idamartinakarlsson

JAG FICK LÅNA EN ÄNGEL SOM SPRED SITT LJUS I MITT LIV I VARJE ANDETAG

Publicerad 2009-09-12 10:32:41 i

''Jag fick låna en ängel som spred sitt ljus i mitt liv i varje andetag. DU TOGS BORT FRÅN MIG ALLDELES FÖR TIDIGT. Jag fick låna en ängel för en stund..''

Låten hör till morfar.


Igår blev det först hemgjord snitsel, mumms. Bara det att vad jag än kollar på,tänker på,lyssnar på, så går allting till morfar. När vi satt & åt middag igår så kollade jag bara på saltkaret. Då blev jag alldeles tårögd & deppig & vela inte äta nästan. Bara för att jag kom på att morfar alltid skulle ha salt till maten, även om man redan haft salt i maten sås kulle han ha. Bara sådana små saker kan få en att må så dåligt. Tidigare igår frågade jag mig själv, när kommer det här ta slut? Men nu vet jag att det kommer det aldrig göra.

Just nu är Jannike i stallet & jobbar & ska sen till Color Box & fixa naglarna så sen ska hon & jag mötas på stan & gå till Texas & kolla om det finns nått bord där. Så måste jag hem till mamma 6 hämta pengarna. Men hur jag ska komma dit vet jag inte. Men det ordas väl på nått sätt.
Sitter & lyssnar på låtar som jag skulle vilja ha med på begravningen, bl a:
Shirley Clamp - Jag fick låna en ängel
Lasse Berghagen - Du kommer alltid att vara en del utav mig
Björn Afzelius - Tusen bitar
Björn Shifs - Håll mitt hjärta
Micael Jackson - Your not alone

Nu ska jag ta & fixa mig, duscha & så. Läsa måste jag också göra...



<3





Peace and Love

Kommentarer

Postat av: anna

Publicerad 2009-09-12 16:02:36

hur mår du? hihi. Frågestund på min blogg =)

Postat av: anna

Publicerad 2009-09-12 16:02:36

hur mår du? hihi. Frågestund på min blogg =)

Postat av: Ida

Publicerad 2009-09-13 00:02:08

Sådär. Det kommer aldrig bli som det var & jag kommer alltid känna att någonting kommer fatttas. Och tårarna kommer aldrig ta slut. Men det kommer bli bättre & bättre för varje dag,men ändå inte bra. Om du förstår hur jag menar? :(

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ida Karlsson

Ida Martina Karlsson heter jag och kommer från (Glada) Hudik, Norrland. Är en tjej på 19 år! För tillfället bor jag ihop med min pojkvän och våra två ''kissebebisar'' i vår lägenhet. Jobbar extra medan jag funderar ut vad jag vill göra med resten av mitt liv. Hoppas du kommer att trivas!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela