idamartinakarlsson

LOVE OH LOVE

Publicerad 2010-07-04 15:31:34 i

Det har inte blivit att jag har skrivt någonting här på hela helgen! Men jag har varit upptagen hela tiden. I fredags stack jag till Jannike och bara tog det lugnt, badade i hennes pool och lite sådant bara. Och på kvällen, väldigt sent på kvällen, nämligen klockan 23.00, stack vi, Jannike, jag, Linda och Kenta, ner till stan och gick på bio. Vi såg den tredje filmen av Twilight, dvs Eclipse. Jag tycker den var super bra! Kan vara den bästa av alla tre! Och den var slut strac efter ett, då körde dom hem mig och jag lade mig på en gång. Otroligt bra, så ni som inte sett den tycker jag faktiskt ska göra det. Ni kommer att älska den!
Igår, lördag var det hitills sommarens varmaste dag. Det grymt varmt! Det stod att det skulle vara 30 grader, och det var det, minst. Så vi drog ut till Hölick, och vi solade och badade. Det var riktigt roligt att bada för det var helt okej vamrt i vattnet och det var enropma vågor där. Det var som att vara utomlands! Riktigt härligt var det! Sedan fortsatte vi till fiskebodarna där ute, där vi kollade lite, tog oss en varsin mjukglass och stekte ännu mer i solen. T o m glassen smälte på en gång pågrund av värmen. Sedan när vi kom hem började vi med maten, tacos. Kenta och Linda gjorde maten, jag och Marcus gjorde rent bordet och dukade och Robert höll koll på barnen, team work! Fast jag vet inte vad Jannike gjorde, det har jag ingne aning om, HAHA. Eller jo, hon stod i duschen. Men hur som helst så satt vi ute och åt då, vi var ungefär åtta pers och det var super mysigt. Det blev även lite kort spel och annat. Sedan kom även Oscar och då bakade vi en kladdkaka. Och sedan satt vi oss allihopa förutom Linda och spelade någonting som kallades ''plump''. Jag och Jannike var alldeles för trötta för att spela det egentligen, vi skrattade åt minsta lilla och vi satt bara och tröck i oss av den goda kladdkakan. Men det var rolgit ändå. Sedan gjorde vi så att Marcus och Vickan sov inne på Jannikes rum och jag, Jannike och Oscar sov ute i Marcus stuga. Och jag var så trött så jag slocknade nästan på en gång.
Och idag är det söndag, sista dagen på helegen, men det är ju ioförsig som helg i två månader till nu, eftersom att vi har sommarlov. Klockan tio väckte Linda oss och frågade om vi skulle med till stranden och bada och sola. Och det vela vi. När vi åkte ut till Snäcken var det super varmt och solen sken. Det var lite moln på himmlen, men sjukt varmt. Och solen sken ju lite i alla fall! Och det rä så typsikt.. När vi kom ut till Snäcken och PRECIS hade parkerat och stängt av bilen. Börjar det komma små regndroppar på rutorna. Så det började alltså regna, aboslut inte mycket. Det var lite småstänk som man inte ens lade märke till egneltigen, och solen sken fortfarande. Så vi väntade på Robert och barnen och sedan drog vi ner till stranden. Jag och Jannike hoppade ner i vattnet med en gång, och det var faktiskt ritkigt skönt. Och sedan när vi kom upp igen käkade vi lite korv och pratade en massa. Och efter kanske en halv timme, så kom det världens skur. Så alla på hela stranden tog sitt pick och pack och sprng upp til bilarna. Och det var väldigt obekvämt att sätta sig i bilen nä man var blöt och dessutom hade sand fulla kroppen. Inte skönt. Så det var alltså bara åka hemmåt och Linda hon körde hem mig. Jag menar jag har inte varit hemma på hela helgen, jag är trött och jag ska tvätta mellan 21.00 - 23.59 ikväll. Så jag kände attt jag bara vela hem! Och jag ahr inte gjort någonting, bara sorterat tvätten och suttit här. Jag är just nu helt slut, så jag ska gå ut och lägga mig på balkongen, eller i sängen, ochs voa ett tag. Sedan ska jag alltså börja med tvätten.
Jag hade inga batterier med mig till kameran, så det blev inga bilder på hela helgen!








Peace and Love

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ida Karlsson

Ida Martina Karlsson heter jag och kommer från (Glada) Hudik, Norrland. Är en tjej på 19 år! För tillfället bor jag ihop med min pojkvän och våra två ''kissebebisar'' i vår lägenhet. Jobbar extra medan jag funderar ut vad jag vill göra med resten av mitt liv. Hoppas du kommer att trivas!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela