idamartinakarlsson

SOMMAREN ÄR KORT DET MESTA REGNAR BORT MEN NU ÄR DEN HÄR SOLEN SKINER KANSKE BARA IDAG

Publicerad 2009-05-31 22:39:56 i

Hejsan hejsan hejsan! Åååå gud vilken UNDERBAR dag det har varit idag! Kvart i ett åkte vi till Snarböle till mormor & morfar. DÅ när vi kommer dit möts vi av en glad vovve & så har dom besök av mormors gamla snälla kusin & någon man. Vi satt & pratade,sen åkte dom hem  vi fikade med en gång. Sen la jag mig & stekte i solen,& sen klev jag upp igen & jag  mormor gick ner till kyrkogården till Martin & Tora & kollade lite. Vi kollade även på Martas grav,& några fler. Sen gick vi hem igen i det otroliga värmen som har vart idag. Så la jag mig & solade igen & sen blev det mat. Vi åt någon grekisk köttgryta med klyftpotatis,tzatsiki & sallad. MUMMSIGT VÄRRE!! Och mätt blev man,sen efterrätt på det också. Ojojoj! Rabarber/Jordgubbspaj,YUM,& gud vad tjock jag kände mig efteråt! Sen satt vi mest & pratade & hade det kulö som vanligt,jag la mig & solade igen & hälsade på lammen gjorde jag. Deras granne har nämligen lamm som går nästan på mormor 6 morfars tomt 6 dom är bara såå söta! Sen gick jag & mormor en promenad med vovven,då gick vi förbi kossorna som deras andra granne har. Dom har också kalvar,skiit söta! JAG ÄLSKAR KOSSOR! Och just det ja. Här i Sverige finns det bara en giftig spindel,men den är ju inte ens dödlig,men jag som abvsolut hatar spindlar & skriker så fort jag ser en. Så kommer brorsan & säger: Vet du Ida,sån där spindel som jag berättade om igår. Sådana finns i jordkällaren. Ska jag hämtade en i en burk så kan du få se? Jag typ skriker att ä'r dum i huvidet & att tar han dit den så dödar jag han. Så en en liten stund efteråt så ser jag att ahn kommer  går,med någotnign i handen,då förstår jag att ahn har en burk med den där jävla fucking spindeln jag står typ 30 meter ifrån honom & dör! Men sen går jag långsamt fram & kollar ändå, fyfan vad äcklig! Den är alldeles brun & lite smått hårig,as långa men & kallas för typ korsspindel. BLÄBLÄBLÄUSCHUSCHUSCH SÄGER JAG BARA! Sen öppnar han burken & då får jag nog 6 springer iväg in till mormor. Fan vad jag hatar spindlar! Sen spelade vi lite kort & as garvade åt brorsan 6 Lukas(vovven) dom såg så förbaskat roliga ut när han sprang & lekte med vovven. Jag trodde jag skulöle pinka på mig så mycket som jag skrattade! Gud så roligt vi har haft! Sen åkte vi hem 6 nu är vi hemma. Fast nu är klockan prick 22.00,dvs 10 på kvällen 6 jag har inte pluggat nånting idag. BRA GJORT IDA,VERKLIGEN BRA GJORT! Inte! Men det är bara & sätta sig nu & svara på en fråga,det tar ju faktiskt inte ås lång tid. Och nu vill jag att det ks abli måndag för vi har elevensval imorgon,jag ska vara me di repotag gruppen & sen efter plugget så ska jag &mamma på stanf ör att köpa någon av klänningarna till examen,spännade spännade! Men nu måste jag verkligen ta mig i kragen & gå & plugga lite. Ska bara slänga in ett gäng biler som är nu i helgen då.


































Observera min höfter,dom ser verkligen skit stora ut där...

















Peace and Love

MORS-DAG <3

Publicerad 2009-05-31 10:59:57 i

Good morning!Igårkväll var hur bra som helst. Jag & mamma åkte till Njutånger där jag,Beatrice,Melina,Amelie & Ellie började med att spela kubb. Jag vann alla gångerna,bra som jag är! Sedan bråkade dom om vem som skulle få vara med mig,haha. Sen åt vi mat,grillat & guud såå gott det var. Mycket fanns det också. Kött,filé,potatis,potatissallad,sallad,fetaost,oliver,svampsås,bea,citron,& en massa annat  jag kan bara säga MUMMSMUMMSMUMMS! Grillat kan vara det bästa som finns. Trevligt hade vi också,mycket trevligt,satt & pratade & allt sådant. Kuligt! Sen spelade vi kubb igen,fast den här gången var också mamma & Lasse med. Jag vet inte vad som hände,men jag fick bara ner två stycken,märkligt...Sen gick vi in & kollade på tv & sen spelade vi kort. Sen blev det ingen tältning där,iaf inte för min del,jag åkte hem ist. Kändes skönast så att få sova bekvämt i sin egen säng,jag har ju världens skönaste säng också. Sen nu imorse så vaknade jag & då hade mamma dragit ner sakerna framför fönstret så jag kunde sova längre. Men då satt sig mamma på balkongen & hörde inte när hennes telfon gick igång på alarmet. Var femte minut i en halvtimme fick jag ligga & lyssna på det där,så då kunde jag ändå inte sova nå länge. Nu har jag ätit frukost & kollar lite på Skärgårdsdoktorn. Men så fort jag har skrivit klart det här så ska jag stänga av filmen & sen hoppa in i duschen & sedan fixa mig. Vi ska ju som sagt till Snarböle idag,till kära mormor & morfar. Ska bli riktigt roligt! Så vi ska åka senast ett & vi är väl där så länge vi vill. Ni får gärna smsa! Vi ska väl aknske spela kubb,jag ska STEKA,vi ska äta gott &såklart fira mamma & mormor. Så himal kul! Men nu ska jag nog lyfta på häcken & dra mig in i duschen.


Nu saknar jag min lilla prinsessa!






Snarböle,hur mysigt som helst!

*
Du har blivigt såå stor...


<3


GRATTIS PÅ MORS-DAG VÄRLDENS BÄSTA MAMMA! <3



Peace and Love

YESYESYES!

Publicerad 2009-05-30 16:19:53 i

Yes,yes & åter igen YES! Jag är super duper glad,dels fortfarande för det strålande underbara vädret. Men även för att jag har hittat världens finaste klänning till examen,I'm so happy! Jag & mamma åkte på stan för att kolla på examen kläder & så går vi in & kollar lite & vad ser jag,jo en underbart fin klänning,eller två. Men en av dom var verkligen super & satt perfekt,men den är lite genom skinlig,men det ska nog gå bra ändå. Så jag har hängt undan båda två & ska nog prova dom igen 6 sen vilken jag ska ta. Men det är så skönt att ha det gjort,med kläder,sen ska jag inte ha några nya skor utan kör bara på ny klänning,inga tights ska jag ha heller. Billigt & bra! Finfint!
Sen nu så har vi vart & handlat så ska mamma marinera köttet nu bara så ska vi åka till Njutånger sen,till Sundströms/Erikssons. Kuligt ska vi ha! Sen när man sätter sig i bilen så känns det som om man ska tuppa av av hettan,den så sjukt varmt! Jag vet inte än om jag ska sleepa over där eller om jag åker hem igen,annars får ni jätte gärna vara sociala på mobilen,076-8111762 you know! Sen imorgon har jag kommit på att jag verkligen måste ligga & steka i Snarböle hos mormor & morfar,mina ben är vita som snö. Så då blir det steka imorgon också. Härligt! Men nu ska jag höra med mamma hur det går för henne,det ska bli såå gott med grillning! MUMMS!



Jag vill vara prick sådär brun,inte mindre,minst sådär!
Ska försöka imorgon,ska ligga ut HELA DAGEN!





Peace and Love

SOMMARTIDER HEJ HEJ SOMMARTIDER LÄPPAR MOT LÄPPAR TVÅ HJÄRTAN I BRAND SOM GER SOMMATIDER TILL VARANN

Publicerad 2009-05-30 09:42:43 i

SOMMARTIDER! Alltså shit vad jag är glad idag,vaknar upp av att solen lyser på en så man blir alldeles stekhet & man kliver upp &kollar hur många grader det är,då står det 40 grader! Så jävla nice,jag är så glad! Så nu sitter jag & dunkar Per Gessle - Sommartider på högsta volym. Igår kväll blev jag & mamma ensam hemma,brorsorna stack med folk till Borgarparken & grillade. Låter kul,hade jag också velat men jag stannade hemma jag. Blev mys med mammi framför Talang & Berg flyttar in. Talang var bra,synd bara att inte Allstars gick vidare,dom var verkligen grym! Men trollkaren som gick vidare,Charlie,han var verkligen duktig & rolig & lite söt. Sen somnade mamma i sängen & jag i soffan,så vaknade jag igen halv ett så då släckte jag överallt & la mig. Sen nu imorse vaknade jag &jag har bara suttit vid datorn & kollat på film,pluggat & valt ut kläder som jag ska ha idag. Det blir shorts & linne,kan ju inte bli bättre! Så ska jag väl plugga,duscha,äta min frukost,kanske till och med blir en promenix. Sen ikväll kommer vi ha det roligt,vi ska nämligen till Sundströms & grilla med hela gänget. Kuligt! Så ska vi väl kanske spela spel,sitta ute & äta gott,sen ska Beatrice tälta,så kanske jag också stannar & tältar med bruden. Vore roligt! Vi får väl se hur det blir. Sen imorgon ska vi till Söderhamn/Snarböle,det är ju MORS-DAG imorgon så då ska vi till mormor 6 morfar & fira mamma & mormor,sås ka vi väl äta & om det är fint varmt väder imorgon som det står att det ska bli,dås ka jag ligga & setka HELA DAGEN! Fett med nice! Men nu ska jag fortsätta äta min underbara frukost & sen en promenix & duscha. Ha det bäst i det underbara vädret gott folk!


Någon som vet när Allsång på Skansen börjar?




Peace and Love

JAG BLEV ETT MÅNDAGSBARN, HELA LIVET BLEV EN HELG IGEN

Publicerad 2009-05-29 16:49:01 i

Hejsan hoppsan! Svenskan idag fortsatte jag & Linn med frågorna, & Inger var på dåligt humös vilket jag tycker hon har vart väldigt länge nu. Jag frågade bara om jag & Linn fick sitta ute & jobba för mer koncentration & till svar får jag: Varför ska du sitta ute & jobba när vi är så få i klassrummet?!  Hur fan ska jag veta det liksom, jag trodde hela klassen skulle vara där. Men tydligen inte,så inger får utbrott på mig för INGENTIGN & jag blir på dåligt humör. Alltså hon har mens fan varannan dag!! Det är helt sjukt. Jag hatar när jag inte vet vart jag har folk. Hur som helst,jag pallar inte prata om henne. SO hade jag inte tänkt göra provet,men eftersom att om man gör det på onsdag så har man ingen chans att göra omprov,så jag försökte att göra provet idag & det är ju bra,för då vet jag vad ajg måste träna på när Lasse skcikar mail på om jag klarade det eller inte. Sen skrev jag på det flesta uppgifterna förutom de två as långa sista,men det var VG/MVG det också så. Vi får väl se! Engelskan hade vi prov,jag skrev på det mesta,men lite saker var jag osäker på,men det kändes ändå bra. Även att Inger blev sur/irriterad bara för att Linn satt på ett visst sätt & för att hon inte satt rakt fram,det är nå fle på henne! Sen idrotten skulle vi vara på Björkberg & spela fotboll. Jag som verkligen inte är någon bollmännsika & som är så himla bollrädd skrek så fort jag fick bollen. Men det gick väl bra ändå,kul var det faktiskt! Sen har jag cyklar hem,fikat,kollar nu på Wallander,har läst bloggar mm. Ikväll blir det äta mat,mysa framför tv;n med gotta. Och till det blir det Ramp & Talang 09. ALLA MÅSTE RÖSTA PÅ JULLE ALLSTARS I TALANG IKVÄLL. VORE JÄTTE ROLIGT OM DOM KUNDE KOMMA VIDARE & DOM ÄR SÅ GRYM PÅ ATT DANSA,DOM GÖR DERAS GREJ! Kom igen nu gott folk,rösta rösta rösta!
Nu ska jag fortsätta kolla på filmen & packa upp & sådant. Jag kopierade Mattis text som står nedanför bilden,orkade inte skriva eget.



RÖSTA på Julle Allstars! Tittarna har halva makten i Talangs semifinaler. Du röstar på din favorit genom att ringa eller sms:a, se nummer nedan.

Julle United Allstars, Cheerleading
Ring 099-402 01
Sms:a JULLE till 72 400


Pris 5:70 per samtal + ev operatörsavgift, 5:00 per SMS + ev operatörsavgift.

Det är ingen idé att rösta innan fredag kl 20,00 då numret aktiveras.

 tv 4 kl 20.00 ikväll!

Heja heja heja fram Julle Allstars/ Glada Hudik och Svensk cheerleading!!!



Peace and Love

I DON'T CARE IF MONDAY IS BLUE

Publicerad 2009-05-28 16:43:06 i

Hejsan svejsan! Matten idag fick vi tillbaks vårat prv,dvs jag,Mattis & Linn fick det. Jag tyckte det kändes jätte bra,& var ganska så säker & hoppades på ett VG. När jag fåt tillbaks provet så står det VG-. Ingen big deal egentligen men ändå,& jag hade haft åtminstone VG om jag inte hade slarvat på två stycken,en hade jag gjort en sak fel,bara ens ak liksom,& på en sak skulle det stå 3,25 & dum som jag är så tror jag att jag skriver en 3 men skriver en 8?! Fan också,men jag är ändå super duper glad,för jag vet att jag gjorde mitt bästa,bättre kunde jag inte göra,jag svarade på allt,jag fick VG- & jag hade bara två slarv fel. Men det känns ändå så himla surt alltså,men men sånt är livet! Språket fick vi också tillbaks provet,jag trodde jag skulle få VG där också,eller väldigt nära iaf. Men där fick jag bara G,enligt Ingejerd,enligt hennes gränser för betygen,men hon skulle prata med Ursula om hur hon bedömmer. SO gick vi igenom,var inte lika jobbigt som jag trodde,fast det var ändå jobbigt. Slöjden idag blev jag klar med det jag skulle göra klart,så nu har jag målat  klart & ska dit & hämta imorgon. Great! Vart nöjd också. Och det var våran sista slöjdlektion för åttan,kanske våran sista slöjdlektion för hela högstadiet,kanske hela livet. Men gud vad hemskt det där låter! Men det är så att det är bara ett begränsat antal elever som kan gå i träslöjden,då om det blir för många så kommer Bobbo måsta flytta över elever till sy. Men det tror jag inte händer. Sen hade vi a-pass  då jobbade jag & Linn med äckel frågorna till den äckliga boken vi har läst. Vi fick som tur var lite hjälp av Monica också. Sen slutade vi & nu har jag cyklat hem. På torsdag slutar vi som går träslöjd redan tjugo över elva,nice! Nu har jag precis svull som jag är ätit upp ett mini wienerbröd(stavning),två kakor  två glas juice. Gud vad jag är svull & äter mycket! Snart kommer jag se ut som ett berg av fett. Usch! Just nu sitter jag 6 kollar på älskade  Andra Avenyn men måste snart sluita,jag har engelska prov imorgon 6 har inte pluggat någotning,har inte ens kollat på det. Så jag måste verkligen plugga. Men jag akn vara uppe lite längre ikväll också,vi har ju sovmorgon till halvc elva imorgon,så jävla nice!


SOMMAR! <3



Peace and Love

SOL VIND & VATTEN HÖGA BERG & DJUPA HAV DET ÄR MINA DRÖMMAR VÄVDA AV

Publicerad 2009-05-27 15:56:30 i

Hejsan! Igår blev det ingen bloggning & orkar inte berätta om dagen heller. Kan bara säga att jag pluggade hela dagen. Bilden idag gjorde jag klart en uppgift,egentligen har jag en uppgift kvar men det gjorde ingenting. Också ligger jag mellan G & VG,han vet inte vad han ska sätta för betyg än sa han. Så det känns ju bra för även om jag skulle få ett G bara då,så är jag super glad ändå,eftersom att han sagt att jag är på gränsen till VG nästan,så det kändes riktigt bra faktiskt. På matten skulle jag ha prov,det gick verkligen SUPER!! Det kändes iaf otroligt bra,ovanligt bra,har aldrig kännts att ett prov har gått så bra förut! Great! Spanskan skulle jag & Mattis ha prov idag,det gick ''bra''...Svenskan började jag & Linn besvara frågorna & sådant,men varken hon & jag fattar INGENTING. Det känns verkligen inte bra alls. SO kollade vi på film(jag höll på att somna),sen babblade Lasse på som vanligt 6 jag hängde inte med alls. Halv sov är vad jag gjorde. Sen sluitade vi. Och jag är nu överlycklig,både matte & spanska proven gick bra & sen nu har Lasse fixat en hemuppgift åt mig ist precis som jag vela. Så då slipper jag det där jävla SO provet jag skulle göra imorgon. Yippie! Det är verkligen min lyckodag idag. Sen slutade,jag cyklade hem.det blåser äckligt mycket ute idag,det är helt sjukt! Imorse höll jag på att blåsa omkull. Och nr jag skulle åka upp för backen så trapade jag inte ens,vinden tog mig upp ist ,haha,tack! Ikväll ska jag på den andra foxtrot kurs lektionen. Ska bli roligt,var verkligen väldigt kul förra gången! Bara det att den här gången måste jag gå själv för pappa hinner troligtvis inte hem 6byta om. Men han kanske skulle komma lite senare & kolla på ist. Hur som helst så sitter jag med glass & kaka framför mig,MUMMS! Så jag ska äta upp det lite fort,kolla på Andra Avenyn & till det blir det lite plugg.


<3








Peace and Love

MINNS DET ÄN IDAG EN VATTEN FESTIVAL,MINNS ATT INGEN VILLE HEM

Publicerad 2009-05-25 14:50:33 i

Hejsan!Engelskan idag skulle vi redovisa resturang saken. Jag hade gruvat mig som fan,men det var ju bara kul efteråt & det gick jätte bra även om vi glömde bort vart vi var ibland. Var faktiskt inte lika farligt som jag trodde att det skulle vara! HK hade vi prov,kändes väldigt bra! Men vi får väl se om två veckor hur det gick för på måndag-tisdag ska vi ha elevensval 6 då är vi inte ens på skolan. NO fick jag reda på att jobbet ska vara inlämnat imorgon?! Jag som har vart sjuk i en vecka & inte vetat någonting får reda på det dagen innan,känns inte såå bra då. Så är jag i början,även om det inte är så mycket kvar. Denna vecka är det verkligen pluggapluggaplugga varje dag. Spanskan började det med att hon sa att vi skulle göra prov dom som inte gjort det. Men jag hade tolkat henne fel & hon hade agerat helt fel. Så det blev lite strul där men det löste sig. Jag ska göra provet på onsdag ist. Sen slutade vi 6 nu har jag cyklat hem. Så när jag kommer hem först så är jag påväg in i rummet & då har mamma gjort renovering av mitt rum,total renovering! Det blev fint ,men jag var inte alls beredd på det! Så nu står sängen i mitten av rummet,datorn står på ett helt annat ställe,jag har fått en ny byrå,& en massa andra nya saker. Kul! Kändes lite ovant bara,så jag måste vänja mig vid det här nu. Också har mamma satt upp den nya hela kropps spegeln nu,så nu när jag speglar mig så ser jag hela mig,inte bara överdelen. Härligt! Men idag så blir det väl mest bara plugga,packa upp sakerna sen när pappa kommer senare ikvä'll. Det har redan gått två veckor hos pappa & nu ska vi till mamma igen,kul men känns otroligt konstigt. Det känns som om vi vart hos pappa i max en vecka,men inte då. Nu är vi tillbaks här. Så är jag lite små sur på mamma också,jag visade henne klänningen som jag visade i inlägget igår,den kostar 399 kr men jag har sagt till mamma att vis ka dela på prset på det jag ska ha till examen. Men då blir hon sur & säger att jag redan bestämmt mig 6 att vi int ekommer gå på stan & kolla på nått annat,dåb lir jag sur när hon säger så & inte vet någontign! Men men,detlöser sig väl...hoppas jag! Men då måste ju hon & jag på stan snart också,så jag kan kolla. Det är ju knappt tre veckor kvar & jag vill inte vara ute i sista minuten...Men vi får väl se hur det blir. Men nu ska jag fortsätta med att lyssna på musik,så ska jag äta nått 6 plugga & sen ska jag väl starta en film. Längtar tills på onsdag också,då ska jag & pappa på foxtrot kursen igen. Drt var fkatiskt riktigt roligt,fast jag trodde det skulle vara jätte tråkigt.




Hoppas jag får kan komma lite tidigare i sommar & stanna där ett tag & vara banrvakt mm. ! Annars kommer vi iaf jag & mamma,det ska bli såå kul!




Peace and Love

HEMMAFESTER & EN STULEN BIL

Publicerad 2009-05-24 13:21:27 i

Godmorgon godmorgon! Jag vaknade kvart över tolv idag jag,brukar jag göra väldigt sällan. Igår tog jag,Tommy,Karin,Cornelia & Ellen en liten mini tripp i bilen,vi skulle handla & åkte ut på Maln för att kolla på den nya resturangen. Det blir ruskigt fint! Sen åkte vi hem,gick upp till mig en liten stund sen låg vi där & halv sov så Karin gick ner till sig & sov. Jag gick & spelade kort med pappa & Gun,självklart så vinner jag iaf en gång,eller vi ala vann en varsin gång. Sen gick jag & la mig & somnade bumms! Så idag nu har jag vaknat. Idag är det en depp kväll som väntar för Karin åker hem,då blir jag alltid jätte deppig & ledsen & sur. Hur som helst så ska jag snart fixa mig & sen ska jag ta tag i pluggningen. Gud vad jag HATAR att plugga,det är det värsta som finns! Imorgon ska vi ju redovisa den där jävla engelska saken,som ska utspela sig på en resturang,hoppas det går bra iaf! Önska mig lycka till & håll alla tummarna! Också har vi HK prov 6 det är nog inte lika svårt. Hoppas jag. Så då har jag engelska redovisning,HK & spanska prov imorgon. Svenska redovisning på tisdag/onsdag. Matte prov & kanske spanska prov på onsdag. SO rov ska jag inte ha utan jag tar en hemuppgift ist. Sen engelska prov på fredag. Känns iaf lite bättre nu. Har pratat med Kasper också,det var inte så svårt att redovisa svenska boken,skönt! Men nu ska jag läsa lite bloggar först & sen ska jag fixa mig & plugga,sen träffa Karin för sista gången på ungefär två veckor nu. :( Riktigt sorgligt!


Om vi inte hittar någon annan klänning på stan så ska jag nog ha den här på examen,fin eller hur?!


I LOVE it!





Peace and Love

HJÄLPTE TILL PÅ MIN BRORSAS RESTURANG MINA VÄNNER VILLE VARA SOM HAN

Publicerad 2009-05-23 19:47:17 i

Hejsan hoppsan! Nu är jag propp mätt vi har nämligen grillat. MUMMSIGT VÄRRE! Det var såå gott! Som jag sa så låg jag & kollade på film där ett tag & sen direkt efter mitt inlägg ungefär så stck jag ner till Karin som hade kommit hem från stan. Hon hade gått på kanevalen eller vad det var. Jag orkade inte gå ner & jag hade planerat att jag skulle plugga. Hur som helst så startade vi en film, det blev älskade ''Rosa''. Tycker den filmen är så mysig,speciellt när det är på Gotland den utspelas. Fast vi hann inte alls kolla länge innan vi kom på att vi skulle ner på Kvantum. Så då stack vi dit,köpte godis & sen hem igen & fortsätta kolla film. Sen kom Karins lillesyrra igen & satt där med oss. Sen skulle jag upp & äta. Och som sagt så skulle vi grilla,så det blev grillad kryddkorv,grillade majskolvar,potatis,bea,mangosås,dricka mm. Gott,ruskigt gott var det! Och nu sitter jag här proppmätt. Nu sitter jag här & lyssnar på musik & väntar på att Karin ska spela in klart. Hon skulle duscha & spela in,så skulle vi träffas sen. Men nu vet jag inte när hon kommer bli klar eller hur lång tid det kommer ta,så jag vet int evad jag ska göra. Jag har lust att gå ut & hitta på nått,men hon kanske är klar snart nu så jag håller mig inne iaf. Kanske ska starta filmen igen? Kollade på Ramp - Tonårsföräldrar tidigare idag också,JAG ÄLSKAR BEBISAR! Uppfatta mig inte fle nu,men jag skulle jätte gärna vilja ha en bebis nu,även om ja gär så pass ung. Skule jag bli på smällen skulle jag fan behålla barnet,det går ju jätte bra för väldigt många som är ung när dom får barn. Jag kollad ein en blogg där det var en tjej som var 13 år när hon blev mamma?! Wow tänkte jag & tänkte att hon måste ha det skit jobbigt & haft det jätte svårt 6 kan inte vara så bra mamma. Men nu idag är hon 19 år & barnet är 6 år. Idag är jag lite emot dom som säger att när man är ung är man inte kapabel till att ta hant om ett barn bara för att man själv är barn. Men struntprat säger jag! Vissa aknske inte är det,men väldigt många är faktiskt det också! Sen finns det ju trettioåringar som inte är kapabel till det också,så det har faktiskt ingenting med åldern att göra! Sen att dom kommer skrika & behöva mat & allt sådant det är ju någotning man måste räkna med!



Kolla den lilla fossingen & den lilla handen,urgulligt!!



Peace and Love

SOLA & BADA I PINA COLADA PÅ SOMMARN E LIVET SOM BÄST

Publicerad 2009-05-23 15:29:42 i

Hejsan! Vet inte,tror inte att det blev någon bloggning igår. Men jag kan ju berätta lite kort vad som hände. Började med att jag fick sms av Karin som frågade om jag vela hänga med på stan med henne & jag hade ju inget annat för mig så varför inte? Jag slängde mig i duschen & fixade mig sen drog vi ner. Och eftersom jag inte hade ätit någon frukost så började vi med att käka lite lunch på Jambo. Gud vad mummsigt det var! Jag som var vrålhungrig också. Sen gick vi på stan & kikade som vanligt. Sen är det nå ungar som Corne & Ellen är rädda för & man börjar ju förstå varför! Ena ungen MÅSTE ha nå fel alltså så som hon håller på,& så säger jag inte bara för att jag hatar henne! Hon borde söka hjälp,sen den andra är väl inte riktigt frisk hon heller! Sök hjälp för fan! Sen när vi kom hem igen så var vi så trötta så stack upp till mig för att kolla på film,Van Veetern - Svalan,katten,rosen,döden. Så vi kollade på den & sen drog vi ner till Karin,hon åt mat & sen skulle jag upp & äta. Så sen gick vi ner till henne,satt & kollade på Talang & awwade oss till den där söta lilla Victor som är med & kom till finalen. Gud vad söt han är & otroligt duktig på att sjunga! Sen kollade vi på nån dansk serie,drack te,pratade & skrattade. Sen fick jag reda på att den där jävla svin influensan har spridit sig över hit till Sverige också,jag trodde jag skulle dö när jag fick veta det! Men jag överdriver ju med allt också så det är ju inte så konstigt egentligen. Sen runt elva stack jag upp till mig igen & la mig & sov bumms. Sen vaknade jag vid halv elva ungefär idag. Jag gick upp & åt frukost & städade rummet. Så har jag fixat mig & skickat mail till lärare & så. Sen hade jag tänkt att jag skulle plugga ,men jag har bara legat i sängen & degat & kollat på Wallander - Mannen som log & sovit. Så har det regnat. Pappa har köpt sig en ny grill idag också,så ikväll blir det grillning. MUMMS! Hoppas bara på att vädret blir bättre,iaf så de inte börjar regna igen när vi ska grilla. Senare ikväll kanske det blir Karin en stund,Kvantum som vanligt kanske. Så ska jag väl bara mysa framför tv;n & ta ett kortspel med pappsen & Gun. Men nu ska jag ta mig i kragen & verkligen börja plugga. Pappa & Gun försvann här nu också,ingne vet vart dom tog vägen.

Sen nu om du läser det här Jannike så ska pappa ringa & höra med Hasse om stugan. Den ligger iaf vid Hölick där ungefär. Inte precis,50 meter från vattnet iaf. Vore ju kul om vi fick låna,men det tror jag,det var ju han som gav förslag om det! :) Men pappa skulle ringa & höra,dom skulle ändå prata om Indien,tror dom ska åka dit igen. Men då vet du iaf om du läser!






Peace and Love

JAG SÄGER LYS LYS SOM DEN STJÄRNA DU ÄR

Publicerad 2009-05-21 17:55:55 i

Hejsan! Idag vaknade jag kvart över elva,var lite oväntat. Jag gick upp & smsade med Karin,så åt jag frukost. Sen efter ett tag tog jag mig ner till Karin,där satt vi inklusive hennes pappa & lyssnade på låtar som hon & hennes lillasyster Corne spelat in. Det är så roligt att lyssna! Speciellt på Karin,hon är såå GRYMT DUKTIG!! Sen drog vi på en promenix,först ner till Freasses & beställde en barnbox för vi var lite småsugen & jag var törstig,så satt vi där i säkert en timme & bara babblade på. Sen gick vi ett helt varv runt Lillfjärn & tillbaks hem igen. Sen vet jag absolut inte vad som har hänt med Karin,men gud vad hon tänker på vad hon äter  min lilla sötis. Hon är verkligen jätte noga,vela knappt äta pasta. Jag har aldrig hört henne sådär förut,haha! Sen drog vi ner på Kvantum med hennes pappa,Karin kommer in & känner sig vilse precis som mig när jag var där första gången. Sen trodde hon att hon tappat bort Tommy så där sprang vi runt & letade efter hennes pappa i en främmande affär,hahaha! Roligt var det iaf,sen gick vi hem igen,fast den här gången till mig. Först har vi suttit på balkongen & snackat lite,sen tog vi oss till mitt rum & la oss för att kolla på Heartbreak Hotel,fast jag tror vi både nästan låg & halvsov. Sen stack hon ner & jag somnade bumms! Sen nu har jag ätit mat,wook. Och just nu sitter jag här &väntar på att jag ska gå ner till Karin igen så ska vi nog vara ute. Sen kanske in till henne igen för pappa ska städa hela lägenheten & jag vill inte vara här då. Men nu ska jag återgå till tv;n I think.


Här är min brorsson Vince. Nu har lillpojken min blivit så stor,ska slänga in lite bilder som pappa har tagit på honom. Får ni se min bror också,ni som inte har sätt honom! :)



Peace and Love

LÅT HELA VÄRLDEN SE DITT VACKRA LEENDE

Publicerad 2009-05-20 22:34:51 i

JAG HAR FÅTT TILLBAKS MIN SMAK & LUKT!! Iaf lite av det,så nu känner jag lite smak av det jag äter. Ni anar intehur befriande det känns! Så nu har jag äntligen fått ta tag i den där vaniljbullen som legat i köket,den har jag njutit av & nu ligger den helt plötsligt i magen. Tråkigt men sant,hade inte haft någonting emot en till,gluppsk som jag är! Nu är Karin i här i Hudik också,har pratat med henne en snabbis,vi kanske ska ses imorgon. Sen har jag pratat med mammi,vi ska ta någon dag när jag kommer till henne,så ska vi gå & shoppa examen kläder då. Alltså jag gruvar mig inför nästa vecka. Jag har fyra prov & två redovisningar. Känns bra...inte. Sen svenska boken ''Mina drömmars stad'' som vi ska ha läst ut,vilket jag inte har gjort. Men den har jag bara fjärde delen kvar,den är kort så det går fort. Men jag har ju inte läst på flera dagar,tycker den är super duper tråkig,ointressant & som jag har sagt tidigare så vet jag ju knappt vad jag har läst för att jag har glömmt bort allt & bara blä. Och nu ska vi ju redovisa det nästa vecka & jag är såå orolig över att om jag inte gör det här bra så kommer jag bli sänkt till ett g i svenskan & det vill jag inte,för jag är verkligen super nöjd med mitt vg,men jag är så himla orolig,var det svårt att göra redovisningen? Sen är jag rädd att jag inte kommer klara SO & spanska provet...HK & matte är jag iaf lite säkrare på än SO & spanska,men vi får väl se hur det går. Håll gärna tummarna på att det kommer gå fin fint! Men jag får så ont i magen när jag blir nervös,det är hemskt! Men nu måste jag tänka på nått annat. Ska nog göra mig kanske en macka? Och placera mig framför tv;n i soffan som jag gjort de senaste fyra dagarna åter igen kolla på Heartbreak Hotel,vet inte hur många gånger jag har kollat på den filmen nu.





Peace and Love

SKIN SKIN SOM DEN SOL DU ÄR

Publicerad 2009-05-20 15:17:55 i

Hejsan! Alla dessa dagar har jag vaknat före eller strax efter åtta,men idag vaknade jag av att mamma ringde & då var klockan nästan tio. Så det var riktigt skönt att man fick sova ut lite! Jag känner fortfarande ingen lukt eller smak,vilket gör så att det känns meningslöst att äta & det gör så att jag verkligen låter bli att äta. Det är säkert därför jag är så hängig hela tiden & ag är väldigt slarvig när det gäller att dricka också.. Men hur som helst så är det bara det & hostan som är i farten nu,annars är jag bara bra. Och idag/imorgon kommer min efterlängtade Karin så det känns ju mycket bättre att jag bara hostar & inte är snorig & har feber längre,sen att jag inte känner någon smak/lukt spelar ju ingen roll,det smittar ju liksom inte. Jag somnade faktiskt till en stund i soffan,men våran soffa är ju så hård & liten & obekväm när man ska ligga i den så jag kan inte sova i den så länge. Jag har precis kollat på Supernanny också,det är ju helt makalöst!! Ungarna beter sig som jag vet inte vad. Dom kan ställa sig & skrika en massa saker & börja slå föräldrarna, & vad gör dem då? Jo dom ställer sig & grinar & bara stirrar?! Jag skulle bli flygförbannad!! Men sen när självaste Supernanny har kommit 6 hjälpt familjen blir ju barnen iaf snälla som troll,men det tar ju tid. Sen har jag kollat på en massa mat program för det finns inget annat man kan kolla på så tidigt,bara program där dem ska sälja en dammsugare eller nått annat dåligt skräp & låta övertygande. Jag blir så trött på sånt! Hur som helst så kollade jag på Top Chef & guuuuud vad gott det såg ut det dem gjorde!! Dem skulle göra dessert,flera stycken,& shit alltså vad gott det såg ut,speciellt choklad tårtan! MUMMS! Jag som är en riktig choklad älskare!! Choklad in my heart! Nu har jag kommit på att det är ju inte så många dagar kvar nu,om mindre än tre veckor tar vi examen..Tiden har gått såå fort!  Men nu ska jag nog starta en film & bara vila/sova.


<3


<3



Peace and Love

TOGETHER WE CAN FIND A WAY

Publicerad 2009-05-19 22:45:18 i

Hejsan! Åå vad skönt,jag har precis duschat & nu känner jag mig såå nice! På nått konstigt sätt känner man sig,jag iaf,känner mig smutsigare & äckligare när jag är sjuk? Då är det alltid extra härligt att duscha/bada när man är sjuk. I love it! Idag har jag hittat en ny favorit låt också, O.A.R - So much, så heter den & jag tycker den är så bra!Så har jag mest kollat på film idag,men jag mår faktiskt mycket bättre un. Känner fortfarande varken lukt eller smak,sen har jag en otrolig hosta som vägrar gå över,så jag blir hemma imorgon också. Imorgon eller på torsdag kommer även min efterlängtade Karin hit,ska bli såå kul att få träffa henne. Känns som om det var evigheter sen & det är alltid lika kul att få träffa henne! Så har vi sagt att vi ska ha en kväll bara hon & jag då vi ska gå på stan först & sen kanske hra film & självklart våran Ben&Jerry's & en massamassamassa snack,tjejsnack! Ska bli riktigt kul! Sen får vi väl se vad som händer. Även att pappa nu har hämtat min cykel för han vela laga den(egentligen är det mammas,som jag hade förstört pakethållaren på),så tack pappa! Sen nu sitter jag här & pratar lite med Carro & Emil,ska väl snart starta en film eller så att somna till. Emil lurade mig att han precis hade tagit hål i bröstvårtan,bara tagit en nål & stuckit egenom liksom?! Jag trodde jag skulle dö när han sa det,men han lurade mig. Jävla unge! Men nu tror jag nog att jag ska dra in till rummet,the bed is waiting on me to sleepa in it you know!


Fan vad nice att ha en rund bed!



Peace and Love

THERE'S NOTHING ELSE I CAN SAY

Publicerad 2009-05-19 09:53:23 i

Godmorgon! Klockan är nu kvart i tio & jag vaknade redan klockan åtta av att mamma ringde. Så nu har världens bästa mamma kommit med världens godaste bullar. MUMMS! Idag mår jag rätt så bra jämfört med igår. Idag har jag ingen feber än så länge & inte så ont i kroppen heller. Fast idag har jag börjat nysa hela tiden,så fort jag kollar in där det är ljust nyser jag,så är det för de flesta men verkligen hela tiden nyser jag. Också rinner näsan & jag har fortfarande den här irriterande hostan. Sen är jag otroligt sugen på Ben&Jerry's!! Tänk vad gott med en stor burk,med någon choklad aktigt eller med kakdeg eller någon annan god smak. Det är det godaste glassen jag vet! Hur som helst ska jag bara ta det lugnt idag & kolla på filmer,men snart har jag väl kollat på alla filmer som mamma har tagit med också.


FASEN VAD GOTT!!



Peace and Love

AND IIIIII WILL ALWAYS LOVE YOUUUU

Publicerad 2009-05-18 21:25:26 i

Hejsan! Nu har jag haft feber i stort sätt hela jävla dagen,irriterande hosta,snorig & täppt i näsan & har ont i hela kroppen. Jag pallar fan inte! Och jag måste vara frisk till på torsdag,men just nu känns det verkligen hopplöst 6 de känns som om jag aldrig mer kommer bli frisk. Mamma kom ju hit med ett gäng filmer & te imorse,så jag har legat i soffan & kollat på filmer hela dagen,sovit också då. Men bl a så har jag legat i en sjö i soffan så mycket som jag grät när jag kollade på Underbara Älskade! Jag kan absolut inte kolla på den filmen utan att sitta & grina! Den är så sjukt bra,spännande,sorglig & gud vad bra den är!! Hur som helst så har vi ätit lite mat nu också, även att det känns meningslöst för mig eftersom att jag varken är hungrig eller känner någon smak..Inte kul! Men nu sitter jag & pratar lite med Karin på msn,& har precis kollat på Talang,Julle Allstars gick vidare,great & den lilla killen som sjöng! Alltså jag vet ingen annan kille som sjunger så bra,det är helt sjukt! Så när han gick vidare & började gråta glädje tårar så började jag också grina,haha jag är hopplös! Hur som helst tror jag att jag ska göra mig en kopp varmt Grönt Kvitten te & tappa upp ett varmt bad. Skulle vara riktigt skönt!


JAG ÄLSKAR DIG.



Peace and Love

DET VAR EVIGHETSSEKUNDER TRE KORTA ANDETAG

Publicerad 2009-05-18 11:26:17 i

Godmorgon! Idag är jag hemma från plugget igen,eftersom att jag aldrig blir frisk...Jag har vart sjuk i snart en vecka! Och mamma säger att jag måste ha en helt feberfri dag innan jag går tillbaks till skolan så imorgon måste jag också vara hemma. Men jag hoppas verkligen att jag kommer vara feberfri imorgon så jag kan gå på onsdag,annars missar jag tre prov. Jag har nämligen SO,matte & spanskaprov på onsdag. Sen ska vi ju redovisa svenskan också. Det är så himla mycket nu & dom sätter ju betyg om två veckor tror jag det var,då vill man ju helst inte missa allt! Sen spanskaprovet vet jag inte alltså, våran nya lärare är ju ju hel konstig,hon säger att om man är sjuk på onsdag då provet är så är det inte säkert att man får göra det?! Vad är de liksom?! Man ska ju inte behöva missa ett prov bara för att man är sjuk & inte få någon chans att göra det sen! Hon yrade & sa att det är speciellt med just det här provet. Men Ursula sa ju innan hon gick att det var somett vanligt prov som vi har haft tidigare,så man måste ju få göra provet. Annars jävlar! Hur som helst,idag skulle vi egentligen börjar med våra redovisningar i engelskan & ha HK prov. Sen på eftermiddagen skulle vi ha friluftsdag & jag & Mattis skulle prova på golf vilket jag sett framimot,men nu blir ddet ju inte så. Typiskt! Menmen,vad gör an en dag som denna nu då när man sitter & hostar sönder & har feber? Mamma kom hit med ett gäng filmer & gott te till mig iaf. Så nu har jag gjort iordning Grönt Kvitten te & snart har jag kollat klart på Heartbreak Hotel. Blir väl bara en massa filmtittande idag & ta det lugnt & försöka bli frisk. Men nu ska jag återgå till filmen.


<3



Peace and Love

<3

Publicerad 2009-05-17 15:29:07 i

Om du ändå kunde vara här. Jag saknar dig.  Jag älskar dig. Karin du är verkligen världens bästa.
Att ha en vän som verkligen förstår en,som man kan berätta allt för,som bryr sig,är snäll,omtänksam,rolig,det är det mest värdefullaste & vackraste man kan få.
Tänkte slänga upp lite bilder på minnen som jag har med Karin,världens bästa.



You're simply the best,better then all the rest, you're better then anyone,anyone I've ever mett.
If I could reach the stars, I'd give them all to you
.





















Du ska bara veta hur mycket jag älskar dig!














Om det inte hade vart för dig hade jag inte vart den jag är idag. Utan dig är jag INGENTING.


Peace and Love

THIS LOVE IS DIFFICULT, BUT IT'S REAL

Publicerad 2009-05-17 13:38:44 i

Hejsan! Igår kväll var rätt så rolig. Vi satt först hemma hos Jannike med ett gäng,fast jag kände typ ingen av dem & de flesta drack & sådant. Iaf så kom Josefine & Gabbi så vi skulle dra ner på stan & gå på cruisingen. Men vi kom först till en lekpark & sedan hamna vi i Marcus stuga. Sen tog vi oss ner på cruisingen tillslut. Mycket folk & mycket bilar! I like it. Men poliserna var verkligen överallt dem med. Dem fick stoppa bilar hela tiden & det var en massa. Sen kom ambulansen också,vet inte vad som hände,kanske någon som blev påkörd? Är det någon som vet? Så jag gick iaf med Jannike & allt folk ett tag,sen ställde jag mig med mammi. Var med henne resten av kvällen,sen höll jag på att frysa häcken av mig så jag vela hem. Så mamma körde mig till Jannike så jag kunde hämta sakerna & sen körde hon hem mig till pappa. Då kom jag på att min cykel står ju fortfarande kvar hos Jannike. Typiskt! Men så gick jag & la mig i stort sätt på en gång & somnade väldigt fort. Sen nu imorse vaknade jag redan klockan 08.00,mådde verkligen skit dåligt & kände mig lika varm som en ugn. Då ligger jag & har 38,8 graders feber. Nice,det kändes ju verkligen jätte bra! Så jag har alltså feber & är snuvig & har mått illa. Men nu har jag tagiten alvedon så har jag ingen verk längre iaf. Det känns ju skönt! Men jag är fett sugen på mango sorbet,gurka & dipp,& godis. Men jag får antagligen inte gå ner på Kvantum för att köpa något gott. Tror inte det iaf. Så jag får väl be mamma eller pappa & köpa nått åt mig. Sen är jag fett sugen på donken också,gud vad gott! MUMMMMSSS! Men nu ska jag nog ringa mamma tror jag.





Peace and Love

SWEET DREAMS ARE MADE OF THIS

Publicerad 2009-05-16 20:00:26 i

Hejhej! Just nu sitter jag hos Jannike i hennes stökiga rum i hennes röriga säng. Hon försöker hitta skor som hon kan ha ikväll. Vet inte hur många par hon har provat nu... Iaf så har vi vart på Julle uppvisning,allt jag akn säga är att DEM ÄR GRYYYYYM!!! Mattis gjorde tyvärr illa sig,hoppas verkligen allt blir bra tills nästa helg,då är det ju SM som dem ska på,lycka till,håller tummarna! :) Och DTP ska vi inte ens tala om,alltså hela publiken bara sitter & gapar & typ skriker så det tjuter i öronen,guuuuud vad dom är grym alltså!!!! Iaf så ska vi snart ner(när Jannike är klar) till Jannikes brorsa Marcus & hans polare,sen kommer Josefien & Gabbi. Så ska vi umgås & sen ska vi ner på cruisingen & kolla. Egentligen skulle både Jonas & Emil komma ju,men Jonas fick inga pengar & han vart tvungen att åka till stugan. Och Emil hade inte heller pengar & han vågade inte vara med oss jälva nu när inte Jonas skulle komma,så då blir vi väl med de andra då. Så får väl se om jag har någon som akn köra mig nästa helg,mamma aksnke kan köra,vi frå väl se. Ska bli kul,sen får vi väl se vart kvällen tar oss,om vi kanske kommer hem igen & kollar på Melodifestivalen med en massa gotta? Vi frå väl se,kanske ska åka bil/epa också. Sen sover jag troligtvis här,om jag får plats i hennes stökiga rum dvs..Annars åker jag hem & sleepar. Men nu är Jannike klar verkar det som så jag ska dra. Orkar inte leta bild nu till det här inlägget.



Peace and Love

KARLSSON,KARLSSON,VÄRLDENS BÄSTA KARLSSON,VACKRA,SNÄLLA,LAGOM TJOCKA KARLSSON - KARLSSON,KARLSSON,HOY HÄR KOMMER KARLSSON,MAKA PÅ ER FÖR NU KOMMER KARLSSON

Publicerad 2009-05-16 12:05:24 i

(Rubriken passar mig bra!)

Godmorgon! Igårkväll kollade jag på Talang,Julle Allstars var med & dom gick vidare,men det visste jag redan att dom skulle göra. Sen fick ju Bert en semla också,gjorde han nog lite gladare. Sen satt jag lite vid datorn,åt pizza & sen somnade jag en snabbis i sängen. Sen när jag jag ligger & halv sover i sängen & pappa vet att jag inte är nå kry så kommer han & säger att han ska ner på Skutan,& att jag måste ner & hämta tvätten. Man ba..ser du inte att jag sover...? Jag säger nej,vet inte hur många gånger,men han ger sig inte & tillslut säger jag ja då. Så ställer jag klockan för att jag inte ska glömma bort det eller om jag skulle somna om. Så vaknar jag igen,en kvart efter att jag egentligen skulle ner & hämta tvätten. Då har alltså min mobil slagit av,typiskt. Iaf så går jag ner,hämtar allt förutom det i en tvättmaskin,men jag går ner igen för att ta ut det. Självklart ska någontign hända då också. Då hinner jag inte ta ut den,dom stänger tydligen av alla maskiner efter en viss tid,så blir sjukt förbannad & typ står & slår & sparkar på maskinen,haha! Fan vad jag inte var glad då. Så jag går upp igen,försöker ringa pappa men får inget svar. Så jag skriver en lapp & lägger på golvet så han ser när han kommer hem. Sen slänger jag mig i sängen & somnar med en gång! Nu har jag iaf vaknat,eller det var väl ett tag sen. Jag har inte ätit frukost än,såd e måste jag göra. Sens ak jag fixa mig,kanske ska duscha eller så också,vi får se. Sen klockan 14.00 ska jag & Jannike vara nere på idrottshallen för att få bra platser till Julle uppvisnignen. Sen när det är slut ska väl vi hem & äta,sen ner på stan igen & träffa Jonas,& kanske Emil,vet inte om han skulle upp eller inte. Vi får väl se hur det blir. Iaf så ska vi gå på cruising & så,sen kommer vi förhoppningsvis sova över hos Jannike,får se hur det blir,annars blir det väl hos mig då. Men nu måste jag käka.






Peace and Love

DET VAR 17 ÅR,17 ÅR I STADEN DÄR JAG VÄXTE UPP,MÄRKER DU HUR FORT DET GÅR

Publicerad 2009-05-15 16:47:36 i

dagen;

Iggesund,museum
idrott


Dagen börjar 09.35 då vi tar bussen till Iggesund för att gå på museum. Då när vi är där sitter vi & väntar på farbrorn som skulle visa oss runt. Och trots att jag har strumpor,jeanstights,linne & tjocktröja,+jacka på det så håller jag på att frysa ihjäl! Jag mår verkligen inge bra idag & nu känner jag mig bara dåligare. Har ont i halsen,hosta,ont i hela kroppen,yr mm,usch det är verkligen inte kul! Iaf så var vi där i kanske 1½ timme,sen tog vi bussen hem till Hudik igen. På bussen var jag så trött så jag trodde jag skulle somna,haha! Men som tur var lyckades jag hålla mig vaken. Iaf så sen när jag kommer till skolan igen så sätter jag mig & äter med Petra & Maja. Sen for jag & Petra iväg till skidstadion för att göra klart en sista kontroll i orienteringen. Och jag stannad jag vet inte hur många gånger för jag var så yr & hade ont överallt. Iaf så efter ett tag som vi sett spindlar,pratat om björnar & grävlingar & lyssnat på musik så hittar vi...Petra kontrollen,tack Petra,hade det inte var för dig så hade jag nog vart
kvar i skogen just nu,haha! Sen efter det cyklade jag till kyrkan där jag träffade Jannike,Gabbi & Josefine,jag & Jannike gick hem till henne. Just nu har vi ätit lite yougurt,vattenmelon,banan & annat gott! Sen nu sitter jag här i soffan med Jannikes dator i knät & latar mig medans Jannike går runt i hela deras hus & städar,tihiii! Men nu ska jag snart cykla hem I think,känner mig inte så kry & Jannike ska snart iväg. Så ikväll skajag nog köpa mig glass,chips eller nått annat gott & gosa ner mig i soffan framför Ramp & Talang 09,Julle Allstars ska ju vara med ikväll så man måste ju kolla! 

 



Peace and Love

I'm standing there on a balcony in summer air

Publicerad 2009-05-15 08:30:41 i

Godmorgon! Idag känner jag mig nästan lite värre än igår. Känns som om jag har feber men det har jag inte? Hostig & ont i halsen. Inte kul. Men iaf så tänker jag gå till skolan idag ändå,jag har nämligen en kontroll kvar på orienteringen & jag vill ha gjort klart den så jag får godkänt i orientering. Orientering är inte riktigt min grej. Kan ju knappt läsa en karta,haha! Men iaf,idag har vi bara en riktig lektion,kanske 1 ½,beror på. Vi ska ta bussen halv tio till Iggesund & gå museum där,sen kommer vi hem ungefär tjugo i ett igen,då ska vi hinna tillbaks till skolan & hinna äta. Så då blir det kanske en halv engelska lektion,nice! Sitter just nu & lyssna på some music,ska cykla om en halv timme ungefär.
Någon som vet vad låten som Niclas & Jeanette dansar Jive till i Let's Dance?




Fan vad förbannad jag blir, GIVE UP! Fan gå & dränk dig så gör du iaf lite nytta här i världen.


Peace and Love

He knelt to the ground and pulled out a ring and said, "Marry me, Juliet - you'll never have to be alone.

Publicerad 2009-05-14 22:23:29 i

Det blev ett litet kort inlägg nu också då. Sen senaste inlägget har jag ite gjort speciellt mycket. Jag har ätit mat,duschat,kollat på efterlängtade Miami Ink! Jag trodde det var mamma som hade den kanal det sänds på,men så var det inte,det var ju pappa som har det. Härligt,jag ska vara hos pappa i två veckor & det går varje kväll,hell yeh! Iaf så har jag suttit & svarat på gulligaste Majjas brev,hon är så söt så man vill äta upp henne! Tänkte nämna nu också att om ni undrar vad jag kommer börja ha för rubriker så är det meningar ut låtar,så dom som vela veta ni vet nu. Men nu är klockan tjugo över tio,sitter & pratar lite med Emil på msn & måste snart lägga mig. Tänker ngo gå till plugget imorgon tror jag,vill inte missa. Även att vis ka till Iggesund på nått museum imorgon,får vi väl se hur det blir. Så missar vi ännu en timmers sovmorgon,gjorde vi förra fredagen också,då skulle vi ju ta hand om de blivande sjuorna. Typiskt! Om det ändå kunde vara fredag idag så kunde det vara lördag imorgon. För som sagt då ska ju jag,Jannike,Jonas & Emil på cruising. Och jag & Jannike ska ju på Julle uppvisning. Imorgon är ju även Julle Allstars med på Talang 09,så missa inte det! Dom kommer säkert äga hela dansgolvet. Men nu måste jag verkligen lägga mig & sleepa.


Slänger upp en bild på folket jag ska umgås med på lördag.
Emil                         Jonas                      Jannike
Kommer säkert bli super duper kul!





Peace and Love

DO YOU WANNA DANCE

Publicerad 2009-05-14 16:51:53 i

Do you wanna dance and hold my hand?
Tell me baby I'm your lover man
Oh baby, do you wanna dance?
Well, do you wanna dance under the moonlight?
Squeeze me baby all through the night
Oh baby, do you wanna dance?

Do you, do you, do you, do you wanna dance?
Do you, do you, do you, do you wanna dance?
Do you, do you, do you
Do you wanna dance?

Do you wanna dance and hold my hand?
Tell me baby I'm your lover man
Oh baby, do you wanna dance?
Well, do you wanna dance under the moonlight?
Squeeze me baby all through the night
Oh baby, do you wanna dance?

Do you, do you, do you, do you wanna dance?
Do you, do you, do you, do you wanna dance?
Do you, do you, do you
Do you wanna dance?

Do you, do you, do you, do you wanna dance?
Do you, do you, do you, do you wanna dance?
Do you, do you, do you
Do you wanna dance?

Do you, do you, do you, do you wanna dance?
Do you, do you, do you, do you wanna dance?
Do you, do you, do you
Do you wanna dance?



Peace and Love

TORSDAG

Publicerad 2009-05-14 15:07:54 i

Det är torsdag & dagen börjar med att jag inte känner mig så kry. Har väldgt ont i halsen,vilket jag också hade hela dagen igår,sen är jag lite hostig,men det är inte så farligt ändå. Men blev iaf hemma från skolan idag,känns bättre det & försöka bli bättre tills imorgon,tråkigt att vara hemma,idag också när vi hade trä slöjd & a-pass. Men men så är det... Jag har väl sovit mesta delen av dagen,kollat på tråkiga tv program eftersom att våran video är helt konstig. Så det har väl blivit lite The Hills också. Iaf så tänker jag ta mig en dusch snart,sen tänker jag klä på mig riktigt & cykla ner lite fort på Kvantum & köpa  någontign gott,vill faktiskt ha det nu när jag är hemma & det inte finns någontign hemma. Sens ka ja gväl läsa,sitta vid datorn & inte så mycket mer. Bli bättre antar jag! Kan slänger in ett inlägg lite senare också,vi får se. Men nu ska jag kolla på House & kolla lite på H&M hemsida.


Funderar på att klippa lugg igen,men kanske inte är så jätte bra nu när det börjar bli varmt ute,kanske efter sommaren då!


Peace and Love

ONSDAG

Publicerad 2009-05-13 22:23:46 i

dagen;

bild
matte
lunch
språk
svenska
SO


Bilden idag jobbade vi på & jag blev klar med min kända bild som jag gjorde. Skönt! Matten jobbade jag på bra & hann göra heal blåa kursen,good! Språket vart det inte så jätte mycket kändes det som,men iaf lite. Är lite ovant med den nya läraren Ingejärd också. Svenskan fortsatte vi bara läsa,men jag minns inte vad jag har läst & jag känner bara att det är värdelöst,rent ut sagt VÄRDELÖST! SO var det bara jobbigt idag,kunde inte koncentrera mig & jag var hur trött om helst. Efter det slutade vi & jag cyklade & mötte världens bästa Jannike. Vi har nu köpt biljetter till Julle uppvisningen,skojs! På lördag ska vi gå. Lördagen kommer alltså vara fullpackad,så småningom ska Janniek sova hos mig på fredag,då vakanr vi väl kanske vid elva-tolv någon gång,ska väl fixa oss & ha kul,sen klockan tre blir det Julle uppvisning(ska kolla å grymma Mattis POattis & Josse Bosse),sen efter det ska vi väl typ hem 6 äta. Sen kommer ju Jonas & EMil sås ka vi gå på cruising med dom. Kan ju inte bli en bättre lördag! Iaf så gick vi en sväng på stan & så,hade kul som vanligt. Sen tog vi oss en fika inne på Guldsmeden,där det var no people,lugn & skönt var det! Och vi beställde en as stor ny choklad tårta,shiiiit vad mummmmmsssssigt det var! Jesus vad det var gott, & otroligt mättande! Iaf så sen efter det måsta jag hem på direkten eftersom att jag & pappa skulle på Foxtrott kurs idag. Jag var riktigt nervös innan för att jag skulle göra bort mig eller så,men det gick faktiskt riktigt bra & för att vara nybörjare så ägdejag dansgolvet! ;) Men hhur som heltst var det faktiskt riktigt roligt! Tycker jag det är lika roligt kommer jag nog fortsätta efter den här kursen som är nu! Men jag & Jannike har ju bestämmt att vi ska prova på bugg också,så det ska bli kul 6 spännande,när det nu blir! Iaf så sen efter det åkte jag & pappa & handlade 6 sen hem. Då när ja gkommer hem ringer mamma & säger att Jonas vill att jag ska slå på mobilen,men ajg har inga batterier,sen ringer hon ungefär fem minuter senare igen & säger att jag måste skynda mig 6 ringa honom så visst gör jag det. DÅ ÄR UNGEN I HUDIK! Så jag fort slänger mig på cykeln & åker ner till skutan där han & Micke var. Vi gjorde faktiskt inte speciellt mycket,Micke frågade hela tiden om jag visste någon snygg 6 kåt tjej,haha,jävla kåtbock säger jag bara! Men vi hade väl kul,som sagt även om vi inte gjorde något,men det var äl kul för att jag fikc träffa världens bästa Jonas igen,har inte träffat honom på 2 år?! Så det var riktigt kul! Sen halv tio gick deras tåg så det var bara att ge Jonas en stor kram & sen precis när jag hoppade upp på cyklen börjar det spöregna/hagla. Lyckat! Så jag trampar allt vad jag har. Sen nu är jag hemma,har precis ätit pannkaka & nu ska jag knarka lite halstabletter & sedans ova. Kankse smsa lite med Emil eller Jonas eller någon också,vi får se! Jag håller nämligen på att bli förkyld,jag nyser & har jätte ont i halsen & är lite lite snorig. Men jag hoppas att det kommer gå över innan helgen. Annars får jag väl gå väldigt välklädd på Julle & cruisingen då. Men det ska nog gå bra! Har bara vädligt väldigt ont i halsen. Tror Emil har smittat mig via alla sms,haha! :) Men nu måste jag kila!



Cruising i Hudiksvall 16/5. Cruising i Söderhamn 23/5.


Julle United våruppvisning,wiho!


Peace and Love

TISDAG

Publicerad 2009-05-12 16:35:06 i

dagen;

matte
handledartid
NO
lunch
svenska
teknik
idrott


Matten idag hade vi Kerstin,drygt men jag jobbade på,feels good! Handledartiden gick vi ogenom rätt så mycket,bl a skulle vi välja vad vi ville göra på friluftsdagen,jag & Mattis Pattis tog att vis kulle prova å golf,hur det nu kommer gå...NO hade vi Hasse Brasse Lingon Kasse,han är riktigt dryg tycker jag. Iaf skulle vi labba,det gick väl bra. Svenskan trodde jag att Inger skulle bli ruskigt sur,men hon blev faktiskt inte det. Även om hon inte blev sådär jätte glad heller. Tekniken hade vi någont jej ist för Putte. Vi forts med de vi håller på med & jag säger bara tre ord: I'm the best! :D Idrotten skulle vi springa runt Lillfjärn,men gud. Nu har jag lovat An-Cha att ja gska träna upp min kondis till sommaren,fy fan vilken dålig kondis jag har?! Det är hemskt! Iaf så slutade jag sen,nu har jag bara vart hemma,suttit & pratat med Jannike & Emil,ätit glass & kollat på ett nytt avsnitt av The Hills. Nu ska jag föröska prata klart med Jannike & sen ska jag läsa & duscha. Sen blir det sängen så fort som möjligt ikväll,om jag inte åker en sväng till Jannike dvs.



Världens bästa! I love you girl!



Peace and Love

MÅNDAG

Publicerad 2009-05-11 17:32:30 i

Det är måndag & idag har vi operationdagverket! Fast eftersom att mamma fyllde år igår skulle vi städa på lördagen,så jag har redan gjort mitt jobb för idag. Smart,eller hur? Iaf så idag vaknade jag redan klockan 09.00 av att mamma väckte mig 6 sa att hon skulle till hörsel kontrollen. Mamma har ju ett jätte problem med örat,hon är nästan döv på ena örat. Men iaf så gick jag upp &startade Skärgårdsdoktorn & gjorde mig frukost. Sen la jag mig & läste ut boken. Nu har precis börjat på tredje delen,känns inte så vidare bra,menmen det är som det är....Ska försöka läsa så mycket jag bara kan idag. Också har jag legat & smsat med sjuklingen Emil som låg & stekte! Orättvist!
Kom på att jag aknske ska berätta lite kort om vad jag gjorde igår på mammas födelsedag. Det började med att jag skulle åka & köpa jordgubbar till tårtan,men det slutade med att jag fick komma hem med jordgubbsströsell. Även att kortet krånglade när jag skulle betala. Men det funkade tillslut. Sen kom Catarina & Amelie & gratulerade mamma,vi fikade & hade kul som vanligt. Sen senare kom mormor & morfar,då åt vi god mat & hade det trevligt. Jag hoppade upp på cykeln & cyklade till Jannike för att mysa lite med henne som har sovit 8 timmar på hela helgen. Iaf så satt vi vid datorn,satt 6 as garvade,smsade med Emil,hon ritade på mig,jag satt fast lösnaglar på henne,finfint blev det! Sen innan jag skulle hem så tog jag mig en titt i hennes garderob för att kolla om jag hittade någonting som ja gkunde ta. På lördag ska hon göra samma sak fast i min garderob. Tog med mig hem fyra plagg iaf. Så gjorde jag någontign som jag aldrig mer kommer att göra. Jag satt & sög på en sån där fisktablett,tyckte inte att det smakade ett dugg. Men sen gick den sönder & det smakade lite fisk. Jannike står & as garvar medans jag står & spåttar ut all sörja ut genom fönstret. Sedan säger hon att jag ks aprova tugga den,& dum som jag är,men jag ville ju prova på hur det var,så tuggade jag den  FY FAN vad äckligt det var! Som flytade fett,men det är ju fiskleverolja,bläbläblä! Men sen cyklade jag iaf hem efter en mycket rolig kväll(som vnaligt med världens bästa Jannike). Så när ja gkommer hem så berättar jag allt för mamma 6hon säger att det är jätte bra att ta sånna där fisktabbletter. Så nu ska jag börja ta sånna 6 se om det gör någotnign. Hon har flera kartonger med 30 kapslar i varje,& mamma som inte tål fisk kan ju itne äta dom. Så då fick ajg alla hennes kartonger ist. Gracias mammi! Men iaf så gick jag & la mig efter det. Och dagens historia har jag ju dragit redan! Men nu tänkte jag lägga in lite bilder fårn igår  dagen i Snarböle,´hur min helg sätt ut helt enkelt. Och efter det tänkte jag packa eftersom att ja gks atill pappa idag,sen ska jag äta & sen cykla hem till honom. Sen blir det väl att jag ska packa upp allt igen &sen läsa ur boken. Och här kommer bilderna,enjoy!

Jannike jag är så otrolgit tacksam över att jag har dig. Underbarare personer får man leta efter. Jag älskar dig,har alltid gjort & kommer ALLTID att göra. Du är min andra halva. Jag älskar dig.


















Världens vimsigaste med gulligaste vovve!


Världens bästa & roligaste morfar!




Världens bästa mamma! Jag älskar dig!






Haha,så jävla ful!



Sötaste lilla Frans!


Världens bästa gudmor(mer som min moster)! Hoppas jag kan komma till dom nu i sommar & passa barnen & jobba i ladugården! Hoppashoppashoppas!






Sötaste lilla Ossian!






Snälla JOhan,min så kallade ''gudfar',haha!




Vi saknar er så oerhört!




















Mamma köpte bokstäverna så att det bildade ordet,LYCKA. Jag fick LOVE.


Peace and Love

SÖNDAG & DET ÄR...

Publicerad 2009-05-10 18:12:10 i

Idag är det ingen vanlig dag
nej för det är mammas födelsedag
hurrahurrahurra
hurrahurrahurra!

STORT GRATTIS PÅ 44 ÅRS DAGEN MAMMA! :D<3



Gårdagen var datorn ut funktion så jag kunde inte istta vid den. Men kan berätta kort vad jag gjorde. Först ståda ja & mamma hela lägenheten för att hon fyller år idag & vi har besök,dås ka man ju ha det lite fint sådär. Sen efter det gjorde jag & mamma iordning oss för hon hade en överaskning för mig. Jag tror att vis ka till Njutånger & hälsa på folket där,men hon svänger inte av där så vi fortsätter,då tänker jag att vis ka till Enånger & hitta på någonting. Men vi fortsätter ut på stora E4. Då svänger vi av mot Kungsgården & då tror jag att vi ska träffa JOnas & att hon tar en omväg,men icke då. Så jag tror att vis ka antingen träffa Jonas m,fam,Majja m.fam,Victoria & kusinerna,eller att vis ka ut på något ställe. Men då svänger vi av mot Snarböle &då förstår jag att vi ska dit & då tänker jag att då måste ju moster 6 kusinerna vara där. Då när vi kommer dit så ser jag en barnvagn & är bombis på att vi ska träffa moster & kusinerna. Men icke då. Jag förstår ingenting &plötsligt slår mig tanken att det kanske kan vara min gudmor Birgitta,hennes kille Johan & deras småttingar killar Ossian & Frans från Gotland som är där. Då ser jag hur en liten kille står i dörröpnningen &plötsligt ser jag Joahn. Jag börjar skrika rätt ut & är helt överlycklig över att få träffa dom igen(har inte träffat dom på över 2 år) & jag blir så glad så jag är såå nära på att börja gråta,blev väldigt tårögd iaf! Vi fikade & hade jätte roligt. Och Ossian är ju 3-4 år & han har jag träffat en gång 6 det var när han var liten bebis,& sen fick jag träffa Frans för första gången & han är nu 1 år. Dom var jätte söta allihop & vi hade jätte kul! Sen kom vi på att eftersom vis ka till Gotland några dagar nu i sommar så eftersom att ja ginte har någontign planerat i sommar så akn ja gkomma till dom & sen åka hem med mamma  brorsorna när dom kommer igen. Då är jag där väldigt länge & nästans ommarjobbar där & jobbar med JOahn ute i ladgården & passar barnen & har det bara härligt! Det vore ju någontign. Men vi skulle höras mer om det sen,hoppas på att det lbir så iaf,det vore hur grymt som helst! :D Oj,nu såg jag att det inte blev så kort förklarat omdagen,men det skadar ju inte. Bilder på alla från Gotland kommer senare! :)
Iaf idag då så fyller ju världens bästa mamma år,nämligen min mamma. Grattis till henne! <3 Hon blev jätte glad av det hon fick av mig & brorsorna,sen har hon fått en massaannat också. Iaf så har vi vart & handlat,bakat & haft besök hela dagen. Snart kommer Fia också,så då ska jag,mamma,mormor & morfar,brorsorna & Fia fika & ha det trevligt! Sen ska jag hoppa upp på cykeln & tramap iväg till Jannike,så ska vi mysa! :D Kan ju inte bli en bättre söndag när man vet att man är ledig imorgon också! Så dås ka jag dit & sen ska jag väl hem &umgås med mamma gien. Men nu ska jag gå 6 fika,Fia kommer nog snart!



Fick bli en bild på gudmor & co hus på Gotland,hoppas jag får komma dit hela sommaren nu då! :)


PeaceandLove

GÖTEBORG

Publicerad 2009-05-08 20:54:28 i

Jag längtar tillbaks så himla mycket till sommaren 08 i Göteborg. Jag & Beatrice åkte på ishockeyläger,Maria Roohts läger,sveriges ishockeylandslag damer,lagkapten där. Vi hade så grymt kul! Tänkt lägga upp några bilder på när vi var där. Enjoy!














































Shit vad jag saknar det!Framförallt självaste underbara vackra Göteborg,Sofia & Becca. Vi hade så grymt kul brudar! Vi måste träffas igen! I love you ladies!


Peace and Love

FREDAG

Publicerad 2009-05-08 15:43:27 i

dagen;

träff med blivande sjuorna
lunch
SO
engelska
idrott


Idag skulle vi egentligen ha sovmorgon till halv elva,men det blev till kvart över tio ist för att vi skulle träffa de blivande 7A. Men jag var där halv tio för att jag skulle hjälpa Lasse med att ta hant om klassen,kände mig nästan som en lärare,haha! Iaf så visade vi runt dom i hela skolan,fyllde i frågepapper & åt tillsammans med dom. Sen efter det så hade vi SO & jag jobbade faktiskt på ovanligt bra idag. Kändes riktigt bra! Engelskan övade våran grupp på dialogen i en resturang. Men det är så typiskt för det är alltid någon som ska vara borta i våran grupp så vi har väl inte hunnit träna alla tillsammans innan vi ska göra det. Idrotten idag skulle vi vara på Björkberg,Löpning/Orientering. Och eftersom att jag absolut HATAR orientering så tog jag,Carro,Mattis,Josse & Petra oss en ''jogging'' tur på 1,5 km,eller vi skulle göra det. Dvs, vi går in i parken som finns där & sitter & snackar,sen joggar vi tillbaks så vi ska verka anfådd. Hehe! Sen nästa tisdag ska vi springa två varv runt Lillfjärn & jag känner att om jag ska klara av det så måste jag verkligen träna upp min kondis tills dess. Fan vilken dålig kondis jag har! Det är helt sjukt! Just nu sitter jag här i idrotts kläderna,mamma &båda brorsorna har kommit hem,så nu dunkas det musik på högsta volym igen. En vacker dag kommer jag vara döv alltså! Snart ska jag röjja på rummet & hoppa in i duschen,sen blir det väl att vi ska äta,kanske åka på Hemmakväll & kolla på tv med massa gotta & bara mysa ikväll. Känner att jag ät väldigt trött också. Men nu ska jag som sagt var ta mig i kragen & börja röjja undan & duscha.





Peace and Love

TORSDAG

Publicerad 2009-05-07 20:51:17 i

dagen;

matte
språk
SO
lunch
slöjd
a-pass


Matten idag jobbade jag på riktigt bra dom 40 minutrarna som var. Språket jobbade jag också på,Julia & Emmy kom på en väldigt bra idé,bara det att den förstördes. SO hade vi genomgång & fortsatte att jobba,också gick jag & Lasse igenom vad det är jag ska kunna till provet. Slöjden idag kom jag på världens bästa idé,fort går det att göra också,så nästa gång eller näst nästa gång kommer jag att bli klar med det säkert. Så har jag en till väldigt bra idé! Yippie! A-passet skulle vi träna på engelskan,men både Linda,Linnéa & Sara var borta & Wille var så otroligt dryg...-.- Snart slår jag honom,jag orkar inte med honom! Sedan efter det slutade vi & jag cyklade iväg till kyrkan för att möpta Jannike & Sara. Vi skulle till DollarStore för att köpa godis,nu är allt tyvärr uppätet svull som jag är. Men iaf så gick vi även in på Katt&Hund. Där har dom as gullga små möss som vi gosade med 6ena bet mig i fingret vilket ja inte var så bered på så jag stod där & skrek som en tok. Sen har dom ju den där äckligt läskiga pappegojan där med Burdörren var öppen & det var värsta stora hålet så han kund estick aut huvudet. Gud så läskig han är,buuuhuuu! Sen drog jag & Jannike på stan för att ja gskulle köpa en sak. Sen hem till mig,kolla på Step Up 2 & svulla godis. Mysigtmysigt! Sen nu har vi suttit vid datorn,svullat kladdkaka & vi har även gjort flätor i HELA mitt hår. Fyfan så hemsk jag såg ut,kommer bilder på det sen! Men iaf nu så håller Jannike på att göra andra saker med mitt hår & jag sitter & skriver medans. Senare ska jag duscha,om jag inte duschar imorgonbitti. Imorgon ska även jag komma till skolan redan halv tio ist för halv elva. Jag ska hjälpa Lasse med att gå runt med de blivande sjuorna. Som vi även tydligen ska bli faddrar till. Sen har jag glömt att säga att pappa har anmält mig till en Foxtrott kurs utan att fråga mig,hade ju vart kul om han hade anmält mig till bugg ist. Men vi fr väl se,jag kanske älskar Foxtrott! Går väl i buggkurs också om ja gtycker det här är kul,jag har ju alltid gillat att dansa,ända sen jag var liten &jag har alltid velat prova på bugg. Men vi får väl se! :) Blir säkert kul! Men nu ska jag försöka vara lite social men älsklings Jannike.



Me and my best friend. Always and forever. Du & jag,det är så det ska va. <3


Peace and Love

GRACIAS MAMMI!

Publicerad 2009-05-06 21:03:31 i

Igår satt jag & mamma & pratade om vad jag önskar mig i födelsedagspresent,även om jag inte fyller år förens den 27 augusti. Men iaf så sa jag en massa saker som jag vill ha & en utav dom sakerna var ni vet sådana där ord i trä,trä bokstäver eller vad man nu ska kalla det. Också idag när mamma kom hem från jobbet så plockade hon fram träbokstäver i ordet ''love''. De var så fina & jag blev såå glad,jag tycker dt är så fint med såndana ord på väggen & hyllor & på fler ställen. Så jag ställde mian i fönstret. Det blev väldigt fint. Sen har jag pratat med min älsklings Jannike,vi ska gå på stan & titta imorgon har vi bestämt. Roligtroligt! Jag har kommit på världens bästa födelsedagspresent,hoppas bara på att jag får det,en till ska också,men det är jag säker på att jag inte kommer att få tyvärr.....


Såå fint blev det tycker jag! Min stil också! Vart så nöjd! :D


Denna brud imorgon,det kan ju inte bli bättre! Du & jag det är så det ska va. <3



Föresten så shoppade jag lite i helgen ju,här är det. Ett par jätte sköna & jätte fina short & ett par snygga brillor!



Jag lägger in lite nya bilder som jag såg att jag hade nu.


När jag & Jannike var ut till Maln på en promenix .


Min sötplutt till igelkott! I love you sweetheart!



Jannike står vid ett snöberg på Skidstadion.



Söt Josefine.



Moi!


Sakerna jag köpte i Stockholm kommer nu också såg jag,slänger upp dom också!


Stockholm köp!


Sthlm köp!


Sthlm köp!


Sthlm köp!


Sthlm köp!


Sthlm köp!


Allt Sthlm köpt tillsamman!



Kolla vad söt Jannike är i lockat hår! :)


Me


Tihi..


En ofixad Ida.


En till bild på en ofixad Ida.


Mohahaa!



Jag i min nya bikini,visst är den snygg! :D


Moah!


Jag & Jannike hyrde bästa Bert! :D


Jannike satt & snorade ner min säng ett tag 6 hade typ feber  huabua min lilla plutt! :( Man ser ju på bilden att hon inte ser så frisk ut 6 att hon har pappersbitar i näsan för att det rann så mycket...


Den här spegeln har jag fått av mamma,eller snarare av mormor & morfar,vi ska måla den vit 6sätta upp på väggen. Så länge som jag velat ha en stor spegel!

Nu blev det ett gäng bilder,en hel del faktiskt. Men det skadar inte med för mycket bilder. Nu är klockan 21.00 & jag ska lägga mig & kolla på film eller kolla på Efterlyst.



Peace and Love

ONSDAG

Publicerad 2009-05-06 16:38:11 i

dagen;

bild
matte
lunch
språk
svenska
SO


Bilden idag började jag med att göra om en känd bild(Karlsson på taket),men jag fastnade tillslut & visste inte hur jag skulle göra. Matten jobbade jag på bra & nu har jag gjort klart hela gröna kursen! Great! Lunchen idag var det TORR pasta med spya(ost & skinksås),det ser såå vidrigt ut,ser ut som spya & smakar skit så man tappar matlusten på en gång. Och jag som var så hungrig levde på två mackor. Språket idag skulle vi börja ha den nya läraren som heter Ingejärd som vi ska ha treminen ut eftersom att Ursula skulle vara borta terminen ut. Det gör mig lite nervös att vi skulle ha henne för Noicke hade haft VG i tyska förut,men hon hade sänkt honom till Ig? Men till mig verkade hon var rätt så snäll,iaf idag...Svenskan kom Inger bara de sista tio minutrarna,& inne i klassrummet kunde man inte stta om man skulle läsa. Så jag & Mathilda satt oss ute i koridroren 6 läste ist. Mycket bättre! Sen SO hade vi genomgågn 6 fick ävenr eda på Franska & amerikanska revolutionen,jag fick godkänt på jurudik provet,men på det här fick jag IG?! Så då blir det omprov då,men jag vart inte så besviken jag trodde att jag skulle bli om jag fick IG,nu har jag ju chans att få VG. Hoppas iaf på att jag åtminstone blir godkänd. Sen slutade vi,när jag cyklade hem var det sol ute & nu har det åskat & det har precis spöregnat? Alltså,kallt,blött,spöregn & åska. Toppen,verkligen toppen... Fast lite mysigt är det ju också förstås. Men iaf så pratade jag med Inger idag & hon sa att om ja ginte hinner att läs aut boken tills på fredag eftersom att jag har så mycket kvar så var det helt okej att jag läste ut den till på tisdag ist. Men såklart ska ja gförsöka att läsa ut den tills på fredag,men är väldigt osäker på om jag kommer hinna det alltså! Vi frå väl se. Men nu kurrar min mage så jag ska fixa någonting att äta,lägga mig & kolla på film i sängen 6 bara vila. Så ska jag plugga matte,kanske lite engelska & läsa ut boken. Sen ska jag bara ta det lugnt ikväll & försöka lägga mig senast halv tio. Men nu kurrar min mage verkligen jätte mycket,så nu ska jag ta mgi in i köket & fixa någontign. Ha det bäst!



Kolla in sötis bilderna jag hittade på Ebba för två år sedan! :)


HAHA?!


My little sweetheart! <3 Och nu har hon blivit stor flicka(4 år) & har till & med blivit storasyster & en liten Hugo. Tiden går så fort!


                           / Ida ♥

MÅNDAG

Publicerad 2009-05-04 16:32:18 i

Det är måndag & vädret är piss! "/


dagen;

engelska
HK
lunch
matte


Engelskan idag var rätt så roligt. Jag satt & garvade som en tok när Ludde skulle försöka säga syrsa,han sa det jätte roligt & kunde inte uttala det. Riktigt roligt var det iaf! Sen fortsatte vi med att skriva på dialogerna & hade bara en scen kvar när vi slutade lektionen. HK idag började vi med att Inger skulle visa oss hur man strök en skjorta,hur man sorterade tvätt mm. Drygt med jag försökte iaf lyssna på alltihop. Sen efter det gjorde vi wook. Det var väl helt okej gott faktiskt. Sen hade vi bara en lektion kvar eftersom att vi skulle skippa spanskan idag,då trodde jag att vis kulle ha NO MED Ninni,men tydligen inte. Vi skulle ha matte med en vikarie som heter Hasse som vi varken har sett eller haft sen i sjuan. Han är väl sådär,lite tjurig ibland. Jag jobbade iaf en sida med matten & sen satt jag & Josse & jobbade med engelskan & har skrivit klart alla dialogerna nu. Skönt att ha det gjort kan jag säga! Då kan vi öva i lugn & ro på både torsdag & fredag. Sen efter det så slutade vi,det nä'stan spöregnar ute & jag ska gå hem eftersom att jag inte hade cykeln med mig,mamma körde mig till plugget idag. Men men,var bara en aning blöt sedan när jag kom hem...Men jag tog på miglite myskläder & nu har jag precis skrivit klart engelskan på datorn,så alla i min grupp ska få sig ett häfte. Om vi verkligen tränar in det så blir det ju säkert toppen! :) Sen skulle vi egentligen ha läst ut en bok tills imorgon,''Mina drömmars stad''. Och som jag skrivit här tidigare är den så otroligt jävla ointressant. Vilket leder till att när man läser får man inte in någonting i skallen & det bara en massa annat! Sen skriver dom väldigt konstigt i boken också,så ibland får jag läsa om en mening ungefär sju gånger för att jag ens ska fatta vad fan det står! Jag blir så förbannad! Även att jag ha rläst ungefär femtio sidor & Wille som inte ens hade öppnat boken hade läst över hundra sidor igår?! Det känns verklgiens om om det är jag bara som har läst en si sådär 1/4 av boken,känns verkligen toppen...inteee! Men nog pratat om det. Mamma ska tvätta klockan 18.00 så då tänker jag nog lägga mig i ett varmt bad & läsa under tiden. Eller mesta dels av kvällen kommer nog gå åt till att sitta & läsa en gammal & tråkig bok. Så ska jag väl äta & sådant också,vi får väl se om någonting annat händer under kvällen,men som det ser ut & känns nu kommer jag läsa hela tiden. Men nu ska jag börja läsa lite ur den,kanske kolla lite på min nya favoritfilm ''Step Up 2 The Streets'',undra hur mmånga gånger jag har kolla tpå den på tre dagar nu? Fem gånger kanske? Aja,nu måste jag kila om jag ska hinna läsa nå. Ha det bäst!



De vackraste sakerna i livet kan varken se eller höras. De skall kännas i ditt hjärta.






Inte ens framsidan av boken ser ju bra ut?


                        / Ida ♥

SÖNDAG

Publicerad 2009-05-03 20:25:30 i

Hejsanhejsan! Idag har jag vart igång hela dagen. Började med att jag vaknade klockan 09.00,gjorde ordning frukost & kollade på film med mamma,''WITHOUT A PADDLE''. Den filmen är ju grymt bra alltså! Vi kollade på den på sportlovslägret & gud vad vi satt & garvade jag & Jannike,& jag & mamma garvade minst lika mycket imorse också! Sen började jag fixa mig för att vi skulle till Söderhamn till mormor & morfar & hjälpa dom med att flytta på deras piano & vi skulle dit så tidigt som möjligt. Men då när jag ropar att jag är klar & att vi kan åka så sitter dom andra slösäckarna fortfarande vid datorerna? Så eftersom dom inte var klar på långa vägar passade jag på att kolla ännu en gång på ''Step Up 2 The Streets''. GRYMT BRA FILM,BL A EN AV MINA FAVORIT FILMER!! GRYMT BRA! Sen fastnade jag på vad D sa, ''It's not about what you got,It's about what you make of what you got''. Sen iaf när dom var klara så åkte vi. Då lastade vi först över pianot & åkte iväg med det till Janne & sen hem till mormor & morfars nya hem. I Snarböle. Där plockade jag en bukett blommor till Martin & Tora,spelade kubb med brorsan,vi satt ute & hade det roligt,vi åt åt gott  vi åt gott till efterrätt också. YUM! Sen efter det tog jag min blombukett som jag hade plockat &gick ner till kyrkan/kyrkogården. Jag satt buketten i en plast kruka & la en blomma på gravstenen & sen satt jag där en stund. Sen klarar jag nästan inte av sånt där,begravningar & gravstenar när man vet att någon som stått en väldigt nära ligger under en där man sitter & kommer aldrig komma tillbaka. Så hemskt som jag tycker att det är satt jag & grät. Som tur var så var det bara jag där på hela kyrkogården,iaf vad jag vet. Men sen hälsade jag från alla & sa att vi saknar dom & önskade att dom kunde komma tillbaka. Sen klarade jag inte av det & gick därifrån. Det hemska är också det att Martin dog prick 1 vecka efter mammas födelsedag,plus att det var sommarlov. Så om ungefär 2 veckor är det 1 år sedan som Martin försvann ifrån oss. Men sak är jag glad över,att han inte fick någon plågsam död,han somnade bara in. Men sen att Tora,min gammelmormor ,hon dog den 9 augusti 1994,några veckor innan jag föddes(jag föddes den 27 augusti 1994),& hon begravdes prick en vecka innan jag föddes. Och det var ju inte så kul för mamma som var höggravid & allting. Så henne saknar jag,även om jag aldrig har träffat henne. Men det är just det,om jag ändå bara kunde ha fått träffa henne. Men det hann jag inte,& hon blev ju svårt sjuk & mådde inte alls bra & dog på det sättet,så det känns hemst. Men ngo pratat om det,snart fäller jag väl en tår här också. Sen gick jag upp igen då iaf,så satt vi & pratade &inte så mycket mer. Sen åkte vi hem. Och nu har vi precis kommit hem 6 jag har haft jätte roligt,som vanligt. Det går inte att åka till mormor & morfar utan att få sig många goda skratt 6 min mormor är så himla gullig,haha! I love her! Men nu är klockan snart halv nio & jag ska hoppa in i duschen. Sen ska jag tvinga mamma att kolla på ''Step Up 2 The Streets'' med mig & käka en massa godis. Så ska jag lägga mig sen. Men nu måste jag kila. Ha det bäst!


Vi saknar dig gammelmorfar.


We all miss you.


Om du ändå kunde komma tillbaks till oss.


<3


Snälla,kom tillbaks.



                             / Ida ♥

LÖRDAG KVÄLL

Publicerad 2009-05-02 21:04:40 i

Hejsan! Tänkte bara slänga in ett litet inlägg här & säga att dom som har tråkigt får gärna ringa/sms mig! Nu ska jag sätta mig & smälta tacosen som jag åt för en stund sen,har precis gjort dipp som står i kylskåpet  väntar på mig,hackat upp gurka & ska precis till att kolla på '' Dirty Dancing 2''. Jag har inte sett den men har sett den på reklamner &sådant,tycker den verkar bra. Någon som har sett den? Sen hyrde jag två andra filmer också,men jag vet int eom jag ska se på dom,vi får väl se. Jag kan ju kolla imorgon också om det är så. Kanske blir att jag cyklar iväg till Cissi en sväng sen också,om hon orkar & om jag rokar. Och om vi båda får tråkigt. Vi frå se hur det blir. Men nu väntar soffan,tv;n,dippen & allt annat gott på mig inne i vardagsrummet. Så nu måste jag kila. Ha det bäst!


Dirty dancing 2


Step Up 2 THE STREETS


WITHOUT A PADDLE


                            / Ida ♥

LÖRDAG

Publicerad 2009-05-02 13:50:14 i

Hallå,idag skiner solen,det är hur varmt som helst & jag är på toppen humör! Vaknade redan vid 09.00,då satt jag med mamma & kollade på tv,åt frukost & lite sånt där. Sen vid elva någon gång åkte vi till Gröna Systrar för att köpa en blomma till Kina,mamma ska nämligen på fest hos henne ikväll. Sen när vi hade vart där så åkte vi ner på stan en sväng för att kolla. Det är någonting specillt idag på stan också,det var hur mycket folk som helst & det var en massa som uppträdde mellan Guldsmeden & Fyren. Iaf så har vi gått där i kanske 1½ timme & nu är vi hemma igen. Känns att man har vart i solen också,man är alldeles kokhet & det bränner på armarna. Fick med mig lite saker hem också. Bl a ett par bruna shorts. Jag har brist på shorts nu,eller jag har ungefär fem par shorts,men jag har ju växt ur alla? Så nu passade jag på att köpa ett par på H&M för bara 98kr. Det är ju hur billigt som helst. Också fick jag med mig hem ett par nya solbrillor från Ur&Penn,för enbart 20kr?! Det är ju löjligt vad billigt det är,men jag ska ju absolut inte klaga! Så nu kan jag nog lämna tillbaks Jannikes solbrillor som jag fick låna av henne,för nu har jag ju fyra par jag kan välja mellan,tihi! Just nu känner jag att jag är lite trött eftersom att vi har gått väldigt mycket idag. Så jag funderar på om jag ska ta mig något gott,kanske godisskålen i famnen & slå på tv;n & se om det är nå bra som går. Annars blir det väl en film. Och som sagt var så ska ju mamma på fest ikväll då,så jag blir helt ensam hemma,för jag antar att brorsorna ska på stan & ränna eller hem till ex Lövis eller Mattis. Så jag ska cykla ner till Hemmakväll sen & kolla om jag hittar någon bra film som jag kan hyra. Och till det blir det godis,gurka & morötter & dipp. Egentligen har jag lust att ränna på stan ikväll jag med,men jag antar att Robert inte får vara ute nå länge för sin mamma ikväll heller,så vi får väl se hur det blir. Ska även äta tacos från igår,YUM! Men nu ska jag kila. Hör bara av er om ni har lust att hitta på någonting. Ha det bäst!


Får bli en bild på härliga Möljen här i Hudik,så vackert & så härligt att bara sitta & softa!


                    / Ida♥

1 maj

Publicerad 2009-05-01 12:19:19 i

Godmorgon!

Igår kväll var jag så trött så jag gick & la mig runt elva. Så vaknade jag klockan 08.00 imorse,yippie -.-! Men jag låg & läste lite ur boken jag,men då blev jag bara såå trött så jag somnade om igen efter en stund & vaknade 11.05 nu igen. Så nu har jag kollat lite på tv & ätit frukost. Ska snart duscha & fixa mig. Sen ska jag väl ut,det är strålande väder ute idag. Det är över 20 grader i skuggan,undra hur varmt det är i solen då,det är ju helt vindstilla också. Skönt! Sommaren är påväg,yey! Men senare ikväll ska jag väl äta & klä mig lite varmare eftersom jag ska träffa Robert,vi ska väl som vanligt ut & ränna på stan,kanske Skutan som det alltid brukar bli också. Vem vet,vi frå väl se! Men nu ska jag iaf fortsätta lyssna på musik en stund & sen gå & duscha. Ha det bäst!



Tänk vad härligt att ligga på Hölick nu!


                           / Ida ♥

Om

Min profilbild

Ida Karlsson

Ida Martina Karlsson heter jag och kommer från (Glada) Hudik, Norrland. Är en tjej på 19 år! För tillfället bor jag ihop med min pojkvän och våra två ''kissebebisar'' i vår lägenhet. Jobbar extra medan jag funderar ut vad jag vill göra med resten av mitt liv. Hoppas du kommer att trivas!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela