idamartinakarlsson

COME ON NOW WHAT YOU WAITING FOR,FOR,FOR

Publicerad 2009-09-16 22:36:18 i

Snabbt inlägg,klockan börjar närma sig halv elva nu. Dagen började med att jag sov lite extra, vaknade men somnade om till halv sju. Så det var bara att slänga på sig kläder, käka frukost & allt annat som skulle göras. Så fort upp på cykeln & iväg. Hann iaf i tid. Vi började med SO. Gud vad jag har kommit på att jag verkligen inte tycker om SO längre. Jag fattar ingenting,tycker det vi håller på med just nu är otroligt ointressant & onödigt att veta. Men det är ju vad jag tycker de. Efter det hade vi löpning runt lillfjärn. Så skulle man gå/jogga/springa två varv. Jag känner verkligen att jag MÅSTE kämpa upp kondisen en aning. Fy fan vad dålig den är! Jag joggar typ mindre än halva varvet, går halva & springer resten igen. Men jag klarade ju iaf godkänt. Så nu såfort jag känner att jag inte har någonting att göra så kan jag gå till Lillfjärn & prova,ta tid & försöka så kanske jag klarar det nästa vecka. Kankse jag får ett väl godkänt. Jag vill ju så gärna! Hur som helst så kom jag på sedan att jag glömt handduk, så det är bara att ta på sig kläderna igen, känna sig äcklig & nöjja sig med det. Kände mig riktigt äcklig! Så hade vi spanska. Som igår,så jobbade jag på riktigt bra idag också. Efter det hade vi engelska & sedan svenska. Och eftersom jag lyckades läsa ut boken igår så kunde jag börja med självaste arbetet. Så nu är jag igång. Så slapp vi matten för att lärare skulle iväg & vi slutade. Så när ja gkommer hem ringer Jannike,kommer hit. Vi kollar på Andra Avenyn, Riverside. drar ner till Kvantum & köper en massa godis. Och då menar jag verkligen mängder av godis. Usch,tjockisar vi är! Så sätter vi oss & kollar på min nya favorit serie igen, Rierside. Otroligt bra serie,I LOVE IT! Så sedan blev det yttärst lite pluggande & så mat, idol & sen skulle hon dra hem. Så nu sitter jag här nyduschad & klar för att göra kväller. Känns riktigt skönt! Så nu ska jag sussa.


En vecka sedan du gick bort. Jag har fortfarande inte fattat det. Och som jag sagt förut...det kommer jag nog aldrig göra heller. Och 26 september begravs du.
På fredag fyller Joakim 20 år. Det första han sa dagen allt hände var ''Mamma bara så du vet tänker inte jag fira min 20-årsdag nu..'' ''Joakim,det hade inte morfar velat att du inte skulle göra..''. Så nu kommer han fira den ändå. Men utan dig. Allt kommer kännas så konstigt. Ingen kommer bli sur över att det inte blir smörgåstårta, ingen sitter & tjatar på om maten/kaffet är klart. Ingenting kommer nånsin bli som vanligt igen.
Många saker i livet kommer att saknas. Ingen som:
ringer & säger ''Hoho finns det några snälla barn här?'' Och man själv svarar ''Hej morfar''
suckar när man frågar om man ska spela kort
sitter & retas så man blir lite små irriterad.
Men värst av allt. Jag kommer aldrig någonsin mer få krama om min morfar och höra på hans underbara röst.. Det gör ont.. :'''''(






Peace and Love

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ida Karlsson

Ida Martina Karlsson heter jag och kommer från (Glada) Hudik, Norrland. Är en tjej på 19 år! För tillfället bor jag ihop med min pojkvän och våra två ''kissebebisar'' i vår lägenhet. Jobbar extra medan jag funderar ut vad jag vill göra med resten av mitt liv. Hoppas du kommer att trivas!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela