idamartinakarlsson

FREDAG, SISTA DAGEN INNAN LOVET & IMORGON VÄNTAR EN TRE TIMMARS LÅNG BUSSRESA TILL STOCKHOLM

Publicerad 2009-10-23 13:45:02 i

Igår var datorn otroligt segt, allt bara laggade, internet la av ett tag & allt var bara skit med datorn. Så det blev alltså inget inlägg då! Men idag tänkte jag göra ett inlägg. Idag har vi som alla fredagar en mycket härlig fredag. Börjar med a-pass, precis lagom så kan man jobba ikapp det man ligger efter i. Eller som i det här fallet så gjorde jag klart en engelska uppgift som jag måsta göra på lovet nästa vecka istället. Super bra! Andra lektionen hade vi bild & nu har jag gjort ännu mer på min staty som jag ska göra i gips. Får se resultat sen när den är klar, hoppas det blir fint. Så i slutet av timmen där så gick brandalarmet, men det var bara brandövning. Men en sak har jag tänkt på. När larmet går så hör man det inte om man är längst upp, vilket inte alls är bra. Och sedan så sölar alla ut också därför att larmet har gått för många gånger & det har inte varit någontign förutom en gång när det var någon gas sak som spred sig. Men hur som helst, vad gör man då om det är brand om alla segar ner för trapporna?
Efter det åt vi i alla fall lunch, spelade kort & klockan 12.00 började idrotten. Badminton. Yey! Riktigt rolig var det, speciellt när man hamnar i ett riktigt super gang! ;) Nu har jag i alla fall cyklat hem i regnet, är helt slut. Tänkte ta mig en varm skön & härlig dusch & sedan tänkte jag faktiskt ta mig i kragen & baka cupcakes. YUM! Jag älskar cupcakes, godast är dom om dom är varma. Ååå, det vattnas i munnen bara jag tänker på det! Jag tänkte även ringa my baby Jannike & höra om hon skulle vilja komma hit ikväll så jag hinner träffa henne innan jag åker till Stockholm. Vilket jag gör imorgon, imorgon åker jag till Stockholm. Till moster, kusinerna & Greger, kommer bli sjukt kul, jag längtar så! Kommer väl bli shopping, mys, lång promenader, gå på stan, fika & super trevligt! Så ikväll blir det väl en massa mys med mamma & brorsorna & kanske Jannike också då, mysigt mysigt! Packa ska jag ju också göra. Jag hatar att packa! Så imorgon går bussen vid tio tiden någon gång & jag kommer hem nästa fredag vid sex tiden. Så kanske jag säkert får låna Gregers eller mosters dator också så jag kommer säkert slänga in nått inlägg när jag är där så får ni höra hur jag har det. Om inte så kan jag inte sitta vid datorn eller någonting liknande. Men nu ska jag lyfta på rummpisen & baka.








Peace and Love

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ida Karlsson

Ida Martina Karlsson heter jag och kommer från (Glada) Hudik, Norrland. Är en tjej på 19 år! För tillfället bor jag ihop med min pojkvän och våra två ''kissebebisar'' i vår lägenhet. Jobbar extra medan jag funderar ut vad jag vill göra med resten av mitt liv. Hoppas du kommer att trivas!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela