idamartinakarlsson

WE USED TO TALK FOR HOURS UNTIL THE NIGHT WAS THROUGH BUT RECENTLY YOUR EGO IS GOING THROUGH THE ROOF

Publicerad 2009-07-28 14:57:36 i

Hejsan! Igår blev det en dag med Karin & Cissi. Började med att Karin kom hit & vi kollade på Wallander & åt dipp med grönsaker till det. MUMMS! Sen hamnade vi framför Petrik 1,5. Den filmen är ju för rolig. Sen skulle hon tyvärr hem & jag drog till Cissi med armarna fulla med saker. Vi kollade på Mamma Mia i deras biosalong & käklade godis & poppcorn & juice. Så blev det lite kubb & fika & studsa studsmatta. Sen drog jag hem,kollad epå film på brorsans dator. Sen la jag mig. Så imorse vakande jag redan vid tio igen...Igår var det riktigt skönt för då kunde jag sova ut till strax efter tolv åtminstone. Riktigt skönt var det! Men idag är jag lite trött. Nu har jag ätit lite frukost/lunch & städat hela lägenheten. Duktig Ida! Har både dammsugit & skurat. Nu ska jag tvätta handfatet & sedan duscha. Klockan 18.00 ska jag möta Karin & Jannike nere vid Hemmakväll,så ska vi hyra film & köpa gotta. Vi bestämde igår att vi ska ha filmkväll ikväll innan Karin åker tillbaks till Sveg & Jannike åker till Stockholm. Så det ska bli riktigt kul! Vi blir ju ensam hemma också,om inte brorsan kommer hem dvs. Jannike slaggar här också. Det blir väl en massa prat,skratt,bus & mys,låter som en blivande riktigt grym kväll! Någon gång nu i sopmmar ska vi ju åka ut till Hasses stuga & låna den & övernatta där. Men än har det inte riktigt vart bra vä'der för det på länge. Men nu i augusti får vi väl hoppas på riktigt bra väder då! Sista veckan innan skolan börjar så kommer ja gåka till Gotland också. Jag längtar ihjäl mig! Ska bli så otroiligt skönt & kul att få komam dit,sover hos moster,kusinerna & Greger en natt i Sthlm innan också kanske. Men nu ska jag fortsätta städa & dunka musik på högsta volym,jag är ju ensam hemma & ingen kan störa sig på det,spec inte en mamma som har yrsel,då får man inte dunka så högt.











Peace and Love

SHE GOT HER PERFECT FRIENDS OH IS'NT SHE COOL?

Publicerad 2009-07-27 00:45:25 i

Hejsan! What a day. Vaknar vid tio ännu en gång,såå drygt...Börjar med att glo på tv skärmen & sedan blir det lite data sen vid ett äter jag frukost/lunch. Couscous sallad,faktiskt riktigt gott. Sedan har jag vart så trött hela dagen så jag har bara suttit vid datorn ännu mer,kollat på filmen jag & mamma hyrde med brorsorna & Fia. Jag & brorsan sprang runt i lägenheten & hade skumkrig? Syskonen normala,haha. Vi har ätit tacos som jag vela & jag bakade till & med kladdkaka,ingen vet hur längesen det var. Aja,så hur som helst så har jag suttit 6 kollat på två Wallander med brorsan & hans tjej Fia. Wallander - Kuriren & halva Wallander - Hämden. Kuriren var fkatiskt riktigt bra tycker jag,en av det bästa. Och Catarina som inte alls tyckte den var nå bra sa hon igår,jag säger bara släng dig i väggen,den var ju grymt bra! Dom åker en hel del motorcykel i filmen,sån som går så sjukt fort som man nästan ligger på,jag som älskar sånna. Och nu har jag  brorsan kommit fram till att sånt motorcykel ljud,då det verkligen dundrar  drar iväg,det är bland det bästa ljudet som finns! Man bara smälter & ryser. I LOVE IT! Så nu har jag själv kommit fram att jag ska skaffa motorcykel när jag blir äldre,men först bil körkort då såklart. Haha,kanske ska börja tävla? Haha! Just nu sitter jag & lyssnar på musik men måste nog snart stänga av, mamma ska försöka sova för hon ska upp tidigt imorogn stackarn. Imorgon(27 juli) är det prick en månad kvar tills jag fyller år. Yippie! Wiho! I can't wait! Men nu är jag riktigt trött 6 ska nog smsa lite med Emil innan jag ska sova.









Peace and Love

ALL I WANNA DO IS BE WITH YOU BE WITH YOU

Publicerad 2009-07-25 22:12:55 i

Hejsan hoppsan! Vilken dag...Jag är helt slut. Inte för att jag gjort så mycket. Men igår blev det lite väl sent,kom i säng halv tre. Imorse vaknade jag vid tio tiden redan & jag klev upp. Kollade på Pretty Woman,käkade,satt vid dator & var skit trött men kunde inte somna om! Så typiskt,& såå jobbigt. Så kollade jag på rulole med brorsan, Beck - Enslingen. Sen hjälpte jag han med kastspöet & sedan åkte & mamma till Njutånger. Var riktigt kul,vi körde dunken med småttingarna & Lasse,kollade på tv,garvade,svullade,spelade kort & hade väldigt roligt & skrattade en hel del,haha! Så nu har vi kommit hem,jag är helt slut & tänker nog göra mig en kopp te & nått annat gott 6 bara slapåpa,dvs somna. Ska nog gå ut & kolla vad mamma gör nu.







Peace and Love


I LOVED YOU FIRST I LOVED YOU FIRST

Publicerad 2009-07-24 20:31:41 i

Hejsan hoppsan! Nu har jag varit i Söderhamn hos mormro & morfar i fem dagar. De första dagarna är det kul & skönt,men sen börjar jag tröttna den tredje dagen ungefär. Så det är riktigt skönt att komma hem sen! Som jag är nu,nu är jag hemma. Har mest blivit kortspel,film tittande, mm, det har ju varit såå tråkigt väder så man kan ju inte göra nått. Så sjukt tråkigt! Hur som helst så är jag & mamma hemma nu igen, haha jag & mamma satt & sjöng till Björn Rosenström hela vägen hem. Jag orkar inte riktigt skriva så mycket nu så det får bli ett kort inlägg. Jag & mamma stannade till inne i stan på Hemmakväll för att hyra film & köpa lite gotta. Så sen in på Träffpunkten & handöla lite mat där också. Så jag ska hoppa in i duschen snart,sen på med rena mysiga kläder & slå sig ner i soffan 6 bara mysa. Ska bli härligt! Usch, mormro hade pratat med min moster idag,hennes andra dotter då, & tydligen så har Gregers(min mosters man),hans pappas tjej har dött. Hon har varit sjuk & så!  Så hade dom sagt det till Ebba,kusinen min,4 år är hon, hon hade inte brytt sig ett dugg. Men sen när dom kom till ett ställa dom sulle till 6 övernatta så tog dom fram en extra säng som Ebba skulle sova på & då började hon stört grina & blev jätte ldesen min lilla prinsessa. Då kom hon ihåg att just den sängen har ju farmor sovit i. Uscha,jag tycker så synd om henne,min lilla tjueju. Så tydligen har hon pratat jätte mycket opm hennes farmor nu & till & med ritat teckningar på hennes farmor då som kom upp till himmelen till våran gammelmorfar. Usch,& hon är 4 år?! Hon har blivt så ledsrn,jag hoppas jag vekrligen får träffa henne innan skolan börjar igen. Men nu måste jag kila.



Peace and Love

I GOT LIPS,AND I GOT LIPS

Publicerad 2009-07-20 13:19:10 i

Godmorgon! Vilket jävla pissväder vi har idag. Det absolut spöregnar,regnet öser ner. Det är så tråkigt! Så idag blir det en inne mysar dag. Jag somnade ungefär kvart i två inatt,jag låg & kollade på ''WALK THE LINE''. En ut av de bästa filmer jag nånsin sett! I slutet grät jag så mycket så när jag skulle sova kändes det som om jag låg i världens vattenpöl,fy fan vad den var bra! Grymt bra musik också! Så imorse vaknade jag runt elva, har ätit grekisk sallad med bröd & juice,YUM! Och just nu sitter jag & kollar på ''Wallander - Jokern''. Ska snart duscha & sätta på mig mysiga kläder,sen göra mig en kopp te & sätta mig ute på balkongen. Det är det enda jag tycker om med regn,att det låter så mysigt när det smattrar mot taket eller fönstren. Så ikväll blir det att vi åker till Söderhamn, om det inte blir imorgon. Vi får väl se,måste ringa Jannike & snacka lite med henne också. Igår när jag tog fram USB-kabeln så hittade jag också de två balla solgladögonen som jag har köpt till Ebba & namnnappen som jag har köpt åt lille Hugo,jag har inte hunnit skicka iväg det än,så det får bli att jag skickar iväg det då. Men nu ska jag lägga fram lite kläder inför dagen.







Peace and Love

GIVE ME A CALL I MISS YOU

Publicerad 2009-07-19 15:36:24 i

Hejsan hoppsan! Klockan är 15.25 & jag är hur trött som helst. Igår vaknade jag vid 10.00 & var rätt så trött då & inatt la vi oss strax efter 02.00. Som sagt var så var det ju stålande väder igår,speciellt bra väder för en båttur till något fint ställe. Det blev Laxviken. Vi började med att sola & bada. Vldigt kallat i vattnet men man kom tillslut i. Så slog vi upp vårat tält som vis kulle sova i. Det blev att vi grllade till middag,MUMMS! Sen efter det åkte vi vattenring efter båten. Fyfan vad kul det var! Roligaste jag har gjort på länge. Har åkt förut också,men det var ett tag sen & det var mycket roligare nu. Hur som helst så vet jag inte hur mycket jag & Jannike låg & garvade,vi hade iaf väldigt väldigt roligt! Sen när vi kom tillbaks till de andra så blev det kubb tunering & sedan satt vi vid brasan ända till klockan 02.00 då & sjöng,svullade & hade det skönt. Gårdagen iaf sjukt rolig. Me inatt vaknade jag av att det regnade,mysigt men inte så¨kul sen när vi skulle vakna när allt var blött. Så imorse vaknade vi vid elva ungefär. Vi åt frukost,packade ihop & allt. Så när vi kommer ut på öppet hav i full fart så kommer det 1!-2 meter höga vågor. Alltså,det sjöar. I början var det roligt men när vi hade guppat på vågorna ett tag var det inte lika kul längre. Kändes som om båten kulle välta när som helst & vi var tvungen att ta av kapellet. Så vi fick åka in mellan två öar,satt där ett tag & sen ut i vågorna igen & framme vid Robban, så nu är vi hemma igen då. Egnetligen skulle vi kanske vara hemma för två timmar sedan om det inte hade sjöat så mycket som det gjorde. Det var sjukt! Nu är jag så jäkla trött så jag skulle kunna somna sittandes. Blir att jag & brorsan åker till mamma redan ikväll ist för imorgon. Skal bli rätt så skönt ändå. Blir väl att kolla på film &  sova. Så imorgon blir det nog inte att jag tänkerkliva upp vid 05.00 tiden bara för att hänga med mamma till Söderhamn skulle jag tro. Får bli att hon får komma & hämt mig på onsdag eller nått liknande. Men nu ska jag ställa klockan på 16.00 såjag får vila i en tjugo minuter & sedan packa & fara.







Peace and Love

FEEL THE RAIN ON YOUR SKIN NO ONE ELSE CAN FEEL IT FOR YOU ONLY YOU CAN LET IT IN

Publicerad 2009-07-18 13:06:02 i

Godmorgon! Vaknade vid tio idag,typiskt..Jag som hade tänkt sova länge. Har mest suttit vid datorn,ätit frukost med pappa & Gun,duschat & klätt mig. Ikväll är det cruising som jag hade tänkt gå på, men det blev ändrarde planer. Jag ska åka båt med Jannike & co, vi tältar även där vi stannar så jag har med mig mobilen om det ksulle vara nått,eller om ni bara vill vara sociala. Nu ska jag kolla så att jag har packat allt,äta en macka &borsta tänderna .







Peace and Love

MAKE A BETTER PLACE FOR YOU AND FOR ME

Publicerad 2009-07-18 00:53:48 i

Hejsan hoppsan! Just nu är klockan 00.45 & jag sitter & jäspar sönder. Jag har ju inte kunnat blogga på fem dagar,har vart hos mormro & morfar. Hur som helst så har jag haft det jätte kul & skänt. Vi har spelat kort,legat & stekt hur mycket som helst. Så följde jag med Lisa,Jonas & Emil ut till Tvåharn där ja ginte varit på två år. Där ute väntade Perra,Yvonne,Jesper,Elinor & de två hundarna Vilma & ROnja. Vilma är världens goaste hund,jag har aldrig mött en så gosig & snäll hund. Men jag tycker så synd om henne,hon har blivit huggorms biten,stackarn. Hur som helst så grillade vi,studsade,kollade film & hade skit kul! Tyvärr kom inte jag,Jonas & Emil i säng förens fyra på morgonen & ag vaknade igen klockan nio & kunde absolut inte sova. Kändes ju verkligen jätte skönt! Inte! Men jag överlevde. Nu sitter jag & lyssnar på musik & smsar lite med Jannike. Hon tycker jag ska hoppa på cyklen med packing,hämta henne på stan & cykla hem till henne & sova där. Haha,hon har sina idéer den männsiakn! Men jag älskar henne! Nu skriver hon att hon nästan är vid mig,att hon är vid start,men hon måste ju mena snart & inte start. Aja,hon yrar som vanligt. Jag ska försöka vara uppe till två,har ställt alarm då,det är ju LA Ink. Det får man inte missa!







Peace and Love

BILDER PÅ VINCE,MIN BRORSSON!

Publicerad 2009-07-12 21:10:19 i



























Han är så söt lilla Vince! Jag längtar såå mycket tills om tre veckor ungefär,dås ka vi till dom i Sthlm & hälsa på över dagen.






Peace and Love

THERE'S A PLACE IN YOUR HEART AND I KNOW THAT IT IS LOVE

Publicerad 2009-07-12 14:48:45 i

Hejsan hoppsan! Vaknade runt halv tolv idag,fick sova ut & det var riktigt riktigt skönt! Plus att jag ibland har verkligen världens skönaste säng. Lovely! Hur som helst så började jag inte dagen med frukost som de flesta brukar,utan jag,Karin & Cornelia joggade slingan. Det var riktigt bra väder för det,men jobbigt var det ju också. Så det blev bara ett varv. Men det var riktigt skönt! Så efter det kom jag hem hit igen,har ätit lunch & duschat. Nu har ja gklätt mig & när som helst så kommer Karin att smsa att jag akn komma ner. Hon var så trött så hon måsta vila,så nu börjat jag också bli trött,haha. Men jag får väl läga mgi tidigt ikväll då. Just nu sitter jag & lyssnar på aknske en av världens bästa låtar,nämligen,Micael Jackosn - Heal the world. Så himla bra! Ikväll,runt åtta.nio åker jag med mamma till Söderhamn,kommer vara där tills på fredag,så ni får gärna vara social med sms. Nu ska jag lyssna klart,vila & sedan sticka till Karin.


Nu vill jag också åka till Sthlm & träffa denna sötis,Ebba älsklingen & moster & Greger såklart! Längtar verkligen tills senare i sommar!!





Peace and Love

HEY HEY SO DON'T BOTHER

Publicerad 2009-07-12 00:08:44 i

Godnatt! Ååå,vilken dag. Först kliver man upp klockan åtta då,dötrött. Ligger & steker & kommer hem,fortfarnade skit trött. Så sitta vid datorn,gå ner till Karin,upp igen för att äta grillat & jordgubbar med mjölk,MUMMSMUMMSMUMMMMMSSSSS!! Det satt int ehelt fel kan jag lova. Så sen diska för att få lite money. Vara med Karin,ner på Kvantum,hem till Karin & där sitter hon,jag,Tommy,Corne,Ellen & pappa. Vi kollade på sommarkrysset,skrattade,Tommy trollade & vi hade verkligen jätte kul! Så sen började ondskan så då kollade vi på det & åt jordgubbar med vanljglass & riven choklad,mumms men onyttigt. Så har vi precis kollat kalrt på Ondskan som gick på kanal fyra & nu har jag kommit upp hit till mig igen. Det har vart en låång dag & jag ska gå & lägga mig genast! Ska bara borsta tänderna,avsluta detta & tvätta mig. Imorgon kanske jag åker till Snarböle med mamma på kvällen,vi får se,måste prata lite med henne också först. Men först ska jag sova ut riktigt ordentligt & sedans ak jag & Karin ut & cykla slingan. Eller jag ska nog cykla slingan & hon ska kuta,kanske kutar jag med,vi får se hur det blir. Vi ska iaf ut & röra på oss har vi bestämmt. Men nu ska jag göra mig iordning inför sängen,kommer ngo somna bumms!


Jag vet att det blir samma bilder varenda ag,men jag har inte lagt in dom från mobilen,så det lär bli såhär ett tag fram över.





Peace and Love

I PROMISE YOU WON'T EVER SEE ME CRY , DON'T FEEL SORRY

Publicerad 2009-07-11 14:37:07 i

Hejsan hoppsan! Fy satan vad jag är trött. La mig senare än tänkte igår,kom i sängen klockan tolv,inte bra med andra ord. Skulle upp klockan åtta imorse, var i Jättendal idag då,vis kulle ju kolla på Tommy när han sprang Jordgubbsloppet. Så jag & Karin låg & stekte medan han sprang så jublade vi & tog kort på honom när han kom i mål. Så har vi kommt hem 6 jag är sååå trött! Ska nog lägga mig en stund tror jag. Ikväll blir det grillning här också,ska bli riktigt mummsigt! Man m¨ste ju passa på nu när det kommer en dag med sol & värme. Jga har hört att det ska vara dåligt väder hela dennna nästa vecka också. Typiskt! Men de är vad dom säger det.. Senare ikväll blir de nog Jannike,kanske vi alla tre,jag,Janniek & Karin,vi får se. Men nu vet jag inte,vi får väl se. Nu ska jag ligga & smsa lite &så,kommer nog somna till en stund också.







Peace and Love

GE MIG GE MIG GE MIG NÅ MER NÅTT ATT JOBBA MED

Publicerad 2009-07-10 23:51:23 i

Hejsan hoppsan! Blev att jag har varit med Beatrice idag ist för att vara hemma & städa. Så vi har väl mest skojjat,passat lilla Mattis & haft det roligt. Fast som vanligt så blev jag väldigt trött där mot slutet. Så kom mamma & hämtade mig,hon körde hem mig till pappa. Vi åt mat & sedan har jag vart med Karin & Cornelia. Riktigt kul var det att få träffa henne efter att hon varit på Rodhos,fick även min present av henne. Det var ett jätte fint armband,blått,flätat & såå fint! Thank's honey! Så har jag duschat,kollat på LA Ink. Kan även berätta att jag rfågad epapap idag,dag tid,när han var 100& nykter,om jag verkligen fick tatuera mig för honom. Och för honom får jag det,bara jag betalar själv. Men det är självaste tillståndet man måste ha då & det har jag iaf från honom. Nu måste han bara försöak övertala mamam om att jag ska få göra det. Jag ska tjata & tjata & tjata på amma om det så aknske hon ger sig. Det blir så jävligt billigt för dom båda också! Då kanske jag kan få den där bäbara minidatorn av dom alla ist. Man kan ju alltid drömma & hoppas! Men nu ska jag gå 6 borsta tänderna & lägga mig & sova. Jag orkar inte skriva så mycket för jag är så trött & jag måste verkligen lägga mig nu. Jag ska upp klockan åtta imorgon,ska till Jättendal med Karin,Corne & Tommy(deras pappa). Tommy ska springa jordgubbsloppet eller vad det nu heter,så vi ska dit & vara hans lilla hejjarklack. Ska bli roligt! Så nu måste jag dra,annars kommer jag inte kunna komma upp ur sängen imorgonbitti.







Peace and Love

SHE BREAK IT DOWN SHE TAKE IT LOW

Publicerad 2009-07-10 11:49:58 i

Godmorgon! Vilket jävla pissväder det är. Regnar precis hela tiden. Hur som helst så tänkte jag slänga in ett kort inlägg här. Idag hade jag först tänkt att jag skulle dammsuga & rensa mitt skrivbord som jag aldrig anväder,egentligen skulle jag kunna slänga eller sälja det. Kanske ska göra det? Ska nog prata med pappa om det sen. Då får jag ju isf mer utrymme eftersom mitt rum är så pass litet. Fast jag vet inte om jag ska städa,jag kanske kan ringa till Bea & fråga vad hon ska göra. Det var jätte längesen vi sågs nu ju,då akn jag ju bara ta bussen dit. Fast hon ligger nog & sover skulle jag tro. Vi får väl se hur det blir. Ska väl ta & prata lite med pappa först & så. Sen ska jag ju fråga honom idag igen om jag verkligen får tatuera mig för honom. För hoppas akn man ju alltid göra! Men igår när jag frågade hade han druckit en sisådär 3-4 öl & det var runt halv tolv tiden ungefär,så jag är lite osäker på om han bara sa ja för att han var så trött & sådant. Men nu fikc jag ett sms av Beatrice,ska läsa det.
Idag/ikväll kommer ju även Karin också,så henne måste jag ju träffa! =)








Peace and Love

I REALLY LIKE BUT I'M LOSING CONTROL

Publicerad 2009-07-10 01:30:14 i

Nattbloggning! Klockan är 00.29 & jag sitter & halv sover,så då vet ni orsaken till om jag skulle skriva någontign konstigt. Hela dagen har jag gått runt i natttröja & trosor,pågrund av det här dö trista vädret. Det har spöregnat hela dagen,så det blev en deg dag idag. Har setat ute på balkongen,eller snarare suttit & sovit ute på balkongen. Mycket skönt var det! Också har jag bäddat rent,suttit en massa vid datorn,kollat på två filmer,tittat på tv & bara slappat helt enkelt. Det finns ju inte så mycket annat att göra dagar som dessa. Jannike åkte hem vid fyra tiden hon också,hons kulle till Enånger där hons ak sova hos sin moster & sötisar till kusiner. Tea & Jonte,ursöta båda två,fast Tea har blivit sååå stor. Jag fattar inte?! Åren går så fort & de som växer så det knakar,fast så tycker ju de vuxna om oss ungdommar också. Nu är det typ kålsvart ute & jag ska snart gå & lägga mig. Imorgon kommer Karin coskå,fast det blir väl kanske senare mot kvällen. Så jag kan ju faktiskt dammsuga & skura lägenheten på dagen & sedan vara med Karin om jag hinner,annars kommer vi väl umgås på lördag. Ska iaf bli riktigt kul att få träffa henne igen. Hon har ju vart på Rohdos & är säkert lika brun som en pepparkaka. Sen måste min pappa verkligen vara sjuk eller så är det de där ölarna han tog ikväll,hoppas han var allvarlig,ska fråga honom igne imorogn bitti iaf. Men jag frågade honom om det var oekj för honom att jag tatuerar mig nu när jag fyller 15 om 1½ månad. Och vad svarar han? JA?! Så satt vi & pratade om vad jag vela tatuera in,så kanske en fjäril,eller en sak som symboliserar någonting. Jag vill gärna ha ett kors,ankaret & ett hjärt,som står för TRO HOPP & KÄRLEK. Det tyker jag vore jätte fint. Också vill jag ha det där amn kan dölja det med kläder,med tankae på jobb när man blir stor & så. Ska kolla lite om jag kanske hittar några idéer eller så,kanske lite idéer från olika & göra det till en enda tatuering. Men som sagt,jag ska fråga pappa en gång till imorgon. Sen har han sagt att han sak betala min första tatuering som jag gör. Men jag är lite orolig för om han verkligen var seriös,man kan ju alltid hoppas,för förut för ett tag sen frågadejag & då var ahan emot det...tror jag. Det lät som så iaf. en sen så sa jag faktiskt idag också att mamma inte vill att jag ska göra det,men om man har en förälders tillstånd så får man göra det. Så jag hoppas att jag får det av pappa när jag fyller år nu om 1½ månad som sagt. Hoppashoppashoppas!!!!!!!!!!!! Men nu ska jag sitta lite här vid datorn,lyssna på musik & sedan sussa.







Peace and Love



YOU ARE NOT ALONE I AM HERE WITH YOU

Publicerad 2009-07-09 11:52:15 i

Godmorgon! Nu är klockan 11.45 & jag sitter & gäspar för fullt. Igår stack jag till Jannike, åt tonfisksallad med dom,mummsigt var det! Sen skulle hon iväg & träna så jag stack hem,satt vid datorn,gick ut & skulle gå/jogga. Men då fick jag världens håll så jag typ kröp hem & tog cykeln ist,vilket gick hur bra som helst. Så cyklade jag en runda,inte så jätte lång,sen går det ju fortare när man cyklar. Sen blev det grus väg,uppförsbacke,trögaste växeln,inte lätt kan jag säga,men jag klarade det iaf,det är det som räknas. Sen när jag nästan är hemma,kommer pappa i bilen på väg hem från jobbet. Och jag är alldeles blöt av svett & hoppar in i duschen på en gång så fort jag kommer hem. Senare kom Jannike,så vi cyklade ner till Hemmakväll,hyrde Söderkåkarna,den är ju så grymt bra & såå som vi skrattade,haha. Poppade poppcorn,åt gröt & hade det mycket trevligt. Så gick vi ut en stund,satt på ett par gungor & pratade lite & även gungade,haha. Så när vi kommer in igen så har pappa kommit hem från dansen, så ska jag gå in till brorsan & stänga av hans dator som står fullt igång,då ser jag att Ricky ligger där,som tydligen också ska sova över då. Så det slutar med att jag & jannike får ligga & tränga ihop oss skafötters i min säng,fast det gick rätt så bra ändå. Nu har jag vaknat då & sitter här & lyssnar på musik & Jannike själv hon ligger och sover.


You are not alone, I am here with you


http://www.youtube.com/watch?v=ThObaKJPRlo&NR=1


NU ÄR DU ÄNTLIGEN HEMMA!!





Peace and Love

SHE'S SO MUCH MORE THAN YOU'RE USED TO SHE KNOW'S JUST HOW TO MOVE TO SEDUCE YOU

Publicerad 2009-07-08 12:46:13 i

Godmorgon! Imorse vaknade jag rätt så tidigt ändå,tio över tio ungefär. Så nu är jag rätt så trött ändå,kommer halvsova ikväll när jag ska vara med Jannike. Haha,så jävla typiskt! Hur som helst så tänkte jag slänga in ett kort litet inlägg här innan jag faktiskt ska ringa & väcka henne. Hon bad mig göra det igårkväll/inatt. ''Men du kan inte du ringa & väcka mig imorgon för annars kommer jag sova till klockan 4 fan? :)'' ? Hon brukar oftast bli lite tjurig när jag väcker henne,haha. Men hur som helst så ska jag göra det. Så drar jag väl till henne,om inte pappa aknske kan göra dit mig,han kommer ju hem på lunch snart. Får väl be han snällt då. Sen vet jag inte om det blir middag hemma eller på Bockarna,hoppas på Bockarna för det var ett tag sen nu. Men nu börjar klockan närma sig ett så ska ringa Jannike.

Milow - Ayo Technology
http://www.youtube.com/watch?v=DE9IchvpOPk

Jag får rysningar!:     
http://www.youtube.com/watch?v=ThObaKJPRlo&NR=1



Vad skulle jag göra utan dig?





Peace and Love

DÅ ÄR MAN KUNG KUNG KUNG I BAREN

Publicerad 2009-07-07 22:58:53 i

Hejsan! Det där med att jag skulle vila fick jag skippa,jag hann inte. Så nu är jag ännu tröttare. Hur som helst så har jag kollat på Allsång på Skansen,därför jag tog denna rubrik,& Morden i Midsomer,fast jag gick & duschade ist för det var inget bra avsnitt ikväll. Så,som sagt,jag har duschat & nu har jag klätt på mig. Jag tänker inte gå & lägga mig än,då kliver jag upp så tidigt imorgon & det vill jag ju inte. Så jag ska sätta mig ute på balkongen med en stor kopp te,gosig filt & en bok som jag fick av mamma,eller jag såg den & frågade om jag fick den & det fick jag. Men jag har inte börjat läsa den ännu,så den passar ju bra nu,eftersom att jag glömde de andra böckerna hemma hos mamma.
Ikväll höll dom ju den där minnessermonin för Micael Jackson också. Jag kollade inte på det,eller jag slog över till den kanalen en snabbis,men jag följde inte hela. Så nu har jag vart in på svt.se & kollat lite,där står det en hel del som man kan läsa. En sak som jag fastnade för var det här:


Dottern: Jag älskar dig pappa

I slutet av den stjärnspäckade hyllningsgalan till Michael Jackson höll dottern Paris, 11, ett kort känslofyllt tal till sin pappa. "Han var den bästa pappan man kunde önska sig"

Dottern Paris Jackson, 11, stod för den starkaste stunden under Michael Jacksons minnesceremoni. I slutet av galan ställde hon på scen, stödd av sin familj, och lyckades hålla ett kort känslosamt tal till sin pappa.
- Ända sedan jag föddes har han varit den bästa pappan man kunde önska sig. Jag älskade dig så pappa, sa hon.
Michael Jackson död


Jag har inte kollat på klippet ännu men ska göra innan jag går ut på balkongen.
Så stod det lite mer om honom också.

    * 09:18 Familjen, vänner och fansen säger adjö
    * 06:50 Jacksons minnesstund på nätet
    * 6/7 Michael Jackson begravs i morgon
    * 6/7 TV4 Plus direktsänder minnesceremonin
    * 6/7 Michael Jackson säljer postumt
    * 6/7 Trippelt Michael Jackson i TV4
    * 5/7 Madonna hyllade Michael Jackson
    * 5/7 Fansen står kvar vid Neverland
    * 5/7 1,6 miljoner vill gå på minneshögtid
    * 3/7 Jacksons sista hem blir minnesplats
    * 2/7 Kräver vårdnaden om barnen
    * 2/7 Minnesstund på tisdag
    * 2/7 Skvaller som är svårt att motstå
    * 2/7 Nya rykten kring Jacksons begravning
    * 2/7 Jackson begravs inte på Neverland
    * 1/7 Diana Ross kan få ta hand om barnen
    * 1/7 "Globalt drama av episka proportioner"
    * 30/6 Jackson på lit de parade i Neverland
    * 30/6 Extrainsatt program om Jackson i SVT
    * 30/6 Jacksons sista föreställning
    * 30/6 Jacksons testamente hittat
    * 30/6 Jacksons mor tar hand om barn och tillgångar
    * 29/6 Jacksons mor får vårdnaden
    * 29/6 Michael Jacksons bästa låtar
    * 29/6 Begravning redan på onsdag?
    * 28/6 Jacksons kropp obducerades igen
    * 27/6 Familjen kan kräva ny obduktion
    * 27/6 Oklart vad som händer med barnen
    * 26/6 Obama beklagar Jacksons död
    * 26/6 "Han andas inte, han andas inte!"
    * 26/6 Historisk Moonwalk
    * 26/6 Allt om Michael Jacksons död
    * 26/6 Jacksons död hett ämne på internet
    * 26/6 Jacksons sista timmar
    * 26/6 SVT sänder dokumentär om Michael Jackson
    * 26/6 "Han var en stor idol och förebild"
    * 26/6 Jackson planerade avskedsturné
    * 26/6 En av musikens tragiska hjältar
    * 26/6 Kronologi: Michael Jackson
    * 26/6 Ryktena kring Jackson
    * 26/6 Världen sörjer Jackson
    * 26/6 Popikonen Michael Jackson är död


Minnesceremonin för Michael Jackson varande i över två timmar i Staples center i Los Angeles.
Den guldfärgade kistan med Michael Jackson anlände till arenan kort före 19.30 och bars in av hans bröder.

Telegram från Nelson Mandela och Diana Ross
Motownlegenden Smokey Robinson inledde ceremonin med att läsa två telegram, ett från Michael Jacksons nära vän Diana Ross och ett från Sydafrikas före detta president Nelson Mandela.

"Michael Jackson var en stor man och en god vän" hälsade Mandela och Diana Ross tackade bland annat föräldrarna Joe och Katherine Jackson för att de "delat med sig av sin son till världen".

Mariah Carey framförde Jackson 5:s I´ll be there och därefter läste Queen Latifah en dikt specialskriven för Michael Jackson av Maya Angelou.

Lionel Richie valde att inte framföra en låt av Michael Jackson utan sjöng istället sitt eget band The Commodores Jesus is love.

Stevie Wonder skrev ironiskt nog låten Never dreamed you´d leave in summer till Michael Jackson för flera år sedan. Nu framförde han den själv.

John Mayer hade tillsammans med Fall out boy tidigare gjort en version av Beat it som han framförde i en stillsam version.

Pastor Al Sharpton talade om att man inte skulle döma Michael Jackson utan försöka förstå vilka konstiga saker The King of Pop fick utstå under åren.

Brooke Shields har varit nära vän med Michael Jackson sedan hon var 13 år gammal och delade med sig av minnen hon hade av sin vän. "Vi blev båda barnstjärnor väldigt tidigt. Men när vi var tillsammans fick vi vara vanliga".

Brodern Jermaine Jackson var det enda av syskonen som uppträdde och han framförde Michaels favoritlåt Smile.

Michael Jackson stod på scen just inne i Staples center två dagar före sin död. Då repeterade han inför sina 50 avskedskonserter.

Jehovas vittnen
Hela minnesstunden föregicks av att Michael Jacksons familj höll en privat ceremoni som sägs ha följt Jehovas vittnens traditioner, vilket är den kyrka familjen Jackson tillhör. Det berättade pastor Jesse Jackson för BBC utanför Staples center tidigare idag.

Ville hålla det hemligt
Familjen försökte in i det sista att hålla planerna hemliga men till slut var ryktesspridningen så kraftig att de på måndagen avslöjade att Michael Jackson skulle begravas på Forest Lawn idag, tisdag.

Och det som var tänkt som en privat ceremoni för familjen blev allt annat än privat.
En karavan med bilar lämnar familjen Jacksons hem
En karavan med bilar lämnar familjen Jacksons hem Foto: Scanpix
Sedan i måndags har både fans och media befunnit sig på plats utanför både kyrkogården och Staples center.

Offentliga ceremonin i Staples center
11 000 fans fick komma in i Staples center där den offentliga minnesceremonin hölls. Resterande 6 500 fans som fick biljetter hänvisades till Kodak center tvärs över gatan där ceremonin visades på en storbildsskärm.

Arenan hyser 20 000 platser och nästan hälften hade alltså öronmärkts för fansen.

Följ minnesstunden på här på svt.se
Svenska fans kunde följa hela ceremonin live här på SVT:s webb. Du kan följa hela sändningen här på svt.se med start cirka 18.00.



Mariah Carey framför I´ll be there


Nu har jag precis kollat på klippet,usch! Stackars unge,jag tycker så synd om henne! Jag blir aldeles tårögd! Jahapp,där kom tåren..tårarna :(






http://tv4play.se/nyheter/nyhetskanalen?videoId=1.1084552&renderingdepartment=2.40195


http://tv4play.se/nyheter/nyhetskanalen?videoId=1.1084166

Tårarna bara forsar ner för kinderna,den finaste cermoni jag någonsin sett!




Peace and Love

I CAN BUY YOU OH YEH OH YEH BUT I CAN'T MAKE YOU DO WHAT YOU DON'T

Publicerad 2009-07-07 19:31:25 i

Hejsan hoppsan! Igår åkte jag till pappa & ska nu vara här i två veckor. Idag klev jag upp klockan nio,& elva kom Cissi & Ingalill & hämtade mig så åktev i ut till deras stuga i Enånger. Det har varit rätt så dåligt väder idag,mulet & så. Men vi badade ändå,i viken,där det var 20 grader varmt ungefär. Så det var skönt! Så kollade vi på film,åt grillat & spelade spel. Så ungefär vid fem tiden åkte vi hem. Jag cyklade hem, hit till papa & sen dess har jag städat & ätit. Nu är jag helt slut. Känns som om jag skulle kunna somna sittandes nu. Jag la mig runt halv ett-ett igår & klev upp no så därför är jag lite trött. Också har jag hållt igång hela dagen. Så nu ska jag lägga mig i soffan & kolla lite på tv(sova),jag somnar alltid. Men jag har ställt klockan på åtta för då är det Allsång på Skansen & det kan man ju inte missa. Och sedan klockan nio ska jag kolla på Morden i Midsomer. Trevligt! Också ska jag duscha,sen antar jag att jag kommer lägga mig & sova,somna bumms. Imorgon ska jag vara med Jannike,kanske sover över hos henne också,om inte hon sover över hos mig. Vi får väl se vart vi sover,kanske tom blir tältning,eller vad säger du Jannike,haha? Men nu ska jag lyfta på aset & dra mig till soffan bakom mig.







Peace and Love

THERE'S JUST ONE LIFE COING TO THAT ONE PLACE

Publicerad 2009-07-06 18:44:26 i

Hejsan hoppsan! Vilken gårdag/dag. Igår satt jag &Jannike inne hela dagen,seanre på kvällen kom Marcus A & umgick lite,sedan kom också Marcus J & William,som egentligen inte fick komma. Så vi var ute,satt uppe 6 pratade/skrattade & sedan spelade vi Wii. Mycket trevligt kväll. Så kom vi i säng vid två tiden. Så idag vaknade vi vid ett ungefär. Vif ixade oss 6 åt frukost,sen kom Cissi 6 hämtade mig. Så åkte vi he till henne,studsade studmatta,spelade kubb med hennes lillebror 6 hans kompis. Så kom jag & Cissi på att vi kunde fara ut till Hölick,så nu har vi precis kommit hem därifrån. Det var riktigt skönt i vattnet faktiskt. Men nu ska jag snart dushca,sedan ska ajg packa  äta,sen ska jag ta cykeln tilöl appa. Nu har jag varit här i två veckor så nu far jag till papa i två veckor. Sen får vi se om jag & Jannike aknske ska tälta,vis kulle egentligen göra det igår,men det blev en massa krångel & skit så vi struntade i det. Även fast vi hade packat & allt var klart,sås truntade vi i det. Annars blir det tälta imorgon. Men nu ska jag lyssna på musik & lite mer.







Peace and Love

I CAN'T MAKE YOU LOVE ME

Publicerad 2009-07-05 12:35:30 i

Godmorgon! Igårkväll var som sagt jag & Jannike ensam hemma. Vi satt lite vid datorn, kollade på MTV,min favoritkanal ibland. Sedan strax efter tolv så gick vi ut,vi bestämmde ss för att gå till Statoil för att köpa käk till Jannike som var vrålhungrig. Köpte yougurt,haha! Så satt vi där & väntade på att mamma skulle hämta upp oss så jag kunde ka hem & hämta lite saker. Så hem till Jannike igen. Då var vi båda väldigt trött så vi gick & la oss. Nu har jag vaknat,för ungefär en timme kanske. Jannike ligger som vanligt & sover fortfarande. Klockan är halv ett & jag tänker snart väcka henne för magen kurrar. Eller så går jag ner 6 äter själv. Har iaf å sovit extra skönt inatt. Vi la oss & sov i Kaj & Lindas säng,dubbelsäng,typ den skönaste sängen jag vet. Så jag har fått mig en god sömn inatt. Idag vet jag inte vad som händer. Vet inte riktigt vilket väder det är idag heller. Ser ut att vara väldigt ljust & soligt ute,men kaske det är blåsigt? Jag ska kolla. Senare ikväll vet jag inte heller vad som händer,om jag ska till Njutånger eller inte. Måste fixa så att mamma kör mig först. Men hon är ju redan där & jag skulle inte tro att hon åker därifrån hit för att hämta mig,för att sedan åka tillbaks. Tveksamt! Men nus ka jag lägga mig & vila lite.







Peace and Love

DON'T YOU YOU KNOW LOVE IS STRONGER THEN JESUS DON'T YOU KNOW LOVE CAN KILL ANYONE

Publicerad 2009-07-05 12:25:11 i

Hejsan hoppsan! Vi stack ut med båten förut,när det såg ut att vara rätt så bra väder,det var väldigt varmt ute. Så vi hade köpt mat & sådant & skulle ha det lite mysigt & bada & sådant. Så börjar det bli mulet när vi kommer ut på havet,det blåser mycket så det var hur mycket vågor som helst. Så jag & Jannike var dyngsura när vi kom hem,det var som rena rama duschen att sitta där. Men vi hann ju iaf äta våra macko vi hade köpt på Subway. MUMMSIGT VAR DET! Så när vi kom hem,för några timmar seda,satt vi först vid datorn & sedan har vi kollat på Troja. Den har precis slutat. Inatt sover jag hos Jannike igen. Egentligen skulle Jannike sova hemma hos mig,för Linda,Kaj,Gröten & Niklas är ute & fiskar nu & kommer sova över. Och dom vela inte att vi skulle sova ensam här i huset. Men nu är det ändrade planer. Linda ringde nyss & sa att vi fick sova här i huset om vi vela,men att vi måsta ringa min mamma & fråga om det var okej. Självklart var det det! Så ikväll blir det FF. I like it! Hela huset för oss själva. Kan fan inte bli bättre. Vi vet inte riktigt vad vi ska hitta på. Vi ska väl äta,& mamma ska hämta mig så jag får hämta lite mer kläder & sådant som jag behöver. Så får vi väl se vad som händer senare. Nu sitter jag här med lite Trocadero bredvid mig,riktigt gott. Ska väl sitta en liten stund till vid Jannikes dator som laggar sönder,så ska jag väl dra mig in till vardagsrummet där hon sitter & kolla på Paradise Hotel.







Peace and Love

IT MUST HAVE BEEN LOVE, BUT IT'S OVER NOW

Publicerad 2009-07-04 12:22:09 i

Godmorgon! Jag sitter här med datorn i högsta hugg,medan Jannike ligger bredvid mig & sover som en stock. Tänkte berätta lite om gårdagen. Jag satt bara hemma ,smsade lite med Jannike. Klockan 13.00 var dom hemma,så jag cyklade till Jannike med en gång. Egentligen skulle dom inte komma hem förens vid 17.00 någon gång,men det gjorde dom inte. Jag fick mitt som jag skulle få av henne som hon hade köpt i Tallin. Gissa vad det var? En Mentos förpacking & en strut med brändamandlar!! Jag som ÄLSKAR brända mandla!! Tusen tack Jannike,du är den bästa av dom bästase! Hur som helst så gjorde hon iordning sig & sedan stack vi ner till stan & kollade lite. Så gick vi hem till henne,skulle ta moppen hem till mig. Tror ni den startade? NEJ! Fan vad jag hatar den ibland. Vi kickade o vi kickade o vi kickade o vi kickade,tillslut tog Kaj fram startkablarna,tror ni den startade då då? NEJ! Så det slutade med att Kaj fick köra oss hem till mig. Jag packade,vi satt vid datorn,vi åt mat. Sedan tog vi bussen hem till Jannike,hon packade,vi tog bussen till Iggesund. På bussen är det smockat med folk, bl a sitter min brorsa(Linus) där med sitt gäng av kompisar som ska till Njutånger på fest. Så när vi väl kommer till Iggesund så säger jag ''Det är den här gatan vi ska in på''. Då säger Jannike ''Nej det är nästa gata väl,eller ännu nästa,kom så går vi''. Så det lutar med att vi står på Krokgatan,helt vilse. Me som tur var så kom dom & mötte oss. Så vi gick först till Preem för att pumpa deras boll &  sedan till konstgräsplanen där vid idrottshallen & spelade fotboll. Faktiskt riktigt kul! Fast jag & Jannike var kass,dom passade tom bolen till oss för vi var så usla,haha! Men men. Sedan stack vi till Ankarmon & badade,mycket roligt ska jag säga & det var faktiskt riktig varmt i vattnet! Så stack vi hem till Marcus & kollade på Hundtricket,sedan gick vi till busshållplatsen för att våran buss gick 01.15. Jag tror jag aldrig blivit så rädd som jag vart när vi satt där & det kom två mopeder på all världens fart & åkte förbi precis där vi satt. Jag trodde jag skulle skita ner mig! Kanske ska jag säga det också att vi åkte dit för att vara med Marcus & William,väldigt snälla killar,vi hade skit kul,tyckte iaf jag. Så låg Jannike  & smsade lite & sedan somnade vi. Jag somnade bumms för jag var så trött! Sen nu vi vaknat,Jannike har somnat om,men jag ska väcka henne nu bara jag har skrivit klart det här. Idag blir det kanske stranden,Hölick eller så. Fett nice! Sen får vi väl se vad som händer.

Jag slänger upp lite bilder sedan vi åkte båt också,som jag såg att Jannike hade på datorn. Enjoy!


















Peace and Love

JAG KOMMER ALDRIG HA EN SÅ BRA VÄN SOM DU,ALDRIG

Publicerad 2009-07-03 10:42:28 i

Godmorgon! Klockan är nu 10.28 & jag vaknade för en liten stund sen. Då har jag fått sms av min älskade Jannike som skrev ''Nu är vi i Sverige''. För er som inte vet så har hon varit i Tallin. Äntligen är hon hemma,jag har kännt mig såå ensam utan henne. Fan vad jag älskar dig!! Också ska vi ses när hon kommer hem igen på eftermiddagen någon gång,så ska jag få min sak som hon köpt till mig,vilket hon inte hade behövt,men gud vad söt hon är! Äntligen ska jag få träffa henne. Min andra halva.
Hur som helst så somnade jag bumms igår & det blir så himla varmt inne på rummet mitt så jag har legat & svettats hela natten. Nu ska jag sms lite till med Jannike & sedan äta frukost. Ska väl fixa mig & sådant också,kanske gå ut en stund & kanske baka en kaka. Vi får se,men ikväll blir det iaf att vara med efterlängtade Jannike då! Det ska bli såå roligt! Men nu ska jag äta frukost.

Jannike,du är min halva. Du lyser upp mina dagar & du är underbar. Ingen kan ha en bättre vän än dig. Du gör en super duper glad om man är lite glad,du får en alltid att skratta,du får en att bli glad när man egentligne är ledsen. Du får en att må bra,& det är jag så otroligt tacksma över,så du anar inte. Alla önskar att dom hade en vän som dig,jag är såå lycklig,för jag fick dig. Jag älskar dig 6 kommer alltid att göra,vad som än händer.




You're simply the best, you're better then all the rest, you're better then anyone, anyone I've ever mett.






Peace and Love

TOGETHER TOGETHER TOGETHER EVERYONE

Publicerad 2009-07-03 00:12:41 i

Nu är klockan 00.01 & jag sitter här & jäspar. Har som sagt vart igång hela dagen & nu är jag dö trött. Har dammsugit,ätit mat,städat & nu duschat. Nu snart ska jag slänga mig i sängen & kommer säkert somna bumms. Det är fortfarande väldigt varmt här inne eftersom att det har varit 20 grader i skuggan & 40 graderi solen idag. Sjukt vad varmt det kan vara! Också fick jag nå fel idag & började kolla på High Scool Musical 3. Den är jätte mysig filmen & så,men det var typ hundra år sedan jag kollade på den ju. Hur som helst så älskar jag den! Sitter nu & skriver lite med en kille,han är tydligen min tremänning,vilket inte jag visste om. Han frågade mig om jag kommer ihåg han,& det gjorde jag ju inte då. Haha,men men,man kan inte hålla koll på att här i världen. Nu ska jag fortsätta kolla lite på filmen & sedan sleepa.

''Men framför allt ... väljer jag personen som är min inspiration. Därför har jag valt en skola som ligger exakt 52,5 km från dig. ''
'' Skolan där en enda person ... om det är rätt person ... förändrar oss alla''
''Ones a wildcat ..... always a wildcat''

Favorit fraserna i HSM 3,haha trevligt att veta!








Peace and Love

BILDER FRÅN MIDSOMMAR,STHLM MM

Publicerad 2009-07-02 17:07:44 i

PHU! Nu rinner svetten verkligen på mig! Bara av att jag har städat hela lägenheten,eller mer tagit undan saker & torkat av & så,plus att jag har städat toaletten & bäddat mammas säng,haha,så forsar svetten på mig. Också är det svin varmt ute,& vad gör jag? Storstädar?! Jag lovade mamm att städa toaletten,& diska,ingenting mer. Och mer kommer det att bli,jag ska dammsuga & skura också. Vad är det här,jag har fått ett städryck helt enkelt! Egentligen var jag jäkligt sugen på att åka ut till någon badstrand & bada,fan vad skönt det skulle vara! Men jag får väl steka ute på balkongen istället då & sedan ta en iskall dusch. Det skulle inte sitta helt fel! Nu har min ena brorsa & Lövis,åkt buss ut till Mlan,tror jag att det var. Och min andra brorsa sitter vid datorn. Så nu ska jag passa på snart att dammsuga & skura. Riktigt duktig jag är ibland! Jag tänkte bara lägga in lite bilder från midsommar,Sthlm,Snarböle mm. Jag visste inte vart kamerakabeln var förut men jag hittade den idag. Så här kommer lite bilder,eller ganska så många.

MIDSOMMAR























Otroligt lyckad midsommarafton,bortsett från alla myggor mm,men det var riktigt trevligt med roligt folk! Tack så mycket!



STOCKHOLM































Tack för dagen,det var god mat,roligt att träffas & mycket trevligt! Tack så mycket!

SNARBÖLE HOS MORMOR & MORFAR





















Tack för dessa dagar! Det var riktigt kul!





Peace and Love

INATT ÄR JAG DIN,INATT ÄR DU MIN

Publicerad 2009-07-02 10:27:58 i

Godmorgon! Vaknade som vanligt av att jag har solen mitt på sängen så det blir stek hett. Idag skiner solen förfullt,det är 40 grader i solen. Vi får se om jag städar idag eller imorgon! Sitter här & lyssnar på musik & kollar lite på Allsång på Skansen. Ska nog snart äta,eller sås ka jag ta på mig shorts & lionne  ta mig en rask promenad. Har inte betämmt mig riktigt än. Annars blir det väl bara dega hemma idag,kanske hitta på nått. Kanks ebaka eller så. Sitta ute på balkongen. Men nu ska jag fortsätta med mitt,läsa lite bloggar,mm. Ska skriva ett litet brev åt min/mina kusin/kusiner i Sthlm,Ebba. Jag har köpt två solglasögon till henne & en napp till Hugo,som det står Hugo på,den var så söt. Så ska jag också göra som en tavla,med en massa foton på. Kommer säkert bli finfint,om det blir som jag tänkt mig.


Ska nog smsa Bea & fråga när hon kommer hem igen!






Peace and Love

MICAEL JACKSON

Publicerad 2009-07-02 00:19:10 i

Rest In Peace


King Of Pop
Michael Jackson

Svårt att tro att du inte finns längre.

R.I.P















Peace and Love

WHEN THINGS ARE ONLY GETTING WORSE AND YOU NEED SOMEONE TO TAKE THE BLAME WHEN YOUR LOVER'S GONE THERE'S NO ONE TO SHARE THE PAIN

Publicerad 2009-07-02 00:08:51 i

Klockan är 23.57,alltså tre minuter i tolv. Det märks att det börjar bli sent för då får jag alltid benvärk,det gör så ont i benen. Ungefär som växtvärk. Kanske är det också,hur som helst så gör det väldigt ont. Jag ska snart gå & lägga mig,ska bara lyssna lite på Mcfly först. Det är ändå kokhett inne på mitt rum nu,så jag kommer ändå inte somna skulle jag tro. Så har det blivigt ändrade planer inför imorgon också. Jag stannar hemma här i Hudiksvall istället för att åka senast klockan sju imorgonbitti till Norrala. Jag pallar inte det! KOmmer inte orka upp. Så jag blir hemma,hoppas det blir regn imorgon. Eller ja,jo,det får det gärna bli. Jag ska ju städa imorgon & det vill jag inte göra i så fint väder som det vart idag. Nu ska jag gå & borsta tänderna & tvätta mig. Så ska jag lägga mig & försöka sova i värmen sedan.







Peace and Love

PEOPLE ALWAYS TOLD ME BE CAREFUL OF WHAT YOU DO AND DON'T GO AROUND AND BREAKING YOUNG GIRL'S HEART

Publicerad 2009-07-01 19:25:12 i

Hejsan hoppsan! Nu var det ett tag sedan jag bloggade. Fyra dagar sedan kanske? Hur som helst så var jag ute & åkte båt med Jannike & co i söndags,på kvällen åkte jag & mamma till Norrala,till mormor & morfar. Där har jag varit i fyra dagar & nu har jag kommit hem. Det är såå varmt ute,det är ju nästan jobbigt. Jag orkar faktiskt inte skriva så mycket. Har haft det roligt iaf,tjänade en liten slant av mormor. Nu har jag bäddat sängen & röjjt inne på rummet & har precis ätit. Nu ska jag diska & städa badrummet, Äckligt men sant. Brorsorna ska gå ut på Bockarna ikväll & mamma kanske ska till Söderhamn,så jag blir ensam hemma. Ska nog ringa Cissi &höra vad hon ska göra. Idag har i fått reda på att jag är allergisk mot vattenmelon. Är ju inte så kul,jag som älskar vattenmelon! Men men,sånt är livet. Nu saknar jag Jannike så jäkla mycket,Karin coskå för den delen. Fan,varför skulle dom båda dra samtidigt?! Usch,jag lägger mig ne r& gråter sönder snart! Jannike kommer hem på fredag & vis ka träffas på lördag,men det är ett tag dit. Karin vet jag inte när hon kommer hem,nästa torsdag aknske,men då kommer hon ju hem till Sveg. Men nu ska mamma ha datorn  jag ska diska.


NÄ,NU FÅR DU FAN TA & KOMMA HEM FRÅN TALLIN KVINNA! JAG SAKNAAR &ÄLSKAR DIG SÅ JÄVLA MYCKET!





Peace and Love

Om

Min profilbild

Ida Karlsson

Ida Martina Karlsson heter jag och kommer från (Glada) Hudik, Norrland. Är en tjej på 19 år! För tillfället bor jag ihop med min pojkvän och våra två ''kissebebisar'' i vår lägenhet. Jobbar extra medan jag funderar ut vad jag vill göra med resten av mitt liv. Hoppas du kommer att trivas!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela