idamartinakarlsson

GOTTA GO MY OWN WAY

Publicerad 2010-05-09 22:26:43 i

Som jag sade så har vi firat världens bästa mamma idag. Det var jag, mamma, Bosse, mormor, Joakim, Linus och Fia. Vi var alltså sju personer. Vi åt middag, saffranspannkaka, after eight kakak och tryffelkaka. Och mer än hälften blev nog kvar. Man blev fruktansvärt mätt!
Jag passade på att prata en del med mormor nu när hon ändå var här. Jag ska nog åka till henne redan nu på onsdag och stanna där till på lördag eller måndag. Vi får se hur det blir. Mne jag ska i alla fall dit, hjälpa henne med lite saker i trädgården och sådnat, och tjäna en slant. Det ska bli kul, mormor och barnbarn tid. Underbart!
Ikväll, nyss, har jag precis beställt saker från H&M. Jag hade bestämt mig för ett par saker, men eftersom att vi väntade en hel dag med att beställa så hann vissa saker bli slutsålda tyvärr. Så jag blev lite irriterad över det, men det är inte hela världen. För jag beställde ju lite saker i alla fall!
Just nu sitter jag och chattar lite med Jannike om allt och ingenting. Klockan är 22.20 och jag borde väl lägga mig snart. Men jag har funderat på en sak hela kvällen. Jag funderar på om jag ska skaffa en till blogg. Den här bloggen har jag för att jag ska kunna titta tillbaka när jag blir äldre. Som en dagbok helt enkelt. Plus att jag har några som läser den. Mne jag funderar på om jag ska starta en till där jag inte kommer skriva någonting om mig själv. Eller det är klart jag kommer skriva om mig själv, men inte lika mycket som i den här bloggen. Den bloggen kommer liksom inte vara riktad mot mig. Men i den här nya bloggen tänkte jag mer skriva lite om mode, nyheter, kändiasr, bakverk, häftiga byggnader/saker och mycket annat. Sådana saker! Jag tror det vore väldigt skoj! Så jag funderar på att prova det och se om det är någonting för mig. Så, så får det nog bli. Men jag kommer ju ändå ha kvar de här! Men nu är min fråga, har ni några förslag på namn på den nya bloggen?
Innan jag avslutar här tänkte jag ladda upp bilder på det som blev beställt idag.












Dessa saker fick det bli. Och det som var slutsålt just idag ska jag beställa hem någon anna dag. Hoppas att det har kommit in fler saker imorgon!







Peace and Love

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ida Karlsson

Ida Martina Karlsson heter jag och kommer från (Glada) Hudik, Norrland. Är en tjej på 19 år! För tillfället bor jag ihop med min pojkvän och våra två ''kissebebisar'' i vår lägenhet. Jobbar extra medan jag funderar ut vad jag vill göra med resten av mitt liv. Hoppas du kommer att trivas!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela