idamartinakarlsson

ALLTING VAR JU ENKLARE DÅ

Publicerad 2010-05-08 15:53:45 i

Jag och min käre bror åkte hem till Fia igår för att hämta tre stycken proppfulla svarta sopsäckar, proppfulla med kläder. Så jag hade att göra hela kvällen! Hon håller på att grovstädar sitt rum, så det var grymt mycket hon hade i kassarna kan jag lova. Men sedan när jag kom och och hade provat allt så somnade jag med en gång och sova hela natten.
Idag har jag varit på stan med mamma och Bosse, jag fick en siden kjol av mammsen. Också var vi på TeWés och fikade. Och jag gick även en stund med älskade Karin som ÄNTLIGEN har kommit till Hudiksvall, och med hennes syster. Men nu sitter jag hos Jannike hon har precis duschat. Vi har ingen aning om vad vi ska göra. Vi får se seanre när Karin kommer hit vad som händer. Vi blir säkert bara hemma här hos Jannike eller så, kanske spelar lite GH eller hyr film. Hyra film brukar vi ju alltid göra. Men nu ska jag vara lite mer social med Jannike.






Peace and Love

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ida Karlsson

Ida Martina Karlsson heter jag och kommer från (Glada) Hudik, Norrland. Är en tjej på 19 år! För tillfället bor jag ihop med min pojkvän och våra två ''kissebebisar'' i vår lägenhet. Jobbar extra medan jag funderar ut vad jag vill göra med resten av mitt liv. Hoppas du kommer att trivas!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela