idamartinakarlsson

I DON'T KNOW IF I CAN YELL ANY LOUDER,HOW MANY TIMES HAVE I KICKED YOU OUTTA HERE?

Publicerad 2009-06-28 16:50:51 i

Hejsan hoppsan i det hotta! Det är sjukt varmt,så jag håller på & dör. Men jag ska icke klaga! Igår då så åkte vi ut med båten & eftersom det var så underbart fint väder så var det båtar på vartenda jävla ställe. Så vi fick åka extra mycket med båten. Tillslut hamnade vi på,kanske det finaste stället. Ormsand. Grymt fin utsickt,berg,utomlandssand,untomlandsvatten. Det var underbart! Vi stekte,badade,åt väldigt gott,sedan blev det att Gröten o co kom förbi,vi spelade kort & sedan gick vi & la oss. Så idag har vi stekt,badat rätt så mycket & ätit. Så nu har dom precis kört hem mig. Ikväll aksnke jag & mamma åker till Söderhamn,annars blir det imorgon. Nu har jag flagnat över typ hela kroppen snart. Mina armar är hemska! Jag måste ta det försiktigt i solen nu alltså! Igår var det prick två månader kvar tills jag fyller år. Härligt! Imorgon far Jannike till Tallin &på onsdag drar Karin iväg till Rhodos. Jag förstår inte,vad är det här?! Aja,får väl hitta på nått annat än att umgås med dom då. Men nu är det verkligen stekande hett så jag ska packa upp allt,röjja på rummet & dunkamusik,så ska jag nog sätta mig på balkongen ett tag med mamma sedan.







Peace and Love

PLEACE DON'T LEAVE ME

Publicerad 2009-06-27 12:42:25 i

Godmorgon! Gud vilken natt. Jannike hämtade mig vid ett inatt,vi gjorde fika & pratade lite bara. Sedan när vi hade lagt oss så ringde det. Då var det Gabbi,sen ringde Josse & sedan Gabbi & det var väldigt mycket. Vart lite mycket där,så det ringde nästan hela natten. Jag & Jannike är väldigt trötta & ska ut med båten om ungefär en timme kanske. Hur som helst så åt vi nyss frukost & nu håller vi på & fixar oss. Medan så dunkar vi musik på högsta volym,I LIKE IT! Så jag blir borta hela dagen,hela natten & imorgonbitti. Ni får sms/ringa om det skulle vara nått eller om ni vill vara social,076 8111 762. Men nu ska jag hjälpa Jannike med att packa så ska vi väl åka till hemmakväll & hamnen sen.


JAG ÄLSKAR DIG SÅ JÄVLA MYCKET!!





Peace and Love

WHEN EVERYTHING IS GOING WRONG, THINGS IS JUST A LITTLE STRANGE, IT'S SO LONG NOW YOU'VE FORGOTTEN HOW TO SMILE

Publicerad 2009-06-26 22:22:46 i

Hejsan hoppsan i värmen! Det är sjuukt onormalt varmt nu. Man svettas inomhus också. Shit! Hursom helst så låg vi på Maln förut,det blev inte Hölick. Men vi var bara där i tre timmar,doppade mig tre gånger,& jag är ILLRÖD på mina lår,baklåren &vaderna alltså. Det svider & är så jävla obehagligt! Just nu sitter jag här & lyssnar på musik. Har diskat,städat lite på rummet. Suttit en del vid datorn & kollat på ett avsnitt av The Hills. Men en sådan här dag akn man ju för fan inte sitta inne. Då måste man ju vara ute. Så nu har jag,mamma,brorsorna & Lövis ätit middag. Dom åt wook & jag åt couscous sallad,MUMMS! Och nu har jag & älskade mamma precis kommit hem från stan. Vi tog bilen ner till stan,parkerade,gick & fönster shoppade,sedan traskade vi iväg till Kioskpiraten för att köpa lite godis till kvällen. Köpte även en varsin bägare med kulglass,gick vid hamnen & pratade om allt. Kollade på båtarna & bara njöt av sommaren. Men nu har vi som sagt var kommit hem,mamma ska ringa till Johanna & jag ska sitta här & lyssna lite på micael Jackson som har inatt gått bort. Detär helt sjukt,det känns liksom så overkligt på nått sätt. Även om jag liskom aldrig lyssnat på honom,haha. Hur som helst så blir det mys med mamma nu,vi ska väl, bara sitta & umgås,kanske på balkogen med te annat gott. Så måste jag packa,för imorgon drar jag,Jannike,Linda & Kaj ut med båten igen! Så jävla härligt! Haha,så Jannike är å fest nu 6 ska hämta mig med moppen vid ett inatt ungefär. Så det är bara att hålla sig vaken. Men nus ka jag fortsätta lyssna lit epå musik & kanske röjja undan lite.


DU ÄR SÅ BRA!




Peace and Love

IF YOU SHOULD EVER LOSE YOUR HEART

Publicerad 2009-06-26 09:30:39 i

Hej hej! Nu var det ett tag sen,tre dagar sen tror jag? Hur som helst så har jag vart i Söderhamn,Norrala,Snarböle i två dagar & i onsdags var jag i Sthlm också. Har iaf haft vääldigt kul,ätit riktigt gott,haft det underbart helt enkelt. Igår när jag kom hem så släppte mamma av mig hos Jannike. Först var vi bara hemma,tänkte baka men det blev ingenting av med det. Så tillslut stack vi till borgarparken ist & träffade Fille,sedan blev det Möljen,sedan hem till honom & kollade på en halv film. Sen skulle vi hem så Jannike körde hem mig. Haha det är helt sjukt. Så fort någon/några av brorsan kompis/kompisar har sett mig på stan,oftast om det är sent så ringer dom & talar om det för brorsan. Haha,det är sjukt! Sen när jag kommer hem frågar han vad jag har gjort,vilka jag har varit med,om det var några killar med &osv osv osv. Jag är otroligt tacksam över att jag har en beskyddande bror,men han är VÄÄÄLDIGT över beskyddande. Haha,fast jag ska inte klaga. Hur som helst så sa han till mgi när jag kom hem klockan ett inatt att han visste att jag hade vart med en kille. Det första han frågade var,Ska jag dänga honom? Hahaha,nej det ska du inte! Hur som helst,nog pratat om det. Idag vakande jag för en timme sedan ungefär. Så kollade jag ut genom fönstret. Klarblå himmel,solen skiner förfullt, & det är 40 GRADER I SOLEN!! Fan vad nice,det kan ju inte bli bättre än såhär!! Så idag ska jag nog ut til Hölick med Karin o co. Men jag måste höra med henne när dom tänkte åka för ajg måst eju göra någontign att äta & så också. Så nu ska jag klä på mig & allt. Imorgon är det prick två månader kvar tills jag fyller år! ;) WIHO!







Peace and Love

INGEN SOMMAR UTAN RAGGA

Publicerad 2009-06-23 17:07:09 i

Hejsan hoppsan! Nu har jag precis kommit hem från stranden,Hölick. KOm dit väldigt sent,doms kulle upp på Dollar innan dom kom också. Men hur som helst så kom vi dit,jag hade inte ätit någontign på hela dagen så jag började med att äta pastasallad. Ruskigt mummsigt,eftersom det var jag som gjorde den! Så stekte vi lite & sedan blev det faktiskt ett dopp. Eller inte ett heller,det blev tre dopp tror jag. Men det är ju så skönt när det är stekande hett 6 man tar en svalkande dopp. Men som sagt så har jag kommit hem nu då,har flagnat ännu mer i facet,trevligt trevligt.. Fan vad jag hatar det! Men nu tror jag nog att jag ska ta mig en skön,svalkande dusch. Sedan ikväll blir det Allsång på Skansen 6 Morden i Midsommer. Som jag har längtat! Så efter det måste jag lägga mig på stört! Jag ska upp klockan 05.00-05.30 imorgon. Mamma ska köra mig till Söderhamn till mormor & morfar & sedans ak vi åka till Stockholm. Får väl sova i bilen påväg dit då. Men nu ska jag nog kolla om det finns någonting som man kan käka,snart kommer mamma hem också.









Peace and Love

GUESS THIS MEANS YOUR'RE SORRY YOU'RE STANDING AT MY DOOR GUESS THIS MEANS YOU TAKE BACK ALL YOU SAID BEFORE

Publicerad 2009-06-23 11:42:19 i

Godmorgon eller vad man säger! Det blir ett kort,fort &slarvigt inlägg nu. Igår var jag först med Jannike,vi gick på stan. Men mig hem fick jag ett par svarta tights,ett vitt linne & ett par lila pärlörhängen. Nöjd! Efter det for vi hem till Fille ,där var även Bob. Vi for ut till ett så kallat ''mysigt ställe'' enligt Jannike,men vi tyckte det var tråkigt. Så jag & Jannike köpte glass 6 sedan hem till Fille igen. Käka upp hela glasspaketet,kollade på film,var ute,borgarparken & sedan började det åska & regna. Konstigt med sant. Så vid ungefär halv elva kom vi på idén att vis kulle hyra film,så vi for iväg på cykeln till hemm,akväll. Det blev ''Bare Bea''. Köpte även lite gott. När vi startade filmen visade de sig att det var en norsk film. Men jag tycker den var rätt så bra ändå,lite rolig sådär! Sen hade vi kuddkrig,satt & pratade,Jannike fick skrattanfall(som vanligt),haha hjärtat mitt skrattar år vad som helst & hur länge som helst. Men jag älskar henne så mycket ändå!! Sedan vid halv ett åkte vi hem,jag somnade bumms. Idag vaknade jag vid nio tiden. Jag har städat/röjjt på rummet,fixat mig,packat,fixat matsäck. Jag,Jannike,Linda(Jannikes mamma) & Fille ska nämligen ut till Hölick idag. Great! Nice! Shit vad varmt det är,det var 40 grader i solen alldeles nyss. Phu! Och det ska bli varmare & varmare för varje dag har jag hört. På lördag ska det bli varmast. Har även pratat lite med Karin i telefon idag,vi ska träffas någon dag nu. PÅ lördag ska hon sjunga på dop & nästa onsdag åker hon till Rhodos. Lyckost! Så imorgon åker jag till Stockholm över dagen,så det får väl bli på torsdag eller fredag som vi akn ses då. Men nu måste jag avsluta,ska kolla så att jag har packat med allting. Fattas bara att jag inte har det, &kommer på det när vi precis kommit ut till Höälick. Jannike kommer när som helst nu antar jag.







Peace and Love

LIVE YOUR LIFE WITH ARMS WIDE OPEN

Publicerad 2009-06-22 10:08:20 i

Morning! Usch vad hemskt det är när man har brännt sig över hela kroppen. Jag kunde inte sova en blund inatt. Så nu är jag ganska så trött. Om en timme ska jag väcka brorsan,som ska till körskolan. Klockan ett ska jag möta Jannike på stan. Det är om fyra timmar & jag sitter här & är helt klar. Så det blir väl att käka frukost nu först,sedan äta lunch vid tolv kanske,kolla på film,kanske baka. Vi får väl se. Vädret idag är STRÅLANDE! Det är sjukt varmt ute,i skuggan är det också väldigt varmt,härligt! Det luktar sommaaar! I like it! Så nu sitter man här i shorts & linne/klänning. Skönare än så här kan det inte bli! Och igår sa Robban att såhär ska det vara hela veckan. Hoppas att det fortsätter såhär hela sommaren! Men nu ska jag dunka musik,msn,äta frukost & slappa.


Denna gobit o co träffar man på onsdag när jag ska ner till Stockholm över dagen! MUMMS PÅ DET!





Peace and Love

NO ONE WANT'S FOREVER ANYMORE

Publicerad 2009-06-21 20:33:54 i

Hejsan hoppsan! Shiiit vad roligt jag har haft!! Igår då så åkte jag ut till Kärringön,till Jannike & allt annat folk. Precis när mamma kkört ut mig dit så börjat det SPÖREGNA,bara sådär. Det var ju jätte fint innan,solen sken & allt. Hur som helst så blev mitt täcke blöt,kudden också. Där på Kärringön var Kaj,Linda,Gröten,Niclas,Robin & Osacr med. Vi hade väldigt roligt. Kom en till regnskur där så vi fick sitta inne i båten 6 spela kort medan vi väntade,sedan åt vi & sedan åkte vi iväg till Bergön,till Grötens stuga. Vi var uppe rätt så länge iaf,hade roligt &så. Sedan sov jag & Jannike i båten,mysigt,men lite små kyligt på kvällen & KOKHETT på morgonen. Solen lyste in precis på oss,iaf på mig. Och idag har jag tagit ärets första dopp,härligt! Men nädta gågn badar jag iaf inte där,gud villen äcklig botten. Det vi har gjort idag var att steka steka,steka ännu mer,steka,steka lite till,så just nu sitter jag här,röd över hela jävla kroppen,bränner överallt & det svider,ser ut som en kräfta helt enkelt! Ansiktet är illrött,mamam tyckte det såg ut som om jag hade sprungit maratonloppet. Men nu har jag ju iaf fått lite färg,& nu är jag ju ingen blekfis längre,& det röda blir alltis brunt efter några dagar. Så åkte vi båt hem,Kaj drog gasen i botten & hela jag blev nerstänkt md vatten därför att det var lite mycket vågor där ett tag. Alla skrattade,tom jag. Sedan somnade jag & Jannike i båten. Så var vi helt plötsligt framme 6 nu har pappa kört hem oss till mamma,så nu blir jag här i två veckor. Snart ska jag gå & duscha. Ska bli otroligt skönt att få av sig allt saltvatten & duscha överhuvudtaget! Sedans ak jag sova. Imorgon blir det stan med Jannike & efter det ska vi kanske hyra film eller någontign annat. Vis ak iaf vara med Fille. Men nu ska jag fortsätta skriva med Jannike,Emil & Karin.







Peace and Love

DO YOU REMEMBER THE TIME WHEN EVERYTHING WAS SO FUNNY

Publicerad 2009-06-21 20:15:08 i

Godmorgon! Klockan är nu 09.36 & jag är klarvaken. Om ungefär 2 timmar kommer jag vara ute hos Jannike,så ska vi väl åka båten & ha roligt! I like it. Jag älskar att åka båt,men inte söliga som åker så himla skata,de blir man bara trött av. Det ska vara lite fart på dom! Men hur som helst så ska det bli kul! Ska ringa Jannike & höra med henne om jag ska ta med någonting mer,man vet aldrig med Jannike. Men nu ropar mamma att hon har gjort frukost åt mig som står inne i köket. Thanks! Så nu ska jag gå & smaska i mig den & sedan måste jag ju packa också. Jaja,kommer nått inlägg när jag kommer hem igen,så får ni höra hur jag har haft det.







Peace and Love

FRIDAY I'M IN LOVE

Publicerad 2009-06-19 22:01:24 i

Glad midsommar! Åter igen..
Idag är det den ljusaste kvällen,den ljusaste kvällen på hela året. Häftigt! Jag ställde klockan på 08.00 idag,men klev inte upp förens halv elva - elva. Jag var så trött,jag kom ju inte i säng förens 01.15 igår. Hur som helst så åkte vi först ut till Bölan & satt på en bänk & frös där,men det var väl mest för barnenes skull som vi skulle vara där. Jag & mamma kröp ihop under en filt vi,det blåste ganska så rejält. Sedan åkte vi ut till Enånger till Astrids & Tages stuga. Vi grillade gott,var hur mycket efterrätter som helst,man kände sig höggravid när man skulle gå därifrån. Vi gick ne rtill havet en sväng,jag älskar havet! Det är så vackert,ljudet av vågorna,lukten & gud vad jag älskar't! Men nu har vi kommit hem igen & hela jag ser ut som ett stort jävla jätte myggbätt. Fan vad jag hatar myggor! MYGGOR BÖR UTROTAS! Nu ska jag kolla lite på Irene Huss,medan jag samtidigt städar lite på rummet. Det var så stökigt när jag kom hem nu. Brorsan & några andra sitter & lanar.. Också måste jag packa för imorgon ska jag till Kärringön & där väntar Kaj,Lind a& Jannike på mig,om inte fler. Också ska vi åka ut på havet ha det bäst. Sover även över i båten eller i tält eller hur det nu blir,ska iaf sova med dom. Ska bli sjukt roligt! Men nu måste jag fortsätta städa,ska hinna duscha också. Men först tänkte jag slänga in lnågra bilder.


*
Jannike för två år sedan,sist jag åkte båt med Jannike o co.




ÄCKEL!!


I like it!



Peace and Love

MONDAY YOU CAN FALL APART THUSDAY WENSDAY BREAK MY HEART

Publicerad 2009-06-19 00:48:55 i

Glad midsommar på er!

Nu är klockan 00.32,alltså halv ett på natten,det är alltså midsommar nu. Igår(18 juni),fyllde Emil år,så ett STORT grattis på honom! Jag har precis kommit hem. Jag gick till Fille,vi hyrde film & jag svullade Ben & Jerry's & så kollade vi då på ''Little man''. Jga har sätt den förut,men det var ett tag sen. Shit,vad bra den är! Jag vet inte hur mycket vi skrattade. Där på slutet hade vi kuddkrig också,haha. Sen var Fille så snäll  hängde med mig på vägen hem,tack så mycket! Jag hatar verkligen att gå på gångvägar,där man är omringad av skog,& vem vet,kanske det står någon & väntar på en där i skogsdungen. Brr! Jag ryser bara jag tänker på det! Men hur som helst så är jag hemma nu,ska snart sova. Kände bara att jag måsta kolla på et avsnitt av Andra Avenyn. Jag har saknat AA såå mycket nu när jag har vart i Sveg. Kna ju också säga att det var såå roligt i Sveg,mycisgt,fast jag skulle aldrig klara av att bo där. Imorgon,eller ja,idag. Så ska vi till Bölan,om det blir fint väder,& dansa runt midsommarstång & fira lite där. Sedan till Astrid & Tages stuga ute i Enånger,om vi inte åker ut dit på en gång,beror lite på vädret. Så ska vi grilla kött,majskolvar,& till det en massa annat gott. MUMMSIGT! Jag har firat med dom förut ett år också,det var jätte roligt & jätte mysigt! Alla är så trvliga också! Det är så kul! Men då var inte mamma med,då åkte hon ner kabbat med Mia & hennes pappa eller vem det nu var,men i år ska hon med. Men nu är ju klockan 00.40 så jag måste lägga mig. Annars kommer jag inte roka upp eller vara vaken imorgonkväll. Glad midsommar!



Grattis till Emil,17 år!





Peace and Love

IT'S A LOVESTORY

Publicerad 2009-06-17 23:26:49 i

Godkväll! Nu sitterjag här,nyduschad & ren,har precis fikat & borstat tändern,& är redo för läggdags. Fast vi kommer ngo int elägga oss än på en stund. Hur som helst så änkte jag bara säga godnatt. Godnatt,sov så gott,vi ses imorgon,älskar dig! som mamma & papap brukade säga när jag var mindre,kan dom säga nu ibland också. Haha! Imorgon lämnar jag Sveg,redan. Känns ju som om jag nyss kom hit? Vad är det här? Hur som hlst så ska vi på Dollar en sista gång imorgon innan min buss går,också ska vi såklart på fiket en gågn innan jag lämnar Sveg. MUMMS,säger jag bara,MUMMS! Shit vad gott det var därSedan går min buss tjugo i fyra imorgn här ifrån Sveg-Ljusdal,& sedan från Ljusdal till Hudik. Kommer till Hudik vid sju tiden imorgn igen. Då klockan åtta ska nog jag,Jannike & Filel vara med varandra. Ska bi roligt Var ett tag sen amn träffade Fille nu. Men nu vill Karin ha datorn.

I STAND BY YOU

Publicerad 2009-06-17 19:31:03 i

Hejsan! Den här dagen har varit rätt så skön. Vi vaknade vid elva ungefär,åt frukost & fixade oss. Sedan stack vi först på Dollar Store, där köpte jag lite hårsnoddar,godis & hårinpackning. Hittade faktikst en jätte söt liten napp,som det stod Hugo på,som jag tänkte köpa, det var två för  k,& ett par balla lila solglasögon till Ebba. Men jag sket i det för jag hittade bara en anpp med Hugo på. Men nu har jag nästan ångrat mig & tänker nog gå dit imorgn & köpa det,det var ju så billigt också. Sedan stack vi till banken & ådant grejs & så beställde vi thaimat,MUMMS! Sen har Eva(Karins mamma) åkt till Hede,så vi är ensam hemma & har studsat,spelat lite spel & ska snart äta toast ute på balkongen,men lite varmt gott blåbärs te. Väldigt gott! Te är så himl mummsigt! Ska nog ringa mamam snart också,& prata lite grann med ehnne. Sen har jag vart här i tre dagar,vilket betyder att jag åker hem imorogn. Sorgligt men sant. Men det ska faktiskt bli kul att få komma hem igen. Jag har absolut ingenting emot själva Sveg i sig,men jag skulle aldrig kunna bo här. Men jag är ju uppväxt i stan & int ei en liten by eller så,jag är mer för storstäde r& sånt. Det är så underbart härlig i Stockholm 6 Göteborg ex. Underbart! På fredag är det midsommar också,då far nog jag & mamam till Njutånger/Enånger & firar med folket. Men nu ska jag hjälpa Karin lite med att göra toast & te.








Peace and Love

I LOVED YOU FIRST

Publicerad 2009-06-16 17:08:00 i

Hejsan hoppsan! Guuud vilken dag. Igårkväll duschade både jag & Karin,sedan satt vi på oss myskläder & lade oss i våra sängar & låg & pratade ett bra tag. Vi pratade om allt,medan jag också låg & smsade med Emil. Sedan somnade vi bumms. Idag vaknade vi vid kvart i tio ungefär,tror jag. Så vi åt frukost & fixade oss,sedan stack vi rakt iväg till det underbara konditoriet som Karin pratat om så mycket. Och jag håller verkligen med...DET VAR UNDERBART! Hur fint & stort som helst,hur mycket som helst att välja på & det var underbart god mat & godsaker. Vi ska dit igen på torsdag innan min buss går hem till Hudik igen, & äta lunch. Sedan gick vi till Svegsbadhus. Det var faktiskt jätte kul där,nästan som ett äventyrsbad. Så vi badade där med Monika,Corne & Ellen,riktigt roligt hade vi,var även med en som hette Anna tror jag,med henne sbebis,urgullig! Hon satt i mitt knä & kollad epå mig & log hur stort som helst,I think she likes..loves me! :) Hur gullig som helst. Nu har vi iaf kommit hem. Jag är helt slut,Karin också tror jag. Så vi ska väl kolla på film,Linas kvällsbok,haha! Och mysa ner oss i soffan,också ska vi äta god mat sedan också. Kyckling filé med couscous,MUMMS! Igår åt vi också god mat,kryddig hamburgare,klyftpotatis,sås,sallad,fetaost & guuud så gott det var!! Men nu kom Karin in med Sigge(deras otroligt söta katt),så nu måste jag lägg mig med honom & gosa,han är så kelig.






Peace and Love

JAG KOMMER ALLTID MINNAS DIG VART DU ÄN ÄR

Publicerad 2009-06-15 17:35:08 i

Hejsan hoppsan! Nu sitter jag här hos min efterlängatade Karin,i Sveg. Bussresan gick hur bra som helst,somnade ett tag där på också. Men hur som helst så åt vi lite grann när jag kom hit först. Så nu har vi precis kollat klart på ''Solstorm''. Den var verkligen väldigt bra! Trodde den inte skulle vara så bra,men det var den. Nu har Eva,Karins mamma, stuckit ut en sväng & vi sitter här vid datorn. Vi lyssnar lite på musik & har det mysigt/roligt. Som vanligt! Senare ska vi äta mat & aknske kolla på ''Linas kvällsbok'',haha,typ min favvo. Men nu blir det också ett kortis inlägg,men kansk ekommer ett till senare. Vi frå väl se. Men nu ska jag & Karin gå ut & studsa lite,hur nu det ska gå,great ;)






Peace and Love

YOU'RE THE REASON I NOW LOVE LOVE LOVE

Publicerad 2009-06-15 09:43:54 i

Godmorgon godmorgon! Nu får det bli ett kort inlägg,jag är lite stressad. Igår kväll kom Jannike hem till mig,sov även över här. Vi hade hur kul som helst & skrattade jag vet inte hur mycket. Sen kan Jannike får sådana dära jätte skrattattacker! Det är helt sjukt vad hon skrattar då! Men hur som helst så hade vi väldigt kul! Vi gick & la oss vid klockan ett någon gång. Men nu har jag vaknat iaf,ställde klockan på nio. Om ungefär 40 minuter ska jag åka iväg till Ljusdal,ta bussen där till Karin i Sveg. Det ska bli såå roligt! Men ni får jätte gärna vara social på bussen, 076 8111762. Men nu måste jag verkligen gå. Ska försöka väcka Jannike,hur nu det ska gå,vi har inte ens ätit frukost än,inte tvättat mig eller borstat tänderna eller nått! Så jag måste verkligen skynda mig nu!




Världens sötaste ungar,sötare saker får man ju leta efter! <3




Peace and Love

JAG VET EN VÄN JAG GILLAR MEST HON ÄR SPECIELL HON ÄR SOM EN FEST

Publicerad 2009-06-14 16:42:56 i

Goddagens! Sicken helg. Igår gick jag först på stan,med mig fick jag två flätade hårband. Sedan mötte jag Catarina & Bea,så gick vi & kollade på Amelie när hons kulle gå på balen. Amelie var så underbart vacker,shit vad fin hon var! Så stod vi där i tre timmar,hur ont i ryggen som helst fick man,iaf jag. Kan ju tänka hur dom har då som ska stå rakryggad hela tiden & står upp nästan hela dagen. Ska slänga upp bilder på gårdagen snart. Sedan åkte jag hem,packade lite saker & följde med dom hem till Njutånger & sleepade over där. Sen vaknade jag idag,kollade lite på tv,åt frukost,fixade mig. Sedan kom moster,Greger,Ebba & Hugo för att hämta upp mig. Så kom vi hem,åt lunch & hade det roligt! Jag målade naglarna på Ebba & vi hade det väldigt roligt & mysigt tillsammans. Men nu har dom tyvärr åkt hem. Jag ska bara ta det lugnt,kanske kolla lite på Andra Avenyn,ringa Jannike,eller någonting. Bara ta det lugnt. Så sover jag hos mamma inatt,sen imorgon klockan nio på morgonen åker jag till pappa,packar,sedan far jag hem till Karin,i Sveg. Ni får gärna vara social med sms när jag åker dit. Det blev ett kort inlägg idag,men jag har inte så mycket att skriva. Bara att jag har haft det jätte roligt i helgen & att jag är gansa så trött,därför blev det inte så långt.
Nu tänkte jag att jag ska lägga in ett gäng bilder från helgen,kommer nog bli väldigt många,som det alltid blir. Kommer nog några bilder som är från förra veckan & så med. Enjoy!







Ursäkta bilden,jag yrar.











Jag själv vräker i mig en jävla amssa,som vanligt..


Charlotte höll ett tal,det var så fint så till & med jag började gråta. Tror jag nog alla gjorde! Det var verkligen jätte fint!
















Visst är killen,Emil,lik Lars som var med i Idol 08?!


Där är Emil,eller vad han nu heter. Det är Östens(Östen med resten) son.
















Nej,det är inte jag som sitter där,det är min moster.














Sista bilden får bli på presenten som jag fick av Ebba. En blomma,den var jätte fin gumman,tack så mycket gumman! <3




Peace and Love

IBLAND PÅ STRANDEN BADAR VI DÅ BRUKAR VI SVALKA OSS MED EN GLASS DET TYCKER VI ÄR JÄTTE GOTT SMARRISMASKENS

Publicerad 2009-06-13 13:46:02 i

Haha,om ni undrar vilken låt det här stycket är med i,så är det min & Karins låt som vi skickade in till melodifestivalen för ungefär 4-5 år sedan. Haha,den är bara så kung! Föresten så åker jag hem till min efterlängtade Karin,på måndag,i Sveg. Det ska bli så jäv*a kul! Jag längtar ihjäl mig snart ju!
Hur som helst så blev det lite ändrade planer,inte mycket ändrat. Men om en kvart ungefär så drar jag ner på stan med Cissi. Ska köpa shampo,balsam,hårinpackning,ansiktskräm,sminksvamp,kanske örhängen eller så. Känner att jag bör köpa det här nu,& jag borde ju passa på nu när jag har lite pengar iaf. Så skulle ni vilja mig någonting eller bara vill vara social så får ni ringa/smsa på mobilen, 076-8111762. Sover nog hos mamma ikväll också kanske. Have a great day you guys!





Peace and Love

FÖR DOM HAR TAGIT STUDENTEN FÖR DOM HAR TAGIT STUDENTEN FÖR DOM HAR TAGIT STUDENTEN FY FAN VAD DOM ÄR BRA

Publicerad 2009-06-13 10:28:26 i

Första dagen på sommarlovet(om man inte räknar med imorgon),and it feels great!
Igår var det fullt upp hela dagen. Började med min examen då,som jag skrev om igår. Sedan kom mamma hem,vi fixade oss,hämtade upp ena brorsan & åkte mot Delsbo. När vi kommer dit möts vi i dörren av Charlotte,pappas kusin. Det var många där,det var så kul! Emma har blivit så stor nu då,som tar studenten. Massa andra av släkten var där också,det var jätte kul! Mona & Emma har jag inte sätt på två år,då pappa fyllde år. Det är ganska så lång tid! Medan de andra i min familj träffade alla de där när tyvärr Allan begravdes. Men hur som helst var det jätte kul,trevligt,god smörgåstårta som Johan själv hade gjort,MUMMS! Johan är riktigt duktig! Och Emma gillade sin present som hon fick av oss. Sedan såg jag också världens sötaste hund! Emma har skaffat en sjukt jävla söt hund,väldigt liten,som heter Hugo. Jag tror nog att jag aldrig har sätt en så söt hund! Idag(lördag) fyller Mona år också,så ett STORT grattis på henne!! Hon som började gråta igår när mamma gav ett grattis kort till henne!
Sedan när vi vart hos dom så for vi in till stan,lämnade brorsorna,sedan åkte jag & mamma till Njutånger för att fira Amelie som också tog studenten. Amelie skulle ut på Stadt tror jag,så hon träffade vi inte heller så länge. Men hon vart iaf glad för presenterna. Jag vet int ehur mycket jag åt heller. Dom hade så mycket. Först kommer man dit,då står det framme tre pajer,skinka,rostbiff,potatissallad,sallad mm. Sedan plockar dom fram kaffe,läsk,tårtor,kakor & allt! Och sedan en massa chips på det! Haha,jag kan allvarligt proppa i mig vad som helst när som helst & hur ycket som helst! Sedan kollade vi på Talang finalen,vi satt & jublade när Charlie,trollkarlen vann. Så satt jag med Melina & pratade lite ute i regnet,sedan åkte vi hem. Men vi hade det jätte kul!

Det var otroligt kul både i Delsbo & i Njutånger,god mat,trevligt folk,både Emma & Amelie var jätte fina!!

Idag,lördag,är det ju studentbalen. Så jag ska gå ner & kolla på den. Mamma kanske också skulle med,annars går jag med Lasse & Catarina & dom. Ska bli roligt! Kanske till & med följer med dom hem till Njutånger,men då måste pappa komma & hämta mig om han kan eller dom köra hem mig,så vi får väl se hur det blir! Men nu ska jag,tror jag,hoppa in i duschen,äta frukost & fixa mig & sådant.







Peace and Love

SOMMARLOV

Publicerad 2009-06-12 10:38:38 i

ÄNTLIGEN SOMMARLOV!! Vädret idag är verkligen kyligt,mulet & blä. Men hur som helst så har jag precis kommit hem från skolavslutningen. Det var rätt så skönt,satt på en stol,lyssnade på sång,tal mm. Nu har jag precis öppnat mina betyg. Jag har likadana betyg som i julbetygen. Men jag är super duper nöjd iaf! Men efter jul,vad jag kan minnas,så har inte vi haft någon samhällskunskap. Det har,eller ja,hade,jag i julas,nu har jag fått ett G,fast vi inte ens jobbat med det? Är det jag som inte kan komma på att vi har jobbat med någon samhällskunskap eller? Eller det kanske juridiken tillhör till? Aja,men jag ligger ändå på samma betyg,jag fick nämligen VG i Hem -och konsumentkunskap,det trodde jag faktiskt inte! Men hur som helst så är jag super nöjd. Nu ska jag göra mig någonting gott,kanske kaka &en varm kopp te. Ska nog vila mig lite,också platta håret. Senare ska vi först hem till Emma & sen till Amelie då,två studenter. Sedan blir det väl hem till pappa eller så.






Peace and Love

IT'S FRIDAY I'M IN LOVE

Publicerad 2009-06-11 15:24:26 i

Grymt rolig dag! Pappa körde iväg mig till Björkberg ,där vi först skulle kolla på lärarna-niorna,i fotboll. Och sedan spela brännboll mot en massa andra åttor. Det var kallt,blött & äckligt väder,men det var faktiskt rätt så roligt ändå. Speciellt eftersom att VI VANN,8A VANN! Första matchen vann vi med 40 poäng, andra matchen blev det ganska så jämt tror jag,men vi vann den också. Sedan sista matchen,skulle vi möta 8F, det var så otroligt jämt! Vi fick 36 poäng, & 8F fick 34 poäng. Ni ser var jämt det var! Fast vi var värda den här platsen i år, förra året förlorade ju vi med en ändaste poäng. Så det kändes extra skönt. Sedan cyklade jag hem med Cissi,hämtade plånboken,stack ner på stan. Sprang runt i tre olika blomsteraffärer,jag var in ungefär tre gånger i varje butik tror jag,haha. Jag visste inte vilken blomma jag vela ha,men jag kom tillslut hem med en som blir jätte fin till min klänning. Jag ska nämligen ha blomman i håret,det är därför jag skulle köpa en. Gick även in på Ur&Penn igen,då hittade jag såklart ett par örhängen till som jag vela ha/behöver. Ett par vanliga svarta pärlor bara,ingenting märkvärdigt med det är så bra att ha i svart,passar till allt,sen har jag inga svarta heller. Nu har jag iaf kommit hem då,fryser som en tok,så nus itter jag här med raggsockar,tofflor,mjukisar,linne,långärmat & halsduk. Börjar faktiskt bli lite varm nu, hungrig också för den delen. Ska nog gå 6 göra mig någontign att äta. Sen ska jag bara slappa,kanske sova en liten stund,senare äta & duscha. Sen sova,ska lägga mig tidigt ikväll,så jag inte sitter & jäspar hela dagen imorgon. Imorgon slänger jag väl upp någon bild på klänningen som jag kommer ha på mig. Om jag hinner de vill säga. Jag,mamma & brorsorna ska ju först till Emma & fira henne som tar studenten. Och sedans ka jag & mamma till Njutånger & fira Amelie som också tar studenten. Ska bli så roligt! Så vi får se om jag hinner,annars kommer bilder troligtvis på lördag eller söndag.


Gud vad jag saknar dig, längtar tills på måndag då jag sätter mig på bussen, på väg till dig!





Peace and Love

JAG BLIR GALEN

Publicerad 2009-06-10 22:10:48 i

Det är sjukt vad mycket fint det finns! Och jag vill ha allt,alltalltallt. Tänk om man kunde få så där överdrivet galet mycket pengar. Då skulle jag först betala av skulder/lån om jag hade några,ge hur mycket pengar som helst till familjen/släkten & närmaste vänner.Sedan skulle jag boka en lyxresa till ett skit fint,bra underbart ställe,vara där i flera veckor & bara njuta av livet! Fatta underbart det skulle vara,sen pengarna som vart över skulle ja glägga in på ett konto & sedan också ta en del av pengarna & åka till en av de största städerna & shoppa loss. GIVE ME MONEY!! Vad skulle ni göra om ni fick överdrivet apmycket pengar?
Har kollat runt lite nu,& jag har såklart,hittat hur mycket fint som helst. Bl a allt detta.


 

































Ohhohoo,det här är bara en del av det jag hittat..


Peace and Love

TODAY IS WHERE YOUR BOOK BEGINS THE REST IS STILL UNWRITTEN YEAH

Publicerad 2009-06-10 19:18:20 i


Spöregn. Idag har det verkligen spöregnat. Det är så trist. Igår somnade jag i sängen med en filt. Igen. Så jag glömde ställa klockan, men som tur var, så vaknade jag halv tio & jag skulle gå halv elva. Så det var ju bra. Sen kom pappa hem för han skulle tydligen också till en doktor, så då fick jag åka med honom istället & slapp gå. Jag var där i ungefär en timme, sen skulle jag gå hem. För er som inte vet så var jag på Hälsocentralen alltså.Tänkte ''Jag går via Lillfjärn,det går fortast'', så då sitter det såklart ett fyllogäng där som börjar hålla på. Men som tur var pratade jag med mamma i telefonen. När jag kom hem la jag mig i sängen,kollade lite grann på Sällskapsresan,åt bl a glass i stora lass. Sedan somnade jag till & sov till ungefär klockan halv fem. Men då ringde jag mamma & frågade vad hon gjorde,då var hon nere på stan & köpte studentpresent till två stycken som vi ska fira på fredag. Trevligttrevligt! Så jag fick vara lite smakråd & så. Gick också in på andra affärer. Med mig hem fick jag tre par jätte fina örhängen. Ett par som med röda rosor,guldkedja,pärlor,svårt att förklara,men hur som helst så köpte jag dom,jätte fina & som jag kollat på länge. Sen fick jag ett par små ljus rosa söta rosettörhängen med mig också,med vita prickar på. Hur söta som helst! Och ett till par silvriga rosettörhängen. Vart väldigt nöjd & alla tre par örhängena blev,60kr?! Det är ju super billigt. Skulle egentligen kosta det dubbla, 120 kr alltså,för det var halva priset på alla smycken. Nice! Hur som helst så har jag nu kommit hem,ätit pappas tjockpannkaka & nu sitter jag här. Ska kolla lite på internet ocksånu,sen klockan åtta ska jag sätta mig i soffan eller sängen & kolla på en deckare som går på kanal 4. Miss Marple,tror jag den heter. Min typ av film,jag älskar gamala deckare. Tänkte också meddela att ag ska lägga till en till kategori som kommer heta någonting. Jag har inte bestämt exakt vad den ska heta. Men där kommer jag lägga in outfit,shopping,mode,sånt som jag hittat som jag vill ha mm. Så nu vet ni det! Jag blir så sur,man vet inte vad det kommer bli för väder i över morgon,på fredag,på våran skolavslutning. Ena stunden står det att det ska bli sol,sen moligt,halvklart,regn,hur ska dom ha det! Hoppas bara på att det iaf inte blir regn eller blåsigt.







Peace and Love

I AM THE FIRE BURNING DESPERATELY BUT YOU'RE CONTROLLING ME

Publicerad 2009-06-09 20:17:15 i

Yo what's up?
Nu sitter jag här,har precis ätit,läst lite ur boken & har just precis just nu ätit upp allt mitt godis. Fast inte själv, brorsan har vart i godispåsen & naffsat lite han också. Jag har vart igång hela eftermiddagen,enda sen jag gjorde det senaste inlägget,så har jag små nördat lite The Hills medan jag samtidigt sprungit omkring som en galning i hela lägenheten & tok städat. Jag vet inte vad som hände. Jag började små plocka lite i vardagsrummet & sen började jag i alla andra rum. Så nu har jag dammsugit hela lägenheten,gjort ren alla bord med extra mycket rengöringsmedel,så nu blänker dom så mycket så. Jag har bytt dukar inne i vardagsrummet,torkat av hyllor,datorn,min tv,allt. Jag fattar inte? Så här mycket har jag nog aldrig städat,iaf inte på länge. Jag fick nå himla ryck! Hur som helst så tror jag nog att hela jag luktar städmedel nu,haha. Nu ska jag lyssna lite till på musiken(Oh Laura - Release me) & började tappa upp ett varmt underbart bad. Härligt ska det bli! Nu har jag kommit på också,att idag var det sista gången vi var i själva skolbyggnaden. Nice! Imorgon har vi ju enhetensdag ute på Hölick,men jag ska ändå inte gå,eller ja,jag kan inte gå. Sen på torsdag ska vi vara på Björkberg & spela brännboll mot alla andra åttor. I år SKA vi vinna också. Förra året var vi ETT JÄVLA FUCKING POÄNG ifrån att vinna?! Enbart för att folk i våran klass klagade så mycket & sådant,så då drog pucko Pauli av en poäng från oss. Så en poäng ifrån då. Annars hade vi kommit på delad första plats. Så i år tar vi dom. Hoppas jag. Och sedan på fredag tar vi ju examen. Ska bli så underbart skönt med sommarlov igen! Sen på lördag så ska jag & pppa ner till Ockelbo för att sova över hos Gun & åka in till Valbo & shoppa/kolla lite på IKEA & sådant. Mysigtmysigt! Nä nu ska jag lyssna en sista gång på denna underbara låt & sedan gå & bada/duscha.







Peace and Love

I NEVER PROMISED THERE'D BE SUNSHINE EVERYDAY

Publicerad 2009-06-09 13:26:31 i

Hejsan hoppsan! Idag var det en väldigt nice dag. Dagen började med samling, vi fick reda på en mssa saker & sådant. Sedan klockan 10.00 skulle vi kolla på Greace föreställningen som en av enheterna skulle spela upp. Den var väl sådär måste jag säga.. Efter det hade vi hur lång rast som helst. Så jag,Cissi,Kajsa,Kalle & Victor stack till Träffen & köpte lite gotta,MUMMSIGT VÄRRE! Sen tillbaks, då skulle vi städa skåen & ett klassrum. Det var typ ingen som städade,jag torkade bord & alla stolar,sen var det killarna som ljög & höll på,killarna i vår klass är så fjolliga..Om ex Inger säger till dom att ställa upp en stol som är kvar såb örjar dom, VA?! ALDRIG,DET TÄNKER INTE JAG GÖRA,VARFÖR SKA JAG ALLTID GÖRA DET,DET ÄR JU INTE MIN STOL! Såå himla barnsligt! Hur som helst så slutade vi sen,så nu har jag traskat hem igen. Det är rätt så varmt ute idag,så nu sitter jag här,ombytt till shorts ist. Jag ska nog började lyssna på musik & städa & röjja undan lite här,bara pappa har åkt tillbaks till jobbet igen. Sen blir det väl att jag ska sätta mig ute på balkongen i det fina vädret & läsa lite ur boken. Så ska jag aknske se på tv, ska duscha & så. Ska lägga mig i tid ikväll också. Fast just de. Imorgon ska jag inte ens till skolan, jag ska till Hälsocentralen,på undersökning, ska kolla om jag har astma. Jag får jätte svårt att andas & får andas så hårt när jag är ex ute & springer & ibland börjar det bara så,även om jag inte ens rör på mig. Sen har både mamma & min kusin Ebba astma,& det kan ju gå hos släkten/familjen liksom,det gör det ju ibland. Så antingen så har jag astma(hoppas inte),eller så är det så att jag har väldigt väldigt dålig kondis. Jag vet inte,förut när jag gick i cheerdance så hade jag hur bra kondis som helst. Men sen slutade jag ju & då rör jag inte på mig lika mycket. Men jag hade bara en träning i veckan då. Så jag vet inte vad jag ska tro. Jag går/cyklar ju hem varje dag också,det är ju en bra bit det också. Iaf när jag är hemma hos pappa, & oftast lägger jag ju mig 6 vilar så fort jag kommer hem då. HUr som helst så ska jag lyfta på abken & dra mig i på rummet nu.


Föralltid!




Peace and Love

HÅLL MITT HJÄRTA

Publicerad 2009-06-08 15:05:36 i

Hejsan hoppsan igen! Igår kom Jannike en sväng till mig,efter att hon kommit hem från Örnsköldsvik. Vi fikade,umgicks & kollade på ''Pellesvanslös'',Jannike ÄLSKAR den filem,haha! Sen vart klockan helt plötsligt halv elva,så Jannike åkte hem & jag gick & la mig.
Idag har dagen bara vart skön. Vi började med engelska,då vi kollade på film. Vi har fortfarande inte kollat klart på den,& Inger vela att vis kulle göra det på någon lektion,den är väldigt bra filmen. Sedan hade HK. Alla städade förutom jag & Anton,vi fick baka tårta ist. Goda blev dom! Fast jag blir lite små irriterad på Inger,hon är trög,fattar ingenting,man hör inte vad hon säger(hon är skånsk). Sen sa hon att man kunde få veta sian betyg om man vela det,sås a Elias att han undrade om han hade fått VG. Då vräker ut, Nej för tusan,helvete heller att du har fått det heller ä! Hon är ju väldigt snäll,& hon ska vara lärare?! Det är ju för fan sjukt,man säger inte så. Hur som helst så hade vi sedan NO,då skulle vi kolla på Linas kvällsbok. Grymt skönt att nästan kolla på film & baka/äta tårta hela dagen,haha. Plus att vi slapp spanskan. Nicenicenice! Så nu har jag cyklat hem då, ätit kaka,har lagt alla kläder som jag ska packa ner nu,jag ska nämligen till pappa idag. Ska vara där i två veckor,usch,jag vill hellre vara här hos mamma. Hur som helst så kanske Jannike ska komma hit när hon har slutat,om tio minuter. Så tar honmed moppen så kanske vi tar en tur någonstanns. Vi får väl se. Kul som vanligt kommer vi iaf ha! Men nu ska jag försöka slänga ner all packning då i trunkar & sådant. Och dunka musik på högsta volym!



Always and forever


Om en vecka. Prick idag. Ses vi. Hemma hos dig. I Sveg. Jag kan bara säga att jag längtar!!




Peace and Love

YEY,IDA IS SO HAPPY!

Publicerad 2009-06-07 14:00:26 i

Yeppyepp,det stämmer,jag är bara såå glad! Karin undrade om jag vela komma till henne,i Sveg, nästa måndag,den femtonde-artonde. Och nu är det bestämt. Jag ska komma till Karin då & vis ka ha det så himla kul tillsammans,som vanligt! Vis ka gå på Svegs café, ha det härligt & gud vad jag längtar! Sommaren 09 kommer bli den bästa!

Nu ska jag till att baka '' Baka onsdag, skär torsdag'',MUMMS! Jag & mamma har lyssnat på musik medans vi spelade kort. Vi har ätit frukost & pratat lite om allt möjligt & sådant. Nu väntar jag på att Karin ska kolla busstider till Sveg då,sås ka jag baka lite sen.
I'm so happy,happy,happy,happy!



<3




Peace and Love

I AM THE RAIN THAT'S COMING DOWN ON YOU THAT YOU SHIELDED YOURSELF FROM WITH A ROOF

Publicerad 2009-06-07 10:17:51 i

Oh Laura - Release me

I am the wilderness locked in a cage
I am a growing force you kept in place
I am a tree reaching for the sun
Please don't hold me down
Please don't hold me down

I am a rolling wave without the motion
A glass of water longing for the ocean
I am an asphalt flower breaking free but you keep stopping me
Release me
Release me

I am the rain that's coming down on you
That you shielded yourself from with a roof
I am the fire burning desperately but you're controlling me
Release me
Release me

Världens bästa låt!

Hejsan hoppsan! Alltså den här helgen har vart den skönaste på länge. Tiden har inte gått så fort som den brukar,& man har INGA läxor,prov eller sådant kvar att göra veckan som kommer nu. Man har liksom lämnat in alla läroböcker,gjort alla prov,inga fler läxor & dessutom så sätter dom betygen nu i helgen. Underbart är det! Hur som helst så har jag inte bloggat på ett tag nu känner jag,antingen är det för att jag inte har haft tid,lust,ork eller så har internet segat sönder. Jag vet inte vad det är, men internet är så sjuuukt segt! Så störande också. Men nu har jag iaf kommit in på det sega internet & tänkte berätta lite om vad jag har gjort i helgen. I fredags så fick jag knappt 25 minuter på mig att cykla hem efter plugget,slänga mig i duschen,klä på mig & fixa håret. Men hör & häpna,jag lyckades faktiskt! Så åkte jag,Jannike & hennes mamma Linda till Söderhamn med Jannikes moster &kusin,Sandra & Tea. Vi gick på Skokanonen,Ö&B,Lindex & alla affärer som var öppna. Sedan åt vi god mat. Handlade & åkte hem. Så kom vi hem till Jannike, hon packade för att hon skulle på läger igår - idag. Så tog vi moppen hem till mig,gjorde inte så mycket. Åkte iväg för att köpa candy på Hemmakväll. Sen hem igen,åt rabareberpaj,godis & sen måsta Jannike hem. Och jag själv somnade bumms i sängen. Och igår skulle vi till Njutånger för att baka till Amelies student på fredag. Så vi hade som vanligt kul,vi spelade spel,umgick,det var annat folk där & vi körde dunken. Vi hade helt enkelt riktigt roligt! Sen somnade jag i soffan för jag var så trött. Men jag sov inte länge förens mamma sa att vi skulle åka hem. Så vi åkte hem,hämtade upp brorsorna & Fia först. Sen när vi väl kom hem så gick jag & la mig. Och nu har jag vakant & tyvärr så är det mulet idag. Men jag tror nog att solen kommer lysa upp lite grann ändå,ser så ut. Idag blir det bara en slappdag,ska kanske ta en kvällspromenad senare ikväl då. Annars blir det väl mest,vila,äta,film, & kanske läsa lite ur boken som jag har börjat läsa ur. Jag håller på att läsa ''Klockan 10.31 på morgonen i Khao Lak'',den där boken som Pigge Werkelin skrev,han som var med i Thailand när tsunamin kom. Jag tycker det är så hemskjt. Han miste hela sin familj,hans fru Ulrika & hans två sönder Charlie & Max. Usch det är så hemst! Jag skulle göra vad som helst för att han skulle få tillbaks hans familj som han älskade så mycket. På framsidan står det såhär, ''Hans berättelse griper tag i hjärtat och en smärtsam påminnelse om hur snabbt allt kan förändras''. Jag blir fan tårögd. Men hur som helst så blev det mycket mer än vad jag hade tänkt mig att skriva nu. Just de,igår bjöd Sundrsöms/Erikssons på världens godaste kaka. ''Baka onsdag, skär torsdag'' heter den,den är såå god! Så den tror jag nog att jag ska baka idag,jag tog nämligen receptet igår,hehe. Men nu ska jag nog till att läsa.







Peace and Love

FFEL THE RAIN ON YOUR SKIN NO ONE ELSE CAN FEEL IT FOR YOU ONLY YOU CAN LET IT IN

Publicerad 2009-06-04 13:11:36 i

Hejsan hoppsan! Matten idag fick vi reda på våra betyg & vi skulle sudda hela läroboken & sedan lämna in den. Jobbigt,drygt med sant. När vi skulle ha spanska så gick vi ner, på dörren sitter det en lapp där det står '' Ingejerd är sjuk''. Så då slapp vi spanskan,yey! Så jag & Mattis satt & spelade kort istället. Sedan hade vi SO, vi fick tillbaks prove,& som jag visste/förväntade mig så vklarade jag inte provet,var EN fråga ifrån godkänt. Surt. Så jag ska göra muntligt förhör med Lasse imorgon,men det klarar jag,hoppas jag. Sen fortsatte jag skeriva på hemuppgiften som ska vara inlämnad imorgon den också. Jag & Carro satt över tiden i nästan en halvtimme bara för att jag vela skriva klart  Carro skulle försöka få MVG. Sen gick jag & Lasse & åt. Sen nu har jag gått hem. Vädret här idag är verkligen uselt. Det regnar en hel del & det blåser som bara den. Hela jag höll på att blåsa omkull & när jag skulle veckla ut paraplyet så vart det sådär konstigt,ni vet när det blåser så mycket så vecklas den åt fel håll? Det är så himla svårt att förklara. Hur som helst så kom jag iaf hem tillslut. Nu ska jag kolla på The Hills & äta något. Sedan ska jag renskriva klart svenskan så att jag kan åka iväg  lämna den hos Inger sen. Om jag inte ger den imorgon dvs,men jag tror nog jag lämnar den idag. Sedan ska jag väl duscha & äta. Sen måste jag göra klart SO. Så ser väl min dag ut om det inte blir någonting ändrat. Men nu ska jag dra mig in i rummet bredvid,nämligen köket & göra mig någonting gott att stoppa i magen.


Ska jag klippa lugg igen?




Peace and Love

I'VE GOT YOU YOU YOU MAKE ME FEEL BETTER

Publicerad 2009-06-03 16:09:24 i

Hejsan! Dagen började med att vi skulle smalas inne i tänk hela våran enhet. Vi skulle redovisa repotagen som vi hade gjort,lyssna på musik & sen var det någon gubbe där som pratade om fattig & sådant. Hur som helst så var jag jätte nervös över att göra nått fel eller så,men det gick hur bra som helst! Precis som Anna sa att det skulle göra! Härligt! Spanskan började inte igen förens 11.55 så jag  Mattis stack ner & åt,sen cyklade jag hem med Cissi,Emmy & Johanna till Cissi,vi åt lite fika & studsa. Sen tillbaks på skolan,så skulle vi kolla på film på spanaksan & jag har missat lite ur filmen så det är inge kul. Däröfr satt jag & renskrev lite. Sen hade vi svenskan,så jag fortsatte med renskrivningen. Sen till sist hade vi SO. Jag satt med min hemuppgift som jag fick av Lasse förra veckan. Så slutade vi. Jag skulle cykla hem med Cissi,hon körde mig. Så börjar det småregna lite & vipps så ÖSER REGNER NER. Vi fick panik 6 trampade som satan hemmåt. Sen när vi väl kom hem till henne så såg jag en spindel & vela döda den,men hon ville inte att jag skulle göra det så hon typ slängde sig på mig & jag for ut ur ytterdörren & där låg vi,jag &  Cissi & as garvade på marken i spöregnet. Haha,så jävla kul! Sen gick jag hem & har precis kommit hem. Nu ska jag ta någonrtign att äta & sen börja renskriva. Sen ska jag väl kolla lite på AA samtidigt. Senare ska jag på sista foxtrot kursen. Det ä'r sista dagen nu idag. Och jag måste verkligen säga att ni som inte har provat på det borde göra det! Det är absolut inte så tråkigt som det kanske ser ut. Prova!


Mcfly är såå bra!




Peace and Love

KÄNN IGEN SORG FÖR MIG GÖTEBORG

Publicerad 2009-06-01 23:04:05 i

Hejsan hoppsan! Idag hade vi elevens val, ska vi ha imorgon också. Hur som helst så började vi med att prata om vad vi skulle göra, sen stack vi till HT & tittade lite. Sen tillbaks till skolan igen. Sen skulle jag,Elias & Maria åka till Hagmyren för att göra ett repotage om ponnytrav. Det var väl inte så där jätte roligt. Sen när vi väl kommer hem igen så har Anna precis stuckit ut till dom som hade vandring, så vi får sitta & vänta på henne i över två två timmar. Fast vi hade rätt så kul ändå, vi gick ner till skolbyn i en & en halv timme, där hade vi jätte roligt,otroligt kul att få träffa Marianne igen. Henne saknar jag en hel del faktiskt. Jag skanr skolbyn jätte mycket! Jag önskar verkligen iblan att man kunde få bli liten igen. Tänk vilka roliga stunder man har haft. Hur som helst så gjorde vi klart arbetet på en timme. Sen slutade vi & jag cyklade ner på stan,provade de två klänningarna jag hade lagt undan. Det slutade med att jag kom hem med den finaste vi hittade,den som var som kärlek vid första ögonkastet. Så nu har jag klart till examen också,yippie! Härligt! Sen cyklade jag iaf hem, satt mig & pluggade på en gång. Eller jag gjorde en fråga,den som var kvar,sen somnade jag i soffan för att jag var så slut. Sen när jag vaknade igen så var klockan redan sju, så jag klev upp igen & åt. Sen satt jag mig här vid datorn,började skriva på referatet som jag ska skriva om boken,& nu är jag äntligen klar! Ska bara skriva den på papper & lämna till Inger imorgon. Sen nu sitter jag & kollar på älskade Andra Avenyn. JAG ÄLSKAR ANDRA AVENYN,<3! Det är så jävla bra! Men nu ser jag att klockan är 22.59 så nu måste jag verkligen gå & sova. Imorgon är det en ny dag.

GLÖM DINA BEKYMMER
IMORGON KOMMER DET NYA





<3




Peace and Love

Om

Min profilbild

Ida Karlsson

Ida Martina Karlsson heter jag och kommer från (Glada) Hudik, Norrland. Är en tjej på 19 år! För tillfället bor jag ihop med min pojkvän och våra två ''kissebebisar'' i vår lägenhet. Jobbar extra medan jag funderar ut vad jag vill göra med resten av mitt liv. Hoppas du kommer att trivas!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela