idamartinakarlsson

ONE OR ANOTHER

Publicerad 2010-09-24 10:50:34 i

Regnet öser ner, himmlen är grå, mitt hår är äckligt, hela jag känner mig äcklig. Jag vill duscha men jag rokar inte, jag kommer ändå lukta stekos igen när jag kommer hem. Så är det just nu! Mamma kommer och hämtar mig om ungefär en och en halv timme. Det var tänkt att jag skulle ta bussen, men mamma glömde bort att ta fram pengarna imorse. Efter att jag har slutat ska jag in på Smycka, där jag tog traguspiercingen. För nu har jag inte inflammation längre. Men örhängen åker i i örat hela tiden. Så jag ska dit och kolla om jag kan få köpa ett nuytt läkörhänge, men som är mycket större, så att det inte kan åka in i örat. Om jag inte t o m skaffar en ring istället, för då kan den inte åka in på något vis. Men vi får se hur det blir! Jag vill i alla fall köpa ett nytt läkörhänge idag, för i helgen ska jag troligtvis till Söderhamn igen, till mormor. Moster och co ska dit så dom vela fira ig, eftersom att dom inte kunde komma på min födelsedag. Men vi ska höra om jag också kan sova hos mormor, för jag orkar inte sova i Robins säng hemma hos Bosse för den är för hård, och jag vill heller inte sov i soffan. Så om jag kan sova hos mormor gör jag nog det, annars blir jag hemma ähär i Hudik. Själv i lägneheten, hur det nu ska j gå för brorsorna och några andra ska dra till Stockholm över helgen. Men nog pratat om detta. Eftersom att det är skitväderoch jag känner mig äcklig så tänker jag bara dra på mig några kläder nu och sedan vänta på mamma. Jah har ändå bara en lektion idag, på CUL, och det är matlagning. Men nu ska jag inte istta här så länge till. Eftersom att jag inte lägger in några bilder (datorn är lite konstig sedan vi formaterade den) så tänkte jag bjuda på en ''Hissar och Dissar lista'' i alla fall!

IDA HISSAR!


Gammlingar som har respekt för oss ungdomar. Jag tycker om, eller snarare älskar, gammlingar som inte sitter och säger ''Dagens ungdommar'', ''Sådär var det inte när vi var i deras ålder'', ''Hur ungdommar har blivit nu för tiden''. Men vet ni vad? Som precis allting annat på den här jorden så förändras även vi, precis lika mycket som ni gör. Jag avskyr gammla tanter och gubbar som blir arga bara man tittar på dom, eller gör någonting som man själv tycker är jätte roligt. Det är svårt att förklara, men ni förstår säkert var jag menar. Ni har s'kert upplevt det själv! Så ni tanter (exempelvis hon på bussen igår) och farbröder som tycker om och respekterar oss ungdommar, tummen upp för er!

Stickat. Det är så jäkla mysigt att dra på sig tights, en snygg stickad kofta och till det en skinnjacka med en stickad halsduk, mössa och vantar till. Det är det som är det bästa på hösten. Annars är hösten ganska så rätt så meningslös enligt mig! Men stckade klädesplagg på sig blir allting så mycket mysigare och framförallt, amn slipper frysa och bli sjuk.

De två senaste filmerna jag såg på bio. Först gick jag med mamam och Bosse och såg ''Bröderna Karlsson'' som var den bästa filmen på riktigt riktigt länge! Och efter det gick jag, Jannike, Robin och Jolla och kollade på ''I rymden finns inga känslor''. Ni har ju säkert sett trailerna till filmerna, och jag lovar er, dom är precis lika bra i filmen som på trailen. Har ni inte sett någon av dessa filmer så MÅSTE ni se dom. Det är mina två nya favorit filmer! ''Bröderna Karlsson'' kommer ut på film som man kan hyra i November tror jag. Så håll utkik efter den!



IDA DISSAR!

Klassrummen. Varenda dag när man kommer in i klassrummet så känner man dirket hur kallt det är där inne. Igår satt jag med mösse och jakca på, och jag frös ändå. Och lärarna har sagt att det har varit såhär i flera år. Men varför gör dom då ingneting åt det? Det är ingen som vill sitta där inne när det är så kallt, för då kan man inte jobba. Så istället går alla ut och sätter sig. Och då är det bara höst nu, hur ska det då vara i vinter?

Reklam. På tv;n alltså. Det är så jäkla drygt! Precis i spänningen av Idol exempelvis. Håller ni inte med mig om att det suger. Det enda bra med det är att man hinner gå på toa.

Detta tråkiga regnväder. När det regnar orkar man inte göra någonting. Man blir nästan lite deppig. Man känner helst för att krypa ner under täcket och ligga där hela dagen lång. Man vill inte göra någonting alls, man orkar ju inte ens gå till skolan. Och dessutom om man ska ut så får man lockigt hår, ia lla fall om man heter Ida Karlsson.






Peace and Love

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ida Karlsson

Ida Martina Karlsson heter jag och kommer från (Glada) Hudik, Norrland. Är en tjej på 19 år! För tillfället bor jag ihop med min pojkvän och våra två ''kissebebisar'' i vår lägenhet. Jobbar extra medan jag funderar ut vad jag vill göra med resten av mitt liv. Hoppas du kommer att trivas!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela