idamartinakarlsson

RINNING THROUGH THE MONSSON BEYOND THE WORLD TIL' THE END OF TIME WHERE THE RAIN WON'T HURT

Publicerad 2009-09-29 17:35:35 i

Igår vet jag inte om jag gjorde nån uppdateirng här, men jag orkar inte bry mig speciellt mycket heller.. Hur som helst så har den här dagen gått rätt så fort! Började med SO, satt & antecknade & jobbade på, så blev det planering. Fyllde i alla ämnen som vanligt, värdelöst om ni frågar mig. Så efter det har vi SO har vi spanska & matte. Så jobbar vi på som vanligt & pluggade till matte provet som vi ska ha imorgon. Så hade vi svenska & engelska, så slutade vi 14.50. Så gick jag hem i detta förbaskade blåsväder. Det blåser sjukt mycket idag! Kallt är det också, usch! Hur som helst så har jag smällt i mig två FETA cupcakes..ovanligt...Och kollat på ett nytt avsnitt av Andra Avenyn & två nya avsnitt av Riverside. Vilket jag nog ska fortsätta att kolla på medan jag pluggar. Som sagt vi ska ju ha matte prov imorgon & idag på lektionen kände jag mig riktigt säker på allt! Kändes skönt, men jag ska ändå sitte ett tag med det & kolla så att jag verkligen verkligen kan allt. Så ska jag plugga till engelska provet imorgon. Nu känner man att alla prov börjar komma.. Den här veckan har vi två, vecka 41 har vi prao, 42 vet vi inget än så länged, men vecka 43 har vi 3-4 prov. Det är sjukt mycket! Plus att man ska hinna plugga till alla också, fan man har väl annat att göra också, man hinner ju knappt umgås med sin familj. Det är sjukt! Men nu ska jag som sagt försöka plugga, äta, är ensam hemma idag så jag får lugn & ro för mig själv.
Hittade föresten är blogg alldeles nyss. En tjej,blondin, kanske i 16 års åldern. Hon har precis likdan header som Paulina ''Paow'', precis samma frisyr, samma klädstil, försöker verkligen härma henne på rösten. Så har hon allting likadant som Paow. Med andra ord : RENA RAMA PAOW KOPIAN!! Och man vet ju inte, antingen så är det meningen att alla ska tro att det är Paow för att få dit alla läsare eller så vill hon vara Paow. Hon önskar att hon var Paow. Jag vet inte vad jag ska tro? Ni kan väl kolla in den: http://hejpaulinas.blogg.se/



Den riktiga Paow,    http://paulinadanielsson.blogg.se/





Peace and Love

SWEET DREAMS

Publicerad 2009-09-25 21:40:27 i

21.21 någon tänker på mig!
Klockan är bara tjugo över nio & jag känner att jag börjar bli rätt så trött. Fast, man har ju varit igång med skolan hela veckan,så det är ju inte så konstigt att man är så trött. Jag har i alla fall ätit middag med mamma, brorsan & Lars. Det blev wook. YUM! Så har Johanna varit här & hälsat på lite. Jag har dunkat musik,kollat på Laguna Beach, lagt in nytvättade kläder i garderoben & även rensat ut garderoben lite. Så nu dunkar jag musik igen, ska alldeles snart hoppa in i duchen. Ska fixa lite hårinpackning,raka benen..Jag hatar att man rakar benen & dom blir silkeslena, så tio sekunder senare har man stubb. Åå vad trött jag blir! Men jag ska ha tights på begravningen imorgon så jag vill nog ha rakade fina ben ;) Kanske man ska ta sig ett bad? Nej det kanske är försent? Eftersom vi bor i lägenhet så får man inte duscha/bada, diska eller hålla på så mycket med vatten, efter klockan 22.00. Ganska jobbigt ibland! Fast ikväll behöver jag kanske inte ta nått bad. Det ska jag ju göra imorgon. För nu har jag i alla fall pratat med Jannike om imorgon. Först börjar begravningen klockan 11.00 imorgon, så vi åker väl härifrån kanske vid 09.00 tiden. Så ska vi till mormor & morfar & äta middag. Det kanske låter konstigt om jag säger mormor & MORFAR, men så kommer jag alltid säga. Jag kommer aldrig säga att vi ska åka till mormor,utav till mormor & morfar. Men hur som helst så efter det, att vi ätit middag & känner oss klara så ska vi åka hem. Men jag hoppar av i Enånger, hos Sandra & Robban. Där är Jannike. Så vi ska bada bubbelpool, ha hårinpackning & ansiktsmask. Vi ska ha en ladys night helt enkelt! Känner att jag behöver göra lite andra saker imorgn efter allt, måste tänka på annat! Så ska vi väl mysa frmför tv eller nått sånt & umgås med Sandra,Robban,Tea & Jonte. Haha, Jonte kan vara världens busigaste lilla gounge! När han ska säga att han vill ha Coca-Cola, säger han, Jag vill ha Cocilicola. Haha gullunge! Så det kommer nog bli mycket trevligt & mysigt tror jag! Eller jag vet att det kommer bli kul! Vad vore jag utan dig Jannike..? Svar: Ingenting.  Fan vad jag älskar dig kvinna! Mohaha!
När nu ska jag dra mig in i duschen så jag blir ren & fin. Så blir det väl lite tv & sedan sova. Så som jag sa så blir det inga fler inlägg förens på söndag när jag kommit hem. Om det inte finns någon dator som jag & Jannike som vanligt kommer fastna vid,mohahaa ;) Haha nu fick jag höra här också att min mosters man,Greger, som också självklart ska med på begravningen imorgon, hade bara EN sak att komma ihåg att ta med sig hemmifrån. Det var kostymen. Och vad tror ni han gör? Han glömmer kostymen. Och eftersom dom är hos mormor i Söderhamn & dom bor i Stockholm så blir det ju en aning svårt att åka hem 6 hämnta den,haha. Så han måste antingen låna en av pappa,eller av Marias man, eller så ska han till Dressman klockan tio imorgon 6 köpa en helt ny för ett par tusen . Haha,Greger Seth i ett stort jävla nötskal!



<3





Peace and Love

THIS USE TO BE A FUN HOUSE

Publicerad 2009-09-25 13:06:41 i

Fredag & helgen börjar. Idag börjar vi med a-pass, så jag gjorde två matte läxor. Så hade vi bild, första gången jag ser Patrik blir riktigt sur(läraren)! Så hade vi idrott, skulle egentligen göra klart de tre sista kontrollerna,men vi hann ingen. För vi gick vilse i skoegn & var sega & kunde knappt läsa kartan. Så vi ska få göra klart i vår,haha! Så nu ska vi egentligen vara på Stadt & kolla på¨Calabas konserten. Men jag känner att jag har ont i huvudet,inte läge att lyssna på en massa trummande då tror jag. Också gruvar jag mig för imorgon, då ska ju morfar begravas. Sen orkade jag inte sitta på en stol i två timmar för att kolla på männsikor som spelar trummor. Så nu har jag dragit hem istället, tänkte kolla lite på Riverside,plugga,duscha & bara ta det lugnt. Så får vi väl se vad som händer ikväll. Blir nog bara en hemma kväll framför tv med en massa gotta. Brorsan kommer ju hem från Bollnäs idag också, så då ska jag kolla in hans tatueringar. Det kanske kommer ett inlägg lite senare om jag orkar & ens har någonting att skriva om. Annars blir det nog inget förens på söndag. Imorgon ska jag upp tidigt till begravningen & sedan på kvällen ska jag kanske till Enånger & sova hos Sandra  Robban, där Jannike är. Blir bubbelbad, slappa & bara försöka ha roligt.







Peace and Love

TURN THE LIGHTS ON EVERY NIGHT I RUSH TO MY BED WITH HOPES THAT MAYBE I'LL GET A CHANC TO SEE YOU

Publicerad 2009-09-25 12:55:58 i

Det är torsdag & snart slut på veckan. Veckorna bara rusar förbi. Inte för att jag klagar.. Idag hade vi HK första timmen. Bakade smulpaj,kollade på film & hade lite teori. Så blev det spanska då jobbade vi bara på, lika så på engelskan. Svenskan satt alla 6 babblade förutom jag & några till som verkligen försöker jobba. Fan vad trött jag blir på alla killar,så när man skriker håll käften till dom blir dom sur & kaxar sig. Bööö, jag rokar inte med dom! När ska dom börja växa upp?! Fan! Aja hur som helst så sen var jag som vanligt sist ut ut klassrummet,seg som jag. Då sa till & med Inger,svenska läraren,Jadu Ida,tänk om alla kunde jobba lika mycket & bra som du istället för att bara prata bort lektionerna''. Så då vet jag ju det iaf,jag jobbar bra på lektionerna. Så slutade vi dagen med att vi skulle lämna in vårat arbete om örat. Då ser jag att jag missat att rita dit en massa saker & att skriva en sak. Så då blir jag kvar & får göra det,men det gick rätt så fort. Så ringde Jannike,vi besätmde att hon skulle komma till mig & plugga. Så hon kommer om en liten stund. Vi tänkte väl baka typ kladdkaka eller nått gott & till det ska vi plugga. Så slutar det väl säkert som vanligt med att vi kollar lite på Riverside & sitter vid datorn. Som jag sa så kom mormor igår & åt med oss & lämnade vovven. Så jag ska väl gå & leka lite med honom nu tänkte jag. Så blir det väl äta & så.

Föresten! Joakim, bror min, har bokat tid idag för han skulle fylla i sin tatuering,fyrklövern, som han har på underarmen. Och min morfar hade en tatuering, en så kallad luffarprick, på handen. Så då ska Joakim idag när han ska fylla i sin tatuering,också på samma gång göra en sådan prick som morfar hade på sin hand. Så ska han knäppa kort på den när den är klar,så ska vi ha det på kistan. Så morfar ser att Joakim har likadan tatuering som honom.
När mamma berättade det igår försade tårarna ner för kinderna! Jag tycker det är så sött av Joakim!

En till sak jag skulle vilja säga är att StinaLee har blivit mamma nu. Den 22 september blev hon mamma,till en liten flicka som ska heta Mayia. Riktigt gulligt namn! Och ett STORT grattis till henne! Ni kan gå in på bloggen hennes läsa om allt, http://stinalee.se/








Peace and Love


CAUSE PERFECT DIDN'T FEEL SO PERFECT TRYING TO FIT A SQUARE INTO A CIRCLE WAS NO LIFE

Publicerad 2009-09-23 19:11:50 i

Riktigt härlig dag, än så länge! Började med SO då vi bara fortsatte jobba & gick igenom några frågor. Så blev det idrott,softboll. Ann-Cha var sjuk så vi hade en kille som heter Kalle istället. Det märks verkligen att hösten börjar komma igång på riktigt nu. Det blåser som bara den,svinkallt,löven faller, kommer en speciel lukt & en massa annat. Fast höst är ändå en ganska så mysig årstid. Efter idrotten hade vi spanska där vi också jobbade på. Så sen engelska,jobbade bara på,lika så på svenskan. Så avslutade vi dagen med matte där vi också bara jobbade på. Jag älskar sådana dagar! När man bara jobbar på,utan genomgång eller nått annat skit. Då blir jag på bra humör & peppad & då jobbar jag verkligen stenhårt. Som idag. Så cyklade jag hem,har käkat macka & kollat på film. Just nu sitter jag här & skriver det här, ska kolla på lite saker på internet & sådant. Imorgon ska mormor åka iväg på någon sorts resa,bara hon. Så hon kommer till oss redan ikväll, så ska vi äta god middag,efterrätt & bara ha det trevligt. Så är vi hundvakt imorgon då, till lilla bubisen Lukas. Just det! Jag måste ju göra klart Hemkunskapen, frågehäftet vi har fått. Det fick vi för två veckor sen men det har helt plockat ut ur min skalle 6nu kom jag på det. Så här en dag innan,känns ju verkligen super. Då måste jag ju sätta mig med det nu. Aja,får väl göra det då, så blir det mat sen. Jag måste ha mat känner jag, mitt huvud sprängs av denna förbaskade huvudvärk som jag fått. Har även riktigt ont i ena sidan av magen,allt ska verkligen komma på samma gång..








Peace and Love

LET THE RAIN FALL DOWN AND WAKE MY DREAMS

Publicerad 2009-09-22 15:40:31 i

Har inte skrivit ett endaste inlägg sen i fredags eller torsdags. Dåligt gjort av mig! Hur som helst så har jag mest bara varit hemma i helgen, degat,ssvullat & inte så mycket mer. Igår hade jag elevensval,  jag skulle ha film. Vi skulle tydligen göra en reklamfilm. Inte så jätte kul.. Sen kom Jannike & hämtade mig,så åkte vi hem till mig. Satt vid datorn  kollade på en massa program, Jannike kollade på mina kläder & vi åt mat 6fikade. Så åkte hon hem vid tio tiden. Så duschade jag & la mig i en nybäddad säng med det skönaste sovlakanet! I love it! Så idag har vi fortsatt med vad vi höll på med igår. Vi var väldigt sega & ingenting blev som vi hade tänkt oss. Men så sen blev vi äntligen klara. Så åt vi tårta & skulle visa upp filmerna. Då visar det sig att Viktor korkboll inte sparat filmen. SMART AS! Fan vad sur jag blev. Men så slutade vi & jag har bara suttit här, plockat undan lite & ska kolla på min andra nya favorit serie Laguna Beach & till det det ska,MÅSTE,jag plugga. Så ska jag kanske göra mig en kopp gotlänskt te så jag piggnar till lite. Jag sov sittandes i trappan imorse,mohaha!







Peace and Love

DU LOG MOT MIG EN SISTA GÅNG

Publicerad 2009-09-19 11:08:44 i

Morniiiiing! Klockan är just nu 10.56 & jag är vaken. Faktikst så vaknade jag redan halv åtta. Vela sova länge till men jag kunde inte somna om,typiskt.. Så jag klev upp, diskade all disk som blev igår. Shit vad mycket det var! Men mamma blev ju iaf super glad för att jag gjorde det. Nu har jag & mammsen ätit frukost, sömrgåstårta & cider,haha! Galet nyttigt,inte! Så har vi pratat om begravningen som kommer att bli om prick en vecka,för morfar. Om vilka som skulle komma,vilken tid, musiken mm. Så lyssnade vi på en massa låtar & pratade om att morfar alltid kommer vara med oss & att vi ska ha ett foto av honom,ljus & en bok som man får skriva en sista hälsning till morfar, oss eller någontign annat. Det gjorde att jag började grina, för jag har inte fattat att han är borta & jag gruvar mig inför begravningen. Men men, som jag säger, han kommer föralltid finnas i våra hjärtan men tårarna kommer aldrig ta slut. Just nu känner jag mig som världens äckligaste människa. Sitter i morgonrock, har diskat, & känner mig kladdig & så. Så nu tänker jag hoppa in i duschen & göra mig ren &härlig igen så ska jag packa upp all packning sen. Nu ska jag vara hos mamma i två veckor. Känns riktigt skönt! Sen tänkte jag kanske plugga & så idag också,sen ikväll blir det väl mys framför tv,med gotta & kanske bra film/program. I like it!


<3





Peace and Love

HAPPY BIRTHDAY TO YOU HAPPY BIRTHDAY TO YOU HAPPY MY DAY DEAR BROTHER HAPPY BIRTHDAY TO YOU

Publicerad 2009-09-18 21:35:57 i

Yes, det stämmer, idag fyller min bror Joakim 20 år! STORT grattis till honom!
Dagen har varit väldigt skön. Började med a-pass klockan 08.00. Jag jobbade på som fan, fick skrivkramp där ett tag. Så blev det bild. Jag kom inte speciellt långt idag. Jag satt mest bara  stirrade & ropade på Patrik & räckte upp handen. Det är sjukt jobbigt där han går från bord till bord hela tiden istället för att ta doms om behöver hjälp vid ett bord först & sedan gå till nästa. Men icke då, jag blir så trött. På 1½ timme så får jag ingenting gjort pågrund av att jag aldrig får någon hjälp. Det är kul.. Hur som helst så blev det sedan idrott. Så jag cyklade till Björkberg där vi skulle vara & orientera. Berättade jag föresten att jag hittade cykelnyckeln igårkväll? Jag hittade den i pappas danssko, jag som tyckte jag hade kollat noga,men enj. Ååå vad sur jag blir! Men i alla fall så spelades det match på gräsplanen när vi kom. Öster - Läro. Först spelade tjejorna & vann med 5-0. Så spelade killarna sen då det stod 3-3, så då blev det förlängning. Men fortfarande stod det 3-3 när dom spelat klart förlängningen så då gick det över till straffar & vi vann. Fett nice! Sen cyklade jag hem,till mamma,satt vid datorn & sedan fixade jag mig. Och såklart eftersom brorsan fyller år så har vi haft en massa på besök. Först hjälpte jag mamma med allt som skulle fixas, gud vet allt vad det var! Så sen kom först Fia, sen mormor,Victoria,Greger,Ebba & Hugo. Sen efter ett tag kom Mona & mma också. Det var riktigt riktigt trevligt måste jag ju säga. Bara det att nu ser det ut som en svinstia här  jag är hur trött som helst. Kul var det iaf att det där med att Victoria o co & sedan Mona & Emma skulle komma & överraska honom,det hade han verkligen inte väntat sig. Så det blev extra roligt & han blev jätte glad. Det enda som kändes konstigt var att morfar inte var där & att på kortet stod det inte ''Grattis kramar från mormor & morfar'' utan det stod bara ''Grattis kramar från mormro''. Då kände jag lite hur tårarna började komma & hur allt började kännas konstigt. Men det gick som tur vad över lite efter en stund. Så har vi alla få¨tt fina stora teckningar som Ebba har gjort,mycket fina må jag ju säga. Fick även kort på henne & Hugo som jag ska sätta upp någonstans. Egentligen hade jag tänkt att jag skulle duscha nu,men eftersom jag sitter & halv sover just nu,ögonlocken åker upp & ner, så tänkte jag göra det imorgon. Vi ska väl ändå röjja & sådant imorgon så då duschar jag efter det. Men nu måste jag röjja i sängen & golvet för att jag i huvudtaget ska kunna komma ner i sängen.



GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN VÄRLDENS BÄSTA BRODER! :)






Peace and Love

LOVE IS MY DROG IS MY MEDECINE STAY WITH ME HONEY STAY WITH ME HONEY STAY WITH ME

Publicerad 2009-09-17 15:38:30 i

Den här veckan har gått riktigt fort! Det var ju nyss måndag? Hur som helst så började dagen med att vi från 08.00-11.00 skulle gå på Calabass som det hette. Det var ett gäng afrikaner, även några tonåringar. Så skulle vi alla spela på trummor & så, riktigt roligt faktiskt. Fast man tappade bort sig ett antal gånger & man fick ont i händer & armar. Sen gick vi över till n¨ått helt annat, samarbetsövningar. Alla i våran klass skulle stå på en matta & utan att nudda golvet skulle vi vända upp & ned på mattan. Vilket vi inte klarade. Men sen gjorde vi det brudarna för sig & boysen för sig själv. Då funkade det riktigt bra! Så som avslutning skulle vi spela lite till på trummorna & sedan skulle dansa också. Haha, fy fan! Alla skulle stå i enr ing 6 man skulle gå in en & en i ringen. Haha,men det var ju iaf roligt! Så sen efter det hade vi två timmars rast. Så jag & Petra stack ner & käkade, köpte glass, spelade kort & sen skulle vi ha sista lektionen för dagen,svenska. Så slutade vi efter ett fett nice dag. Jag cyklade hem, har suttit lite vid datorn nu & ska starta en film. ''I taket lyser stjärnorna'' tror jag att jag ska kolla på faktiskt. Också ska jag plugga till den. Så sen ska jag väl packa & leta min cykle nyckel som bara försvann igår, sådär putsväck! Det är sjukt. Jag & Jannike skulle ju ner till Kvantum för att köpa gotta. Så går jag in i sovrummet, byter om,tar nyckeln som ligger på skrivbordet. Så går jag ut i hallen, tar på mig skorna & plötsligt är den borta. HUr fan lyckas man, det är så konstigt,jag hade den ju föf fan i handen? Så jag måste ta & leta den. Imorgon ska jag åka hem till mamam & vara där i två veckor. Även gratulera världens bästa bror,nämligen min bror,Joakim, som fyller 20 år imorgon. Så det ska bli kul,men senare på kvällen ska väl han ha fest som vanligt! Men nus ka jag lyfta på rumpan & dra mig till soffan bakom mig.

http://www.youtube.com/watch?v=nbjxTTBVH0o



I <3 Riverside





Peace and Love

COME ON NOW WHAT YOU WAITING FOR,FOR,FOR

Publicerad 2009-09-16 22:36:18 i

Snabbt inlägg,klockan börjar närma sig halv elva nu. Dagen började med att jag sov lite extra, vaknade men somnade om till halv sju. Så det var bara att slänga på sig kläder, käka frukost & allt annat som skulle göras. Så fort upp på cykeln & iväg. Hann iaf i tid. Vi började med SO. Gud vad jag har kommit på att jag verkligen inte tycker om SO längre. Jag fattar ingenting,tycker det vi håller på med just nu är otroligt ointressant & onödigt att veta. Men det är ju vad jag tycker de. Efter det hade vi löpning runt lillfjärn. Så skulle man gå/jogga/springa två varv. Jag känner verkligen att jag MÅSTE kämpa upp kondisen en aning. Fy fan vad dålig den är! Jag joggar typ mindre än halva varvet, går halva & springer resten igen. Men jag klarade ju iaf godkänt. Så nu såfort jag känner att jag inte har någonting att göra så kan jag gå till Lillfjärn & prova,ta tid & försöka så kanske jag klarar det nästa vecka. Kankse jag får ett väl godkänt. Jag vill ju så gärna! Hur som helst så kom jag på sedan att jag glömt handduk, så det är bara att ta på sig kläderna igen, känna sig äcklig & nöjja sig med det. Kände mig riktigt äcklig! Så hade vi spanska. Som igår,så jobbade jag på riktigt bra idag också. Efter det hade vi engelska & sedan svenska. Och eftersom jag lyckades läsa ut boken igår så kunde jag börja med självaste arbetet. Så nu är jag igång. Så slapp vi matten för att lärare skulle iväg & vi slutade. Så när ja gkommer hem ringer Jannike,kommer hit. Vi kollar på Andra Avenyn, Riverside. drar ner till Kvantum & köper en massa godis. Och då menar jag verkligen mängder av godis. Usch,tjockisar vi är! Så sätter vi oss & kollar på min nya favorit serie igen, Rierside. Otroligt bra serie,I LOVE IT! Så sedan blev det yttärst lite pluggande & så mat, idol & sen skulle hon dra hem. Så nu sitter jag här nyduschad & klar för att göra kväller. Känns riktigt skönt! Så nu ska jag sussa.


En vecka sedan du gick bort. Jag har fortfarande inte fattat det. Och som jag sagt förut...det kommer jag nog aldrig göra heller. Och 26 september begravs du.
På fredag fyller Joakim 20 år. Det första han sa dagen allt hände var ''Mamma bara så du vet tänker inte jag fira min 20-årsdag nu..'' ''Joakim,det hade inte morfar velat att du inte skulle göra..''. Så nu kommer han fira den ändå. Men utan dig. Allt kommer kännas så konstigt. Ingen kommer bli sur över att det inte blir smörgåstårta, ingen sitter & tjatar på om maten/kaffet är klart. Ingenting kommer nånsin bli som vanligt igen.
Många saker i livet kommer att saknas. Ingen som:
ringer & säger ''Hoho finns det några snälla barn här?'' Och man själv svarar ''Hej morfar''
suckar när man frågar om man ska spela kort
sitter & retas så man blir lite små irriterad.
Men värst av allt. Jag kommer aldrig någonsin mer få krama om min morfar och höra på hans underbara röst.. Det gör ont.. :'''''(






Peace and Love

IF YOU THINK THAT YOUR THE ONE STEP IN TO MY RIDE?

Publicerad 2009-09-15 16:59:38 i

Okej, har egentligen inte tid att sitta här vid datorn & skriva,men jag gör ett snabbt inlägg ändå. Dagen har varit rätt så nice! Började med SO, inte så roligt kanske. Känns inte som om vi gör någontign annat än går igenom & att jag halvsover på dom lektionerna. Men nu snart är det slur med det...hoppas jag. Sedan blev det samling & spanska. Det är första gången på länge som jag verkligen koncentrerade mig på arbetet & verkligen jobbade. Kändes riktigt skönt! Lika så matten, har börjat med blå kurs nu,så nu ligger jag bra till. Matten jobbar jag faktiskt alltid flitit på, bra där Ida. Så hade vi svenska. Idag verkade inte Inger vara på så bra humör. Lite ur & grinig som hon är rätt så ofta tycker jag. Man vet aldrig vart man har henne liksom! Vi gick igenom allt vi ska ha med på den muntliga redovisningen & jag satt mig ute i korridoren & läste. Så skulle vi egentligen ha engelska efter det men det blev inställt så vi fick sluta klockan 14.00. Så cyklade jag hem, har suttit vid datorn,dunkat musik,lagt in nytvättade kläder i byrån & nu sitter jag här vid den förbannade dlockande datorn igen. Så typiskt mig..Jag som visste att jag måsta sätta mig & läsa på en gång när jag kom hem. Men vad gör jag. Jag slår på datorn & kommer nästan inte därifrån. Så nu när jag skrivt det här så tänker jag stänga av den igen. Så kanske jag startar den senare,vilket också betyder att det kanske kommer ett till inlägg senare. Också har jag myggbett över HELA kroppen! Jag märkte imorse att jag har ett på armen, ett på halsen & hela huvudet & en massa andra ställen. Sjukt jobbigt! Nu ska jag ta mig lite vanilj/chokladglass & sätta mig & läsa ur boken & starta lite Andra Avenyn. Berättade jag det föresten? Att Andra Avenyn har börjat igen? Hur som helst så är jag över lycklig, som jag har längtat! Äntligen!

Btw, igår hade jag namnsdag. Ida Martina Karlsson. Grattis till mig!
Under alla dessa 15 år som jag funnits så har jag ALLTID fått ett namnsdagskort av mormor & morfar. Men i år blev det inget. Det förstår jag att mormor inte kommer ihåg det nu när det är så mycket & så. Men jag vet inte heller om jag hade velat ha något, då skulle det bara stå att det var från mormor...







Peace and Love

I WANT YOU YOU YOU YOU YOU YOU YOU AH AH AH AH AH AH I WANT YOU

Publicerad 2009-09-14 17:45:24 i

Igår läste jag en hel del, sedan for jag ut till skogen med Jannike för att plocka lingon. Som jag dessutom fick enbart 40 kr för. Men hur som helst så är det ett under att Jannike ens fick med mig ut i skogen & göra nått sådant. Otroligt! Jag som är Sveriges största asfalltsmännsika. Hur som helst så när jag kommer hem så läser jag lite,äter mat,kollar på film, och sedan kollar jag på Kriminalare - Den du inte ser. Jag läser den, ska egentligen ha läst ut den till imorgon men eftersom morfar dog så har jag inte haft varken,lust ork eller tid. Men jag känner verkligen att jag är inne i boken nu i alla fall,riktigt skönt & den är riktigt bra faktiskt. Bara det att jag tänkte att jag skulle kolla på filmen igår då, allra helst slutet vela jag se, för att början vet jag ju reda. Men så tittar jag i början & somnar sedan. Så vaknar jag när dom tar fast mördaren. Åå vad sur jag blev då! Jag blev så sur så jag sa till pappa med höjd röst ''Sluta smaska, jag klarar inte av människor som smaskar. Ååå!''. Haha, shit vad sur jag blev. Men jag blir så när jag precis vaknat & jag är helt borta. Så kom jag inte i säng förens 00.00. Inte så bra då..Så imorse vaknade jag klockan 06.00 & det bara kliade i skallen på mig. Då känner jag att jag har som små bulor över hela skallen. Då har knotten & myggorna bitit mig överallt på huvude igår när vi var i skogen. Alla dessa äckelkryp alltså! Fan vad äckliga dom är! Hur som helst så ska vi inte prata mer om dom små sakerna. Skoldage idag har gått rätt så fort känns det som. Började som vnaligt med samling, efter det hade vi matte & sedan teknik. Så blev det lunch. Äckliga pannkakor,blä. Så efter det blev det hade vi SO. Vi hade genomgång då jag var SÅ nära på att somna,men som tur var gjorde jag inte det. Så fick vi reda på provet. 80/80. Nice! Så valde vi till elevensval. Jag hatar elevens val! Så slutade vi skoldagen med NO. Som jag nu är klar med, håller på & renskriver. Har renskrivt nästan allt. Känns bra! Så skulle egentligen Jannike komma, men hennes moppe startade inte(inte ovanligt) & hennes mamam & pappa kunde inte köra henne. Så vi får väl ses nån annan dag.
Just nu har jag tänt ett ljus för morfar. Det är så fint! Usch vad jag saknar honom! Ska nog ringa mamma lite nu & prata med henne om hur hennes dag har varit. Så ska vi äta hemgjorda köttbullar med spagetti. MUMMS! Köpta köttbullar kan ju gå & ta sig!



Morfar saknaden är enorm så du anar inte..





Peace and Love

WHEN LOVE TAKES OVER

Publicerad 2009-09-13 00:33:04 i

Shiiiiitans vilken kväll! Jag drog ju iväg hem till Jannike. Där blev vi sittandes ett bra tag, ringde & bokade bord på Texas & sedan for vi hem till mig & hämtade pengar. Så hem till henne igen,satt i soffan & degade, spelade tv spel & bara slappade. Sen fixade vi oss & drog ner mot Texas. Väl där så eftersom vi var rätt så tidiga så var det nästan inte nå folk där. Var rätt så skönt faktiskt! Så beställde jag en hamburgetallrik. Krispigagrönsaker,amerikanska pommesfrites,tre olika grymt goda såser, hamburgebröd med grillade kycklingbröst marinerade i honungsmarinad. Och allt jag kan säga är MUMMS VAD GOTT DET VAR! Jannike tog någon lax som jag smakade av, den var också riktigt god. Riktigt lyckat blev det iaf & allt gick på 170 kr.  Så när vi ätit klart gick vi in på Hemmakväll precis bredvid & köpte 1 LITER BEN & JERYY'S?! Hur fan kunde vi? Det var två stycken 0,5 l för 99 kr. Så vi köpte alltså två burkar. Så sen när vi kommer till moppen så är hela min hjälm dränkt i vatten,det är en hel vattenpöl i den. Så när jag sätter på mig den så pyser det ut en amssa vatten. Uschuschusch! Men hur som helst så åkte vi hem,drog på oss mjukiskläder,satt oss i tv rummet med alla andra, dvs Kaj,Linda,Niklas & Gröten. Så sen drog vi ut till Markus & kollade på tv. Så helt plötsligt blev vi helt övertrötta, skrattade åt minsta lilla & bara flummade. Haha,shit vad vi garvade! Så sen kom mamma & brorsan & hämtade mig & nu är jag här. Hemma. Så har brorsan precis kommit hem. Jag ska sitta lite till vid datorn,kolla på The Hills & så. Sås ka jag slänga mig i sängen & sleepa sen. Pappa & Gun är på dans så dom kommer väl hem inatt någon gång. Men dagen har iaf varit otroligt lyckad,tack vare Jannike! Du gör mina dagar så bra,jag älskar dig. <3 Men eftersom jag inte har någonting annat för mig & jag har lust att göra en sådan här frågesak så tänkte jag köra en nu.


<3

1. Vill du ha en pojkvän?
Det är klart jag vill ha det! Men jag vill ha ett seriöst förhållande, & inte bara nått slaffs blaffs då får det vara..

2. Varför tror du att du inte har en pojkvän?
Därför att jag inte hittat den rätta. Och dels för att jag är nog vädligt rädd för att tala om för folk hur jag tycker & känner..

3. Vad gillar du för utseende på en kille?
Egentligen är det insidan som räknas & inte utsidan. Men det är klar man vill att han ska vara fin. Så gärna lång eller lika lång som mig. Jag älskar blåa ögon,stora. Huvudsaken dom är fina för det är dom man fäster blicken i. Gärna ruffsigt hår,lite stylat. Gärna brunt,naturligt hår. Men absolut inte för stylat,sånt hatar jag. Ja,det är väl allt tror jag! Ingen fjortisboy bara, fy fan,såndana hatar jag!!

4. Är personligheten viktig?
Den är viktigast.

5. Är du en person som:
a. måste umgås h-e-l-a tiden. 
b. umgås ofta
c. ibland
d. sällan

Umgås ofta. Eller det beror ju på vart han bor & hur hans liv ser ut. Det beror ju på,har han träningar hela tiden så kanske man inte kan ses så ofta. Men så fort man får chansen iaf!

6. Gillar du plugghästar?
Nja.. Det är ju bra att dom tar skolan på allvar & att han kan hjälpa en med läxor & sådant! ;) Men det får inte vara typ det ända han tänker på haha..

7. Är det okej att han, röker, snusar, dricker eller knarkar?
Okej & okej. Att man röker tycker jag är skit äckligt! Men som jag förstår så är det tydligen jätte svårt att sluta när man väl har börjat, så det kan väl vara okej då. Helst inte snusa,usch vad äckligt. Dricka får han väl göra,bara han inte tror att jag gör det. Och knarka får han ABSOLUT INTE göra. Då skulle jag göra mig av med honom dirket!

8. Är du kär?
Jag vet inte.

9. Har du varit kär under den närmsta tiden?
Maybe, maybe not.

10. Hur länge till kommer du att vara singel?
Det får vi väl se. Det kan man ju inte styra. Men jag hoppas det inte blir länge til. :)






Peace and Love

JAG FICK LÅNA EN ÄNGEL SOM SPRED SITT LJUS I MITT LIV I VARJE ANDETAG

Publicerad 2009-09-12 10:32:41 i

''Jag fick låna en ängel som spred sitt ljus i mitt liv i varje andetag. DU TOGS BORT FRÅN MIG ALLDELES FÖR TIDIGT. Jag fick låna en ängel för en stund..''

Låten hör till morfar.


Igår blev det först hemgjord snitsel, mumms. Bara det att vad jag än kollar på,tänker på,lyssnar på, så går allting till morfar. När vi satt & åt middag igår så kollade jag bara på saltkaret. Då blev jag alldeles tårögd & deppig & vela inte äta nästan. Bara för att jag kom på att morfar alltid skulle ha salt till maten, även om man redan haft salt i maten sås kulle han ha. Bara sådana små saker kan få en att må så dåligt. Tidigare igår frågade jag mig själv, när kommer det här ta slut? Men nu vet jag att det kommer det aldrig göra.

Just nu är Jannike i stallet & jobbar & ska sen till Color Box & fixa naglarna så sen ska hon & jag mötas på stan & gå till Texas & kolla om det finns nått bord där. Så måste jag hem till mamma 6 hämta pengarna. Men hur jag ska komma dit vet jag inte. Men det ordas väl på nått sätt.
Sitter & lyssnar på låtar som jag skulle vilja ha med på begravningen, bl a:
Shirley Clamp - Jag fick låna en ängel
Lasse Berghagen - Du kommer alltid att vara en del utav mig
Björn Afzelius - Tusen bitar
Björn Shifs - Håll mitt hjärta
Micael Jackson - Your not alone

Nu ska jag ta & fixa mig, duscha & så. Läsa måste jag också göra...



<3





Peace and Love

BOM BOM POW

Publicerad 2009-09-11 14:17:14 i

Idag mår jag lite bättre om man jämför med igår. Jag & mamma satt & grät i två timmar igår. Men idag mår jag bättre. Fast börjar känna mig lite deppig nu känner jag. Vi ska till morfar, säga hejdå en sista gång. Idag är det sista gången jag kommer se morfar. Usch det känns så konstigt,han som alltid har varit där. Hur som helst så ska jag & mamma till honom på sjukhuset då klockan tre,alltså om en timme. Sen ska vi åka iväg & köpa nya gardiner till rummet & kanske kolla på lite annat. Sås ka vi en sväng till Hertz för att hämta en häftpistol & saker till pappa. Sen ikväll kommer ju Gun, så då blir det väl att man spelar kort eller nått med dom två gammlingarna. Imorgon ska jag & Jannike ha en kväll, massa mys & käka på texas. Låter som om vi är tillsammans haha! Men vi ska bara ha en bästiskväll, ska bli riktigt rolig. Känner att jag måste få prata med någon, då passar sin bästa vän perfekt.
Skoldagen föresten har gått riktigt fort. Började med a-pass. Blev att jag jobbade lite med spanskan. Så var det fotografering, fotografen var helt fucked up. Jävla sur gubbe, blä på honom. Så tycker jag att han var äcklig på nått sätt haha! Sen blev det lunch, gröt,mumma. Så sen drog jag & Matti iväg på moppen till Björkberg där vi skulle ha idrott. Orientering. Haha, jag är sämst på orientering. Verkligen '' vilse i skogen vandrar jag omkring, jag vandrar omkring & jag hittar ingenting..''. Verkligen så är det! Men det gick rätt så bra. Av tre kontroller(vi hann inte mer för Linda & Linn skulle iväg) vi hittade så fann jag två av dom. Inte illa för att vara mig,Ida Karlsson. Kändes lite konstigt att vara där bara. Det var ju där jag var när jag fick reda på att morfar var död. Men det gick bra. Tände föresten ett ljus först hos mamma & sen hos pappa & ett foto bredvid. Så han var med oss hela tiden. Men nu måste jag verkligen sätta fart & lyfta på aset. Har lovat pappa att städa toaletten innan jag går, hur jag nu akn vara så dum & lova en sån sak? BLÄ. Kanske kommer ett inlägg senare.



I LOVE YOU I LOVE YOU I LOVE YOU I LOVE YOU

Snälla kom tillbaks nu då..





Peace and Love

I GOT A LOVE AND I KNOW THAT IT'S ALL MINE

Publicerad 2009-09-08 19:59:43 i

Det blev ett inlägg igår så ska slänga in ett idag också. Ska försöka att slänga in ett varje dag. Får väl se hur det kommer bli med det. Idag har dagen faktiskt gått rätt så fort. Hade SO prov idag. Gick sådär. Vi får väl se sen hur det gick. Till lunch blev det panerad äckel firre med potatis & sås. Jag förstår inte? Dom borde väl inse att efter ha fått den här fisken en gång i veckan i tre hela år, så måste man ha tröttnat på den. Men nej,dom serverar den ändå. Det är vidrigt! Så klagar dom på att folk inte äter eller att dom går till pizzerian. Servera bra mat då för fan! Fan vad sur jag blir. Så säger ju alla lärare att man måste äta för att orka med skoldagen. Man vill ju inte äta någonting som man inte tycker är gott,eller? Aja,slut pratat om det. Så spelade vi mest kort på rasterna. Vi måste verkligen vara kortnördar. Men vad ska man göra då om det inte finns någonting annat att göra? Hur som helst så slutade vi sen då & Linda gick bredvid mig medan jag cyklade långsamt bredvid. Hon gick med mig för hon skulle tydligen till Broman till Victor. Och jag bor ju precis där. Så har jag somnat till lite en sväng tidigare idag, läst ur boken & vrålpluggat SO. Vi har nämligen ännu ett till SO prov imorgon,på länder. Så hade jag inte ens kollat på pappret förens nu, men jag känner mig ändå väldigt säker. Jag har suttit sen klockan halv sex till nu & pluggat in allt i min tröga skalle. Hoppas bara på att det funkar imorgonbitti. Annars brukar det ju alltid vara så att man kan det på lektioner & när man pluggar hemma. Men när sedan provet kommer så får man hjärnsläpp & kan ingenting. Så är det oftast iaf för mig.
Just det! Idag fick jag reda på av mamma när jag ringde henne, att min morfar ligger på sjukhuset här i Hudiksvall! :'( Han hade tydligen fått jätte jätte ont i magen igår & var påväg att simma. Så mormor körde in honom till akuten i Söderhamn. Så förde dom honom i ambulans hit till Hudiksvall. Så när dom undersökt & sådant så visar det sig att han har inflamation i jag tror det var bukspottköteln. Stackars morfar! Tror jag tänker åka dit med mamma & hälsa på honom. Han ska tydligen ligga där i fem dagar,så han kommer hem på fredag igen om allt är som det ska igen. Imorgon har vi skoljoggen också. Vilket jag absolut verkligen hatar! Fast det är jag nog inte ensam om. Så nu ska jag nog slänga mig i duschen, ta på mig sov shortsen & sovlinnet krypa ner i sängen,läsa & kolla på film tror jag faktiskt. Låter mysigt,eller hur? Kanske ska kolla på någon av dom filmer som jag köpte här om dagen som jag berättade om..



Har börjat blivit ett The Hills freak igen...





Peace and Love

THESE WORDS ARE MY OWN FROM MY HEART FLOW I LOVE YOU I LOVE YOU I LOVE YOU I LOVE YOU

Publicerad 2009-09-06 19:38:11 i

Sjukt rolig marknads helg! I fredags gick jag först en stund med bara Bea,sen gick vi med hennes mamma,mormor & morfar & my mama. Fast jag var riktgit riktigt trött! Så redan 21.45 låg jag hemma i sängen & sov. Men igår hade jag sovit ut & allt. Så igår blev det längre. Gick med Jannike & Karin. Åkte både virvelvinden & den nya. Jannike började gråta när vi åkte stackarn,skrek mest gjorde hon också. Så gick bland stånden också,träffade Robert & gick med honom resten av kvällen & vi hade riktigt trevligt! Gick även en sväng på cruisingen, fan vad fina brum brum det finns,MUMMS! Hur som helst så skulle vi gå in på Hemmakväll för att köpa Ben & Jerry's & gå hem & svulla. Men då när vi kommer in så är det marknadsrea på fimer. 1 för 40kr,3 för 100kr,6 för 150kr & 12 för 250kr. Hur billigt är inte det?! Jag menar idag får man ju 1 film för 199kr. Så jag slog till & köpte 6 för 150kr & Jannike 12 för 250kr. Riktigt bra köp må jag säga! Så sen drog vi hem,kollade på tv & sen la vi oss & somnade på en gång. Så imorse åt vi frukost med Kaj & Linda & satt & pratade med dom,riktigt trevlig frukost. Så fixade vi oss & sedan körde dom hem mig för jag skulle plugga. Men har jag pluggat då? Nej. Jag började måla byrån jag,vilket dog väldigt lång tid! Så jag ska ner till tvättstugan & hämta alla dessa kläder vi har tvättat. Så ska jag sätta mig & plugga direkt sen. Nu börjar rummet bli riktigt fint faktiskt! Jag ska ta bilder & släna in sen när det är klart! Tänkte slänga in filmerna som jag köpte. Det är inte filmer som man aldrig hört talas om utan det är riktigt nya! Sådana som precis gått på bio & som tom fortf går på bio.













Så nu har jag ett helt gäng nya filmer som jag kan roa mig med,NICE!





Peace and Love

I KNOW YOU WANT ME YOU KNOW I WANT YA

Publicerad 2009-09-04 14:57:20 i

Ojojoj, lite dålig på blogg fronten känner jag... Hur som helst så har det blivit så för att det har varit mycket plugg, har varit så trött & inte haft lust att sitta vid datorn ens en gång. Sen finns det ännu en till anledning, jag har gjort om mitt rum! Vi har målat om väggarna så nu är dom kritvita, så ska jag upp med det svarta tyget & har målat allt vitt. Det blir såå fint! Riktigt nöjd är jag! Nästa helg ska jag med pappa & Gun till Sundsvall så ska vi kolla lite på nya saker där. Sak bli kul. Jag orkar inte berätta så mycket. Har vart med Jannike rätt så mycket & så. Ikväll,imorgon & Söndag är det marknan. Ska bli kul,även om jag inte är sådär jätte taggad. Fråga mig inte varöfr för det vet jag inte? Ikväll blir det iaf att gå med Beatrice, & kanske mamma & Catarina också. Vi får väl se. Och imorgon blir det med Jannike & Karin,kommer bli skit kul! Och så får vi se om jag tänker gå på söndag,vi får väl se! Nä nu ska jag ta & käka något, fixa mig & platta håret. Så ska jag träffa Beatrice klockan sex & börja kika lite & åka. Det som är så bra med att bo hos pappa är att det är bara ner för en backe så är man framme, riktigt bra om ni frågar mig! Inte så långt hem till mamma heller faktiskt för den delen. Men nu ska jag fortsätta dunka musik(ensam hemma) & fixa mig. See ya!


JAG VILL HA SOMMAR,SOLA & BADA IGEN!!





Peace and Love

Om

Min profilbild

Ida Karlsson

Ida Martina Karlsson heter jag och kommer från (Glada) Hudik, Norrland. Är en tjej på 19 år! För tillfället bor jag ihop med min pojkvän och våra två ''kissebebisar'' i vår lägenhet. Jobbar extra medan jag funderar ut vad jag vill göra med resten av mitt liv. Hoppas du kommer att trivas!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela