idamartinakarlsson

BILDER FRÅN MIDSOMMAR,STHLM MM

Publicerad 2009-07-02 17:07:44 i

PHU! Nu rinner svetten verkligen på mig! Bara av att jag har städat hela lägenheten,eller mer tagit undan saker & torkat av & så,plus att jag har städat toaletten & bäddat mammas säng,haha,så forsar svetten på mig. Också är det svin varmt ute,& vad gör jag? Storstädar?! Jag lovade mamm att städa toaletten,& diska,ingenting mer. Och mer kommer det att bli,jag ska dammsuga & skura också. Vad är det här,jag har fått ett städryck helt enkelt! Egentligen var jag jäkligt sugen på att åka ut till någon badstrand & bada,fan vad skönt det skulle vara! Men jag får väl steka ute på balkongen istället då & sedan ta en iskall dusch. Det skulle inte sitta helt fel! Nu har min ena brorsa & Lövis,åkt buss ut till Mlan,tror jag att det var. Och min andra brorsa sitter vid datorn. Så nu ska jag passa på snart att dammsuga & skura. Riktigt duktig jag är ibland! Jag tänkte bara lägga in lite bilder från midsommar,Sthlm,Snarböle mm. Jag visste inte vart kamerakabeln var förut men jag hittade den idag. Så här kommer lite bilder,eller ganska så många.

MIDSOMMAR























Otroligt lyckad midsommarafton,bortsett från alla myggor mm,men det var riktigt trevligt med roligt folk! Tack så mycket!



STOCKHOLM































Tack för dagen,det var god mat,roligt att träffas & mycket trevligt! Tack så mycket!

SNARBÖLE HOS MORMOR & MORFAR





















Tack för dessa dagar! Det var riktigt kul!





Peace and Love

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ida Karlsson

Ida Martina Karlsson heter jag och kommer från (Glada) Hudik, Norrland. Är en tjej på 19 år! För tillfället bor jag ihop med min pojkvän och våra två ''kissebebisar'' i vår lägenhet. Jobbar extra medan jag funderar ut vad jag vill göra med resten av mitt liv. Hoppas du kommer att trivas!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela