idamartinakarlsson

J.F

Publicerad 2010-01-14 16:29:20 i

Jag kom hem för ungefär en timme sedan. Mamma är också hemma, för hon har fått det där förbannade yrselanfallet. Jävla äckel yrsel...!
I alla fall, så har dagen varit rätt så okej. Idag hade vi bl a träslöjd för första gången sedan åttan. Det var roligt att få börja med det igen, det har jag faktiskt saknat.
På spanskan idag satt jag bredvid Cissi igen, och diggade musik. Vi sitter hela tiden och lyssnar på MOVITS. Har ni inte lyssnat på dom, så gör det. Dom rappar till jazz, dom är grymt bra!
Några av deras låtar: ↓

MOVITS - Fel del av gården   [    http://www.youtube.com/watch?v=LnaeImQ0TSg    ]
MOVITS - Äppelknäckarjazz   [    http://www.youtube.com/watch?v=C8fIVTH0TiM&feature=related    ]
MOVITS - Swing för hyresgästföreningen   [    http://www.youtube.com/watch?v=Ag5kWN_q3iI&feature=related    ]
MOVITS - Lite som...   [    http://www.youtube.com/watch?v=gtQiAIrvttM&feature=related    ]

Och många många fler!

Men hur som helst då, så kom jag hem för ungefär en timme sedan. Jag har även hämtat min bildpärm idag. Där jag har alla bilderna som man har gjort på bilden finns, alltså från 7-9. Det kan ju faktiskt vara roligt att ha kvar när man blir äldre och kolla vad man har gjort och om man var duktig eller inte.
Imorgon är det fredag, sista dagen på skolveckan och helgen startar. Men imorgon är vi nästan nästan ledig från skolan. Vi ska egentligen ha a-pass, lunch och idrott på fredagar. Vi har dovmorgon till kvart över tio och slutar klockan ett. Men imorgon ska vi bara ha idrott. Därför att Monika, som egentligen ska ha a-pass med oss, pluggar, så en gång i månaden kommer vi att ha endast en lektion. Hur härligt är inte det?! :) Men alltså jag funderar nästan på om jag ska sjukanmäla mig imorgon, eller snarare be mamma sjukanmäla mig imorgon. Det känns så frutkansvärt onödigt att gå på endast en lektion. Dessutom är den i stan, på idrottshallen. Då känns det en aning onödigt att klä på sig, gå till stan för att han en lektion för att sedan gå hem igen. Håller ni inte med att det känns lite onödigt? Men sedan vet jag ju att jag inte kan gör aså varje gång såklart, men bara för den här gången.. Jag är redan så fruktansvärt skoltrött. Men vi får se hur jag gör, jag kanske vill ha idrott imorgon, lite morgongympa liksom! ;)
Just nu är klockan tjugo över fyra ungefär och jag ska plocka undan lite här, kolla på film, käka kladdkaka som är kvar, vila och om jag hinner ska jag baka. Kanske jag ska göra marränger, med riven choklad som mamma gjorde på lovet? Sedan vet jag inte hur det blir med middag ikväll, mamma kan nog inte laga någon mat eftersom att hon ligger. Det blir väl rester eller pizza eller någonting sådant. Det blir väl vad det blir.
Nu hade jag gärna kollat på Johan Falk filmer, men jag har ju inte en enda. Det måste jag köpa, om inte hyra i helgen som jag pratade om. För jag vill inte sitta uppe till halv tolv varje söndag.








Peace and Love

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ida Karlsson

Ida Martina Karlsson heter jag och kommer från (Glada) Hudik, Norrland. Är en tjej på 19 år! För tillfället bor jag ihop med min pojkvän och våra två ''kissebebisar'' i vår lägenhet. Jobbar extra medan jag funderar ut vad jag vill göra med resten av mitt liv. Hoppas du kommer att trivas!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela