idamartinakarlsson

TRÅKIG & JOBBIG TORSDAG KVÄLL

Publicerad 2009-04-09 22:44:37 i

La in ett inlägg lite tidigare idag. Men tänkte skriva lite till. Jag & mamma har vart på stan för att köpa ett jätte gulligt stort porslins påskägg till Ebba, lite gulliga kill kläder åt lille plutten. Sen åkte vi till ''Hemmakväll' & köpte godis. Också har vi beställt mat från Mcdonalds eftersom att mamma har haft yrsel så okrar hon inte ställa sig & laga mat. Så hyrde vi tre filmer, bl a ''Australia'',den har vi nästan kollat klart. Ska väl fortsätta imorgon kanske. Men den är ju så bra!Sen har vi mest bara svullat. Bara det att brorsan har fest &det blir ju alltid som det blir. Kommer alltid upp slagsmål & en massa andra omogna saker. När tänkte alla växa upp & sluta vara så jävla omogna?! Eller ska alla fortsätta vara såhär livet ut?! Jag fattar inte & vet inte om jag någonsin kommer att göra. Jobbigt är det också,speciellt när man ser självaste slagsmålet. Men men,som sagt var,jag änskar att dom kalla kunde växa upp! Men nu ska jag sitta vid datorn ett tag till,prata lite emd min saknade Karin & sen ska jag väl sova. Om jag nu kan sova pågrund av allt jävla ljud dom för på festen precis här utanför nu. Ha det bäst!


Bl a den här söta lilla jeanshängselbyxan köpte vi till lillkillen,urgullig om ni frågar mig!


Sen köpte vi tre-pack olika blåa strumor till honom. Och en ljusblå mörkblå randig body,ungefär som den bodyn som visas längst ner på bilden. Det är jätte gulligt alltihop. Och jag kan inte vänta längre till på lördag då vi ska till Stockholm & träffa pluuten & äta påskbord med moster,Greger,Ebbis & plutten.



/ Ida ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ida Karlsson

Ida Martina Karlsson heter jag och kommer från (Glada) Hudik, Norrland. Är en tjej på 19 år! För tillfället bor jag ihop med min pojkvän och våra två ''kissebebisar'' i vår lägenhet. Jobbar extra medan jag funderar ut vad jag vill göra med resten av mitt liv. Hoppas du kommer att trivas!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela