idamartinakarlsson

JOHAN FALK ÄR BÄST

Publicerad 2010-01-11 16:56:35 i

Jag hann aldrig släng in något inlägg igår, så det får bli lite snabbdatering om det då. Egentligen var det tänktatt jag och Robert skulle gå på bio och se Avatar. Men det slutade med att det blev jag, Jannike och Marcus som gick på bio. Vi såg Göta Kanal 3, den var bra, men jag trodde den skulle vara bättre. Men den var ju inte heller dålig. Efter det stack vi direkt hem till Jannike och startade lite kortsple. Uno. MOHAHA, allvarlig, hur många är det som inte kan spela uno? Jag trodde att alla kunde göra det, men tydligen inte. För Marcus var sämst på det. Han var helt borta, visste inte när han skulle lägga eller när han skulle säga Uno. Jag låg på golvet och garvade och Jannike i sängen, medan Marcus själv satt som ett frågetecken. Sedan kom i alla fall bror min och hämtade upp mig, så vi åkte till hamnen och slirade lite med bilen och sedan hem igen. Då var jag super hungrig, eftersom att jag inte hann äta innan bion. Så jag åt potatisgrattäng med kött och mangoraja. Riktigt gott! Och sedan satt jag, mamam, bror och Fia i soffan hela kvällen och kollade på tv. Vi såg på Johan Falk. Jag hade inte sett den och trodde absolut inte att den skulle vara bättre än Beck och Wallander och dom. Men det var den, helt klart! Den var super bra, och det finns ju flera filmer. Har ni inte sett en enda, så se dom. Det rekomenderar jag verkligen. Jag har bestämt att jag ska hyra alla Johan Falk filmer nu i helgen och ha lite Johan Falk maraton med gotta. Det låter väl ändå som en super mysig helg? :)
Men den här dagen då, hur har den varit, den första skoldagen på tre veckor. Min har varit sådär. Jag kom i säng halv ett igår, så jag har varit super duper trött hela dagen. Inte för att det är så konstig. Imorse var det dessutom krig här hemma. Jag behöver inte gå in då detaljerat, men mamma fick glas i benet, juice över hela sig, brorsan var påväg att nita min andra broder opch jag skrek en massa fula ord åt min bror. Det var kaos till morgon helt enkelt!
Men när vi kom till skolan mötte jag upp Matti och vi gick upp och kollade vart vi skulle vara. Så vi började alltså med samling så vi fick reda på en massa nya saker och sådant. Sedan blev det matte. Då fick vi tillbaka våra ''låtsat'' nationellaprov. Jag känner att jag bör plugga en hel del så att jag verkligen känner mig säker tills dom riktiga börjar. Jag fick 27p på mitt prov och man skulle ha minst 38 för att ens få godkänt. Men det hoppas jag att jag tar igen.
Efter matten hade vi i alla fall teknik i kanske fem minuter. Det enda vi skulle göra var att slänga våra pepparkashus och sedan var den lektionen över. Nice!
Då var det lunch och spela kort som gällde med Matti.
Och efter det var det SO, då vi fortsatte med Islam och Judendom. Och om ni frågar mig så är det så fruktansvärt värdelöst! Men det är vad jag tycker.
Och tillslut avslutade vi dagen med NO. Tråkigt som vanligt. Jag förstår mig räligt talat inte på Matti som typ älskar NO. Men som sagt, man tycke rju faktiskt olika. Vi började med Nervsystemet. Och då ble vjag besviken för jag trodde vi skulle ha sexualkunskap, det är ju mycket roligare! ;)
Vi ficsluta tjugo minuter tidigare. Och när jag kommer upp till utgången så är ambulansen där. Men det var tydligen en kille, jag tror fan det var Victor, på idrotten som hade gjort någonting. Så jag trakade vidare hem och precis innan jag är hemma så spricker mitt skavsår. Ni vet, när man får en äcklig sådan där jävla vattenblåsa eller vad det är. Det är så äckligt! Och det sprack och det sved kan jag säga, så jag försökte springa hem, vilket inte gick så bra. Ingen vet varför jag ens försökte..
Men nu är jag hemma, jag har lagt upp nytvättade kläder på sängen, som nu väntar på att få komma in i garderoben. Jag tänkte väen att jag skulle baka lite kladdkaka, men jag ska diska först och mamma måste komma hem med lite kako, annars blir det ju ingen kladdkaka.
Ikväll har jag bestämt att jag ska lägga mig absolut senast nio, men allra helst klockan åtta. Då är jag utvilad imorgon coh det kommer nog kännas jätte bra. även om jag tror att jag inte kommer att komma i säng förens klockan elva eller någontign sådant.
Men nu ska jag prata färdigt med Robert på msn. Vi ska gå på bio imorgon, han ska bjussa mig, snäll som han är. Vi ska ju se Avatar då, så det ska bli super kul! :)







Är det bara jag som tycker att Markus Holmberg är galet snygg och galet sexig?!






Peace and Love

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ida Karlsson

Ida Martina Karlsson heter jag och kommer från (Glada) Hudik, Norrland. Är en tjej på 19 år! För tillfället bor jag ihop med min pojkvän och våra två ''kissebebisar'' i vår lägenhet. Jobbar extra medan jag funderar ut vad jag vill göra med resten av mitt liv. Hoppas du kommer att trivas!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela