idamartinakarlsson

LIVE BEFORE YOU DIE

Publicerad 2010-04-04 12:17:21 i

Gårdagen var riktigt rolig och riktigt trevlig! Vi åkte ner strax efter tio och resan gick faktiskt skapligt fort. Så började vi med att käka lite mackor när vi kom, jag och Ebba färgade ägg. Vilket förövrigt var jätte roligt! Och efter det gick vi alla upp och kollade på övervåningen, dom har nämligen gjort om där. Dom har gjort klart Ebbas rum, och även Hugos rum, och nu är det nya toaletten klar. Det blev super duper snyggt! Jag kan ta kort och visa er när jag kommer hem från Stockholm nästan söndag. Super fint blev det i alla fall! Och nu har de bara köket kvar som ska fixas, och det kommer nog också bli super snyggt! : )
Senare öppnade Ebba alla sina påskägg och sådant, och även Hugo öppnade sina. Gud så saker dom fick! Det var som julafton för dom. Sedan kom allt folk, vi blev tolv stycken. Och vi åt, och åt, och vi åt lite till. Så til slut satt alla och gnällde på hur mätta man var. Och även efterrätten spällde vi i oss. Usch! Och sedan var det present öppning för födelsedagsbarnet Hugo, och han fick massor av fina saker. Sedan bar det av hemmåt! Och när vi kom hem trodde vi alla att vi skulle lägga oss och sova, men vi körde iväg och köpte lite gotta istället och kom i säng strax efter tolv. Vi kollade på en jätte bra film på kanal fem, jag minns inte vad den heter, jag minns bara att den är jätte bra.
Idag vaknade vi alla tre vid halv tolv tiden, dvs för ungefär en timme sedan. Vi har precis ätit frukost, men jag åt inte alls något mycket. Jag mår illa, jag vet inte vad det är. Hoppas bara att jag inte är på väg att få magsjuka coh ska ligga och spy i två dagar. Jag har varken lust eller ork.
Idag vet jag inte riktgit hur vi ska göra. Om vi stannar här tills ikväll, eller om vi ska åka hem nu på förmiddagen eller så. Vi har min bror hemma som började festa redan klockan halv nio, igår morse, och som ringde till mamma och önskade glad påsk en tre till fyra gånger. Och då är det inte Linus man pratar med, då är det fulla Linus man pratar med. Men men, vi vet alltså inte hitills hur vi ska göra. Men vi kommer väl på det så småning om.
Men nu ska jag lägga mig i sängen en stund till och se om illamåendet går bort eller om det tänker fortsätta. Om jag inte startar en film och ollar på. Vi får väl se! Jag ska även ringa Jannike coh prata lite med henne, mend et får vänta. Just nu känner jag att jag bara måste lägga mig ner och vila.






Peace and Love

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ida Karlsson

Ida Martina Karlsson heter jag och kommer från (Glada) Hudik, Norrland. Är en tjej på 19 år! För tillfället bor jag ihop med min pojkvän och våra två ''kissebebisar'' i vår lägenhet. Jobbar extra medan jag funderar ut vad jag vill göra med resten av mitt liv. Hoppas du kommer att trivas!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela