idamartinakarlsson

DEN RÄTTE FÖR ROSING

Publicerad 2010-01-04 01:15:16 i

Det blev lite ändrade planer. Egentligen var det tänkt att jag och Jannike skulle träffas när hon kom hem, men det dök upp en sak så vi sa att vi skulle ses imorogn istället. Men det går så bra så, då ska vi bara gå på stan och strosa runt lite, aknske ta en fika och bara vara. Det är helt okej det med!
Nu ivkäll har jag hunnit bada två gånger. Första gången för att göra mig lite fräch och andra gången för att jag frös som en tok och jag inte hade någonting annat för mig. Så jag har legat i badet med chokladpraliner, dricka och en Elloskatalog. Det var super härligt!
Men annars har jag bara haft det tråkigt.. Det fanns ingenting bra på tv, förutom Ondskan som jag hann se i 40 minuter. Jag hade ingenting att göra på datorn och jag bara låg och vilade.
Just nu är klockan 00.25 och jag sitter här och har det ungefär lika tråkigt. Men jag kollar faktiskt på Den rätte för Rosing. Och jag funderar även på om jag ska kolla lite på Ensma mamma söker, jag har ju faktiskt ändå ingenting annat för mig. Just nu är det ishockey på tv. Jag kollade i början, men drog mig istället hit till datorn.
Klockan 02.55 inatt så är det ännu mer ishockey. Men då är det Sverige - USA, så det känns som ett måste att kolla på eftersom att det är semifinal.
Men det är ju ett tag till det. Och jag har ju ingenting att göra som jag inte haft de senaste kvällarna. Så det får bli att jag fortsätter att göra tråkiga frågelistor och lite annat. Men det får ni faktiskt stå ut med!

---------------------------

Hejsan! Jag tänkte berätta lite om mig själv.
Jag heter Ida och mina vänner kallar mig Äckel-Ida. Jag älskar att  köra på katter med cykeln och att leka prinsessa är också ett av mina stora intressen. Jag tycker absolut inte om att leka med min mamma för jag har hört att man kan dö om man gör det. Jag bor i en lyxvilla och där bor också min älskade pojkvän. Vi har ofta trevligt tillsammans, fast de kan vara lite tjock. Nu vet du lite om mig. Hoppas du har ett lika deprimerande liv som jag har det!

Månad du är född i:
Januari - Söta
Februari - Porr
Mars - Data
April - fjortis
Maj - Lilla
Juni - Naken
Juli - Nörd
Augusti - äckel
September - Emo
Oktober: Mumien
November - Brat
December - Ful
(+ namn)

Vilken färg du har på tröjan:
vit - äta grodor
svart - skära mig
grön - äta gräs
gul - porra mig
blå - spränga brevlådor
röd - köra på katter med cykeln
rosa - äta kossor
annan/övrigt - kasta hamburgare på tanter

Vilken färg du har på underkläderna:
vit - leka i sandlådan
svart - spela wow
grå - krossa tv apparater
blå - ha kuddkrig med min fiende
gul - spela fotboll med zlatan
röd - leka med kattungar i sängen
annan/övriga - leka prinsessa

Vad du har för frisyr:
Tuperat - äta hundar
utsläppt - kolla på porr
uppsatt - leka med min mamma
"fluffat" - cama med peddos
krulligt/lockigt - lyssna på musik
helt ofixat - sova

Vilken färg du har på tapeterna:
Orange - bli uppäten av gorillor
vit - dö
blå - bli sciztrofren
röd - bli trött
svart - bli ledsen
lila - bli en häst
annan/övrigt - bli fjortis

Hur många är ni i er familj:
1 - på ett hotellrum
2 - på en vind
3 - i djungeln
4 - i en soptunna
5 - i en lyxvilla
6 - i en träkoja
7 - hos trollen
8 eller mer - hos kossorna

Någon du älskar:
frivilligt

Vilken färg du har på strumporna:
Svart - fisig
vit - porrig
blå - trött
gul - sexfixerad
grön - kannibalisk
orange - sur
röd - PMS:ig
annan/övrigt - tjock

Ditt favoritdjur:
Hund - deprimerande
Häst - tröttsamt
Kanin - trevlig
katt - roligt
annat/övrigt - fnissigt


---------------------------





Varma bad


Det finns ingenting bättre än att lägga sig i ett varmt och härligt bad om man är trött eller frussen. Då kan man efteråt om man är trött, slänga sig i sängen och man somnar då väldigt fort. Och om man är frussen så kan man ta på sig raggsockar, mjukisbrallor, flecce och halsduk. Underbart!

Sommar


Sommar är det absolut bästa jag vet! Sommaren är underbar! Man behöver inte klä på sig nå mycket alls, det är varmt, man kan sola och bada, ragga killar, vara ute länge länge på natten utan att frysa. Och det blir nästan aldrig mörkt, inte ens på natten. Och sist men inte minst, man kan åka nästan hur mycket båt som helst! STORT TUMMEN UPP FÖR SOMMAREN!







Att känna sig ensam

Ibland kan det vara skönt att vara ensam om man känner för det, är irriterad eller någonting annat. Men det är int kul att känna sig som världens ensamaste människa. Vilket jag har kännt mig de två seanste dagarna. Eftersom att varken Jannike eller Karin har varit här. Och när amn känner så coh inte ens har någonting annat för sig att göra och bara har tråkigt. Så gör det sig att man känner sig ensamas i världen och man blir enbart deppig.

Vinter

Ska jag vara helt ärlig så HATAR jag vintern. Det enda roliga med vintern är att då är det julafton, nyårsafton och stor mellandagsrea. Och ibland är det också kul att åka pulka, spark och sådant. Men annars är vintern ett stort minus för mig. Speciellt när det kommer en meter snö, dom plogar inte vägarna, tillslut blir allting slask och nej, ingentign för mig helt enkelt. Plus att man måste dra på sig så oerhört mycket kläder för att föröska slippa frysa, vilket man gör ändå. BLÄ!








Peace and Love

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ida Karlsson

Ida Martina Karlsson heter jag och kommer från (Glada) Hudik, Norrland. Är en tjej på 19 år! För tillfället bor jag ihop med min pojkvän och våra två ''kissebebisar'' i vår lägenhet. Jobbar extra medan jag funderar ut vad jag vill göra med resten av mitt liv. Hoppas du kommer att trivas!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela