idamartinakarlsson

PICTURES OCH FJÄLLEN?

Publicerad 2010-01-18 20:42:28 i

Just nu sitter jag här, jag har precis packat klart. Och det är helt grymt vad med packing jag har. Men jag tänker att man vet ju aldrig vad man kommer att behöva eller vad man vill ha. Så jag tar med mig ungefär hela garderoben plus en massa andra saker som smink, plattång, tvättkläderna ska också med. Ja, men ni fattar? Det blir så galet mycket. Jag har två trunkar, en IKEA kasse, en ICA kasse och en Ginatricot kasse. Det är väl ändå lite väl?
Hur som helst så ringde mamma nyss. Hon är snart här, så ska hon köra oss till pappa. Men just nu har jag tråkigt. Och när man har tråkigt, då försöker man sysselsätta sig själv. Och det har jag precis gjort. Jag har tagit lite bilder. Inte så fina, men det är alltid kul att ta kort tycker jag. Speciellt när man har tråkigt.











Det var de bilderna det, inte så många. Men nu är mamma här, så jag skulle ändå inte hinna lägga in fler. Det kanske kanske kommer mer uppdatering när jag kommer till pappa. Men det är tveksamt.. Jag ska skälla på pappa över det där med Thailand och jag ska fråga om han kan bjuda mig på en resa till Fjällen med Jannike och hennes familj/släkt. Han ska ju faktiskt åka till Thailand den jävlen, då kan väl jag få åka till Fjällen, eller?Tveksamt om min pappa är så snäll.. Nu jävlar, håll tummarna!!






Peace and Love

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ida Karlsson

Ida Martina Karlsson heter jag och kommer från (Glada) Hudik, Norrland. Är en tjej på 19 år! För tillfället bor jag ihop med min pojkvän och våra två ''kissebebisar'' i vår lägenhet. Jobbar extra medan jag funderar ut vad jag vill göra med resten av mitt liv. Hoppas du kommer att trivas!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela