idamartinakarlsson

I JUST NEED YOU NOW

Publicerad 2010-07-07 00:49:16 i

Åååååh, jag får inte nog av låten!! Lady Antebellum - Need you now. Den är så jävla bra! Jag har lyssnat på denna precis hela dagen, och det är en låt som man inte tröttnar på. Så jäkla underbar låt!
Pappa och jag drog ner till Skutan. Vi spelade kort, drack coca-cola och öl, också kollade vi såklart på VM semifinal matchen. Jag är ingen som tycker om att kolla så mycket på fotboll, förut hade jag det och gick ifrån så fort pappabörjade kolla på fotboll. Men idag var det riktigt skoj, värsta spännande ju. Bara det att man skiter bokstavligt talat nästan ner sig när dom gör mål, shit vad gubbarna jublar. Speciellt min pappa.. Men hur som helst så var det faktiskt rätt så skoj. Brorsna kom dit ett tag han också, medan han väntade på Fia. Och just det, HAHA, när jag skulle gå och hämta en kortlek och köpa en till coca-cola så sade han i baren att jag fick köpa coca-colan om jag svarade på en fråga. Och jag blev lite fundersam, liksom, vadå för fråga? Då sade jag att det beror på. Och han frågade om jagmlovade. Så han ställde frågan och den lydde såhär: Det är ju många kolhydrater i en coca.cola, vet hur många? Jag stog bara och stirrade på honom och skrattade. Sedan sade jag: Jag vet inte och jag vill inte veta heller. Då började han också skratta och sedan sade han att han skulle bjuda på en femma. Lite mysko tycker jag, HAHA! Och sedan vi kom hem har jag setat i soffan och kollat på ''Sex and the city''. Grym serie måste jag säga, romantisk, sorglig men även rolig. Mest rolig, väldigt rolig faktiskt! Men nu börjar klockan närma sig ett snart, så jag bör nog gå och lägga mig. Jag ska lägga mig i en nybäddad säng och jag duschade idag. Så då känns det extra frächt. Underbart!


Holland gick till final, och imorgon spelar Argentina - Tyskland.
Det ska bli spännande att se, kanske på Skutan?







Peace and Love

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ida Karlsson

Ida Martina Karlsson heter jag och kommer från (Glada) Hudik, Norrland. Är en tjej på 19 år! För tillfället bor jag ihop med min pojkvän och våra två ''kissebebisar'' i vår lägenhet. Jobbar extra medan jag funderar ut vad jag vill göra med resten av mitt liv. Hoppas du kommer att trivas!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela