idamartinakarlsson

17 MARS

Publicerad 2009-03-17 18:14:58 i

Förlåt förlåt & åter igen ,förlåt! Jag vet att jag inte vart aktiv på bloggen,men de är inte kul att blogga när man inte vet hur man fixar headern. Ska försöka kolla om de finns någon som kan hjälpa mig. Men ska iaf försöka vara mer aktiv här än på bilddagboken, vissa klagar att jag skriver för mycket & tycker jag ska skaffa en blogg. Men de har jag ju,men som sagt var,de blir inte kul! Men slut pratat om det. Tänkte göra ett,eller två inlägg här nu idag. Enjoy!

dagen;

matte
handledartid
NO
lunch
svenska
NO
idrott


Matten jobbade vi bara på. I början satt jag bara & klodde på alla andra,men sen vart de full rulle på mig & jag jobbade nästan 3 sidor! Handledartiden fick vi inte reda på nå spec. Rektorn Anders,vi har nämligen två rektorer?`Ställde fårgan på ett papper,som jag tror han har frågat alla klasser,vart mobbing på skolan sker. Om de sker. De var typ den dummaste frågan jag har hört. Det kan hända PRECIS överallt! De är ju ite så att precis precis här på den här bänken brukar man mobbas. Aja,dum fråga tycker iaf jag! NO hade vi genomgågn på mvg frågorna & jobbade vidare. Nu är jag klar,bara en jävla massa inpluggning som ska göras nu,så kommer provet nästa vecka. Usch! Svenskan var väldigt rolig idag. Jag,Josse,Petra & Wille kom in på ett trevligt haah,samtalsämne. Tror nog jag inte har skrattat så mycket på en svenska lektion. Sjukt roligt var det! Även om inte Inger tyckte om att vi satt & skrattade hela tiden. Hon verkade rätt så sur idag tycker jag...NO skulle vi labba. Roligt var de,även om inte jag vågade hålla i provröret när Mattis skulle komma med tändsticka. Men jag är ju så,jag är en liten mespropp när de gäller sånt,hehe. Kul var det iaf. Och idrotten,Oh! Vi hade styrka/kondition. De var sjukt jobbigt men efteråt var de sjukt skönt. Gav iaf järnet & de är ju huvudsaken! Nu är jag äntligen hemma,efter att har gått från plugget hit hem till Solbågen i det strålande vädret! Jag fattar inte? Förra veckan var de bara pissväder hela tiden & nu den här veckan är de helt plötsligt tort på marken & solen bara skiner så amn blir bländad. Men jag ska absolut inte klaga! BAara det att nu har ju snön smällt & ligger ist i stora jävla vattenpölar på gatorna. Var så nära på att bli dyngsur när jag gick hem nu. De kom en bil & åkte i en väldigt dtor & djup vattenpöl,så vattnet bara sprutade,men jag hade som tur var inte kommit så långt. Phu! Men nu ska jag läsa lite bloggar,packa upp,slöa,kanske röja lite här & sen ikväll blir de äta & kolla på ''Den rätte för Rosing''. Skulle egentligen kolla på Andra Avenyn här nu ikväll också,men de behöver ja ginte för de såg jag redan igår kväll,så ikväll kan jag lägga mig tidigt. Men nu ska jag kila. Ha de bäst!

                 / Ida ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ida Karlsson

Ida Martina Karlsson heter jag och kommer från (Glada) Hudik, Norrland. Är en tjej på 19 år! För tillfället bor jag ihop med min pojkvän och våra två ''kissebebisar'' i vår lägenhet. Jobbar extra medan jag funderar ut vad jag vill göra med resten av mitt liv. Hoppas du kommer att trivas!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela