idamartinakarlsson

GYMKORT

Publicerad 2010-01-08 00:50:47 i

Det blir ett snabbt inlägg här nu, jag har nämligen lovat mamma att lägga mig tidigare ikväll. Jag har tagit ett varmt bad ikväll, som vanligt jätte skönt! Och jag har också som jag sade, diksat, och mamma blev verkligen super glad.
Amelie smsade mig förut och frågade om jag vela hänga med henne och två andra till Håstaholmen på Bodypump imorgon. Så vi bestämde att jag och Jannike skulle hänga med. Men när jag går in på deras hemsida så står det ingenting om att det ens är någon Bodypump imorgon, och det står inte att det är gratis vilket Amelie sa att det är, och sedan stog det också att man måste vara över 16 år för att ens få träna det. Så det skets sig för mig. Och Jannike med. Men jag och Jannike har bestämt att vi ska efter att jag har varit i Sundsvall, gå till KV och köpa gymkort där. Ska bli riktigt skönt att träna faktiskt! Jag har inte varit igång sedan jag slutade med cheerdancen, och det var några år sedan. Så det ska bli fruktansvärt kul!
Vi får se vad jag hittar på imorgon. Antingen blir det bara en hemma dag som alla de andra senaste dagarna har varit, eller så slår jag en signal till Cissi och hör vad hon har för sig. Vi sade faktiskt att vi skulle umgås nu på jullovet, men det har vi inte gjort ännu. Så det vore extra kul att träffas, men det är imorgon det.
Nu ska jag stänga av alla saker och släcka lampor.

HUR FAN ORKAR DU? SNÄLLA, FÖRSVINN UR MITT/VÅRA LIV. VI VILL INTE HA MED DIG ATT GÖRA. GE UPP. OM DU VILL GÖRA NÅGON NYTTA, SÅ GÅ OCH DRÄNK DIG, DÅ BLIR ALLA GLADA!!








Peace and Love

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ida Karlsson

Ida Martina Karlsson heter jag och kommer från (Glada) Hudik, Norrland. Är en tjej på 19 år! För tillfället bor jag ihop med min pojkvän och våra två ''kissebebisar'' i vår lägenhet. Jobbar extra medan jag funderar ut vad jag vill göra med resten av mitt liv. Hoppas du kommer att trivas!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela