idamartinakarlsson

SÖNDAG

Publicerad 2009-04-05 20:24:05 i

Nu är det redan söndag & imorgon är det skolan igen. Ett plus är väl iaf att vi slutar redan på torsdagen. Så på fredag är vi ledig. Men iaf så har jag haft en skön & rolig helg.

Fredag

Började med plugget. Det gick rätt så fort,sen stan med Cissi. Fick även en kusin idag! Yippie! Senare på kvällen åt vi god mat. Och jag & mamma satt oss framför TV;n med godis,dipp & grönsaker,& kollade på ''Talang 09''. Sen spelade vi ''500'' & dam nolla''. Satt & garvade för en massa roliga saker. Väldigt trevligt & roligt hade vi det! Sen var kvällen slut & vi gick & la oss.

Lördag
Vaknade upp,år frukost & kollade på tv. Så gick jag mest runt i myskläder & tofflor i början. Sen var det ju så otroligt vackert väder,så jag gick ut på en härlig promenad. Sen när jag kom hem så hoppade jag in i duschen & fixade mig,satt vid datorn & sen kom min efterlängtade Jannike hit. Vi började med att sitta lite vid datorn & äta mat. Kycklingfilé,klyftpotatis,grönsaker,bea & limesås.YUM! Sen bestämmde vi oss för att ta mammas cykel & cykla ner till Hemmakväll & hyra någon bra film. Men de visade sig att det var dåligt med luft i däcken,så vi åkte till Statoil för att pumpa däcken först & sen till Hemmakväll. Blev att vi köpte en massa godis &hyrde en film. Det blev ''Ciao Bella''. Vi båda vela ju se den,för vissa har sagt att den är dålig & vissa har sagt att den är bra. Så varför inte liksom? Men när vi väl kom hem efter ungefär 2 timmar(vi var ganska så seg),så kollade vi på ''Djävulen bär prada'',vi alla tre,inkl mamma då,vela se den. Så det blev den ist. Sen kollade jag bara på den i typ en halvtimme,sen somnade jag. Vaknade sen när filmen var slut av att Jannike satt & skrattade & ropade på mig. Men jag var ju så borta. Så jag tog hela godisskålen för mig själv & satt 6 svullade en massa sockriga godisar. Så jag blev pigg & Jannike blev trött. Så vi la oss inne i mammas säng i vardagsrummet för att sova,men jag var ju inge trött alls,så jag & mamma startade ''Pretty Woman'' & Jannike vände sig om & började sova. Men jag somnade efter ett tag jag också. Sen så var det vi tre,brorsorna,en jävla massa annat folk där också,så dom gick ju igenom vardagsrummet för att komma ut på balkongen för att röka. Så det störde ju lite det med.

Söndag

Sen gick dom första hem klockan 4 imorse & dom senaste,dvs Lars & Anton gick hem klockan 6 imorse. Jag vaknade för typ tusonde gånger klockan halv nio imorse & gikc & la mig i min säng ist. Jag kan inte sova i mammas osköna säng. Sen vaknade jag vid elva igen & vid tolv vaknade Jannike.Vi åt frukost & kollade på ''Cia Bella'' som vi hyrde igår. Den var inte dålig,men inte så bra heller. Det var väl typ okej. Men sen efter det satt vi vid datorn & kollade på ''Allt om min buske'' . Garvade en hel del! Sen tog vi oss en cykel tur ut till Maln,där satt vi & pratade &kollade runt lite. Jag hittade även en nyckelknippa med bl a en bil nyckel till en Opel. Den måste ha legat där ett tag för ena nyckel var rätt så rostig. Så Jannike ska lämna in den till polisen . Sen har vi handlat med mamma,& även precis ätit tacos. Sen nu har Jannike precis åkt hem igen. Jag ska sitta vid datorn,röja undan lite på rummet,lägga in lite nytvättade kläder i garderoben & duscha. Allt detta ska jag göra nu innan klockan nio,så jag måste skynda mig. Men sen klockan nio ska jag kanske kolla på Van Vetern. Så nu måste jag verkligen skynda mig. Ha det bäst!



Dom första 30 minuterna är den bra,resten kan jag inte säga,somnade ju sen(som vanligt). ;)


SÅ JÄVLA BRA!


Sådär,inte dålig,men inte så bra heller. Okej film.


HAHA,sjukt rolig film! :)




/ Ida ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ida Karlsson

Ida Martina Karlsson heter jag och kommer från (Glada) Hudik, Norrland. Är en tjej på 19 år! För tillfället bor jag ihop med min pojkvän och våra två ''kissebebisar'' i vår lägenhet. Jobbar extra medan jag funderar ut vad jag vill göra med resten av mitt liv. Hoppas du kommer att trivas!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela