idamartinakarlsson

EN MIDSOMMARNATTSDRÖM

Publicerad 2011-01-21 18:29:26 i

Ännu en vecka i skolan avklarad. Har varit mycket i skolan nu.. Prov i matlagning både teoretiskt och praktiskt, ett matte prov och ett serveringsprov. Men vad jag vet så är nästa vecka helt provfri, man kan ju alltid hoppas!
Jag kom hem för ett tag sen. Var först till cul för att skriva det teoretiska provet, sen drog jag direkt till TeWés och jobbade 11.00 - 16.45. Nu ska jag även börja jobba enligt schema, kommer bli grymt roligt! :)
Nej, nu ska jag och mamma dra till Träffen och handla. Ikvälls ka vi käka snittsel med pommes frittes och bea. Mumma! Och kvällen spenderar jag med Lövis, det blir nog att vi ligger i hennes säng och degar med musik, dataspel och popcorn! Låter det inte underbart? :)


Här är föresten vårat nya schema. Inte så mycket ändringar. Bara att vio har datakunskap nu, och vi är bara på cul på fredagar, visseligen hel dagar men det blir roligt. Ser ni tiderna? Så jäkla grymt!





Peace and Love

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ida Karlsson

Ida Martina Karlsson heter jag och kommer från (Glada) Hudik, Norrland. Är en tjej på 19 år! För tillfället bor jag ihop med min pojkvän och våra två ''kissebebisar'' i vår lägenhet. Jobbar extra medan jag funderar ut vad jag vill göra med resten av mitt liv. Hoppas du kommer att trivas!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela