idamartinakarlsson

ME AND MY DRUM

Publicerad 2011-02-07 15:41:42 i

Har varit seg hela dagen, men det beror väl förmodligen på att jag kom i säng lite sent igår. Så jag somnade t o m på rasten. Och nu är jag lika trött, om inte tröttare. Vi hade idrott sista lektionen. Skridskor på Glysis. Och jag och Louice var där en timme innan vi började. Så vi åkte dubbelt så mycket som de andra och jag åkte faktiskt på som bara den. Jag var helt inställd på att det skulle gå rent åt pipsvängen, eftersom att de senaste gångerna har jag varit jätte ostadig och så. Men det gick skit bra! Men jag hade riktigt bra skrdigskor, det var innomhus och isen var ju helt nyspolad! Så det var faktiskt roligt att åka idag. Men jag funderar starkt på att gå och lägga mig och kolla på film och förhoppningsvis sova en sväng nu. Jag måste nog göra det om jag ska orka gå ut på långpromenad senare ikväll med Jannike. Och jag ska lägga mig klockan 20.00 ikväll. Och ikväll blir det nog inga problem skulle jag tro, så trött som jag är.
Förresten så beställde jag lite saker igår, från H&M. Det finns ju s sjukt fian saker. Men jag köpte inga kldäer som jag liksom kan ha på vardagen eller så. Nej, utan träningskldäer. Dom kommer i början av mars,vilket är bra för då har jag hunnit få min lön och sådant.












Allting gick på 800 kr ungefär, bra att ha om jag ska gymma, ut och gå på sommaren eller på idrotten.
Så det var ju faktiskt bra saker jag köpte, inte bara ''vill ha'' saker!







Peace and Love

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ida Karlsson

Ida Martina Karlsson heter jag och kommer från (Glada) Hudik, Norrland. Är en tjej på 19 år! För tillfället bor jag ihop med min pojkvän och våra två ''kissebebisar'' i vår lägenhet. Jobbar extra medan jag funderar ut vad jag vill göra med resten av mitt liv. Hoppas du kommer att trivas!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela