idamartinakarlsson

THE DAYS WERE LONG AND THE NIGHTS SO COLD

Publicerad 2010-05-31 18:33:04 i

Solen skiner, det är klarblå himmel och det är riktigt varmt ute. Det gillar vi..!
Idag har det inte hänt så mycket. De flesta lektionerna slappar vi ju bara på. Vi är ju klart med alting, så jag tycker egentligen att vi kan få sovmorgon eller liknande. Men på tekniken i alla fall redovisade alla sina saker. Och för alla tog det ungeäfr två minuter, om ens det. Så kommer jag, jag har ett helt häfte. Så jag läste upp ungefär hälften för sedan såg jag att alla började tröttna. Så jag fick slippa läsa resten och vi slutade istället. Och på SO arbetade vi på med det sista, Andra världskriget. Det är nog det enda ämnet vi har någontign kvar i att göra. Och det är klart nu, vissa, bl a jag ska göra prov på fredag, sedan är vi klar. Och sista lektionen skulle vi ha NO, men vi hade ju ingenting att göra, så vi fick sluta.
Och dirket efter att jag hade kommit hem ringde Jannike mig. Så vi cyklade ner till hamnen, möttes där, drog vidare till Hemköp och köpte glass, jordgubbar och vattenmelon. Sedan direkt hem till henne, fixa allting, bre ut en stor filt på balkongen och ut med datorn med musik. Och där låg vi och stekte i kanske två timmar sedan blev det även lite kortspel där ute. En riktigt trevlig dag måste jag säga! Och som sagt, det har varit riktigt varmt idag!
och fröe n stund sedan kom jag hem, och jag har inte gjort någontign speciellt alls. Jag har i alla flal hunnit kolla om jag blivit brun idag, och det har jag. Jag har fyllt på min vita linjen där bak på ryggen. Min bror skulkle egentligen iväg och handa, emn det hade han ine gjort och nu skulle han iväg. Så jag får cykla iväg och göra det själv alltså. Men det gör väl inte så mycket, jag har ingenting emot att vara ute i detta väder. Sedan när jag kommer hem ska jag käka lite, ringa mamma och kanske läsa och plugga lite. Kanske ute i värmen på balkongen. Inte vet jag när min bror kommer hem heller, så jag blir väl ensam ikväll antar jag. Men jag bör väl lära mig att vara det också. Mamma har nämligen åkt till Stockholm på kurs och kommer hem på onsdag. Så innan hon kommer hem tänkte jag ngo städa lite och sådant också, då blir hon nog glad.
Men nu ska jag nog inte babbla så mycket mer. Jag ska ta och hoppa upp på cykeln och åka iväg och handla nu istället. Kanske man t o m kan tigga stjuts av brorsan..








Peace and Love

Kommentarer

Postat av: mikis

Publicerad 2010-06-01 18:32:09

fin blogg =)

Postat av: Ida K

Publicerad 2010-06-01 19:53:15

Tack så mycket, detsamma! :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ida Karlsson

Ida Martina Karlsson heter jag och kommer från (Glada) Hudik, Norrland. Är en tjej på 19 år! För tillfället bor jag ihop med min pojkvän och våra två ''kissebebisar'' i vår lägenhet. Jobbar extra medan jag funderar ut vad jag vill göra med resten av mitt liv. Hoppas du kommer att trivas!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela