idamartinakarlsson

SKOLTRÖJOR

Publicerad 2010-01-22 14:56:50 i

Ojojoj, jag har inte uppdaterat här sen i tisdags.. Fy mig!
Igår hände det inte så mycket. Jag kom hem från skolan, åkte till Jannike. Vi satt mest och degade i soffan och sedan reste vi på rumporna och bakade istället. Och gissa vad vi bakade? Kladdkaka med nougattäcke och hallon. Ni hör ju hur gott det låter, för det var gudomligt gott!
Idag har jag som vanligt varit i skolan. Och vi hade ju enbart två lektioner idag. Det är så fruktansvärt skönt!
Vi började med a-pass där jag pluggade SO. Men vi bytte även slåp, skööönt, nu får jag ÄNTLIGEN ett överskåp. Det är så obbigt att ha underskåp.. Men vi bestämde också en massa med skoltröjorna. På måndag ska alla andra som var sjuk idag, skriva deras namn på ett papper och säga färg och vad dom vill ha och sådant. Själv ska jag beställa luvtröja och  mjukisbyxor i ljusgrått. Och vi ska ha vit text, jag ska även betala lite extra för att jag vill ha namnet på sidan av armen. Jag tror det kommer bli snyggt! Dessvärre skrev jag som ett offer(som Karin brukar säga), men men, det blev som det blev. Jag skriver alltid så fult när det ska vara någonting seriöst. Men tryck talar jag inte om. Vi ändrade i alla fall, egentligen skulle vi ha ett men röstade fram ett annat. Och på baksidan, där på ryggen, där har vi skissat fram ett eget tryck. Eller snarare Josse och Petra har skissat fram det och alla var med på att vi skulle ha det. Meeen, det får ni inte reda på vad det är förens tröjan och byxorna kommer! ;) Spännande, eller hur?
På idrotten idag hade Anotn och William egen elevlektion, innebandy. Det var grymt roligt men grymt jobbigt. Men som tur var så kom pappa och hämtade mig för han hade lunch då precis när vi slutade.
Just nu sitter jag här och har läst lite bloggar och skriver här på min egen lilla blogg som säkert ingne läser, men vem bryr sig.. Inte jag, jag tycker det bara är skönt att få skriva av sig det man har inom sig.
Nu sitter jag här och stinker svett, mm frächigt.. Men jag ska faktiskt hoppa in i duschen med en gång. Därför att klockan fyra kommer mamma och hämtar mig, och hon kör mig till Jannike. Där ska det bli lite mys framför tv;n, vi ska baka trolldeg och lite annat. Bara ha en myskväll. Om ni undrar varför vi ska baka trolldeg så är det därför att Jannikes söta kusin Tea kommer till dom och ska sova. Sedan får vi se hur det blir med mig. Om jag i huvudtaget kan/får sova över, eftersom att Tea också ska sova där. Eller om brorsan kör hem mig. Vi får se hur det blir. Jag måste i så fall hem imorgon på eftermiddagen, för min käre bror fyller 19 år imorgon! Det är helt sjukt att han ska fylla s¨mycket. Om ett år får han liksom gå på systemet själv och köpa..sick.
Nej men hörrni, nu måste jag hoppa in i duschen fort, jag ska ju hinna klä mig och fixa mig och sådant innan jag beger mig av också.


Jannike får stå för dagens bild, en härlig och fin sommarbild! :)






Peace and Love

Kommentarer

Postat av: karin

Publicerad 2010-01-22 22:56:27

hahah offer är mitt favoritord :') <3 haha :D

Postat av: Ida K

Publicerad 2010-01-24 10:55:39

Postat av: Ida K

Publicerad 2010-01-24 10:56:12

MOHAHA, jag vet ;)<33

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ida Karlsson

Ida Martina Karlsson heter jag och kommer från (Glada) Hudik, Norrland. Är en tjej på 19 år! För tillfället bor jag ihop med min pojkvän och våra två ''kissebebisar'' i vår lägenhet. Jobbar extra medan jag funderar ut vad jag vill göra med resten av mitt liv. Hoppas du kommer att trivas!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela