort ännu. Jag åt dirket när jag kom hem, sedan kollade jag påf ilm och somnade i sängen och där har jag elgat tills nu. Det var ritkgit skönt att få sova ut! Det behövdes verkligen.
Snart kommer mamma hem. Hon skulle köpa lite avokade till mig. Jag blev jätte sugen på att ha avokade i sallad. Det är så fruktansvärt gott, nyttigt och även billigt. Så det kommer mamma snart hem med.
Och appropå mamma. Jag är så fruktansvärt glad för mamma. Hon har ju som sagt fått en jobb, hon har fått en jobb. Hon har ju för fan inte haft ett helt jobb sedan elva år tillbaka. ELVA ÅR! Så det var verkligen på tiden och hon förtjänar det. Men inte nog om det, hon har träffat en man från Söderhamn. Dom tog kontakt igen på facebook, dom är nämligen gammla barndomsvänner kan man säga. Och nu har dom träffats ett par gånger och dom pratar med varandra i telfon, över facebook och sådant. Och man märker på mamma att hon är världens lyckligaste. Hon skiner upp. Och sitter och ler hela dagarna. Hon hade blivit arg på jobbet idag. Bara för att hon inte kunde jobba, hon tänker på honom hela tiden. Hon har sagt att hon är kär, och det är han med. Han kanske kommer upp i helgen också, då får jag träffa honom! Hon säger att hon är så lycklig för att hon har fått ett helt jobb, hon är kär i världens underbaraste man, hon har världens bästa barn och hon säger att livet leker, att det är just nu underbart alltihop! Tänk hur det kan bli, jag är så frutkansvärt glad för min älskade mamma. Det här förtjänar hon.
Men i alla fall, just nu sitter jag och lyssnar på Anna Bergendahl - This is my life. Jag har ätit ballerina kladdkaka, doppade i mjölk och det blir verkligen kladdkaka, enligt mig. I alla fall om man doppar dom. MMMM!
Jag ska snart ta tag i pluggandet. Jag ska plugga matte inför imorgon, spanska till på torsdag, även göra matteläxor, kanske plugga lite svenska och engelska också. Vi får se hur det blir. Men matte och spanska i alla fall.
Och ikväll ska jag bara ta det lugnt. Jag ska bl a skriva en shoppinglista till Stockholm, kolla hur vädret ska vara i Stockholm när jag och Cissi ska dit ( LÄNGTAR! ), sedan ska jag också kolla på lite kläder på internet och mamma och jag kanske ska beställa lite saker. Det lät i alla fall som det igår!
Och kvällen ska jag avluta med att kolla på det nya programmet Dating in the dark och jag sparar det bästa till sist. Nämligen nya avsnitt av Desperate housewives. ÄNTLIGEN HAR DET BÖRJAT IGEN! Jag har saknat det som en tok. Men om jag ska se det så läre jag sätta igång med pluggandet nu. Bara en liten skrivlista först, för kul skull.


Skriv in ett flick & ett pojknamn på varje bokstav som du känner någon som heter;

 

A: Anna och Anton

B: Beatrice och Bosse

C: Cecilia och ____

D: ____ och David

E: Ebba och Emil

F:  Frida  och Frans

G: Gittan och Göran

H: Helena och Hugo

I: Ida och ____

J: Jannike och Joakim

K: Karin och Kristian

L: Lena och Linus

M: Mathilda och Marcus

N: ____ och Niklas

O: Olivia och Ossian

P: Petra och Perra

Q: ____ och ____

R: ____ och Robert

S: Sandra och Sven-Arne

T: Tea och Tobias

U: Ulla och ____

V: Victoria och Victor

W: ____ och William

X:  ____ och ____

Y: Yvon och ____

Z: ________och_________

Å: ____ och ____

Ä: ____ och ____

Ö: ____ och ____


Här är bilden som jag skrek över igår och som jag ficik världens chock av.
Plus att jag satt super nära skärmen så jag fick den rätt i ansitke. Brr!






Peace and Love

BECAUSE THIS IS MY LIFE MY FRIEND AND I CAN'T BE SOMEONE ELSE

Publicerad 2010-03-01 23:07:25 i

Jag brukar, som jag har sagt tidigare, läsa Linda Rosings blogg. Jag läse den varje dag och tyckre den rä jätte bra. Och idag skrev hon om hur bra Anna Bergendahl är. Och jag håller med. Eller, först nu, har jag insett hur bra hon faktiskt är. Jag sitter och nördar hennes fina låt som hon tävlade med i melodifestivalen i lördag, om och om igen. Och den är lika bra varje gång och texten är ju så vacker. Åh, hon är så bra!!
Dagen idag, började jag med att försova mig till halv åtta. Inte bra. Inte alls bra.
På samlingen delade dom ut priser, från skoljoggen. Jag menar, hallå, det var ju ett tag sedan. Det var 090909, dagen då morfar gick bort, det var ju där jag fick reda på det och bröt ihop. Men som sagt, det var ganska länge sedan ( även om det känns som igår.. ), och först nu får vi priserna. Eller rsier, snarare skräpet, idag fick vi sklräpet. Dom lottade ut vinnarna och det blev jag och Daniels som vann. Och Daniels tog en godisstrut och jag fick en värdelös liten ful anteckningsbok. Den kommer att bo i papperskorgen kan jag säga redan nu.
Tekniken hade vi ingen lärare, så alla förutom jag satt och babblade. Jag gjorde ett gäng VG frågor. Så lite fick jag i alla fall gjort!
Och på SO idag, så blev jag klar med en inlämningsuppgift, och jag lämnade även in och gjorde klart både islam och judendom. Nu känns det så skönt att ha det gjort!
Och på NO så var ju jag klar med alla frågor, så jag och några andra som också var klara, fick läasa i börcker och tidningar. Ska jag vara ärlig, så tyckte jag det var intressant att sitta och läsa dom. Och mycket mycket roligare framförallt.
När jag kom satt jag bara vid datorn, coh jag gick ju hemt ill mamma efter skolan, eftersom att nu ska vi äntligen vara här i två veckor.
Och strax efter fyra så åkte jag och mamma till Söderhamn - igen. För att hämta mammas väska med körkort, bankomat kort, allt. Så då fick vi träffa alla igen. Och jag vet inte vad det är. Ebba har kommit in i världens turrålder. Hon ställer fårgor och skrattar hela tiden och drar dessutom ner tröjan på en. Varför har du tuttar, varöfr har du så tora och inte jag, haha du har tuttar, nu ser alla dina töttar säger hon och drar ner tröjan på en. Men jag antar att det är vanligt, helt normalt i den ålder, hon har ju precis fyllt fem år. Shit, värsta stor tjejen är hon ju nu!! Hur kunde tiden gå såhär fort, hon var ju för sjutton gubbar nyss en bebis?!
Sedan sen vi har kommit hem därifrån har vi hämtat all packning hemma hos packa, vi har handlat, vi har käkat middag och bara slappat. Jag har även lagt in alla kläder i garderoben. Och jag får inte plats med mina kläder längre. Jag rensar garderoben en gång på två veckor, så allt som jag inte använder åker ut. Då tycker man ju att garderoben borde få bättre utrymme, men icke då. Eller så rä det att jag köper nya kläder hela tiden. För jag får inte palts med dom längre, och det slutar alltdi med att jag slänger köäder på golvet för att jag blir sås ur och jag får inte ens in lådorna för dom är smock fulla. Egentligen vill jag ha garderoben bredvid, också. Men vart ska vi då ha alla sängkläder, handdukar, dukar och allt? Jag önskar att ju mer kläder mn köpte ju större och bättre utrymme fick amn i garderoben. Det vore ju perfekt!
Just nu sitter jag här och skriver allt det här onödiga. Mamma sitter och pratar med hennes ragg i telfonen, men jag ska snart ropa in henne hit så ska vi kolla på lite kläder från H&M. Och sedan väntar sängen. Ikväll har det inte blivt nå att jag har pluggat matte, men det får bli imorgon.


<3






Peace and Love

Om

Min profilbild

Ida Karlsson

Ida Martina Karlsson heter jag och kommer från (Glada) Hudik, Norrland. Är en tjej på 19 år! För tillfället bor jag ihop med min pojkvän och våra två ''kissebebisar'' i vår lägenhet. Jobbar extra medan jag funderar ut vad jag vill göra med resten av mitt liv. Hoppas du kommer att trivas!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela