idamartinakarlsson

BOM BOM POW

Publicerad 2009-09-11 14:17:14 i

Idag mår jag lite bättre om man jämför med igår. Jag & mamma satt & grät i två timmar igår. Men idag mår jag bättre. Fast börjar känna mig lite deppig nu känner jag. Vi ska till morfar, säga hejdå en sista gång. Idag är det sista gången jag kommer se morfar. Usch det känns så konstigt,han som alltid har varit där. Hur som helst så ska jag & mamma till honom på sjukhuset då klockan tre,alltså om en timme. Sen ska vi åka iväg & köpa nya gardiner till rummet & kanske kolla på lite annat. Sås ka vi en sväng till Hertz för att hämta en häftpistol & saker till pappa. Sen ikväll kommer ju Gun, så då blir det väl att man spelar kort eller nått med dom två gammlingarna. Imorgon ska jag & Jannike ha en kväll, massa mys & käka på texas. Låter som om vi är tillsammans haha! Men vi ska bara ha en bästiskväll, ska bli riktigt rolig. Känner att jag måste få prata med någon, då passar sin bästa vän perfekt.
Skoldagen föresten har gått riktigt fort. Började med a-pass. Blev att jag jobbade lite med spanskan. Så var det fotografering, fotografen var helt fucked up. Jävla sur gubbe, blä på honom. Så tycker jag att han var äcklig på nått sätt haha! Sen blev det lunch, gröt,mumma. Så sen drog jag & Matti iväg på moppen till Björkberg där vi skulle ha idrott. Orientering. Haha, jag är sämst på orientering. Verkligen '' vilse i skogen vandrar jag omkring, jag vandrar omkring & jag hittar ingenting..''. Verkligen så är det! Men det gick rätt så bra. Av tre kontroller(vi hann inte mer för Linda & Linn skulle iväg) vi hittade så fann jag två av dom. Inte illa för att vara mig,Ida Karlsson. Kändes lite konstigt att vara där bara. Det var ju där jag var när jag fick reda på att morfar var död. Men det gick bra. Tände föresten ett ljus först hos mamma & sen hos pappa & ett foto bredvid. Så han var med oss hela tiden. Men nu måste jag verkligen sätta fart & lyfta på aset. Har lovat pappa att städa toaletten innan jag går, hur jag nu akn vara så dum & lova en sån sak? BLÄ. Kanske kommer ett inlägg senare.



I LOVE YOU I LOVE YOU I LOVE YOU I LOVE YOU

Snälla kom tillbaks nu då..





Peace and Love

Kommentarer

Postat av: karin

Publicerad 2009-09-11 16:16:50

lilla vännen<3

din morfar är med dig vart du än är <33

o jag finnns jämt för dig ida<3

Postat av: Ida

Publicerad 2009-09-12 10:13:17

Men jag känner mig ändå så ensam, för att han saknas här i livet. Jag hade inte kunnat förställt det här. Han hade bara ont i magen & det gick för långt! :'(

Jag är så tacksam för att jag vet att du finns här för mig <33

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ida Karlsson

Ida Martina Karlsson heter jag och kommer från (Glada) Hudik, Norrland. Är en tjej på 19 år! För tillfället bor jag ihop med min pojkvän och våra två ''kissebebisar'' i vår lägenhet. Jobbar extra medan jag funderar ut vad jag vill göra med resten av mitt liv. Hoppas du kommer att trivas!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela