idamartinakarlsson

BABY BABY BABY

Publicerad 2010-04-02 01:03:31 i

Oj, klockan är snart ett och jag är fortfarande uppe. Icke bra alls. Men då kanske jag kan sova ut imorgon, jag kan ju alltid hoppas.
Jag har varit fullt upptagen med att käka jätte god middag, och kollat på ''Life of Ryan'' och episodes från den andra säsongen av ''16 and pregnant''. Det är så bra! Men jag har intekollat klart på alla avsnitt, så då har jag att göra imorgon.
Och jag måste berätta världens gulligaste sak. Jag och Bosse satt inne i vardagsrummet och kollade på Johan Falk, och mamma kommer in och säger att det är mat. Så reser vi på oss och tänker gå in till köket för att äta. Och när vi är på väg dit så plingar det på dörren och det första Bosse säger är:
- Påskkärringar!
Så mamma går och öppnar och där står det två små påskkärringar, alltså inte mer än fem år var dom. Och den minste babblade på med mamma medan mamma hämtade godis, och hon följde t o m in en liten bit, HAHA. Så där stod jag och Bosse och skrattade. Och sedan stannar hon i hallen då, och vet ni vad hon skriker/säger högt:
- Pengar, jag vill ha pengar!! Jag har inga pengar..
Och då säger den lite äldre som står bakom:
- Jag har pengar, jag har ... kronor.
Och då säger minstingen igen:
- Jag har inga pengar..
Och hon ser jätte ledsen ut, säger det med världens gulligaste och sorgsnaste röst och kollar ner i golvet. Och då blir jag helt till mig och står där och tycker synd om henne och är nästan på väg att börja grina. Det är så typiskt mig. Och efter det var jag på väg att springa in på mitt rum och hämta lite mynt, men jag hann inte och gjorde det inte. Och efter det fick jag världens störtsa jävla ångest och fick världens panik, bara för att jag inte gav pengar. Men det var bara för att hon var verkligen jätte ledsen över att hon inte hade nå pengar. Gullplutten! Jag lovar att nästa år ska du få!
Hur som helst så är klockan definitivt snart ett nu, så jag ska ta och lägga mig och sova. Men först tvätta mig och borsta tänderna.








Peace and Love

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ida Karlsson

Ida Martina Karlsson heter jag och kommer från (Glada) Hudik, Norrland. Är en tjej på 19 år! För tillfället bor jag ihop med min pojkvän och våra två ''kissebebisar'' i vår lägenhet. Jobbar extra medan jag funderar ut vad jag vill göra med resten av mitt liv. Hoppas du kommer att trivas!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela