idamartinakarlsson

ALLSÅNG PÅ SKANSEN

Publicerad 2010-01-27 20:07:20 i

Nu har jag kommit hem från Tre Bockar där vi har varit och käkat. Jag blev proppis mättis! Medan vi satt där och åt kom branbilen och akutbilen till möjlen. Ungefär till Hemmakväll, jag antar att de var någon bil eller någonting som hade åkt in i en snödriva eller gjort någonting. I denna jävla lilla skitstad är dom SMÄMST på att ploga. Vad fan tänker dom med? Jävla skit kommun!
Just nu sitter jag och lyssna på musik, jag nördar Nic and the family - Hej hej Monika, jag älskar den av någon anledning? Men jag ska snart lyfta på rumpsteken och dra mig till den kokande grytan. MOHAHA, sämst humor, nej jag ska bada. Fast det kanske ni förstod att jag menade? Jag har verkligen usel humor, var den ns någon som fattade det där, förutom jag? Jag har väl fått min hemska humor av min pappa.
När jag har badat, vilket bara blir en snabbad, så tänker jag röja lite på rummet, ringa mamma och sedan ska jag även hinna plugga tänkte jag. Om jag integ ör det imorgon och lägger mig tidigt ikväll. Vi får väl se, jag ska plugga SO på a-passet på fredag också.

Av någon konstig jävla anledning får jag världens sommarkänsla när jag lyssnar på den här låten: http://www.youtube.com/watch?v=NOQVH4vwIUU, och samtidig kollar på dessa bilder! SOMMAAAAR VART ÄR DU?!













Tänk inte på vilken artist det är på scenen på sista bilden, men jag tycker bakgrunden såg så sommrig ut.
Den är ingen sommar utan Allsång på Skansen. Det bara är så! :)







Peace and Love

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ida Karlsson

Ida Martina Karlsson heter jag och kommer från (Glada) Hudik, Norrland. Är en tjej på 19 år! För tillfället bor jag ihop med min pojkvän och våra två ''kissebebisar'' i vår lägenhet. Jobbar extra medan jag funderar ut vad jag vill göra med resten av mitt liv. Hoppas du kommer att trivas!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela