idamartinakarlsson

Äntligen jullov.

Publicerad 2008-12-19 14:56:06 i



ÄNTLIGEN JULLOOOOOOOV!!

Pappa körde mig till skolan idag så då var jag där klockan 08.30. Jag gick & hämtade Bobbo så han kunde låsa upp slöjdsalen så jag kunde få hämta min skärbräda. Sen har han ju legat på sjukhuset för att han har haft en infektion i handen,eller ja en blodförgiftning. Så jag fick se hans hand & den såg inte så jätte mysig ut,tycker verkligen synd om honom! Klockan 09.00 samlades vi i vårat hemklassrum för att få lite info om dagen. Klockan 09.30 skulle man gå till den aktivitet man skulle hålla på med. Jag skulle gentligen kolla på någon film som började på g...,men Petra vela se Ensma Hemma ist så jag hängde med henne då. Sen när klockan var 11.15 fick vi gå & äta, sen fick man göra vad man vela fram till klockan 13.00. Typ alla gick på stan. Jag svängde förbi bibloteket för att lämna tillbaka en bok också. Sen gick jag in på fyren, där jag träffade brorsorna,Mattis & någon mer. Prövade ett plagg på ginatricot sen gick jag direkt till ktrkan. Skit drygt var det. Men nu är det äntligen över,jag har kommit hem & nu är det JULLOV! Som man har längtat. Också är det bara 5 dagar kvar till julafton nr 1, 6 dagar kvar till julafton nr 2, 8 dagar kvar till julafton nr 3, 10 dagar kvar till Gävle & 12 dagar kvar till nyårsafton som jag & mamma ska fira i Njutånger hos Catarina,Lasse,Beatrice,Amelie,Melina,Ellie & lille Mattis. Det ska bli så enormt kul att få fira med dom 3 året i rak,har blivit en liten tradition. Det blir en jävla massa raketer,jag & Beatrice kommer springa runt som galningar & smälla smällare,åka pulka,äta as god mat(Lasse är BÄST på att laga mat), tv,spela spel,guitar hero,wii,men andra ord,yatsy,monopol,nu har dom ju bubbelbad också så det blir nog en hel del bubblande,,as garva, svulla & såklart önska varandra bästa året ever! Iiiii vad jag längtar. Vi ska ha så jääääävla kul!!!!! Sen ska hon & jag byta julklappar då också,ska bli roligt! Funderar på om jag ska slå en singnal till henne & fråga om hon ska göra något spec på söndag. Knakse man kan åka dit & övernatta lite,man måste ju passa på när man är ledig,eller hur? ;)

(som ni ser så är jag inte å bra på paint)

PS: har inte vart inne på min blogg på evigheter,men nu är jag inne igen & ska försöka vara så aktiv som möjligt.

Idol 2008 är förstört.

Publicerad 2008-12-06 00:11:06 i







Tänkte lägga in ett inlägg lite snabbt bara. Kvällen har varit jätte rolig. Robert kom hit för att jojjna lite med mig. Vi har kollat på Idol, Wallander & Beck. Suttit & mobbat folk i gamla & nya skolkata &as garvat! Kul kväll. Idol ikväll sög balle. Robin B åkte ut vilket var det största felet i hela Idols historia enligt mig. Han & Alice borde ha fått vara kvar,inte jävla bög Kevin. Aja det blev som det blev & det blev ett stort misstag. Nästa fredag tänker jag vara med Robert om inte han ska göra någonting annat & då tänker jag vara ute & inte sitta inne & kolla på sämsta Idol finalen. Nu har jag borstat tänderna & ska gå & lägga mig för dagen,efter att jag har suttit & lyssnat på musik från Robin Bengtsson & sörjt klart.. Jag är jätte trött & ska upp imorgon för att gå på stan & julshoppa med mamma. Det ska bli super kul! Godnatt allesammans.

                                                                                                                                                                                     ~ Ida

Snygg eller snygg???

Publicerad 2008-12-05 18:01:51 i

Snygg eller vad?

Äntligen helg! Veckan har vart rätt så härlig, den har ju gått så fort. Vilket betyder att det inte är långt kvar till julafton,21 dagar kvar bara. Ikväll kommer Robert hit,vi ska kolla på idol,Wallander & svulla. Kul ska vi ha! Nu har brorsan kommit hem från Bollnäs också,sen åker han tillbaks på måndag igen. Imorgon var det tänkt att jag & Robert skulle gå på Julle United goes ABBA,men biljetterna är slutsålda. Så det blir nog inget. Vi får väl se. Men jag ska iaf gå med mamma på stan imorgon igen. Vi ska försöka shoppa klart alla julklapparna så det är gjort. Man vill inte vara ute i sista minuten direkt. Sen ska jag väl baka pepparkakshus nästa gång jag kommer till mamma. På måndag har jag sovmorgon till tjugo i tio & slutar klockan två,sen efter det ska jag hem till min käre vän Cissi som ja ginteumgåtts så mkt med. Sen på kvällen åker jag hem till pappa igen. Jag fattar inte,vi har tydligen vart hos mamma i två veckor nu men det känns som en vecka. Tiden går så himla fort hos mamma så man hinne rju inte med & hos pappa går det så sakta att man undrar om tiden har stannat? Märkligt. Nu ska iaf jag gå & platta håret & plugga tills vi ska äta & Robert kommer. Har en trevlig kväll alla!

                                                                                                                                                                            ~ Ida

SNÖ-REGN-SLASK...

Publicerad 2008-12-04 16:18:10 i




dagen;

matte
språk
SO
lunch
slöjd
a-pass

Dagen har gått rätt så fort faktiskt tycker jag! Matten jobbade jag på ordentligt & lika på spåk lektionen också. SO vart det inget jobb ju,Lasse berättade en massa saker,vi pratade om eu mm. Sen stannade jag & Linda kvar för att öva på låten som vi ska framföra imorgon. Jag är sjukt nervös för det även om det int eär någon stor grej liksom. Aja! Också hade vi 1 timme & 10 minuters rast & då får vi reda på att våran slöjdlärare Robert ligger på sjukhus med en infektion i handen så då har vi ytteligare 1 timme & 20 minuters rast vilket sammanlagt blev 2 & ½ timmes rast. Först satt jag,Petra & Wille vid trappan & hängde & jag & Petra försökte tvinga Wille att bjuda oss på pizza men det gick inte så bra. Sen satt vi oss nere i cafeterian & spelade kort ett bra tag. Sen vart det dags för sista lektionen som var a-pass. Jag gjorde omprov på A-delen i matten & det kändes super. Sen gick jag in på a-passet igen & hann göra klart min deckar plan. Gick med Cissi hem i snöväder & kyla. Sen när jag kom hem luktade det som om någon hade stått inomhus & rökt,gott luktade det inte! Då sprang jag in i köket & där stog en kaffepanna utan kaffe för allt kafe hade kokats bort. Brorsan hade tydligen för två timmar sedan satt på kaffe & glömt att han gjort det så nu luktar det brännt i hela lägenheten även fast jag har öppnat alla fönster luckor & balkong dörren. Hoppas lukten går bort snart för jag står int eut med den. Det stinker! Nu MÅSTE jag starta lite musik/film & börja renskriva SO &/ fixa klart NO som ska båda vara inlämnade imorgon. Ikväll ska jag & brorsan gör pannkakaor,hoppas han är bra på det för jag suger!

Om

Min profilbild

Ida Karlsson

Ida Martina Karlsson heter jag och kommer från (Glada) Hudik, Norrland. Är en tjej på 19 år! För tillfället bor jag ihop med min pojkvän och våra två ''kissebebisar'' i vår lägenhet. Jobbar extra medan jag funderar ut vad jag vill göra med resten av mitt liv. Hoppas du kommer att trivas!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela