idamartinakarlsson

PARTY IN THE U.S.A

Publicerad 2010-09-01 15:42:10 i

Idag är det ingen vanlig dag, nej för det är Jannikes födelsedag, HURRA HURRA HURRA! Grattis på 17-års dagen gumman! Jag älskar dig och vi ses ikväll! <3 : )



Jag älskar onsdagar! Vi börjar 08.05 och vi slutar redan 11.30. Vi har alltså bara tre lektoner! Och idag hade vi svenska först, då vi fgick till skolans bibliotek och sedan gick jag och Petra för att prata med en annan om att spanskan krockar med svenskan. Sedan blev det engeslka och då började vi jobba lite mjukt bara. Översatte lite glosor och övade sedan tillsammans på dom. Och efter det var det dags för matte. Och jag vet inte vad det är med oss två, mig och Petra, men vi satt och asgarvade den här mattelektionen också, åt Edward Mika. Det är så pinsamt men jag kan inte hålla mig! Hur som helst, glöm det, efter matten slutade vi och då gick vi ner och käkade lunch med Bea och en annan tjej. Och jag måste börja ta med mig en frukt eller någonting annat ätbart till skolan. Redan vid halv tio tiden börjar min mage kurra så det ekar i hela klassrummet. Jag ska nog ta med mig ett äpple imorgon som jag kan äta på rasten. Sedan gick i alla fall jag och Petra hemmåt. Och gissa vad jag stötte på på hemvägen då? Det är så att alltid när jag går så kollar jag alltid ner, för att jag vill se vart/vad jag går på, så att jag inte kliver på någonting. Och när jag tittade upp igen så stog det ett rådjur precis framför mig. Helt sjukt! Så jag stannade och kollade på den men den sprng in i skogen. Nu låter det som att jag inte har sett ett rådjur någonsin, det har jag, men inte på sådant nära håll. Hur som helst så har jag fixat lite med kakan som jag bakade igårkväll, den skulle skäras i bitar. Och jag har även kollat på ''Brooke knows best''. Nu är klockan tio över tre och jag har lite att göra. Jag ska skriva kort till Jannike, platta håret, kanske röja undan lite här och kvart över sex ska vi iväg på bio och se ''Bröderna Karlsson'' och efter det är det raka vägen hem till födelsedagsbarnet och fira henne och svulla en amssa gotta! Men innan jag avslutar här så tänkte jag lägga in lite bilder från min födelsedag, alla mina presenter och shoppingen.

MIN FÖDELSEDAG












Idag är det hennes dag! : )






Min ''storasyster'', nu har hon lämnat mig och många andra, hon flyttade till Östersund i söndags och jag saknar henne redan! :'(




Min nya favorit bild! <3

MINA PRESENTER


En ros (som Jannike älsklingen gjort alldeles själv?!) och ett presentkort på Åhléns 200 kr, av Jannike!




En klocka, ett par örhängen, ett presentkort på Smycka och ett kort, av mamma!




Underlägg och en hel tallrik mm. uppsättning, av mamma!


En skyddsängel av ''storasyster'' Fia!
Ett kort med hundra kronor och en trisslott av farmor!
En bok av en as schysst kille från festen hos Fia!
Ett kort av moster och co!



Femhundra kronor och ett silver halsband av pappa!




En skärbräda, handdukar, osthyvel, slevar och ett presentkort på 250 kr på H&M av mormor!


En shopping runda på stan av brorsan, då jag köpte ett presentkort på SF Bio och en jeans shorta/tunika!

SHOPPINGEN


Kollegieblock, ett lås och en handkräm, som mamma betalade!


En kofta från H&M för 99 kr!


En adidaströja från Teamsportia, som skulle kosta 699 kr,
men jag fick den för knappt 350 kr!



En halsduk/sjal från Ginatricot för 129 kr!







Peace and Love

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ida Karlsson

Ida Martina Karlsson heter jag och kommer från (Glada) Hudik, Norrland. Är en tjej på 19 år! För tillfället bor jag ihop med min pojkvän och våra två ''kissebebisar'' i vår lägenhet. Jobbar extra medan jag funderar ut vad jag vill göra med resten av mitt liv. Hoppas du kommer att trivas!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela