idamartinakarlsson

AN EYE OF A TIGER

Publicerad 2009-08-30 09:32:43 i

Jag som var så trött igår & skulle sova ut, vaknar klocakn 08.00. Så typiskt! Hur som helst så har jag städat på rummet & sådant. Ska snart äta frukost & sedan slå in Jannikes presenter. Så ska jag smsa Cissi & fråga när hon skulle komma. Klockan 13.00 ska jag vara hos Jannike. Hur jag ska komma dit har jag ingen aning om, antingen får mamma köra mig om hon går med på det, eller så får jag cykla eller gå. Eller så kanske jag kan fråga Jannike om hon kan hämta mig på moppen? ;) Vi får se. Jag måste plugga engelska idag också, läsa bok också. Shit vad mycket det är som ska göras. Men det här kommer ngo gå bra! Just nu sitter jag & tittar på Rocky 3 & har laddat upp bilderna från dopet. Men det blir inte så många bilder för vi skulle ta bilder med mosters kamera också, så hon ska skicka bilderna till oss senare. Men dom här får duga än så länge.


















































Peace and Love

I'M YOUR BIGGEST FAN I'LL FOLLOW YOU UNTIL YOU LOVE ME, PAPA - PAPARAZZI

Publicerad 2009-08-29 22:43:02 i

Det är lördagkväll, klockan är 22.22 & jag är redan trött. Idag klev jag upp klockan 06.00, inte så roligt. Klockan 08.00 for jag & mamma iväg för att hämta brorsan hos hans tjej. Sen for vi mot Söderhamn& mötte upp mormro & morfar & sedan fortsatte vi mot Upplandsväsby. Som jag har berättat flera gånger så skulle ju vi på dop idag. Det var ju min kusin Hugo som döptes. Det var riktigt fint & roligt! Skrattade extra mycket där när Hugo somnade inne i kyrkan när dom stod där framme & prästen pratade. Han tycker väl inte riktgit om det! Tyckte det nog mest var tråkigt men ändå var han bara tyst. Grinade inte en endaste gång, bara skrattade till ibland. Duktig kille det där! Sedan när alla hade åkt hem så stannade vi & hjälpte till med disken & städningen & jag gosade med Hugo som vanligt. Han är så go, lugn, glad & UNDERBAR! Tjejorna kommer ju ställa upp sig på kö efter honom! Sedan for vi hemmåt, stannade & köpte glass & sådant. Så har vi vart i Iggesund & lämnat brorsan hos Lars & åkt genom stan en hel del. Det är ju lyskväll ute så det är mycket folk ute. Ljus inne i stan vid kanalen. Åker man vid hamnen så har dom tänt där, & även på andra sidan havet. Massor! Mycker fint! Och riktigt mysigt!
Just det fick föresten två till födelsedagsprsenter idag! När vi hämtade brorsan så kom han ut med ett kuvert i handen där det stod '' Grattis på födelsedagen! Önskar Joakim o Sofia''. Så det var 200 kr, väl behövliga pengar. Tack så jätte mycket för det! Och sedan när vi var på dopet så kom moster med ett kuvert i handen där det stod '' Ida 15 år. Ett stort grattis. Grattis på födelsedagen Ida!! Det här är ett presentkort på 1 st resa tur & retur till Stockholm för att hälsa på moster & kusinerna. Välj bara när du vill komma! Kramar från Viktoria, Greger, Ebba & Hugo''. Tack så jäte mycket där med! Ska bli riktigt kul! Nu är frågan hur jag ska kunna spara pengar. Nästa måndag ska jag till Sundsvall med mamma, sedan på nått lov med Karin, till Gävle med Cissi & till Stockholm nu då sen. Haha,undra hur det här ska gå. Men det löser jag!
Just nu sitter jag & äter gurka med dipp, MUMMS! Men tänkte lägga mig snart,så trött som jag är. Imorgon ska jag till Jannike klockan 13.00 för att hjälpa henne baka till hennes födelsedag på tisdag då. Får se hur det kommer gå, kommer säkert gå prima! Bilder från dopet kommer senare, imorgon eller på måndag.



Saknar min Karin, men som kommer nästa helg! :D





Peace and Love

YOU JUST CALL OUT MY NAME AND YOU KNOW WHEREEVER I AM I COME RUNNING TO SEE YOU AGAIN

Publicerad 2009-08-27 21:59:42 i

Vilken UNDERBAR födelsedag! Först möts man av Linda & Linnéa som säger grattis,sedan Caroline & Linn. Så kommer Josse & Matti in & skriker grattis. Så alla andra frågar ''Vadå vadå? Vad har hänt? Varför säger ni grattis?''. Så då skrek alla grattis, & bla bla bla, så sen kom vi in på engelskan, då sjunger dom först på engelska & avslutar med varianten på svenska. Så har jag för mig att dom sjöng för mig innan det också. Aja hur som helst så blev det mycket gratulationer & sjungande. Trevligt trevligt! Bara det att jag aldrig förstår varför man tycker det är pinsamt när dom sjunger för en. Haha,varför? Hur som helst så hjälpte jag mamma med städningen medan hon lagade maten. Så kom Jannike & sedan mormro & morfar. Jannike kom med en hel kasse fullsmockad med presenter! Så åt vi god mat & hade trevligt. Så sen vid fika dags så kom pappa också. Så satt vi & fikade våran prinsesstårta som vi bakade igårkväll & jag vet inte hur mycket vi garvade! Vi hade iaf riktigt roligt! Så nu har alla åkt hem till sitt & allt jag kan säga att min födelsedag har varit underbar. Ringde farmor &tackade för presenten & snackade lite övrigt med henne också. Även min moster ringde & gratulerade & så,henne kommer jag ju träffa på lördag när vi ska till Stockholm på Hugos dop. Det är bara det att det känns inte ett dugg som om det är min födelsedag. Konstigt men sant. Hur som helst så ska jag lägga mig & sova nu så jag orkar upp imorgon. Imorgon kanske jag ska umgås med Jannike också,kan ju inte bli trevligare. Jag har tagit kort på vad jag har fått under dagen, & kort på dagen. Tänkte slänga upp ett par av dom här & nu innan jag lägger mig.


Bror min.


Tårtan! ;)





PAKEEEEEET!!


Jannike <3




Mormor & morfar.



Pappi


Nu kommer bilderna på presenterna tänkte jag, skriver även vem jag fick allt från.


Allt detta fick jag av Jannike.
T-shirt
Pyjamas
Örhängen
Kolagodis(MUMMS!)
As snygga muffinformar!


Dom här örhängena som jag önskade mig av henne fick jag. Jag tycker dom var så läckra! För er som inte ser vad det står så kan jag säga att det står ''Delicious''. I love them!


Detta fick jag av mammi.
Träord ''Lycka'' ( att hänga upp på väggen)
Presentkort på en shoppingrunda i Sundsvall, ink. 500 kr


Mormor & morfar gav mig det här.
Fem hundra kr
''Vår kok bok''
VÄRLDENS godaste limpa! ( Glömde ta kort på den,men jag kans gäa att mormros hemgjorda limpa är bland det bästa som finns!)


Allt detta fick jag av brorsan(Linus), pappa & Bea o co.
Tre presentkort på Ginatricot - brorsan, pappa, Bea o co
Presentkort på Hemmakväll - brorsan ( Han tyckte att jag behövde det för att jag & Jannike ränner där så ofta,haha)


Det här fick jag av pappa, gudmor o co, Tage & farmor o Tommy.

As sköna mysiga sockor,med ficka på sidan - pappa
Refilkort - farmor
200 kr - Tage
300 - gudmor o co


Här är allt på en & samma bild & jag är SUPER DUPER nöjd! Kunde inte ha blivit bättre! Tack alla som gjorde dagen så underbar som den blev! Ni är bäst! :)





Peace and Love

WHY'D YOU COME IN HERE LOCKIN' LIKE THAT

Publicerad 2009-08-27 07:44:11 i

IT'S MY BIRTHDAY! 15!

Juuuuust precis,idag är det min födelsedag, jag fyller nämligen 15 år. Haha, jag är näst näst yngst i klassen & jag känner mig jätte liten. Aja,igår var jag på stan med Jannike, handlade med mamma & bakade tårta till elva på kvällen. Sen var jag väldigt trött & la mig & imorse vaknade jag av att mamma & brorsan kommer in & sjunger för mig. Eller snarare att mamma sjunger & brorsan står bakom & diggar,haha. Min brorsa är bla de skönaste personer jag vet om! I love him! Hur som helst så fick jag ju paket då. Hitills har jag fått av mamma(ink. brorsorna), gudmor på Gotland,farmor & Tommy, Bea o co. Så jag ska få av pappa, mormor & morfar, brorsorna,Jannike & Cissi. I can't wait! Jag har iaf fått än så länge pengar,presentkort,refilkort,presentkort på en shoppingrunda med bara mamma i Sundsvall & 500 kr till det. Så fick jag också ordet lycka i tråbokstäver som sitter ihop som man ska sätta upp på väggen. Jätte fint & jag som har önskat det! Hur som helst så äre jag nöjd som det är! Men mer ska jag få, & det tackar man ju inte nej till heller. Just nu sitter jag & väntar på att Cissi ska komma & hämta mig on the bike så ska vi cykla till skolan. Idag börjar vi med Hemkunskap i TVÅ FUCKING TIMMAR! Men Inger,som babblar & babblar & babblar! Nu fick jag sms av Cissi & måste kila.








Peace and Love


BABY I'M BURNIN YOU GOT ME ON FIRE

Publicerad 2009-08-25 19:50:35 i

Sitter här & lyssnar på Dolly Parton & tänker nog snart starta Patrik 1,5 & plugga lite. Rätt så skön dag,förutom att vi har så sen lunch, så magen kurrade ju sönder. Hela lektionerna satt magen & kurrade. Även att vi har börjat jobba i alla ämnen vi har haft hitills. Men i spanskan ska vi tydligen ha läxa till på torsdag också. Det är enbart Ursula som kan komma på en sån sak. Hur som helst så efter skolan idag så har jag bara varit hemma & suttit vid datorn. Har även precis kommit hem från Colorama. Jag & pappa var där för att kolla på tapeter till mig. Eftersom jag ska ha en svart mönstrad fondvägg så vela jag har vanliga helvita,heltäckande tapeter. Men inte fan hade dom det. Så vi beslutade oss för att måla ist, det tror jag kommer bli så mycket bättre. Så hela rummet kommer iaf gå i svart & vitt. Jag tror det kommer bli riktigt fint! Vi får väl se när det är klart! Nu har jag precis ätit också. Gud vad gott det var med mat! Jag var vrål hungrig! Nu tänkte jag ta på mig sovtröjan & tvätta mig & borsta tänderna. Så ska jag som sagt starta Patrik 1,5 eller någon annan film & plugga lite. Så blir det sängen sedan på direkten. Imorgon efter plugget ska jag gå på stan med Jannike & peka ut vad jag önskar mig för saker nu när jag fyller år. Jag fyller ju år om två dagar,wiho!




Den s k 1,5 åringen i Patrik 1,5. Ni som inte sett filmen än måste se den!





Peace and Love

WE RAN PAST STRAWBERRY FIELDS AND SMELT THE SUMMER TIME, WHEN IT GETS DARK I'LL HOLD YOUR BODY CLOSE TO MINE

Publicerad 2009-08-24 23:01:14 i

Shit, det märks att skolan har börjat igen. Jag hinner fan inte ens med att blogga! Fast lite roligt är det ju faktiskt med skolan också, börjar trimma upp hjärnan igen & träffa alla igen. Även att det har börjat en ny kille i vår klass, från Lettland som man måste prata engelska med för han förstår bara pytte pytte lite engelska. Allt det här kanske jag redan har berättat, men skit samma, det skdar inte att höra det en gång till. Iaf, snabbt inlägg nu då. Igårkväll kastade jag mig på cykeln & drog till Jannike my darling. Vi packade åt henne & spelade lite fotboll. Och min knasboll till Jannike sparkade upp bollen på ett svart garagetak, som JAG fick hämta för hon inte vågade klättra upp. Haha,så hon fick försöka trycka upp mig. Vi hade iaf kul! Så idag var första ''riktiga'' skoldagen. Vi började jobba som vnaligt nu. Dom körde lite hårt med oss för att vara första dagen. Det kändes iaf som så, men det är väl för att vi är så sega nu efter sommarlovet. SO ex, så skulle vi börja med lite genomgång på länder & deras huvudstäder. Så Lasse frågade mig kanske tio gånger & jag sa pass varenda. Jag menar,hur dålig får man vara? Jag måste bättra mig där känner jag med en gång. Annars har dagen bara varit rätt så nice. Efter plugget drog jag med mamma till Bollnäs för att lämna packning till brorsan. Så blev vi bjudna på fika. Kakor & bullar & saft för min del, me like! Så sen åkte vi till mormor & morfar  vovven för att kolla om dom var hemma men det var dom inte så vi åkte hemmåt. Så har vi handlat, käkat varma mackor & te, MUMMS! Så har jag som vanligt nördat Mcfly låtar. Om & om & om igen. Men jag tycker dom är så bra & en del av killarna är så jävla fina så man dräglar ju för fan! Hur som helst så har jag duschat, tvättat mig, borstat tänderna & är klar för sängen nu. Har ställt klockan,tagit tabletterna, fyllt på glas vatten,lagt mobilen på laddning. Allt är klart! Skönt. Bara att slänga sig i sängen med mp3 lurarna i öronen. Nice! Ska ngo lägga mig med samma. Vilket jag nog också måste göra tror jag, annars kommer mamma snart in & säger att jag måste sänka volymen på musiken jag lyssnar på & att jag måste sova för annars orkar jag inte upp imorgonbitti. Hon har faktiskt rätt i det också,det gör jag inte. Imorgon klockan halv sex ska jag vara på Colorama med pappa, jag ska välja tapeter till rummet hosd pappa. Vi ska tapetsera om mitt rum där. Bara man kollar på tapeterna jag har nu så blir man ju illamående. Jag tror det blir vanliga vita tapeter bara, det passar bäst till den svarta mönstrade fondväggen jag ska ha. Karin kommer marknads helgne också. Guuuuuud vad kul det ska bli, som jag längtar efter henne min Karin <3
Lägger in lite Mcfly låtar här också,my favorites!
http://www.youtube.com/watch?v=P_K2ecZwt8E&feature=related



http://www.youtube.com/watch?v=h8wcYrqIzhg&feature=related




http://www.youtube.com/watch?v=Yle1YEjmGf0&feature=related




http://www.youtube.com/watch?v=1mUFbdW0XwY&feature=related



http://www.youtube.com/watch?v=Cw8JWIc8ih4&feature=related


http://www.youtube.com/watch?v=FFLVHul_CLw&feature=related










Peace and love

NY HEADER

Publicerad 2009-08-23 11:06:50 i

Jag fick hjälp av världens bästa Kasper med headern igår. Jag vela ha en lite ljusare & finare header. Så jag kom på en idé & Kasper gjorde den åt mig. STORT tack till honom som gjorde den & tack även till Josse som hjälpte mig. Jag tycker den blev riktigt frän! Igår blev det ingert inlägg på kvällen. Inte för att jag gjorde så mycket. Skulle egentligen vara med Jannike Pannike men hon ringde aldrig & svarade inte ens på telefonen,varför vet jag inte. Men hon skulle ringa idag ist. Så igår blev det mest bara dega. Satt vid datorn, åt Grekiska biffar,MUMMS! Så sen blev det Monopol spelande med brorsan,Lövis,Matti & Lars. Och sedan avslutade jag kvällen med en film med brorsan,men som vanligt så somnade jag. Haha,ingen vet jag somnar alltid när jag kollar på film på kvällen. Även om jag känner innan att jag egentligen inte är nå trött. Haha,ni kan ju fråga Jannike eller Karin ,dom vet! ;) Jag vaknade rätt så tidigt imorse. Har bara ätit frukost,kollat på film,suttit vid datorn & nördat Mcfly. Idag är det riktigt fint väder också. Solen skiner & himmlen är klarblå. Riktigt nice! Så jag ska väl ringa & väcka Jannike. Me like! Och fixa mig s får vi se vad som händer denna dag. Kanske kommer ett inlägg lite senare.







Peace and Love

TA MIN HAND OCH VISA VÄGEN JAG ÄR DIN I ALLA LÄGEN

Publicerad 2009-08-22 12:23:36 i

Morniiing! Vilket jävla pissväder det ska vara då. Igår satt jag & mamma & hade myskväll då, med godis & Coca Cola. Så både jag & mamma somnar när det är ungefär en halvtimme kvar på filmen,så det var ju ypiskt. Jag sov hemskt obekvämt inatt. Med kläderna på & allt. Så vaknade jag vid nio imorse. Ha ätit frukost & kollat klart på filmen med mamma. Så har jag snackat med Jannike som undrade om jag vela hänga med till Söderhamn till Strömmingsleken.Men jag tackade nej pågrund av vädret & för att jag & mamma ska baka till my birtday som är om 5 dagar! Men hon skulle höra av sig när hon hade kommit hem igen så ska vi ses då ist. Så snart ska jag röjja på rummet,bädda sängen & så. Så tänkte jag ta mig en dusch & sedan läsa '' Mia Törnblom - Så dumt!''. Mamma köpte den för ett tag sen men har aldrig läst den förut. Så fick jag syn på den igårkväll & bläddrade lite i den & läste på baksidan & jag fastnade direkt & tänkte att det där boken SKA jag läsa! Så tänkte börja med den idag. Så får vi väl se vad jag & Jannike hittar på ikväll,kanske blir film eller så? Vi får väl se. Det är ju som sagt inte så kul väder.

Har även fastnat för Hej hej Monika låten. Riktigt jobbigt! Jag går runt & sjunger på den hela tiden &lyssnar på den jämt & ständigt,varför vert jag inte? http://www.youtube.com/watch?v=SkcaYzSUsC4




'' Hur ska jag kunna uttala mig om droger om jag aldrig provat?''
Mia, 18

''Jag kan inte bli beroende, jag är ju oxe - envis, trygg, stark och stabil.''

Mia, 19

''Jag är en tuff partytjej med stil. Knarkare? Är du dum i huvudet?''

Mia, 25

''Jag fastnade direkt. Jag älskade effekten av heroin.''

Mia, 29

''Mitt första drogfria år var det allra svårate, men också mitt mest framgångsrika någonsin.''


Mia, idag





Peace and Love

KALLA BLICKAR KALLA KÅRAR O DU VAR BARA 14 VÅRAR

Publicerad 2009-08-21 17:43:28 i

Andra dagen i skolan idag. Igår var alltså första men jag han inte skriva nått inlägg här. Vi var iaf igår bara i klassrummen & fick en massa information & papper. Slutade en o en halv timme tidigare än tänkt. Så jag gick i det soliga & varma vädret längs hamnen & kolade på alla coola fina båtar & väntade på Jannike. Så slutade hon & vi gick på stan. Jag kollade en massa praoplatser & sedan köpte vi lösnaglar & annat skojjs att sätta på naglarna. Så drog vi till Amandas & käkade pizza. Lätt den bästa pizzerian i hela Hudik, as goda pizzor, treviga som jobbar där & riktigt mysigt,frächt & omgjort där. Me like! Så drog vi hem till Jannike för att fixa naglarna,käkade hamburgare ute på altanen med Kaj & Marcus. Så trvättade vi hennes moppe & sedan for vi hem till mig. Så satt vi vid datorn & så. Sen blev det sängen omedelbumms. Så idag har vi vart i Borga. Blev  indelade i massa lag & körde en massa lekar. Faktiskt rätt så roligt. Så hamnade jag inte ett rätt så roligt lag. Iaf William & Emil var ju sköna,som alltid. Sen resten var sjuor & åttor. Så hem & åt lunch & tillbaks till skolan för att få scheman,men då visade det sig att dom inte hade fått nå scheman så vi fick sluta. Den s k ''lektionen'' varade i max två minuter. Så drog jag ner på stan för att kolla fler praoplatser. Mycket trevligt sällskap fick jag också. Linda & Cecilia. Sen drog jag hem i spöregnet & har mest bara suttit här vid datorn & inte så mycketmer då. Det är så konstigt för imorse var det klarblå himmel & sedan blev det mulet & spöregn. Mycket konstigt? Hur som helst så ska jag snart äta & sedan duscha. Sen ikväll ska jag & mamma ha myskväll. Haha,kanske låter lite fel. Mamma är min bästa vän om man inte räknar med Jannike & Karin. Hur som helst så ska vi ha myskväll då, med godis & annat gotta & till det blir det två,kanske tre Wallander filmer. Kuriren & Skulden. Mamma har inte kollat på dom & vill se dom. Och jag är en sån som kan kolla på en & samma film ungefär 5 gånger per dag. Jag tycker själv att jag är konstig som gör det,haha. Hur som helst så ska jag väl kanske gå & hjälpa mamma med maten så det går lite fortare. Jag är vrålhungig! Vilket jag också vet att brorsan min är. Kanske kommer ett inlägg senare också,vi väl se.


Så här blev föresten naglarna,haha!







Peace and Love

PICTURES

Publicerad 2009-08-19 19:12:51 i









































































































Det var bara en liten del av alla bilder vi har tagit. Fy satan vad mycket bilder vi har!





Peace and Love


SWEET HOME HUDIKSVALL

Publicerad 2009-08-19 14:42:35 i

Shohoooooo! Äntligen hemma från Gotland igen. Allt jag kan säga är att jag har haft det grymt bra! Vi kom dit i natten mot fredagen, vid 02.00 tiden ungefär. Fredag morgon vaknade man av att man hör två BUSUNGAR som springer runt & skriker & har sig. Så for vi till Hemse & kollade lite & åt tacos på kvällen. Sen har vi gjort lite oliak saker varje dag. Mycket att vi har varit & plockat fosiler som mamma ÄLSKAR. Jag förstår inte hur man kan vara så förtjust i stenar? Haha! Så vi var på Hoburgen,plockade fosiler då, käkade på resturangen där. Så har jag varit ute i ladgården hos alla deras kossor. Åå jag trodde från början att jag skulle dö pågrund av stanken. Men det gick bra. Många kalvar hade dom också. Ena hade ont i magen &låg hela tiden,uscha stackarn!  Och min ko som heter Ida,som föddes när jag var där för 4 år sedan ,har blivit sååå stor. Rena rama fläskberget! Men så har vi ju också vart lite ''barnvakt'' åt lille Frans & Ossian. Ossian fyllde även 3 år i måndags så vi hade kalas & allt. Jag vet inte huuuur många traktorer han fick. Men det tackar han inte nej till,han älskar traktorer. Och igår åkte vi in till Visby vid elva tiden för att gå innanför muren & utanför. Blev lite shopping för mig. Jeanskjol,tjocktröja & typ som en t-shirt. Riktigt snygga saker fkatiskt. Men det blev inget mycket. Sen klockan kvart i fme gick båten tillbaka till Nynäshamn. Så när vi kommer dit så spöregnar det,inte så kul att åka bil då. Och från Nynäshamn -  Stockholm så såg vi tre ambulanser. Usch vad otäckt ändå! Så kom vi äntligen hem hit vid ett tiden inatt. Så när man kommer in i hallen så ligger det någon i mammas säng. Som jag inte känner igen för det är nån blond sak. Så jag tror att det är typ Dennis,Lars eller Jensen som har färgat håret,eller någon annan polare till brorsorna. Men då visra det sig att det är min bror, som kommer ut i hallen & säger hej & låtsas som om ingentign är annorlunda. Haha,då har han blonderat håret. Haha! Fast nu när man ser honom så så passar han faktiskt i det! Också när ja gkom in i rummet igår så såg det ut som ett bombnedslag, så jag bklev tokförbannad &fick röjja & byta sängkläder för att brorsan & hans tjej hade sovit där. Jag blev rasande, speciellt mycket också eftersom att jag var så trött & verla lägg amgi på en gågn. Men det ordnade sig ändå. Fast jag somnade inte föerns vid tre tidne någon gågn. Men nu har jag städat rummet igen, fast det är redan rörigt igen gför brorsan har ställt in ungefär alla hans saker här1 -.- Men snart åker dom ut igen! Nu ska jagh ta mig en lång dusch & sedan blir det väl att lägga in alla bilder på datorn som jag även tänkte att jag skulle släng aupp här på bloggen lite senare idag. Ikväll ska ja gnog lägg mig senast nio tro jag. För imorgn börjar ju skolan igen. Jag har fkatiskt längtat! Sak även gå på stan en sväng med Janniek imorgn & sedan hem till henne,så ska vi fixa våra naglar & så,haha, kul ska det bli! Ursäkta om det har blívit några stavfel i texten men jag orkar inte bry mig just nu!  Men som sagt bilder kommer senare idag!







Peace and Love

GO AWAY FROM MY WINDOW

Publicerad 2009-08-09 15:42:33 i

Idag vaknade jag vid tio redan. Jag som la mig vid ett igår efter allt kort & yatsy spelande. Hur som helst så har solen varti framme hela dagen. Tills nu då såklart,bara för att jag duschat & gjort mig i ordning. Typiskt... Pappa & Gun är på Maln, iaf var. Nu är det ju mulet så nu är dom nog inte det längre. Själv har jag baras uttit framför tv & datorn. Inte gjort någonting speciellt med andra ord. Ikväll vid halv sju - sju tiden kommer Karin. Då ska jag springa ner till henne & säga Hej - Pussar - Ha det bäst! - Krya på dig! - Kram - Hejdå. Så hem till mamma & packa till Gotland & Söderhamn & sedan direkt till Söderhamn där moster,kusinerna & mormor & morfar & vovven väntar. Så om det inte kommer något inlägg senare idag när jag kommit till mamma eller så, då kommer det inte något inlägg förens den 19 augusti. Jag kommer hem igen den 18 augusti, natten till den 19 augusti då. Sedan den 20 augusti börjar skolan igen. Men nu har pappa & Gun precis kommit hem,så jag ska gå till dom nu.

4 dagar kvar!








Peace and Love

BECAUSE WE BELONG TOGETHER NOW YEH

Publicerad 2009-08-08 21:50:53 i

Sitter & kollar på film med pappa & Gun nu. Eller just nu sitter jag här & lägger in det här. Ska snart återgå till filmen. Vi har ätit underbart god middag & glass till efterrätt! MUMMS! Jag känner mig väldigt dålig nu. Jag blir så less. Snoret rinner,halsen gör ont,hela kroppen värker & det känns som om jag har feber,fast jag inte har det. Usch, är det enda jag akns äga! För att jag ska ha lite sysselsättning så tänkte jag göra två frågesaker & sedan gå tillbaks till tv. Så blir det en dusch senare.

 Mys-test

alla behöver mysa eller ta det lugnt ibland.
hur mysig är du?

(/) du föredrar myskvällar framför festkvällar.
( ) du bär mjukiskläder minst 2 gånger i veckan.
( ) du tycker joggingbyxor är skönare än jeans.
(x) du tycker om att kramas.
( ) du kramas minst en gång per dag.

( ) du har partner du ofta myser med.
(x) du har blivit masserad.
(x) du masserar andra.
(x) du tycker om att ta en fika någon dag ibland.
(x) du har sett någon utav filmerna: titanic, armageddon, love actually, a walk to remember.
( ) du dansar oftare tryckare än vildare danser.
(x) du tycker både om att dricka varmchoklad i backen och ligga och steka på stranden.
(/) du brukar läsa en bra bok innan du går och lägger dig.
(x) du är en lugn person.
(x) du hänger oftast vid bänkarna/sofforna på skolan.
(x) kompis-middag är aldrig fel.
(x) du tycker om att gå på promenader med kompisen
(/) du går på bio någon gång då och då.
( ) i din säng finns många kuddar, kanske även ett gosedjur.
(xxxxxxx) du tycker om små bebisar.
(x) du föredrar lugnare cafén än mer högljudda.
(x) du klär dig inte så ofta i skrikiga färger.
(/) du höjer nästan aldrig rösten
(/) att ligga i soffan under ett täcke är det bästa du vet.
( ) du har somnat på en lektion.
( ) för stora koftor och joggingbyxor är din grej.
(/) du kan vara utan smink på skolan
( ) du har gått på stan i joggingbyxor.
(/) du föredrar finare restauranger framför mcdonalds/max.

summa: 16 ½


0-5 överenergisk person eller tycker du bara inte om att mysa? kom igen, ta det lugnt. annars dör du av en hjärtinfarkt.

6-12 det är inte fel att gå utan smink till skolan, alla kan väl unna sig att ta det lugnt ibland?

13-19 du är bara lite halvmysig. du tycker om att mysa, men dras ändå till att festa?


20-25 vilken mysig person du är. du kanske festar och myser lite vartannat?

26-29 du är nog bland dom mysigaste personerna som finns. lördagskvällar så gäller film och myspys,
fester är inget för dig. du är som en liten teddybjörn




Gör testet, annars blir resten av året skit.
Du är just nu:

glad? Yes,jag ska ju till Gotland om 4 dagar!
arg? Ja
ledsen? Lite
pigg? Nja,kan jag inte påstå
törstig? Ja faktiskt!
kramsugen? Jadå,det är jag alltid :)
besviken? Nja,lite kanske
taggad? Ja
trött? Ja
pepp? Ja!
hungrig? Inte ett dugg,snarare sugen på Coca-Cola!
sjuk? Ja :'(
frisk? Nej
sur? Ja
irriterad? Ja lite
uttråkad? Lite



Senaste:

du pratade i telefon med:  Mamma <3

du smsade med:  Beatrice

du pussade: slängpuss till Jannike :)

du åkte bil med: Pappa & Gun

du gick promenad med: ''Riktigt promenad'' var när jag senast var i Söderhamn

du msnade med: tremänning Emelie

du spottade på: sanden

du fick sms av: Beatrice



Nu ska jag återgå till filmen med ett STORT glas Coca-Cola! MUMMS!





Peace and Love

SWEET SUGAR CANDYMAN

Publicerad 2009-08-08 17:17:22 i

Usch usch usch! Jag HATAR att vara sjuk, fast det är jag väl kanske inte ensam om. Men gud vad jobbigt det är! Hur som helst så vaknade jag vid tio idag. Så åt jag frukost med pappa & Gun ute på balkongen i det fina vädret. Halsen blev ju värre i natt, så jag kunde knappt svälja mackorna, fick nästan tvinga ner det! Så var jag med Gun på stan & gjorde några ärenden & träffade även mamma som var där. Kul! Så sen drog vi ut till Lintjärn. Riktigt varmt var det,nästan jobbig. Fläktade inte speciellt mycket heller. Och om man jämför med hur  mycket färg jag hade innan vi kom dit så har jag fått rejält 6 det känns att man har varit mycket i solen de senaste dagarna också. Så badade vi, till & med pappa?! Kors i taket! Det är nämligen så att min pappa är Sveriges största badkruka,om inte världens största. Men andra gången vis kulle bada så sprang han till & med i. Så det var roligt! Annanrs måste man nästan dra ner honom i vattnet. Så var det en hel barn famlij där som krek & hade sig, ropade på hjälp att han var på väg att drunkna,jag menar hur dum i huvudet får man vara? Och mamma ska vi ju inte ens tala om. Så iaf så drog vi & handlade lite till middagen som vis ka äta. Köttfärsbiffar med fetaost i,klyft potatis & tzatsiki. MUMMS! Så när vi kom hem hit igen så drog jag & pappa på oss mcdräkterna & tog en sväng på hojjen. Min pappa kör inte så värst lagligt av sig heller. Det stod 70 & vi körde 140... Men grymt kul var det! Jga som älskar saker som låter & går fort. Bara ljudet liksom & farten. YUM! I love it! Men nu har vi kommit hem då,efter en lång dag. Klockan är bara 17.17 & jag är jätte trött. Ska hoppa in i duschen & lägga mig & kolla på film tror jag faktiskt!

5 dagar kvar!








Peace and Love

CANDYMAN CANDYMAN

Publicerad 2009-08-08 00:35:38 i

FAN FAN FAN! Både pappa & brorsan har varit förkylda i ungefär en vecka. Pappa hostar sönder hela tiden,specillt om nätterna,så man kan ju knappt få en blund i ögonen. Brorsan har varit alldeles snorig & nyst & hostat. Så han har legat & mått rätt så dåligt. Och jag har väldigt lätt för att bli smittad av just dom som är förkylda. Det är sex dagar kvar tills jag åker till Gotland & jag har väldigt ont i halsen! Blir jag sjuk till Gotland så skiter jag fullständigt i det! Jag ska till Gotland om det så är det sista jag gör! Fan för både pappa & brorsan att dom ska gå & smitta av sig. Jag & mamma som sa att om någon skulle bli sjuk just då så finns det avbokningskydd så man får pengarna tillbaks & så. Men fan heller! Har det inte gått över imorgon ska jag dra ner på Kvantum & köpa ett kilohalstabletter att sitta & knarka. Idag har jag även fått reda på att jag ska åka till mamma på söndag, så tvättar hon kläder jag ska ha med till Gotland då. Så på kvällen åker vi till Söderhamn. Där väntar moster,kusin Ebba & kusin Hugo. Vi hade tänkt hälsa på dom en snabbis när vi åker till Gotland,innan vi åker enda till Nynäshamn. Men nu är ju dom där hos mormor & morfar så då får vi vara med dom i hela 3-4 dagar. Kan ju inte bli bättre! Fast därimot har jag nu kommit fram till att jag kommer inte hinna träffa varken Karin eller Jannike innan skolan börjar. Det beror på om vi hinner ses den 19 augusti då. Me jag vet inte jag... För Karin kommer på söndag så jag skulle kunna vara med ehnne tills på kvällen då så kommer mamma & hämtar mig,men det beror på när hon kommer & om hon orkar. Och Jannike har redan åkt till Njutånger ist för imorgon. Så det är lite synd då! Men vi börjar ju skoaln den 20 augusti & det är på en torsdag. Så helgne där,på fredagen eller lördagen så ska vi fixa fina lösnaglar att sätta på fingrarna & måla dom på nått fint/coolt sätt. Jannike fick idéen från ''Foki''. Ni vet hon kända bloggaren. Hon gör så otroligt fina naglar,det är sjukt! Och jag har kommit på att om jag sätter på fina lösnaglar så akn jag inte bita på mina riktiga naglar. Smart va?! Tyvärr så biter ja gpå naglar,väldigt äckligt egentligen om man tänker efter. Har försökt sluta jag vet inte hur många gågner. Men jag lyckas ALDRIG. Efter ett tag biter jag påd om igen. Men nu kan ja gju inte det om jag har lösisar. Jag är så jääääävla smart! Kanske köper redan på Gotland,nja,vi får väl se. Jag fyller ju år om prick 20 dagar har jag kommit på också. Niiiice! Haha,vi har suttit ute på balkongen & spelat kort ikväll för det var så vamrt. Så blev pappa ''skojjsur'',så slog han mig med knytnäven på armen 6 tog tag i knät & tryckte. Så jag gav honom,när han absolut inte var redo på det, då gav jag honom en s k bitchslap. Haha,shit vad jag garvade,det var såå klu! Nä,nu är klockan 00.17 & jag ska lägga mig & läsa innan jag kollar lite på film & somnar.

Tänkte slänga upp några bilder på naglar först.



USCH,så äckligt!




Nått i denna stil vill jag har,eller dom som är lite mer fyrkantiga/rektangulära. Riktigt fint!


Här kan ni gå in & kolla på ''Fokis'' naglar. Väldigt läckra men jag skulle aldrig ta på mig nått liknande.
http://foki.blogg.se/category/fokis-nails.html






Peace and Love

YOU ARE GOING TO JACKSON

Publicerad 2009-08-07 18:19:47 i

Vilken dag! Igår la jag mig vid tolv då,klev upp tio idag för att vi som sagt var skulle till Sundsvall. Såklart var jag ju svin trött för jag la mig så sent igår. Inte bra. Men när vi kommer dit är det super bra väder,stek hett verkligen! Så börjar vi med IKEA. Hittade mycket fint! Vi ska ju göra om mitt rum här hos pappa också. Eller vi ska ta en svart mönstrad fondvägg & vita väggar. Rummet ska gå i svart vitt. Så vis ka måla om lite saker också. Det jag verkligen skulle vilja ha är just nu ett svart nattduksbord bredvid sängen & en ny svart klädbyrå. Min är ju så liten så jag har hälften av mian kläder i en trunk. Inte så kul! Så vill jag ha en till svart hylla & en massa fotoramar som jag kan ha en massa fian foton på minnen,mina nära & kära & så. Skulle väl bli riktigt fint eller vad säger ni? Nu är jag som sagt hemma då,somnade i bilen för jag var helt slut. Efter IKEA så gick vi & åt inne på Birsta City också, jag åt tacos. Riktigt jävla gott var det! Och ännu godare blev det när vi alla var så jädrans hungriga. Men nu ska jag gå ut & titta på pappa när han grillar. Vis ka nämligen äta grillat,med klyftpotatis, sås & grekisksallad. Kan ju inte bli godare! Sedan ikväll blir det tv eller kanske dra ut med Janniek om hon ens svarar på sms.

6 dagar kvar!







Peace and Love

IT AINT ME BABE NO NO NO IT AINT ME BABE IT AINT ME YOU'R LOCKING FOR

Publicerad 2009-08-07 09:30:45 i

Snabbt inlägg. Igårkväll vid elva tiden drog jag iväg & tog en kvällsdoppp ändå. Med Cissi. Vi drog till Lintjärn, men det gick så fort för det var så mörkt & läskigt där. Så det var bara i & upp igen. Skönt var det iaf i vattnet,riktigt skönt! Just nu är klockan 09.25 & runt 09.30 skulle Bea o co komma hit & hämta mig. Vi ska nämligen till Sundsvall. Vi ska gå på IKEA,Birsta City & så. Jag ska ju visserligen till Gotland  om 6 dagar så jag ska spara mina pengar dit. Men jag fick iaf hundra kronor av pappa till maten & om jag hittar nått litet som skulle vilja ha så kan jag ju köpa det eller spara den lilla slanten till Gotland då. I väntan på att dom ska komma snart så sitter jag här & lyssnar på Johnny Cash låtar. Han är grym!

6 dagar kvar!








Peace and Love

DANCING IN THE MOONLIGHT

Publicerad 2009-08-06 20:32:25 i

UNDERBART VÄDER! Jag kan bara säga: Vilket väder,vilket underbart väder vi har fått. Himmlen är klarblå, solen skiner för fullt & det är 25 grader i baras kuggan. Riktigt underbart! Jag drog till Jannike igår kväll, kvart i tolv ungefär, så kollade vi på tv & la oss nästan på en gågn. Så vaknade vi vid tolv imorse & åt frukost,fixade oss,hem till mig & hämtade saker,till OK för att tanka moppen. Sen drog vi iväg till Rävudden & stekte. För er som inte vet så ligger det påväg ut mot Hölick, vi har haft friluftsdag där i sjuan,kanske där det var i åttan nu nä inte jag var med. Aja, vi stekte men det blev inget badande. Jannike vela inte & hur kul är det att bada själv menar jag? Men det var mysigt & skönt ändå. Fick även lite färg vilket verkligen behövdes! Känns som om man inte legat & solar på flera veckor. Det har jag ju inte ehller,haha. Men nu så äntligen. Så när vi kom hem till henne igen så trodde jag att mitt arsle hade domnat bort. Fy fan vad ont det gjorde,sätet är så hårt! Så låg vi på altanen ett tag så stack jag hem. Så har jag mest röjjt på rummet för brorsan har sovit där inatt för att hans kulle till halkbanan imorse. Så har vi precis ätit. Om amn kollar ut nu så lyser solen så vackert fortfarnade. Och g¨r man ut så är det pissljumet ute. Så jävla skönt! Jag är riktigt sugen på en cykeltur till Lintjärn för att ta ett kvällsdopp. Men jag vet inte. Jannike skulle ringa om hon & Gabbi vela. Robert orkar inte & varken Cissi eller Kajsa svarar. Så det blir väl att bara vara hemma då. Nu saknar jag mamma. Känns som evigheter sedan jag träffade henne. Fast jag ringer henne vardena dag,minst en gågn per dag,hon är min bästa vän. Jag älskar henne så jävla mycket! Pappa,jag & brorsan har pratat en hel dle om tatueringar & att jag vill tatuera mig. Pappa är fullständigt med på det. Men jag åminde honom om att jag fyller år om knappt tre veckor så det börjar bli hög tid att försöka övertala mamam om det. Så det ska han göra sa han. Hoppas bara på att jag får en!! Nä nu tror jag nästan jag ska sätta mig & läsa en stund.

1 vecka kvar!








Peace and Love

I'LL SPREAD MY WINGS AND I'LL LEARN HOW TO FLY I'LL DO WHAT IT TAKES TILL I TOUCH THE SKY

Publicerad 2009-08-05 19:00:38 i

Blev ingen nattbloggning. Jag & Jannike stack äntligen ut efter att hon kommit upp ur soffan & kollat klart på den usla filmen. Så tog vi cyklarna,drog till stan,var rätt så mycket folk. Så smsade vi Robert,mötte upp honom. Stod vid bron vid Möljen i en hel timme & babblade på. Så vi stod där till klockan 01.00. Drog hem till mig för att äta nybakta Cup Cakes & kolla på film. Så la vi oss i sängen,lite trångt men det gick. Även fast jag somnade efter bara en liten stund & tog upp halva sängen. Sen var jag väldigt social & la mig i mammas säng,haha. Så sen stack Robert hem & Jannike kommer in spingades till mig & säger att det var nått som rördes ute i hallen. Jag höll på att skit aner mig. Sås kulle vi borsta tänderna då var det ju bara tidningen som hade komit,den kommer nämligen redan klockan tre på natten då. Haha,& vi som var så rädda! Iaf jag var det. Så somnade vi nästan på en gång & då var klockan kanske halv fyra elle rnått sånt. Så imorse vaknade vi runt två. Åt frukost & fortsatte kolla på filmen som vi inte hann se klart igår. Städade & sedan cyklade var & en hem till sitt. Janniek skulle till Njutånger till Robin som fyller 15 år idag,stort grattis till honom! Snart fyller jag också år!! Nu har jag ätit mat & läst lite. Tänkte byta sängkläder,Lars,brorsans kompis, sov i min säng inatt tydligen,så jag tänker byta. Så ska jag duscha & läsa lite till. Vårna tv funkar int enu heller. Eller tv funkar men det finns inga kanaler,det har tydligen varit så en gång förut också. Så är det varmt ut e& solen skiner så jag ska nog sitta ute & läsa.  Sen blir det väl film på min tv ist då.

1 vecka & 1 dag kvar!








Peace and Love

I'VE GOT LIPS AND I'VE GOT LIPS LET'S GET TOGETHER AND USE THOSE LIPS

Publicerad 2009-08-04 22:04:08 i

Inget bra badväder idag. Jag & Jannike hade tänkt att vi skulle dra ut till Hölick & bada idag,för det stod att det skulle vara bra väder. Men det var det ju inte! Så vi har varit hemma hos henne,ätit mat,vart till OK för att pumpa decken. Så sen cyklade vi hem hit,till mamma,för vi ska sova här inatt. Vi har bakat underbart goda Cup Cakes! MUMMS! Så nu sitter Jannike & nördar tv men vi funderar på om vi ska dra ut & cykla en sväng & se om vi hittar nått folk ute kanske. Nu ska jag slita upp henne ur soffan. Kanske kommer ett inlägg lite senare. Kanske en nattbloggning!

1 vecka 2 dagar kvar!








Peace and Love

I WANT YOU BABY, I NEED YOUR TOUCH

Publicerad 2009-08-03 21:00:07 i

Nu är jag hos pappa igen. Imorse vaknade jag runt elva redan? Hur det kan komma sig,jag som var så trött. Så jag startade en film & gosade ner mig i sängen igen med en filt. Somnade med en gång! Så har jag legat så,svullat en massa onyttigt & kollat på film hela dagen. Satta mig på balkongen faktiskt ett tag också & läste lite ur boken ''Klockan 10.31 på morgonen i Khao Lak''. Grymt bra är den & det är så svårt att föreställa sig hur det var när tsunamin strömmade över dom. Och hur Pigge på Gotland som skrivit boken jag läser,hur det är för honom nu när han förlorade hela sin familj,sin fru & två barn som bara var 4 o 5 år. Usch vad hemskt det är! Man kan inte förställa sig! Hur som helst så kom pappsen & hämtade oss,dvs mig & brorsan då, & nu ska vi vara hos honom i två veckor. Eller jag kommer vara där i en vecka & två dagar,sen åker jag till Gotland you know! ;) Fan vad härligt det ska bli! Så den här veckan ska jag väl kanske vara med Jannike,kolla när Karin kommer osv. För sedan åker jag till Gotland då den 13-18 augusti. Och den 20 augusti börjar ju skolan igen! Jag längtar faktiskt,få träffa alla & det är sista året. Ska bli riktigt kul faktiskt när jag tänker efter. Men hur som helst så sen den 29 augusti ska jag,mamma & brorsorna å Hugos dop i Stockholm. Sen den 1 september är det Jannikes födelsedag så då ska jag väl fira henne. Den 4-6 september tror jag det är,så är det marknaden här. Då ska ja gpå den,sen den 18 september så fyller min brorsa 20 år,så då ska man fira honom också! Är rätt så mycket nu ändå. Sen händer det väl mycket däriemllan också då. Och jag,Jannike & Karin som skulle åka ut till Hasses stuga & övernatta & ha det roligt! När ska det bli? Hoppas Karin kommer den här veckan nu & att det lbir fint väder,då kanske vi akn åka ut. Vi får väl se. Så kom jag på att på onsdag,torsdag eller fredag den här veckan kanske jag ska med pappa till Sthlm & hälsa på brorsan,hans tjej & lille Vince. Men nu är inte det säkert heller,så vet de fan hur det blir! Men nu kom jag på att jag måste packa upp allt jag släpat med mig hit... Så ska jag duscha & sedans ätt amig & läsa ur boken ute på balkongen i kvällssolen. Kanske med en kopp te?


13-18 AUGUSTI, KAN INTE BLI BÄTTRE!





Peace and Love

MAYBE YOU NEED A WAKE UP CALL

Publicerad 2009-08-02 00:43:35 i

Tjoho bloggläsare! Shit vilken dag säger jag bara. Igår la jag mig vid tre tiden ungefär,inte bra... Mamma väckte mig halv nio imorse. YIPPIE skrek jag INTE då! Hur som helst så gjorde vi oss klar & körde brorsan & Lars till Iggesung för att sedan fortsätta till Vaxbo utanför Bollnäs. Så var vi först på Majas café & kollade. Dom har loppis,café & inredning,så himla fint där! Mycket fina saker också. Jag fick två ljuslyktor av mamma som jag hittade där inne i inredningen & två trä bokstäver, I K. Som jag ska antingen sätta upp på väggen eller ställa dom på nått konstigt vis. Så åkte vi till Växbo kvarn & käkade där. Riktigt mysigt var det där! Så var till ett till ställe,efter det trodde jag faktiskt att vi skulle åka hem. Men inte då! Det hade inte mamma & Johanna nå plander för,klockan var ju liksom bara fyra tyckte dom. Så åkte vi till kanske tio ställen till & jag verkligne halv sov. Så var vi & handlade när vi äntligen hade kommit hem igen. Så drog vi ut till Mlan området & kollade på alla fina hus som finns där. Så hem & nu har jag kollat på 50 cent - The money and the power. Och mitt favvo program Fron G to Gents. Och till det blev det ju såklart dipp med gurka. MUMMS! Mamma ligger is in säng & sover som en stock. Medan jag sitter här,borde vara sviiiin trött efter dagen,men är hur pigg som helst. Så jag tänker sätta mig & kolla på From G to Gents på internet tills jag känner mig trött. Så får vi väl se hur mycket klockan blir när jag lägger mig. Imorogn blir det iaf en slappis dag,ska väl hjälpa mamma att tvätta,städa & bara vara. Tänker inte hitta på nått eller vara med någon har jag bestämmt mig för. Men nu ska jag först fixa med de där fina träbokstäverna jag fick av mammmsen då.









Peace and Love

YOU DON'T BUY ME FLOWERS YOU DON'T BUY ME DRINKS YOU DON'T DRIVE ME ANYWHERE

Publicerad 2009-08-01 02:31:18 i

Godnatt bloggen! Har varit lite dålig med upp dateringen här i bloggen nu. Men jag inte haft någon lust att skriva & datorn har laggat,så jag har inte pallat. Har tänkt be Kasper göra en ny header till mig,han gillar det & är skit duktig! De här dagarna har jag varit med Jannike. Hon har sovit här. Första natten var vi ensam, sedan var brorsan & hans polar ehär. Jag & Jannike sov i mammas säng,Linus i sin,Bobbis i Joakims, Ricky i mitt rum på golvet på en madrass & Sandra & han killen som jag inte minns vad han heter delade på min säng. Det var fullt i vårna lilla lägenhet kan jag säga. Men jag har iaf haft väldigt roligt de senaste dagarna! Nu börjar regnet försvinna & fin vädret komma igen,härligt! I love it! Just nu är klockan 02.24,alltså snart halv tre på natten så jag måste lägga mig snart. Skulle väl egentligen ha elgat för länge längesen. Jag ska till Söderhamn med mamam  & Johanna imorgon. Ska bli riktigt mysigt! Hoppas bara på fint väder,men det tror jag det skulle bli. Imorgon är det även cruising i Delsbo så det blir nog att vi åker dit & glor på alla cars,men det är ljudet som är bäst! Motorljudet,spec av motorcyklar. Så blir det också att vi aknske kommer sova över hos Johanna,kommer säkert bli jätte mysigt om det blir så. Igår var det prick två veckor kvar tills vi kommer åka till Gotland. Det ska bli såå kul & såå skönt att får komma bort från Hudiksvall,från hela det här avlånga lndet. Visserligen är det fortf Sveige vi kommer befinna oss på,men på en ö åtminstone. Så nu längtar jag ihjäl mig & önskar att jag vore där redan nu helst Men nu måste jag sova annars kommer ja ginte orka upp imorogn bitti. Då kommer jag gå runt som en zombie.


http://www.youtube.com/watch?v=xBSCAVEzmCM



GOTLAND HERE I COME! WIHO!





Peace and Love

Om

Min profilbild

Ida Karlsson

Ida Martina Karlsson heter jag och kommer från (Glada) Hudik, Norrland. Är en tjej på 19 år! För tillfället bor jag ihop med min pojkvän och våra två ''kissebebisar'' i vår lägenhet. Jobbar extra medan jag funderar ut vad jag vill göra med resten av mitt liv. Hoppas du kommer att trivas!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela