idamartinakarlsson

WE NO SPEAK AMERICANO

Publicerad 2010-08-02 12:49:22 i

Nu har jag inte uppdaterat här på nästan två veckor. Men det är jobbigt nog att komma hem och ska hinna ikapp att läsa alla andra bloggar som man inte läst på ett bra tag. Så först idag får det bli lite uppdatering här! På Gotland var det grymt roligt! Vi hittade på mycket saker, hade lite otur med vädret. Tre dagar regn och två dagar sol. Men det var kul ändå! Jag rokar inte berätta så detaljerat, men vi gjorde ju en hel del under tiden vi var där. Vi åkte till Hemse, Hoburgen, Visby, Klintehamn och många andra ställen. Vi gick på stan och kollade i affärer, jag såg otroligt mycket snygga killar. En sak är säker, Gotland är rikt på snygga killar! Vi åt glass på Sveriges största glassbar och gick i hamnen och kollade på fläskbåtarna för flera miljoner. Vi drog iväg på Boda Borg, och vi så jäkla usla så det blev grymt roligt. Vi var så dåliga så det blev roligt. Vilken jävla dag!Och det var alltså skit kul på Gotland. Väldigt roligt att få träffa gudmor, Johan, Frans och Ossian igen. Och min kossa Ida såklart!
Sedan när vi kom tillbaka till fastlandet åkte vi hem till min mosters hus som vi fick låna i två dagar. Och sedan stack vi direkt in till självaste stan med pendeln. Och där gick vi hur länge som helst. Vi gick och gick och gick och gick.. Tillslut var vi på Söder, och sedan skulle vi ju tillbaka till gammla stan också för att ta pendeln hem. Men det var ritkigt roligt! Vi åt grekiskt, satt på en mysig ute servering vi ett torg, vi till slottet och kollade. Då kom vi precis i tid när vakterna skulle springa runt och ha sig. Jag vet inte vad det kallas, dom skulle byta vakt tror jag. Jag har en massa bilder. Riktigt spännande var det i alla fall! Och vi hade tur med vädret. Så å kvällen när vi kom hem igen gjorde vi iordning tacos och satt oss ute och åt för att det var så varmt. Sedan blev det tv tittande och godis. Och sedan åkte vi hem på torsdagen, lagom planerat för sedan blev det ju översvämning i Stockholm. Och vi stannade i Söderhamn hos Bosse till på fredagen. Och hela helgen har jag spenderat med Janniek hemma hos henne. Och vi har mest bara degat, bakat kakaor, vi hyrde Glee och kollade på det. Och dessa två veckor har alltså varit skit roliga! Och nu är jag hemma, det är vädligt skönt. Få sova i sin egen säng, sitta vid datorn, bara att vara hemma liksom. Borta bra men hemma bäst. That's the way it is!
Idag, måndag, har jag lite att göra. Jag ska alldeles strax hoppa in i duschen, sedan vid fyra kommer mamma och hämtar upp mig, så ska vi lämna tillbaka Glee och åka och handla. Sedan vet jag inte vad jag ska göra. Kanske packa, igen. För imorgon hämtar Bosse, Robin och Mari upp mig, dom ska hämta en vattenskoter här i Hudiksvall, så då akn jag åka ner med dom. Så släpper dom av mig i Snarböle. Och på onsdag åker jag ner till Stockholm igen med moster och kusinerna. Så det ska bli riktigt roligt! Men nu ska jag lyfta på rumpsteken och dra mig in mot duschen.




Fasen vad kul vi hade på familjegrillningen och fyrhjulningsåkandet!
Det måste göras igen! : )







Peace and Love

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ida Karlsson

Ida Martina Karlsson heter jag och kommer från (Glada) Hudik, Norrland. Är en tjej på 19 år! För tillfället bor jag ihop med min pojkvän och våra två ''kissebebisar'' i vår lägenhet. Jobbar extra medan jag funderar ut vad jag vill göra med resten av mitt liv. Hoppas du kommer att trivas!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela