idamartinakarlsson

SUNDSVALL HERE WE COME

Publicerad 2010-01-09 00:40:10 i

Det blev som vi sade, vi åkte till gänget i Njutånger. Och när vi kom dit, började vi med att äta tacos, det satt som en smäck i magen. Sedan efter det degade vi framför tv;n och bläddrade bland kanalerna. Men sedan klockan sju skulle Beatrice spela match i Iggesund, så dit åkte vi för att kolla på dom när dom spelade och vi försökte även spana in mammas ragg. MOHAHA! Aja, matchen slutade dessvärre 4-2 till Sundsvall, som dom mötte. Men det roliga var att dom hann i alla fall göra två mål sista perioden, och det sista målet dom gjorde var fem sekunder innan matchen var slut. Så det var ju bra, och gud vad alla jublade.
Sedan åkte vi hem till dom igen och degade framför Let's dance hela tiden tills vi åkte hem. Vi kom hem vid elva tiden, jag hoppade in i duschen med en gång och jag kom ut för ungefär en timme sedan. Dvs, nu är klockan 00.36. Och imorgon åker vi till Sundsvall, jag mamma och Fia, för att shoppa, coh vi åker redan klockan nio. Så jag måste nog lägga mig nu om jag ska orka upp klockan sju imorgonbitti.
Det kommer väl mer uppdatering när jag kommer hem imorgon.








Peace and Love

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ida Karlsson

Ida Martina Karlsson heter jag och kommer från (Glada) Hudik, Norrland. Är en tjej på 19 år! För tillfället bor jag ihop med min pojkvän och våra två ''kissebebisar'' i vår lägenhet. Jobbar extra medan jag funderar ut vad jag vill göra med resten av mitt liv. Hoppas du kommer att trivas!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela