idamartinakarlsson

FUCK HER GENTLY

Publicerad 2011-02-01 17:52:53 i

Jag lovade mig själv igårkväll att kliva upp idag när klockan ringde. Jag ställde den på halv sex, när kom jag upp? Halv sju. Jag blir så sur på mig själv. Det slutar ju alltid med att jag får det jätte stressigt, hinner inte med frukost och missar nästan bussen.. Därför har jag nu kollat om det är någonting bra på tv ikväll, vilket det inte var. Så klockan 20.00 ska jag börja borsta tänderna och tvätta mig, så är jag i säng senast halv nio. Det är åtminstone värt ett försök.
Hade två lektioner idag. Datakunskap och matte, jag somnade även på matten bara för att jag var så fruktansvärt trött och på dåligt humör. Vi slutade i alla fall kvart över tio, direkt ner på TeWés för att jobba, sen kom mamma så vi tog en fika, sen gick vi in en sväng på Ur & Penn. Och nu har jag äntligen köpt mig två saker som jag velat ah länge länge länge. Ni vet ett armband, en kedja liksom också kan man själv välja berlockerna som ska sitta på. Jag tycker de är så fina och det blir som ett personligt armband tycker jag. Så det blev tre berlocker idag, ett peacemärke, en diamant och ett hjärta med ett lås i. Det ser ju lite tomt ut nu, men jag ska såsmåningom fylla på det så det blir ett par stycken. Och den andra saken jag köpte, eller snarare beställde var ett namn halsband. Ni vet, ett halsband då namnet står, ihop liksom. Jag ar velat haft ett sånt länge och nu så, äntligen. I silver blev det. Kommer om två - tre veckor sa dom!
Jag kollar på Skärgårdsdoktorn just nu, men funderar på att smsa Lövis och fråga om hon vill hitta på någonting. Men det måste bli sängen tidigt ikväll. Ska orka upp imorgon och dessutom ska jag jobba direkt efter skolan. Jag har föresten skaffat busskort nu. Så underbart att ha fått ett nu, det är så jobbigt när amn varenda morgon ska stå och betala 15 kr. Dyrt blir det i längden också.. 15 kr två gånger om dagen blir 30 x 5= 150 kr. Alltså jag gör av med minst 150 kr på buss i veckan. Ibland mer om jag åker flera gånger om dagen och även på helger. Så det blir ungefär 600 kr i månaden på buss. Och idag köpte vi ett månadskort för 225. ÄNTLIGEN.




(fast med ''Ida'')






Peace and Love ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ida Karlsson

Ida Martina Karlsson heter jag och kommer från (Glada) Hudik, Norrland. Är en tjej på 19 år! För tillfället bor jag ihop med min pojkvän och våra två ''kissebebisar'' i vår lägenhet. Jobbar extra medan jag funderar ut vad jag vill göra med resten av mitt liv. Hoppas du kommer att trivas!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela