idamartinakarlsson

I'M YOUR BIGGEST FAN I'LL FOLLOW YOU UNTIL YOU LOVE ME, PAPA - PAPARAZZI

Publicerad 2009-08-29 22:43:02 i

Det är lördagkväll, klockan är 22.22 & jag är redan trött. Idag klev jag upp klockan 06.00, inte så roligt. Klockan 08.00 for jag & mamma iväg för att hämta brorsan hos hans tjej. Sen for vi mot Söderhamn& mötte upp mormro & morfar & sedan fortsatte vi mot Upplandsväsby. Som jag har berättat flera gånger så skulle ju vi på dop idag. Det var ju min kusin Hugo som döptes. Det var riktigt fint & roligt! Skrattade extra mycket där när Hugo somnade inne i kyrkan när dom stod där framme & prästen pratade. Han tycker väl inte riktgit om det! Tyckte det nog mest var tråkigt men ändå var han bara tyst. Grinade inte en endaste gång, bara skrattade till ibland. Duktig kille det där! Sedan när alla hade åkt hem så stannade vi & hjälpte till med disken & städningen & jag gosade med Hugo som vanligt. Han är så go, lugn, glad & UNDERBAR! Tjejorna kommer ju ställa upp sig på kö efter honom! Sedan for vi hemmåt, stannade & köpte glass & sådant. Så har vi vart i Iggesund & lämnat brorsan hos Lars & åkt genom stan en hel del. Det är ju lyskväll ute så det är mycket folk ute. Ljus inne i stan vid kanalen. Åker man vid hamnen så har dom tänt där, & även på andra sidan havet. Massor! Mycker fint! Och riktigt mysigt!
Just det fick föresten två till födelsedagsprsenter idag! När vi hämtade brorsan så kom han ut med ett kuvert i handen där det stod '' Grattis på födelsedagen! Önskar Joakim o Sofia''. Så det var 200 kr, väl behövliga pengar. Tack så jätte mycket för det! Och sedan när vi var på dopet så kom moster med ett kuvert i handen där det stod '' Ida 15 år. Ett stort grattis. Grattis på födelsedagen Ida!! Det här är ett presentkort på 1 st resa tur & retur till Stockholm för att hälsa på moster & kusinerna. Välj bara när du vill komma! Kramar från Viktoria, Greger, Ebba & Hugo''. Tack så jäte mycket där med! Ska bli riktigt kul! Nu är frågan hur jag ska kunna spara pengar. Nästa måndag ska jag till Sundsvall med mamma, sedan på nått lov med Karin, till Gävle med Cissi & till Stockholm nu då sen. Haha,undra hur det här ska gå. Men det löser jag!
Just nu sitter jag & äter gurka med dipp, MUMMS! Men tänkte lägga mig snart,så trött som jag är. Imorgon ska jag till Jannike klockan 13.00 för att hjälpa henne baka till hennes födelsedag på tisdag då. Får se hur det kommer gå, kommer säkert gå prima! Bilder från dopet kommer senare, imorgon eller på måndag.



Saknar min Karin, men som kommer nästa helg! :D





Peace and Love

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ida Karlsson

Ida Martina Karlsson heter jag och kommer från (Glada) Hudik, Norrland. Är en tjej på 19 år! För tillfället bor jag ihop med min pojkvän och våra två ''kissebebisar'' i vår lägenhet. Jobbar extra medan jag funderar ut vad jag vill göra med resten av mitt liv. Hoppas du kommer att trivas!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela